eitaa logo
خط هدایت( امید به آینده)
462 دنبال‌کننده
6.2هزار عکس
4.8هزار ویدیو
408 فایل
ادمین @hamidi313
مشاهده در ایتا
دانلود
14.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 ۷ دقیقه طوفانی حاج سعید قاسمی ✍ حواشی بازی ایران و لبنان/ مشهد چه خبره؟ واقعا الان وقته گوش دادن به حرف های حاج سعید هس
چکیده بیانات نوروزی مقام معظم رهبری
توئیت جدید عمران خان: 🔸در کربلا، در مواجهه با دشمنی که تعدادشان بسیار بیشتر بود، امام حسین (ع) و اهل بیت و پیروانش جان خود را فدا کردند تا تفاوت حق (حق) و باطل (باطل) را به مردم نشان دهند. امروز ما برای حقیقت و میهن پرستی علیه باطل و خیانت مبارزه می کنیم.
چرا عربستان وادار به پذیرش آتش‌بس شد؟ 🔸عربستان سعودی و دولت نجات ملی یمن به یک آتش بس موقت دوماهه با وساطت سازمان ملل دست یافته اند. 🔸این آتش بس پس از ۷ سال جنگ بی سابقه علیه استقرار دولت نجات ملی یمن در صنعا، یکی دستاورد سیاسی بسیار مهم برای طرف یمنی (به رسمیت شناخته شدن و کم شدن فشار از روی مردم آن) به شمار می رود لکن از لحاظ نظامی به سود سعودی هاست زیرا در چند هفته اخیر به شدت زیر ضربات موشکی و پهپادی ارتش یمن قرار داشتند و ابتکار عمل در این زمینه در دستان انصارالله بود. 🔻در خصوص آتش‌بس اعلام شده چند نکته باید ذکر شود: 1️⃣ آتش بس به معنای صلح و تمام شدن جنگ نیست، لکن پس از ۷ سال درگیری مداوم، همین که بن سلمان می پذیرد تجاوز را متوقف کند بدون آن که شروطش (خلع سلاح انصارالله، تصرف کامل یمن و بازگرداندن عبدربه منصور هادی به قدرت درصنعا) محقق شود، نشان از ناکامی وی در اهدافش دارد. 2️⃣ بر اساس طرح آتش بس ورود کالا و سوخت به بنادر تحت کنترل انصارالله تحت نظارت سازمان ملل انجام خواهد گرفت؛ همچنین پروازهایی به مقصد صنعا از مبداء مصر و اردن صورت می پذیرد و عملا محاصره یمن برای ۲ ماه لغو می گردد. 3️⃣ در خصوص پایدار بودن آتش بس نکات مختلفی مطرح است ولی به نظر می رسد سعودی ها متوجه این نکته هستند که انصارالله دیگر شکست نخواهد خورد و با توجه به پیشرفت های اخیرش در تکنولوژی موشکی و پهپادی و حملات سنگینی که به خاک انجام داده، بهتر است عقلانیت به خرج داده و آبرومندانه از باتلاق یمن خارج شود. 🔸نباید فراموش کرد که سعودی در ۷ سال اخیر بر اساس گمانه‌زنی‌ها بیش از ۴۰۰ میلیارد دلار برای جنگ یمن هزینه کرده که مبلغ قابل توجهی به شمار می رود اما دستاوردی برای این کشور نداشته است. 4️⃣ آتش‌بس اخیر فارغ از پایدار بودن یا نبودن آن، این نکته را به تحلیلگران اثبات نمود که توازن وحشت ناشی از عملیات مقابله به مثل و معتبر بودن تهدید، تا چه حد می تواند محاسبات طرف قدرتمندتر را تغییر دهد و منجر به بازدارندگی برای بازیگر ضعیف تر گردد. 🔸بدون تردید اگر انصارالله در هفته های اخیر اینگونه مراکز اقتصادی و صنعتی عربستان را زیر ضربه موشکی نمی گرفت، بن‌سلمان نیز حاضر به قبول آتش‌بس نمی‌گردید. 📌در نهایت دلایل پذیرش آتش بس از سوی سعودی را در این چند مورد میتوان خلاصه کرد: ۱- فرسایشی شدن جنگ در یمن و ناکامی در تصرف صنعا ۲- هزینه های بسیار زیاد این جنگ برای اقتصاد نفتی سعودی ۳- وحشت سعودی ها از استمرار عملیات های موشکی و پهپادی یمنی ها و ناتوانی ارتش آنها در جلوگیری از این‌حملات./علیرضا تقوی‌نیا
آخرین وضعیت نظامی در اوکراین پس از ۳۸ روز جنگ نیروهای ارتش روسیه از منطقه کیف و از بیشتر منطقه چرنیهیف در شمال این کشور عقب نشینی کردند. این تصمیم به جهت جلوگیری از تلفات زرهی و انسانی بیشتر در این مناطق و همچنین کمک به تحقق اهداف دیگر روسیه از جنگ اوکراین گرفته شده است. ارتش روسیه اخیرا با انتشار بیانیه‌ای در خصوص عقب نشینی های یک هفته اخیر در جبهه های شمالی عنوان کرد که عقب نشینی های صورت گرفته بصورت کنترل شده و پس از تحقق اهداف از پیش تعیین شده انجام می‌شود. به ادعای روسیه، هدف اصلی از عملیات در محورهای شمالی، مشغول نگه داشتن نیروهای اوکراینی برای حفظ پایتخت و شهرهای مهم بوده است و اکنون با محقق شدن این هدف تمرکز اصلی معطوف تصرف منطقه دونباس خواهد شد. هرچند که ارتش روسیه، تحقق اهداف از پیش تعیین شده را علت اصلی عقب نشینی از جبهه های کیف و چرنیهیف اعلام کرد، اما دشواری نبردها در جبهه های مذکور، پشتیبانی ضعیف از یگانهای زرهی پیشرو، اجرای ضعیف برنامه های عملیاتی، ناهماهنگی میان یگان های جناح های مختلف و همچنین مقاومت سرسختانه نیروهای اوکراینیِ مجهز به انواع سلاح های ضدتانک از دیگر دلایل مهم ارتش روسیه برای اتخاذ چنین تصمیم مهمی بود. پس از اعلام عقب نشینی از جبهه های شمالی، منطقه دونباس شاهد ارسال کاروان های نظامی بزرگ ارتش روسیه است. ارتش روسیه اکنون تمام تمرکز خود را معطوف جنوب شرق اوکراین کرده است تا یکی از اصلی ترین اهداف خود از آغاز این جنگ،‌ یعنی آزادسازی منطقه دونباس را به سرانجام برساند. بنابراین در روزهای آتی منطقه دونباس شاهد حجم گسترده تری از نبردها و بمباران ها خواهد بود و ارتش روسیه برای حفظ آبرو با توان بیشتری حمله خواهد کرد.
🇵🇰 پاکستان و چند نشان به فاصله کوتاهی پس از اعلام عمران خان به دریافت نامه تهدید از جانب آمریکا، رسانه‌های پاکستانی خبر از خنثی شدن طرح ترور نخست وزیر پاکستان داده‌اند. آمریکا از تنش آفرینی در پاکستان به دلیل تدوام مراوده سیاسی اقتصادی عمران خان و پوتین چند هدف راهبردی را دنبال می‌کند: انزوای سیاسی اقتصادی روسیه، لطمه به موقعیت چین، روی کارآوردن دولت رادیکال و وابسته در پاکستان در فرض جایگزینی دولت مقتدر، و ناامن شدن مرزهای شرقی ایران و نیز تقویت داعش در افغانستان و درنتیجه سونامی مهاجرت از افغانستان و پاکستان به ایران در فرض انسداد سیاسی و بحران اجتماعی در پاکستان. جالب آنکه از اوایل سال ۲۰۰۹ پنتاگون در گزارشی «فروپاشی قریب الوقوع پاکستان و مکزیک» را اعلام و زمینه‌سازی کرده بود.
‍ 🔴 مشت محکم روسیه برای شکستن سروری و آقایی دلار 🔸پوتین در راستای استاندارد طلا برای روبل روسیه؛ حرکت کیش و مات را روی شطرنج سیاسی دنیا انجام می‌دهد. 🔸پوتین هر گرم طلا را با ۵۰۰۰ روبل روسیه برابر اعلام کرد. 🔸آخرین باری که یکی از حاکمان دنیا جرات چنین کاری را داشت، قذافی بود که ناتو او و کشورش را نابود نمود. ⁉️امّا آیا ناتو به این دلیل وارد جنگ رودررو با روسیه می‌شود؟ اگر ناتو وارد چنین جنگی شود توانایی نابود کردن ابرقدرتی همچون روسیه را دارد؟! 🔸این حرکت پوتین در واقع اعلام جنگ مستقیم با راکفلرها و سیستم پولی مبتنی بر بهره بانکی دنیا (ربا) می‌باشد. 🔸با این حرکت هوشمندانه پوتین؛ نه تنها دیگر هیچ تحریمی بر علیه روبل روسیه شانسی نخواهد داشت، بلکه روبل روسیه با پشتوانه طلا، مانند اسلحه‌ای جهت نابودی سیستم مالی بدون پشتوانه جهان عمل خواهد نمود. ⚠️نکته: روسیه جزء تولیدکنندگان طلا نیز تلقی می‌شود.
چرا و چگونه اروپایی ها و آمریکایی ها کشورهای خاورمیانه را بهم می ریزند؟ مردم ایران باید این جریان مخوف را بشناسند. سوالی این است که قدرتهای فرامنطقه ایی با چه نیرویی مردم را علیه منافع ملی خودشان می شورانند؟ بعد از اغتشاشات اخیر در عراق، ایران و لبنان و حالا در پاکستان این سوال بدجوری ذهنم را مشغول کرده است. حسرت کودتای ۲۸ مرداد در دل ما ایرانی ها یک حسرت تاریخی است. حادثه ایی بزرگتر از ملی شدن صنعت نفت و انقلاب، در کل تاریخ معاصر نبوده است. یک حرکت ملی گرایانه و صددرصد به نفع کشور و ملت ایران. یک اتفاق تاریخی و غرور انگیز. اما چه اتفاقی می افتد که یک ملت علیه ناجی خود شورش می کنند و شعار مرگ بر سر میدهد؟ آیا غیر از ایرانیان امیر کبیر خود را به قتل رساندند؟ او گناهی غیر ایستادگی در مقابل روس و انگلیس داشت؟ آیا قدرنشناسی ما ایرانیان است یا عدم بلوغ سیاسی و یا شاید هم ساختارهای مخفی مخوف و بسیار قدرتمند باعث رویارویی مردم و نخبگان ملی می شود؟ بهر حال یک ساختار سیاسی مخوف در کشورهای غرب آسیا وجود دارد که هیچ سیاستمداری را برای آزادی عمل و بخصوص حرکت در خلاف منافع قدرتهای بزرگ، آزاد نمی گذارد و این ساختار قادر است مردمی ترین و کاریزماتیک ترین حکومت ها را هم به چالش بکشد و بر عکس وابسته ترین و خیانت کار ترین مهره ها را در عرصه سیاسی کشورها به مدت طولانی حمایت کند. توسط همان جریان انگلیسی و غربی که دویست سال است نگذاشته آب خوش از گلوی مردم منطقه خاورمیانه ، پایین برود و هر زمان اراده کرده است کشتار وحشیانه در منطقه به راه انداخته است. تحولات اخیر پاکستان نشان میدهد سیاستمداران خاورمیانه، تحت کنترل یک نیروی شیطانی هستند که هر گاه علیه اروپایی ها و آمریکایی ها موضع گیری کنند، با چالش جدی مواجه میشوند. *عمران خان اجازه احداث پایگاه به آمریکایی ها در پاکستان را نداد. همچنین حاضر نشد حمله روسیه به اوکراین را محکوم کند* و حالا دو حزب مهم پاکستان علیه او در خیابانها به صف شدند و بیش از ۱۷۰ نماینده مجلس برای برکناری او به موافقت خود را اعلام کرده اند.حزب مسلم لیگ جناح نواز شریف با ۸۴ نماینده و حزب مردم پاکستان با ۵۶ نماینده و نیز جمعیت علمای اسلام با ۱۵ نماینده و احزاب دیگر که ۱۲ نماینده دارند، از طرح سلب رای اعتماد از عمران خان حمایت می‌کنند. از سال ۱۹۴۷ که پاکستان به استقلال دست یافت، تا به امروز هیچ یک از ۲۱ نخست وزیر این کشور نتوانسته اند دوره پنج ساله نخست وزیری را کامل کنند. هر کدام از آنها به دلایل مختلف از جمله ترور، کودتای نظامی، فساد مالی ، عدم توانایی اداره کشور، عدم توانایی امنیت کشور و ... زودتر از موعد پنج ساله صندلی نخست وزیری را ترک کرده اند. پاکستان کشوری است که بیشترین تاثیرات مخرب را از سیاستهای دولت خبیث انگلیس داشته است. براستی آبشخور این احزاب کجاست؟ چرا ما نمی توانیم کوچکترین خللی در دستگاه سیاسی کشورهای غربی ایجاد کنیم؟ چه کسانی احزاب پاکستان را رهبری می کند که صددرصد در جهت منافع آمریکایی ها و اروپایی قرار گرفته اند؟ این روزهای پاکستان ما را یاد کوتاهی ۲۸ مرداد ایران می اندازد. براستی خاستگاه این شورش‌های سیاسی که مانع پرداختن سران کشورها به منافع ملی شأن میشود ، دقیقا کجاست؟
🔰نگرانی اندیشکده آمریکایی از بازوی جدید جبهه مقاومت 📌مؤسسه امریکن انترپرایز در گزارشی به قلم کاترین زیمرمن، عضو ارشد این اندیشکده نوشت: «حوثی‌های یمن بخشی از ائتلاف غیررسمی به رهبری ایران هستند که به محور مقاومت مشهور است و تهدیدی فزاینده برای امنیت منطقه‌ای در خاورمیانه محسوب می‌شوند. آمریکا حوثی‌ها را محصول جنگ یمن می‌داند -یک جنبش محلی یمنی با اهداف محلی یا به تعبیر دیگر، یک گروه نیابتی یمنی تحت فرماندهی مطلق ایران. در عوض، حوثی‌ها استقلال خود را حفظ کرده‌اند و هم‌زمان در شبکه عاملان دولتی و غیردولتی ایران برای مقابله با نفوذ غرب در خاورمیانه ادغام شده‌اند. روابط حوثی‌ها با ایران و دیگر اعضای محور در هشت سال گذشته جنگ یمن به‌شدت تقویت شده و توانمندی‌های ایران که به دست حوثی‌ها رسیده‌اند جنگ را به فراتر از مرزهای یمن رسانده‌اند. رهبران حوثی انقلاب اسلامی ایران را به‌عنوان الگو می‌بینند و ایده‌ها تجدیدنظرطلبانه و تلاش‌های ایران برای تغییر نظم منطقه‌ای با نظرات آن‌ها مشابه است. تهدید تحریم‌های آمریکا برای جلوگیری از تعمیق روابط حوثی‌ها با شبکه ایران ناکافی بوده‌اند. تأکید بر دیپلماسی آمریکایی که در سال اول دولت بایدن رخ داد، به همراه تغییر رویکرد آمریکا در خاورمیانه، به همان اندازه دردسرساز بود. منافع حوثی‌ها عمیقاً به منافع محور مقاومت گره خورده است و بعید است سیاست جدا کردن آن‌ها از ایران موفق شود. آمریکا برای حفاظت از منافع خود در خاورمیانه باید رویکرد خود را بر اساس این واقعیت جدید تغییر دهد که حوثی‌ها بخشی از محور مقاومت هستند».