هدایت شده از ایران سیاست
6.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔍 رحیم پور ازغدی:
اگر روحانیت یا مسوولین در اشرافیت زندگی کنند و با #روابط_فامیلی، با #ازدواج_های_حکومتی نظام های طبقاتی ایجاد کنند، نمی توانند حکومت دینی در کشور اجرا کنند
✅ @iransiasat_ir 👈
هدایت شده از ایران سیاست
بعله این خانم که میبینید رسما با این آقا خره ازدواج کرده کجا؟ تو خاورمیانه؟ یک کشور جهان پنجمی؟ نه نه در امریکااا بعله امریکای خودمون مهههد تمدن و این حرفا
مبارکتون😍😂
✅ @iransiasat_ir 👈
هدایت شده از ایران سیاست
بعله این خانم که میبینید رسما با این آقا خره ازدواج کرده کجا؟ تو خاورمیانه؟ یک کشور جهان پنجمی؟ نه نه در امریکااا بعله امریکای خودمون مهههد تمدن و این حرفا
مبارکتون😍😂
✅ @iransiasat_ir 👈
هدایت شده از ایران سیاست
با تقدیر ریاست جمهوری از زحمات #سیف آن هم بعد از به وجود آمدن این بازار ارزی فشل تنها به این نتیجه میرسیم:
سیف ۱
مردم ۰
#دلار۱۰۰۰۰تومنی
*سلمانه🇮🇷*
✅ @iransiasat_ir 👈
واکنش وزارت خارجه ایران به لجن پراکنیهای سفیر عربستان
📣روابط عمومی وزارت امور خارجه:
🔹ادعای پوچ مطرح شده به نقل از ظریف از سوی سفیر عربستان در آمریکا مضحک و رسواتر از آن است که ارزش هرگونه پاسخگویی داشته باشد.
🔹ملت ایران هرگز به این گونه اتهامات و دروغ سازی های جاهلانه و ناشیانه و روش های کهنه و رنگ باخته که توسط " اتاق های بی فکر " آنان طراحی و توسط رسانه های ضد ایرانی بازنشر می شود، وقتی نمی گذارند.
http://eitaa.com/joinchat/831389701C23c72a5bef
اولین هشدار عملی
در باب المندب قبل از بستن تنگه هرمز
روز گذشته رویترز در خبری فوری از توقف عبور نفتکشهای عربستان از باب المندب به دنبال هدف قرار گرفتن یک نفتکش ریاض به وسیله حوثیهای یمن در آبهای دریای سرخ خبر داد.
این رویداد را میتوان اولین هشدار عملی ایران دانست که تهدید کرده بود در صورت جلوگیری از صادرات نفت کشور، نفتی از منطقه صادر نمیشود.
به احتمال زیاد، این حمله و توقف موقت عبور کشتیهای نفتی عربستان از گذرگاه راهبردی بابالمندب، بازار نفت را متشنجتر خواهد کرد.
عربستان هم اعلام کرده است که تا تامین امنیت این گذرگاه آبی، حرکت نفتکشهایش تا اطلاع ثانویه متوقف خواهد شد. http://eitaa.com/joinchat/831389701C23c72a5bef
از شایعه تا واقعیت
کنار رفتن ۱۷۰۰ مدیر دولتی کذب است
🔹تعدادی از کاربران فضای مجازی پس از اصلاح قانون به کارگیری بازنشستگان، از خروج ۱۷۰۰ مدیر ارشد دولتی خبر دادند اما تعداد مدیران مشمولان این قانون مگر چند نفر هستند که شایعه شده این تعداد از آن ها قرار است از دولت بروند؟
🔹در همین رابطه معاون رئیسجمهور تصریح کرد: اینکه برخی اعلام کردند ۱۷۰۰ نفر مدیر بازنشسته داریم از اساس اشتباه است چرا که ما در کشور حدود ۱۰۰۰ نفر مقامات داریم.
http://eitaa.com/joinchat/831389701C23c72a5bef
هدایت شده از روشنگری
💢خودرو ایرانی فرزندان رهبر انقلاب
♦️سید مجتبی و سید مصطفی خامنه ای، در مراسم ختم پدر وحید حقانیان
🆘 @Roshangari_ir
هدایت شده از اساتید انقلابی و نخبگان علمی
سفر آقای ولایتی، مشاور مقام معظم رهبری در امور بین الملل به روسیه و دیدار صمیمانه با آقای پوتین، رئیس جمهور روسیه، ابعاد پیچیده تری برای اهداف راهبردی جمهوری اسلامی ایران و روسیه در منطقه جنوب غرب آسیا به وجود می آورد. این مسئله با سفر آقای پوتین به ایران در روزهای پیش رو، فضای گفتمانی خاصی را در معادلات بین المللی شکل می دهد. با توجه به این امر، راهبردهای جمهوری اسلامی ایران و روسیه، مسیرهای جداگانه ای را در قالب منافع مشترک طی می کنند.
روسیه در راهبردهای جدید خود نسبت به اهداف منطقه ای و فرامنطقه ای به جای موضع منفعلانه و ایستا از موضع پویا و فعال استفاده کرده و دیپلماسی پیچیده ای را در سیاست خارجی خود به نمایش گذاشته است. از این رو، آقای پوتین به دنبال تاریخ سازی مقتدرانه برای کشورش، به دنبال مفصل بندی دوگانه ای با اصول متفاوت سیاسی است. در این راستا، منطقه جنوب غرب آسیا، میدان وضعیتی منحصر به فردی برای اهداف راهبردی روسیه فراهم کرده است که با توجه به وضعیت ویژه ای که از قبل بحران های جهان اسلام در منطقه شکل گرفته، ایران و رژیم صهیونیستی نقاط کانونی در مرکز تصمیم گیری ها و تصمیم سازی های روسیه به شمار می روند.
هر سیاستی که در تعاملات بین المللی از سوی سیاستمداران اتخاذ می شود، براساس اصول و معیارهای خاصی در قالب گفتمان به منصه ظهور می رسد. از این رو، سیاست خارجی روسیه را با توجه به شخصیت آقای پوتین، باید در قالب گفتمان اقتدار راهبردی بررسی کرد.
گفتمان اقتدار راهبردی با هدف رسیدن به اقتدار، منطق دوگانه ای را در دل خود دارد که این امر، مفصل بندی های متفاوتی را در سیاست خارجی روسیه رقم می زند که در یک طرف آن جمهوری اسلامی ایران قرار دارد و در طرف دیگر آن رژیم صهیونیستی جای می گیرد. از درون این گفتمان دو نوع سیاست اقتدارگرایانه بیرون می آید که هرچند در مسیرهای متفاوتی گام برمی دارند ولی هدف مشترکی را دنبال می کنند. گفتمان اقتدار راهبردی روسیه را شاید بتوان در کنار سیاست خارجی بیسمارک، سیاستمدار مقتدر آلمان در متحد کردن ایالت های پراکنده آلمان تحلیل کرد و همان منطق بیسمارک و ارتباط های ناهمگون و نامتجانس از قبل منفعت خویش را به تصویر کشید. روسیه به دنبال گفتمان جدیدی است تا بتواند اقتدار شوروی سابق را به نوعی بازتولید کرده و ترازوی قدرت را به سمت شرق بکشاند.
سناریوهای پیش رو
این مسئله از طرف روسیه در قالب دو سناریو قابل تحلیل است.
۱-سناریوی اول در قالب اتحاد استراتژیک در جبهه های مختلف بررسی می شود. روسیه به لحاظ جامعه شناختی با ۱۴۰ یا ۱۵۰ میلیون جمعیت و با بیش از ۴۰ میلیون فقیر، وضعیت مساعدی را پیش روی خود نمی بیند. از این رو، روسیه که مرکز ثقل خود را براساس اقتدار بسته طراحی کرده بود، با توجه به معادلات حال حاضر دنیا و مسائل جامعه شناختی خویش، اقتدار باز یا پویا را دنبال می کند. مردم روسیه به لحاظ جامعه شناختی، مشکلات اجتماعی زیادی دارند که موجب بروز عدم احساس آزادی در این سطح می شود. در این راستا، روسیه برای کاهش چنین مشکلاتی و همچنین ساختاربندی جدید برای مشروعیت مردمی خویش، به استفاده ابزاری از رژیم صهیونیستی و ارتباطی از نوع کج دار و مریز با غرب و به ویژه آمریکا روی آورده است.
از سوی دیگر، روسیه با توجه به موقعیت ویژه منطقه جنوب غرب آسیا و نگاهی ریزبینانه به توصیه پطرکبیر برای رسیدن به آب های گرم و آزاد، به یک اتحاد ژئوپلیتیکی و ژئواستراتژیکی رسیده است. این امر برای روسیه از مسیر جمهوری اسلامی ایران قابل تحقق است. از این رو، روسیه با ورود به حوزه غرب از طریق رژیم صهیونیستی و ایفای نقش در جبهه مقاومت از قبل جمهوری اسلامی ایران، گفتمان اقتدار راهبردی را با دو کفه ترازو به پیش می راند. روسیه با نگاهی عمیق به نظریه گزینش عقلانی در مسائل بین المللی به دنبال بیشترین سود ممکن و کمترین هزینه، در کنار غرب و همراهی ایران در جبهه مقاومت به دنبال سیاستگذاری های جدیدی در حوزه سیاست خارجی خود می باشد.
۲-سناریوی دوم در قالب تغییر راهبرد قدرت به سمت شرق مورد تجزیه و تحلیل قرار می گیرد. این سناریو نه تنها سناریوی اول را پوشش می دهد بلکه حوزه وسیع تری را هدف گرفته است. در این راستا، روسیه برای بازتولید قدرت خویش و بیشینه سازی آن، به دنبال اتحاد شرق با مرکزیت روسیه می باشد که برای تحقق این امر، اتحاد و گسترش روابط با هند و چین، اهداف بعدی روسیه خواهند بود. هند و چین با توجه به زاویه ای که با قدرت غرب دارند و همچنین قدرت اقتصادی این دو کشور که به عنوان اقتصادهای برتر شناخته می شوند، متحدی حیاتی برای روسیه در مسیر احیای گفتمان اقتدار راهبردی به شمار می روند.
هدایت شده از اساتید انقلابی و نخبگان علمی
براساس گزارشات اخیر بانک جهانی، هند در سال ۲۰۳۰ سومین اقتصاد بزرگ جهان می شود که به صورت ترتیبی بعد از آمریکا و چین در رتبه سوم جهان قرار می گیرد. از این رو، روسیه با اتحاد استراتژیکی با هند و چین به عنوان دو اقتصاد برتر دنیا، می تواند قدرت اقتصادی شرق را با قدرت نظامی خود تلفیق کرده و با استفاده از جغرافیای خاص جنوب غرب آسیا و از جمله ایران به گفتمان اقتدار راهبردی در شرق جامه عمل بپوشاند.
جمع بندی
با توجه به شرایطی که در منطقه و نظام بین الملل در جریان است، تمرکز صرف روسیه بر سناریوی اول غیرمنطقی می نماید؛ چراکه این سناریو می تواند هزینه های زیاد و نفع ناچیزی برای روسیه داشته باشد. سناریوی دوم با توجه به این که سناریوی اول را پوشش می دهد و همچنین به شکل دهی قدرت جدیدی در نظام بین الملل منتهی می شود که نه تنها هزینه بر نیست بلکه برای غرب و آمریکا هزینه ساز نیز می باشد. از این رو، اتخاذ سناریوی دوم برای روسیه در قالب گفتمان اقتدار راهبردی، نیازمند دیپلماسی و سیاست خارجی فعال و پویایی است که فعالیت های پوتین در عرصه سیاست خارجی روسیه را می توان در این راستا بررسی کرد. بنابراین سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران با روسیه هر چند براساس منافع مشترک در منطقه صورت می پذیرد ولی باید کاملاً حساب شده و با اصول خاص راهبردی انجام گیرد. سفر آقای دکتر ولایتی به روسیه و ابلاغ پیام ج.ا.ا به پوتین در همین راستا قابل ارزیابی است.
حسن مرادخانی
🇮🇷کانال اساتید انقلابی
eitaa.com/asatid_enghelabi
آیا ایران در آستانه ی انقلاب قرار دارد؟
🔻آنگونه که کرین برینتون در کتاب «کالبدشکافی چهار انقلاب» میگوید، از نشانههای تحول انقلابی، «تغییر و جابجایی وفاداری نخبگان و روشنفکران» از نظام حاکم است؛ بدین معنا که نخبگان از نظام سیاسی موجود ناامید شده و نسبت به آن اعلام وفاداری نکنند که این نیز به دو صورت قابلتصور است؛ یا در قبال مسائل جاری جامعه موضع سکوت اختیار کرده و در قبال این مسائل، نسبت به نظام حاکم ابراز وفاداری نکنند یا اینکه به اپوزیسیون پیوسته و به بخشی از بدنهی انقلابی تبدیل شوند. حال در تطبیق این گزاره با شرایط کنونی کشور باید گفت که نه تنها شاهد جابجایی وفاداری روشنفکران به نظام نیستیم، بلکه اتفاقاً شاهد آن هستیم که برخی منتقدان داخلی مانند امثال آقای دکتر صادق زیباکلام، استاد علوم سیاسی، بهمن فرمانآرا، کارگردان سینما، سعید حجاریان، تئوریسین نامآشنای اصلاحطلبان و... به نوعی به حمایت از نظام پرداخته و نسبت به عواقب شوم وقوع انقلاب در ایران و نقشههای دشمن دربارهی آیندهی کشور ابراز نگرانی جدی کردهاند. علاوه بر این، حتی اپوزیسیون نظام و برخی مقامات رژیم شاه مانند اردشیر زاهدی، داریوش همایون و... نیز در اظهاراتی مشابه، حفظ جمهوری اسلامی را مرجحترین گزینه برای کشور دانستهاند.
نکتهی مهم در این زمینه این است که هرچند مواضع منتقدان داخلی و اپوزیسیون خارجنشین الزاماً به معنای تأیید شرایط موجود کشور نیست، اما در عین حال، به معنای تأیید مفروض اساسی بحث حاضر؛ یعنی امتناع تحول سیاسی به صورت وقع انقلاب در کشور است.
هدایت شده از بیداری ملت
🔴 حمايت قاطع سردار سلیمانی از سخنان ضدآمريكايي رئيس جمهور: ایران نمیخواهد، من حریف تو هستم! نیروی قدس حریف شماست/ هیچ شبی نیست که ما نخوابیم و به شما فکر نکنیم/ بيا پاسخت را من ميدهم
💬 سردار سلیمانی در مراسم تجلیل از شهدای عملیات رمضان در همدان:
🔸 رئیس جمهور آمریکا در جواب رئیس جمهور ما مطالب سخیفی در توئیت خود بیان کرد. شأن رئیس جمهور ما نیست که جواب تو را بدهد. من به عنوان یک سرباز جواب تو را می دهم.
🔸 تو ما را تهدید می کنی به این که اقدامی انجام می دهی که در دنیا سابقه ندارد. این ادبیات کاباره است. یک کابارهچی با دنیا اینگونه حرف می زند.
🔸 شما چه کاری می توانستید بکنید که در طول این ۲۰ سال نکردید؟ شما با دهها دستگاه تانک و نفربر و صدها فروند هلیکوپرتهای پیشرفته آمدید به افغانستان و جنایتهایی را انجام دادید. شما بعد از ۲۰۰۱ تا ۲۰۱۸ با ۱۱۰هزار سرباز چه غلطی کردید؟ امروز دارید به طالبان برای گفتگو التماس می کنید.
🔸 فرمانده آمریکایی آمد پیش من و از ما خواهش کرد با مجاهدین عراقی صحبت کنیم تا با آنها کاری نداشته باشند
🔸 یادتان رفته برای سربازانتان پوشک بزرگسال تهیه می کردید و امروز آمدید ما را تهدید می کنید؟ شما در جنگ ۳۳روزه چه غلطی کردید؟ غیر از این است که شروط حزب الله برای پایان جنگ را پذیرفتید؟
🔸 ترامپ قمار باز! من خودم به تنهایی در مقابلت می ایستم. ما ملت، حوادث سختی را پشت سر گذاشته ایم.
🔸 جنگ را شما شروع می کنید اما ما به پایان می رسانیم، بروید از پیشینیان خود بپرسید. پس ما را تهدید به کشتن نکنید. ما آماده هستیم در مقابلت بایستیم.
🔸 در گذشته آمریکا ابهتی داشت اما امروز زباله های ایران یعنی منافقین را دور خود جمع کرده اید تا چه چیزی را ثابت کنید؟ قدرت و توان ما را می دانید. چگونه است پس نمی توانید در مقابل ما و اعتقادات ما بایستید؟
#سياسي
🔴به کمپین #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13