🔴بیانات مهم رهبر معظم انقلاب در دیدار فرماندهان و کارکنان نیروی هوایی و پدافند هوایی ارتش که متأسفانه در رسانه ها بازتاب مناسبی نشد!
🔻 بخش سوم:
🔹 رهبر معظم انقلاب: جوانهای ما احتمالاً نمیدانند که آمریکا و انگلیس بارها از ارتش ما برای سرکوب ملّتهای دیگر استفاده کردند؛ از جمله در ویتنام. هواپیماهای ما را بردند ویتنام که ویتکنگهایی را که با آمریکای مهاجم، با آمریکای متجاوز مبارزه میکردند، در جنگلهای ویتنام بمباران کنند؛ این جوری بود.
🔹جاهای دیگر هم بود. حتّی گفته شد برای من -که البتّه من این را از نزدیک اطّلاع ندارم- که سندهای موثّقی وجود دارد که فانتومهای ایران در اختیار رژیم صهیونیستی هم قرار میگرفتند؛ خب چه استفادهای میخواست بکند؟ لابد برای سرکوب فلسطینیها دیگر، یا برای مقابلهی با دولتهای آن روزِ مقاومت عرب، دولتهای مصر و سوریه و امثال اینها دیگر؛ یعنی دستگاههایی که متعلّق به ایران و به اسلام بود، در خدمت آمریکا و اهداف آمریکا برای سرکوب مظلوم و کمک به ظالم مورد استفاده قرار میگرفت. خب اینها مسائل واقعاً مهمّی است که باید دانست.
🔹حالا خیانتهای رژیم پهلوی یکی دو مورد که نیست، امّا این هم یکی از قلمهای مهمّ خیانتهای رژیم است؛ هم خیانت به ارتش بود، هم خیانت به ملّت بود -چون سرمایههای ملّت را صرف خدمت به آمریکا میکردند- هم جنایت در حقّ ملّتهای مسلمان دیگر بود.
🔹 آن روز که این حرکت تاریخی نوزدهم بهمن در برابر امام انجام گرفت، اگر آن عکسی که از این واقعه منتشر شد منتشر نمیشد، یعنی این کار تبیینی اگر انجام نمیگرفت، این حادثه نه این جور ماندگار میشد، نه اثرگذار میشد؛ یک حادثهای بود مثل حوادث فراوان دیگری که اتّفاق میافتد و فراموش میشود. عامل ماندگاری و اثرگذاری این حادثه عبارت بود از همان قاب تصویر هنرمندانهای که از این منتشر شد؛ تبیین، این است، تبلیغ کردن و نشان دادن، این است. به برکت یک کار محدود و کوچک رسانهای -آن روز امکانات رسانهای مثل امروز نبود، خیلی محدود بود- یک حرکت مثل حرکت بیعت نیروی هوایی در روز نوزدهم بهمن میشود تاریخساز، میشود ماندگار، میشود اثرگذار، میشود تحوّلبخش؛ مسئلهی «روایت درست» این است؛ این مسئلهی «روایت درست حوادث» که بنده تأکید میکنم، این است که امروز با گسترش رسانهها -که حالا امروز نسبت به آن روز اگر نگاه کنیم، نمیشود گفت صدها برابر، شاید هزارها برابرِ آن روز با این فضای مجازی و این ماهوارهها و این چیزهایی که امروز هست و آن روز نبود، قضیّه تفاوت کرده- اهمّیّت مسئله هم به همین اندازه زیاد شده.
🔹 امروز یک سیاست قطعیِ رسانههای معاند جمهوری اسلامی و معاند اسلام این است که واقعیّتها را تحریف کنند، و مشغولند؛ دائم دارند کار تحویل میدهند در تحریف واقعیّتها و دروغپردازی؛ خبرهای مربوط به جمهوری اسلامی را با انواع و اقسام دروغها -دروغهای حرفهای، دروغهایی که نشستهاند و روی آن کار کردهاند و حساب کردهاند- مَشوب میکنند و آمیخته میکنند و چهرهی زشت و فاسد رژیم طاغوت را بزک میکنند و آرایش میدهند، و هزاران جنایت و خیانتی را که آنها کردند پوشیده نگه میدارند.
🔹 ساواکِ رژیمِ طاغوت محلّی بود که انواع و اقسام شکنجههای سازمانهای اطّلاعاتی اسرائیل و آمریکا را در آنجا اِعمال میکردند؛ بعضیها را شاید آزمایش میکردند -به صورت آزمایشی- و خیلی از آنها را اِعمال میکردند که عدّهی بسیاری از آن کسانی که آن شکنجهها را تحمّل کردند، الان زندهاند و آثار آن شکنجهها هنوز در جسم آنها باقی است، و دارند رنج میبرند. این چهرهی خبیث و زشت و سرتاپا جنایتِ ساواک را هم حتّی میخواهند تزیین کنند و آرایش کنند و به شکل دیگری نشان بدهند! یعنی مأمورِ آن روز ساواک که شاید بدنامترین چهره در کشور بود، خاطرهنویسی میکند و جوری حرف میزند که کأنّه ساواک -یعنی مرکز شکنجه و مرکز ظلم و مانند اینها- یک چهرهی روشنِ منوّری دارد.
🔹 متقابلاً در مورد انقلاب، هر چه میتوانند چهرهی انقلاب را، چهرهی امام را، فعّالیّتهای این چهل سال را مخدوش میکنند؛ تا آنجایی که از عهدهشان بر میآید سعی میکنند این را مخدوش کنند. از پیشرفتها، از نقاط مثبت، نقاط قوّت، مطلقاً نشانهای در این مجموعهی امپراتوری رسانهای غرب شما مشاهده نمیکنید؛ کتمان حقایق. متقابلاً اگر یک نقطهضعفی وجود دارد -که البتّه وجود دارد؛ هیچ کشوری و هیچ نظامی بدون نقطهضعف نیست- یک نقطهضعف کوچک را صد برابر بزرگ میکنند و نشان میدهند؛ این یک کار عجیبی است که امروز انجام میگیرد. به همین جهت است که «جهاد تبیین» یک فریضه است. «جهاد تبیین» یک فریضهی قطعی و یک فریضهی فوری است و هر کسی که میتواند باید اقدام کند.
تولدت مبارک انقلاب اسلامی!🇮🇷
ممنونیم که به ما آنقدر دادهای که گاهی حتی فراموش میکنیم چه با خود آوردی
مثل ماهیهایی که در امنیت دریا چشم باز کرده و عمری روز و شب گذرانده اند و نعمت زلال و عظمتش را از یاد میبرند، ما هم فراموش کرده ایم سایه امن پرچمت چند میارزد؛ یادمان رفته چه عزتی را برایمان جایگزین تحقیر پهلویها و اربابانشان کردی و ما را از لاک توسریخوری و ذلّتی که به ما تحمیل شده بود خلاص کردی. به ما فهماندی اراده یک ملت به احقاق حق خود حتمیست. اینکه میشود آقای خودمان باشیم، میشود جلوی اجنبی سینه سپر کرد و در دهانش کوبید، میشود دنیا را انگشت به دهان تحمل سختترین فشارهای طول تاریخ بر یک ملت کرد...
می دانیم که انقلاب زنده است و با انفعال و رضایت به وضع موجود نمیسازد. نگاهمان به ایدهآل ها و قلههاست و هرگز از آرمانهایمان کوتاه نمیآییم؛ اما این را هم میدانیم که تا به پشت سر نگاهی نیاندازیم، نمی فهمیم چقدر بالا آمدهایم. راز انقلابی ماندن و راکد نشدن، شکر مسیرِ آمده و عزم طی مسیرِ مانده است
تولد ۴۳ سالگی انقلاب شکوهمند اسلامی مبارک باد
12.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥«به هر کی گفت زمان شاه با یه حقوق اندازه یه خاور میشد خرید کرد، این کلیپ رو نشون بدین»
@siasi97
🔴 توییت رائفی پور درباره نقاشی میرحسین موسوی و زهرا رهنورد
🔻 چند روز پیش در توییتی نقاشی #میر_حسین_موسوی (رهجو) و زهرا کاظمی (رهنورد) یا همان زینب بروجردی یا فاطمه میگانی!!! مستعار را بازنشر دادم.
🔹البته هیچ قضاوتی نکرده و صرفا به درج عبارت «بدون شرح» بسنده نمودم. اما موجی از توهینها از سوی هواداران این دو نفر حواله بنده شد! چرا؟
🔸گویا پیشفرض هواداران موسوی هم بر این اصل استوار بود که این اثر شایسته تمسخر است!
🔸بنا داشتم بعد از ایام دهه فجر درباره آن رشتویی بنویسم که توییت یکی از کاربران را مفید یافته و بر حاشیهای که در مورد آن خواهم نوشت، بسنده میکنم.
🔹عبدالرضا داوری نیز در تفسیری ذوقی این نقاشی را به یمن و هدهد سلیمان ارتباط داده بود! آخر مگر برای این جماعت، مردم مظلوم یمن جایگاهی دارند؟
🔹هنوز ماجرای کشتی ارسالی به یمن و ممانعت ظریف از یادها نرفته… عدالتخواهی آنها از منظر رضایت غرب است! لذا فقط نگران کودکان سوری هستند و تمام!
🔸گفتنی است آنچه در نقاشی این دو نفر میبینید ققنوس است نه هدهد که در نمادشناسی ماسونری سمبل برقراری نظم نوین است؛ نظمی برآمده از دل آشوب و خون و آتش!
🔸در ارتباط با عضویت میرحسین موسوی در فراماسونری نخستین بار محمد مُکری اواخر دهه شصت در نامهای به نام «میگ و میخ» هشدار داده بود.
🔹که البته پس از آنکه از تصادف ساختگی در ایران به طرز معجزهآسایی جان سالم به در برد، توسط میرحسین بدون اطلاع امام و بهصورت غیر قانونی، ۲۶ ماه در حبس نگه داشته شد.
🔹او استاد دانشگاه سوربن و برنده نشان علمی فرهنگستان آثار ملی فرانسه، همکار علامه دهخدا و اولین سفیر ایران در شوروی بود.
🔸پیش از انقلاب بهخاطر اعتراض به نفوذ ماسونرها در دانشگاهها و نهادهای فرهنگی و تصمیمسازی ایران، با فشار آنها مجبور به ترک کشور و زندگی در فرانسه شد و نهایتا پس از ۲۴ سال با اجاره هواپیمای ایرفرانس همراه ۲۰ تن دیگر در ۱۲ بهمن همراه امام به ایران آمد. مکری تیرماه ۸۶ در پاریس درگذشت.
🔸بهغیر از محمد مکری، شهید حسن آیت نیز در شب رایگیری مجلس برای میرحسین موسوی در تماس با ابراهیم اسرافیلیان خواستار جلوگیری از مراسم شد.
🔹او پوشهای چند ده صفحهای از اسناد عضویت میرحسین و همسرش در فراماسونری را بهدست آورده بود.
🔹فردای آن روز آیت با ۶۰ گلوله به صندلی ماشینش دوخته شد. همان روز محافظ او را عوض کرده بودند و فرد جدید حتی مهارت رانندگی نیز نداشت! و در تمام مدت تیراندازی پشت صندلی عقب سنگر گرفته بود!
🔸به نظر میرسد این اسناد توسط شبکه مظفر بقایی یا همراهان حسین فردوست به دست آیت رسیده بود.
🔸در ضمن تمامی اسناد (پوشه مذکور) از خودروی او به سرقت رفت!
🔹اینکه میرحسین مهره گلوبالیسم و فراماسونری جهانی است و برای سال ۸۸ از مدتها قبل آماده شده بود و البته نقد آرا و نظرات و حتی تولیداتش در حوزه معماری دلایل بسیار و البته فرصت مفصلی میطلبد.
🔹علیالحساب به کتاب "سایه عقابها" چاپ ۱۳۸۴ و مصاحبه جان مککین رجوع بفرمایید.
🔹ققنوس نماد خون و آتش و آشوب و نظم جدیدی است که پس از آن برقرار خواهد شد. این نقاشی را جدی بگیرید.
🔸در قاموس ماسونها این رمز عملیات آشوب است.
ما پیشگو نیستیم و از آینده خبر نداریم اما میتوانیم پیشبینی کنیم.
🔸امیدوارم این بار هم خداوند مکر دشمنان میهن عزیزمان را به خودشان بازگرداند.
@siasi97
نوری:
🔰 جهاد تبیین و دفاع مقدس؛ شباهت ها و تفاوت ها
📝فرهاد مهدوی
💠 با اندکی تأمل متوجه می شویم که نبرد رسانهای دشمن علیه نظام اسلامی ایران در بالاترین حد ممکن است و شدت آن روزبهروز هم بیشتر میشود. امروز نیاز است که از الگوی دفاع مقدس برای جهاد تبیین که تصریح مقام معظم رهبری است استفاده کنیم. اما شرایط جهاد تبیین با دفاع مقدس افتراقات و اشتراکاتی دارد که فهم آن به جهاد تبیین کمک می کند:
⛔️ تفاوت ها:
1⃣ - در دفاع مقدس حمله نظامی صورت گرفت ولی الان دشمن تغییر مسیر داده و به جنگ روانی، جنگ شناختی و جنگ سایبری روی آورده است.
2⃣ - دفاع مقدس نیازمند مهاجرت برای شرکت در جبهه بود ولی جهاد تبیین در هر شرایط و موقعیتی امکانپذیر است.
3⃣ - در دفاع مقدس همه توان دولتی و حاکمیتی بسیج شد ولی امروز با سکوت و انفعال و عدم اطلاعرسانی از خدمات انقلاب، فرصت برای اثرگذاری شبهات اعتقادی، سیاسی و اجتماعی بیشتر میکنند.
4⃣ - فشارها و مشکلات موجود در دفاع مقدس موجب وحدت مردم در برابر دشمن می شد ولی مشکلات اقتصادی و ناکارآمدی ها شرایط را برای جهاد تبیین سخت کرده است.
✅ شباهت ها:
1⃣ - دفاع مقدس به فرمان جهاد رهبر امت و عزم ملت پیش رفت و امروز هم این دو مولفه باید در کنار هم باشند.
2⃣ - از سویی بیشترین سهم از دفاع مقدس بر گرده جوانان انقلابی و جهادی بود و امروز هم در جهاد تبیین به عزم و اراده این جوانان برای روشنگری و تبیین نیاز هست
🔴اقدام قابل تقدیر صداوسیما در توجه به مناطق روستایی و محروم در پوشش راهپیمایی ۲۲ بهمن
🔹 صداوسیما در اقدامی کم سابقه در خبر شبکه یک ساعت ۱۴، در ابتدای خبر به جای پوشش تصاویر و فیلم های شهرهای اصلی کشور از جمله تهران که روال معمول هرساله صداوسیما است، در ابتدا به پخش فیلم های مراسم ۲۲ بهمن در مناطق محروم و روستاهای مختلف در سراسر کشور پرداخت و بعد از آن تصاویر و فیلم های شهرها را پخش کرد که در نوع خود کم سابقه و قابل تقدیر است.
به بهانه مطرح شدن درج قیمت تولید کننده روی کالا | شش قلم اطلاعاتی که لازم است روی کالاها درج شود
👤دکتر عبدالمجیدشیخی، کارشناس اقتصادی و استاد دانشگاه: وزارت صمت اعلام کرده قصد دارد به جای درج قیمت مصرف کننده روی کالاها و محصولات نهایی که به دست مصرف کننده می رسد، قیمت تولید کننده را روی کالا درج کند. دو سال پیش بنده پیشنهاد دادم که، شش قلم اطلاعاتی باید روی کالا درج شود.
🔹اولین قلمی که باید درج شود، قیمت تمام شده محصول درب کارخانه با حاشیه سود معقولی است که نباید بیشتر از حد متعارف باشد، لذا به تناسب حجم سرمایهگذاری و هزینه فرصت سرمایه تولیدکننده باید نرخ سود به صورت معقول تعیین شود. در واقع باید در حاشیه سودی که نصیب تولید کننده میشود بیشتر از حاشیه سود واسطهها بخصوص عمده فروشها و در مرحله بعد خرده فروشان باشد.
🔸لازمه شفافیت بازار این است که ۵ یا ۶ قلم اطلاعات قیمتی و تنظیم بازاری روی کالا درج شود. اول قیمت تمام شده تولید کننده، دوم قیمت عمده فروش که نباید از حد ۳ تا ۵ درصد حاشیه سود بیشتر باشد. سوم قیمت خرده فروش که حاشیه سودش نباید از ۱۰ درصد بیشتر شود.
🔹همچنین درج تاریخ تولید، تاریخ انقضای محصول و اطلاعات سلامتی محصول، بخصوص محصولات غذایی و به ویژه درج برچسب تراریخته بودن یا نبودن محصولات هم باید مدنظر قرار گیرد. البته باید تولید و تبلیغ تراریخته ممنوع شود. لذا این اطلاعات باید به رویت مصرف کنندگان برسد.
🔸متاسفانه در کشور برداشت غلطی رایج شده است. در حالی که در دنیا حاشیه سود خرده فروشی و عمده فروشی بین ۳ تا ۷ درصد است. وزارت صنعت معدن و تجارت و وزارت جهاد کشاورزی باید اطلاع داشته باشند و بدانند که هزینه فرصت سرمایه یک تولیدکننده محصولات کشاورزی، صنایع تبدیلی کشاورزی و یا صنایع لوازم خانگی معادل یک سال عدم چرخش و گردش سرمایه و عدم النفع حاشیه سود سالانه است.
✅الگوی رسانهای فعال در جهاد تبیین
✳️همانگونه که رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمودند در «جهاد تبیین» بار اصلی بر دوش رسانهها است و همه ما متولیان حوزه رسانه در درجه نخست باید از خود بپرسیم که چرا در این امر خطیر نتوانستهایم در حد انتظار به تکلیف انقلابی خود عمل کنیم؟
🔻 بهنظر میرسد بهرغم مجموعه وسیعی از اقداماتی که در حوزه رسانهای در جبهه انقلاب اسلامی رخ داده، فقدان یک «الگوی کنش رسانهای» متناسب با «جهاد تبیین» مانع از اثربخشی تمامعیار و مطلوب این اقدامات شده است.
اینکه چنین الگویی چیست و چه ابعاد و ساختارهایی دارد، نیازمند مداقه و جهد فکری و عملی است، اما برخی از مهمترین مؤلفههای مبانی آن را به شرح ذیل میتوان بررسی نمود:
1⃣مفهوم رسانه مدرن در کشور ما تا حد زیادی وارداتی بوده و بهخصوص با پیشرفت فناوریهای ارتباطی همگام با تحول در مفاهیم جهانی رسانه تطور مییابد. این در حالی است که در بطن تفکر دینی مفاهیمی، چون «تبلیغ» و «تبیین» وجود دارد که اساس آن مبتنی بر فعالسازی حجت باطنی و قوه عاقله بشر برای فهم و تصمیم درست است.
رسانه مدرن اساساً در مسیری متفاوت در حرکت است و اتفاقاً با جذابیت بصری و هنری میکوشد پرده بر روی واقعیتها بیفکند.
«دیکتاتوری رسانهای در غرب» حاصل همین رویکرد صاحبان ابررسانههای غربی است.
2⃣زیربنای تبیین «شناخت» صحیح است. چنین شناختی از نخبگان فکری و خواص جامعه انتظار است. رسانه در این فرایند نقش واسطهگرانهای میان نخبگان و آحاد جامعه ایفا میکند و هم پیام آنان را به مردم منتقل کرده و هم بازخورد واقعی را دریافت میکند.
امروز بیش از هر زمان دیگر به «اندیشکدههای رسانهای» نیازمندیم که خلأهای نخبگانی در حوزه شناخت و ایدهپردازی در راستای تولید محتوا را جبران نماید.
3⃣اصالت یافتن «تبیین» بههیچروی بهمعنای غفلت از عرضه هنرمندانه نیست. هزار نکته باریکتر از مو اینجاست که رسانهای اسلامی و انقلابی بیان حقیقت را اصل دانسته و زبان هنر و جذاب را تنها ابزاری برای انتقال آن میداند، اما رسانه غیردینی بر جذابیت و مخاطبپسندی تکیه و حتی گاه حقیقت را فدای جلبتوجه میکند.
زبان و بیان هنرمندانه میتواند حقیقت را در لایههای عمیقتری رسوخ دهد، از این رو جهاد تبیین، یک کنش هنرمندانه است.
4⃣از مهمترین الزامات عمل رسانهای در جهاد تبیین، اتخاذ رویکرد آفندی و تهاجمی نسبت به دشمن است.
مهمترین نقش رسانهها در چنین آوردگاهی، اعتبارزدایی از دشمن و رسانههای آن است. برای کنش آفندی در جنگ رسانه باید فعالان جبهه خودی به لحاظ توانمندیهای مادی و معنوی رشد و ارتقا یابند و حمایتهای بیشتری از سپهر رسانهای انقلاب صورت پذیرد.
5⃣ تبیین بخشی از جهاد فکری و رسانهای ما است که باید با قدرت سیاسی، فرهنگی، اقتصادی، دفاعی، دیپلماتیک و امنیتی ما ترکیب شود و در یک تهاجم ترکیبی در آوردگاه حضور یابد.
🍀 نسخه ای برای نجات کشاورزی
🔻قرار است علاوه بر ۲۵۰ هزار هکتار فعلی، از سال آینده نیز برخی از محصولات کشاورزی همچون برنج به صورت کشت قراردادی انجام شود، این نوع کشت چه مزایایی دارد و دیگر کشورها چه تجربه ای در این زمینه دارند؟
یکی از مشکلات سالانه کشاورزی ما معدوم کردن محصولاتی است که کشاورز با زحمت آن ها را تهیه می کند اما مشتری برای آن وجود ندارد یا قیمت آن بیش از حد پایین است.
🔹کشت قراردادی که به گفته کارشناسان با اقبال گستردهای هم روبهرو شده به عنوان یکی از اثرگذارترین راهحل های تضمینی برای اجرای الگوی کشت در جهان محسوب میشود.
🔸 بر اساس این طرح، دولت یا بخش خصوصی طبق نیازهای داخلی با کشاورزان برای کشت محصولات کشاورزی قرارداد میبندد و طی آن، کشاورز از ابتدای فصل کاشت دقیقا میداند چه محصولی میکارد، محصول مزرعه خود را چه زمانی برداشت و چه زمانی مطالبات خود را دریافت میکند.
🌾 کشت قراردادی چیست؟
🔹بر مبنای این قرارداد جهاد کشاورزی برای هر هکتار زمین و در ازای سفته، کود مورد نیاز را به کشاورز تحویل میدهد. کشاورزان در پایان فصل کشت، محصول برداشت شده خود را به قیمت تضمینی اعلام شده به جهاد کشاورزی تحویل میدهند و بعد از کسر هزینه های کود، مطالبات خود را دریافت میکنند.
🔸 این کار با حمایت در تهیه و تحویل انواع کودهای ازته، فسفاته و پتاسه، همچنین با پرداخت یارانه و پاداش بهرهوری، بیمه کشاورزان و کسر مبلغ آن در زمان تحویل، یارانه آزمون خاک و... انجام میشود.
🍃 منافع کشت قراردادی چیست؟
🔹در این نوع سیستم تولید، خریدار که معمولا شرکت ها و صنایع غذایی هستند موظف به تعیین بهترین الگوی کشت، تامین نهادههای تولید، آموزش کشاورزان و بازاریابی هستند و کشاورزان فارغ از دیگر دغدغهها تنها باید تمرکز خود را بر برنامه ریزی برای کشت محصول با بالاترین کیفیت و حداقل بودجه بگذارند. نتایج آن نیز کاهش ریسک تولید و بازار و ثبات درآمد برای کشاورز و سود برای خریدار است.
🌻 اجرای کشت قراردادی، مثبت یا منفی؟
🔹بر اساس گزارش سازمان جهانی غذا، هم اکنون کشاورزی قراردادی در بسیاری از کشورها اجرا میشود و موفقیت هایی هم در پی داشته است، کشور هندوستان از پیشتازان این نوع کشت است که در طول سالها با آزمون و خطا نوع قراردادهای خودشان را اصلاح کردند که نفع کشاورز و شرکت طرف قرارداد در آن تامین شود.
🔸طبق آمارهای جهانی حدود 90 درصد کشاورزی در جهان قراردادی است، در حالی که در کشور ما تنها یک درصد کشت قراردادی انجام می شود.
🌐 راز بازی مرموز آمریکا در اوکراین
📚 صدای غالب در ماجرای اردوکشی نظامی در مرز اوکراین، صدای شلیک مسلسل ها، انفجار خمپاره ها و پرواز جنگندههای روسی نیست. بلندترین صدایی که اکنون به گوش می رسد، هشدارهای تند و جدی آمریکا و همپیمانانش درباره خطر قریب الوقوع جنگ و حمله نظامی توسط روسیه است.
🔹 هیاهو، حجم بزرگی از واقعیت میدانی تنش فعلی در خطوط مرزی اوکراین را شکل داده که البته بلندترین صدا نیز از حنجره جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا به گوش می رسد.
🔸 بایدن گفته که «شهروندان آمریکایی باید همین الان [از اوکراین] خارج بشوند.»
🔹 با این حال بعید است، رئیس جمهور 79 ساله آمریکا که از سوی رسانه ها به اختلال حافظه و حواس پرتی متهم شده، فراموش کرده باشد زمانی که معاون رئیس جمهور (باراک اوباما) بود، روسیه شبه جزیره کریمه را به خاک خود الحاق کرد؛ اما این اقدام هیچ گاه به جنگ نظامی میان روسیه و ناتو نینجامید.
🔸آن چه در «شرایط فعلی» بر اساس شواهد تا حد زیادی محتمل است ، این است که روسیه تصمیمی برای حمله به اوکراین ندارد. بلکه، در مسیر اعمال فشار بیشتر به غرب و سوق آن به سپردن ضمانتهایی مبنی بر توقف گسترش ناتو به سوی شرق (از جمله عضویت اوکراین) و عدم استقرار نیرو و سلاحهای بیشتر در شرق اروپا گام برداشته است.
🔹 در این میان، فرانسه به عنوان بزرگ ترین قدرت نظامی اروپا و آلمان به عنوان بازیگر ثروتمند و سیاستمدار این قاره که دو سالی است پروژه تشکیل «ارتش واحد اروپا» را پیش میبرند، کمترین تمایل برای رویارویی نظامی با روسیه را دارند.
🔸آن ها در سال های اخیر به تضاد منافع «ناتو» به رهبری آمریکا با اهداف و منافع خود در اروپا پی برده اند.
سیاست دوری این دو کشور از جنگ را می توان در چندین گفت و گوی تلفنی میان کاخ کرملین و الیزه و سفر اخیر امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه به مسکو و کیف، با هدف کاهش تنش مشاهده کرد.
🔹بر اساس آن چه گفته شد «هیاهو» یک روی سکه ماجرای اخیر اوکراین است.
🔸روی دیگر سکه، بازی مرموز آمریکا با رویدادهای شرق اروپا با هدف منافع خود است.
🔹ایالات متحده در دوره کوتاه و پرماجرای ریاست جمهوری دونالد ترامپ با شعار «اول آمریکا»، نفوذ خود در تحولات بینالمللی را از دست داد. او حتی بارها ناتو را به کاهش بودجه تخصیصی از سوی واشنگتن تهدید کرد.
🔸 حالا با ورود جو بایدن به کاخ سفید، او می خواهد نفوذ و قدرت از دست رفته واشنگتن را در قالب توانمندی در رهبری ناتو به ایالات متحده بازگرداند.
🔹لازمه این بازیابی قدرت، نمایش اهمیت این پیمان نظامی است که اساسا با تکیه بر وجود دشمنی به نام روسیه (یا اتحاد فروپاشیده جماهیر شوروی) متولد شده است.
🔸 در راه رسیدن به این هدف، پاریس و برلین که به دنبال کاهش تنش و همزیستی با روسیه هستند، سد راه واشنگتن و متحد آنگلوساکسونی آن، یعنی لندن، شده اند.
🔹باوجود آن چه گفته شد، جنگ در شرایط فعلی رویدادی نامحتمل است.
🔸با این حال، راه حماقت برای شروع جنگ باز است. چه بسیار جنگ هایی در تاریخ که با یک اشتباه آغاز شدند.
#نبی_شریفی
🔺️در خرداد ماه هشدار داده بودیم که قیمت برنج نجومی می شود!
مسیح کشاورز، دبیر انجمن واردکنندگان برنج:
🔹ما در خردادماه به مسئولان مربوطه توضیح دادیم که با توجه به کمبود برنج در بازار، اجازه دهید که واردات انجام شود تا بازار دچار تنش نشود و قیمت برنج ایرانی افزایش چشمگیری را تجربه نکند، متأسفانه به پیشنهادات ما توجهی نشد و در نتیجه شاهد افزایش شدید قیمت بودیم به طوری که قیمت برنج ایرانی به ۱۰۰ هزارتومان رسیده است که کنترل آن نیز به راحتی امکان پذیر نیست.
ازجمله میدان مین هایی که روحانی برای دولت رئیسی تدارک دیده بود ¡¡¡¡