👇👇
🔰ب) اما چرا #رهبر انقلاب در نوک حمله خبرسازی دروغین #رویترز و امپراتوری رسانهای غرب قرار دارد؟
چند سالی است مبنا و هم آیندی همه جریانهای زاویه دار بردن هزینهها به سمت رهبر انقلاب و هدف گرفتن ایشان در هر رخدادی است
جریان معارض ابتدا با مباحث روشنفکرنمایانه و هجمه #نظری و تئوریک به اصل #ولایت فقیه به میدان آمد. چالشهای فقهی و نظری رنگارنگ از تفاوت نظر برخی فقهای شیعه با نظریه ولایت مطلقه فقیه، پروژههای #وکالت_فقیه، #ولایت_مقیده، #ولایت_حسبیه، نظریه #سلطانیسم حجاریان و.. 👈بعد از آن هجمه تمام عیار با تولید روزانه شبهات #مدیریتی، #عملکردی، #خانوادگی و #شخصی علیه رهبر سازماندهی شد. هیاهو بر سر پاسخگویی و #اختیارات_رهبر و تحدید آن، تلاش #خاتمی برای تصویب #لوایح_دوقلو، واتیکانیزه و پاپیزه کردن رهبر و.. دستور کار مشترک معارضان بود و همچنان نیز هست. در این میان، با وجود آنکه به خوبی از سلامت و پاکی خانواده رهبری چه در مسائل مالی چه در مشی ایشان با عمل به مرّ #قانون آگاهند، حتی از طرح شایعه مضحک موروثی شدن رهبری ابا نکردند.
🔺از دیگر هجمههای اصلی جریان معارض، معرفی رهبر بعنوان مسئول اصلی مشکلات و عامل #ناکارآمدی است. امری که جریان غربگرای حاضر در دولت نیز با هدف برداشتن خود از فشار افکار عمومی و شانه خالی کردن از ناکارآمدی اجرایی، حتی به آن دامن زدند. در دو سال گذشته نیز روند هجمه ها به تشکیل گزاره #حاکم_جائر در فضای ذهنی و عمومی رفته. چنانکه در جریان آشوبهای اخیر و پیوند دادن موضوع کشتهها با رهبری در خبرسازی رویترز آشکار است.
🔰اما چرا؟
1️⃣ ولایت فقیه جان مایه و محور خیمه انقلاب است و مشروعیت زدایی از آن، مهم ترین بخش براندازی و باعث فرو ریختن کل خیمه انقلاب.
2️⃣ مهمترین مانع پروژه انقلابی زدایی و اسلام زدایی و #غربگرایی و لیبرالیزه کردن ایران است.
3️⃣رهبر، بزرگترین مانع برای پروژه فروپاشی #ایران است. موضوعی که فقدان و خلأ آن در #عراق به وضوح عیان است و اجازه تکرار مدل فروپاشی و تجزیه در ایران را نمیدهد. ایجاد یک #ایران_ضعیف فقط و فقط در صورت فقدان رهبر تاثیرگذار و مشروع ممکن است.
4️⃣ برآورد دقیق غربیها این است که نقطه عطف تحولات آتی در ایران، منطقه و جهان، وجود رهبر انقلاب و بسیج مسلمانان منطقه است و انجام آسان پروژههای آمریکایی، بدون اعتبارزدایی و حذف آن میسر نیست.
بر ماست که از این کانون محوری حراست کنیم. اگر دل در گرو اینها داریم:
💢 مکانیسم ماشه، تهدید واقعی یا توخالی؟! 💢
🔰رویترز مدعی شده سه کشور #اروپایی در ژانویه 2020 احتمالا #مکانیسم_ماشه (حل و فصل اختلافات) در #برجام را علیه #ایران فعال می کنند! آیا این ادعا امکان اجرایی دارد؟ هدف از طرح آن چیست؟ در صورت تحقق مکانیسم ماشه چه اتفاقی میفتد؟
1️⃣ مکانیسم ماشه Snapback مربوط به بندهای 36 و 37 برجام است که طبق آن، هر کدام از اعضای توافق هسته ای، می توانند ایران را متهم به نقض برجام کنند تا تحریم های #شورای_امنیت مجددا برگردد.
2️⃣ اما مکانیسم ماشه چه زمانی امکان طرح و اجرا دارد؟ #ظریف خود پاسخ داده است.او در مهر98 عنوان کرده: «مکانیسم ماشه در برجام برای (زمانی است که) #خطای_اولیه رخ بدهد. ایران خطای اولیه را انجام نداده. اقداماتی که ایران انجام داده، اول از همه در پاسخ به تخطی آمریکا و عدم توان اروپاییها برای پاسخ دادن انجام گرفته و اینها راهکار محسوب میشوند. هیچ کسی نمیتواند از یک راهکار در پاسخ به راهکاری دیگر استفاده کند».
👈پس اولا این مکانیسم وقتی امکان طرح و اجرا دارد که ایران در موضوع #هسته_ای، خلاف برجام حرکتی کرده باشد. ثانیا فقط کشورهای عضو برجام امکان طرح آن را دارند. یعنی #آمریکا که از برجام خارج شده، دیگر توان استفاده از مکانیسم ماشه علیه ایران را ندارد.
3️⃣حال سوال این است، وقتی ایران طبق گواهی آژانس، خطایی مرتکب نشده، بلکه مرتبا بر نقض پیمان آمریکا و اروپایی ها سیاست صبر و تحمل پیشه کرده، چرا باید تهدید به مکانیسم ماشه شود؟
👈پاسخ این است که طرح این موضوع، بیشتر تلاشی #تبلیغاتی برای افزایش فشارها و ترساندن ایران برای امتیازدهی بیشتر به غربی هاست. گروه ویژه اقدام مالی #FATF برای پیوستن ایران به این نهاد استعماری اواخر بهمن امسال را اولتیماتوم داده و دو لایحه معطل مانده کنوانسیون #پالرمو و کنوانسیون مبارزه با تامین مالی تروریسم (ctf) در مجمع تشخیص مصلحت نظام مجددا در دستور کار قرار گرفته است. حالا اما جریان #لیبرال داخلی که در گره گشایی از مشکلات مردم هیچ دستاوردی ندارد، درصدد است پروژه های خیانت بار را در مهلت باقیمانده صدارت و ریاست خود به کشور تحمیل کند. تا جایی که حتی با موج سازی رسانه ای کلاهبردانه در خصوص حقوق #استراماچونی هم تلاش کرد این موضوع را به کوچه و خیابان بکشاند و موضوع را به عدم پذیرش fatf مرتبط کرده و افکار عمومی را با خود همراه کند. همزمان با این موج رسانه ای و جنگ تبلیغاتی، طرف غربی هم با طرح موضوع مکانیسم ماشه، در حقیقت، پیوست خارجی این بار روانی را تقبل کرده تا از طریق در تنگنا قرار دادن نظام، با این #برجامک غل و زنجیر بیشتری بر دست و پای نظام بندد. واقعیت اما این است که اروپایی ها با این تهدید می خواهند جمهوری اسلامی را بترسانند. فقط همین
4️⃣ اما آیا ایران از این تهدید می ترسد و در صورت عملی شدن، (بر فرض محال) چه تبعات و نتایجی دارد؟
پایگاه اسپوتنیک در مقاله ای به این سوال پاسخ گفته و نوشته: «عملا می توان گفت دیگر برای ایران فرقی نمی کند که مکانیسم «ماشه» اجرا شود یا نشود، #تحریم هایی که امروزه ایران ذیل آن قرار گرفته به مراتب بیشتر از تحریم های شورای امنیت است و اگر کشورها بخواهند فقط به تحریم های شورای امنیت پایبند باشند شاید حتی به نوعی تشویق هم در پی داشته باشد و تحمل آن برای ایران راحت تر هم باشد».
تهدید مکانیسم ماشه، تهدیدی توخالی برای تصویب لوایح مرتبط با FATF و دیگر لوایح مالی بانکی استعماری و بستن تمام منافذ مالی است که ایران به واسطه تحریم ها، اندک مراودات مالی خود را صورت می دهد. باید از جماعت لیبرال سوال کرد، این همه تقلا برای تصویب این لوایح چیست؟ وقتی با برجام که پدرخوانده توافق های #استعماری بود، و آب و نان مردم را به آن گره زدید، برعکس بر تحریم ها افزودید و تورم 50 درصدی برای کشور به بار آوردید، قرار است با برجامکها و برجامچهها چه گلی بر سر ملت بزنید
هدایت شده از خبرگزاری فارس
بازتاب رزمایش مشترک دریایی ایران در رسانههای خارجی
🔹آسوشیتدپرس: برخی معتقدند که این رزمایش واکنشی به اقدامات آمریکا و عربستان در منطقه است. تهران تمایل دارد همکاریهای نظامی با پکن و مسکو را افزایش دهد.
🔸اسپوتنیک: این رزمایش در حالی برگزار میشود که آمریکا در تدارک ایجاد ائتلافی در نزدیکی آبهای ایران است. این رزمایش با هدف ارتقای صلح، دوستی و امنیت در منطقه برگزار شده است.
🔹دیلی میل: ایران، روسیه و چین رزمایش دریایی «بیسابقهای» را در میان نارضایتی غربیها برگزار کردهاند. رزمایش مذکور در حالی انجام میشود که واشنگتن با نادیده گرفتن توافق هستهای ایران و فعال کردن مجدد تحریمها علیه ایران، تنشها در رابطه با برنامه هستهای ایران را افزایش داده است.
🔸آناتولی: برگزاری این رزمایش یک نمایش قدرت علیه آمریکا و حاکی از افزایش مرزهای دفاعی ایران در حوزه دریاست
🔹«دیلی میل»: ایران، روسیه و چین رزمایش دریایی مشترک «بیسابقهای» را در بحبوحه نگرانیها از اینکه علیه آمریکا و دیگر قدرتهای غربی باشد، آغاز کردند.
fna.ir/deaeoo
@Farsna
دلتیل اغتشاش در کشور
دهه ۶۰ ما نا امنی داشتیم اما اغتشاش نداشتیم چرا
چون فاصله طبقاتی بین مردم بود اما بین مسولین نبود اما الان فاصله طبقاتی بین مردم ومسولین شده
نتیجه شده امروز اغتشاش
امام به مالک می نویسد بترس از زمانی که مردم احساس کنند حکومت به فکرشان نیست و پشت مردم نیست . در این شرایط تو دائم باید بترسی چون مردم دیگر پشت حکومت نیستند
پس باید مسئولین دولتی دائم تلاش کنند پشتوانه واقعی کشور یعنی مردم را مورد توجه وراضی نگه دارد
۹دی نشان داد مردم انقلاب را دوست دارند وپشت نظام هستند اما گله مند از برخی مسولین دارند
خطبه ۲۰۹ دلیل اغتشاش
اول سبک زندگی مسئولین
دوم هم سطح نبودن زندگی مسئولین با مردم (فقرا بگویند ما اگر نداریم رجایی هم ندارد )
سوم بالا بردن مالیات ها وفشار آمدن به زندگی مردم (تورم وگرانی)
هدایت شده از گفتمان انقلاب اسلامی
🇮🇷
*تحلیل پسا ثبت نامی انتخابات*
۱- ظاهرا از ابتدا هم آقای احمدی نژاد به مجلس فکر نمی کرد.
او فقط ریاست جمهوری را میخواهد تا بتواند تسویه حسابش با یک عده بکند و این هم یعنی هزینه درست کردن برای نظام.
۲- در مورد آقای قالیباف هم تحلیل زیاد است.
ایشان دارای مدیریت باز است و فردی عمل گراست.
کارهائی که در شهرداری انجام داد منهای بعضی که کم اثر بود، اکثرش درست و گره گشا بودند، اما باز از یک مدیر انقلابی انتظار بیشتر است.
۳- ما منتظر عبور از دی و بهمن ماه هستیم، اگر دشمن به خط بزند، وضعیت مجلس آینده جور دیگری خواهد شد
برای هر تحلیلی فعلا زود است، باید منتظر اتفاقات پیش رو باشیم تا ببینیم شرایط چگونه است.
آن چیزی که به نظر میرسد این است که، این دولت در آینده بسیار به چالش کشیده خواهد شد، چون روحانی می ماند و رئیسی و قالیباف و یک مجلس انقلابی.
۴- خیلی از جوان ها ثبت نام کرده اند که چون شناخته شده نیستند خیال می شود چهره های مهمی نیامده اند
۵ - در مورد آقای علی لاریجانی هم باید بگوئیم که او دیگر به تاریخ پیوست، او به مشاورینش گفته بود که من اعلام انصراف میکنم و شما بروید در بیوت برخی مراجع و جوری صحبت کنید تا از من دعوت کنند در انتخابات شرکت کنم .
الحمدالله هیچ مرجعی هم از او دعوت نکرد.
دید تیرش به سنگ خورده ، اعلام کرد که میروم با رهبری مشورت کنم!!! که به او وقت دیدار هم داده نشد برای همین چاره ای جز عدم شرکت نداشت.
او حتی مناصب دانشگاهی اش را هم ول کرده تا با فراغ بال به انتخابات برسد که باید گفت: دچار اشتباه محاسباتی شد و از انتخابات مجلس هم باز ماند تا زور آخرش را برای ریاست جمهوری بزند که ان شاالله در آن هم ناکام خواهد ماند.
۶ - خیلی ها نگران مشارکت مردمند و می گویند که این انتخابات با کمترین درصد حضور مردم اتفاق خواهد افتاد ولی ما معتقدیم که این انتخابات مانند انتخابات اول انقلاب پر شور و ان شاالله ٩٨ درصد از آراء سهم ولایتمداران و انقلابیون و با سقوط لیبرالها خواهد بود.
(کافی است حضرت آقا امر به شرکت پرشور کنند آن وقت خواهیم دید که چه اتفاقی خواهد افتاد)
۷ - در مورد آینده هم باید عرض کنیم که،
آن قدر آینده روشن است که نمی توانیم تصورش را بکنیم.
حضرت آقا فرمودند: جوانان ما به زودی به قله های علم و دانش و قدرت رسیده و تمدن نوین اسلامی را خواهند ساخت و باز فرمودند: شما آن روز را خواهید دید و آن را خواهید ساخت.
این که می بینیم طلا و دلار گران میشود،
فشار اقتصادی زیاد میشود
اینها آخرین دست و پا زدن شبکه نفوذ و لیبرال است.
حضرت روح الله رضوان الله علیه، فرمودند: نگذارید این انقلاب به دست نا اهلان و نامحرمان و لیبرالها بیفتد، (چون در آن موقع سیلی سختی میخورید).
دوستان باید بپذیریم ،این سیلی هایی که الان داریم می خوریم به خاطر همین است که حرف امامین انقلاب، روی زمین مانده است.
لیبرالها نوکر اجانبند ،مهره های آنها هستند ،غرب زده و غرب باورند
مردم خودمان را باور ندارند، آنها را ضعیف میدانند اعتقادشان این است که
همیشه دستمان باید به سوی ابرقدرت ها دراز باشد.
مواظب باشیم، در اتفاقات آینده هم سیلی خواهیم خورد اگر پشتیبان ولایت فقیه نباشیم.
با هیچ احدالناسی هم در این رابطه شوخی و مماشات نداریم.
حضرت امام فرمود : پشتیبان ولایت فقیه باشید تا به مملکت شما آسیبی نرسد.
*هم وطن دغدغه مند* :
*امتحان آخر ، امتحان تبعیت از ولایت فقیه است* اگر در آن رد بشویم بد جوری خواهیم باخت، اما اگر از آن سربلند بیرون بیاییم ،
«میشود آنچه که باید بشود».
این را از آن جهت می گوئیم که، دیدیم تا ولی فقیه، یک تصمیم مخالف تصمیم خیلی از مدعیان ولایت پذیری گرفت، آنها راهشان را جدا کردند.
کاش می فهمیدند که ایشان خودشان را قربانی کردند تا
۱- دولت سقوط نکند.
۲- در شهرها و خیابان ها جنگ شهری و خون ریزی راه نیفتد.
۳- خواب های دشمنان داخلی و خارجی بی تعبیر بماند و....
عزیزان، امتحان آخر انتخاب بین معیشت و ولایت است.
یک عده با اسلامند تا جایی که اسلام، متضاد خواست آنها نباشد، ولی اگر دیدند که اسلام در مقابل نظر آنها قرار گرفته، یا از آن رد میشوند یا دورش میزنند.
و این مثل در مورد آن عده که در این اواخر از ولایت فقیه بریدند، صدق میکند.
دشمن هم سینه ولایت را نشانه گرفته، کار به جایی میرسد که،باز هم ولایت مجبور می شود از خودش، از آبرویش،هزینه کند، تا به من و شما آسیبی نرسد.
متأسفانه دیدیم که خیلی ها راحت پشتش را خالی کردند. مدعیانی که، تا دیروز شعار «ما اهل کوفه نیستیم علی تنها بماند» سر میدادند.
شما که با یک حرکت، ولایت را زیر سوال بردید!!!
نکند دشمن ولایت را نشانه بگیرد و ما کنار بکشیم تا این تیر به او بخورد .
این را میگوئیم که آن روز باید ما مرده باشیم که دست دشمن به «علی ما» برسد.
دشمن دنبال این است تا دستش (به قول خودشان) به بیت رهبری برسد .
⭕️اصولگرایان گفته اند شعارشان برای انتخابات #مجلس «نجات اقتصاد ایران» است. بعید است مردم با شعارهای کلی به آنها اعتماد کنند، لذا بهتر است #اصولگرایان اعلام کنند جزییات برنامه های اقتصادی شان چیست؟
مثلا برای کاهش قیمت #مسکن حاضرند طرح مالیات بر خانه های خالی را به راه بیندازند؟
این سخنان ظریف در مجلس، در مهرماه ۹۷ است. مرور این سخنان خیلی مسائل درباره fatf را روشن می کند.
1️⃣ظریف در این سخنان می گوید نمي توانیم تضمین دهیم با پیوستن به لوایح fatf مشکلاتمان حل شود و فقط می توان تضمین داد از آمریکا بهانه افزودن مشکلات ما گرفته می شود.
2️⃣آمریکا بدون هیچ بهانه ای از برجام خارج شد؛ بدون هیچ بهانه ای کمپین فشار حداکثری را به راه انداخت و بدون هیچ بهانه ای تصمیم گرفت فروش نفت ایران را به صفر برساند.
3️⃣به شهادت اندیشکده های غربی سیاست فشار علیه ایران شکست خورده.
4️⃣یکی از دلایل شکست فشار حداکثری، دور زدن تحریم توسط ایران است که با پیوستن به لوایح fatf راه دور زدن تحریم بسته می شود.
5️⃣غربگراها با این فشارها برای تصویب لوایح در مجمع دقیقا دنبال چه چیزی هستند؟!
طرف انگلیسی محرم و مردم نامحرماند.
✍️ صادق کوشکی
🔹 دولت یازدهم هرگونه انتشار مطلب در مورد قرارداد کرسنت را ممنوع اعلام کرده است، اما بعداً وزیر ارشاد گفته است که بابت کرسنت باید ۱۴٫۵ میلیارد دلار خسارت پرداخت کنیم.
🔸 دولت تهدید میکند کسی در مورد کرسنت صحبت کند و مطبوعات و خبرگزاریها در این مورد باید خفهخون بگیرد.
🔹 اخباری منتشر میشود که خسارات کرسنت به ۳۰ تا ۴۰ میلیارد دلار هم میرسد.
🔸 در زمان وزارت زنگنه در دولت خاتمی شرکت توتال برای بهرهبرداری از مخازن مشترک با قطر به ایران آمد، توتال برداشتش را کرد و رفت، اما پس از آن کارشناسان متوجه شدند این شرکت از حوزههای اختصاصی ایران استفاده کرده است.
🔹 توتال به اسم حوزههای مشترک رفته بود اما از حوزههای اختصاصی برداشت میکرده است.
🔸 همین توتال قرار است طبق آی پی سی، ۲۵ و ۳۰ ساله در ایران بماند. قرار است زیرنظر آقای زنگنه چندین کرسنت شکل بگیرد، آیا حق نداریم شک کنیم؟
🔹 آیا واقعاً کسی نمیتواند بندرچابهار را در ایران اداره کند؟ از این سوال به این احتمال میرسیم که چرا تدوین قراردادهای IPC به شرکت انگلیسی داده میشود، چطور طرف انگلیسی محرم است، اما مردم محرم نیستند.
🔸 چرا متن توافق ژنو، برجام، IPC و شفافیت مالی محرمانه میباشد، مگر یک طرف آن خارجیها نیستند؟ در تاریخ حکومت پهلوی تنها قرارداد کاپیتالاسیون بود که محرمانه بود، اما این دولت تا به حال چندین قرارداد کاپیتالاسیون را منعقد کرده است. قراردادهایی که از جنس کرسنت هستند.
🔹 برجام، شفافیت مالی و IPC مکمل هم هستند. دوستان دقیقاً میدانند دارند چهکار میکنند.
🔸 احتمالاً به دنبال اجرایی کردن پروژه ناتوانسازی ایران در جهت تبدیل شدن به قدرت منطقهای هستند.
🔹 وقت آن است که ملت ایران تمام کسانی که میخواهند قراردادهای عصر قاجاری و قرن نوزدهی را به ما تحمیل کنند، به جهنم بفرستند.
محتوای بصیرتی سخنرانی برای ۹ دی
✅ دشمنان ملت ایران همواره برای جداسازی ملت از نظام اسلامی تلاش می کنند.
✅صحنه جنگ از میدان فیزیکی به اذهان و افکار عمومی جامعه منتقل شده است .
✅فشار تحریمی و جنگ تبلیغاتی توأمان با هم علیه ملت راه افتاده است.
✅ ایجاد تفرقه و دو یا چند دستگی راهبرد همیشگی دشمنان ملت ایران بوده است.
✅ برخی قدرت طلبان و فرصت طلبان داخلی پیاده نظام دشمن در این راهبرد شده اند.
✅ کسانی که از انقلاب و منافع ملت عبور کردند و در کسب منافع خود، شادمانی دشمن را از فتنه داخلی ندیده اند.
✅کسانی که به جای خدمت به مردم، به جناب بازیهای خود ادامه دادند .
✅کسانی که جای دوست و دشمن را عوض کرده و به دشمنان اعتماد کرده اند.
✅ و کسانی که به هشدارهای دلسوزانه رهبری توجه نکردهاند ...
✅مشکلات امروز جامعه ما ناشی از همین غفلت هاست.
✅ملت بزرگ ایران به همه این امور واقف است. حضور ملت در ۹ دی ماه ۱۳۸۸ و تداوم آن در آخر آبان ماه ۱۳۹۸ موید همین امر است.
✅کشور ایران غنی و مردمانش عزیز هستند و هوشیار .
✅دوستان و دشمنان خود را به خوبی می شناسند و با دشمنان شان در موقع خود تسویه حساب خواهند کرد.
✅پیام امروز ملت به مسئولان شان این است:
۱. به دشمنان ملت ایران اعتماد نکنید
۲. از تفرقه و دعواهای بیحاصل سیاسی بپرهیزید
۳ . به ظرفیتهای درونی و اقتصاد مقاومتی تکیه کنید
۴. از فرصتی که در اختیار دارید برای خدمت به مردم استفاده کنید که این برای دنیا و آخرت شما بهتر است
۵. به مردم اعتماد کنید و صادقانه با آنها رفتار کنید تا آنها نیز به شما اعتماد کنند
۶ .تایع امر ولی فقیه باشید و با تبعیت از فرامین ایشان مشکلات مردم را حل کنید و بدانید که وعدههای خداوند صادق است. همچنان که فرمود: " ونریدان نمن علی الذین ستضعفوا فی الارض و نجعلهم ائمه و نجعلهم الوارثین"
نشانه های صدق وعده های خداوند را در چله اول انقلاب همگان دیده اند، شش کشور از ۱۶ کشور غرب آسیا در جبهه مقاومت قرار گرفته اند و دور نیست که جهان اسلام دوران پسا صهیونیسم را جشن بگیرد و با بهره گیری از مواهب آن و امنیتی که نصیب جهان اسلام خواهد شد، محکم تر از قبل برای به اهتزاز درآوردن پرچم توحید بر فراز قلل تمدنی جهان حرکت نماید. انشاءالله
"حریری بازی" صالح در عراق
🔺پروژه ایجاد خلأ سیاسی همانند آنچه در لبنان از سوی #سعد_حریری رخ داد، در عراق هم در حال تکرار شدن است.
🔸 رئیسجمهور عراق پس از رد گزینه نخستوزیری فراکسیون اکثریت، تحت فشارهای #سیاسی آمادگی خود را برای #استعفا اعلام و بغداد را به مقصد اقلیم #کردستان ترک کرد. این استعفا بیارتباط با موضع کردها در خصوص قانون جدید #انتخابات عراق نیست که آن را تضعیفکننده جایگاه سیاسی خود میدانند.
🔸 در صورتی که کنارهگیری رئیسجمهور قطعی شود، این مسئله میتواند بحران سیاسی جاری عراق را پیچیدهتر کند، زیرا #پارلمان باید ابتدا جانشین وی را تعیین کند.
🔸 شبکه "العالم" دیروز به نقل از برخی منابع عراقی گزارش کرد که فشارهای #آمریکا مانع از آن شد تا "برهم صالح"، "اسعد العیدانی" را مأمور تشکیل کابینه کند، چرا که به ادعای آمریکاییها العیدانی گزینه مورد تأیید ایران است.
🔸 این استعفا در شرایطی انجام میشود که معترضان با حضور در خیابانها خواهان انتخاب نخستوزیر هستند تا هر چه زودتر اصلاحات جدید را آغاز کند. استعفای برهم صالح در شرایط کنونی نه تنها کمکی به حل ماجرای اعتراضات عراق نمیکند بلکه به تشدید آتش اختلافات سیاسی در این کشور دامن میزند.
🔸 به نظر میرسد، اعتراضات در #لبنان و #عراق پروژهای است که آمریکاییها با فشار استعفا به یکی از مقامات این دو کشور، به تداوم بیثباتی سیاسی کمک میکنند.
استعفای روحانی، خودکشی اصلاح طلبان در مرگ
اینکه دولت اول و دوم اعتدال را از هم تفکیک نمائیم تا تمام مشکلات را برسر ترامپ و منتقدان داخلی آوار کنیم هدفی جز فرافکنی و نادید گرفتن حقایق نیست
چرا که در دور اول دولت اعتدال تورم کنترل نشد بلکه حبس گردید تا در چهار سال دوم با شدت چند برابری خود را نشان دهد
در خصوص موفقیت در بهبود روابط با دنیا نیز باید گفت آنگونه که آقایان امتیاز دادن هر دولت دیگری نیز بود موفقیت کسب می نمود
کی و کجا و طبق کدام آمار در دور اول دولت اعتدال رونق اقتصادی رقم خورد؟!!!! مگر نه اینکه آب خوردن مردم به سرنوشت مذاکره و برجام گره خورد. و دولت تدبیر هیچ برنامه ای جز مذاکره و تعطیلی تولید در داخل را پیگیری ننمود
👅مگر آقایان نگفتند زبان و منطق مذاکره و صحبت با دنیا را می دانند این چه دانستی شد که با آمدن فردی دیوانه نما برجامی که حاصل ساعت ها و ماهها بحث و صحبت کارشناسانه بود به اندازه یه عقد بیع هم ضمانت اجرا نداشت و یک شبه توسط آمریکا پاره گردید آیا این خود سندی بر بی تدبیری دولت اعتدال نبود. البته بماند که فراموشمان نشده که برجام توسط اوباما درست یک روز بعد از تولدش یعنی ۲۷ دی ماه ۹۴ نقض گردید یادمان نرفته اوباما با وتو نکردن قانون تحریم علیه ایران باعث شد توسط کنگره خود به خود این قانون مجدداً تمدید شود.
آقایانی که سنگ لوایح FATF را بر سینه می زنن تنها تنها یک تضمین بدهند که با تصویب این لوایح مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم حل می شود برجام با تمام برجامیتش که قرار بود تمام تحریم ها را بالمره لغو کند شد استخوان لای زخم ، ای دل بستگان به بیرون و غرب کمی واقع بین باشیم تا اسب تراوا داخل قلعه نشود.
در یک ماه اخیر در چندین نوبت بحث استعفای حسن روحانی و برگزاری انتخابات ریاست جمهوری همراه با انتخابات مجلس شورای اسلامی مطرح شده است. عباس عبدی اولین فردی بود که بحث استعفای روحانی را مطرح کرد؛ بن مایه استدلال وی در این زمینه این است که شکاف و تنش بین دولت و بخشهای دیگر حاکمیت آنقدر گسترده شده که عملا دولت از هر گونه تصمیم گیری حتی در سطوح خرد هم عاجز است و برای حل این مساله یک تصمیم عاجل لازم است.
او میگوید سیستم کنونی ایران مانند ماشینی است که نصف آن برای یک نفر و نصف دیگر آن برای دیگری است و البته این ماشین بنزین هم ندارد و به درد هیچکس نمیخورد یا در مثال دیگری میگوید این وضعیت، شده عین طلاق عاطفی! نه میتوانند با هم زندگی کنند و نه میتوانند از هم جدا شوند. این وسط، فقط فرزندان و خانواده هستند که دارند آسیب میبینند و دود به چشم آنها میرود. پیشنهاد او انصراف دولت از حضور در چنین وضعیتی و کنار کشیدن است. حال حاکمیت، پس از روحانی خودش تصمیم بگیرد که چه کار کند؛ انتخابات زودرس برگزار یا اینکه کسی را به ریاست جمهوری منصوب کند.
فرض کنید پیشنهاد استعفای روحانی عملی شد و امروز اولین شنبه پس از استعفای روحانی است. روحانی رفته و دولت یا با سرپرست اداره می شود و یا انتخابات برگزار شده و فرد دیگری دولت را در دست گرفته؛ آیا مسائل و مسکلات حل خواهد شد؟ نیروهای جناح رقیب دولت هم که مشخص است، چه کسانی هستند و توانایی آنان چه میزانی است به مثالهای عبدی برگردیم، تا اصل قضیه ایده استعفای روحانی را برای حل مشکلات بررسی کنیم.
مثال اول: آیا طلاق گرفتن پدر و مادری که با هم نمیتوانند ادامه دهند، مشکلی از فرزندان حل میکند؟ اگر در مثل عبدی، فرزندان، همان شهروندان ایران باشند، طلاق، فقط تکلیف پدر و مادر را روشن میکند و اتفاقا این فرزندان هستند که آواره میشوند. صورت ظاهرا مساله نشان میدهد، طرح مساله استعفا نه برای حل مشکلات مردم، بلکه برای بار خود از مهلکه بیرون کشیدن است، اینکه یک جناح یا یک فرد، خودش را از این وضعیت بیرون بکشد و شهروندان را به حال خود رها کند.
مثال دوم: فرض کنید سیستمی که او آن را به ماشینی تشبیه میکند که نصف آن از آن دیگری و نصف دیگر آن برای یکی دیگر است و البته بنزین ندارد، بخواهد تکلیف خود را روشن کند؛ مثلا یکی از مالکان، کنار بکشد و ماشین بدون بنزین را در اختیار دیگری قرار دهد؛ آیا ماشین راه خواهد افتاد؟ بنزینی برای آن تامین خواهد شد؟ این سیستم راه خواهد افتاد و شهروندان از آن استفاده خواهند کرد؟ در مثال دوم هم هدف رها کردن و رفتن است و مسئولیت در قبال شهروندان نپذیرفتن است.
پس ایده استعفای رئیس جمهور، ناظر به حل مشکلات کشور نیست، کنار کشیدن یک فرد یا یک جناح از مهلکهای است که در آن گرفتار آمده ایم و اساسا می توان گفت ایده استعفا یک دوئل بین دو جناح کشور است؛ با این ایده که جناح مستقر در دولت مدعی شود آنقدر جناح مخالف سطح تنش را بالا برده که اساسا نمیشود کار کرد یا تصمیم گرفت؛ لذا کنار میرود و کار را به همان جناح مخالف میسپارد که یا او هم ناتوان است یا اینکه مجبور میشود تن به همان مسائلی بدهد که پیشتر با آن مخالفت کرده است؛ اما آیا تضمینی هست که حتی با تن دادن به همان مسائل هم مشکلات مردم و کشور را بتواند حل کند؟ طبیعتا پاسخ این است که تضمینی نیست و آن گروه و جناح باید خودش پاسخگو باشد و مسئولیت بر عهده بگیرد! این مساله باز هم جدال جناحین است و مردم و کشور در آن جایی ندارند.
با وجود این، اکنون چند گزاره در مورد وضعیت کشور هست که باید آنان را بررسی کرد.
اول: تنش در کشور بین دولت و سایر ارکان حاکمیت بالاست و همین تصمیم گیریهای کلان را با مشکل مواجه کرده و برای تدبیر امور لازم است که این تنشها کاهش یابد.
دوم: طرح ایده استعفای دولت هرچند در ظاهر برای کنار کشیدن یک طرف به قصد کاهش تنش است، در نهایت نه برای تدبیر برای اداره امورکشور که برای زورآزمایی جناحین کشور است.
سوم: مخالفان دولت طرح استعفای دولت را طرحی اسرائیلی میدانند که در ادامه پروژه بی دولت سازی در لبنان و عراق در ایران هم در حال انجام است و با آن مخالف هستند و البته تنش را هم با دولت کاهش نمیدهند.
چهارم: دولت استعفا را نمیپذیرد و اگر چه رئیس دولت گفته است که برای مردم آماده هر گونه فداکاری است، اما استعفا را فداکاری نمیداند و در عین حال او هم نمیخواهد از میزان تنش کاسته شود.
در چنین وضعیتی سوال اساسی این است که چه باید کرد؟
مسائل اساسی کشور که عدم تصمیم گیری درباره آن کشور را ممکن است به بن بست کشانده باشد، بعید است از تعداد انگشتان یک دست بیشتر باشد؛ این مسائل اساسی با وجود هر دولتی از هر جناحی تا اجماع در مورد آن متکی به خواست مردم شکل نگیرد، همچنان و برای سالها، به عنوان معضل باقی خواهند ماند و هر دولتی و در مجموع کل حاکمیت را با فرسایش روبرو میکند. شرایط کشور هم به گونهای نیست که مردم منتظر زورآزمایی جناحین کشور باشند؛ اگر طرح خروج از حاکمیت در زمان آقای خاتمی، گرو کشی سرمایه اجتماعی اصلاح طلبان برای فشار بر حاکمیت بود، اینک سرمایه اجتماعی هر دو جناح کشور شدیدا رو به افول دارد و این مساله ضرورت اجماع حول مسائل اصلی کشور مبتنی بر خواست مردم را فوریتر جلوه گر کرده است.
اینکه مکانیسم اجماع حول مسائل اصلی کشور بر چه چارچوبی استوار شود؛ کار چندان دشواری نیست؛ اما پیش شرط آن اول احصاء این مسائل اصلی کشور، دوم تن دادن به همه به راه حلهای بهینه و سوم همراه کردن بدنه اجتماعی در سطح نخبگی و هم چنین در سطح توده مردم با استفاده از ابزار تبلیغاتی با مکانیسم اقناعی است. ممکن است در شرایط کنونی گفته شود که شورای عالی هماهنگی اقتصادی در کشور برقرار است و رهبری هم مصوبات این شورا را مورد حمایت داده اند و میدهند؛ اما این شورا نه برای مسائل و مشکلات بنیادین کشور که برای اداره امور جاری و به ویژه اقتصادی کشور است و همچنین تصمیمات این شورا در بدنه اجتماعی با همراهی بدنه اجتماعی نیروهای سیاسی موجود و حتی ساختار حاکمیتی صورت نمیپذیرد. در واقع اجماع حول مسائل مهم کشور با بالا بودن تنش در بین گروههای سیاسی، ممکن نیست. مساله بنزین نشان داد، هرچند تصمیمات این شورا برآیند عقلی جمعی سه قوه موجود در کشور است، همراهی بدنه اجتماعی همه گروهها را به دنبال نداشت؛ آن هم موضوعی چون بنزین که حساسیت سیاسی بالایی نداشت. باید به جای استعفا با اجماع سطح تنش را پایین آورد؛ هزینه اجماع، کوتاه آمدن از منیتهای شخصی و جناحی است و احتمالا حل مسائل اساسی کشور. کسی میداند هزینه استعفا و ادامه تنش در سطح بالا چه خواهد بود؟
ممکن است دو ادعای دیگر هم مطرح شود:
اول: گفته شود تجربه نشان داده در وضعیت های اینچنینی که کشوری در بن بست به سر می برد با استعفای یک دولت و آمدن دولتی جدید، وضعیت اداره یک کشور بهتر شده است. در پاسخ می توان گفت در ایران امروز، بحث بر سر مسائل اساسی کشور است که یک دولت از هر جناحی توان حل آن را ندارد؛ فقط اجماع بین نهادهای کلیدی است که مسائل اساسی و معطل مانده کشور را حل می کند؛ آن هم متکی به نظر مردم و واقعیت جامعه، چون بدون در نظر گرفتن این دو، شاید نهادهای مختلف اصلا مشکلی حس نکنند که بخواهند آن را حل کنند.
دوم: گفته شود جریانی که مخالف دولت است و دولت را ناکارآمد معرفی می کند،خودش قدرت را در دست بگیرد، در این صورت خودش پاسخگو هم خواهد بود، در متن به این ادعا البته پاسخ داده شده؛ به فرض که چنین اتفاقی افتاد و او هم نتوانست مشکلات کشور را حل کند. تکلیف مردم و کشور چه می شود؟ جز این است که هزینه ای به هزینه ها اضافه می شود؟
ترنم:
نکته بسیار مهم از زبان سفیر انگلیس در تهران...
"ما نگرانی از تاسیسات نظنز و فردو یا اراک نداریم،دغدغه و نگرانی اصلی ما روی کار آمدن مجدد انقلابیون است!"
یک لحظه به این نکته فکر کنید که چرا انگلیسی ها نگران بازگشت تفکر انقلابی به اداره کشور هستند!؟ آیا دلیلش این نیست که با وجود دولت ناکارآمد اصلاحاتی اعتدالی در ایران و مصیبتهای که این تفکر برای کشور درست کرده ، حفظ دولت روحانی و مجلس لاریجانی تامین کننده منافع انگلیسی در وجود یک ایران ضعیف است؟!
آمریکا بعد از انتخابات ، نمی توانست نتایج آنرا تحمل کند و می دانست ادامه این روند کاملا به نفع جبهه مقاومت در منطقه است
چرا که رییس مجلس عراق از اسامه النجیقی طرفدار داعش به الحلبوسی طرفداران مقاومت و نخست وزیری از العبادی غرب زده و متمایل به آمریکا به عبدالمهدی طرفدار مقاومت رسید و ریاست جمهوری هم بخاطر حفظ جایگاه و قدرت حداقلی خود ، عملا در زمینه جبهه مقاومت بازی می کند
لذا از ظرفیت نارضایتی اجتماعی که از مدت ها قبل برای آن برنامه ریزی کرده و زیرساخت های آنرا فراهم کرده بود ، بهر برد
و برای رسیدن به مقاصد خود در چهار مرحله اقدام کرد و تلاش داشت در هر مرحله و با هزینه کمتر به مقاصد خود برسد
مرحله اول: ایجاد اعتراضات اجتماعی
مرحله دوم: ایجاد آشوب و ناامنی
مرحله سوم : بی ثباتی سیاسی
مرحله چهارم : جنگ داخلی
امروز در مرحله سوم هستیم
و همه این اقدامات در همین راستا در حال انجام است
با شدید شدن مشکلات سیاسی و اقتصادی اخیر که آمریکا علیه لبنان داره اجرا میکنه و با تکیه جدی آن بر ضعیف شدن طرفداران مقاومت و ناامید شدن آنها. یک خانم جوان، اهل روستاهای جنوب، مومن چادری و کارآفرین خلاق؛
بلند میشه که به همه هجده طایفه لبنان امید و قدرت و نشاط و لبخند هدیه دهد.
بعد از مصاحبه با "المنار" که ایده اصلیش را توضیح میدهد.
یک "نانوائی مانند" بسیار خلاق که در جنوب لبنان راه انداخت.
و بعد از جمله اصلی حرفهای امید بخش و تقویت کننده که در آن مصاحبه گفت:
"ما هیچ وقت سقوط نخواهیم کرد"
که خیلی از آدمکهای آمریکا را عصبانی کرد و باعث شد زهراء_قبيسي "ترند" اول لبنان شود.
آمد به "المیادین" و طی یک مصاحبه فوق العاده، یک حرف دل بسیار ساده و صمیمی به سید حسن گفت
اخبار ناگواری که روان عمومی جامعه را رها نمی کنند و مردم ایران را روی فرکانس نامیدی نگه می دارند
از زمان گران شدن قیمت بنزین، بصورت کاملا هماهنگ این استراتژی بطور جدی توسط جریان غربگرا در حال انعکاس است
امروز هم شاهد خبر بد دیگر بودیم
👇👇👇👇👇
احمد حاتمییزد مدیرعامل پیشین بانک صادرات میگوید بانکهای ایران «مرز ورشکستگی را هم رد کردهاند، اما دولت جسارت اعلام این ورشکستگی را ندارد»
.......
اینجا ست که تاکید مقام معظم رهبری بر مسأله امید بخشی، به عنوان مهمترین و نخستین اقدام در تحقق گام دوم انقلاب متبلور می شود
مجلس آینده متعلق به کیست؟‼️
🔺صادق زیباکلام:
💬 با توجه به اینکه اصلاحطلبان بسیار مورد سرزنش و انتقاد بدنه اجتماعیشان هستند، حتی اگر در انتخابات رد صلاحیت نشوند و چهرههای شاخص این جریان در انتخابات شرکت کنند هیچ امیدی به پیروزی آنها وجود ندارد.
💬 کارنامه ضعیف اصلاحطلبان در مجلس دهم در راستای تحقق مطالبات مردم و توجه به دغدغههای آنها بستر نامناسبی را در جهت اعتماد مجدد مردم به آنها فراهم کرده است.
💬 بدون شک مجلس آینده متعلق به نمایندگان اصولگرا است و تنها تعداد اندکشماری از اصلاحطلبان در قوه مقننه آینده حضور خواهند داشت که این اقلیت ناچیز به طور حتم فرصت و مجالی برای عرض اندام در مقابل رقبای خود پیدا نخواهند کرد.
معلمی:
⚠️⚠️بچههای انقلاب به هوش باشید⚠️⚠️
⚠️سال 92 را اگر به خاطر داشته باشید، در ابتدای شروع رقابتهای انتخاباتی، هیچ کس حسن روحانی را به عنوان یک رقیب جدی به حساب نمیآورد؛ اما سه روز آخر، با عملیات رسانهای بسیار گسترده، با تَکرار خاتمی، با به خط شدن تمام سلبریتیها به نفع روحانی و ...، ایشان توانست رأی جامعه را برای خود کند.
⚠️سناریوی فوق چند روز مانده به انتخابات مجلس دهم و مجلس خبرگان رهبری در سال 94 نیز تکرار شد. این موضوع به حدی پیش رفت که حتی شبکههای ماهوارهای همچون بی بی سی که همواره بر طبل تحریم انتخابات و تشویق مردم بر عدم مشارکت میکوبیدند، علنا از لیستهای مشخصی برای انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان، دفاع و حمایت نمودند.
⚠️سال 96 اگر خاطرتان باشد، پیش از انتخابات به حدی محبوبیت روحانی کاسته بود که بسیاری از ایشان به عنوان اولین رئیس جمهور تک دورهای نام میبردند. در فرآیند تبلیغات انتخاباتی و مناظرهها نیز این احتمال بیشتر شد؛ اما سه روز مانده به انتخابات همان سناریوی پیشین تکرار شد.
⚠️عملیات رسانهای گسترده از روزنامهها و کانالهای داخلی که به صورت زنجیرهوار به هم مرتبط هستند تا رسانههای ماهوارهای حتی شبکههای وهابی به تبلیغ ایشان مشغول شدند.
⚠️ در کنار تبلیغ روحانی، پوست موزهایی چون «تتلو» و شایعاتی چون «آیت الله اعدام» در همان روزهای منتهی به انتخابات توسط همین رسانهها علیه کاندیدای رقیب ضریب فوق العاده داده شد و به یکباره رأی حسن روحانی جهش قابل توجهی یافت.
⚠️در شرایط کنونی اتفاقاتی در جریان است که برآیند همه آنها دلسرد شدن قشر مستضعف جامعه از رأی دادن است؛ چرا که این قشر اگر بنا به رأی دادن داشته باشند، قطعا رأیشان در سبد همگروهان روحانی و طیف غربگرا نخواهد بود.
⚠️ این طیف دیگر با رُژ بنفش فلان هنرپیشه فریب نخواهند خورد. پس برای گروهی که هماکنون در رأس بدنه اجرایی قرار گرفتهاند، مطلوب آن است که با سیاستهای خود این قشر را از رأی دادن منصرف کنند.
⚠️ اما 3 روز مانده به انتخابات اسفندماه، سناریوهای تجربه شده در انتخابات 92 و 94 و 96 تکرار خواهد شد. با عملیات رسانهای گسترده، با صف کشی سلبریتیها، حمایتهای علنی شبکههای ماهوارهای و ... تلاش خواهد شد تا جامعه بالانشین جامعه را پای صندوقهای رأی بکشنانند و این بار نیز همچون سه دوره پیش، پیروز انتخابات شوند.
⚠️و چرا این کار را نکنند اگر سه بار به راحتی توانستهاند از آن نتیجه مطلوب خود را برداشت کنند؟
⚠️دوستان انقلابی، از هم اکنون آماده چنین موجی باشید. سه روز مانده به انتخابات، فرصت اقناع جامعه نسبت به موج شایعات و تحرکات رسانهای طیف غربگرا، فراهم نیست. تنها در صورتی این حربه شکست خواهد خورد که از همین حالا جامعه نسبت به چنین امواج اغواگری واکسینه شده باشد. اگر اینبار نیز طیف غربگرا، پیروز انتخابات باشد، شرایط خیلی بیش از آنکه تصور میشود، بدتر خواهد شد.
برگرفته از کانال پاسخ به شبهات
علت اصلی حصر سران فتنه چه بود؟
🔻تا کنون از خود پرسیده اید:
چراتاریخ شروع حصر خانگی ۲۵ بهمن ۸۹است؟!! چرا بیش از یکسال از مطالبه مردمی در حماسه نهم دی برای حصر گذشت ولی برخوردی با سران فتنه نشد؟!! ولی بهمن۸۹ دستور حصر ابلاغ می شود؟ مسلما دلیل حصر بایست چیزی مضاعف بر جرم های پساانتخاباتی باشد...
🔹شناخت جرم اصلی سران فتنه ناظر و منوط به شناخت دقیق فضای سیاسی منطقه جنوب غربی آسیا و تحولات معروف به بیداری اسلامی یا بهارعربی است. و سناریوی استکبار جهانی تسری این دومینو به کشورهای دیگر بود و پروژه سوریه در این پازل تعریف شد.
موضوعی حساس که با دوقطبی کردن ملت و اردوکشی های خیابانی امنیت ملی کشور را هدف گرفته بود. دقیقا زمانی که مردم مسرور از پیروزهای تحولات مصر در حضوری حماسی در ۲۲ بهمن ۸۹ شرکت کرده بودند سران فتنه در اقدامی عجیب و کاملا خلاف امنیت ملی دو روز بعد با انتشار بیانیه ای به بهانه ای مضحک( حمایت از انقلاب مصر) مردم را به حضور در خیابان ها و تداوم حضور دعوت کردند!!!
با انتشار این بیانیه بر همه غافلان و جاهلان روشن گردید که سران فتنه با عبور از بهانه های پساانتخاباتی تغییر ریل داده و در اقدامی خلاف وحدت و امنیت ملی کشور برای آبشار دشمن نقش پاسور ایفا می کنند..!
در همین راستا شورای عالی امنیت ملی طبق قانون و بر طبق وظیفه ذاتی این نهاد تصمیم بر حصر سران فتنه با بهره مندی حداکثری از امکانات رفاهی و بهداشتی گرفت.
🔺حمله مجدّد به حشدالشّعبی،بنبست آمریکا در عراق و سوریه
🔸ساعتی پیش مواضع گردانهای حزبالله عراق و سوریه هدف حملات پهپادی آمریکا قرار گرفتند که منجر به شهادت چند تن از نیروهای حشدالشّعبی شد. وزارت دفاع آمریکا اعلام کرده که «آمریکا به حق حاکمیت عراق احترام میگذارد، اما «از حق خود برای دفاع» نمیگذرد... «ایران و گردانهای حزبالله» باید از حمله به نیروهای ائتلاف و آمریکا دست بردارند.»
👈این اقدام آمریکا یعنی، عراق در آستانه اتفاقات بزرگ
احتمالا بزودی انفجارات و حملات تروریستی بصورت پراکنده اما در تعداد بالا در عراق شاهد باشیم
تا آرامش از عراق رخت ببندد و در گام بعدی سناریو های آمریکایی برای بازگشت دیکتاتور را شاهد باشیم
باید هم جریان دانشجویی و هم آحاد افراد علاقمند به جریان مقاومت سعی کنن که آرامش به عراق برگردد
🔴چطور میشود قدرتهای بزرگ نظامی را برای رزمایش بیاوری ولی یک مربی را خیر!
🔸دولت تدبیر و امید که باز شدن گره مشکلات کشور را در گرو رفع تحریم ها میدانست و مذاکره و اعتمادسازی برای رفع تحریم ها را تمام هم و غم خود قرار داده بود و برنامه ای در کنار آن نداشت نماد دیپلماسی و گفتمان مذاکره و تعامل بوده و مدعی بود زبان مذاکره بلد است.
این مذاکرات و تعاملات برای حل مشکل هستهای و برداشتن تحریم ها به نتیجهای به غیر از "تقریبا هیچ" منجر نشد.
🔹 دیپلماسی این دولت نتوانست حتی یک مربی فوتبال را به کشور بازگرداند!
در عرصهی اقتصادی این گفتمان نتیجه ای در بر نداشت!
تحریم اثر خود را بر زندگی مردم گذاشت، ارز ۳تا ۴برابر شد، قیمت خودرو و مسکن و خوراک و پوشاک هم مانند بنزین افزایش های نجومی به خود دید.
آیا واقعا توان کشورمان در عرصهی اقتصادی و صنعتی و ورزشی و... در همین حد است؟
که حتی شرکت های چینی هم نتوانند در پروژه های ما کار کنند؟ یا تیم ملی فوتبال ما برای جام جهانی نتواند با چند تیم درست حسابی بازی کند؟
🔹این به دیپلماسی دولت باز میگردد.
عرصهی نظامی را اگر توجه کنیم نیک مییابیم خواستن توانستن است برای ملت ایران!
فناوری های روز ساخت موشک و پهپاد در سال های اخیر بخصوص در نابودی مواضع داعش بوسیلهی موشک های بومی و انهدام پهپاد امریکایی بدست سامانههای دفاعی بومی و ساخت انواع تانک ها و خودرو ها و ناوها و تجهیزات نظامی نشان میدهد مشکل جای دیگری است.
🔸چطور میشود دو قدرت بزرگ نظامی دنیا را برای رزمایش به آب های منطقهای ایران آورد و مقتدرانه رزمایش برگزار کرد ولی نمیشود یک مربی را به کشور بازگرداند؟
ایراد در انفعال و رویکرد وادادهی دولت در دیپلماسی است!
ایراد در افرادی است که اقتصاد و ورزش و صنعت را در چنبرهی خود گرفتند بدون اینکه لیاقتش را داشته باشند!
امید حاجی زاده