🔴هر دیگی که برای آمریکا نجوشد، چپ می کنیم!
🔺اتفاق عجیبی این روزها از سوی غربگراها در حال رخ دادن است که از آن می توان به چپ کردن هر دیگی که برای آمریکا نجوشد تعبیر کرد.
🔰رفتارهای دوگانه
🔹در شرایط سخت تحریم، کشور سعی می کند با خوداتکایی، دور زدن تحریم و تعامل با همسایگان و کشورهای دارای منافع مشترک، خود را از بند تحریم ها رها کند. اما انگار یک عده ماموریت دارند با بهانه های واهی و حتی ساختگی هر راهی را که به شکست تحریم ها منجر می شود مسدود کنند.
❌یک روز شایعه پراکنی وقیحانه درباره زوار عراقی (که بیشترین ارز آوری صنعت توریسم کشور و گرم کردن بازار مشاغل گردشکری کشور از این راه است) از طرف کسانی که واویلا سر می دادند که اجبار حجاب کارشکنی در صنعت توریسم است؛
❌و یک روز یقه چاک دادن خنده دار به خاطر توییت ساده ی سفیر چین از سوی کسانی که حضور سفیر انگلیس در تجمع غیرقانونی را بی اشکال می دانستند و معتقد بودند نباید با برخورد با سفیر روابط را بهم بزنیم؛
❌و یک روز بهانه اعتراض به رفتار چین با مسلمانان اویغور از سوی کسانی که آرمان فلسطین را تضعیف می کنند و اعتراض به جنایات دولت هند علیه مسلمانان را برخلافِ منافع می دانند.
🔹این تناقض ها آنقدر رسواست که دیگر کم مانده مستقیم بگویند چرا در مقابل فشار حداکثری آمریکا مبارزه می کنید و چرا تسلیم ترامپ نمی شوید؟ چرا مطابق میل آمریکا رفتار نمی کنید؟
🔺پیشتازی ایران در مهار کرونا
🔹امروز کشور با وجود تحریم ها خیلی بهتر از اروپا و آمریکا توانسته کرونا را مهار کند. دلیل این مساله البته عملکرد تحسین آمیز پزشکان، کادر درمان، نیروهای مسلح، دانشگاه ها و شرکت های دانش بنیان، عملکرد منحصر به فرد نیروهای جهادی که بی مزد و منت پای کارند و در هیچ جای دنیا چنین نمونه ای وجود ندارد است. اما نقش همکاری های کشور چین در این موفقیت انکار ناپذیر است. البته ایران هم در دوران اوج کرونا در چین در کنار این کشور بود.
🔹اما غربگراها مدام دنبال کارشکنی در این همکاری هستند. فعالان رسانه ای غربگرا در یک ماموریت مشترک نه تنها شروع به توهین به سفیر چین کردند، بلکه همزمان با برچسب های چاینوفیل و شرق زده یک دوقطبی مضحک داخلی ساختند. سخنگوی وزارت بهداشت، سیاسیون و حتی جمعی از نمایندگان مجلس هم هرکدام سعی کردند در این کارشکنی گوی سبقت را از یکدیگر بربایند. حتی نمایندگان برای تذکر به وزارت خارجه بابت دلجویی از سفیر چین امضا جمع کردند. همان کسانی که در مقابل ترور سردار سلیمانی با دستور مستقیم ترامپ هیچ اقدام مهمی انجام نداده بودند!
🔹توییت علی مطهری هم اوج خواب آلودگی و از مرحله پرت بودن او را نشان داد. او نوشته وزارت خارجه باید سفیر چین را احضار کند. نیاز اقتصادی به چین باعث سکوت ما نسبت به ظلم چین به اویغورها شده و نباید مبارزه با آمریکا منجر به وابستگی به چین شود.
🔹«آقای عزیز» گفتن سفیر چین رفتاری نیست که در مناسبات دیپلماسی دنیا توهین محسوب شود و احضار سفیر با چنین بهانه ای موجب بی آبرویی ایران در صحنه بین المللی می شود.
🔹مناسبات اقتصادی هم هیچ وقت مانع سکوت جمهوری اسلامی نسبت به رفتارهای غیر انسانی نشده. چنانچه همکاری های مهم ما با دولت هند در چابهار موجب سکوت جمهوری اسلامی در ماجرای جنایات هندوها علیه مسلمانان نشد.
🔺ماجرای مسلمانان اویغور چین
🔹اما ماجرای اویغورها یا ایگورهای چین متفاوت است. آنان بخشی از جمعیت ۲۳ میلیون نفری مسلمان هستند که در بطن جامعه مسلمان نشین سین کیانگ چین سکونت دارند. دولت مرکزی چین نسبت به مسلمانان که اقلیت قومی پنجم این کشور هستند، تبعیض خاصی ندارد؛ به جز گروه هایی از اویغورها که تاکتیک کنش ضد امنیتی را در ارتباط با پکن اتخاد کردهاند. این گروه که جذب وهابیت تکفیری شده اند، از گروه های خشن فعال در جنگ سوریه محسوب می شوند که به خاطر سرسختی بسیار، ضربه های زیادی به جبهه مقاومت وارد کرده و عامل جنایات بسیاری بوده اند.
طبیعی ست امنیت منطقه سین کیانگ به خاطر نقش محوری اش در انتقال سرمایه و توسعه از شرق به غرب چین برای دولت پکن اهمیت زیادی دارد و فشار به گروه های تکفیری تروریستی ساکن در این منطقه منطقی ست. هرچند این موضوع با بزرگنمایی رسانه های غربی همراه بوده که گواه رفتار دوگانه این رسانه هاست. اینکه یک نماینده مجلس ایران به راحتی فریب بازی های رسانه ای غربی ها را می خورد واقعا مایه خجالت است.
🔻در پایان باید گفت جمهوری اسلامی آغازگر مخاصمه با هیچ کشوری نبوده و نخواهد بود. مانع روابط ما با آمریکا راهبرد همیشگی حاکمیت این کشور در تخاصم و برخورد حذفی با هر ملت مستقل و بالنده است و جمهوری اسلامی اجازه نمی دهد آمریکا و هر قدرتی مانع تحقق آرمان های انقلابیش یعنی استقلال، آزادی و جمهوریت اسلامی شود.
✍رها عبداللهی
فیلترشکن SuperVPN را از روی گوشیهای خود حذف کنید.
برنامه SuperVPN با بیش از ۱۰۰ میلیون کاربر در گوگلپلی، از این فروشگاه حذف شد.
این برنامه دارای آسیبپذیری مرد میانی (MITM) بوده و به مهاجمین این امکان را میدهد که ترافیک کاربر را شنود و یا مقصد آن را تغییر دهند.
اطلاعاتی که از این طریق فاش میشوند عبارتند از:
- نام کاربری و گذرواژه حسابهای کاربری
- پیامها، عکسها و فیلمهای ارسال و دریافت شده
- سایتهای بازدید شده و ...
علاوه بر این برنامه، دهها فیلترشکن و VPN پرطرفدار دیگر نیز در گوگلپلی وجود دارد که همگی دارای مشکلات امنیتی هستند.
تحلیلی بر انتخاب الکاظمی به عنوان نخست وزیر
پس معرفی الکاظمی به عنوان نخست وزیر در کنار گذشته ایشان و همچنین مباحثی که در مورد دست داشتن ایشان در شهادت شهید عزیز سلیمانی، به نطرم امده چندد نکته در این خصوص عرض کنم
اول . دوستان باید دقت داشته باشند که اتفافات عراق را از ایران تحلیل نکنند ، یعنی بوم و فضای عراق را در تحلیل اتفافات در نظر بگیرند،
عراق کشوری است با ویژگی های خاص خود و تحلیل کنش های افراد و جریان های سیاسی باید در فضای باید و نبایدهای عراق انجام گیرد
از سوی دیگر باید گفت که افراد مجاهدی چون العامری و ... با درک این مساله و بنا به اقتضائات زمانی و مکانی به تصمیمی رسیدند
لذا باید کمی صبر کرد
دوم. بنا به اطلاعاتی که دارم اقای الکاظمی ارتباط نسبتا خوبی در ایام مسولیت خود با ایران داشته
سوم. اینک دولت وی زمان زیادی برای اقدام نداردو ما باید به فکر انتخابات عراق و... باشیم
چهارم . اینک امریکا در عراق به دنبال تثبیت الزرفی بود و اینک با هم توان وارد میدان شد اما دست خالی خارج شد. خود نشان از نفوذ و قدرت محود مقاومت در عراق است
پنجم . در مجلس عراق افراد موثری مثل محمد الغبان(رییس فراکسیون الفتح) ابو صادق حلی (رییس فراکسیون بدر)، ابو کوثر(عضوموثر کمیسیون امنیت) و... هستند که از نزدیک می شناسم
افرادی هستند که در مجاهدت و ولایت مداری و... نمره بسیار بالا دارند و لطفا خدا بوده که تا امروز مانده اند و قطعا حصور انها در مجلس عراق نقطه امیدی برای جبهه مقاومت است
ششم. باید حمایت از جبهه مقاومت در فصای رسانه ای را در دستور کار قرار داد
اتفافات بزرگتر و مهمتر از الکاطمی در راه است
🔴 انتصاب معنادار یک سفیر‼️
🔻 #زمانه l دولت انگلیس در بیانیهای اعلام کرده نیل کرامپتون را بعنوان سفیر خود در عربستان سعودی منصوب نموده است. در این خصوص شنیده شده وی عملا وارد این کشور گردیده و شروع به کار نموده است. او قبلا مسئول میز ایران در وزارت خارجه انگلستان و قائم مقام سفیر انگلیس در تهران بوده است. کرامپتون، تسلط کامل بر دو زبان فارسی و عربی داشته و در کنار آن اشراف بر فرهنگ جوامع عربی و تمدن ایران نیز دارد.
🔻 #پینوشت: عربستان سعودی مدتی است با کمک کشورهایی در منطقه مانند امارات و رژیم صهیویستی و با حمایت غرب خصوصا انگلیس جنگ فرهنگی و روانی بی سابقه ای را علیه ایران آغاز نموده است. با توجه به سوابق مخرب انگلیس در منطقه و بهره گیری از سیاست تفرقه اندازانه از حیث فرهنگی، مذهبی و قومی، انتصاب یک فرد مسلط به دو تمدن و زبان مهم منطقه نشان از آغاز یک پروژه (انگلیسی/عربستانی) حکایت دارد و نقش فرد کارکشته ای مانند کرامپتون نقش پیشبرنده در این پروژه خواهد بود.
🖌 #احمد_بنافی
اعلان #حکومت_نظامی در #ترکیه و ایجاد ناآرامی های سراسری
بعد از ناکامی دولت ترکیه در مخفی کاری در مورد آمار مبتلایان و فوتی های کرونا، اکنون با افزایش دامنه بیماری، آنان مجبور به علنی کردن بخشی از واقعیت ها و اعلان حکومت نظامی شده اند!
مردم ترکیه با بعد از انتشار این خبر، دچار تشویش شده، برخی شهرهای این کشور به سمت ناآرامی های گسترده پیش می روند.
مردم ترکیه برای بدست آوردن مایحتاج ضروری زندگی به یکدیگر هجوم می آورند و کاری از دولت اردوغان پرمدعا در کنترل این اوضاع برنمی آید.
بیچاره غرب زده های ایرانی که تا دیروز، ترکیه را الگوی موفق برای ایران معرفی می کردند!
حالا که وقت بحران سراسری فرا رسیده معلوم می شود ایران در مقام عمل چقدر از سایر کشورهای پرمدعا جلوتر است.
تا در حال حاضر یک دولت خسته و غربگرا در ایران بر سر کار است که آب و نان و سلامت و امنیت مردم را به #سازش_با_شیطان_بزرگ گره زده است، فرض بکنید اگر یک دولت جهادی و انقلابی بر سر کار بود، چقدر توفیقات جمهوری اسلامی در مهار این ویروس منحوس بیشتر می بود.
تحلیلگر صهیونیست: قاآنی جای سلیمانی را پر کرد
🔹🔸«راز زمیت» کارشناس اندیشکده مطالعات امنیت ملّی دانشگاه تلآویو و تحلیلگر اطلاعاتی اسرائیل که سابقه حضور در ارتش رژیم صهیونیستی نیز دارد، در رشته توئیتی کوتاه به بررسی تأثیر نخستوزیری مصطفی الکاظمی بر رابطه ایران و عراق پرداخته است:
♦️هر چند ماه یک بار گفته میشود «ایران در حال از دست دادن نفوذ منطقهایاش است»، اولاً به این خاطر تحریمهاست که «ایران از تأمین فعالیتهای نظامیاش ناتوان شده» و ثانیاً «به این دلیل که ارتش اسرائیل توانسته در کارزار علیه ایران در میدان سوریه پیروز شود». [در اثبات این حرف که نفوذ منطقهای ایران از دست رفته است] یک بار به اعتراضات در لبنان و عراق اشاره میکنند، یک بار اعتراضات در ایران را به عنوان دلیل میآورند، یک بار ترور سلیمانی را و حالا هم شیوع کرونا را به عنوان دلیل میآورند.
♦️و هر بار ایران اثبات میکند به رغم محدودیتها و ضعفهایش و بسیاری از مواردی که در سالهای اخیر تشدید شدهاند، میتواند همچنان اوضاع را مدیریت کند، تهدیداتش را به فرصت تبدیل کند و نه تنها جمهوری اسلامی را حفظ کند، بلکه همچنان نفوذ منطقهایاش را داشته باشد.
♦️چرا؟ چون این نفوذ منطقهای برای آنها بسیار مهم است و با منافع حیاتی ایرانیان گره خورده است و چون میدانند چگونه حرکت و بازی کنند، به ویژه در مقایسه با دیگر بازیگران منطقه که نمیخواهند یا نمیدانند چگونه باید اقدام کنند. چون ایرانیها بسیار عملگرا هستند و میدانند چگونه استراتژیشان را در شرایط متغیر تنظیم و تدوین کنند. چون آنها بسیار صبورند و البته بسیار مصمماند.
♦️الکاظمی گزینهای نیست که ایرانیها دوست داشته باشند او را در پست نخستوزیری عراق ببینند، اما وقتی آنان مجبور باشند بین الزرفی و الکاظمی یکی را انتخاب کنند، همه نیروهای سیاسی خود در عراق را علیه کسی که تصور میشود منافع آنها در عراق را تهدید میکند، بسیج میکنند. و [باید بدانیم] این فرایند دیگر توسط سلیمانی انجام نشده؛ بلکه توسط شمخانی که ماه پیش به عراق سفر کرد و با الکاظمی دیدار داشت و همچنین توسط فرمانده جدید نیروی قدس ایران، یعنی قاآنی که هفته پیش به عراق سفر کرد، راهبری و مدیریت شد. همان کسی که ادعا میشد صلاحیت ندارد و نمیتواند پای در مسیر سلیمانی بگذارد.
♦️آنچه در مورد نفوذ منطقهای ایران صادق است، در مورد ثبات اقتصادی ایران نیز صدق میکند. مطمئناً ایران هم در داخل کشور و هم در خارج از مرزها با چالشهای پرشماری روبروست، اما نظام ایران در حال سقوط نیست و اقتصاد ایران هم در حال فروپاشی نیست و نفوذ منطقهای ایران نیز ضعیف نشده است.
♦️این برای خیلیها فوقالعاده ناامیدکننده و ناراحتکننده است، اما وضعیتی است که اکنون با آن روبروییم. هر کس میخواهد ایران را ستایش کند یا بر استراتژیهایی با این فرض که خاورمیانه بدون جمهوری اسلامی ایران یا بدون [آیت الله] خامنهای یا بدون نظامیان طرفدار ایران، جای بهتری است؛ اصرار دارد، باید با واقعیت روبرو شود.
عراق و یک گام به جلو
🔻 بعد از سپری شدن چندین ماه سخت و دشوار در عراق، نهایتاگروههای شیعه «مصطفی الکاظمی» را برای تصدی پست نخست وزیری عراق معین کردند؛ در این زمینه در نظر داشتن نکات و ملاحظات زیر دارای اهمیت است:
1️⃣ اقدام گروه های شیعه در عراق و به عبارتی جمع بندی نهایی آنها در تعیین نامزد پست نخست وزیری دارای این خصلت اساسی و راهبردی است که با در نظر گرفتن شرایط پیچیده و حساس عراق در طی ماههای گذشته، این امکان را به طور همزمان فراهم می نماید که تا حد زیادی اولا منافع مردم عراق را تقویت کند، ثانیا جایگاه دولت و حاکمیت عراق را ارتقاء بخشد و ثالثا دغدغه ها و مطالبات محور مقاومت را تامین نماید.
2️⃣ باید به این نکته توجه داشت که گزینه مطلوب برای جبهه مقاومت در سطح منطقه تداوم نخست وزیری عادل عبدالمهدی بود و اما شرایط بحرانی و اعتراضات خونین عراق و نهایتا درخواست مرجعیت شیعه که منتهی به استعفاء وی شد شرایط مطلوب را تغییر و تنزل داد. با این حال ائتلاف اکثریت گروههای مقاومت شیعی در عراق بر روی مصطفی الکاظمی و جمع بندی کامل و نهائی آنها بر وی خود اقدامی مثبت و رو به جلو با در نظر گرفتن شرایط حساس کنونی کشور و جامعه عراق تلقی می شود.
3️⃣ دستاورد دیگر این رخداد از این منظر حائز اهمیت است که فرصت مناسبی را برای تقویت انسجام و ایجاد همگرایی در مجموعه گروههای سیاسی اعم از شیعه، کردها و اهل سنت فراهم نمود. توافق سه جریان مهم سیاسی و مذهبی عراق بر کاندیدای معرفی شده از طرف ائتلاف اکثریت پارلمان خود می تواند مقدمه ای برای غلبه بر چالش هایی باشد که عراق در دوره اخیر با آن مواجه بوده است.
4️⃣ در اینکه نخست وزیران پیشین عراق سطحی از رابطه و یا حتی گرایش به بازیگران فرامنطقه ای مانند آمریکا داشتند جای تردیدی نیست و اینکه آقای مصطفی الکاظمی نیز از این سنخ است باز ابهامی وجود ندارد. و البته واضح است اجماع بر روی مصطفی الکاظمی یعنی ما در نقطه ای قرار گرفته ایم که متغیرهای داخلی، منطقه ای و فرامنطقه ای سطحی از رضایتمندی را از شرایط پدیدآمده در عراق کسب کرده اند.
5️⃣ اما نکته اساسی و بااهمیت در تحلیل انتخاب نخست وزیر جدید عراق، سازوکار و روشی است که منجر به انتخاب نخست وزیر شده است. ظاهر و واقع امر اینگونه است که سازوکار آمریکایی که عبارت بود از تحمیل عدنان الزرفی از طریق اقدام غیرقانونی برهم صالح با مخالفت قاطعانه گروههای شیعی راه به جایی نبرد و به شکست منتهی شد. اما سازوکار درونی عراق و ائتلاف اکثریت توانست فردی را که بر سر آن به توافق رسیده اند را مکلف به تشکیل کابینه نمایند.
6️⃣ سوابق الکاظمی به ویژه در سمت ریاست سرویس اطلاعاتی این کشور، کارنامه قابل قبولی را برای تصدی این جایگاه برای وی رقم زده است. برخی ابهامات ادعا شده پیرامون اطلاع الکاظمی از عملیات ترور سردار سلیمانی تاکنون هیچ قطعیتی پیدا نکرده و بررسیهای اطلاعاتی، چنین موضوعی را تائید نمی کند. روابط خوب الکاظمی با گروههای سیاسی داخلی و نیز کشورهای همسایه عراق و بازیگران منطقهای از نقاط مثبت اوست که میتواند بسیاری از پروندههای بر زمین مانده در عراق و منطقه را به پیش ببرد.
7️⃣ معرفی مصطفی الکاظمی در حالی صورت میگیرد که هیچگونه اتهام و یا شبههای مبنی بر دخالت بازیگران خارجی در تعیین او مطرح نیست و جریانات عراقی اعم از شیعه، کرد و سنی آن را نتیجه یک تفاهم فراگیر درون شیعی و همراهی و پشتیبانی کردها و اهل سنت از تصمیم اجماعی گروههای شیعه عراق که اکثریت را در پارلمان این کشور در اختیار دارند قلمداد می کنند.
8️⃣ موضوع اجراء مصوبه مهم و راهبردی پارلمان عراق مبنی بر خروج آمریکایی ها از عراق به عنوان یکی از شروط و تاکیدات اصلی گروههای شیعی عراق در انتخاب الکاظمی قابل توجه است. و این مهم بایستی به عنوان یک مطالبه از سوی گروههای شیعی عراق از نخست وزیر جدید همچنان پیگیری شود.
9️⃣ تاریخ و تجربه ثابت کرده شرایط سیاسی در عراق به شدت سیال و پیچیده است. آن چه اما در این باره حائز اهمیت است اینکه گروههای مقاومت و شیعی عراق با حفظ انسجامی که در خصوص مسئله انتخاب نخست وزیر از خود نشان دادند، با همین تفاهم و هم افزایی با دیگر جریان ها دو خواسته اصلی مردم عراق که در وقایع چندماه پیش مطرح شده را به طور جدی در دستور کار قرار دهند: نخست، تسلط بر اوضاع برای حل مسائل اقتصادی و معیشتی، و دوم، اصرار بر خروج پایگاه های و نیروهای نظامی آمریکا در عراق
🖌 #عزیز_غضنفری
🔴امام خامنه ای: غرب وحشی زنده شد!
«آنچه در کشورهای غربی اتفاق افتاد را برخی تلویزیون ما گفت ولی برخی هم گفته نمیشود، اینها محصول تربیت خود را نشان دادند. اینکه دولتی ماسک و دستکش متعلق به دولت دیگر را سر راه مصادره کند و به کشور خودش ببرد اتفاق افتاد. یا مردم هر روز در ظرف مدت کوتاهی فروشگاهها را تخلیه کنند و حرص بزنند برای خرید بیشتر و دکان ها خالی شود، اینها را تلویزیونهای دنیا نشان داد. یا کسانی برای چند دستمال توالت به جان هم بیفتند و یا کسانی برای خرید اسلحه صف بکشند (چون در این ایام احساس خطر می کند) یا بیماران را اولویت گذاری کنند و بیمار پیر را معالجه نکنند؛ این جیزهاییست که در آنجا اتفاق افتاده است.
🔹خودشان این را نماد زنده شدن غرب وحشی می دانند.»
۹۹/۱/۲۱
ویروس رسانه ای دشمن چگونه فعالیت می کند؟
🔻در روزهای گذشته رسانه های ضدانقلاب در رسانههای بیبیسی، منوتو و اینترنشنال سعودی در جریان ویروس کرونا به انتشار ویروسهای رسانهای علیه ملت ایران پرداختند.
🔻 ابتدا گفتند ایران اهمال کارست. از کرونا خبر داشته و بیاعتنایی کرده است. ماهان گیت برای اینجاست. اما بعداً مشخص شد ماهان تنها یک پرواز مسافربری داشته و آن هم به درخواست ظریف برای بازگشت دانشجویان ایرانی بوده است و باقی پروازها برای انتقال تجهیزات ضدکرونایی انجام شده است.
🔻 دوم، گفتند پنهانکار است. عکس هوایی واشنگتنپست از قبرهای جعلی و دستهجمعی برای این مرحله بود که ثمر نداشت.
🔻سوم، گفتند بیتدبیرند و ناتوان. پمپئو و ترامپ هم کمک آمدند. اما تولید کیت تشخیص ارزانقیمت و خودکفایی در ماسک و 13 هزار تخت خالی و رسیدگی به سالمندان و کنترل بیماری اجازه نداد این اتهام جا بگیرد.
🔻درنهایت آمدند سراغ مردم. تلاش کردند با کلیدواژه "لیس زدن"، مردم را مقابل اعتقادشان و با "چالش رقص" مردم را مقابل مردم قرار دهند؛ سختشان بود پرستار و پزشک نماد ایثار و فداکاری شوند و مورد تکریم باشند.
🔻مردم ایران اکنون از این ویروسهای ناامیدکننده که از کرونا خطرناکترند گذشته است و انشاالله به قدرت جهانی مقابله با کرونا مبدل می شود.
فرصت نجات انسانها از اسارت تمدن غرب
🔻بعد از شکست کمونیسم و بنیانگذاری پدیده جهانیشدن، همه در این اندیشه بودند که جهان بر مبنای ارزشهای لیبرال دموکراسی در دنیا بهصورت یک جریان غالب و مسلط درآمده است و سعادت جهان درنهایت در قالب ایدئولوژی لیبرال دموکراسی محقق میشود اما ویروس کرونا اکنون این تصور باطل را بخوبی نشان میدهد.
🔹گزارههای خبری
🔻🔻۱. پایگاه دیلی سیگنال متعلق به اندیشکده بنیاد هریتج در یادداشتی به قلم آرمسترانگ ویلیامز نوشت: ما آمریکاییها دوست داریم خودمان را مرکز و کانون دنیا بدانیم. ما اغلب بر روی خودمان تمرکز میکنیم و میخواهیم بدانیم رویدادهای جهانی از چشمانداز میهنپرستی و استئناانگاری خود خوانده آمریکا چگونه به نظر میرسند. اما در سرتاسر دنیا، بشریت در مواجهه با نیروهایی که از کنترلش خارج هستند، خوار و کوچک شده است. تا قبل از آنکه ویروس همهگیر شود، دوست داشتیم خودمان را با روایات کاذب درباره اهمیت خویشتن فریب بدهیم. اما عجز و ناتوانی ما در برابر اراده خداوند اکنون دیگر بر همگان روشن شده است. ما آنقدرها که تصور میکنیم بر امور مسلط نیستیم. ما مرهون قدرتهایی بسیار بزرگتر از قدرت خود هستیم و ما در برابر این قدرت برتر هیچ نیستیم. ویروس کرونا به وضوح به ما نشان داد که به یکدیگر نیاز داریم و اینکه بشر محتاج خداست. ۲. حبیب فوعانی، نویسنده لبنانی درباره تأثیر کرونا بر جهان نظریه فرنسیس فوکویاما نوشت: اکنون میتوان به این نتیجه رسید که لیبرال دموکراسی سرنوشت محتوم بشریت نیست و پاندمیک کرونا ضربهای کمرشکن به نظریه "پایان تاریخ" فوکویاما و همفکرانش وارد کرده است. منطق "تاریخ" در حال حاضر علیه جهان غرب عمل میکند. ۳. جوزف نای:کووید-۱۹ نشان داد که ما قادر نیستیم راهبرد خود را با این دنیای جدید تطبیق دهیم. ۴. جان آلن رئیس اندیشکده بروکینگز: «فاتحان» بحران کووید-۱۹، به روال معمول تاریخ را خواهند نوشت.
عبرتهای غرب وحشی
بررسی معضلات و بحرانهای غرب و ریشههای آن از دیدگاه رهبر انقلاب
به قلم آقای کامران پورعباس
رهبر معظم انقلاب اسلامی در سخنرانی تلویزیونی به مناسبت ولادت حضرت امام زمان (عج) در ۲۱ فروردین ۱۳۹۹ از تجلی فرهنگ و تمدّن و تربیت غربی در عرصه مواجهه با کرونا سخن گفته و معضلات این روزهای غرب و آمریکا از جمله مصادره ماسک و دستکشِ متعلّق به یک دولت توسط آمریکا و چند دولت اروپایی، تخلیه فروشگاهها در ظرف یک ساعت یا دو ساعت توسط مردم، به جان هم افتادن برای چند دستمال توالت، صف کشیدن برای خرید اسلحه (چون احساس خطر میکنند در این ایّام)، اولویت قائل شدن برای بیمارها و معالجه نکردنِ بیمار پیر و خودکشی از ترس کرونا را محکوم نموده و در ریشهیابی این فجایع فرمودند:
«این البتّه نتیجهی منطقی و طبیعی فلسفهی حاکم بر تمدّن غربی است؛ [یعنی]فلسفهی فردگرایی، فلسفهی مادّیگری، فلسفههای غالباً بیخدایی که اگر اعتقادی هم به خدا هست، آن اعتقاد توحیدی صحیحِ عمیقِ معرفتزا نیست. این هم یک مسئله است».
بحران کرونا، نماد زنده شدن غربِ وحشی
معظمله در ادامه، وجود روح وحشیگری در غرب و اعتراف خود غربیها به آن را خاطرنشان فرمودند:
«من اینجا این را هم عرض بکنم که یکی از سناتورهای غربی در همین چند روز گفته بود که غربِ وحشی زنده شده؛ این حرف آنها است. وقتی که ما میگوییم در غرب یک روح وحشیگری وجود دارد که با ظاهر آراسته و ادکلنزده و کراواتبستهاش منافاتی ندارد، بعضیها تعجّب میکنند و انکار میکنند؛ این را حالا خودشان میگویند که این، نماد زنده شدن غربِ وحشی است.»
ظاهر پر زرق و برق و باطنِ شرمآور در جوامع غربی
جوامع غربی و استکباری ظاهری جذاب و فریبنده و در عین حال باطنی نامتناسب با ظاهرِ پر زرق و برقشان دارند.
جوامع غربی و استکباری در ظاهر دارای پیشرفت مادیِ خیرهکننده و شگفتانگیز میباشند، اما باطنشان که همان فرهنگ و اخلاقیات و واقعیتهای غیرمادیِ این جوامع هستند، باطنی ناشایست و شرم-آور است.
در حال حاضر غرب از توسعهی چشمگیر مادی، رشدِ فزایندهی علم و صنعت و فناوری، نفوذ به فضا و آگاهی از اَجرام فضایی و کهکشانها و پیشرفتها و ترقیاتِ خارق العاده و بینظیر دیگر برخوردار است، اما در زمینه اخلاق و وجدانیات و اعتقادات، روند منفی و معکوسی را طی نموده است و جوامع غربی و استکباری دچار معضلات اجتماعیِ گسترده و مصیبتباری هستند.
تأسفبارتر از این معضلات و فجایع آن است که این دسته از نابسامانیها نه به صورت مخفیانه و پنهانی بلکه بصورت علنی و عادی در جوامع غربی وجود دارند و آماری که خود مسئولان غربی برای این امور ذکر میکنند آماری بالا و ناامیدکننده است و بر همین اساس نیز هست که خودِ نخبگان و اندیشمندانِ این جوامع، غرب را در سرازیری سقوط و اضمحلال توصیف مینمایند.
در اوج بحران #کرونا و کمبود امکانات بهداشتی آمریکا، وزارت خارجه این کشور ۱۰ میلیون دلار پاداش در ازای دادن اطلاعات درباره یک فرمانده حزب الله لبنان تعیین کرده.
🔺آیا مردم آمریکا با شنیدن این خبر فریاد سر می دهند که کشورهای دیگر به ما چه ربطی دارند و وقتی خودمان بی خانمان داریم، کادر درمان کیسه زباله می پوشند، برای کمبود ماسک مجبور به دزدی از کشورهای دیگر شدیم، مردم گرسنه مجبورند ساعت ها در صف دریافت غذای رایگان بایستند... چرا باید دولت چنین پولی را برای موضوعی که به ما مربوط نیست و در ازای فردی که به ما کاری ندارد هزینه کند و چرا دولت از پول ملت آمریکا دنبال تنش زایی است و...؟
🔺نه؛ مردم آمریکا تازه اگر این خبر را دریافت کنند، چنین چیزی نمی گویند! چرا که سال ها پروپاگاندای رسانه ای به آن ها گفته امنیت آمریکا مهمتر از همه چیز است. #هالیوود القا کرده دنیا پر از تهدیدات سهمگین علیه آمریکاست و ارتش قهرمان آمریکا برای نجات مردمش در حال مبارزه با آنان است. دولت مجبور است تهدیدها را هزاران کیلومتر از مردم آمریکا دور نگه دارد و آنان باید به خاطر این تلاش حاکمیت ممنون هم باشند!
🔺بله؛ «شعار نه غزه نه لبنان»، «عراق و سوریه به ما چه ربطی دارد»، «چراغی که به خانه رواست...» ، «منطقه قدرتمند نه قدرت منطقه ای» فقط برای ایرانی ها ساخته می شود.