جزئیات جدید از بازداشت پسر آخوندی/ مشاور وزیر هم بازداشت شد
🔹به تازگی خبر بازداشت پسر یکی از وزرای سابق دولتهای یازدهم و دوازدهم منتشر شده است.
🔹بر اساس پیگیری خبرنگار فارس، مهدی آخوندی به همراه شهرام اجتهادی به اتهام کارچاقکنی و تخلفات مالی بازداشت شدهاند.
🔹شهرام اجتهادی که با مهدی آخوندی و یکی دیگر از مسئولان ارشد دولتی نیز نسبت فامیلی دارد مدتها به عنوان مشاور وزیر سابق و دست راست وی فعالیت میکرده است.
🔹 این فرد و پسر وزیر سابق متهم هستند که با دریافت مبالغی از بعضی پیمانکاران برای آنها در وزارتخانه دستور گرفته یا کارسازی کردهاند.
🔸این گزارش حاکیست فشارهای شدیدی به پیگیریکنندگان این پرونده و قوه قضائیه برای آزاد کردن این دو نفر و مختومه کردن پرونده وارد میشود.
🔴کاش دروغ هناق بود
آقایون مدعی هستند که صدا و سیما باید مردم رو قانع میکرد و ذهنشون رو آماده طرح #بنزین_روحانی میکرد. درصورتی که استانداران و فرمانداران خود دولت هم خبری از زمان آغاز این طرح نداشتند و اسیر #شبیخون_بنزینی شدند.
دیروز هم که شایعه کرده بودن این میزان افزایش قیمت نظر آیت الله رییسی بوده و روحانی نظرش روی بنزین ۱۲۰۰ تومنی بود! که دستگاه قضا بشدت تکذیب کرد.
این حضرات اینقدر وقیح هستن که براحتی گناه خود را به گردن دیگران میندازن. چهار سال اول دولت روحانی که تمام اشکالات را به گردن دولت قبل میانداختند توی مذاکرات سپاه رو عامل شکست برجام عنوان میکردند و الان صداوسیما و قوه قضاییه رو دلیل مشکلات عنوان میکنن.با رسانه هایی که در اختیار دارن براحتی جای جلاد و شهید رو عوض میکنن. این جماعت همیشه طلبکارن! سنگ پای قزوین لنگ میندازه جلوی این حضرات!
کاش دروغ هناق بود!
✍امید حاجی زاده
🔴 چرا رهبر انقلاب هزینه حمایت از تصمیم پر اشکال سران قوا را به خود خریدند؟
🔹🔸با وجود چند روز پس از تصمیم سران سه قوه و به طور خاص "دولت" برای افزایش قیمت بنزین، بعضی همچنان نسبت به حمایت رهبر انقلاب از این تصمیم سوال دارند.
♦️پاسخ واضح است؛ اگر قرار باشد تصمیم سران سه قوه (ولو اینکه آن تصمیم پر از اشکال باشد که بود) با اهرم "اغتشاش خیابانی" و "آشوب" ملغی شود، این رفتار تبدیل به یک "مدل" خواهد شد و هیچ تضمینی وجود ندارد که فردا روزی حتی یک تصمیم درست و بدون اشکال سران قوا نیز در برابر این مدل (آشوب های خیابانی) مصون بماند.
♦️عقب نشینی هر حاکمیتی در برابر آشوب های خیابانی به معنای شروع سلسله آشوب های دیگری است که پایان آن دیگر دست حاکمیت که باید ضامن امنیت کشور باشد نخواهد بود لذا به نظر میرسد اگر همان ابتدا که خبر افزایش قیمت بنزین منتشر شد "آشوب" و "درگیری خیابانی" انجام نمیشد و به جای آن در یک مسیر کاملا قانونی، مجلس شورای اسلامی این اقدام را لغو میکرد بسیار محتمل بود که رهبر انقلاب نیز هزینه حمایت از این تصمیم را به خود نخرند ولی زمانی که اهرم "آشوب" و "اغتشاش خیابانی" علیه تصمیم ولو پر اشتباه ساختارهای رسمی کشور فعال میشود، اولین عقب نشینی بزرگ ترین اشتباه راهبردی در این مسیر خواهد بود...
✍ امیرحسین ثابتی
✅کانال بصیرت
هدایت شده از خبرگزاری فارس
تاج زاده به جعل امضا متهم شد/ جمعی از اصلاح طلبان: نامه حمایت از اغتشاش گران را امضا نکردیم
🔹طی روزهای گذشته نامه ای به امضای ۷۷ اصلاح طلب با محوریت تاج زاده منتشر شد که حکایت از حمایت این جمع از اغتشاشگران داشت اما حالا جمعی از این افراد با امضای نامه ای دیگر، نامه پیشین را جعلی دانستند.
🔹در این نامه ضمن حمایت از اغتشاش گران به برخورد نیروهای انتظامی انتقاد کرده و از مأموران خواسته شده بود که از اعمال خشونت در هر سطحی پرهیز و فوراً نسبت به تعقیب کیفری آمران و عاملان تیراندازی بهسوی مردم اقدام کنند!
🔹در این نامه جعلی که با محوریت مصطفی تاج زاده گردآوری شده بود، امضا کنندگان مورد ادعا، خواسته بودند به خواست مردم احترام گذاشته شده و همچنین با عادیسازی روابط خارجی بساط تحریمها جمع شود!
🔹امضاءکنندگان این بیانیه ضمن رد برخی مفاد بیانیه مذکور و اعلام بیاطلاعی خود از نحوه تدوین و انتشار آن، تأکید کردند: «تنها راه حل مشکلات کشور رجوع به صندوق رأی می باشد و بر رد هر نوع راهکار خشونتآمیز جایگزین پافشاری میکنیم».
fna.ir/ddocfw
@Farsna
✅خبر ویژه/ رئیسی: با سازوکار اجرایی طرح «سهمیهبندی بنزین» #مخالفم
◀️ ابوترابی نماینده مجلس: «رئیس قوه قضاییه هم سه روز قبل از اعلام عمومی افزایش قیمت بنزین نامهای به رئیسجمهور مینویسند و اعلام میکند شرایط کشور برای اجرای این تصمیم مساعد نیست و نباید این طرح اجرایی شود.»
ابطحی نماینده مجلس: «رئیس قوه قضائیه سه روز قبل از اجرای این قانون نامهای به دولت نوشت و مخالفت خود را با اجرای این طرح در شرایط فعلی کشور و بدون اقناع مردم اعلام کرد.»
رئیس قوه قضائیه در صورت جلسه سران قوا برای اجرای طرح سهمیه بندی بنزین نوشته است: «به شرط تمهید مقدمات لازم».
حجتالاسلام رئیسی در جلسه سران قوا اعلام میکند موضوع افزایش قیمت بنزین قانون دارد و نیازی به تصویب در جلسه سران قوا نیست، و سپس با قید "تمهیدات لازم باید در نظر گرفته شود" پای این طرح را امضا میکند.
معلمی:
⭕️سردار فدوی: اشرار با کُلتهای خفیف مردم را کشتند
💥ماموریتهای اطلاعات سپاه بیشتر شد
جانشین فرمانده کل سپاه:
🔘اطلاعات سپاه ساختار و سازمان و بنیه متفاوتی برای اجرای ماموریتهای ابلاغی فرمانده معظم کل قوا پیداکرده است.
🔘طبیعی است که ماموریتهای اطلاعات سپاه و میزان فعالیتهایش بیشتر شده است.
🔘ما خباثت و شرارتی را که آمریکاییها، فرانسویها، انگلیسیها، آلمانیها و عربستانیها در آن دخیل بودند، ۴۸ ساعته به سرانجام قطعی رساندیم و آنها را شکست دادیم.
🔘در جریان اخیر، خیلی از مردم در حالیکه از فاصله یک متری و یک و نیم متری از پشت به آنها شلیک شده، کشته شدهاند و این یعنی گلوله از میان خودشان شلیک شده است.
🔘اشرار با کُلتهای خفیف خود از پشت مردم را میکشتند و این قطعا برای مردم تشریح خواهد شد.
🔘ترامپ و پمپئو وحشت کردند که ما اینترنت را قطع کردیم، چون اینترنت مجرای خباثتها وشرارتهایی بود که آنها میخواستند انجام دهند.
⭕️ بسیار مهم/روشی که حضرت آقا در برابر بنی صدر به کار گرفتند
👤امام خامنه ای: در دوران انقلاب هم اگر كسى دچار يك سختى شد، بايد به ياد بياورد كه نگهداشتن ايمان، مثل نگهداشتن آهن تفتيده در دست است؛ يعنى واقعاً سختى دارد. حالا اگر اين سختى داشت، اعتراض بر آنكه اين سختى را به وجود آورده، وارد است؛ اما اگر من تسليم اين سختى بشوم، بر من هم اعتراض وارد خواهد بود؛ اين را واقعاً قبول كنيد.
🔻 در زمان رياست جمهورى بنى صدر، وقتى مأيوس شديم از اينكه امام حرف ما را در باره ى آقاى بنى صدر قبول بكنند، خدمت ايشان رفتيم. ما يكى يكى مى رفتيم، چند نفرى مى رفتيم، نوشته يى مى گفتيم، زبانى مى گفتيم. من يكبار خدمت امام رفتم و صريحاً گفتم من به اين نتيجه رسيده ام كه چون ديگر نمى شود با آقاى بنى صدر برخورد بكنيم، من به همان روش قبل از انقلاب بايد عمل بكنم. ما قبل از انقلاب حرفهايى مى زديم، كه وقتى كسى در آن حرفها مى انديشيد، موضعى نسبت به آن دستگاه پيدا مى كرد. من به ايشان گفتم مجبورم الآن حرفهايى بزنم، كه وقتى كسى در باره ى آنها انديشيد، موضعى عليه آقاى بنى صدر بگيرد. امام نگاه كردند و تبسمى كردند و هيچ چيز نگفتند.
🔻در آن زمانها، گاهى مى شد كه من با دل پُر خدمت امام مى رفتم؛ اما وقتى مى آمدم، به رفقا مى گفتم كه امام دستى به سر و صورت ما كشيدند و لقمه ى حلوايى با لطف و نگاه خودشان در دهان ما گذاشتند، ما را رها كردند؛ بعد كه مى آمديم، باز در سخنرانى خودشان مى گفتند: آقاى رئيس جمهور، آقاى بنى صدر! يعنى همان، همان بود! ايشان مصلحت مى ديدند؛ چون بالاخره ايشان حكيم بودند. امام يك حكيم به معناى واقعى بود؛ يعنى واقعاً پشت ديوار و پشت حجاب را مى ديد، كه ماها قادر نبوديم آن را ببينيم. ايشان چيزهاى خيلى ريزترى از آنچه كه در حد ديد ما بود و هست، مى ديد.
🔻 ما وقتى در آن شرايط قرار مى گرفتيم، چه كار مى توانستيم بكنيم؟ نمى شد كه ول كرد. بعضيها بريدند. اين اسمش بريدن است. آدم كه نبايد ببُرد؛ بايد بالاخره بايستد. دشمن دارد ما را مى بُراند؛ از انواع و اقسام وسايل هم استفاده مى كند. اگر ما هم بريديم، به دشمن كمك كرده ايم.
🗓 (04/ 09/ 1370) بيانات در ديدار با جمعى از هنرمندان
💢 تزویر استعفاء، بجای استیضاح
🔹 ۵ آذر ۱۳۹۸ | قرار بود امروز حجتی وزیر جهاد کشاورزی توسط نمایندگان مجلس استیضاح و عزل شود
➕ اما در اقدامی مزورانه، به همان شیوه پذیرش استعفای وزیر سابق راه و شهرسازی، چند ساعت قبل از استیضاح حجتی وزیر جهاد کشاورزی، استعفای او را رئیس جمهور پذیرفت ، تا نوبت به عزل وزیر ، از سوی نمایندگان مجلس نرسد!
⁉️ چرا؟
👈 یکی از دلایل مهم اینگونه استعفاءها، نفوذ مفسدان اقتصادی، سیاسی و امنیتی در اکثر وزارتخانهها، معاونین و حتی دفتر رئیس جمهور است!
🔹 لذا وقتی استیضاح حجتی وزیر جهاد کشاورزی که سه تن از معاونان او در زندان هستند، در صحن علنی مجلس مطرح میشود، ترس و لرز حسن روحانی را فرا میگیرد
🔸 زیرا اندک نمایندگان مردمی و انقلابی مجلس، پرده از مفاسد گسترده آن وزارتخانه و وزیر را بالا میزنند، که قطعاً به ضرر دولت و در رأس آن، رئیس جمهور است!
🔹 البته شعار اصلی حسن روحانی از سال 92 تاکنون، دو کلمه زیبای "تدبیر و امید" بوده، اما پذیرش استعفاءهای دقیقه 90 آخوندی و حجتی، تزویری از جنس اسلام رحمانی یا همان اسلام آمریکایی ، برضد مردمی است، تا از فساد گستردهی دولت بی کفایت حسن روحانی مطلع نگردند!
🔸 حال که حسن روحانی با تزویر گازانبری، مجلس را ناکارآمد و از رأس امور ساقط کرده ، بهترین مسیر برای احقاق حقوق کشور و ملت، شکایت نمایندگان مجلس از وزیرانی باشد، که با تزویر رئیس جمهور، بجای استیضاح، استعفاء میدهند، تا خیانتهایشان برملا نگردد.
هدایت شده از اهل البصر🇵🇸
انتخاب صالحان.pdf
253.5K
#کتاب_انتخاب_صالحان
برگرفته از بیانات رهبر انقلاب
(ویژگیهای نماینده صالح)
⭕️ #بمناسبت انتخابات مجلس
#مطالعه کنیم و #منتشر کنیم
@t_manzome_f_r
تبیین منظومه فکری رهبری
راهکار دموکراتیک و دائمی بنزین
🔴 امروز در «گروه رسانهای دنیای اقتصاد» نشستی با عنوان «راهحل مردمی و دائمی برای مسأله بنزین» برگزار خواهد شد. هدف از این نشست ارائه فرمولی است که در آن، کشف قیمت بنزین از طریق مشارکت عمومی انجام شود و مردم بهصورت مستقیم از مواهب آن، برخوردار شوند.
🔵 سخنران این نشست مهدی نصرتی است. نصرتی، سرمقالهنویس «دنیای اقتصاد» در نهم آبان ۱۳۸۵ مطلبی در این ستون نوشت که برای نخستین بار پیشنهاد کشف مردمی قیمت بنزین در یک بازار متشکل با حضور عموم مردم به صراحت مطرح شد.
🔴 ۱۳ سال پیش (نهم آبان سال ۱۳۸۵) در آستانه سهمیهبندی اول بنزین، روزنامه «دنیایاقتصاد» در سرمقالهای با عنوان «بهترین راهحل ممکن برای معضل بنزین» به قلم مهدی نصرتی، اقتصاددان جوان ایرانی پیشنهاد داد که دولت از فرمولی استفاده کند که در آن، کشف قیمت بنزین از طریق مشارکت عمومی انجام شود و مردم بهصورت مستقیم از مواهب آن، برخوردار شوند.
🔵 بر اساس طرح ارائه شده در این سرمقاله و در قالب این فرمول، سهمیه بنزین به جای اینکه به خودروها اختصاص یابد به فرد فرد شهروندان ایرانی اختصاص مییافت و افراد میتوانستند داوطلبانه اقدام به دادوستد بنزین کنند. اما در آن زمان، دولت ترجیح داد به سیاست سهمیه بر اساس خودرو روی آورد و قیمت آزاد را حدود چهار برابر قیمت سهمیهای تعیین کند.
🔴 بعد از چند سال، به دلیل روندهای تورمی، همانطور که پیشبینی میشد این افزایش قیمت و افزایشهای بعدی خنثی شد. سال گذشته نیز که بحث اصلاح قیمت بنزین مجددا مطرح شد، «دنیای اقتصاد» دوباره این پیشنهاد را در تاریخ چهارم شهریور ۱۳۹۷ به سیاستگذار ارائه کرد.
🔵 این بار پیشنهاد مطرحشده مورد استقبال ارگانهای مهم پژوهشی از جمله مرکز پژوهشهای مجلس، موسسه عالی آموزش و پژوهش مدیریت و برنامهریزی، شبکه تحلیلگران اقتصاد مقاومتی، جمعی از اقتصاددانان جوان و صاحبنظران طیفهای مختلف قرار گرفت.
🔴 به نظر میرسد اگر قرار باشد منابع حاصل از اصلاحات سوخت بین مردم توزیع شود، طرح «بنزین سرانه» مزایای بیشتری نسبت به طرح اجراشده دارد.
هدایت شده از خبرگزاری فارس
قالیباف: نمی پذیریم که بگویید ما اختیار نداریم/ مجلس ضعف نظارتی دارد
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام:
🔹نمیپذیریم که بگویید ما اختیار نداریم؛ شما نشان دادید که در همه جا هستید و تصمیم میگیرید اما هزینه تصمیم شما را مردم و رهبری میدهند.
🔹امروز بیش از ۸۰ درصد اقتصاد در اختیار دولت است و مردم در صحنه اقتصاد حضور ندارند و تصمیم گیر نیستند.
🔹 اگر این زخم گرانی و بیکاری را درمان نمیکنید زخم دیگری بر مردم وارد نکنید.
🔹 قبل از گرفتن تصمیم برای گرانی بنزین ببینید چه صحبت هایی در یزد و کرمان زده شد؛ آن سخنان، پاشیدن نمک بر روی زخم مردم است.
🔹چرا عجولانه تصمیم گرفتید و چرا مردم را نامحرم دانستید و تصمیم خود را به آنها اطلاع ندادید؟
🔹وقتی با مردم صحبت نمی کنند مجبورند تصمیم های شان را در تاریکی شب اجرا کنند.
🔹مجلس در رأس امور است اما بخشی از نارساییهایی که امروز در کشور وجود دارد به دلیل نوع نظارت مجلس بر امور است.
fna.ir/ddorhq
@Farsna
هدایت شده از خبرگزاری فارس
بازداشت یک مسئول قضایی به اتهام فساد اقتصادی
🔹در پیگیری تازه ترین اخبار پیرامون پرونده هفت سنگان قزوین، خبرنگار فارس کسب اطلاع کرده است که مدیرعامل شرکت تعاونی مسکن دادگستری قزوین در خصوص تخلفات مطرح در این پرونده با دستور قاضی ویژه پرونده، بازداشت شده است.
fna.ir/ddorpi
@Farsna