eitaa logo
خط هدایت( امید به آینده)
463 دنبال‌کننده
6.1هزار عکس
4.7هزار ویدیو
407 فایل
ادمین @hamidi313
مشاهده در ایتا
دانلود
افشاگری استاد از خيانت دولت به مردم و فرهنگ جامعه از طريق فضای مجازی 👈 دولت از صفحات مجازی درآمد چند هزار میلیاردی بدست می آورد... 🔺علی اکبر رائفی پور، کارشناس و استاد رسانه: مسئولان ما سر دعوای انتخاباتی و رأی آوردن نسل جوان کشور را قربانی می‌کنند. 🔺از نگاه شبکه نفوذ به جذب جوانان به فضای مجازی اصلا نباید غافل شد. 🔺هیچ فرد عاقلی فضای کشورش را در اختیار فضای مجازی که کنترلش در دست صهیونیست ‌ها است، نمی‌گذارد. هلند هم که یکی از آزادترین کشور‌ها در دنیا است، این کار را نمی‌کند. 🔺خطرناک‌ترین کارکرد‌های فضای مجازی، تغییر سبک زندگی و جابجایی ارزش‌ها و قبح شکنی از مقدسات است. 🔺اقتصاد دولت هم با همین صفحات مجازی گره خورده و دولت از این صفحات درآمدی چند هزار میلیاردی بدست می‌آورد. 🔺برای همین است که در مقابل فیلتر کردن اینستاگرام می‌ایستد، اما اساسا سعی چندانی برای رفع فیلتر توییتر نمی‌کنند، چون توییتر، متن محور است و اصطلاحاً اینترنت خور نیست. 🔺این است که با بارگذاری و دانلود عکس و فیلم حجم اینترنت کشور را می‌خورد و باعث درآمد وزارت ارتباطات از طریق فروش اینترنت به مردم می‌شود.
بار دیگر به احترام ایران کلاه از سرت بردار ✔️ احتمالا برای چندمین بار و این بار بی‌اختیار، کلاه از سر یوزی رابین مدیر سابق برنامه موشکی اسرائیل افتاد، وقتی خبر رسید ماهواره نظامی ایران در مدار قرار گرفته و هر 90 دقیقه یک بار از فراز اسرائیل عبور می‌کند. او تیر ماه 1394 در جمع فعالان نظامی و افسران نیروی هوایی آمریکا گفت «ایرانی‌‌ها به خوبی در جریان تحولات موشکی هستند. آنها فاتح 110 را برای شکست سامانه‌‌های موشکی ساخته‌‌اند و به عنوان یک مهندس باید بگویم به خوبی کار کرده‌‌اند. با افزایش دقت این موشک، آنها حالا می‌‌توانند یک بلوک شهری را نابود کند. باورکردنی نیست: موشک‌‌های بالستیک ایران در حجم بالا در حال تولید، ذخیره و حتی صادرات است. ایران نیازی به سلاح هسته‌‌ای ندارد. آنها می‌‌توانند با موشک‌های 2000 کیلومتری نقطه‌زن، اسرائیل را فلج کنند. ایرانی‌‌ها نشان دادند موشک‌‌های قیام و قدر را انبار کرده‌اند. موشک قیام با برد 800 کیلومتر، ارتقای موشک اسکاد سی است. آنها در اینجا هم یک مهندسی خوب را به نمایش گذاشتنند. ایرانی‌ها از موشک سومار رونمایی کردند که احتمالاً موتور جت آن متفاوت از نمونه روسی است. این، دستاوردی بزرگ است. من از لحاظ تکنیکی به احترام افرادی که این کار را انجام دادند، کلاه از سر برمی‌دارم. این دستاوردها در شرایط تحریم به دست آمده است».
جمله ماندگار شهید تهرانی مقدم در مورد اهمیت حضور در فضا ⭕️ سال‌ها پیش که سردار تهرانی مقدم در سمت فرماندهی موشکی نیروی هوایی، آرام و به‌ظاهر خاموش پروژه‌های بزرگ و به دور از تصور خیلی‌ها را با مجاهدت‌های شبانه‌روزی پیش می‌برد. سه‌شنبه روزی بود که جلسه شورای تحلیل هفتگی معاونت سیاسی سپاه را در ستاد نیروی هوایی برگزار کردیم و آن عزیزی که اکنون آسمانی شده و «عند ربهم یرزقون» است، مهمان ویژه جلسه ما بود. در آن جلسه، با نگاه‌های عالمانه و ایده‌های بزرگش ‌حاضران را مجذوب خویش و به آینده امیدوار کرد. ⭕️ پس از گذشت سال‌ها، به‌خوبی جملاتش در ذهنم به یادگار مانده است که گفت: «روند تحولات به گونه‌ای است که در آینده، کشورهایی قدرتمند هستند که در فضا حضور داشته باشند و سهم خود از فضا را به دست گیرند.» وقتی «سردار سلامی» فرمانده محترم کل سپاه، لحظاتی پس از پرتاب موفق ماهواره «نور» با ماهواره‌بر «قاصد» گفت: «به فضل الهی، سپاه امروز فضایی شد» به‌ناگاه و در یک لحظه، تمام سخنان دلنشین و ایده‌های بزرگ و امیدبخش شهید تهرانی‌مقدم در جلسه شورای تحلیل معاونت سیاسی به ذهنم خطور کرد. ⭕️خلاصه کلام آن روز سردار حاج حسن تهرانی‌مقدم این بود که ماندگاری جمهوری اسلامی و انقلاب اسلامی‌ در گروی قدرتمندی و قوی شدن است. او باقاطعیت می‌گفت برای حفظ انقلاب و نظام اسلامی و غلبه بر جبهه استکبار، جمهوری اسلامی باید به باشگاه فضایی ورود پیدا کند. حاج‌حسن تهرانی‌مقدم فاصله‌ها، عقب‌ماندگی‌ها، تحریم‌ها، فشارها، کارشکنی‌ها و همه محدودیت‌های دیگر را می‌دانست؛ لکن در پرتوی همان اعتقادات راسخ که در صدر این نوشتار آمد،‌ از پروژه‌های در دست انجام گفت، که هدفش وارد کردن ایران به باشگاه فضایی است. ✍️دکتر یدالله جوانی معاون سیاسی سپاه
ایران از تهدیدها فرصت می‌سازد 🛑«شورای آتلانتیک» در گزارشی نوشت: ایران با بهره‌برداری از آشفتگی‌های سیاسی پس از سال 2011، به توسعه نفوذش در منطقه اقدام کرد. سقوط داعش و دستاوردهای دولت بشار اسد با کمک سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و روسیه، گسترش نفوذ ایران در سوریه و عراق را باعث شده است؛ اما در چند ماه گذشته ما با کاهش نفوذ ایران در منطقه روبه‌رو بودیم. 🔹به دنبال ناآرامی‌های اخیر لبنان و عراق، بسیاری از تحلیل‌گران بر این تأکید داشتند که «ایران خاورمیانه را ازدست‌داده است». ترور ژنرال قاسم سلیمانی، فرمانده نیروی قدس سپاه هم ضربه مهمی به برنامه‌های ایران بود. ایران قطعاً برای تقویت نفوذ منطقه‌ای خود با چندین مانع بنیادین روبه‌روست. بااین‌وجود، ایران بارها و بارها ثابت کرده که به‌رغم محدودیت‌ها، تهدیدات را به فرصت تبدیل کرده و آن‌ها نه‌تنها خود را حفظ کرده بلکه همچنین نفوذ منطقه‌ای را گسترش داده‌اند. ایران مطمئناً در مقایسه با بازیگران دیگر، بهتر می‌تواند در بازی منطقه‌ای نقش ایفا کند. تهران تا زمان تحقق برنامه‌ها و اهداف خود صبور است و به‌شدت مصمم و عمل‌گرا عمل می‌کند و می‌داند که چگونه استراتژی منطقه‌ای خود را با چالش‌های جدید تطبیق دهد. 🔹درواقع، فعالیت‌های اخیر ایران باهدف تشدید فزاینده نزاع بین نیروهای آمریکا و شبه‌نظامیان شیعه طرفدار ایران می‌تواند نشانگر این امر باشد که تهران پس از ترور شدن ژنرال سلیمانی در حال ارزیابی مجدد مأموریت‌هایش و بازیابی اقدامات خود با شرایط در حال تغییر است، به شیوه‌ای که اجازه دهد منافعش مانند مجبور کردن آمریکا به خروج نیروهایش از عراق با موفقیت بیشتری تحقق یابد. آنچه در مورد نفوذ منطقه‌ای ایران و همچنین ثبات حکومت و اقتصاد آن صادق است این است که ایران با چالش‌های متعددی روبه‌رو خواهد بود اما در حقیقت سال‌های تحریم باعث شده تا توانایی ایران در انطباق با بحران‌ها بهبود یابد.
یک شکست و چند تناقض! طراحی و پرتاب ماهواره چندمنظوره نور از سوی نیروی هوافضای سپاه موجی از اخبار و تحلیل‌ها را در رسانه‌های دنیا به وجود آورده است[...] پایگاه بصیرت یادداشت: طراحی و پرتاب ماهواره چندمنظوره نور از سوی نیروی هوافضای سپاه موجی از اخبار و تحلیل‌ها را در رسانه‌های دنیا به وجود آورده است. در این میان گفته مقامات آمریکایی مبنی بر مخالفت این اقدام با قطعنامه 2231 و ادعای تغایر حقوقی این اقدام با قوانین شورای امنیت سازمان ملل و برجام سؤال‌برانگیز شده است. آیا این ادعای آمریکایی وجاهت حقوقی دارد؟ نکات تحلیلی: در یکی از مفاد قطعنامه 2231 شورای امنیت که پشتوانه حقوقی برجام نیز قرارگرفته، دستیابی ایران به فناوری تولید موشک‌های بالستیک باقابلیت حمل کلاهک هسته‌ای ممنوع اعلام شده است. ازآنجایی‌که ماهواره‌بر قاصد به‌عنوان مرکوب ماهواره نور جزو موشک‌های بالستیک به شمار می‌آید،‌ این سوال، به‌ظاهر حقوقی و وجیه جلوه می‌کند و مایک پمپئو ایران را با این استدلال سست به تناقض رفتاری با برجام و قطعنامه 2231 متهم می‌نماید. درحالی‌که؛ 1- درست است که ماهواره‌بر قاصد یک موشک بالستیک محسوب می‌شود؛ اما از حیث فنی آنچه در قطعنامه 2231 ایران از آن بازداشته شده، موشک‌های بالستیک با قابلیت حمل کلاهک هسته‌ای است؛ اما ماهواره‌بر قاصد حامل ماهواره علمی و نظامی نور به فضاست. 2- مسئله مهم‌تر این است که آیا آمریکایی‌ها مسئول تشخیص تغایر و تناقض مفاد قطعنامه با اقدام و رفتار کشوری هستند یا شورای امنیت؟! شورای امنیت دارای اعضای دائمی و غیردائمی است که روسیه به عنوان یکی از اعضای دائمی آن به شدت با نظر آمریکا مخالفت کرد و اعلام نمود ایران با تولید و پرتاب "ماهواره نور" مرتکب هیچ خلاف و تناقضی با مفاد قطعنامه و برجام نشده است. 3- آمریکا که از اردیبهشت 1397 از برجام خارج شد و خود ناقض بزرگ معاهدات بین المللی است، نباید و نمی‌تواند دم از نقض مفاد شورای امنیت بزند. نکته راهبردی: آمریکایی‌ها بار دیگر از ایرانی که به‌زعم خود می‌پنداشتند با انواع و اقسام تحریم‌ها منزوی کرده‌اند، شکست خورده است. ایران در اوج تحریم و تهدید و تنگنای ارتباطات مرسوم علمی با دنیا توانست به پیشرفت‌های خیره‌کننده و غیرقابل‌باور در صنعت فضایی دست یابد و به تعبیر فرمانده محبوب کل سپاه از آسمان به زمین نگاه کند و تحولات دنیا را رصد نماید. تنگ شدن عرصه بر آمریکا و دومینو شکست‌ها گویی مسئولان نادان آمریکایی را به تناقض کلامی و حقوقی واداشته است.
هشدار به نیروهای انقلابی مجلس!!! اظهارات وزیر اقتصاد محمود احمدی نژاد در خصوص رسیدن تعداد احمدی نژادی های مجلس یازدهم به 50 نفر و احتمال بالای تشکیل فراکسیون، مورد توجه رسانه های اصلاح طلب قرار گرفته است. شمس‌الدین حسینی، نماینده تنکابن در مجلس یازدهم با اعلام این مطلب که اغلب مدیران شاخص دولت نهم و دهم که نامزد انتخابات مجلس شدند رای آوردند، اظهار داشت که در همین مجلس ۸ عضو کابینه دولت نهم و دهم، ۹ استاندار، تعداد قابل‌توجهی از معاونان وزرا، فرمانداران و مدیران دوره احمدی‌نژاد رای آوردند و از منتخبان مجلس یازدهم هستند. وزیر اسبق اقتصاد کشور با بیان اینکه هدف مجموعه مجلس یازدهم باید مبارزه با رانت و فساد باشد اظهار داشت که برای با همفکران خود جلسات متعددی داشته و تلاش می کنند برای دستیابی به اهداف خود در مجلس، سازماندهی لازم که همان تشکیل فراکسیون است را انجام دهند. اظهار خوشحالی جریان اصلاح طلب در مورد این سخنان به اندازه ای است که گویا در انتخابات توانسته اند ۵۰ کرسی را در اختیار بگیرند،این در حالی است که همین نیروهای پیروز انتخابات که به عنوان جریان احمدی نژاد معرفی کرده است نه تنها کمترین همراهی فکری را با افکار جریان انحراف ندارند بلکه در مقابل ایده های آنان در سالهای گذشته همواره ایستاده اند و هیچگونه همراهی با آنان نداشته اند. ابراز خوشحالی برخی از پوپولیست های اصلاح طلب از اینگونه مواضع حکایت از آن دارد که این جریان می خواهد مجلس یازدهم را ناکارآمد و غیر مفید نماید و اولین حرکت آنها ایجاد تضاد و اختلاف میان نیروهای انقلابی است.
پرسش و پاسخ سیاسی-چرا عقده‌گشایی علیه مجلس یازدهم که هنوز تشکیل نشده است،شروع شده؟ پرسش: چرا عقده‌گشایی علیه مجلس یازدهم که هنوز تشکیل نشده است،شروع شده؟ پاسخ: 1- مدعیان اصلاحات با همه توان و چند لیست انتخاباتی به میدان آمده بودند ولی نامزدی که نفر اول چند لیست مدعیان اصلاحات و کارگزارانی‌ها و گروه تدبیر و امید بود به‌اندازه یک دهم آخرین نفر لیست انقلابیون رای آورده بود. 2- نگاهی به فهرست پیروز در انتخابات مجلس یازدهم و مقایسه آن با فهرست مدعیان اصلاحات به وضوح نشان می‌دهد که تقریباً همه افراد حاضر در فهرست انقلابیون از تحصیلات کلاسیک بالا و برجسته‌ای برخوردارند و بسیاری از آنان کارنامه درخشانی در خدمت صادقانه و موثر به مردم و نظام دارند و در مقابل فهرست مدعیان اصلاحات -باز هم تقریباً- از این امتیاز برخوردار نبوده و مخصوصاً فاقد کارنامه قابل قبول بودند. 3- مدعیان اصلاحات که اکثریت مجلس دهم را در اختیار داشتند به سختی می‌توانند روی نمونه‌ای از تعهد خویش نسبت به وظایف تعریف شده نمایندگی انگشت بگذارند ولی از سوی دیگر قبل از آنکه نماینده مردم و ناظر بر امور دولت باشند، نقش وکیل‌الدوله را بر عهده داشتند. 4- رد صلاحیت نزدیک به 80 تن از نمایندگان مجلس دهم برای حضور در مجلس یازدهم به علت فساد اقتصادی بوده است! (تقریباً یک سوم مجموع نمایندگان). این تعداد تا چه ‌اندازه در تصویب برخی طرح‌ها و لوایح موثر بوده‌اند؟! بماند! 5- اکنون باید از کسانی که به عقده‌گشایی علیه مجلس یازدهم که هنوز تشکیل نشده است، مشغولند پرسید با تکیه بر کدام شایستگی برتر خود، علیه مجلس یازدهم شمشیر کشیده‌اید؟! البته بی‌انصافی است اگر به این نکته نیز اشاره نشود که تعداد قابل توجهی از اصلاح‌طلبان بیرون از دایره مورد اشاره هستند. یاعلی مددی!
هدایت شده از تحلیل سیاسی
دیدار مجتهد قلابی عراقی با آقای حیدری در قم 🔴به استناد برخی منابع مجازی شخصی که ادعا می‌کرد مجتهد دینی است و در چند مصاحبه خود با شبکه‌‌‌های ماهواره‌ای معاند عراق از جمله الحدث و العربیه به مرجعیت شیعی عراق و حشد الشعبی نیز تاخته بود، با آقای سید کمال حیدری در قم دیدار کرد. به گفته منابع مجازی نزار جبار مطشر المحلاوی، سرهنگ اطلاعات کل رژیم بعث صدام از شاخه فعالیت‌های خارجی بوده که از سال ۲۰۰۳ به بعد ساکن امان در اردن شده سپس از سوی اطلاعات اسرائیل در اردن به استخدام نیروهای جاسوسی درآمده و طی گذراندن دوره‌‌های فشرده آموزشی در سال ۲۰۱۰ در کسوت یک روحانی شیعه با نام جدید آیت‌الله سیدحسن الموسوی به عراق باز می‌گردد.
کل اروپا جمع میشن تا از طریق اینستکس ۵۰۰ هزار یورو تراکنش مالی با ایران انجام بدن، رسانه‌های زنجیره‌ای اصلاحات طوری با ذوق و شوق خبر رو می‌زنن انگار ۵۰۰ میلیون دلاره! 🔻بعد آیت‌الله سیستانی ۱.۵ میلیون دلار برای ساخت بیمارستان در ایران کمک می‌کنه، همه رسانه‌ها بایکوت می‌کنن؛ هدف اینه: دین و مذهب فقط باید تخریب بشه!
چرا شده اند؟‼️ 🔻 پرتاب ماهواره نظامی نور واکنش منفی دولت‌های غربی را سبب شد. دولت‌های آمریکا، بریتانیا و فرانسه آن را مغایر قطعنامه 2231 شورای امنیت خواندند و وزارت خارجه آلمان نیز از این موضوع ابراز نگرانی کرد. به نظر می‌رسد آن ‌چه بیش از پرتاب ماهواره نگرانی قدرت‌های غربی را برانگیخته، موشک ماهواره‌بر قاصد است که احتمال دست‌یابی ایران به توان پرتاب موشک‌های دوربُرد و قاره‌پیما را مطرح کرده است. 🔹 تأثیر دیگر این اقدام در سطح عملیاتی، آن است که به موجب ارتقای اشراف اطلاعاتی بر منطقه احتمال انجام عملیات‌های نظامی آمریکا، رژیم صهیونیستی و عربستان برای افزایش فشار بر سیاست خارجی ایران کاهش یافته و شرایط میدانی ایران تقویت خواهد شد. 🔹 اغلب سیاست‌مداران آمریکایی نزدیک به دولت همچون جان بولتون و تد کروز، رونمایی از این توانمندی را نشانه برآورد خطای دولت آمریکا در اثرگذاری سیاست فشار حداکثری عنوان کرده‌اند.
این جمله می تواند یک بلوف باشد؛ اما نه وقتی که در کنار مصاحبه قرار می گیرد که گفت «قراربود پس از برجام، به ایرانیها پیشنهاد مذاکرات موشکی و منطقه‌ای بدهیم و اگر رد کردند، از برجام خارج شویم. سپس با اجماع جهانی به ایران برای متوقف کردن برنامه هایش فشار بیاوریم. اشتباه ترامپ این بود اول خارج شد و بعد تقاضای مذاکره کرد و فرصت متحد نگه داشتن چین و روسیه را از بین برد.» 🔹واقعیت برجام همین است. بقول نوآم چامسکی فشار به ایران یکی از عناصر برنامه‌ بین‌المللی آمریکا برای پایان دادن به «مقاومت موفقیت‌آمیز» در مقابل ارباب جهان می‌باشد. از جمله موارد رقابت «جمهوری خواهان» و «دموکرات ها» باهم، اثبات قابلیت خود در اجرای موفق تر این برنامه است! 🔻آن وقت یک عده ساده لوح در کشور ما در انتظار انتخابات ۲۰۲۰ و پیروزی جو بایدن برای احیای برجام هستند.
دایره انقلاب و اپوزیسیون نیمکت نشین/جوگیر نشویم! 🔸 وزیر امور خارجه و داماد پهلوی اخیرا در مصاحبه با بی‌بی‌سی فارسی، ایران را در پیشرفت‌های تکنولوژیک و مردم‌سالاری ستایش و به شهید سلیمانی و دیپلمات های ایران افتخار کرده است. او تحریم‌ها علیه ایران، سودای تغییر حکومت ایران و استفاده از نام جعلی برای خلیج فارس را به باد انتقاد گرفته و ضمن نکوهش ایرانیان خارج نشینی که با پول بیگانگان علیه ایران تبلیغ می‌کنند، با الفاظی درشت، ترامپ و پمپئو را به فیض رسانده است. 🔸همه اینها کافی است تا موجی از حمایت و درود بر شرافت او در جبهه انقلاب شکل بگیرد تا جایی که برخی معتقدند جمهوری اسلامی باید از او دعوت کند تا باقی عمرش را مهمان سرزمین مادری اش باشد! 🔺این مدل واکنش های احساسی را پیشتر در تحسین تحلیلگر سیاسی لندن نشین و پای ثابت برنامه های بی‌بی‌سی فارسی نیز شاهد بوده ایم آنجا که پس از حمایت او از رهبر ایران و سردار سلیمانی، برخی فعالان فضای مجازی او را در مرکز دایره انقلاب نشانده و منتقدانش را به خارج از دایره مشایعت کردند. 🔻این رفتارهای هیجانی که ظاهرا با شعار زیبای جذب حداکثری انجام می‌شود، پایه محکم عقلانی ندارند. پیشفرض ذهنی دوستان جبهه انقلاب این است: هرکس حرفِ دل ما را زد، او دوست ماست. روشن است که این گزاره ی عام همیشه درست نیست. برای تشخیص دوست از دشمن، ضمن بررسی سوابق افراد باید منظومه فکری آنها را رصد نمود. مواضع یکی به نعل یکی به میخیِ علیز که گاهی جای لگدهایش بر چهره انقلاب بدجوری زار می‌زند، نشان می‌دهد که او در خوشبینانه ترین حالت، اشتراکاتی (مثل امپریالیسم ستیزی) با جمهوری اسلامی دارد اما بسیاری از مبانی انقلاب جایی در اندیشه های او ندارد. 🔸تاریخ پر است از دشمنانی که جبهه حق را ستایش کرده و در بزنگاه ها خنجر خود را از پشت یا جلو بر پیکره حق فرو کرده اند. همزمان با آشکار شدن نشانه های افول تمدن غرب، جمهوری اسلامی در حال اوج گیری است و زاهدی ها و علیزاده های بسیاری برای آن کف و سوت خواهند زد. بهتر است آنها را همانجا در جایگاه تماشاگران بنشانیم نه در نیمکت بازیگردانی.
استقرار سامانه قوی بارشی بر روی استان اصفهان کارشناس هواشناسی استان اصفهان: 🔹از اواسط روز چهارشنبه تا پنجشنبه یک سامانه قوی بر روی استان اصفهان مستقر می‌شود که بارش‌های رگباری شدید، رعد و برق و وزش باد شدید را به همراه خواهد داشت. 🔹میزان بارش در ۲۴ ساعته گذشته مربوط به شهرستان‌های فریدون‌شهر ۱۶، بوئین‌میان‌دشت ۷.۲، دولت‌آباد ۷ و داران ۵ میلی‌متر بوده است. اردستان ۳.۲، خوانسار ۵، دهاقان ۴.۲، خور ۲، زواره ۳.۴، سمیرم ۵، شهرضا ۰.۶، میمه ۲، کبوترآباد ۱.۵، نجف‌آباد ۳، فرودگاه و گلپایگان یک، ورزنه ۰.۵، اصفهان ۰.۵، مبارکه ۰.۴، نطنز ۰.۳ میلی‌متر بارندگی گزارش شده است.
نیویورک تایمز: طرح جدید آمریکا علیه ایران چیست؟ 🧾روزنامه نیویورک تایمز نوشت: 🔹«مایک پمپئو» در حال تدوین یک استدلال حقوقی است که براساس آن واشنگتن همچنان یکی از مشارکت کنندگان توافق هسته‌ای ایران است. 🔹توافقی که «دونالد ترامپ» در سال 2018 از آن خارج شده و آن را بدترین توافق تاریخ آمریکا خوانده است. 🔹پمپئو برای تحقق این مساله طرحی را تدوین کرده است که با مخالفت متحدان اروپایی واشنگتن روبرو خواهد شد و طبق آن آمریکا ذاتا یکی از مشارکت کنندگان در برجام تلقی خواهد شد. 🔹هدف استفاده از این طرح، تهدید مکانیسم ماشه است که می‌تواند همه تحریم‌های قبل از امضای برجام را علیه ایران مجددا اعمال کند و اگر تحریم‌های تسلیحاتی در شورای امنیت تمدید نشود واشنگتن از این حق ادعایی خود به عنوان یکی از طرف‌های توافق استفاده کند.
اسیر نفتی بیانات مهم ۲۲ سال گذشته رهبر انقلاب درباره متکی نبودن اقتصاد کشور به نفت حالا با سقوط تاریخی قیمت نفت معنی این هشدار ها را بهتر خواهیم فهمید و خواهیم فهمید! رهبر معظم انقلاب چند سال جلوتر از تکنوکرات‌هایی هستن که اون زمان میخندیدن به حرف رهبری و ازش رد میشدن! اگرچه قیمت نفت امکان دارد به شرایط قبلی خود برگردد اما این سقوط قیمت نشان داد که نفت وضعیت پایدار و قابل اعتنایی ندارد. پس وابسته کردن اقتصاد کشور به نفت خیانت است و دهن کجی به رهبر انقلاب مشروح سخنان رهبری اقتصاد نفتی -یعنی تکیه‌ی اصلی به فروش نفت خام- یکی از عیوب اساسی اقتصاد ما است؛ رهبر انقلاب از حدود بیست سال قبل این حرف را گفتند و بعضی از مسئولینِ دولتهای آن روز یک لبخندی زدند و از آن عبور کردند. ما بایستی به جایی برسیم که هروقت اراده کردیم بتوانیم درِ چاه‌های نفتمان را ببندیم و این ممکن است، این را بعید نباید دانست؛ این چیزی است ممکن. حضرت آیت‌الله خامنه‌ای: «ما اسیر نفت نباشیم؛ امروز ما اسیرِ نفتیم، ما توی مشت نفتیم؛ نفت هم دست ما نیست. تولیدش دست ما است، [امّا] قیمت‌گذاری‌اش دست دیگران است، امکان فروشش دست دیگران است، تحریمش به دست دیگران است؛ ما در واقع اسیر نفتیم، [ولی] نفت باید اسیر ما باشد، نفت باید در اختیار ما باشد؛ این یک سیاست قطعی است. نفت یک سرمایه‌ی ملّی است. البتّه سالهای طولانی‌ای خواهد گذشت تا این سرمایه تمام بشود امّا خب تمام خواهد شد. ما عادت کرده‌ایم که نفت را یعنی این ذخیره‌ی ملّی را از زیر زمین می‌آوریم بیرون و بدون هیچ ارزش افزوده‌ای میفروشیم.» 👆👆
آیا ماهواره نظامی ایران فقط یک دوربین معلق درفضاست؟‼️ 🔻 در حالی که مقامات نظامی آمریکا تلاش می کنند پرتاب موفقیت آمیز اولین ماهواره نظامی ایران به فضا را اقدامی کم ارزش معرفی کنند کارشناسان مستقل در کشورهای دیگر نظرات دیگری دارند 🔹ماهواره نظامی نور در کاتالوگ آسمانی آمریکا به نام «۴۵۵۲۹» به ثبت رسیده اما ژنرال جی ریموند، فرمانده نیروی فضایی آمریکا در واکنش به قرار گرفتن این ماهواره در مدار زمین اعلام کرد: ماهواره نور یک «دوربین وب معلق در فضاست و امکان ندارد بتواند اطلاعات ارسال کند». 🔹مارکو لانگبروک ستاره‌شناس اهل شهر لایدن در هلند که به طور منظم اجسام فضایی را رهگیری می‌کند و یک سنگواره فضایی نیز به نام او به ثبت رسیده با مردود دانستن نظر ژنرال آمریکایی اظهار داشت::یکشنبه گذشته( ۲۶ آوریل) پالس‌های رادیویی جالبی را ثبت کرده ام و اطمینان دارم که این پالس‌ها متعلق به ماهواره ایرانی «نور» است. 🔹این ستاره شناس هلندی اظهارداشت: « پالس‌های ماهواره نور، سیگنال‌های قوی بر روی فرکانس ۴۰۱،۵ مگاهرتس ارسال می‌کند.» 🔹وی خاطر نشان کرد: «این جسم فضایی که مسیر حرکت آن مشخص است، هر ده ثانیه یک بار یک بسته از داده‌ها را به زمین ارسال می‌کند.» 🔹این ستاره شناس هلندی به طور مستمر ماهواره‌های مخفی جاسوسی را نیز رصد می کند و به طور مستمر از سفینه‌های فضایی،عکس‌هایی با پیکسل بالا می گیرد.
| تیپولوژی اردشیر زاهدی 🔻از جهت ساختاری اپوزیسیون نظام جمهوری اسلامی به صورت کلان عبارت است از: 1️⃣ وابستگان به نظام پیشین؛ 2️⃣ مجاهدین خلق (منافقین)؛ 3️⃣ چپ‌های صدر انقلاب اسلامی؛ 4️⃣ اصلاح‌طلبان مهاجرت کرده 5️⃣ بخشی از اعضای دولت موقت که در کشور حضور دارند. 🔻اما از جهت نگرشی نیز اپوزسیون قابل دسته‌بندی است: 1️⃣ ویران طلبان : دسته‌ای هستند که از جهت سخن و ادبیات بسیار وقیح و کثیف هستند. هیچ حد و مرزی برای دشمنی نمی‌شناسند و برای رسیدن به آنچه در ذهن می‌پرورانند از هیچ ارتباطی فروگذار نمی‌کنند. نابودی ایران و حاکمیت به‌وسیله امریکا هم برای‌شان موضوعیت دارد. یکپارچه سیاه می‌بینند و به تنفر رسیده‌اند و از انداختن یک عکس با وزیر خارجه امریکا هم احساس هویت می‌کنند. به این جماعت «ویران‌طلبان» هم می‌گویند که ارتزاق‌شان را از سیستم‌های امنیتی غرب می‌گیرند. این دسته حتی برای شهادت حاج قاسم نیز شادی می‌کردند و از علنی کردن این شادی فروگذار نکردند. 2️⃣ دسته‌ای هستند که نظام جمهوری اسلامی را قبول ندارند، اما حاضر نیستند ذیل پرچم امریکا، انگلیس و... بر ایران بتازند و در دوگانه ایران-غرب سکوت کرده‌اند. منتظرند دیگری براندازد و ایشان فقط کف و سوت آن را بزنند، اما اجازه همراهی علنی با دشمنان ایران را به خود نمی‌دهند. احتمالاً این جماعت قدری با تاریخ ۲۰۰ ساله ایران آشنایی دارند. 3️⃣ برخی اپوزیسیون هستند، اما به اخلاق و وجدان پایبندند. برای خود حریتی قائل هستند. اگر ۱۰ اشکال به جمهوری اسلامی وارد می‌کنند، ممکن است یک نکته مثبت را هم بگویند. انصاف برای‌شان موضوعیت دارد. 4️⃣ عده‌ای هستند که به این باور رسیده‌اند که دشمنی غرب با جمهوری اسلامی فراتر از نظام سیاسی مستقر است. متوجه شده‌اند که از نگاه غرب این فرهنگ و تمدن ایران است که مقوم نظام مستقر است و نابودی آن مقدم بر حذف نظام سیاسی است. سخن آن امریکایی که باید ریشه ملت ایران را خشکاند، یا عبارت صریح «ملت تروریست» ترامپ از این نمونه است. لذا بین نابودی ایران از سوی دشمنان و حاکمیت موجود، وضع موجود را ترجیح می‌دهند، این جماعت ضمن حفظ مرزبندی، از ایران حمایت می‌کنند و با دشمنان آن در فضای رسانه درگیر هستند. 🔹 اردشیر زاهدی را باید از این جنس دانست. زاهدی دنبال چیزی نیست و سن و سال وی این را گوشزد می‌کند. حتی انگیزه دفن در ایران نیز از ایشان تاکنون صادر نشده است. برخی از اپوزیسیون از جمله زاهدی یا جناب علیزاده یا دانا وقتی در غرب مستقر شدند توانستند سخنان، مواضع و منطق دو طرف را مجدداً بازخوانی و خود را جایابی کنند. 🔹وقتی زاهدی سردار شهید را می‌ستاید یا با صراحت به وزیر خارجه امریکا می‌گوید غلط کردی، گذشته‌ای را می‌شناسد که نسل بنده و بعد از آن نمی‌شناسیم. زاهدی وابستگی را دیده است، دخالت را لمس کرده است، ناتوانی‌های دیروز و توانمندی امروز را می‌فهمد و می‌شمارد. پول‌پرستی سران ارتش دیروز و مجاهدت امروز (امثال سردار سلیمانی) را دیده است و در لب گور به خود اجازه نمی‌دهد روایتی خلاف وجدان ارائه دهد. 🔹 او وزیر خارجه بوده است و خفت و خواری سیاست خارجی ایران را دیده است که امروز از دیپلمات‌های ما تمجید می‌کند. او در پرونده دیپلماسی دوران ۳۷ ساله پدر همسر خود ( محمدرضا پهلوی) چه افتخاری می‌تواند بیابد؟ ماجرای ظفار؟ بحرین؟ حمایت از صهیونیست‌ها؟ وابستگی نظامی؟ او قدردان و‌مفتخر ایران مستقل است. 🔻 : ما قرار نیست زاهدی و امثال وی را در آغوش بگیریم یا تمجید کنیم و یا پیشنماز قرار دهیم. اما لازم هم نیست نیت‌خوانی کنیم و او را هل دهیم و خاموش کنیم. اثبات حقانیت ما از زبان او صادر شده است. زمانی این اثبات حقانیت برجسته می‌شود که او منافعش با انقلاب اسلامی آسیب دیده باشد و خانواده‌اش تحقیر شده‌ باشند. او با ما نیست اما بر ما هم نیست.
براساس اعلام سازمان توسعه بازرگانی ایران، صادرات ایران به عراق، با ۲۹درصد افزایش، به حدود ۹میلیارد دلار رسیده است و با این وصف، عراق پس از چین، در رتبه دوم کشورهای خریدار از ایران قرار گرفته است.. 🔹البته عراقی‌ها موی بور یا چشم آبی ندارند و این خبر برای غرب‌پرست‌ها اصلا مهم نیست!
برای انهدام یک تمدن سه چیز را باید منهدم کرد: اول خانواده دوم نظام آموزشی سوم الگوها برای اولی منزلت زن را باید شکست برای دومی منزلت معلم برای سومی منزلت بزرگان و اسطوره ها.
⚫️ جواب قاطع رهبر انقلاب به جهانگیری 🚺 جهانگیری معاون رئیس جمهور این روزها افاضه‌ای داشته‌اند که نشان از انحراف فکری ایشان از مبانی اسلام دارد:👇 🚺 جهانگیری: متاسفانه حساسیت غلطی نسبت به ثروتمند شدن افراد وجود دارد که ناشی از تفکرات سوسیالیستی برخی مسئولین پس از انقلاب است. 🔳 امّا پاسخ به افاضات آقای جهانگیری که سالها پیش رهبر انقلاب آن را مطرح کرده بودند:👇 🔳 یک وقت هست که ما در زندگی شخصی خود مثلاً حرکت اشراف گونه‌ای داریم بین خودمان و خدا؛ که اگر حرام باشد، حرام است؛ اگر مکروه باشد، مکروه است؛ اگر مباح باشد، مباح است؛ اما یک وقت هست که ما (مسئولین) جلوی چشم مردم یک مانور اشرافی گری می‌دهیم؛ این دیگر مباح و مکروه ندارد؛ همه‌اش حرام است؛ به خاطر این که تعلیم دهندۀ اشرافی‌گری است به: اولاً زیردست‌های خودمان، ثانیاً آحاد مردم به این کار تشویق می‌شوند. ما نباید مردم را به این کار تشویق کنیم. واقعاً «النّاسُ عَلی دینِ مُلوکهم» مُلوک در این جا به معنی پادشاهان نیست که بگوییم ما پادشاه نداریم؛ نه، ملوک شماها هستید؛ النّاس عَلی دینِ ماها. ۸۴/۰۶/۰۸ در جمع هیئت دولت
یا جریان اصلاح طلب در آستانه فروپاشی قرار گرفته است؟ رقابت جريان‌هاي سياسي محدود به ايام انتخابات نمي‌شود. دامنه رقابت‌هاي انتخاباتي تا ماه‌ها روابط بين احزاب سياسي را نيز تنظيم و تدبير مي‌کند. انتخابات اسفندماه هرچند تمام گرديده و فضاي کرونايي کشور اجازه نداد تا چندان دنباله سياسي آن در فضاي رسانه‌اي کشور تداوم يابد، اما ازآنجاکه مجلس يازدهم تا کمتر از يک ماه آينده آغاز به کار خواهد کرد، همچنان رقابت‌هاي سياسي پيرامون آن قابل‌مشاهده است. نکات تحلیلی: 1- تيم تبليغاتي اصلاح‌طلبان با همه توان خود فعال شده تا تصوير مدنظر خود را از اوضاع مجلس آينده در اذهان عمومي شکل دهد. بزرگنمايي اختلافات طبيعي در اردوگاه نيروهاي انقلاب کاري است که اصلاح‌طلبان آغاز کرده‌اند و در کنار آن از خطر تندروها و احمدی‌نژادی‌ها و ... سخن مي‌گويند تا افکار عمومی را نسبت به مجلس نگران سازند. اين خط خبري پس از آني آغاز شده است که اصلاح‌طلبان در انتخابات مجلس کاري از پيش نبردند و يکي از سنگين‌ترين شکست‌هاي انتخاباتي خود را در طي سال‌هاي اخير تجربه کرده‌اند. 2- فارغ از اقتضاي طبيعي رقابت جريان‌هاي سياسي، بخشي از اين مباحث را بايد در راستاي سرپوش گذاشتن بر واگرايي در اردوگاه اصلاح‌طلبان ارزيابي کرد. اصلاح‌طلبان مدت‌هاي مديدي است که با چالش‌هاي جدي در درون خود درگيرند. بدون شک مهم‌ترین علت ناکامي در انتخابات گذشته را نيز در وجود اين شکاف‌هاي درون اردوگاهي بايد دنبال نمود. خروج از اين وضعيت نيازمند تکانه‌هايي است که در سال جديد اخباري از آن شنيده مي‌شود. ۳۰ فروردين 1399، محسن رهامي عضو حقيقي شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان در يک گفتگو تصريح کرد که اصلاح‌طلبان «بايد سازمان‌دهی تشکيلاتي کارآمد و مطابق با شرايط و اوضاع‌واحوال جديد و خصوصاً اصلاح رابطه اصلاح‌طلبان با مردم و نزديک‌تر شدن به بدنه جامعه و اصلاح و بازنگري اهداف و آرمان‌هاي اصلاحات، همچنين طراحي جديدي براي مانيفست اصلاحات پي‌ريزي کنند.» نکته راهبردی: واقعيت آن است که با شکست در انتخابات اسفندماه، زمان فروپاشي اردوگاه اصلاح‌طلبان فرا رسيده است. خبر استعفاي موسوي لاري خود نشانه‌اي ديگر از اين ماجرا است و پرده از اوضاع نابسامان اصلاح‌طلبان و اختلافات جدي آن‌ها برمي‌دارد. موسوي لاري در اين نامه تأکید کرده که «نبايد از بازنگري در ساختار و سازوکار نهادهاي اجماعي اصلاح‌طلبان در عرصه‌هاي گوناگون غفلت کرد.» در هفته‌های آتي بايد منتظر اخبار جديدي از تحولات بنيادين در اردوگاه اصلاح‌طلبان باشيم.
دولت از صفحات مجازے درآمد چند هزار میلیاردے بدست مے آورد 🔸علے اکبر ،کارشناس و استاد رسانه در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان: 🔹مسئولان ما سر دعواے انتخاباتے و رأے آوردن نسل جوان کشور را قربانے می‌کنند. 🔹از نگاه شبکه نفوذ به جذب جوانان به فضاے مجازے اصلا نباید غافل شد. 🔹هیچ فرد عاقلے فضاے کشورش را در اختیار فضاے مجازے که کنترلش در دست صهیونیست ‌ها است،نمی‌گذارد.هلند هم که یکے از آزادترین کشور‌ها در دنیا است،این کار را نمی‌کند. 🔹خطرناک‌ترےنکارکرد‌هاے فضاے مجازے،تغییر سبڪ زندگے و جابجایے ارزش‌ها و قبح شکنے از مقدسات است. 🔹اقتصاددولت هم با همین صفحات مجازے گره خورده و دولت از این صفحات درآمدے چند هزار میلیاردے بدست می‌آورد. 🔹براے همین است که در مقابل فیلتر کردن اینستاگرام می‌ایستد،اما اساسا سعے چندانے براے رفع فیلتر توییتر نمی‌کنند،چون توییتر،متن محور است و اصطلاحاً اینترنت خور نیست. 🔹این اینستاگرام است که با بارگذارے و دانلود عکس و فیلم حجم اینترنت کشور را می‌خورد و باعث درآمد وزارت ارتباطات از طریق فروش اینترنت به مردم می‌شود.
💢وحشت وزارت خارجه آمريكا از حضور فعال بسیج در فضای مجازی و توسعه گردانهاي سايبري 🔹🔸موسسه «توانا» وابسته به وزارت خارجه آمریکا، در گزارشی از فعالیت‌های مجازی بسیج، ضمن عصبانیت از اثرگذاری این فعالیتها به انفعال ضدانقلاب در برابر آن اعتراف کرد؛ و نوشت: ♦️"(سردار) غلامرضا سلیمانی شهریور ۹۸ از «ساماندهی ۱۰۰۰ گردان سایبری» توسط «جوانان انقلابی» خبر داده و معین مسئول قرارگاه فضای مجازی بسیج، آذر ۹۷ اعلام کرد فعالیت‌های بسیج در فضای مجازی با «مدل مبنایی» آغاز شده است. ♦️اکنون در شبکه‌های اجتماعی، هزاران بسیجی حضور فعال دارند تا با فعالیت هدفمند در فعالیت تشکیلاتی نیروهای مخالف جمهوری اسلامی اخلال واردکنند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ فیلم کامل تذکر پورمحمد شریعتی نیا نایب رئیس شورای اسلامی شهر در یکصد و بیستمین جلسه علنی به 🔻 همانگونه که در فیلم میبینید در اقدامی عجیب روابط عمومی شورای شهر بخش هایی از تذکر را در متن منتشر شده حذف کرده بود که امروز اصلاح نمود❗️ ♻️ @EsfahanPress
سید جلال حسینی: نگاه یک انقلابی ایرانی به امید شریفی دانا بنده به عنوان یک فرد بسیار مذهبی و انقلابی آقای امید دانا را دوست دارم و سخنان ایشان را با دقت دنبال می کنم، چونکه اولا بر اساس آموزه های امام حسین علیه السلام، فردی آزاده است زیرا دین و شرفش را به پول و مقام نفروخته و این در مکتبِ آزادگی، که البته در مقابل ولنگاری است، بسیار بسیار باارزش است و دوما چون در اندیشه انقلابی و مذهبیِ من که معتقدم جمهوری اسلامی ایران در جامعه پذیریِ امامت از بزرگترین کشور شیعی یعنی عراق پانصد سال جلوتر است حمایت می کند و با زیرکی، نوع حمایتش همراه با نگاه تمدنیست و معتقد است انقلاب اسلامی تمدن ساز است و سوما مانند ایشان از خر مقدسان که در مقابل جمهوری اسلامی ایستاده اند مانند شیرازی ها و.... متنفرم چون امام صادق علیه السلام فرمودند دو طائفه کمر من را شکستند عالمِ متهتک یعنی دانشمند بی بندوبار که به دلیل بی بندوباری حاضر است دین و شرفش را بفروشد و به ابزاری در اختیار زورمندان و مستکبران قرار می گیرد و جاهل متنسک یعنی خشکه مقدس که با نگاه دور از منطق به دین موجب وهن دین می گردد. با این تفاوت که اولا بنده به این نتیجه رسیده ام که آینده تمدن در اختیار اندیشه ای خواهد بود که کاملا منطقی و عقلانی و در عین مذهبی و خدا باور و بدنبال تحقق اراده خداوند در زمین باشد و این اندیشه شیعه راستین است که اکنون بهترین نماینده آن ولایت فقیه در ایران است و دوما علاقهٔ بنده به ایران علاوه بر اینکه این دلیل است که ایران وطن من است به دلیل این است که ایران توانسته است خود را به بالاترین مرحلهء جامعه پذیری امامت یعنی یک قدم مانده به ظهور از نظر قدم تمدنی نه قدم زمانی برساند، پس برای بنده ان اکرمکم عند الله اتقکم و تقوا یعنی هرچه بیشتر نزدیک بودن در اندیشه و عمل به اسلام واقعی که همان مکتب اهل بیت است، بنابراین در نظر بنده سید حسن نصرالله عرب لبنانی، سید حسین بدرالدین یمنی، زکزاکی آفریقایی نیجریه ای، فاطمیون افغانی، حیدریون پاکستانی، ادواردو آنیلی ایتالیایی و... با ارزش تر و عزیزتر از یک ایرانی است که چنین نگاه عمیقی به اسلام و شیعه و جمهوری اسلامی ندارد.
معلمی شغل نیست، معلمی عشق است. سالروز شهادت و گرامی باد. @siasi97
هدایت شده از تحلیل سیاسی
🟢 یکسال بعد در چنین روزی....قصه «حقوقدان» به سر خواهد رسید! «من سرهنگ نیستم؛ من حقوقدانم!» عبارتی که در خرداد 92 و در جریان مناظرات انتخاباتی از زبان فرد پیروز یازدهمین دوره ریاست جمهوری شنیده شد و به نوعی کلید ورود به ساختمان پاستور را طی 8 سال آتی برای او و همقطارانش را تضمین کرد. اینک اما 7 سال از آن دوران می گذرد و تنها در حدود یکسال از مهلت قانونی دولت موسوم به اعتدال باقی مانده و شمارش معکوس برای پایان زمامداری کابینه تدبیر و امید آغاز شده است. بازخوانی اینکه در طول این 7 سال کذایی چه بر سر ایرانیان آمده، شاید تکرار مکررات و مثنوی هفتاد مَن کاغذ باشد اما مرور وعده های بر زمین مانده و فجایع رخ داده، شاید چراغ راهی برای آینده باشد تا متوجه این حقیقت تلخ باشیم که یک اشتباه را نباید دوبار «تَکرار» کرد!
عملیات از پشت خیمه واژگون ✍️با اعلام استعفای «موسوی لاری»، نائب رئیس «شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان»، رسما خیمه این شورا پایین کشیده شد. هر چند که «شورا»، همان سال 94 و 96 با اعلام حمایت از «ائتلاف پارلمانی امید» و «حسن روحانی» به پایان رسیده بود. اما این «ساختار شورا» نبود که به بن‌بست رسید، بلکه «مرام بی‌مرامی» میوه تلخ خود را در منزجر کردن مردم داد و اصلاح‌طلبان را از چشم مردمی که از پشت هم اندازی‌های آنها خسته شده بودند، انداخت. ♦️می‌شود همه تقصیر‌ها را گردن روحانی انداخت که حالا با وقاحت، او را «نامزد اجاره‌ای» می‌نامند، پس از آنکه دولت را «رحم اجاره‌ای» خواندند! یا می‌شود شورای نگهبان را مقصر جلوه داد و یا مردم را فاقد درک سیاسی خواند که رای ندادند! اما این ادعاها مسموع نیست. آنها سال 92 عارف (رئیس شورا) و سال 96 اسحاق جهانگیری را در میدان رقابت داشتند؛ همچنان که در مجلس دهم اکثریت شدند و در انتخابات اخیر، به جای یک لیست، چند لیست با حضور کسانی چون مجید انصاری، افشانی، مقیمی ‌و... ارائه کردند. 🔹افراطیون مدعی اصلاحات، با این حال شهامت نداشتند رسما به نام شورا از لیست حمایت کنند و حتی عارف (رئیس شورا و رئیس فراکسیون امید) حاضر نشد مجدداً نامزد انتخابات شود. او هم از نارضایتی و انزجار مردم خبر داشت و هم «بی‌مرامی» سران شورا را تجربه کرده بود که تقصیر همه بدعملی‌های خود را گردن او انداختند. ♦️کسی که راه را بیراهه رفته، لاجرم دنده عقب می‌گیرد تا به مسیر برگردد. اما گردانندگان طیف اصلاح‌طلب (ورشکستگان به تقصیر) همچنان در حال و هوای فرافکنی و متهم کردن دیگران به سر می‌برند. طنز سیاه آنان، عملیات روانی علیه مجلسی است که هنوز تشکیل نشده است! آنها پس از انتخابات، به جای اینکه از نمایندگان همسو بخواهند فرصت باقی‌مانده را به خدمت مردم بگذرانند، به ‌ترور شخصیت مجلس جدید همت گماشتند. 🔹یک روز قالیباف را می‌زنند، و روز دیگر جبهه پایداری را، روز سوم پای احمدی‌نژاد را وسط می‌کشند و پس زمینه همه تحلیل‌های قالبی خود، مثل «ایگل کارتون کارتون گالیور» (من میی‌دوونم درست نمیشه!) یکسره تکرار می‌کنند که مجلس جدید، هیچ کاری نمی‌کند و به درد مردم نخواهد خورد. ♦️در این میان، انتخاب رئیس مجلس، منحصرا در صلاحیت منتخبان جدید است و «ورشکسته‌ها» جوش زیادی می‌زنند. ضمن اینکه نیروهای انقلابی با وجود همه سنگ‌اندازی‌ها توانستند در انتخابات به همدلی برسند و از این پس هم می‌توانند درباره «تیم هیئت‌رئیسه» تفاهم کنند. 🔹مدعیان اصلاحات به‌جای اینکه حساب دولت و مجلس مستقر را پس بدهند، به دولت اسبق و مجلس آینده حمله می‌کنند. مردم اکنون با گرفتاری‌های بی‌سابقه‌ای که حاصل ائتلاف روحانی و خاتمی ‌است، دست به ‌گریبانند؛ اما باید از احمدی‌نژاد که هفت سال قبل دولت را تحویل داده، بترسند. ♦️مدعیان اصلاحات می‌گویند پنجاه نفر «احمدی‌نژادی»(!) به مجلس راه یافته‌اند و سپس مدعی می‌شوند که آنها می‌خواهند ریاست را دست بگیرند و مجلس را به قهقرا ببرند. به سایر منتخبان می‌گویند مراقب باشید و با آنها فاصله‌گذاری کنید! و به آنها می‌گویند با قالیبافی‌ها(!) کار نکنید و به پایداری‌ها می‌گویند شما با هیچ یک از این دو نمی‌توانید کار کنید! 🔹اولا اغلب مدیران دولت نهم و دهم - که شماری از آنها در مجلس جدید حضور دارند- مدیرانی خبره و خدمتگزار بوده، با حلقه انحرافی فاصله‌گذاری کرده و پای نظام ایستاده‌اند. اغلب پنجاه منتخب، در طیف نیروهای انقلابند نه حلقه کذایی که حتی با آقای احمدی‌نژاد روراست نبودند. ثانیا حتی اگر این پنجاه نفر یک کاسه تیم ویژه احمدی‌نژاد هم بودند که اغلب نیستند، چگونه می‌توانند در جمع مجلس 290 نفره، رئیس بگمارند؟! ♦️ائتلاف نیروهای انقلاب با عبرت‌آموزی از همه تجارب تلخ و شیرین گذشته، خوب می‌داند که همدلی و هم‌افزایی چه ظرفیت بزرگی برای خدمت فراهم می‌کند و افتادن در دام تمایز‌طلبی و تفرقه چگونه می‌تواند فرصت‌ها را مایه خسارت قرار دهد. آنها بدون آنکه نیاز باشد روزانه پاسخ افراطیون مدعی اصلاحات را بدهند، با تداوم مانور وحدت و همدلی و اولویت قائل شدن برای برنامه‌ریزی و خدمتگزاری، تفاوت دو مدل سیاست‌ورزی را به نمایش بگذارند. 🔹اما مدعیان اصلاح‌طلبی دو راه بیشتر ندارند؛ یا در انحرافات بزرگ خود تجدیدنظر می‌کنند و به سمت نظام و مردم بازمی‌گردند؛ یا اینکه مرتکب خیانت‌های جدید می‌شوند و تاوان می‌دهند. اولی مایه احیا و دومی ‌موجب نابودی است. منبع:محمد ایمانی