هدایت شده از تحلیل سیاسی
سلام علیکم ،مهم مهم ویروس کرونا قبل از اینکه به ریه برسد و شروع به فعالیت کند به مدت تقریبی ۴ روز در گلو میماند و ایجاد سرفه و گلودرد میکند.در این زمان به محض شروع سرفه یا گلودرد اگر اب زیاد نوشیده شود و بخور انجام دادو همچنین قرقره با کمی نمک و سرکه میتوان از ورود این ویروس به ریه جلوگیری کرد و ویروس را از بین برد . این موضوع را نشر دهید شاید جان کسی نجات پیدا کند
کرونا ترکیبی از ایدز و سارس است
🔹دکتر قاسم آهنگری، متخصص ایمونوژنتیک و استاد دپارتمان ژنتیک پزشکی پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری:
➖ در دنیا ابتدا بیماری HIV و بعد سارس (سندرم تنفسی فوق حاد) شیوع یافت، اظهار کرد: ساختار ویروس کووید 19 ترکیبی از این دو ویروس است که از یک طرف همانند ویروس سارس موجب اپیدمی و درگیر شدن ریهها میشود و از طرف دیگر همانند ویروس ایدز، تخریب و کاهش لنفوسیتها و سیستم ایمنی را به دنبال دارد.
➖ از آنجایی که ویروس کرونا ترموفیل (گرما دوست) نیست، بر اساس پیش بینیها امکان دارد که در ماه "می" میلادی (اردیبهشت) از شدت اپیدمی آن کاسته شود ولی تحقق این واقعیت شرطی دارد و شرط آن همکاری صمیمانه مردم در خصوص عدم ایجاد موج مسافرتی و حرکتی جدید به سایر نقاط کشور است.
➖ ایران کشوری 4 فصل است و با توجه به اینکه ویروس کرونا "ترموفیل" نیست ما با موج مسافرتی که داریم، این ویروس را به نقاط سردسیرتر منتقل میکنیم و این امر موجب خواهد شد تا این مناطق سردسیر تبدیل به کانون بقای این ویروس در فصول بهار و تابستان شود
☘☘☘☘☘☘
🔴 خنجر اسرائیل علیه مسلمانان و هندوها
🖌 #سعدالله_زارعی (تلخیص)
🔻 #زمانه | نکاتی پیرامون تحولات هند:
1️⃣ هند هم اینک حدود ۲۰۰ میلیون نفر جمعیت مسلمان دارد که کمتر از ۱۵ درصد جمعیت هند بهحساب میآید و در این میان، ۳/۵ درصد از مسلمانان یعنی حدود هفت میلیون نفر را شیعیان تشکیل میدهند.
2️⃣ سیاست تضعیف مسلمانان و تحریک دولت به برخورد با آنان از اوایل دهه ۱۳۷۱ شروع شد و اوج آن تخریب مسجد تاریخی بابری در ۱۸ آذر ۱۳۷۱ بود.
🔹رژیم صهیونیستی بعد از مذاکرات اسلو و مادرید در سالهای ۱۳۷۰ و ۱۳۷۲، توسعه روابط با دولت هند را با جدیت دنبال کرد و این سبب بروز رویدادهای تلخی در هند -شامل سربرآوردن گروههای تروریستی و انفجار مراکز مذهبی و تفریحی هند- شده است. حمایت رژیم صهیونیستی از دولت مودی در هنگام بروز رخدادهایی از قبیل آنچه در نیمه اول اسفند ماه جاری در دهلینو و بعضی دیگر از شهرهای این کشور علیه مسلمانان روی داد، میتوان گفت رابطهای جدی بین این حوادث و سیاستهای منطقهای رژیم اسرائیل وجود دارد.
3️⃣ اقدامات اخیر نیروهای پلیس هند و هندوهای افراطی و پشتیبانی حزب حاکم از اقدامات آنان علیه مسلمانان، اگرچه سابقه طولانی ندارد، رویدادی تازه هم به حساب نمیآید.
4️⃣ بعضی دستهای تفرقهافکن در هند به افزایش شدید نرخ موالید در بین مسلمانان اشاره کرده و آن را یک «تهدید هویتی» برای هند بهحساب آورده و در واقع دولت و هندوها را به اتخاذ سیاستهای تند علیه مسلمانان ترغیب کردهاند.
🔹 جدای از اینکه با فرض افزایش نرخ باروری در میان مسلمانان نسبت به هندوها، اقدام به قتلعام آنان توجیهپذیر نیست، اصل این داعیه نیز باطل میباشد. هماکنون جمعیت هندو ۸۰ درصد از ۱/۵ میلیارد جمعیت هند را شامل میشود و مسلمانان کمتر از ۱۵ درصد جمعیت دارند.
6.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 #حقیقت_یک_ویدئو_جنجالی
🔺 ماجرای ویدئوی جنجالی مردی که جلوی بیمارستان رسول اکرم رشت افتاده بود، چیست؟
✅ دوربین های مداربسته پاسخ می دهند: بیماری کرونا یا کاسبی کرونا؟!!!
#زود_باور_نکنیم
#زود_بازنشر_نکنیم
#زود_قضاوت_نکنیم
🔴 واقعیت داستان چیست؟ l برخورد شهاب سنگ به زمین‼️
🔻قضیه از این قرار است که روز یازدهم آوریل امسال، سیارکی به نام به نام 52768 (1998 OR2) به قطر چهار کیلومتر از کنار زمین عبور خواهد کرد. البته "کنار زمین" تعبیر گمراه کننده ای است. عبور این سیارک از فاصله ۶.۳ میلیون کیلومتری زمین ریسک چندان وحشتناکی هم نیست. هرچند مسیر حرکت سیارک ها بسیار پیچیده است اما آنقدر هم بی حساب و کتاب نیست!
🔹 پس نگران از بین رفتن تمدن بشری نباشید. سه سال پیش دوازدهم اکتبر سیارکی با قطر حدودی ۱۲ تا ۲۷ متر به نام 2012TC4 از فاصله حدود چهل و چهار هزار کیلومتری زمین عبور کرد.
برنامه های تلویزیونی مثل دورهمی و پنج ستاره با جمعیت بالای صد نفر، با رعایت تمهیدات بهداشتی پیشگیری از #کرونا برگزار می شود؛ چون در این روزهای سخت مردم باید در خانه سرگرم شوند.
اما #نمایندگان_مجلس جانشان عزیز است؛ باید در خانه بمانند تا مبادا مریض شوند. امور ملت هم لابد مهم نیست!
هدایت شده از تبیین ایران
آیا کرونا یک جنگ بیولوژیک است_181269071448.docx
14.1K
📙 آیا کرونا یک جنگ بیولوژیک است .
📝 دکتر دهقانی
@hadisyasi
هدایت شده از تحلیل سیاسی
رصد جامع کرونا 20اسفند ماه 1398.pdf
2.91M
آقای روحانی! فرمانده میدان باشید...
🔹با توجه به اخباری که از منابع دست اول در فضای مجازی منتشر شده است به نظر میرسد شیوع کرونا در کشور به مرحله بحرانی رسیده است. این مسئله بهخصوص در استانهای قم، گیلان، مازندران و تهران بیشتر دیده میشود.
🔹در تهران به دلیل تمرکز غلطی که در سالهای متمادی شکل گرفته است کمبود امکانات درمانی و نیروی انسانی شاید هنوز به مرحله بحرانی نرسیده باشد اما در سه استان دیگر ماجرا متفاوت است. کمبود تختهای بیمارستانی که منجر به استقرار بیمارستان سیار توسط نیروهای نظامی شده است و همچنین سرعت رشد آمار مبتلایان و فوتیها در این سه استان گویای وضعیت وخیم این استانهاست.
🔹در چنین شرایطی حداقل انتظار از مسئولین امر رسیدگی درست به این بحران است. از ابتدای ورود کرونا به ایران، ستاد ملی مقابله با کرونا به ریاست وزیر بهداشت تشکیل شد. اما تجربه این سه هفته نشان میدهد وزیر بهداشت از قدرت کافی برای ریاست این ستاد برخوردار نیست.
🔹مهمترین دلیلی که نشاندهنده این مسئله است کمبود اقلام پزشکی مانند ماسک، گان و دستکش در بیمارستانهای گیلان و قم و مازندران است؛ در حالیکه هر روز خبر کشف انبارهای میلیونی احتکار این اقلام در رسانهها منتشر میشود و علاوه بر آن از تولید میلیونی این لوازم در کشور خبر میدهند. امری که وزیر بهداشت را وادار به انتشار نامه عمومی به وزیر صمت کرد.
🔹اتفاقات دیگری مثل تغییر چندباره ساعت کار ادارات و مسدود شدن و باز شدن راههای ورودی به استان مازندران هم مثالهای دیگری است که نشان میدهد وزارت بهداشت قدرت کافی برای تصمیمگیری در زمینههای مختلف این بحران را ندارد.
🔹این اتفاق نشان میدهد وزارت بهداشت قادر به تجمیع اراده همه وزارتخانهها ودستگاهها نیست و ریاست ستاد مقابله با کرونا باید به افرادی عالیرتبه واگذار شود.
🔹اکنون ماجرا را از سویی دیگر نگاه کنیم. حسن روحانی، رئیسجمهور و رئیس شورای عالی امنیت ملی است. در سه هفته گذشته روحانی صرفا دوبار در جلسات این ستاد شرکت کرده و با تاسف بیشتر باید گفت سخنانش درباره کرونا نهتنها به حل مشکل کمکی نکرده بلکه خودش به مشکلی در کشور تبدیل شده است.
🔹اکنون در شرایطی که وضعیت شیوع این بیماری در برخی از استانها بحرانی شده است و مسئله از یک مسئله صرفا پزشکی به مسئلهای امنیتی تبدیل شده است که امنیت جانی میلیونها نفر از مردم را تهدید میکند. در این شرایط انتظار میرود رئیسجمهور بهعنوان بالاترین مقام اجرایی کشور و رئیس شورای عالی امنیت ملی مسئولیت خویش را بپذیرد و خود ریاست ستاد مقابله با کرونا را برعهده گیرد.
🔹هیچکس بهتر از رئیسجمهور نمیتواند نیروی همه دستگاههای اجرایی و حاکمیتی را در یک راستا تجمیع کند. دستگاههای اجرایی که زیرنظر خودش فعالیت میکنند و دستگاههای حاکمیتی هم به دستور رهبری موظف به همکاری همهجانبه شدهاند.
🔹گفتنی است برخی از نمایندگان مجلس هم در چند روز گذشته بر این مسئله تاکید کردهاند که بهتر است رئیسجمهور شخصا به میدان بیاید و با پذیرش مسئولیت این ستاد، مقابله با این بیماری را بهتر و سریعتر کند. جبار کوچکینژاد، نماینده رشت در این زمینه به فارس گفت: «وزارت بهداشت و قرارگاه مرکزی مبارزه با کرونا توانایی مدیریت و کنترل بازار را بر عهده نداشته و نمیتواند به آنها دستور دهد که به نظر میرسد که مدیریت و اعمالنظر در بخشهای مختلف کشور فراتر از یک وزارتخانه است و به همین دلیل از رئیس جمهور به عنوان رئیس هیأت دولت و رئیس شورای عالی امنیت ملی میخواهم رأساً مسئولیت مدیریت قرارگاه مرکزی کرونا را بر عهده گرفته تا بتواند دستورات لازم را صادر کند.»
🔹برخی از اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس هم در گفتوگوهای جداگانهای با رسانهها بر این درخواست تاکید کردهاند./الف
آژانس حق مطالبه اجرای پروتکل الحاقی از ایران را ندارد
🔹رافائل گروسی مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی اخیرا در اظهاراتی خواهان اعطای دسترسی از طرف ایران به مراکز دلخواه این نهاد برای بازرسی شده و گفته است: "مطالبه ما از ایران در چارچوب وظایف آژانس وفق پروتکل الحاقی است".
این جمله آقای گروسی خود سندی است دال بر اینکه ایران الزامی به اعطای دسترسی به مراکز مد نظر آژانس برای بازرسی ندارد. چه، ایران پروتکل الحاقی را تصویب نکرده که به استناد آن ملزم به همکاری با آژانس باشد؛ بلکه صرفا در چارچوب برجام، تاکنون این پروتکل را به صورت داوطلبانه بدون تصویب اجرا کرده و دسترسیهای گسترده و بیسابقهای برای بازدید و بازرسی نیز داده است. اما حال که اطراف توافق، با تصمیمی سیاسی به تعهدات خود عمل نمیکنند، ایران نیز متقابلا میتواند با تصمیم سیاسی اجرای داوطلبانه پروتکل الحاقی و اعطای دسترسی بازرسی را متوقف نماید و این مسئله به هیچ وجه ارتباطی به آژانس ندارد. به عبارت دیگر، مفاد مربوط به اجرای داوطلبانه پروتکل الحاقی در برجام، برای آژانس حقی ایجاد نکرده که اینک آقای گروسی بخواهد آن را مطالبه کند.
🔸البته اینکه امروز آژانس با سیاسیکاری محض و به ناحق در موضع مطالبه یک اقدام داوطلبانه ایران قرار گرفته، ناشی از اهمالکاری و سادهاندیشی تیم مذاکرهکننده ایرانی در توافق برجام است. خاطرم هست پیش از امضای برجام به یکی از اعضای مذاکره کننده پیام داده و هشدار دادم که آژانس نباید ناظر بر تعهدات هستهای ایران در برجام باشد. چرا که معتقد بودم این تعهدات هیچ ارتباطی به روابط ایران و آژانس ندارد و قرار دادن آژانس به عنوان ناظر، بار خواهد داشت. در آن پیام به عضو مذاکره کننده نوشته بودم: "آژانس نباید ناظر بر حسن اجرای توافق باشد... برای نظارت بر حسن اجرای تعهدات اطراف توافق، یک کمیته متشکل از نمایندگان همه اعضا از جمله ایران تشکیل شود. از آژانس هم میشود برای این کمیته نظارت، نظر مشورتی گرفت که گزارشهای مربوط به توافق را بدون اعتبار حقوقی و رسمی و صرفا به عنوان مشورت برای تائید به کمیته بدهد. یک دبیرخانه هم از سوی این کمیته باید ناظر بر اجرای لغو تحریمها باشد."
▫️متاسفانه به این مشورت دلسوزانه و خصوصی وقعی نهاده نشد و امروز، آژانس در مقام مدعی، تعهدات داوطلبانه ایران در یک توافق سیاسی با چند کشور را که در ازای لغو تحریمها داده شده بود، مطالبه حقوقی میکند! البته که امروز باید با قدرت در برابر سیاسیکاری گروسی ایستاد، اما امیدواریم این تجارب انباشت شود و آیندگان خطاهای گذشته را مرتکب نشوند.