eitaa logo
خط هدایت( امید به آینده)
464 دنبال‌کننده
6.2هزار عکس
4.7هزار ویدیو
407 فایل
ادمین @hamidi313
مشاهده در ایتا
دانلود
چه رمز و رازی در میز ملاقات چهارمتری کاخ کرملین نهفته است؟! 🔻 ملاقات حجت الاسلام رئیسی رئیس جمهوری اسلامی ایران، مکرون رئیس جمهور فرانسه و شولتز صدراعظم آلمان با پوتین در کاخ کرملین دقیقاً از شرایط یکسانی برخوردار بود؛ یعنی هر سه مقام عالی در دو سوی یک میز بیضی شکل چهار متری با پوتین دیدار کردند. 🔻 تست PCR روسی که توسط تیم پزشکی ریاست جمهوری روسیه انجام شود، شرط اصلی کرملین برای ملاقات بدون فاصله‌گذاری با مقامات خارجی است. هیچکدام از سران ایران، فرانسه و آلمان حاضر به انجام چنین آزمایشی توسط کرملین نشدند و ترجیح دادند دیدار با فاصله چهار متری انجام شود. 🔻 در روابط بین‌الملل اصل بر بی‌اعتمادی است. این بی‌اعتمادی نیز افزون بر ماهیت بازیگران موجود در روابط بین‌الملل، عمدتاً به‌خاطر ماهیت خود روابط بین‌الملل است. اعتماد به دیگران در روابط بین‌الملل یک حماقت دیپلماتیک است. 🔻 عدم موافقت روسای جمهوری اسلامی ایران، فرانسه و آلمان برای انجام تست کرونای روسی یک اقدام منطقی و مبتنی بر واقع‌گرایی است. قریب به اتفاق روسا و مقامات بلندپایه کشورهای جهان از انجام آزمایشات پزشکی در کشورهای خارجی به خاطر حتی یک درصد احتمال در اختیار قرار گرفتن DNAشان در کشور میزبان، به شدت اجتناب می‌کنند.
رهبر انقلاب: ما همیشه رویکرد انتقادی نسبت به مسائل اقتصادی در حوزه عدالت اجتماعی، توزیع ناعادلانه ثروت و ... داریم اما قضاوت مراکز اقتصادی معروف دنیا این است که ایران در شاخص‌های مهم اقتصاد پیشرفت‌های قابل ملاحظه‌ای داشته است. ⭕️ نگاهی به ۱۲ شاخص کلان اقتصادی ایران در آمارهای جهانی بعد از ۱۰ سال سخت 🔻سایت «NaijaQuest»: ایران بین ۱۰۰ کشور فقیر نیست 🔻رتبه ایران در مبارزه با گرسنگی: ۳۵ 🔻شاخص قدرت خرید: بهتر از ۹۷ کشور 🔻رتبه ایران در شاخص توسعه انسانی: ۷۰ 🔻رتبه ایران در سرانه مصرف غذا: ۵۸ 🔻رتبه ایران ساخت ایران: ۵۰ 🔻رتبه ایران در شاخص کیفیت زندگی: ۸۶ 🔻رتبه ایران در کارآمدی نظام سلامت: ۳۹ 🔻رتبه ایران در شاخص‌های علمی: ۱۶ 🔻رتبه ایران در تولید روی و فولاد: ۱۰ 🔻رتبه ایران در شاخص رقابت صنعتی: ۵۶ 🔻رتبه ایران در شاخص جهانی نوآوری: ۶۰
مبارزه با فساد، اسم رمز عملیات جدید بحران‌سازی در کشورهای اسلامی 🔰اندیشکده ، مهمترین اندیشکده سیاست خارجی خبیث، در ارائه راهبردها و چشم اندازهای سال ۲۰۲۲ در خاورمیانه اعلام میکند: 🔹 مقابله با فساد ریشه‌دار، اصلی در خاورمیانه و شمال آفریقا در سال ۲۰۲۲ خواهد بود 🔹 هر مبارزه با فساد باید فراتر از تحریم های افراد باشد تا به هسته اصلی مشکل یعنی سیستم اقتصادی حکومت داری(منظور سقوط حکومت ها) رسیدگی کند 🔹 نیز بدون اصلاح معنا دار نظام اقتصادی، احتمالا شاهد اعتراضات و ناآرامی های بیشتری در این زمینه خواهد بود. 🔹 بر این اساس جامعه بین‌المللی باید به جای درخواست از نخبگان برای کمک به حفظ «ثبات»، مشروع شهروندان خاورمیانه و شمال آفریقا را در قرار دهد https://www.chathamhouse.org/2022/02/tackling-corruption-focus-mena-2022 🔰 نکات ویژه گزارش این اندیشکده راهبردی: 1️⃣ شیفت گفتمانی اصلاح طلبان، ضدانقلاب و های معاند از مطالبه آزادی به مطالبه در همین راستا قابل مشاهده و تحلیل است. شرایط اقتصادی و شرایط زیست فرهنگی جدید نیز با این چرخش گفتمانی تناسب دارد. 2️⃣ فرمایشات اخیر رهبر معظم انقلاب که فرمودند دشمنیِ اقتصادی و دشمنیِ رسانه‌ای دو وسیله در اختیار دشمن است برای جدا کردن از نظام؛ برای دست‌کاری کردن فکر مردم و اندیشه‌ی مردم... نیز ناظر بر همین راهبرد ارزیابی میشود. همچنین نشان از شناخت دقیق در حال و آینده توسط معظم له دارد. 3️⃣ عدالت، مبارزه با فساد و رفع تبعیض، محوری دو پهلو است که هم امکان همراستا شدن با را به دشمن می‌دهد و هم دشمن می‌تواند ظرفیت جهت دهی را تا پایان برای خود حفظ کند 4️⃣ بخشی از فعالیتهای درون جریان انقلابی در حوزه عدالتخواهی، انقلابیگری و مطالبه گری در ذیل این راهبرد توسط دشمن و جریان غربگرا طرح ریزی و عملیاتی میشود 5️⃣ زیست فرهنگی جدید و عمومی شده به نحوی است که نمی‌توان مطالبات دست چندم را به راحتی برای مردم، موضوعیت‌دار کند و ضرورت مطالبه توسط مقام معظم رهبری در همین راستا قابل فهم می باشد 6️⃣ قطعا در سال 1401 و 1402 ما با توجه به راهبرد دشمن و ابزارهای او ( اقتصاد و رسانه) چالش های متعددی را در سطح افکار عمومی و حتی کف خیابان خواهیم داشت و مهمترین ابزار پیشگیری و کاهش این هزینه ها، فعالیت و ذیل جهاد تبیین مد نظر رهبر معظم انقلاب در عرصه افکار عمومی از هم اکنون است.
عقب‌نشینی ممنوع! 🔰 آمریکایی‌ها و طرف‌های غربی در یک اقدام هماهنگ، عملیات گسترده رسانه‌ای را با دستور مشترک تحریف روند مذاکرات، آغاز کرده‌اند. این اقدامات با هدف گنجاندن خواسته‌های مدنظر طرف آمریکایی در متن توافق احتمالی و حل‌وفصل مسائل باقیمانده بر مبنای خواست طرف مقابل، طراحی شده است. آمریکایی‌ها اکنون به دنبال این هستند تا با بسیج افکار عمومی در ایران بر روی مذاکرات اثر بگذارند. اکنون در مواجهه با مسائل اختلافی باقی‌مانده در مذاکرات، هر اقدامی از طرف جمهوری اسلامی که شائبه ایجاد عقب‌نشینی از موضع کنونی را به ذهن متبادر نماید، برای طرف مقابل به‌منزله این است که اقدامات آنان برای اعمال فشار بر ایران پاسخ داده و یقیناً در ادامه روند، مذاکرات را با چالش مواجه خواهد کرد. 🌐 آمریکایی‌ها به‌خوبی می‌دانند که اگر امروز امتیاز ندهند و توافق در این مقطع صورت نگیرد، در آینده باید مابه‌ازای بیشتری برای توافق پرداخت کنند. از طرفی مسئله آمریکایی‌ها این است که چگونه ‌توافقی صورت گیرد که بازگشت‌پذیری تحریم‌ها برای تسری و تعمیم به سایر حوزه‌های مورد مناقشه با ایران میسر باشد؛ لذا در این مقطع با بهره‌گیری از این تاکتیک‌ها به دنبال دستیابی به یک راه‌حلی هستند که این هدف راهبردی آن‌ها در توافق احتمالی با جمهوری اسلامی به انسداد کشیده نشود. بر همین مبناست که ضرورت دارد در این شرایط، در مقابل پروژه عملیات روانی دشمن، از افکار عمومی در داخل صیانت شده و همچنین از هر اقدامی که شائبه عقب‌نشینی تیم مذاکره‌کننده جمهوری اسلامی را تلقی نماید و باعث تشجیع طرف مقابل شود نیز جلوگیری شود.
دیپلماسی اقتصادی راهی برای خنثی سازی تحریم 📝 یعقوب ربیعی 🔰 جمهوری اسلامی ایران با داشتن ۱۵ کشور همسایه، دومین کشور جهان از نظر تعداد همسایه‌ها محسوب می‌شود و این به معنای وجود موقعیت و ظرفیتی کم نظیر برای دست یابی به بازار‌های خارجی در راستای رشد و توسعه اقتصادی است. اما با وجود این پتانسیل، دیپلماسی اقتصادی یکی از ظرفیت های مغفول مانده کشور ماست. چنانچه ما از واردات 60 میلیارد دلاری کشور پاکستان فقط حدود 700 میلیون دلار سهم داریم. البته این نکته درباره بقیه همسایگان هم صادق است؛ مثلا صادرات ما به قطر 350 میلیون دلار، به ارمنستان 400 میلیون دلار، به قزاقستان 80 میلیون دلار و قس علی هذاست. ✅ لذا اولین وظیفه دستگاه دیپلماسی در دولت سیزدهم، رهایی از غربگراییِ محضِ دولت قبل و متوازن کردن روابط دیپلماتیک است. در این مسیر ما نیازمند یک کنشگری فعال هستیم. همانگونه که رهبر معظم انقلاب فرمودند خنثی سازی تحریم ها، مقدم بر رفع تحریم است و یکی از الزامات کار، افزایش دیپلماسی اقتصادی است. سفر آیت الله رئیسی به تاجیکستان، ترکمنستان، روسیه و قطر و دیگر سفرهای دیپلماتیک پیش رو می تواند نوید دهنده عمق‌بخشی به روابط تجاری با شرکای فعلی و تلاش برای به دست آوردن شرکای جدید باشد.
🔰گنبدی نه‌چندان آهنین! 🗞«عطوان» سردبیر روزنامه رأی‌الیوم نوشت: «یک پهپاد کوچک شناسایی که ساخت آن تنها چند صد دلار هزینه دارد به حریم هوایی فلسطین اشغالی نفوذ می‌کند و هواپیماهای جنگی و بالگردهای ساخت آمریکا و همچنین سامانه گنبد آهنین که میلیون‌ها دلار هزینه دارند موفق به ره‌گیری آن نمی‌شوند. امیدواریم برخی از کشورهای حوزه خلیج‌فارس که برای خریدن سامانه گنبد آهنین در ازای میلیاردها دلار با یکدیگر مسابقه می‌دهند و تصور می‌کنند که این سامانه از آن‌ها محافظت خواهد کرد جزئیات این شکست اسرائیل را در برابر پهپادهای مقاومت دنبال کرده باشند». نماینده پارلمان لبنان در مصاحبه با خبرگزاری تسنیم نیز گفت: «نفوذ پهپاد حزب‌الله به عمق اراضی اشغالی و بازگشت آن به لبنان پس از عملیات موفقیت‌آمیز شناسایی، ضعف‌های دشمن صهیونیستی و توانمندی مقاومت را به نمایش گذاشت. اگر مقاومت قصد داشت موضعی را مورد هدف قرار دهد این کار را می‌کرد و پهپاد را به سمت هدف خاصی هدایت می‌کرد به‌طوری‌که آنجا را بمباران یا منفجر کند. این اتفاق، تل‌آویو را ساعت‌ها در سردرگمی شدید قرار داد». روزنامه «کالکالیست» صهیونیستی نیز با پذیرش این شکست بزرگ، نوشت: «جنگنده‌های «اف-۱۶»، «بالگردهای آپاچی» و موشک‌های «گنبد آهنین» نتوانستند مانع پهپادی شوند که از لبنان به اسراییل نفوذ کرد و دوباره به آنجا بازگشت. این تنها یک پیروزی در جنگ روانی نیست، بلکه یک شکست اقتصادی نگران‌کننده است. نیروی هوایی صدها هزار شِکِل(واحد پول رژیم صهیونیستی) برای یک ره‌گیری ناموفق هزینه کرده است!».
حاشیه پر رنگ تر از متن در روزهای اخیر شاهد واکنش های مختلفی به اظهارات نویسنده فیلمنامه فیلم سینمایی «نمور» که در بخش سودای سیمرغ جشنواره فیلم فجر به نمایش درآمد هستیم. خانم نوشین معراجی، نویسنده فیلمنامهٔ این فیلم، در نشست خبری پس از نمایش فیلم در جشنواره، اظهاراتی کرد که موجب واکنش های متفاوتی از طرف جامعه و شخصیت های فرهنگی و دینی و... شد. اما عجیب اینجاست که همه به این اظهارات توجه داشتند، ولی فراموش کردند این مطالب در مقام دفاع از وقایعی بود که در فیلم «نمور» بیان شده است. آیا منتقدین متوجه بودند در فیلم، داستانی روایت شده که خانم معراجی در دفاع از آن مجبور به بیان آن مطالب سخیف و غیرشرعی شده؟ چرا به اصل فیلم پرداخته نمی شود و مورد اعتراض قرار نمی گیرد؟ در فیلم دختر خانواده بعد از ارتباط.... با پسری که به او علاقه دارد، باردار شده، اما پسر او را رها کرده به خارج از کشور می رود، برادر بزرگ خانواده برای حفظ آبروی خانواده فرزند را از خواهر جدا کرده و او را به عقد رفیقش در می آورد و فرزند این رابطه... را با خود به خارج از کشور می برد. خانم نوشین معراجی برای توجیه حلال زادگی این فرزند و دفاع از بیان این نوع رابطه در فیلم، چنین اظهاراتی کرده است. مسولین جشنواره اول باید پاسخ دهند چگونه این فیلم با این نوع نگاه غیرشرعی و فمینیستی به جشنواره فجر راه یافته و در بخش سودای سیمرغ به نمایش درآمده و آیا قرار است این فیلم که به اذعان منتقدین سینما بسیار ضعیف ساخته شده که حتی موجب تمسخر تماشاچیان و منتقدین بوده و با هدف القاء افکار فمینیستی و زیر سوال بردن غیرت خانواده های ایرانی ساخته شده، در سینماها به اکران درآید؟ چرا کسی به نمایش فیلم و محتوای آن که قرار است در برابر چشمان دختران و پسران و جوانان این جامعه که ارزش های دینی الویت آن است، اعتراض نمی کند و فقط به دفاع بلاوجه نویسنده فیلم پرداخته می شود؟ این پرداختن به حاشیه و غفلت از اصلِ فاجعه نیست؟ رها کردن اصل که ترویج تفکرات فمینیستی و زیر سوال بردن روابط اخلاقی و شرعی در خانواده مسلمان ایرانی مهمتر است یا اظهارات نویسنده در دفاع از آن؟ آیا با عذرخواهی خانم نویسنده اکران این فیلم هم در آینده ممنوع می شود یا باید شاهد نمایش فیلم در سینماهای سراسر کشور باشیم؟ البته به گمان من ساخت فیلم با این موضوع، و راه یافتن آن به جشنواره فجر با وجود ضعف های فاحش در ساخت و اظهارات نویسنده در دفاع از قبح شکنی فیلم، هدفدار بوده و پررنگ کردن حاشیه(اظهارات نویسنده) برای دور شدن اذهان از اصل ماجرا(داستان فیلم) است که قرار است در آینده‌ به‌نمایش در آید. چه بسا همین حاشیه کنجکاوی مخاطبان برای تماشای فیلم را دو چندان کرده و به فروش گیشه آن کمک کند.
هدایت شده از خبرگزاری فارس
7.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سخنگوی قوه‌قضاییه: یکی از مسئولان دولت قبل در رابطه با بورس به حبس محکوم شده است 🔹ما درمورد بورس به مسئولانِ وقت هشدار دادیم اما توجهی نشد. در این رابطه یکی از مسئولان عالی‌رتبه وزارت اقتصاد دولت قبل در دادگاه بدوی به حبس و انفصال از خدمت محکوم شده و برای اعضای سابق هیئت‌مدیره بورس هم پرونده قضایی تشکیل داده‌ایم. 🔹در بررسی‌ها مشخص شد که یک شرکت ۲۵ هزار میلیاردتومان وارد بورس کرده و به‌یک‌باره خارج شده است. نوع ورود و خروج ۱۰۰ شرکت دولتی از بورس جای سوال دارد. @Farsna
چند نکته کوتاه بابت قضیه نوشین معراجی 🔻 حجت احسان بخش فعال رسانه ای نوشت: 🔹 این قضیه نشان داد مطالبه گری همه جانبه مومنین نسبت به ناهنجاری ها و قبح شکنی ها جواب می دهد لذا قدرت جامعه مومنین کشور را نباید دست کم گرفت. 🔹 بسیاری از فیلم های جشنواره فجر امسال هم نسبت به فرم هم نسبت به محتوا به مراتب از جشنواره های سال های قبل بهتر و با کیفیت تر بود که جای تشکر دارد، البته وجود بعضی از فیلم ها در جشنواره امسال همچنان جای سوال و ابهام را باقی میگذارد ولی به صرف وجود دوسه فیلم نا مناسب نباید کلیت جشنواره را زیر سوال برد. 🔹 دشمنان نظام جمهوری اسلامی مخصوصاً رسانه روباه پیر بی بی سی فارسی در تلاش هستند از این قضیه سوء استفاده کامل را کرده و با آن، هم دولت نوپای آقای رییسی را بزنند و هم وجهه آن را در بین مردم مخصوصاً مومنین خراب کنند که باید در این زمینه کاملاً هوشیار بود. 🔹 امیدواریم برخورد های لازم با نوشین معراجی صورت بگیرد که دیگر کسی به خود اجازه ندهد چنین سخنان ناشایست و خلاف شرعی را به زبان آورد و البته چندین بار عذرخواهی و اظهار پشیمانی وی بابت گفتن این سخن باید مورد توجه مردم قرار گیرد و باعث شعله ورتر شدن این قضیه نگردد. 🔹 نویسندگان متدین باید همه جانبه در زمینه نوشتن فیلمنامه های مناسب در این زمینه ورود کنند و نگذارند کیان دینی خانواده ایرانی مورد هجمه یک عده لا ابالی بی دین قرار گیرد. 🔹 دولت آقای رییسی و وزارت ارشاد حتماً برای سالهای بعد تمام توان خود را به کار گیرند که شاهد فیلم هایی باشیم که رعایت شوون اسلامی و فرهنگی در آن فیلم ها شده باشد و ترویج سبک زندگی اسلامی در آن فیلم ها در اولویت قرار گیرد.
🔴 دولت حسن روحانی رکورددار جهش اجاره‌ مسکن در ۳۸ سال اخیر 🔹براساس آمارهای بانک مرکزی و مرکز آمار ایران، نرخ تورم سالانه اجاره‌بهای مسکن در نیمه اول سال ۱۴۰۰ به رقم ۶۳/۷ درصد رسیده که بالاترین و شدیدترین جهش نرخ تورم اجاره‌بهای مسکن از سال ۱۳۶۲ تاکنون است. 🔹این آمار نشان می‌دهد از سال ۱۳۶۲ تا پایان ۱۳۹۵ بالاترین نرخ تورم مربوط به سال ۱۳۷۵ و دولت مرحوم هاشمی رفسنجانی با ۳۶/۴ درصد و سال ۱۳۷۶ با تورم ۲۸/۹ درصد بوده است. 🔹در دولت احمدی‌نژاد نیز رکورد رشد سالانه اجاره‌بهای مسکن مربوط به سال ۱۳۸۷ با ۲۸/۹ درصد بوده است. 🔹اما در دولت روحانی نرخ تورم اجاره‌بها با ۲۰/۷ درصد در سال ۱۳۹۲ شروع شده و طی سال‌های ۱۳۹۳ تا ۱۳۹۷ بین ۸ تا ۱۵ درصد در نوسان بوده با این‌حال، در سال ۱۳۹۸ تورم اجاره‌بهای مسکن به ۲۷/۵ درصد؛ در سال ۱۳۹۹ به ۴۲/۷ درصد و در نیمه اول سال ۱۴۰۰ به ۶۳/۷ درصد رسیده است. 🔹قابل ذکر است نرخ تورم ۶۳/۷ درصدی اجاره‌بهای مسکن طی سال جاری درحالی است که میانگین تاریخی آن طی سال‌های ۱۳۶۲ تا ۱۳۹۸ حدود ۱۷ درصد بوده است.
هدایت شده از خبرگزاری فارس
ایران و قطر با تونل به هم وصل می‌شوند 🔹مدیرعامل سازمان بنادر: درحال مذاکره هستیم تا در حوزه‌های هوایی، دریایی، بندری و ساخت تونل دریایی با قطر توافق کنیم. ساخت تونل زیردریا بین ایران و قطر یک پروژه بی‌نظیر به شمارمی‌رود. این تونل بندر دیر بوشهر را به قطر وصل می‌کند. فردا رئیس‌جمهور به قطر می‌رود تا این توافق‌نامه‌ها به امضا برسد. @Farsna