eitaa logo
خط هدایت( امید به آینده)
468 دنبال‌کننده
6هزار عکس
4.6هزار ویدیو
407 فایل
ادمین @hamidi313
مشاهده در ایتا
دانلود
پوتین می ماند؟‼️ 🔻 ‌ | در روزهایی که دنیا درگیر میباشد ، مجلس دومای روسیه با ۳۸۳ رای مثبت و ۴۳ رای ممتنع (بدون حتی یک رای مخالف) به متمم پیشنهادی درباره اصلاح قانون اساسی این کشور و تمدید دوران ریاست جمهوری (پوتین) رای مثبت داد تا به این ترتیب پوتین دیگر به طرحی مانند ریاست جمهوری مدودف نیاز نداشته باشد؛ 🔹البته اولا پوتین درصورتی با این متمم موافقت کرده و در انتخابات ۲۰۲۴ نامزد خواهد شد که دیوان عالی روسیه نیز با آن موافقت کند و درثانی در قالب این طرح گویا قرارست دوره‌های قبلی ریاست جمهوری پوتین صفر شود تا او بتواند تا ۲۰۳۶ (دو دوره‌ی شش ساله و درصورت کسب رای) در قدرت بماند!! 🔹 : بنظر میرسد باتوجه به اقبال بالای روس‌ها (مخصوصا نسل جوان‌شان) نسبت به پوتین در شرایط کنونی، او با مشکل چندانی در افکار عمومی این کشور متوجه نخواهد شد اما قطعا معلوم نیست در سال ۲۰۲۴ و ۲۰۳۰ باتوجه به تغییر نسل چه رخ خواهد داد!!
چالش رقص یا دعا؛ کدامیک در مقابل کرونا مؤثرترند!؟ ◀️ در حالی که مسیحیان اروپا و شخص پاپ هم از ترس کرونا دست به دامان دعا شده اند، مشتی اوباش رسانه ای در ایران خواستار برپایی چالش رقص برای حفظ روحیه مردم مقابل گسترش کرونا هستند! حالا نوای "الغوث" به درگاه الهی اثر بیشتری دارد یا صدای "تاکسی برو شوفر برو" مطربهای لس آنجلسی، الله اعلم..
از فشار روانی بر مردم تا واقعیت های سیاسی اجتماعی کرونا آقای پرزیدنت ، مردم را دریابید !!!! @hadisyasi گسترش ویروس کرونا به چهارچوب جغرافیایی کشور و انتشار اخبار ضد و نقیض در باب تعداد کشته ها و تشدید فضای بی اعتمادی به رسانه های داخلی در باب راست گویی میزان تلفات به انضمام دسیسه بازی های خارجیان و شبهه افکنی های منافقین داخلی ، موجب شکل گیری هاله ای از بحران واقعیت و ایجاد فاصله ای عمیق بین مردم و اعتماد آنها به توصیه های کارگزاران داخلی ( ستاد ملی مبارزه با کرونا ) شده است. واقعیت این است که اصلی ترین چالش ایران در فضای کنونی ، نه مقابله با اصل ویروس کرونا ، بلکه لزوم اعتماد آفرینی و مقابله با بوجود آمدن هاله ای از بی اعتمادی عمومی به سیاستگذاری های دولتی در باب کنترل وگسترش ویروس است . به دیگر سخن ، مشکل امروز ما عدم جامعه پذیر بودن نسبی سیاستگذاری های دولتی برای عبور از شرایط فعلی است. جامعه پذیری سیاسی به ما می آموزد که چگونه فاصله بین مردم و ارکان دولتی کمترشده و روند حرکت جامعه به سمت حل مشکلات ملی مثبت و کارساز میشود. اما اگر مهمترین توصیه این روزهای رسانه ملی ، ماندن در منزل و رعایت بهداشت فردی و عدم تجمع عمومی است ، پس چرا بازخورد این توصیه های دولتی ، فراگیر و عمیق نیست؟ @hadisyasi اینکه عده ای بصورت خودجوش و مخصوصا در شهرستان ها راه های ورودی شهرها را می بندند نشانه دو واقعیت تلخ است: عده ای از مردم علیرغم تاکیدات فراوان رسانه های داخلی در خانه های خود نمانده اند و عده دیگری از مردم برای جلوگیری از ورود مسافران غریبه ، راه ها را بسته اند . جملات بالا به این معناست که فاصله بین تعمیق توصیه های دولت ( به عنوان کارگزار)و مردم ، هر روز زیادتر شده و الزام آفرینی های سیاسی دولتی کمتر میتواند در بدنه اجتماعی تاثیر گذار باشد و این نکته مهمی است که اتفاقا برعکس آن را در روزها و ماه های اخیر درکشور جمهوری خلق چین مشاهد کردیم . واقعیت این است که اگر چین تا امروز توانسته کرونا را به بهترین صورت کنترل ، مدیریت و تا حد زیادی رفع کند ، دلیل آن یکدستی دولت و مردم این کشور برای همرنگ شدن سیاسی ، اجتماعی و فرهنگی در برخورد با این ویروس وحشتناک بوده است و به نظرم این سنخ از همرنگ سازی در جامعه ما نیاز شدید به نهادینه سازی دارد. اما نهادینه سازی نیازمند اعتماد آفرینی متقابل است. ما دکترین برخورد با بحران های مختلف را باید در کشور نهادینه و جامعه پذیرتر کنیم . در یک کلام یعنی اعتمادآفرینی در مردم . سخن تمام. اما از شما یک سوال میپرسم : در شرایطی که رییس جمهور ایران به عنوان شخص اول اجرایی و امنیتی کشور تنها یک روز از هفته را به موضوع مهمی مثل کرونا و آن هم فقط به مطلع شدن از میزان گسترش ویروس در کشور و اقدامات انجام شده وزیر بهداشت خود اختصاص داده و درحالیکه شرایط زندگی روزانه برای مردم از هر جهت سخت تر و دردناک تر میشود ، پس معتبرسازی تصمیمات نظام و اعتبارزایی برای آن، در کجای معادلات ذهنی شیخ اعتدال و توسعه قرار میگرید؟
🔴 در برابر احتمال 🔻چند نکته درباره فرمان رهبر انقلاب به ستاد کل نیروهای مسلح/ به نظر می رسد رهبر انقلاب با این دستور دو مسئله را پیگیری می کنند: 1️⃣ اول؛ طی روزهای اخیر برخی مسئولین افشا کرده اند که رهبر انقلاب از شخص آقای روحانی رئیس جمهور خواسته اند که وی ریاست ستاد ملی مبارزه با کرونا را بپذیرد چون وظیفه قانونی رئیس جمهور و دولت است. رئیس جمهور باید به عنوان رئیس این ستاد در عرصه تصمیم گیری و عملیاتی عمل کند نه اینکه وزیر بهداشت به تنهایی ستاد را مدیریت کند؛ ولی رئیس جمهور نپذیرفته و توجیه کرده که هر هفته یک جلسه در این زمینه دارم! 🔹این درحالی است که ستاد مقابله با کرونا باید به صورت روزانه و لحظه ای، این بحران را در کشور رصد کرده و تصمیم گیری کند و با هفته ای یک جلسه، کار پیش نخواهد رفت و رئیس ستاد باید بتواند تمام ظرفیت ها و امکانات موجود را بسیج کند یعنی دارای اختیار قانونی برای بسیج همه وزارتخانه ها و دستگاه ها باشد. وزیر که فقط اختیار وزارت خودش را دارد! 🔸لذا از آنجائیکه در وضعیت "بی دولتی" و "بی مجلسی" به سر می بریم و عملاً مجلس خود را در مدیریت بحران تعطیل و حذف کرده و رئیس دولت هم حاضر به مدیریت روزانه و لحظه ای نیست، رهبر انقلاب با این تصمیم بنا دارد نیروهای مسلح وارد میدان شده و کم کاری های دولت را بپوشانند و به جنگ با کرونا بروند. 2️⃣ دوم؛ رهبر انقلاب، به عنوان فرمانده کل قوا، از «احتمال» «حمله بیولوژیکی» گفته اند. حالا یا حمله قطعی است و در آینده نزدیک و دور اثبات می شود یا هم حمله ای در کار نبوده و یک بحران جهانی است. لذا اگر حمله قطعی باشد پس وظیفه نیروهای مسلح است که وارد عرصه دفاع بیولوژیکی شوند اگر هم حمله قطعی نباشد، این مسئله برای نیروهای مسلح، جنبه رزمایش دفاع بیولوژیک دارد؛ آنهم یک رزمایش واقعی. 🔹نیروهای مسلح در این رزمایش رشد خواهند کرد و توان تسلیحاتی ایران در عرصه جنگ های بیولوژیکی و میکروبی آینده، بیشتر از قبل خواهد شد. این رزمایش توان نیروهای مسلح را برای آینده بالا می برد و به نوعی کشور را در برابر حملات احتمالی در آینده واکسینه می کند. 🔸این یعنی مدیریت استراتژیک؛ دیدن واقعیات؛ رصد نقاط قوت و ضعف، شناخت تهدیدها و فرصت ها و شناخت نقاط آسیب پذیر و تهدیدزا از ویژگی های یک رهبر استراتژیست است. در مرحله بعد کار یک رهبر استراتژیست آن است که تهدیدهای بوجود آمده را به یک فرصت تبدیل کرده و از آنها در جهت پیشبرد اهداف استفاده کند. 🔹همین موضوع مهم ترین تفاوت یک رهبر استراتژیست با بقیه مسئولان و مدیران است. یک رهبر هیچگاه اسیر واقعیات موجود نشده و منفعل نمی شود. او به خوبی می داند ذات زندگی اجتماعی بشر و دنیایی با این همه تضاد منافع، قرین با چالش و تهدید و گاهی با بحران است. پس چاره کار مواجهه «فعالانه و مقتدرانه» است. آن مسئولی که اسیر وضع موجود و چالش ها می شود هم خود را به باد می دهد هم جامعه را! ✍داود مدرسی یان
28.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢پیام فتنه‌های جهانی آخرالزمان ♦️سخنرانی ۲۵ دقیقه‌ای امروز صبح علیرضا پناهیان حاوی نکات مهمی برای پشت سر گذاشتن ایام همه‌گیری کرونا است.
هدایت شده از تحلیل سیاسی
دانشمندان چینی کتابی را در رابطه با ویروس کرونا منتشر نموده اند که اطلاعات جامعی در آن گنجانده شده. دانشجویان زبان‌ چینی دانشگاه تهران در اسرع وقت این‌ کتاب ۵۰ صفحه ای را ترجمه و در دسترس مردم ایران قرار داده اند.
هدایت شده از تحلیل سیاسی
به فضل الهی در چند روز گذشته چند بیمار مبتلا به کرونا که یکی از آن‌ها از جانبازان شیمیایی بود نیز با تدابیر سنتی بهبود یافتند. اول باید عرض کنم از نظر حکما، ترس از بیماری و منفی نگری درباره آن باعث ضعف سیستم ایمنی بدن شده و پذیرش بیماری توسط بدن ساده‌تر می‌شود. لازم است بدانید ترس از کرونا کشنده‌تر از کروناست و بسیاری از تلفات این روزها بخاطر تلقین شدید بیمار در اثر جو رسانه‌ای است. برخی تدابیر ساده اما بسیااار اثرگذار و زودبازده برای پیشگیری و درمان کرونا به قرار زیر هستند: ۱. ضدعفونی صرفا با گلاب یا سرکه انگور طبیعی ۲. خوردن هر ۸ ساعت یک قاشق م.خ عسل و سیاهدانه نیم کوب شده توسط هاونگ یا گوشکوب با نسبت ۳ واحد عسل و یک واحد سیاهدانه (در صورت وجود تب یا عفونت در ریه) ۳. مالیدن روغن سیاهدانه روی قفسه سینه و پشت کتفها ۴. بادکش گرم روی قفسه سینه و پشت کتفها ۵. پک زدن قلیانی که در مخزن آبش فقط عرق نعنا خالص ریخته بدون هیچ زغال و دودی. ده دقیقه صبح ده دقیقه شب. این کار بسیار زیاد ریه را گرم و هرگونه عفونت را از بین میبرد و تنفس را بسرعت راحت مینماید. ۶. مصرف سیب یا آب سیب همراه چکاندن لیمو ترش تازه ۷. در صورت تهوع ، خوردن سماق یا رب انار ملس متمایل به ترش ۸. پرهیز جدی از سردیها و تری‌ها مانند ماهی، کاهو، مرکبات (بجز لیمو ترش)، لبنیات و.. ۹. استفاده از دود اسفند و دود عنبر نسارا بشرط نداشتن سرفه شدید ۱۰. استفاده از ترکیب: ۲ لیتر سرکه سیب به اضافه ۲۵۰ گرم عسل خوب و دو بوته سیر رنده شده که ۲۴ ساعت بماند و سپس استفاده شود ۱۱. کشمش خرما انجیر عناب را به مقدار مساوی مثلا هر کدام ۲۰۰گرم در یک قابلمه به اندازه ۲۰ نفر برنج پخته میشود ریخته و با آب حدود ۱۲ ساعت روی حرارت ملایم پخته شود سپس از سبد رد کرده و صاف شود تا یک شربت غلیظ حاصل شود. از این معجون صبح و شب هر بار نصف استکان میل شود.این معجون برای عفونت ریه فوق العاده موثر است. ۱۲. زدن ورقه‌های پیاز در عسل(مثل نان و ماست) و میل کردن(در صورت سرفه خشک) موارد فوق هم برای درمان شدیدترین ابتلا به کرونا موثر است. موارد ۱ و ۲ و ۴ و ۶ و ۸ نقش پیشگیری نیز دارد.
هدایت شده از تحلیل سیاسی
‌ 🔺روابط عمومی بیمارستان دکتر مسیح دانشوری: ظهر روز گذشته با ظهور علائم خفیف در علی‌اکبر ولایتی، بنا به نظر پزشکان، اقدام به آزمایش شد که نشانه‌های بروز در وی مشهود بود. ‌ 🔺لذا بنا به تشخیص و تجویز پزشک، دکتر ولایتی در قرنطینه خانگی قرار گرفته و در حال حاضر وضعیت عمومی ایشان خوب و رو به بهبودی می‌باشد. ‌
هدایت شده از تحلیل سیاسی
‏عکس از یوسفی
هدایت شده از تحلیل سیاسی
رئیس جمهوری آمریکا می‌گوید آماده کمک به ایران برای مقابله با بحران کرونا است. دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا، روز پنجشنبه ۲۲ اسفند در حاشیه دیدار با نخست وزیر ایرلند در کاخ سفید، گفت که برخی کشورها، از جمله ایران، به دلیل شیوع ویروس کرونا در وضعیت بحرانی هستند. وی همچنین گفت که «ما بهترین پزشکان جهان را داریم» و به ایران پیشنهاد کمک داده‌ایم. پرزیدنت ترامپ افزود: «اگر آنها بخواهند، ما خوشحال می‌شویم به آن‌ها کمک کنیم.» مایک پمپئو، وزیر خارجه ایالات متحده، هم پیشتر گفته بود به طور رسمی به ایران پیشنهاد کمک داده و امیدوار است ایران آن را بپذیرد. مقامات جمهوری اسلامی تاکنون پیشنهاد کمک آمریکا را رد کرده اند. با این حال جمهوری اسلامی از صندوق بین‌المللی پول ۵ میلیارد دلار کمک درخواست کرده است. جمهوری اسلامی که حالا بسیاری از مقامات دولتی و سطح بالای مدیریتی آن نیز به کرونا مبتلا شده اند، به جای قرنطینه کردن شهرها و تعطیلی اماکن مذهبی همچون سایر کشورهای درگیر با شیوع این ویروس، تنها به گفتن این که باید کرونا را جدی گرفت بسنده کرده و از مردم می خواهند که از خانه‌های خود بیرون نیایند. ایالات متحده بارها سوءمدیریت، فساد مالی نهادینه، و غارت دارایی‌های ایران توسط وابستگان رژیم حاکم بر این کشور را محکوم کرده و آنها را از جمله عوامل اصلی مشکلات ایران و وضعیت نابسامان رفاهی مردم آن کشور دانسته است. از جمله چندی پیش مایک پمپئو، وزیر خارجه آمریکا، در چند توئیت درباره مقام‌های جمهوری اسلامی گفته بود که آنها به جای کمک به مردم درگیر فساد شده‌اند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ‏یادتان هست سلبریتی‌ها از مردم کشورمان خواسته بودند گوش‌پاک‌کن را آغشته به بزاق دهان‌شان کنند و برای تکمیل بانک ژنتیک ایرانیان ارسال کنند؟ 🔺نتیجه بانک ژنتیک دیروز را در جنگ بیولوژیک امروز ببینید...
🔴 جنگ نفت و بازیگرانِ آن.... 🔻 جنگ نفت با تصمیم امارات مبنی بر افزایش تولید روزانه نفت، عزم جدی محور ابوظبی-ریاض برای مقابله با تصمیم روسیه آشکار شد؛ 🔸این جنگ از آن‌جا آغاز شد که روسیه با تصمیم برای کاهش تولید نفت مخالفت کرد؛ چین (بزرگ‌ترین خریدار نفت اوپک) به علت ، تقاضا را کاهش داده و در صورت عدم کاهش تولید، تعادل بازار به هم می‌خورد اما روسیه نه‌تنها با کاهش عرضه مخالف بود؛ بلکه از هم خارج شد! 🔹عربستان ناگهان تولید روزانه نفت خود را ۲.۳ میلیون بشکه افزایش داد. آن‌ها ادعا می‌کنند ظرفیت افزایش تولید تا حدود ۳ میلیون بشکه را دارند و هنوز هم امکان افزایش عرضه (حدود ۵۰۰ هزار بشکه) را دارند! قیمت نفت سقوط آزاد داشت و حالا هم یک میلیون بر عرضه نفت خود افزوده است... 🔸پارامترهای دیگر را در نظر بگیریم؛ بازار نفت تثبیت شده‌ای دارد. بیش از نیمی از فروش نفت خارجی خود را به پالایشگاه‌هایی می‌دهد که سهامدار بزرگ آن‌ها خود عربستان است! برای بقیه هم قرارداد بلندمدت دارد... از قضا در فروش خود، ناپایدارترین بازار را در داشت... 🔹نکته جالب این‌جاست که ، رقیب اصلی در بازار چین محسوب می‌شود. دقیقا همین چین با کاهش تقاضا، معادلات بازار نفت را تغییر داده است. و از قضا، چین در مقطع فعلی متقاضی جدی کاهش قیمت نفت می‌باشد. در نتیجه کاهش قیمت نفت، عامل مؤثری برای جلب بازار چین در بلندمدت است! 🔸عامل بعدی، هزینه تولید نفت است. هزینه تولید نفت در عربستان کم‌تر از نیمی از هزینه تولید نفت در روسیه است. فراتر از آن، هزینه تولید نفت در خارج از حوره خلیج فارس، از حدود ۲۰ دلار به بالاست و با توجه به هزینه‌های فروش و انتقال، این مقدار افزایش می‌یابد.... 🔹هزینه فروش نیز ارتباط مستقیمی با میزان «حجم صادرات» دارد و در این زمینه نیز عربستان و کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس حرف اول را می‌زنند. بعد از حجم صادرات، معیارهای «هزینه ترانزیت» و «پالایشگاه‌های طرف قرارداد» و... مطرح می‌باشند که در این زمینه نیز خلیجی‌ها وضعیت خوبی دارند. 🔸حال با گذشت سه روز از آغاز ماراتن سخت ، می‌توان قضاوت نسبی در مورد وضعیت بازار داشت. فعلا قیمت نفت میان ۳۰ تا ۳۸ دلار در حال نوسان است؛ اما کانال کلی آن را بین ۲۵ تا ۴۵ دلار ارزیابی می‌کنند. عربستان به انبوه ذخایر ارزی خود تکیه دارد و روسیه به خرید/ذخیره گسترده طلا اما به نظر می‌رسد رقابت به کشیده شده باشد! ✅ آیا در این ماراتن، مسکو زودتر کوتاه می‌آيد یا ریاض و ابوظبی؟ 🖌
🔴 سوالات "برنی سندرز" از رقیب انتخاباتی‌اش: 🔸چرا سالانه نیم میلیون آمریکایی می‌شوند چون نمی‌توانند هزینه درمان خود را بپردازند؟ 🔹با میلیون‌ها آمریکایی که برای باز پرداخت وام‌های بسیار سنگین دانشجوئی زندگی‌شان مختل شده چه می‌کنید؟ 🔸با وضعیت زندانها چه می‌کنید؟ تعداد در آمریکا بیشتر از چین است، کشوری با ۴ برابر ‏جمعیت آمریکا. 🔹با در قوه قضائیه آمریکا چه می‌کنید؟ 🔸با تروری که میلیون‌ها مهاجر در آمریکا بخاطر سیستم غیر انسانی موجود تجربه می‌کنند چه می‌کنید؟ 🔹با این واقعیت که آمریکا بیشترین درصد را در بین کشورهای شبیه خود دارد چه می‌کنید؟ 🔸با ۵۰۰ هزار نفری که امشب سقفی بالای سر ندارند چه می‌کنید؟ 🔹با این واقعیت که در آمریکا میلیاردرها انتخابات را می‌خرند و ۳ میلیاردر، ثروتی بیش از نیمی از جمعیت آمریکا دارند چه می‌کنید؟ ‏🔸اگر قانون بیمه همگانی در کنگره تصویب شود آیا واقعا این قانون باید وتو شود؟
‏یادتان هست سلبریتی‌ها از مردم کشورمان خواسته بودند گوش‌پاک‌کن را آغشته به بزاق دهان‌شان کنند و برای تکمیل بانک ژنتیک ایرانیان ارسال کنند؟ 🔺نتیجه بانک ژنتیک دیروز را در جنگ بیولوژیک امروز ببینید...
چند نکته درباره ‏درخواست وام دولت روحانی از "صندوق بین المللی پول" به بهانه غلبه بر کرونا 🔹 امیرحسین ثابتی نوشت: اولا؛ این اقدام خلاف اصل ۸۰ قانون اساسی است چون مجلس آن را تصویب نکرده است. 🔹 ثانیا؛ این کار آن روی سکه سخنان روحانی در سال ۹۲ است که قبل از برجام گفت "خزانه خالی است" و رسما به امریکا پالس داد که ایران به قدری ضعیف شده که نیازمند توافق به هر قیمتی است. لذا درخواست وام به این صندوق در شرایط کنونی، به دشمن این پالس را میدهد که ایران آنقدر ضعیف شده که برای اولین بار بعد از انقلاب محتاج اخذ وام از این صندوق شده است. 🔹 ثالثا؛ ممکن است برخی ‏بگویند پس در شرایط فعلی، بودجه مبارزه با کرونا را باید از کجا تامین کرد؟ منابع مالی جایگزین مشخص است. فقط کافی است اراده ای برای مدیریت اقتصاد کشور وجود داشته باشد. 🔹 به عنوان مثال چند روز قبل اعلام شد که ۸ میلیون یورو قرار است به عنوان دستمزد به ویلموتس مربی خارجی تیم ملی پرداخت شود! آیا کشوری که در شرایط جنگ اقتصادی و تحریم است، حتما باید مربی خارجی برای فوتبالش استخدام کند تا چنین مبالغ کلانی از بیت المال حیف و میل شود؟ 🔹 یا هزاران میلیارد تومانی که در چند سال گذشته دست ابربدهکاران بانکی بوده و به بیت المال پس داده نشده، منبع مالی بهتری برای اداره کشور نیست؟ سال ۹۲ که حسن روحانی اداره کشور را بدست گرفت مبلغ معوقات بانکی ۷۰ هزار میلیارد تومان بود، این مبلغ با پایان دولت اول روحانی بجای آنکه کاهش پیدا کند در سال ۹۶ به ۱۰۰ تا ۱۲۰ هزار میلیارد تومان رسید! 🔹 فارغ از آنکه تا امروز نیز این مبلغ بیشتر شده، امروز دولت باید پاسخ دهد چرا بجای تلاش برای کاهش این ارقام نجومی، میخواهد کشور را وارد یک بحران مالی و بدهی کلان به یک صندوق خارجی کند؟ آیا چاه برجام برای کشور بس نبود؟ قرار است چاه دیگری برای کشور حفر شود تا دولتهای بعدی نیز تا سالهای سال درگیر آن شوند؟ تجربه نشان داده بسیاری از کشورهایی که از این صندوق وام گرفته اند یا در درازمدت محبور به تغییر سیاستهای کلان مالی خود بر اساس خواست این صندوق شده اند یا در بازپرداختهای خود دچار ورشکستگی شده اند. آیا نباید از این تجارب عبرت گرفت؟
بسمه تعالی حتما بخوانید 👇 جنگ بیولوژیک آمریکا علیه مردم ایران اما و اگرهای جنگ بیولوژیک آمریکا علیه ج.ا.ایران. ابتدا سوالات زیر را پاسخ دهیم: سوال اول: اگر ضد مردم ایران بوده برای چه از شهر ووهان چین شروع شده؟ پاسخ: برای این جنگ غیرمستقیم طراحی و سناریو از قبل در نظر گرفته شده تا طبیعی جلوه کند. ایران به دلیل تحریم های آمریکا و اروپا، مقصد کالاهای چینی است. هر بیماری اپیدمیک در چین به سرعت به ایران خواهد رسید. سوال دوم: اگر کروناویروس کووید۱۹ بر اساس بیشترین تاثیر بر ژنوم ایرانی ها طراحی شده، چرا از مردم چین و کره و ایتالیا و ۹۰ کشور دیگر جهان کشته گرفته است حتی آمریکا؟؟ پاسخ: در چین با بیش از ۱.۵ میلیارد جمعیت تنها ۹۰ هزار نفر بیمار شده اند و آمار مرگ و میر ۲ تا ۳درصد است. در کره جنوبی که همسایه چین است آمار مرگ و میر فقط پنج دهم درصد است! اما ایتالیا. به نظر شما چرا آمار مرگ و میر در ایتالیا دقیقا مانند ایران و نزدیک به ۶ تا ۷ درصد است؟ مشخصا ژنوم ایتالیایی ها نزدیک ترین ژنوم به ایرانی هاست! و برای همین آمار مرگ و میر در ایران و ایتالیا بیش از تمام کشورهای دنیا و حتی چین است! (لطفا نسبت بیماران به فوتی های مثبت در جهان را خود محاسبه کنید) سوال سوم: اگر آمریکا خود سازنده این ویروس علیه مردم ایران است، برای چه مردم آمریکا هم بیمار شده و تاکنون چند نفر هم کشته شده اند؟ آیا آمریکا نمی دانست با این جنگ احتمال سرایت بیماری به کشور و مردم آمریکا وجود دارد؟ پاسخ: آمریکا رسما ارائه آمار به رسانه ها و سازمان جهانی بهداشت در رابطه با کرونا را ممنوع کرده و خیال خود را راحت کرده است. در تبلیغات ترامپ را احمق و دیوانه معرفی می‌کنند. البته این درست است. ترامپ در روز اولی که خبر شیوع کرونا در آمریکا پخش شد، پشت تریبون رفت و اظهار داشت: " ما نگران این بیماری در آمریکا نیستیم و واکسن آن را تولید کرده ایم! " تمام مختصصان پزشکی و بهداشتی می دانند تولید یک واکسن جدید، نیازمند یک سال کار تحقیقاتی و آزمایشگاهی است. اینکه ترامپ دروغ گفته یا طرح یکساله تولید واکسن را لو داده است، ما بر این نظر هستیم که ترامپ احمق، طرح یکساله را لو داده است. یعنی آمریکایی که سال پیش کروناویروس کووید۱۹ را بر اساس ژنوم ایرانیان ساخته بود، قطعا واکسن آن را هم ساخته و یک سال هم دوره طبیعی تست آن را طی کرده و پس از اطمینان از اینکه می تواند از شیوع احتمالی ویروس در آمریکا پیشگیری کند، فاز عملیاتی آن را ماه گذشته در چین استارت زده است. ⚠️آیا به آمار فوتی ها و نسبت مسئولان به مردم عادی بین فوتی ها دقت کرده اید؟ ⚠️ آیا به زمان و مکان شیوع بیماری در ایران دقت کرده اید؟ ⚠️ آیا به محاصره کشور و تحریم های همسایگان و حتی کشورهای دوست ایران از ترس شیوع کرونا دقت کرده اید؟ ⚠️ آیا به شدید رسانه های نظام سلطه و خیانت رسانه ای اپوزیسیون وطن فروش در این ایام دقت کرده اید؟ ⚠️ آیا به پیام ریاکارانه آمریکا برای کمک به ایران و در عین حال تحریم دارویی مردم ایران و موج سواری پادوهای دشمن در داخل مانند زیباکلام و تاجزاده و معارضان فارسی زبان خارجی دقت کرده اید؟ همه این براهین و مستندات نشان می دهد، پس از شدید و سردار ایرانی و و کشتار مردم و حالا با و مستمر آمریکا روبرو هستیم. ⚠️ از دی ماه۹۶ تا اسفند۹۸ یک دوره‌ی ‌کامل توسط آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران اتفاق افتاده است. این یک پیام جدی برای همه مردم ایران است. پس از شکست در آخرین حلقه جنگ های دو سال اخیر، این بار نوبت آمریکاست و غرق شدن آمریکا همانند تایتانیک رسما آغاز خواهد شد!
اهداف پیدا وپنهان نیروهای تروریست آمریکایی از حمله به مقرهای حشد الشعبی را میتوان در۳حوزه -اجتماعی-نظامی-وسیاسی تحلیل کرد ۱-درحوزه اجتماعی بدنبال مقصر نشان دادن حشد الشعبی در بی ثباتی وآرامش اجتماعی عراق میباشد۲-درحوزه نظامی بدنبال تضعیف حشدالشعبی ونتیجتأ نداشتن توان موثر در مقابله با نیروهای متجاوز تروریستی میباشد ۳-در حوزه سیاسی دنبال جدا کردن حاکمیت از حشد الشعبی وبرخورد با آن بعنوان نیرویی خارج از دولت میباشد که نتیجه آن ایجاد اختلاف بین دولت مرکزی عراق ونیروهای مقاومت فعال در عراق میباشد.
این آخوند آشنا نیست؟! طلبه آذری دل همه مان را سوزاند. همسرش درحالیکه دوقلو باردار بود مبتلا به کرونا می شود و از دنیا می رود و او حتا اجازه نداد اشکش مقابل بیماران سرازیر شود تا نکند جهادخدمتش ناتمام بماند. روزها در بیمارستانی که همسرش بستری بود به بیماران کرونائی خدمت می کرد و هرازگاهی از گوشه درب اتاق، همسرش را نظاره می کرد و زیرلب برایش ذکر میگفت و دعا می خواند. ❤️اما این آخوند آذری آشنا نیست؟ آشناست. او همانست که ابتدای امسال در میان آب بود و پیرمرد اهل سنت سیل زده را بر دوش می کشید. شعر میخواند و ذکر می گرفت و گل های تلنبار شده در خانه عروس و داماد لر را جمع می کرد. ❤️به یاد آوردید؟ آشناست. این آخوند همانست که وقتی دختر خانم در حلقه اراذل گرفتار شده بود تاب نیاورد و رگ غیرتش را مقابل تیغ قمه اوباش قرار داد تا ناموس مردم امان یابد. ❤️در رفتارش دقیق شوید. او همانست که سه ماه خانواده را تنها گذاشت و در یکی از روستاهای سرپل ذهاب برای اهل حق کارگری کرد و خانه ساخت. ❤️اشک امروزش نیز آشنست. او همانست که وقتی رنج کودک دیالیزی و پدر غمینش را دید اشکش سراریز شد و بی تعلل برای اهدای کلیه اش اقدام کرد و هیچ نخواست. این طلبه از دسته همان طلابی است که هرچه از محرم و نامحرم شنید و طعنه خورد، حتا سربلند نکرد تا از خود دفاع کند. ❤️این طلبه آشناست. طلبه جوان ما آینه بسیاری است؛ این طلبه نماد است و نشانه. نماد آنها که دیده ایم و ندیده ایم. دیده ایم و گذر کرده ایم. آنها که هم خاک زلزله زده ها را خوردند و هم آب سیل زده ها را و هم غصه رنج کشیده ها را. امروز نیز انبان علمی شان را پشت درب درمانکده ها گذاشتند و شاگردی پرستارها می کنند و تیمارداری بیماران. با نسل جدیدی از آخوندها مواجهیم. با کسانی که علم شان برای عمل شان است. طلبه نسل جدید قیام کرده علیه مشربی است که علم اش برای علم است و حجره و مدرسه. طلبه نسل جدید، طلبه نسل قیام است که می آموزد تا رنگی زند و نقشی کشد. بلند شده است تا بلند کند و قیامش را در قیام دیگران بسازد. طلبه نسل جدید منبرش بر دوش است و خطبه اش در عملش. ❤️این طلبه آشناست؛ این طلبه ها آشنا هستند. طلبه نسل جدید؛ تربیت شده دست انقلاب خمینی اند. راز آشنائی شان اینجاست.
جلسه روحانی با اعضای ستاد ملی مبارزه با کرونا به صورت ویدئو کنفرانس خدایا هر چه زودتر این بلا را از سر کشور ما دور کن
🔺تصویر دستگاه ضدعفونی‌کننده در ورودی یکی از مراکز خرید بانکوک را می گذارد و می گوید تونل اسکن سلامت در امارات! آن هم دستگاهی که هنوز هیچ سازمان بهداشتی معتبر بین المللی تاییدش نکرده و احتمالاً فقط یک اسباب بازی برای جلب توریست است! این را می گذارد و در کنارش مبارزه با کرونا در ایران را که از نظر سازمان بهداشت جهانی بهترین و پیشرفته ترین در منطقه است تحقیر می کند و اسم ضدعفونی کردن محلات توسط شهرداری ها و البته نیروهای جهادی داوطلب بسیج را سیرک شبانه می گذارد! این دیگر فقط #خودتحقیری نیست. این تخریب هدفمند نقاط قوت در مدیریت بحران است که فقط از یک مزدبگیر سایبری شاهزاده های سعودی و اماراتی بر می آید. حساب او جدا. 🔺من و شما چرا باید باور کنیم؟ چرا کمک می کنیم بازدید این خبر جعلی چند برابر خبر پیشرفت ها و قوت هایمان باشد؟ من و شما گرفتار خودتحقیری نشده باشیم! #جنگ_روانی_کرونایی 📝 #رها_عبداللهی