ظرافت های رسانه ای در سخنرانی رهبر معظم انقلاب
1️⃣ نفی دوگانه های کذایی و معرفی قدس به عنوان نماد وحدت جهان اسلام :
بر خلاف همه شخصیت ها و دولتهایی که در هفت دهه اشغال فلسطین سعی کرده بودند با طرح دوگانه های عرب_عجم یا شیعه_سنی مساله فلسطین را حداکثر یک مساله عربی و ناسیونالیستی معرفی کنند رهبر انقلاب جمله راهبردی و تاثیر گذار امام راحل را که « روز قدس روز اسلام است » در پیشانی صحنه سخنرانی خود قرار دادند تا برای چند دهمین بار به دنیای اسلام یاد آوری کنند که فلسطین همچنان اولویت اول جهان اسلام - و نه کشورهای عربی - بوده و همه عرصه های دیگر رویارویی با نظام سلطه ، فرع بر قضیه بوده و تنها کلید زوال سریع غده سرطانی اسراییل ( کووید ۱۹۴۸ ) وحدت کامل جهان اسلام می باشد.
2️⃣ تابلوی ایمان به وعده قطعی الهی و پیروزی بسیار نزدیک :
جمله بالای سر رهبری که « سنصلی فی القدس ان شاالله » اشاره به وعده های قطعی الهی در قرآن دارد که البته این آینده نیز دور نخواهد بود. پیشوند «س» به جای «سوف» قبل از فعل « نصلی » در ادبیات عرب متفاوت است. «سوف» معمولاً براى آینده دور و «س» براى آینده نزدیک به کار مى رود.
3️⃣ استفاده عالی از ظرفیت تمثیل :
رهبر معظم انقلاب در پاسخ به عناصری که مبارزه با اسراییل را ( با این توجیه که « اسراییل یک واقعیت است » ) پر هزینه و بی فایده معرفی می کنند با بهره گرفتن از یک مثال عینی و ملموس فرمودند : « برخی میگویند رژیم صهیونیستی واقعیتی در منطقه است! الان کرونا یک واقعیت است و همه انسانهای با شعور مبارزه با آن را واجب می دانند! »
خبر خوشی در راه است
💢موقعیت نفتکش های ایرانی نشان می دهد که اولین نفتکش تا ساحل ونزوئلا تقریبا ۸۰۰ کیلومتر فاصله دارد و از دریای کارائیب به سمت شرق و سواحل ونزوئلا حرکت کرده اند.
🔹اگر چه ناوهای آمریکا با نشان دادن خود در محدوده مسیر نفتکش ایرانی تحرکاتی داشته اند اما با توجه به هشدارهای ایرانی جرات کوچکترین اقدامی ندارند.
🔹از طرفی ونزوئلا هم ناوهای خود را برای اسکورت نفتکش ها اعزام کرده است.
🔹فردا جهانیان، بیش از همیشه متوجه پوشالی بودن قدرت آمریکا میشوند و انقلاب اسلامی در گام دوم خود نشان خواهد داد که ظرفیت های یک قدرت جهانی را دارد.
🔹همین را میگویم که خبر خوشی در راه است و آمریکا هم هیچ غلطی نمی کند.
🔹این پیروزی از آنجا مهم است که این کشتی ها با پرچم ایران اسکورت می شوند.
هدایت شده از کلیپ سرای عماریون
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️خرمشهر آزاد شد
🔘برگزاری بزرگداشت سالروز آزادسازی خرمشهر در مزار سردار مقاومت
عربستان سعودی به خاک سیاه نشست!
♦️عربستان که زمانی برای این که کشوری بدون مالیات بود معروف بود حالا مالیات بر ارزش افزوده را از ٥ درصد به ١٥ درصد افزایش داده و یارانه های ماهانه به شهروندان این کشور را لغو کرده است.
♦️این اقدامات در پی تعطیلی حج و عمره و سقوط ارزش نفت که باعث کاهش ٢٢ درصدی درآمد دولت شد، صورت می گیرد. کاهش قیمت نفت همچنین باعث توقف پروژه های آرامکو شرکت نفت دولتی این کشور شد.
♦️مایکل استفنز، تحلیلگر مسایل حوزه خلیج فارس می گوید: این تدابیر نشانگر نیاز مبرم عربستان برای مدیریت هزینه و تلاش برای به ثبات رساندن بهای نفت است که در حال حاضر بسیار کاهش یافته.
♦️به گفته استفنز، اقتصاد عربستان در وضعیت بسیار بدی است و زمان زیادی لازم است تا اینکه به وضعیتی نسبتا عادی برسد.
ببینید این ۵ کشتی مصرف ۲۵ روز بنزین در ونزوئلاست! پس آنچه که حساسیت را زیاد کرده اصلا خود بنزین نیست، بلکه شکست سنگین و ناکارآمدی تحریمهای آمریکاییست، ارزش این دستاورد کمتر از زدن پایگاه عین الاسد نیست، چون اگر این ابهت بشکند نفتکشهای ایرانی من بعد بدون هیچ دردسری نفت جابجا میکنند. پس، فردا بعد از ظهر با رسیدن اولین کشتی ایرانی به ونزوئلا جشن خواهیم گرفت.
🔸آمریکا مانع ورود نفتکش ایرانی به ونزوئلا نشد
🔹نخستین نفتکش حامل بنزین صادراتی ایران به ونزوئلا بامداد امروز بدون مزاحمت و ممانعت نیروی دریایی ایالات متحده آمریکا وارد منطقه انحصاری – اقتصادی ونزوئلا در حوزه کاراییب شد و با اسکورت نیروی دریایی ونزوئلا در حال پهلوگیری در سواحل این کشور است.
🔹نفتکش "فورچون" که نخستین نفتکش از ۵ نفتکش حامل بنزین صادراتی ایران به ونزوئلاست، بامداد امروز در حالی وارد منطقه انحصاری- اقتصادی ونزوئلا شد که پیشتر ایالات متحده آمریکا با اعزام واحدهایی نظامی به منطقه کاراییب، احتمال ممانعت از ورود نفتکشهای ایرانی به سواحل ونزوئلا را تقویت کرده بود...
🔹با ورود نخستین نفتکش ایرانی به آبهای ساحلی ونزوئلا، از نگرانیها درباره احتمال تشدید تنش بین تهران و واشنگتن کاسته شده است
هدایت شده از خبرگزاری فارس
📸 دستخط شهید حاج قاسم سلیمانی به مناسبت عید فطر
🔹خدایا لحظه ای من را به خود وامگذار
@Farsna
هدایت شده از خبرگزاری فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥فرمانده هوافضای سپاه:
🔹در حوزه دفاعى مردم هیچگونه نگرانى نداشته باشند.
🔹مشکل ما در حوزه اقتصاد است، باید همه باهم این مشکل را حل کنیم.
@Farsna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یعنی هزاربارم این کلیپ رو ببینم،
بازم سیر نمیشم👌👌😊
امیر بی گزندی تو....
به کوری چشم دشمنانت👊
#القدس لنا
🔰 چرا شبکه چهار از شبکه یک پیشی گرفت؟!🔰
سنجش معنی دار مخاطب ویژه برنامه های افطاری شبکه های مختلف #تلویزیون، نتایج قابل تاملی را تلنگر میزند. #شبکه_چهار که روزی نماد «ندیدن تلویزیون» بوده، امروز در صدر «دیدن تلویزیون» قرار گرفته است.‼️
این که چه شد ویژه برنامه افطاری شبکه چهار سیما با عنوان #زندگی_پس_از_زندگی تا این حد مورد اقبال عمومی بین مخاطبین واقع شده، نیاز به موشکافی دقیقتری دارد.
تلویزیون همچنان بر مدیریت سنتی گذشته پافشاری میکند در حالیکه مخاطب آن سالهاست پوست اندازی کرده و از مرحلههای عقب مانده پیشین عبور کرده است. گویا رشد استدراکی مخاطب تلویزیون بر مدیران آن پیشی گرفته است.
شاید روزگاری یک برنامه تلویزیونی بدون تحقیق و نویسندگی تنها با لودهگری میتوانست مخاطب چند صد هزاری از آن خود کند ولی دوره گذاری اتفاق افتاده که مخاطب تلویزیون به آسانی تولیدات خلق الساعه و فی البداهه تلویزیونی را از نمونه های #پژوهشی تشخیص میدهد و با فشردن بیرحمانه دکمه کنترل تلویزیون، شبکه ای را که به شعورش توهین کرده عوض می کند.
🔰نسل مخاطبین تلویزیون عوض شده. مخاطب جدید مجبور نیست وقتش را با برنامه های بدون #نویسنده و #پژوهشگر تلف کند. او در #فضای_مجازی بازخوردها را میبیند و تولیدات تلویزیونی که بازخوردهای بالای پژوهشی در فضای مجازی دارند را برای تماشا در تلویزیون بر می گزیند.
به بیانی ساده تر، پروسه مخاطب گیری تولیدات تلویزیونی از روندی معکوس برخوردار شده. نخست بازخورد اینترنتی یک تولید تلویزیونی و سپس انتخاب برای تماشا!
🔰هنوز مدیران تلویزیون با توهم #سلبریتی محوری و تقدم طول زمانی یک تولید تلویزیونی بر عرض پژوهشی آن، برنامه سازی در تلویزیون را به اشتباه مدیریت میکنند. در حالیکه یکی از مهمترین فاکتورهای ریزش مخاطبین تلویزیون، لاغر شدن عرض پژوهشی برنامه های تلویزیونی است.
مدیران سیما گویا هنوز نمیدانند حذف نامحسوس نویسنده و پژوهشگر از پکیج تولیدات تلویزیونی فجایع رسانه ای و فرهنگی متعددی را باعث شده. وقتی فاصله زمانی تصمیم گیری برای تصویب و تولید یک برنامه تا زمان تولید و پخش آن گاهی به کمتر از چند ساعت و گاهی چند دقیقه تنزل کرده باید هم #مجری تلویزیونی برای پر کردن یک تایم طولانی به هزل و هجو و شوخی های سخیف لات های سر گذر رو بیاورد.
🔰 در حالیکه پروسه تحقیق و نویسندگی پروسه چند ساله است، در برآوردهای تولیدات تلویزیونی، ردیف بودجه نویسنده و پژوهشگر یا حذف میشود و یا صوری است و سرانجام عایدی مالی آن به جیب مجری یا #تهیه_کننده سرازیر میشود. چرا که اغلب برنامه ها به #شومن بازی تنزل یافته، و ژانر #سرگرمی دارد، نه #آگاهی بخشی هنرمندانه. شومن بازی در تلویزیون توسط سید محمد حسینی مد شد و این پدیده نامبارک گلوی برنامه سازی را در سیما به سختی میفشارد. سیل شومن ها و استیج کارهای مراسم ژانگولر و جوک و خوانندگی در کوچه و بازار به قاب شیشه ای تلویزیون، خطایی نابخشودنی است که شأن تلویزیون را از وسعت دانشگاه به تنگنای یک #دورهمی_قهوه_خانه_ای تنزل داده است.
پخش موفق برنامه افطاری شبکه چهار سیما (زندگی پس از زندگی) که پروسه پژوهشی ۵ ساله را طی کرده و اقبال مخاطب فضای مجازی و تلویزیونی به این برنامه موفق، داده ای ارزشمند را پیش روی مدیران سیما فراهم میکند. بدون شک صبر و حوصله قابل تامل سازندگان این مجموعه در شکار میدانی سوژه در سراسر کشور و تحلیل و پژوهش دقیق و میدانی از مهمترین عوامل موفقیت چنین تولیداتی است.
🔰 آیا معاون محترم سیما در خلوت از خود پرسیده که چه شد به ناگاه دستان شبکه های یک و دو سه سیما از تولیدات پژوهش محوری همچون #روایت_فتح و #سراب و چه و چه به ناگاه خالی شد؟ آیا دکتر #میرباقری از خود پرسیده است که مشارکت و آنتن فروشی چه ضربه هایی را بر پیکره شبکه های محوری سیما وارد کرده است؟ به راستی آخرین تولید پژوهش محور شبکه های یک و دو و سه سیما در حوزه توحید، معاد، اهلبیت شناسی، مقاومت و فلسطین به چند سال یا دهه پیش باز می گردد.
🔰 چند دهه است که انگل برنامه های #گفتگومحور چاله میدانی و مجری محور در حال خوردن پیکره سیماست؟ آیا نباید یک نقطه سر خط به این مسیر نامبارک برنامه های بی پژوهش و فکلی محور تلویزیونی گذاشت؟
آقایان! تلویزیون جمهوری اسلامی ایران کمیته امداد نیست که برای گذران زندگی عده ای مدیر و تهیه کننده هر آب زیپویی را به خورد ملت دهد. گویا #حق_الناس_رسانه_ای حلقه نامفقودی است که در دائره المعارف مدیران سیما جایگاهی ندارد و در این بازار مکاره، جایش را با حق رفقا معاوضه کرده است
تولیدات تلویزیونی بر پایه حق رفقا، هیچ خروجی مثبتی جز شوهای نخ نمای فکلی محور ندارد و آیا یک شوی فکلی محور چه دردی از دردهای جامعه را درمان خواهد کرد؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کافیست جرقه جنگ زده بشه
پاسخ کوبنده و قاطع سردار حاجی زاده به هارت و پورت های آمریکا :کافیست جرقه جنگ زده بشه؛فکر کردن اگه ۴۰۰ کیلومتر از ما دور شدن دیگه زیر آتیش مان نیستند...
🔻کسی فکرش را نمیکرد که حمله ایران به عین الاسد، گره دیپلماسی انرژی را در اوج تحریمها باز کند. نفتکشهای ایرانی در بنادر #ونزوئلا پهلو میگیرند و حیاطخلوت آمریکا را شلوغ میکنند.
دنیای امروز دنیای گفتمان نیست، دنیای موشک است. تا دیروز نه، اما امروز همه شیرفهم شدهاند که امریکا را تنها با موشک میتوان شیرفهم کرد نه با قدم زدن.
امروز معیشت ما به موشک گره خورده است. خط ترانزیت صادرات بنزین ایرانی تحت بیمه موشکهای #خرمشهر و ذوالفقار و زلزال است. مهم نیست که برد موشکها به دریای کارائیب میرسد یا نه، به آنجا که باید برسد، میرسد. پرچم ایران قبل از بام نفتکشها بر روی موشکها به اهتزاز درآمد.
خط و نشانِ آن پاسدار برای شناورهای آمریکایی در خلیج فارس، اثر پروانهای خود را در جایی نزدیکی خلیج خوکها گذاشته است تا دزدان دریای کارائیب، شجاعت را از ناخداهای باخدای نفتکشهای ایرانی بیاموزند. زبان بدنِ آن پاسدار به ما آموخت که میتوان بجای چند سال مذاکره، چند هفته ای به معامله رسید.
کشف بزرگ، راز قوی شدن بود که سلیمانیها و طهرانی مقدمها به ما آموختند نه سرزمینی که کریستوف کلمب در آن لنگر انداخت.
غلط اضافه آمریکا در این ماجرا، خاطره ضربات مغزی ملایم را در ذهن سربازان آنها در خلیج فارس و غرب آسیا زنده خواهد کرد تا همواره نگاهشان به آسمان دوخته باشد.
🔺️موازنه قدرت یعنی در ذهن دشمنت جابیندازی که توقیف #نفتکش مساوی است با توقیف ناو جنگی. معامله برد-برد را فراموش کنید، بازی دو سر بُرد برای ایران تازه شروع شده.
🔴 آیا جمهوری اسلامی برتون وودز را احیا می کند؟!
🔻در سال ۱۹۴۴ با قطعی شدن شکست متحدین در جنگ جهانی ۶۰ کشور عمدتا بلوک غرب در برتون وودز آمریکا گرد آمدند و یک نظام پولی جدید را پایه گذاری کردند .
🔹در این سیستم طلا مبنای تجارت جهانی بود ولی آمریکا که خود را بعد از جنگ یکه تاز عرصه بین الملل می دانست و در تلاش بود تا پس از تضعیف قدرت های جهانی مانند ژاپن ، شوروی و اروپا ابرقدرت اقتصادی جهان نام بگیرد تلاش کرد تا علاوه بر طلا ، دلار نیز مبنای تجارت جهانی باشد.
🔹به همین علت فدرال رزرو که تعیین کننده سیاست گذاری اقتصادی ایالات متحده بود ارزش هر اونس طلا را ۳۵ دلار تعیین کرد؛ یعنی هر شخص ، شرکت یا دولتی میتوانست به راحتی با مراجعه به این بانک در ازای هر ۳۵ دلار یک اونس طلا دریافت کند .
🔹به همین دلیل دلار هم ارزی بسیار با ثبات و مطمئن بود و هم فدرال رزرو نمی توانست بی حساب و کتاب دلار چاپ کند چرا که به هر میزان که دلار چاپ می کرد باید طلا نیز به خزانه اضافه نماید. در آن دوران آمریکا حدود ۶۵ درصد ذخایر طلای جهان را در اختیار داشت و از این بابت خیالش راحت بود .
🔹اما پس از اتمام جنگ جهانی دوم اتفاقات مهمی افتاد از جمله جنگ سرد آمریکا با شوروی که مسبب صرف هزینه های بسیار بالا بود و همچنین رشد اقتصادی سریع ژاپن و اروپای غربی که تراز تجاری آمریکا را دچار چالش کرده بود .
🔹بنابراین این کشورها صاحب ثروت ( دلار ) زیادی شدند و اگر همزمان در ازای دلارهایشان از فدرال رزرو ( بانک مرکزی آمریکا ) طلا درخواست می کردند خزانه آمریکا به شدت از طلا تهی می شد و طلای جهان از آمریکا به نقاطی دیگر منتقل می گشت و توان تاثیر گذاری ایالات متحده در اقتصاد جهانی کاهش می یافت.
🔹به همین علت نیکسون رئیس جمهور آمریکا در سال ۱۹۷۱ در اقدامی که به شوک نیکسون معروف است با نقض اصل اساسی برتون وودز ، پشتوانه طلا را از دلار برداشت و اتکای دلار صرفا قدرت اقتصادی ، نظامی و تکنولوژیک آمریکا شد؛ به عبارت دیگر دلار یک کاغذ بود که اعتبارش از نام آمریکا نشات می گرفت .
🔹از آن سال به بعد نظام نرخ ارز شناور در دنیا رواج یافت ولی آمریکا برای آن که دلار را پر قدرت و تاثیر گذارکند به کشورهای تولید کننده اصلی نفت در خلیج فارس وعده داد در صورتی که نفتشان را صرفا در ازای دلار بفروشند از امنیت و حمایت ایالات متحده برخوردار خواهند شد.
🔹 فلذا کشورها مجبور بودند برای خرید نفت ، ارز از آمریکا تهیه کنند و دلار ذخیره اصلی بانکهای مرکزی کشورها شد و آمریکا عملا پول بدون پشتوانه چاپ می کرد تا آنجا که امروز هر اونس طلا بیش از ۱۷۰۰ دلار قیمت دارد.
🔹با وابسته شدن اقتصاد کشورها به دلار ، آمریکا عملا سلطه اقتصادی خود را بر جهان حفظ کرد و هر کشوری که سعی داشت دلار را از معاملاتش حذف کند به شدت تنبیه می شد.
🔹صدام حسین بعد از تحریم های شدید ناشی از اشغال کویت، از سال ۲۰۰۰ تلاش کرد تا نفتش را در ازای یورو بفروشد که ۳ سال بعد به بهانه سلاح های شیمیایی که هیچوقت هم پیدا نشد به حکومتش خاتمه دادند.
🔹 همین طور قذافی در تلاش بود تا با پشتوانه طلاهای بی انتهایی که داشت پول واحد اتحادیه آفریقا را ایجاد نماید و به سلطه دلار و یورو پایان دهد که توسط جنگنده های ناتو در یک انقلاب مردمی !!! سرنگون شد. پس به طور کلی آمریکا هیچگاه اجازه نمی داد کشوری با طلا یا ارزی غیر از دلار معاملاتش را انجام دهد خصوصا خرید و فروش نفت .
🔹اما پس از تحریم های همه جانبه و کمرشکن اقتصادی ترامپ علیه ایران در سال ۲۰۱۸، جمهوری اسلامی که در برابر تلاطمات شدید ناشی این تحریم ها تاب آورده ، با احیای اصل اصلی معاهده برتون وودز به پشتوانه قدرت نظامی و ژئوپلتیک خود که با مقاومت اقتصادی مردمش نیز همراه بوده ، در حال فروش علنی نفت خود به ونزوئلا در ازای طلاست و اگر این اتفاق به عنوان یک رویه در کشورهای مخالف آمریکا در دنیا رواج یابد علنا سلطه دلار که یکی از پایه های ابرقدرتی آمریکاست فرو خواهد پاشید .
🔹یادمان نرود ایران مدت هاست که در مناطق اطرافش ابرقدرتی نظامی آمریکا را نیز به مبازه طلبیده است و مجموع این تحولات همزمان با چالش هایی که چین ، روسیه و کشورهای بریکس برای آمریکا ایجاد کرده اند ، می توانند پایان ابرقدرتی همه جانبه آمریکا را رقم بزند.
🖌 #تقوی_نیا
هدایت شده از خبرگزاری فارس
15.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥شفافیت، مطالبهگری و قاطعیت؛ برنامه منتخبان مردم برای مجلس یازدهم
fna.ir/ex7nt2
@Farsna
گزارش دیروز واشینگتن پست:
1️⃣ بانک مرکزی ونزوئلا برای بنزین و قطعات دریافتی از ایران ۷۰۰ میلیون دلار پرداخت کرده است.
2️⃣ شرکتهای روسی و چینی بخاطر فشار آمریکا ارتباط خود با ونزوئلا را قطع کردهاند، به این دلیل ادامه ارتباط با ایران برای این کشور حیاتی است.
3️⃣ ایجاد حوزه نفوذ دیگری برای نیروی قدس سپاه ایران در نزدیکی ایالت فلوریدا آمریکا باعث نگرانی مقامات آمریکایی شده.
4️⃣ ونزوئلا میتواند با کمک ایران با ایجاد پایگاهی در شمال این کشور تحرکات هوایی و دریایی آمریکا را رصد کند.
5️⃣ رابطه راهبردی بین ایران و ونزوئلا به نفع دو کشور است.
با ستاره خلیج فارس
به دریای کارائیب رسیدیم
۱- بزک کنندگان برجام، ادعا کرده اند اگر برجام نبود، نمی توانستیم به ونزوئلا بنزین بفروشیم. واقعا؟! چرا نمی گویند قبل از برجام، 1/5 میلیون بشکه نفت صادر می کردیم و با برجام به زیر 200- 300 هزار بشکه رسید؟ چرا نمی گویند کشور را هفت سال با توهم جلب اعتماد کدخدا عقب انداختند؟
۲- آمریکا و اروپا نمی خواستند ما در تولید بنزین خودکفا باشیم تا بتوانند به راحتی تحریم کنند، اینها هم در داخل گفتند ساخت پالایشگاه و تولید بنزین به صرفه نیست! و کشور را تا زمان بازگشت تحریم، وارد کننده بنزین کردند.
۳- آمریکا می خواست اقتصاد ما را کانالیزه و راه های متنوع دسترسی ما به اقتصاد جهانی را محدود کند، اینها هم پذیرفتند به اندازه قبض و بسط دشمن، منحصرا نفت صادر کنند و با پول آن، کالاهای غالبا مصرفی وارد کشور نمایند.
۴- پذیرفتند کانال های واردات و صادرات ما از طریق برجام و FATF و...، تحت اِشراف غرب باشد. دور زدن تحریم را مسخره کردند و رفتار طبق امر و نهی آمریکا را "پیش بینی پذیری" و رفتار نُرمال در جامعه جهانی خواندند.
۵- شد آنچه در این چند سال شد: اقتصاد به درآمد نفت وابسته تر شد و به همین دلیل، تحت فشار تحریم های گسترده ای مانند کاتسا، ایسا و ویزا و... قرار گرفت که زیر ساخت اغلب آنها در دولت فریبکار اوباما چیده شده بود.
۶- اکنون هم جو بایدن نامزد دموکرات ها و اطرافیانش می گویند خواستار تغییر مفاد برجام و تمدید محدودیت های ایران مانند بند غروب هستند. می گویند ایران باید امتیازات جدید بدهد، شاید ما هم به برخی تعهدات برگشتیم (!)
۷- بنزین ایران -در ازای دریافت ۹ تن طلای مورد نیاز کشور- به ونزوئلا رسید؛ چون اولا برجام، درس های به غایت تلخی، حتی به خوابزده ترین ذهن ها درباره غرب داد. ثانیا نظام در برابر بدعهدی دشمن، دست روی دست نگذاشت و به تدبیر رهبر حکیم انقلاب، بر توانمندی های فنی، اقتصادی، نظامی و ژئوپلتیک خود افزود.
۸- ساخت پالایشگاه ستاره خلیج فارس به همت قرارگاه خاتم الانبیا (ص)، نه تنها کشور را خودکفا کرد، بلکه به صادرات بنزین رساند. این سیلی، به اندازه سیلی های آبدار هوا فضای سپاه و سپاه قدس بر گوش دشمنان، ضرب داشت. حالا بازتاب درخشش ستاره خلیج فارس، در دریای کارائیب هم قابل رویت است.
۹- کشور اکنون با عبور از دیپلماسی منحصر در اعتماد به غرب، در حال گشودن درهای دیپلماسی و تعامل و تجارت جهانی است. ما قبلا، در کشورهای آمریکای لاتین، خط تولید تراکتورو برخی خودرو ها را راه انداختیم.
۱۰- همچنین به همت مهندسان ایرانی، مسکن سازی انبوه کردیم و درآمد ارزی قابل توجهی کسب کردیم. و البته نیازهای خود را تامین کردیم. آری تعامل با کشورهای مستقل و دارای ظرفیت های اقتصادی و سیاسی، می تواند برد- برد واقعی باشد، مشروط بر این که شجاعت و همت و تدبیر به بند کشیده شده در برجام را آزاد کنیم.
پیامهایی که با نفتکش جابجا کردیم!
🔹 این اتفاق در وهله اول تحقیر آمریکا است. آمریکایی ها چند هفته ای است که به انحای مختلف ایران را تهدید کرده اند و حتی متوسل به تهدیدهای نظامی شده اند تا شاید بتوانند ایران را از ارسال محموله بنزین به ونزوئلا منصرف کنند ولی با ورود موفقیت آمیز اولین نفتکش ایرانی در واقع سخن معروف حضرت امام (ره) که فرمودند آمریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند، رنگ و بوی عینی به خود گرفت.
🔹از سوی دیگر این اقدام موفقیت آمیز جمهوری اسلامی نشان داد که اگر ایران اعتماد به نفس خود را حفظ کند و به دنبال توافقات برد-برد واقعی باشد نه برد-برد خیالی، قطعا می تواند موفقیت های جدی را کسب کند.
🔹نکته بعدی این است که عده ای همواره در این سالها نقدی نادرست را به سیاست خارجی کشور وارد می کردند مبنی بر اینکه سیاست خارجی ما هزینه ساز است. این عده بر این باورند که اگر رابطه ایران با اروپا و آمریکا بهتر باشد، ایران می تواند از منافع اقتصادی و سیاسی این رابطه خوب بهره مند شود و در همین راستا جمله معروفی نیز در محافل حامی چنین ایده ای وجود دارد که می گویند آمریکا یک گاو شیرده است که ما هم اکنون به شاخ آن چسبیده ایم در حالی که باید به سینه او بچسبیم و از مواهب ارتباط با او منتفع شویم.
🔹در حالی که واقع امر این است که امروز مشخص شده که سیاست خارجی مستقل نه تنها برای کشور استقلال ایجاد می کند بلکه می تواند برای کشور منافع اقتصادی نیز به همراه داشته باشد. در شرایطی که کشور تحت تحریم های حداکثری آمریکا در فروش نفت و فرآورده های نفتی با مشکل روبرو شده، ما خریداران آماده و دست به نقدی چون ونزوئلا داریم که حتی پیش از ورود نفتکش های ایرانی به خاکش، تمامی هزینه های ارسال آن را پرداخت کرده است.
🔹نکته دیگر این است اقدام موفقیت آمیز اخیر ایران موجب می شود که دیگر کشورها نیز به نحوه سیاست ورزی جمهوری اسلامی و حتی ونزوئلا و موفقیت این سیاست در قبال آمریکا نگاه کنند و این مسئله به مرور موجب شکست حربه تحریم از سوی آمریکا خواهد شد.
🔹تحریم چندباره برخی مسئولان کشور به دلایل مختلف، نشان از بی اثر شدن تحریم های آمریکا دارد سیاست فشار حداکثری در آمریکا امروز در خود آمریکا تحت فشار است چراکه در عمل آمریکا را به هیچ یک از اهداف خود از جمله گرفتن امتیازهای بیشتر از جمهوری اسلامی و در نهایت سرنگونی نظام محقق نشد و امروز نیز سیاست مداران این کشور شاهد این هستند که تحریم ها علیه ایران با ارسال محموله نفتی به شکل رسمی زیر پا گذاشته می شود و این کشور نیز هیچ غلطی نمی تواند بکند.
🔹البته مقامات کشورمان باید در این روزها نهایت دقت را در اظهارنظرات خود داشته باشند و سیاست فشار حداکثری در قبال ایران را با بیان برخی اظهارات نادرست درباره مذاکره تداوم نبخشند. چرا که ابراز تمایل ایران برای نشستن پای میز مذاکره این آدرس غلط را به دولتمردان آمریکا می دهد که سیاست فشار حداکثری علیه ایران جواب داده است.
کدام یک منافع ما را تأمین کرد؟ «فریز در برابر فریز» یا «توقیف در برابر توقیف»؟
🔹🔸سال گذشته فرانسه به عنوان میانجی نالایق نجات برجام و درواقع دلالی که مي خواست با فریبکاری دیپلماتیک، دولت ایران را به هوای وعده تخفیف نسبی تحریم های فروش نفت، از گام های کاهش تعهدات هسته ای بازدارد، طرح «فریز در برابر فریز» را به ایران پیشنهاد داد. شاهکار دلالی فرانسوی ها با وجود فعال شدن روزنامه نگاران بزک چی غربگرا، با بی میلی ایران به دیوار خورد و غربگراها نظام را به خاطر از دست دادن این فرصت در کاهش تحریم سرزنش کردند.
♦️همان روزها اما، ماجراي راهزنی دریایی انگلیسی ها درباره نفتکش مان در جبل الطارق و فرمان «توقیف در برابر توقیف» رهبر معظم انقلاب، شروع دوران جدیدی از نمایش اقتدار در برابر زیاده خواهی و فشار بود. دورانی که در آن عین الاسد با موشک های ما شخم زده می شود و ماهواره نظامی مان وارد مدار شده و دشمن را در هر نقطه دنیا در تهدید منافع مان مردد می سازد.
♦️نفتکش هایی که امروز، در روزهای یادمان مقاومت ملت ایران، یکی یکی در حال ورود به آب های ونزوئلا هستند، میوه همان اقدامات است. امروز ایران است که قدرت های غربی را در برابر اراده اش «فریز» کرده. دیوارهای تحریم به برکت همین اقتدار فرو خواهد ریخت و فشار حداکثری ترامپ، بر سرش خراب خواهد شد.
پایان اختفا ، آغاز ابرقدرتی
زمانی که ایران برای دورزدن تحریم های ظالمانه در حال ارسال مخفیانه محموله ای نفتی باپوشش نفتکش "گریس۱" روسی و با پرچم پاناما بود ، نفوذی ها و جاسوسان رذل و وطن فروش ، اطلاعات نفتکش را به دشمنان لو دادند و انگلیس خبیث در تنگه جبل الطارق آن را توقیف کرد.
پس از آنکه دیپلماسی لبخند کت و شلواری ها فایده ای نداشت ، سبزپوشان انقلابی وارد میدان شدند و یک نفتکش انگلیسی را در تنگه هرمز توقیف کردند. سیاست نفتکش در برابر نفتکش جواب داد و بریتانیای کبیر به غلط کردن افتاد.
نفتکش گریس۱ پس از رفع توقیف به "آدریان دریا۱" تغییر نام یافت و این بار پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران با افتخار بر بالای آن به اهتزاز درآمد.
دیگر مخفی کاری پایان یافته است و در حال حاضر ۵ نفتکش به سمت ونزوئلا در آنسوی دنیا و چهار نفتکش به سمت چین در حرکت هستند اما با پرچم مقدس ایران و بدون هرگونه اسکورت .
انگلیس که هیچ آمریکای مدعی ابرقدرت بودن هم هیچ غلطی نمی تواند بکند.
این پایان اختفا و آغازی است بر ابرقدرتی ایران ...
به رخ کشیدن اقتدار
خبر ارسال ۵ نفتکش ایرانی با پرچم جمهوری اسلامی ایران به سمت ونزوئلا و منطقه کارائیب، حیاط خلوت آمریکا خبر بسیار مهمی بود چراکه با توجه به تحریم ایران و ونزوئلا این اقدام می توانست با برخورد تُند آمریکا روبرو شود در واقع ایرانی هابا این اقدام، ریسک بزرگی انجام داده بودند یا اینکه یک جسارتی برای آزمایش قدرت آمریکاییها بود یا یک اطمینان به خود نسبت به اینکه آمریکا توان برخورد با این حرکت را ندارد چراکه ایران قبلاً در مقابل اقدام علیه خود برخورد قاطعی کرده بود مانند گرفتن کشتی انگلیسی در مقابل توقیف کشتی ایرانی و یا حمله قاطع به پایگاه عین الاسد در مقابل ترور سردار حاج قاسم سلیمانی و همچنین تهدیدهای قاطعانه سردار حاجی زاده.
باید گفت که به نظر می رسد گزینه دوم صحیح باشد یعنی ایرانی ها با اعتماد به نفس کامل اقدام به ارسال کشتی های نفتکش به سمتِ ونزوئلا کرده اند.
درس هایی که میتوان ازین اقدام قاطع ایران گرفت به شرح زیر است.
١. دوران تهدید آمریکا دیگر گذشته است و ایرانی ها مانند چند سال قبل که بعد از ارسال کشتی کمک های ایران به یمن با تهدید آمریکا و فشار دولت ایران و وزارت خارجه ایران مجبور به بازگرداندن کشتی خود شدند و در عمل جلوی پیروزی قاطع یمنی ها را در مقابل عربستانی ها گرفتند گذشته است دیگر ایران با یک تهدید عقب نشینی نمی کند
٢.اندیشه سازش در ایران جایگاه خودش را از دست داده است و اعتبار چندانی ندارد
٣.دوران مقاومت همه جانبه در مقابل امید به سازش در ایران تثبیت شده است و وقت آن رسیده است که ایران در جهت آرمانهای خود قدم های بلند تر و با سرعت بیشتری بر دارد.
۴. دوران ابرقدرتی آمریکا به سر آمده است و دوران ابرقدرتی ایران فرا رسیده است، کافیست ایران بتواند با ظرفیت های بسیار بالای کشور، مانند منابع فراوان، جامعه جوان و سطح علمی بالا، بازار های گسترده در منطقه، کارگاه های آماده به کار و راکد بسیار در کشور، اعتماد به نفس بالای ایجاد شده از اقدامات منحصر به فرد نیروهای نظامی و شرکت های دانش بنیان و جامعه درمانی و... و موارد متعدد دیگر با جهش تولید و با حل مشکل اقتصادی کشور، خود را در حد و اندازه یک ابر نشان دهد.
۶.ایران از نفوذ در منطقه و مبارزه با استکبار و کمک به محرومین در منطقه غرب آسیا با توصیه رهبر معظم انقلاب نگاهش را به نقاط دیگر جهان بلکه حتی به منطقه آمریکای لاتین معطوف کرده است و این یک گام بلند دیگر برای ایرانی هاست، آنهایی که میگفتند ایران بعد از دوران هخامنشی ها توانسته اند به دریای مدیترانه دست پیدا کنند باید اکنون بگویند ایران برای اولین بار در منطقه آمریکای جنوبی نفوذ معناداری پیدا کرده است و آمریکا دیگر نه تنها باید نگران از دست دادن نفوذ خود در منطقه غرب آسیا باشد بلکه نگران نفوذ گسترده ایران در حیاط خلوت خود می باشد و با اوضاع آشفته آمریکا که ویروس بسیار کوچک کرونا به رخ آمریکاییها کشیده و در عین حال مردم دنیا را بیدار کرده است دیگر حیثیتی برای آمریکا و توانی برای مداخله در منطقه غرب آسیا باقی نمانده است و ایران از این پس قاطع تر و قوی تر می تواند با دشمنان خود مانند عربستان و رژیم صهیونیستی مبارزه کند.
٧. دست تقدیر الهی در صورت اتکا به وعده های خداوند و انتخاب الگوی مقاومت میتواند و توانسته قدم به قدم جوهوری اسلامی و ملت ایران را به آرمانهای خودش نزدیکتر نماید
هدایت شده از خبرگزاری فارس
۲ نشست هماندیشی منتخبان مجلس یازدهم برگزار شد
🔹نشست هماندیشی «مجلس تراز انقلاب اسلامی» صبح امروز (سهشنبه) در مسجد امام صادق (ع) با حضور ۴۸ منتخب مجلس یازدهم به ریاست «حاجیبابایی» برگزار شد.
🔹در این نشست «فریدون عباسی» اعلام کرد برای ریاست مجلس یازدهم به عنوان کاندیدای مستقل حاضر میشود.
🔸همچنین نشست «همافزایی برای مجلس قوی، کارآمد و انقلابی» با حضور ۱۸۷ نفر از منتخبان مجلس یازدهم به ریاست قالیباف در مجموعه شهدای انقلاب اسلامی در حال برگزاری است.
🔸در این جلسه تعدادی از منتخبین از جمله قالیباف به تشریح اهداف مورد نظر در مجلس یازدهم پرداختند و بر وحدت و هم افزایی منتخبان در مجلس یازدهم تاکید کردند.
fna.ir/exnpu4
@Farsna
✍ پیام رهبر انقلاب به مجلس یازدهم: مجلس با نمایندگان کارشناس، فعال و پاکدست در رأس امور خواهد بود
◀️ رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیامی به مناسبت آغاز به کار یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، یکی از الزامات در رأس امور بودن مجلس را حضور نمایندگان فعال، منظم، پاکدست، امانتدار و دارای شناخت از شرایط و اولویتهای کشور دانستند و با تأکید بر اینکه «اقتصاد و فرهنگ» در صدر اولویتهای کشور است، نمایندگان را به مسائلی همچون اولویت دادن به معیشت طبقات ضعیف، اصلاح خطوط اصلی اقتصاد مثل اشتغال و تولید و تورم، رعایت تقوا و انصاف در انجام وظایف نظارتی، موضعگیریهای انقلابی در حوادث مهم و تعامل برادرانه با قوای مجریه و قضائیه توصیه کردند.
◀️ رهبر انقلاب با ابراز خرسندی از آغاز دور جدید مجلس و رخ نمایاندن این پیشانیِ باشکوه و درخشان مردمسالاری اسلامی در برابر چشم جهانیان، از همت و انگیزه ملت برای تشکیل مجلس تشکر کردند و به منتخبان جدید تبریک گفتند.
◀️ ایشان تعبیر امام راحل مبنی بر در رأس امور بودن مجلس را جامعترین توصیف برای شأن و وظیفه مجلس دانستند و افزودند: اگر قانون را راه کشور به سمت قلهها و مقصدهای معین شده در قانون اساسی بدانیم، مجلس، متعهدِ این ریلگذاری و رهگشایی حیاتی است.
◀️ حضرت آیتالله خامنهای با تأکید بر لزوم حرکت همگان در مسیر قانون، به ظرفیتهای موجود برای ضمانت اجرای قانون در قوه قضائیه و همچنین در خود مجلس نظیر حق تحقیق و تفحص، حق ردّ و قبول مدیران ارشد دولت و حق تذکر، سؤال و استیضاح اشاره کردند و گفتند: اگر قانون، درست و بسنده و قابل اجرا باشد و از ضمانتهای اجرای آن بهدرستی استفاده شود، کشور به هدفهای والای خود دست مییابد.
◀️ رهبر انقلاب اسلامی با تأکید بر نقش اساسی نمایندگان در نشاندن مجلس در جایگاه شایسته آن، افزودند: آنگاه که نمایندگان مجلس با شناخت درست از شرایط و اولویتهای کشور و با کارشناسی، حضور فعال و منظم، پاکدستی و امانتداری، وظایف خود را انجام دهند، مجلس نقطه امید مردم و نقطه اتکاء مجریان و به معنی حقیقی در رأس امور کشور خواهد بود.
حضرت آیت الله خامنهای، سرگرم شدن به حواشی زیانبار، وارد کردن انگیزههای ناسالم شخصی و جناحی، سهلانگاری در کار و دستهبندیهای ناسالم قومی و منطقهای را آفات عمده نمایندگی مجلس دانستند و با تأکید بر اقتصاد و فرهنگ بهعنوان دو اولویت اصلی کشور، گفتند: در باب اقتصاد، علاوه بر مشکلات عمده مشهود، نمره مطلوبی در باب عدالت در دهه پیشرفت و عدالت بهدست نیاوردهایم و این واقعیتِ ناخواسته باید همه را به تلاش فکری و عملی در باب معیشت طبقات ضعیف به مثابه اولویت وادار سازد.
◀️ ایشان برای رفع این نقیصه، اصلاح خطوط اصلی اقتصاد ملی مانند «اشتغال، تولید، ارزش پول ملی و تورم» و «مبنا قرار دادن سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی» را مورد توجه قرار دادند و با اشاره به یک وظیفه نزدیک مجلس یعنی تنظیم برنامه هفتم توسعه کشور خاطرنشان کردند: توجه به این وظیفه و نیز توجه به کاهش نقش تعیینکننده نفت خام در منابع مالی دولت که فرصت مغتنمی برای ترسیم خط اقتصادی کشور است، توصیه دیگر اینجانب به شما عزیزان است.
◀️ رهبر انقلاب اسلامی با تأکید بر رعایت تقوا و انصاف و اجتناب از حُب و بغضهای شخصی و جناحی در انجام وظیفه نظارتی مجلس، افزودند: همکاری نمایندگان با یکدیگر، درهمتنیدگی تجربه مجربان با شور و حرارت جوانان و تازهواردان، مسابقه در عملِ پاکیزه و نیکو و عدم مسابقه در احراز این یا آن جایگاه، موضعگیریهای انقلابی در حوادث مهم جهانی و داخلی، اهتمام به مرکز پژوهشها و دیوان محاسبات، صدور آرامش و اطمینان به افکار عمومی کشور در نطقها، تعامل برادرانه با قوای مجریه و قضائیه، نسخ قوانین زائد و مزاحم و اجتناب از تکثر و تراکم قوانین، توصیههای دیگر این جانب به شما نمایندگان ملت است.
◀️ حضرت آیت الله خامنهای با ابراز اطمینان از اینکه رعایت این سرفصلها به ملت ثابت خواهد کرد انتخاب آنان درست بوده و میل به حضور در انتخابات را افزایش خواهد داد، در پایان از نمایندگان دوره پیش مجلس بویژه از رئیس پر انگیزه و پر تلاش آن آقای دکتر لاریجانی قدردانی کردند.
هدایت شده از خبرگزاری فارس
🔹محمد باقر قالیباف با کسب اکثریت مطلق در فراکسیون، به عنوان کاندیدای ریاست مجلس انتخاب شد.
🔹تعداد کل آرا ۲۴۰ رای بود که قالیباف ۱۶۶ رأی، حاجی بابایی ۵۷ رأی، میرسلیم ۵ رأی کسب کردند.
@Farsna
🔴 پیام امیر قطر و سلطان عمان از طرف آمریکا برای ایران/ پاسخ مقامات ایرانی به امیر قطر چه بود؟
🔹سعدالله زارعی کارشناس مسایل منطقه و بین الملل در سرمقاله امروز کیهان خبر از پیام هشدار دهنده آمریکایی ها داد و نوشت:
🔹آمریکاییها از روز اول، حرکت نفتکشهای ایران از بندر شهید رجایی واقع در سواحل بندرعباس را زیر نظر داشتند و هشدار هم دادند و چند نفر از جمله امیر قطر و سلطان عمان را واسطه کردند تا ایران متقاعد شود این اقدام با واکنش قطعی ارتش آمریکا مواجه میگردد .
🔹این کارشناس امور بین الملل در ادامه افزود: ارتش آمریکا با اعزام چندین ناو جنگی و ناوشکن و سایر تجهیزات نظامی به دریای کارائیب»- ذیل عنوان دروغین مبارزه با مواد مخدر- سعی کرد واقعی بودن تهدید را به جمهوری اسلامی گوشزد نماید اما ایران از یک طرف از طریق همین واسطهها و نیز بصورت اعلام عمومی به تهدیدات آمریکا قاطعانه پاسخ داد و از طرف دیگر تمهیدات نظامی را برای واکنش در نظر گرفت و طرف آمریکایی را هم بطور کلی از ابعاد آن در منطقه آگاه کرد.
🔹سرمقاله نویس کیهان با اشاره به پاسخ های صریح و قاطع ایران به پیام های هشدار آمیز آمریکاییان تصریح کرد: آخرین مورد آن از طریق حجتالاسلام روحانی در تماس با امیر قطر به طرف آمریکایی منتقل گردید و حتمی بودن واکنش نظامی ایران برای طرف آمریکایی جا افتاد و لذا نفتکشها در زیر دید تجهیزات وسیع آمریکایی از دریای کارائیب عبور کردند و برخی نیز در حال عبور و پهلوگیری در سواحل ونزوئلا هستند و در واقع از این طریق دکترین ۱۹۷ ساله امنیتی آمریکا- موسوم به دکترین مونروئه- دفن شد و از بین رفت.
🔹هنوز مقامات و رسانه های منطقه و بین الملل نسبت به این خبر واکنشی نشان نداده اند.
🔴ماموریت ویژه سردار قاآنی
🔺فرمانده سپاه قدس اینروزها پروندههای مهمی را به سرانجام رسانده است که شاید مهمترین آن که تا این لحظه رسانهای شده، موضوع افغانستان باشد و توافق سیاسی که میان اشرف غنی و عبدالله عبدالله صورت گرفت، در واقع حاصل زحمات او در این عرصه بوده است.
🔺با این حال سردار قاآنی این روزها برنامه های مهم دیگری هم دارد که شاید اصلیترین آن اجرای ماموریت محوله توسط فرماندهی کل قوا برای بیرون راندن ارتش تروریستی آمریکا از دو کشور عراق و سوریه است. فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران ایران در راستای انجام این ماموریت مهم و بزرگ، طراحی ویژهای انجام داده که فقط آمریکاییها بخشی از آن را به دلیل برخورد روزانه، میدانند.
🔺سردار قاآنی تلاش دارد تا زیاد وارد حوزه رسانهای نشود و تا زمان به نتیجه رسیدن کارها به دلیل روحیه عملیاتی ویژهای که دارد، در سکوت کامل خبری مسائل را پیش میبرد. در طول هفتههای آینده شما خبرهایی خواهید شنید تا از اراده «جوانمردان» منطقه بیشتر بدانید.