#تا_انتخابات
🔴 در ماه های آتی تحت تأثیر جوسازیهای فرهنگ غرب قرار نگیریم
🔻 «قالیباف»:
🔹ما حرفمان این است که امروز مشکلات گرانی، معیشتی و بیکاری از طرف دشمن حل نمیشود.
🔹تمنا از دشمن خطای بزرگ و نابخشودنی و زیبنده ملت ایران نیست .
🔹فرصتسوزیها، دروغگویی، تنبلیها و رخوتها نتیجه محور قرار گرفتن کدخدا به جای خدا است.
🔹مجلس کاردان، با فرهنگ جهادی و دلسوز برای مردم، دغدغهمند برای حل مشکلات کشور در رأس امور است.
🔹اگر خواستار چنین مجلسی هستیم در ماههای آتی نباید تحت تأثیر جوسازیهای فرهنگ غرب قرار بگیریم.
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
🔴 نقدی بر یک قلم مشکوک‼️
🔹روزنامه شرق در سرمقاله خود با تیتر «دلیل لحن ترامپ درباره ایران؟» به قلم زیباکلام نوشت: « معلوم نیست چنین وضعیتی تا کجا تداوم داشته باشد. اگر اتفاقات بزرگتری در منطقه بیفتد یا ترامپ از بابت انتخابات سال آینده اطمینان بیشتری پیدا کند یا اساساً احساس کند تحریمها و فشار اقتصادی چندان ایران را به پای میز مذاکره نمیکشاند، در آن صورت ممکن است شرایط فعلی میان دو کشور تغییر کند و وارد فضاهای جدیدتری شود.»
🔺تحلیل مذکور در حالی نوشته شده که رسانه ها و اندیشکده های آمریکایی اذعان دارند که شرایط آمریکا به گونه ای است که توان حمله به ایران را ندارد.
1⃣ #نگاه_مردم_آمریکا: بر اساس نظرسنجی بیزنس اینسایدر، فقط ۱۳ درصد مردم آمریکا از پیوستن ارتش آمریکا به تقابل نظامی عربستان سعودی در پی حمله پهپادی شنبه هفته جاری به تأسیسات نفتی «آرامکو» عربستان حمایت کردند.
2⃣ #قدرت_دفاعی_ایران: نشریه میلیتری تایمز در یادداشتی ضمن اذعان به توانمندیهای پیشرفته نظامی ایران نوشت: «پدافند ساحلی ایران احتمالا تمام خلیج فارس را برای کشتیهای جنگی نیروی دریایی آمریکا به منطقه ممنوعه تبدیل کند. پدافند موشکی پیشرفته زمین به هوای ایران نیز تهدیدی قابل توجه برای خلبانان آمریکایی است. زرادخانه موشکهای بالستیک و کروز ایرانی نیز تاسیسات نظامی آمریکا در حوزه استحفاظی سنتکام را در خطر قرار میدهد. تلفات آمریکا میتواند زیاد باشد».
3⃣ #توان_رو_به_افول_آمریکا: رابرت بائر (Robert Baer) تحلیلگر اطلاعاتی و امنیتی در این خصوص نوشت: درک میکنم که رئیس جمهوری چرا خواهان جنگ نیست، چرا که ما (آمریکا) ارتشی برای جنگ با ایران نداریم.
✖️دو رفتار متفاوت از #رهبری در یک موضوع👇
1️⃣🔻رفتار اول:
مقام معظم رهبری در قضیه برجام بصورت غیرمستقیم مخالفتشون رو مکرر ابراز میکردن، مثلا عباراتی مثل آمریکا بدعهد است و نظیر اون رو به کار میبردن. یا مثلا شرط و شروطی 9بندی برای تیم مذاکره کننده قرار دادند که با این شروط مذاکره کنید. بعنوان مثال گام به گام جلو برید، تعهد در برابر تعهد، امتیاز دربرابر امتیاز. یکدفعه خواستههای طرف مقابل رو برآورده نکنید، تحریمها باید یکجا لغو بشه و....
با این وجود رهبری هیچوقت بطور مستقیم مخالفتشون رو ابراز نکردن. اجازه دادن مذاکره انجام بشه. دلیل اصلی عدم مخالفت مستقیم ایشون این بود که دولت همه مشکلات رو به مذاکره گره زده بود و به مردم قول داده بود که با مذاکره همه مشکلات حل میشه. اونجا اگه رهبری مخالفت میکرد، چه اتفاقی میفتاد؟ بعدش میگفتن مردم ببینید ما میخواستیم مشکلاتتونو حل کنیم، رهبر اجازه نداد. هر اعتراضی دارید به رهبر بکنید.
رهبر با اینکه میدونست چیزی از مذاکره گیرمون نمیاد اجازه داد مذاکره انجام بشه. البته توصيههای لازم رو انجام دادن که خیلی به توصیهها عمل نشد. از کجا میدونست؟ از تجربهی عملکرد آمریکا چه قبل و چه بعد از انقلاب. همچنین از سابقهی چند هزار سالهی رفتار طاغوتها در طول تاریخ.
بعضیا هم میگن، برجام تصمیم نظام بود، نه فقط تصمیم دولت. با توضیحاتی که گذشت باید گفت، بله تصمیم نظام بود، اما ملاحظاتی هم درنظر گرفته شده بود که ایران متضرر نشه که متاسفانه عملی نشد. اتفاقا این یک نکته مثبت هستش که، نظام بعنوان یک کلِ واحد تصمیم میگیره که دولت روهم شامل میشه. بصورت دیکتاتوری و توسط یک نفر اداره نمیشه. خلاصه، مذاکره انجام شد و نتیجهاش رو دیدیم، کلی امتیاز دادیم، خط قرمزها رعایت نشد، آمریکا هم از برجام خارج شد تا رسید به اینجا
2️⃣🔻 رفتار دوم
چند روز قبل رهبری در درس خارجشون گفتن که ایران با آمریکا در هیچ سطحی، هیچ مذاکرهای نخواهد کرد. الان چه فرقی میکنه با برجام؟
ما الان تجربه شکست بزرگ برجام رو داريم، کارشناسان و خواص جامعه اصلا نباید بگذارن که رهبر بیاد بگه ما مذاکره نمیکنیم. باید انقدر تحلیل دراین زمینه بیرون میومد که کسی به مذاکره فکر نکنه. ولی چون هنوز زمزمههایی از مذاکره وجود داره، و هنوز هستن کسانی که امید به مذاکره دارن، رهبری خودش دست به کار میشه و میگه مذاکره بیمذاکره.
آیا اون بهونهگیری های قبلی که مشکلات داشت حل میشد رهبر اجازه نداد الان نیست؟ چرا هست و درآینده این حرفها رو خواهیم شنید که داشت مشکلات حل میشدا، نذاشتن مذاکره کنیم. یا خود غربیها میگن امتیازات آماده بود، نیومدید و این حرفا. ولی امروز انقدر خطر مذاکره بالاست که رهبری بین بد و بدتر، بد رو انتخاب میکنه و از خودش هزینه میکنه و میاد وسط و صراحتا میگه نباید مذاکره بشه. مصلحت کشور تو آینه. دیگه وقت آزمون و خطا نیست
آمریکا بعد از اینکه ایران، تاسیسات هستهایش رو برچید، همه تعهداتش رو انجام داد، از برجام خارج شد. برجام رو پاره کرد. تحریمها رو افزایش داد، فشار رو حداکثری کرد، هرکاری تونست انجام داد علیه ایران، حالا میگه دوباره بیا پای میز مذاکره.
❗️اگه بریم پای میز مذاکره چه معنی میده؟
این معنی رو میده که، ای آمریکا فشارها روی ما تاثیر گذاشت، بیا ببینم چی میگی تا به حرفت گوش بدم و خواستههات رو برآورده کنم. بعدا هم اگه دوباره اگه خواستی به حرفت گوش بدم، همین کارو بکن، راهش اینه، فشار بیار. هرکاری هم بکنی ماهستیم درخدمتت، بدعهدی بکنی، بیجهت از مذاکره خارج بشی، فشار بیاری، بزنی، بکشی و....
❗️حالا ترامپ چی میخواد؟
سه تا چیز میخواد که کاری به دوتای اولش نداریم
مورد سوم میگه منطقه
میگیم منطقه یعنی چی؟ میگه منطقه
میگیم خب یعنی چی؟ میگه بیاید پای میز مذاکره تا بگم چی منظورمه.
خب معلومه چی میخواد بگه.
مرزهای ایران هیچگاه در طول تاریخ به وسعت امروز نبوده، حتی در زمان ساسانیان. از یمن گرفته، تا عراق و سوریه ولبنان و فلسطین. از جنوبی ترین استانمون، یعنی یمن داریم عربستان، سومین نیروی ثروتمند نظامی دنیا رو میزنیم، از شمالی ترین استانمون یعنی لبنان، در مرزهای فلسطین اشغالی، داریم اسرائيل رو میزنیم. اصلا ایران در داخل مرزهای رسمی خودش از لحاظ امنیتی و نظامی مشکلی نداره
خب معلومه آمریکا برای چی دنبال مذاکره منطقهای هست. دو پادشاه در اقلیمی نگنجند
✍️ #حسین_دارابی
حسین شریعتمداری: ملاقات روحانی با ماکرون اهانت به مردم ایران بود
مدیر مسئول روزنامه کیهان:
🔹ملاقات آقای روحانی با «ماکرون» ساعتی پس از آن صورت گرفت که فرانسه، انگلیس و آلمان با صدور بیانیهای مشترک و بی آنکه هیچ سند و نشانه و یا قرینهای داشته باشند، ایران را مسئول حمله به تاسیسات نفتی عربستان اعلام کرده بودند.
🔹از این رو؛ کمترین انتظار از آقای روحانی این بود که برای حفظ حرمت و عزت ایران اسلامی از ملاقات با رئیس جمهور فرانسه خودداری کند.
🔸در خبرها آمده است که قرار است آقای روحانی با «جانسون» نخست وزیر انگلیس دیداری داشته باشد که امید است برای حفظ جایگاه جمهوری اسلامی و پاسداشت عزت نظام این ملاقات را لغو کنند.
هدایت شده از محمود معلمی
آیت الله حسن زاده آملی:
برادرم! حرف این و آن را مزن، دم فروبند و تماشا کن. بنگر و عبرت بگیر. به فکر خود باش. دست توسل به دامن خاتم اوصیاء و اولیاء امام زمان(عج) دراز کن که گردنه هاى سهمگین و هولناک در پیش دارى و آن بزرگوار امیر کاروان است. از افراط و تفریط بپرهیز! از پیروى نفس حذر کن! پاسبان حرم دلت باش!
هدایت شده از محمود معلمی
حقوق بشر غربی ها در بوسنی
*این اتفاق تلخ نباید فراموش شود*
تنها ۲۰ سال از جنگ و نسل کشی صربها علیه مسلمانان بوسنی درقلب اروپا میگذرد. جنگی که در آن 300 هزار مسلمان کشته و 60 هزار زن و دختربچه را به زور ربودند، و یک و نیم میلیون نفر ناچار به مهاجرت شدند.
❓آیا بیاد میاوریم؟
یا فراموش کردهایم؟!
یا چیزی درباره آن نمیدانیم؟!
⭕ گزارشگر شبکه CNN یادی میکند از کشتار مسلمانان بوسنی و از (کریستینا امان پور) خبرنگار مشهور میپرسد:
آیا تاریخ بار دیگر تکرار میشود؟
امانپور تحلیلی بر واقعه بوسنی ارائه میکند:
جنگی قرون وسطایی بود. قتل، محاصره، و گرسنگی مسلمانان؛ و اروپا دخالت برای پایان جنگ را رد کرد و گفت: این یک جنگ داخلی است.
و این بهانهی مسخرهای بود!
📌 هولوکاست مسلمانان نزدیک به 4 سال در این سرزمین ادامه یافت.
صربها بیش از 800 مسجد را منهدم کردند که بنای بعضی به قرن 16ميلادى میرسید. کتابخانه تاریخی سارایوو را به آتش کشیدند.
سازمان ملل بعد از مدتی دخالت کرد و نیروهای خود را در دروازههای شهرهای مسلمان نشین مستقر کرد. اما این شهرها در محاصره و آتش میسوخت و نیروهای سازمان ملل کاری نمیکردند.
صربها هزاران مسلمان را در اردوگاهها زندانی کردند که بعلت گرسنگی و شکنجه مانند اسکلت شده بودند،
وقتی از فرمانده صربها پرسیده شد: چرا؟ جواب داد: چون آنها حاضر نبودند گوشت خوک بخورند.
در آن زمان روزنامه گاردین نقشه اسارتگاه زنان که 17 اردوگاه بود را منتشر کرد.
گاردین عکس دختر بچهی اسیری را که خون از پاهایش سرازیر بود چاپ کرد و نوشت جرم این دختر این است که مسلمان است.
رهبر صربها از رهبر مسلمانان منطقه زیبا جهت مذاکره دعوت کرد، و به او سیگار تعارف کرد و خندید و سپس دستور قتلش را داد، و سپس شنیع ترین کارها را با مردم این منطقه کردند.
✴ اما بدترین جنایتها در منطقه سربنتیسا انجام شد درحالیکه این شهر در محاصره نیروهای سازمان ملل بود، این نیروها همراه صربها به عیش و نوش میپرداختند و بعضی از آنها از زنان مسلمان میخواستند در برابر لقمهای نان شرفشان را بدهند.
صربها منطقه سربنیتسا را دو سال محاصره کردند و یک لحظه بمباران متوقف نمیشد. صربها حتی کمکهای خیرخواهانه را هم میربودند.
سپس غربیها تصمیم گرفتند که منطقه را به گرگهای تیپ هلندی که قرار بود حمایت کننده مردم باشند، تحویل دهند، ولی این تیپ بجای حمایت از مردم، با صربها دست به یکی کردند.
به مسلمانان فشار آوردند که اسلحه خود را زمین بگذارند و امان نامه بگیرند. نتیجهی تسلیم آنها، تصرف شهر سربنیتسا به دست صربها بود و صربها هم 12000 مرد جوان آنها را جدا کرده و سر بریدند و سپس اجساد آنها را تکه تکه کردند.
صربها بر روی جسد مردان مسلمان میایستادند و بر چهره آنها با خنجر صلیب میکشیدند.
اما زنها، به شرف آنها تجاوز شد و برخی را کشتند و سوزاندند.
کشتار مسلمانان روزها ادامه یافت تا اینکه سقوط این شهر درتابستان 1995 اتفاق افتاد، و این کشتار و نسل کشی بیرحمانه فقط بجرم مسلمانی اتفاق افتاد!
▪ مادر دست سرباز صرب را میگرفت تا کودک خود را نجات دهد، ولی سرباز صرب دست مادر را قطع میکرد و سپس کودک را پیش چشمان مادرش سر میبرید.
بعد از کشتار سربنیتسا "رادوان کارادیو"ی آدمکش، فاتحانه وارد شهر شد و اعلام کرد که این شهر متعلق به صربستان بوده و خواهد بود. صربها زنان مسلمان را پس از تجاوز 9 ماه زندانی میکردند و میگفتند میخواهیم بچه صرب برایمان بزایند.
⬅ما این جنایتها را بیاد میآوریم و میگوییم:
ما فاجعه بالکان را فراموش نمیکنیم!
ما غرناطهی اسپانیا را فراموش نمیکنیم!
ما فلسطین را فراموش نمیکنیم!
و در برابر جنایات اروپاییان در بوسنی میگوییم:
هرگز فراموش نمیکنیم! هرگز نمیبخشیم! و هرگز شعارهای فریبنده "حقوق بشری" آنها را باور نداریم.
✔ در اینجا ناچارم یادی از آن پیر خرفت، یعنی (پطرس غالی، دبیر کل سازمان ملل) در آن زمان بکنم، که بیطرفی را کنار گذاشت و ننگِ همراهی با جبههی ظالم را تا ابد بر پیشانی خود نهاد.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــ
اما ما پس از 20 سال هنوز درس نگرفتهایم. صربها مسلمانان را میکشتند و مساجد را ویران میکردند. یکی از مسلمانان میگوید: هرگاه مسجد منهدم میشد مجبور بودیم که محل را ترک کنیم، زیرا مسجد همه چیزمان بود.
🔹در آن زمان یک روزنامهی انگلیسی در مورد نسل کشی در بوسنی نوشت: جنگی در قرن بیستم با شیوهای قرون وسطایی.
💢 💢 💢💢 💢 💢 💢 💢 💢 💢
@gharar_at
معلمی:
🔴 آماده باش مجلس
ظریف از آمادگی روحانی برای دیدار با ترامپ خبر داده!
مجلس برای عمل به وظیفه قانونی خود طبق بند ۲ اصل ۸۹ قانون اساسی در استیضاح و رأی به عدم کفایت رئیس جمهور آماده باشد.
* روحانی: مذاکره با ترامپ دیوانگی است!
پینوشت: حسامالدین آشنا نیز در توییتر خود در اقدامی عجیب برای کمک به نگارش متن سخنرانی روحانی در مجمع عمومی فراخوان داده تا نطق و مواضع روحانی را موضع جامعه و افکار عمومی جا بزند.
«پژمانفر»: آقای لاریجانی! ۱۲ سال رئیس مجلس بودید، چه کردید؟
نماینده مشهد در تذکری خطاب به رئیس مجلس:
🔹مردم میگویند تفاوتی در نظرات آقایان لاریجانی و روحانی وجود ندارد و البته تاکید دارند آقای لاریجانی ۱۲ سال است که رئیس مجلس است و باید برای مردم بگوید چه کرده است.
🔹آقای لاریجانی! شما تریبونها را بستهاید و باعث بینظمیها هستید. شما باعث شدید که رادیوهای بیگانه علیه جمهوری اسلامی کار کرده و به کشورمان صدمه بزنند.
🔹آقای لاریجانی! شما اختیارات مجلس را به جلسه سران قوا بردید و مجلس را ناکارآمد کردهاید.
🔸لاریجانی گفت: شما من را به دیکتاتوری متهم کردید. در حالی که این گونه نیست. باید از کیان مجلس دفاع کنیم.
🔴 اصلاحات پیشنهادی ایران در برجام چیست؟!
🔹اولین بار تیر ماه امسال بود که روزنامه «گاردین» گزارش داد ظریف در جمع گروهی از خبرنگاران در نیویورک گفته است ایران پیشنهادی دارد که اگر واقعا واشنگتن برای رسیدن به راهکار دیپلماتیک جدی است، باید آن را بپذیرد.
🔹این روزها با سفر روحانی به نیویورک همان پیشنهاد این بار با عنوان «اصلاحاتی کوچک» در برجام مطرح شده است.
🔹بر اساس پیشنهاد ایران، باید هرآنچه که قرار بود در سال ۲۰۲۳ از سوی تهران و واشنگتن به اجرا درآید، امروز وارد مرحله عملیاتی شود.
🔸امروز نیز یک منبع مطلع به شبکه «پرس تیوی» گفته است پیشنهاد ایران به آمریکا این است که پروتکل الحاقی پیش از موعد در پارلمان ایران تصویب شود و در مقابل توافق هستهای به تصویب کنگره آمریکا رسیده و واشنگتن تمام تحریمها را بردارد.
🔴 توضیحات دفتر سخنگوی دولت در مورد تغییرات جزئی در برجام
🔹منظور دکتر ربیعی از طرح پیشنهادی مبنی بر تغییرات جزیی در دل برجام ناظر به تصویب زودتر پروتکل الحاقی در مجلس شورای اسلامی از سوی جمهوری اسلامی ایران است که در برجام سال ۲۰۲۳ تعیین شده، به شرط آنکه آمریکا هم برجام را به همراه لغو کلیه تحریم ها در کنگره به تصویب برساند.
هدایت شده از خبرگزاری فارس
توصیه جدید رهبر انقلاب به نیروهای انقلابی: بچّههای مؤمن باید ثبات قدم پیدا کنند
🔹 چندی پیش، رهبر انقلاب در جریان سفر به مشهد مقدس، به منزل شهید سیدرضا کیشبافان رفته و با خانوادهی این شهید بزرگوار دیدار کردند. در بخشی از این دیدار، رهبر انقلاب چنین میفرمایند: «از جملهی چیزهایی که روی آن تکیه میکنم این است که بچّههای مؤمن ما، بچّههایی که به این راه عقیده دارند و واقعاً از روی انگیزه دارند کار میکنند، باید ثبات قدم پیدا کنند. ما کم ندیدهایم افرادی را که یک روزی، چند صباحی در خطّ مستقیم بودند، بعد چشمشان به پول و مقام و مانند این چیزها که افتاد، از این رو به آن رو شدند.
🔸شما در محدودهی نفوذ خودتان هر مقداری که میتوانید تأثیر بگذارید - کاری کنید که بچّهها در راه مستقیم و صراط مستقیم ثابتقدم بمانند. اگر چنانچه در صراط مستقیم ثابتقدم ماندند و حرکت کردند، هر کسی جای خودش را پیدا میکند؛ هر کسی موقعیّتی را که میتواند مفید باشد، پیدا میکند و هیچ لزومی ندارد که من بگویم شما در فلان رشته کار کنید، در فلان قضیّه کار کنید؛ نه، وقتی ثابتقدم بودند در راه خدا، میفهمند چه کار باید بکنند؛ این توصیهی مؤکّد بنده است.»
🔹همچنین رهبر انقلاب در این دیدار، در سفارش به یکی از طلاب جوان حاضر در جمع فرمودند: «سفارش؛ آقاجان! درس را خوب بخوان؛ انشاءاللّه ملّای خوبی بشوی و بتوانی در لباس پیغمبر برای اسلام خدمت کنی. اگر شما روحانیِ فاضلِ ملّایِ متدیّنِ متقّیای بشوید، فایدهتان خیلی بیش از خیلی چیزهای دیگر است...» ۹۸/۶/۱۱
@Farsna
هدایت شده از خبرگزاری فارس
قالیباف:
🔹مردم با فرمول «تکرار» هیچ دستاوردی حس نکردند.
🔹متاسفانه آنهایی که بانی و باعث این دولت بودند هم مسئولیت نمیپذیرند.
🔹 بیکفایتی و بیمدیریتی در این دولت «تکرار» شد اما عذرخواهی نه
fna.ir/dcho8s
@Farsna