eitaa logo
خط هدایت( امید به آینده)
462 دنبال‌کننده
6.2هزار عکس
4.8هزار ویدیو
408 فایل
ادمین @hamidi313
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 کشورهای نگران از افغانیزه شدن ۲۰ سال از حضور و یا به تعبیر دقیق تر از اشغال افغانستان توسط آمریکا می گذرد؛ مبارزه با تروریسم شاخص ترین ادعای دول غربی و به ویژه آمریکا برای این اشغال بوده است. طبعا مفهوم مبارزه با تروریسم معنای دیگرش ایجاد ثبات و امنیت است اما پس ازگذشت ۲۰ سال آنچه در افغانستان مشاهده می‌شود همه چیز هست الا ثبات و امنیت: ⬅️ ولایات افغانستان یکی پس ازدیگری فرو می ریزند و تسلیم می شوند این یعنی آنکه ادعای حضور آمریکا در افغانستان برای تقویت اقتدار ارتش این کشور، بازسازی و نوسازی و بالاخره توانمند کردن آن به منظور تامین امنیت هیچ ثمره ای نداشته و بیشتر به یک ادعای طنز آمیز شبیه بوده است. ⬅️ اختلافات قومی-مذهبی به شدت برهمه چیز سایه افکنده است و از تنها چیزی که در کشور رنگین کمان های قومی و مذهبی بعد ۲۰ سال مشاهده نمی شود دولت سازی و ملت سازی است. ⬅️ تجربه تلخ فراروی افغانستان قطعا درستی و دقت مواضع گروه های مقاومت و مردم منطقه را در لزوم اخراج آمریکا از کشورهای اشغال شده نشان می دهد و ثانیه به ثانیه تحولات این روزهای افغانستان نشان می دهد ثانیه ثانیه تاخیر در اخراج آمریکاییان از منطقه بشدت هزینه ساز است. ⬅️ اینکه واقعا آمریکا بعد ازخروج از افغانستان در سپتامبر پیش رو دست از سر ملت مظلوم افغان بر دارد محل تامل جدی است اما اینکه کشورهایی که احوالاتشان به لحاظ اشغال شدن مشابه افغانستان است بایستی زودتر از افغانیزه شدن کشورهایشان ممانعت بعمل آورند امری مسلم و محتوم است.
حاشیه سازی در حرکت رو به جلوی ملت ایران 🔻بلوک شرق به رهبری شوروی، سه دهه قبل از هم پاشید، امپراتوری غرب هم، بدترین دوران قدرت خویش را می‌گذراند و درحال زوال قدرت است. 🔹در چنین وضعیتی از قطب‌بندی قدرت، غرب به انواع ترفندهای نفوذ و جنگ نرم برای قدرتمندنمایی خود، ضعیف‌نمایی جبهه مقاومت اسلامی، و تضعیف اقتدار آن از درون دست می‌یازد. 🔸غرب، از طریق دو گروه به کشورهای رقیب (هدف) آسیب زده است؛ «ساده‌لوحان خام‌اندیش» و «خائنان استخدام شده». 🔹 در کشور ما هم دو طیف «استخدام شده» و «خام‌اندیشان خوش‌بین به غرب»، معمولا نقش تضعیف‌کننده اتحاد و اقتدار ملی در برابر غرب عمل کرده‌اند. هشت سالی که گذشت، مجال عرض‌اندام دو لبه قیچی غربگرایی بود که از درون، ریشه‌های اقتدار و انسجام در برابر دشمن را هدف گرفته بودند. 🔹این طیف بازیگر در نقشه غرب، اکنون در حالی که با ادبار مردم مواجه شده و مجلس و دولت را از دست داده، توانمندی‌های ملی را در همه جهات هدف می‌گیرند یا زیر سؤال می‌بردند. 🔹به طور مثال بلافاصله پس از انتشار تصویر مشترک سفیران روسیه و انگلیس، غربگرایان چنین القا کردند که روسیه با انگلیس ساخته و دست به یکی کرده است. و🔹قتی آمریکا و انگلیس توانسته باشند با آن سطح بالای نفوذ (مستقیم یا فکری)، شوروی را در سال 1991 به پرتگاه فروپاشی بکشانند، هیچ استبعادی ندارد که سفیر روسیه در تهران را - با استخدام یا فریب و تحمیق- وادار به انتشار عکسی مشترک همراه سفیر انگلیس کنند؛ عکسی که موجب انزجار مردم ایران شود. این صحنه‌سازی در حالی است که احمق‌ترین افراد هم می‌فهمند امروز نه اثری از امپراتوری اتحاد جماهیر شوروی مانده و نه بریتانیای کبیر، که طرفین بخواهند خاطرات هشتاد سال قبل‌ اشغال ایران (در دوره منحط حکومت رضاخان) را زنده و مردم ایران را منزجر کنند. 🔹همین شبکه آلوده بود که توسط عناصر نفوذی، فایل صوتی کذایی را علیه فرمانده میدان (شهید سلیمانی) و دیپلماسی مقاومت، تدارک کرد و برای انتشار به شبکه‌های لندنی داد. مصاحبه‌کننده، «سعید- ل» از عناصر بازداشتی فتنه ۸۸ بود. حسین رسام، از رابطان سفارت انگلیس در دادگاه فاش کرد که آقای «ل»، یکی از ۱۳۰ نفری است که ظرف پنج سال به خدمت سفارت درآمده است. سردبیر شبکه‌ای هم که فایل صوتی را در لندن منتشر کرد، رمضان‌پور، معاون وزارت ارشاد در دولت خاتمی بود. 🔹جنگی پر دامنه میان ما و غرب در جریان است. رکن این جنگ از نگاه غرب، بر هم زدن محاسبات حریف، اصلی کردن مسائل فرعی، و به حاشیه کشاندن مسائل اولویت‌دار است. این اخلال در محاسبات و اولویت‌بندی‌ها، توسط دو طیف مزدور و خام‌اندیشان خوش‌بین به غرب انجام می‌شود. آنها اهرم فضاسازی غرب علیه ملت ایران هستند. در شناساندن کارکرد این جماعت و از هم گسیختن شبکه آنها نباید لحظه‌ای تردید کرد.
کودتای احتمالی در افغانستان ‼️ 1️⃣ خبرگزاری ايسنا: منابع خبری از برنامه آمريکا براي کودتای خاموش در کاخ رياست‌جمهوی افغانستان خبر می دهند. 2️⃣ خبرگزاری فارس: اخبار و گزارش‌ها از استعفاي احتمالی اشرف غنی رييس‌جمهور افغانستان خبر می دهند. 🔰 گزاره تحلیلی ✍️با توجه به ورود مجدد نیروهای آمریکایی به کابل ، احتمال کودتای نظامی توسط ارتش افغانستان و افسران افغانی تحت نفوذ آمریکا و سرنگون کردن دولت اشرف غنی بسیار جدی تر از گذشته به نظر می رسد! ✍️ با توجه به تحولات سریع و بعضاً غافگیرانه این روزها در افغانستان ؛ این احتمال قوی وجود دارد که طی روزهای آینده تعدادی از فرماندهان ارتش افغانستان با حمایت نیروهای آمریکایی دست به کودتا بزنند و با تشکیل یک دولت موقت ، تحت اشراف آمریکائیها به مذاکره با طالبان بر سر تقسیم قدرت بپردازند و اینگونه ضمن حفظ نفوذ و حضور آمریکاییها مانع گسترش نفوذ رقبای آمریکا ، مخصوصاً ایران ، روسیه و چین ، در افغانستان شوند. 🔥 در صورت وقوع کودتا ، سه تحلیل در این زمینه می توان بیان کرد. ۱. تحولات افغانستان حاصل توافقات پشت پرده آمریکا با طالبان و برخی از فرماندان و افراد با نفوذ افغانستان است و این تحولات طبق یک سناریوی از قبل طراحی شده پیش می رود. ۲. این تصمیم پیامد تحولات سریع افعانستان و پیشرویهای چشم گیر طالبان است و طالبان هم با آن موافق است. ۳. این اقدام در تقابل با طالبان است و آمریکا به دنبال آن است که به هر قیمتی کابل را حفظ نماید و از این طریق یکی از دو هدف ذیل را دنبال کند : الف) استمرار هرج و مرج در افغانستان و به تبع آن منطقه که قطعاً به نفع آمریکا و ضرر کشورهای منطقه از جمله جمهوری اسلامی و روسیه خوهد بود ب) کاهش سطح نفوذ طالبان و تشکیل دولتی متشکل از کودتاچیان مورد حمایت آمریکا و طالبان ، که در این صورت نفوذ آمریکا در بالاترین سطح در افغانستان استمرار خواهد یافت. 👈 مسلم است که تلاش منسجم و هماهنگ کشورهای منطقه از جمله ایران و روسیه و همکاری نیروها ، افراد و شخصیت های اثر گذار در عرصه افغانستان و همراهی افکار عمومی در داخل کشور، می تواند مانع تحقق اهداف شوم آمریکا در منطقه شود.
🔸طالبان: می خواهیم همه افغان ها در نظام اسلامی آینده، مشارکت کنند 🔹سرپرست وزارت دفاع افغانستان: فردا هیاتی از کابل به دوحه برای مذاکره با طالبان سفر می‌کند. تا زمانی که به یک توافق برسیم کابل در امنیت خواهد بود 🔹طالبان با صدور بیانیه ای اعلام کرد با آنچه حمایت ملت این کشور خواند، کنترل سراسر خاک افغانستان به جز کابل را در دست گرفت. 🔹سخنگوی وزارت دفاع افغانستان: وزیر دفاع و فرمانده ارتش به اهالی کابل اطمینان می دهند که امنیت آن را تامین خواهند کرد. 🔹قائم مقام وزیر کشور افغانستان: انتقال قدرت توسط یک دولت موقت و به صورت مسالمت آمیز صورت خواهد گرفت و نیروهای ما در حال آماده باش هستند. 🔹طالبان با صدور بیانیه ای اعلام کرد تا زمانی که انتقال مسالمت آمیز کنترل کابل پایتخت افغانستان صورت گیرد، مسئولیت امنیت این شهر بر عهده طرف مقابل خواهد بود. 🔹در این بیانیه آمده است: می خواهیم همه افغان ها در نظام اسلامی آینده، مشارکت کنند و دولت مسئولیت پذیری وجود داشته باشد که به همه خدمت کند.
م حاجیان: 🔴 بادکنک آمریکایی !! آمریکا در سال ۲۰۰۱ به بهانه واهی مبارزه با تروریسم وارد شد ، حکومت را سرنگون کرد و قرار بود در افغانستان حکومتی بسازد که یک الگوی مناسب از دموکراسی آمریکایی در منطقه باشد. قانون اساسی جدید نوشته شد ، دولت و مجلس جدید روی کار آمد ، ارتش ۳۰۰ هزارنفری آموزش دیده توسط آمریکایی ها با میلیاردها دلار هزینه ایجاد شد ، دانشگاه آمریکایی کابل جهت تربیت آمریکایی نسل جوان تاسیس گردید و در میان بسیاری از مسئولین افغان ، مسابقه ذلیلانه نوکری آمریکا به راه افتاد و روسای جمهور یکی آمریکایی تر از دیگری وارد ارگ(کاخ ریاست جمهوری افغانستان) شدند. باور کنید گاهی اوقات حتی برخی از آمریکا پرستان کشورمان ، غبطه حکومت افغانستان را می خوردند و آرزوی داشتن یک چنین حکومتی را داشتند!!! اما همه این حکومت ویترینی و بزک شده مثل یک بادکنک رنگی در مدتی کوتاه و در مضحک ترین حالت ممکن ترکید و اشرف غنی آمریکایی و ژنرال های پرمدعا به سادگی هرچه تمام تر گریختند و پس از ۲۰ سال حضور آمریکایی ها در افغانستان و عدم تحقق همه وعده ها و اهداف آمریکایی ، طالبان امروز دوباره به کابل و حکومت بازگشت ...
م حاجیان: 🔴 ایران در موج چهارم توسعه 🔹موج اول توسعه برای بشر، کشاورزی بود موج دوم انقلاب صنعتی، موج سوم فناوری اطلاعات و موج چهارم فناوری همگرا میباشد. 🔹فناوری همگرا به مجموعه ی ۴ فناوری اطلاعات، زیستی، شناختی و نانو گفته میشود که وقتی تمام آنها یا بخشی از آنها با هم تلفیق میشوند و محصولی تولید میشود آن محصول زیرمجموعه ی فناوری همگرا قرار میگیرد. 🔹پژوهشگران کشورمان موفق به ساخت سامانه واقعیت مجازی برای بهبود و درمان ترس و وسواس شده اند. ایــن محصـول بـه دنبــال شـناخت نواحـی مختلــف مغــز، برقــراری ارتبـاط بیـن کارکردهــای شـناختی و نواحــی مختلــف و بهره گیــری از آنــان برای ارتقــای مهارت هــای شــناختی و اجرایــی بیمــار اســت. بازار هدف اولیه ی این محصول، تولید بازی هایی برای کــودکانی است کــه دارای اختــلالات روان در مــوارد شــناختی هســتند. 🔹ایــن بــازار بــه بخش هــای مختلفی همچون ارتقابخشی کارکردهای شناختی و اجرایی در بیماران اختلال یادگیری، ارتقابخشی کارکردهای شناختی و اجرایی در بیماران بیش فعال، تقویت انواع حافظه (حافظه کاری، حافظه کوتاه، حافظه فعال)، ارتقابخشی کارکردهای شناختی و اجرایی در اختلالات حرکتی و ارتقای مهارت های شناختی در رابطه با تقویت ادراک تقسیم می شود. 🔹ایـن محصـول محـل همگرایـی فناوری هـای اطلاعات و علـوم شـناختی اسـت. شرکت سیمدیکس با حمایت مرکز راهبردی فناوری‌های همگرا معاونت علمی و فناوری تولید کننده این محصول در کشور است.
📍ایستادگی رهبری مقابل طرح «شرطی سازی سلامت ملی» @secret_file 🔻«شرطی سازی اقتصاد ایران» نسبت به تصمیمات غرب از ضربه‌های مهم آمریکا و غربگرایان به کشور بود که موجب فشار بر معیشت مردم و سردرگمی فعالان اقتصادی گردید. 🔻با روی کار آمدن بایدن، طرح «شرطی سازی حوزه سلامت ایران» در دستور کار غربی‌ها قرار گرفت؛ آنهم «تقریبا با هیچ» و صرفا با ابزار تبلیغات! 🔻هدف طرح این بود که تعداد محدودی واکسن ساخت آمریکا به ایران هدیه شود اما ارسال محموله‌های بعدی به مسئله مذاکرات هسته‌ای و موشکی گره بخورد و از این طریق، تقابل خشن اجتماعی بین مردم و نظام شکل بگیرد. 🔻اما واقعیت این بود که آمریکا و انگلیس، گذشته از اینکه بدسابقه و غیرقابل‌اعتماد بودند، تقریبا واکسنی به خارج صادر‌ نمی‌کردند! بلکه با پروپاگاندای رسانه‌ای، می‌خواستند سلامت ایرانیان را به اهداف خطرناک خود گره بزنند. 🔻بر همین مبنا آیت‌الله خامنه‌ای در ۱۹ دی ۹۹ ضمن تاکید بر ، وارد کردن واکسن از آمریکا و انگلیس را ممنوع اعلام کردند و با این اقدام، توطئه شرطی سازی سلامت را نقش بر آب نمودند. 🔻جالب اینکه چهارماه بعد از ممنوعیت مذکور، فایننشنال‌تایمز گزارش داد تا ۲۵ اوریل ۲۰۲۱ (۵ اردیبهشت ۱۴۰۰)، درحالیکه چین ۲۰۰ میلیون واکسن صادر کرده بود؛ تازه آمریکا و انگلیس، مجموعا ۴ میلیون دز واکسن به کل دنیا فروخته بودند!! 🔻بنابراین رهبری هرگز با واردات واکسن کرونا مخالف نبودند و فقط شجاعانه و فداکارانه در مقابل ترفندی خطرناک بر علیه سلامت ملی ایستادند./حمیدرضا ابراهیمی
🔴درخشش تیم آیت الله رئیسی در کمیسیون‌ها 🔹با اعلام رسمی لیست وزرای پیشنهادی آیت‌الله رئیسی به مجلس و اعلام وصول آن در صحن خانه ملت، از روز شنبه جلسات داخلی کمیسیون‌های مجلس با وزرای پیشنهادی آغاز شده و تا روز دوشنبه ادامه خواهد داشت. در این دوره از مجلس، برنامه‌ریزی شده تا تمام وزرای پیشنهادی دولت در همه کمیسیون‌های مجلس حضور یافته و با نمایندگان گفتگو کنند. 🔹اخبار مجلس و تیم وزرا حاکی است که در روز اول علیرغم برخی تخریب‌های قبلی که به خصوص علیه وزرای جوان صورت گرفته بود، گفتگوهای کارشناسی و برنامه‌های تدوین شده از سوی تیم رئیسی فراتر از انتظار نمایندگان مجلس بوده است. 🔹گفته می‌شود وزیران جوان کابینه پیشنهادی با قدرت اقناع بالا و توان کارشناسی ویژه‌ای که از خود نشان داده‌اند موفق شده‌اند برخی از تصوراتی که در روزهای اخیر به واسطه فضاسازی‌های رسانه‌ای ایجاد شده بود را تغییر داده و بهبود دهند. 🔹سیدرضا فاطمی‌امین، محمدمهدی اسماعیلی، حسین باغگلی، سیداحسان خاندوزی، حجت‌الله عبدالملکی و عیسی زارع‌پور از جمله وزرایی بوده‌اند که در روزهای اخیر تحت شدیدترین حملات رسانه‌ای قرار گرفته و با این حال در روز اول مجلس موفق شدند بسیاری از ابهامات را برطرف کرده و چند قدم به وزارت نزدیک شوند. 🔹همچنین محمدعلی زلفی‌گل، رستم قاسمی، علی‌اکبر محرابیان و جواد اوجی نیز با ارائه برنامه‌های خود موفق شدند همراهی نمایندگان و کمیسیون‌های تخصصی را بدست آورند. سایر وزرا که چهره‌های شناخته‌شده‌تری هستند نیز در وضعیت تعاملی و کارشناسی خوبی قرار دارند. 🔹با وجود اینکه در برخی کمیسیون‌های تخصصی، نحوه مدیریت جلسه به شکلی بوده است که تنها نمایندگان مخالف اجازه اظهارنظر پیدا کرده و موافقان در حاشیه قرار گرفتند، با این حال نتایج گفتگوهای عمومی در مجلس به قدری موفقیت آمیز بوده که ضعف اداره در برخی کمیسیون‌ها را به کلی از بین برده است. 🔹بسیاری معتقدند با درخشش تیم آیت‌الله رئیسی در جلسات تخصصی مجلس، احتمال رای‌آوری کل کابینه به طور جدی افزایش یافته است. ضمن آن که همانطور که در گفته‌های رئیس مجلس آمده بود، کابینه به صورت تیمی بسته شده و ترکیب کلی این فهرست به شکلی است که در صورت رای حداکثری به وزرا، مسیر حل مشکلات ‌بین‌بخشی و فرابخشی با فوریت و سرعت و هماهنگی بیشتری طی خواهد شد.
هدایت شده از خبرگزاری فارس
دستورات بودجه‎ای رئیسی در جلسه هماهنگی اقتصادی دولت 🔹۱-همه دستگاه‎ها باید یک «گزارش شناخت» از وضعیت موجود بودجه داشته باشند. ۲- عدد واقعی از برآورد بخش درآمدهای بودجه بر یک مبنای استوار ارائه شود. ۳- بانک مرکزی نظارت کافی را انجام دهد که به هیچ عنوان پایه پولی کشور بالا نرود. 🔹۴-اصلاح بودجه سال ۱۴۰۰ انجام و اصلاحیه‎ای به عنوان متمم بودجه با پیش‎بینی‎های لازم به مجلس ارائه شود. ۵- فعالیت‎ها برای آماده‎سازی لایحه بودجه ۱۴۰۱ با هماهنگی مجلس آغاز شود. ۶- بدهی دولت به تأمین اجتماعی یا بانک‌ها باید شفاف شود. ۷- بدهکارها و میزان بدهکاری مربوط به دولت و شرکت‌های دولتی دقیقاً شفاف و مشخص شود. 🔹۸- بانک مرکزی و مرکز آمار به عنوان دو مرکز مورد اعتبار، اختلاف خود را در خصوص نرخ تورم برطرف کنند. ۹-کاهش هزینه‎ها به صورت جدی در دستور کار قرار گیرد. ۱۰- عدالت در توزیع اعتبارات حتما مورد توجه باشد و متناسب‎سازی حقوق‎ها با تورم مبتنی بر عدالت باشد. 🔹۱۱- برای افزایش درآمدهای بودجه‎ کشور تلاش شود.۱۲- همه بخش‌ها باید خودشان را به انضباط مالی موظف بدانند. ۱۳- اصلاح ساختار بودجه باید با یک کار کارشناسی دقیق انجام شود. @Farsna
کریمی: 📢گوینده صدای آمریکا، رئیس جمهور موقت افغانستان می شود‼ 📣 شبکه الميادين اعلام کرد: 👤علي احمد جلالی وزير کشور اسبق و سفير اسبق افغانستان در آلمان، به کابل رسيده و قرار است عهده دار رياست دولت موقت شود. به گفته منابع غيررسمي، اشرف غني افغانستان را ترک کرده و خبر رسمي بزودي اعلام مي شود. ⁉️علی احمد جلالی رئیس جمهور احتمالی موقت افغانستان کیست؟ آشنايي مردم افغانستان پيش از آن که با علي احمد جلالي به عنوان يک فرد سياسي و يا نظامي باشد، او را به عنوان گوينده برنامه هاي افغانستان در راديو صدای آمريکا مي شناسند و به خاطر دارند. 📣 به گزارش شبکه خبري بي بي سي، جلالي قبل از اين که وارد افغانستان شود مدت ۲۰ سال در راديو صداي آمريکا کار کرده است. جلالي در سال ۱۳۲۳هجري خورشيدي در ولايت غزني متولد شده و فارغ التحصيل دانشگاه نظامي افغانستان است. او در سال ۱۳۴۳هجري خورشيدي از دانشکده نظامي آمريکا در رشته دفاع داخلي فوق ليسانس گرفت، بعد در دانشکده سلطنتي بريتانيا تحصيلات خود را ادامه داد و در سال ۱۳۷۵ هجري خورشيدي نيز در دانشکده نظامي آمريکا از رساله دکتري خود تحت عنوان "سياست جهاني آمريکا" دفاع کرد. جلالي بعد از پايان تحصيلات در آمريکا در پست هاي مختلف وزارت دفاع افغانستان (در زمان دولت مجاهدين) و همچنين در رشته ديپلماسي در وزارت کشور به عنوان استاد کار کرد. جلالي در سال ۱۳۶۰هجري خورشيدي بعد از حمله نيروهاي شوروي سابق به افغانستان، به پاکستان مهاجرت کرد و به عنوان مشاور مجاهدين افغانستان کار خود را آغاز کرد. او در سال ۱۳۶۱هجري خورشيدي به عنوان خبرنگار در راديو صداي آمريکا استخدام شد و بعد به عنوان رئيس بخش فارسي و پشتو اين راديو انتخاب شد. جلالي به دنبال سقوط رژيم طالبان، دوباره به افغانستان بازگشت و مدتي را به عنوان وزير دفاع افغانستان کار کرد. او در سال هاي ۱۳۸۲ تا ۱۳۸۴ وزير کشور افغانستان بود. علي احمد جلالي در اين سال ها در يکي از مصاحبه هاي خود ادعا کردکه فهرستي از قاچاقچيان مواد مخدر را در اختيار دارد که شامل برخي از افراد بلند پايه دولتي نيز هست ولي او هيچ گاه اين فهرست را افشا نکرد. جلالي در سال ۲۰۰۶ از قدرت کناره گرفت و گفت که مي خواهد به کارهاي اکادميک خود رسيدگي کند و به دنبال آن دوباره به آمريکا بازگشت. ✍ به نظر می رسد کودتای خاموش سیاسی نظامی آمریکا در افغانستان با هدف حفظ حضور و نفوذ مخرب آمریکا در منطقه ، در حال شکل گیری است. ✍ غلامعلی کریمی.