🔴 مشت محکم روسیه برای شکستن سروری و آقایی دلار
🔸پوتین در راستای استاندارد طلا برای روبل روسیه؛ حرکت کیش و مات را روی شطرنج سیاسی دنیا انجام میدهد.
🔸پوتین هر گرم طلا را با ۵۰۰۰ روبل روسیه برابر اعلام کرد.
🔸آخرین باری که یکی از حاکمان دنیا جرات چنین کاری را داشت، قذافی بود که ناتو او و کشورش را نابود نمود.
⁉️امّا آیا ناتو به این دلیل وارد جنگ رودررو با روسیه میشود؟ اگر ناتو وارد چنین جنگی شود توانایی نابود کردن ابرقدرتی همچون روسیه را دارد؟!
🔸این حرکت پوتین در واقع اعلام جنگ مستقیم با راکفلرها و سیستم پولی مبتنی بر بهره بانکی دنیا (ربا) میباشد.
🔸با این حرکت هوشمندانه پوتین؛ نه تنها دیگر هیچ تحریمی بر علیه روبل روسیه شانسی نخواهد داشت، بلکه روبل روسیه با پشتوانه طلا، مانند اسلحهای جهت نابودی سیستم مالی بدون پشتوانه جهان عمل خواهد نمود.
⚠️نکته: روسیه جزء تولیدکنندگان طلا نیز تلقی میشود.
چرا و چگونه اروپایی ها و آمریکایی ها کشورهای خاورمیانه را بهم می ریزند؟
مردم ایران باید این جریان مخوف را بشناسند.
سوالی این است که قدرتهای فرامنطقه ایی با چه نیرویی مردم را علیه منافع ملی خودشان می شورانند؟
بعد از اغتشاشات اخیر در عراق، ایران و لبنان و حالا در پاکستان این سوال بدجوری ذهنم را مشغول کرده است.
حسرت کودتای ۲۸ مرداد در دل ما ایرانی ها یک حسرت تاریخی است. حادثه ایی بزرگتر از ملی شدن صنعت نفت و انقلاب، در کل تاریخ معاصر نبوده است. یک حرکت ملی گرایانه و صددرصد به نفع کشور و ملت ایران. یک اتفاق تاریخی و غرور انگیز.
اما چه اتفاقی می افتد که یک ملت علیه ناجی خود شورش می کنند و شعار مرگ بر سر میدهد؟
آیا غیر از ایرانیان امیر کبیر خود را به قتل رساندند؟ او گناهی غیر ایستادگی در مقابل روس و انگلیس داشت؟
آیا قدرنشناسی ما ایرانیان است یا عدم بلوغ سیاسی و یا شاید هم ساختارهای مخفی مخوف و بسیار قدرتمند باعث رویارویی مردم و نخبگان ملی می شود؟
بهر حال یک ساختار سیاسی مخوف در کشورهای غرب آسیا وجود دارد که هیچ سیاستمداری را برای آزادی عمل و بخصوص حرکت در خلاف منافع قدرتهای بزرگ، آزاد نمی گذارد و این ساختار قادر است مردمی ترین و کاریزماتیک ترین حکومت ها را هم به چالش بکشد و بر عکس وابسته ترین و خیانت کار ترین مهره ها را در عرصه سیاسی کشورها به مدت طولانی حمایت کند.
توسط همان جریان انگلیسی و غربی که دویست سال است نگذاشته آب خوش از گلوی مردم منطقه خاورمیانه ، پایین برود و هر زمان اراده کرده است کشتار وحشیانه در منطقه به راه انداخته است.
تحولات اخیر پاکستان نشان میدهد سیاستمداران خاورمیانه، تحت کنترل یک نیروی شیطانی هستند که هر گاه علیه اروپایی ها و آمریکایی ها موضع گیری کنند، با چالش جدی مواجه میشوند.
*عمران خان اجازه احداث پایگاه به آمریکایی ها در پاکستان را نداد. همچنین حاضر نشد حمله روسیه به اوکراین را محکوم کند* و حالا دو حزب مهم پاکستان علیه او در خیابانها به صف شدند و بیش از ۱۷۰ نماینده مجلس برای برکناری او به موافقت خود را اعلام کرده اند.حزب مسلم لیگ جناح نواز شریف با ۸۴ نماینده و حزب مردم پاکستان با ۵۶ نماینده و نیز جمعیت علمای اسلام با ۱۵ نماینده و احزاب دیگر که ۱۲ نماینده دارند، از طرح سلب رای اعتماد از عمران خان حمایت میکنند.
از سال ۱۹۴۷ که پاکستان به استقلال دست یافت، تا به امروز هیچ یک از ۲۱ نخست وزیر این کشور نتوانسته اند دوره پنج ساله نخست وزیری را کامل کنند. هر کدام از آنها به دلایل مختلف از جمله ترور، کودتای نظامی، فساد مالی ، عدم توانایی اداره کشور، عدم توانایی امنیت کشور و ... زودتر از موعد پنج ساله صندلی نخست وزیری را ترک کرده اند.
پاکستان کشوری است که بیشترین تاثیرات مخرب را از سیاستهای دولت خبیث انگلیس داشته است.
براستی آبشخور این احزاب کجاست؟
چرا ما نمی توانیم کوچکترین خللی در دستگاه سیاسی کشورهای غربی ایجاد کنیم؟
چه کسانی احزاب پاکستان را رهبری می کند که صددرصد در جهت منافع آمریکایی ها و اروپایی قرار گرفته اند؟
این روزهای پاکستان ما را یاد کوتاهی ۲۸ مرداد ایران می اندازد.
براستی خاستگاه این شورشهای سیاسی که مانع پرداختن سران کشورها به منافع ملی شأن میشود ، دقیقا کجاست؟
🔰نگرانی اندیشکده آمریکایی از بازوی جدید جبهه مقاومت
📌مؤسسه امریکن انترپرایز در گزارشی به قلم کاترین زیمرمن، عضو ارشد این اندیشکده نوشت: «حوثیهای یمن بخشی از ائتلاف غیررسمی به رهبری ایران هستند که به محور مقاومت مشهور است و تهدیدی فزاینده برای امنیت منطقهای در خاورمیانه محسوب میشوند. آمریکا حوثیها را محصول جنگ یمن میداند -یک جنبش محلی یمنی با اهداف محلی یا به تعبیر دیگر، یک گروه نیابتی یمنی تحت فرماندهی مطلق ایران. در عوض، حوثیها استقلال خود را حفظ کردهاند و همزمان در شبکه عاملان دولتی و غیردولتی ایران برای مقابله با نفوذ غرب در خاورمیانه ادغام شدهاند. روابط حوثیها با ایران و دیگر اعضای محور در هشت سال گذشته جنگ یمن بهشدت تقویت شده و توانمندیهای ایران که به دست حوثیها رسیدهاند جنگ را به فراتر از مرزهای یمن رساندهاند. رهبران حوثی انقلاب اسلامی ایران را بهعنوان الگو میبینند و ایدهها تجدیدنظرطلبانه و تلاشهای ایران برای تغییر نظم منطقهای با نظرات آنها مشابه است. تهدید تحریمهای آمریکا برای جلوگیری از تعمیق روابط حوثیها با شبکه ایران ناکافی بودهاند. تأکید بر دیپلماسی آمریکایی که در سال اول دولت بایدن رخ داد، به همراه تغییر رویکرد آمریکا در خاورمیانه، به همان اندازه دردسرساز بود. منافع حوثیها عمیقاً به منافع محور مقاومت گره خورده است و بعید است سیاست جدا کردن آنها از ایران موفق شود. آمریکا برای حفاظت از منافع خود در خاورمیانه باید رویکرد خود را بر اساس این واقعیت جدید تغییر دهد که حوثیها بخشی از محور مقاومت هستند».
سال جدید؛ مختصات و روندهای پیش رو
📝 عزیز غضنفری
🔰 بر اساس برخی وقایع، اقدامات و نیز نشانگان سپری شده در سال گذشته، می توان از ویژگیها و روندهای سال ۱۴۰۱ یک تصویرسازی کرد:
✅ سیمای داخلی سال ۱۴۰۱:
1️⃣ _ بسیاری از مسائل داخلی در دوسال گذشته تابع شرایط خاص کرونایی بود؛ اما به دلایل مختلف و خاصه سیاست مؤثر دولت سیزدهم در موضوع واکسیناسیون، به نظر میآید که شرایط عمومی جامعه و کشور در سال ۱۴۰۱ از حیث سلامت، معیشت و اقتصاد در وضعیت بهتری قرار خواهد گرفت.
2️⃣ _ دولت جدید و مشخصاً رئیسجمهور نشان داده که نمیخواهد به مانند برخی مسئولین در گذشته، خود بخشی از مسئله باشد و جای مسائل اصلی را با حاشیهها عوض کند. نقطه تمرکز دولت جدید از آن حیث که همافزایی بین قوا و سایر نهادهای کشور است و ازاینجهت که پرداختن به حل مسائل اقتصادی و تولید را در اولویت قرار داده و اقتصاد را معطل متغیرهای خارجی نکرده است، گامی صحیح و اصولی بهحساب میآید.
✅ سیمای خارجی سال ۱۴۰۱:
1️⃣ _ گرایش افراطی دولت قبل به سمت غرب باعث نامتوازن شدن سبد سیاست خارجی شده بود. تنظیم مناسبات و سیاست خارجی بر اساس توازنگرایی و توجه بیشتر به سیاست نگاه به شرق در سال پیش رو موضوعی است که میتواند برای اقتصاد کشور سودمند باشد. تبدیل توافقات راهبردی با برخی کشورها به قراردادهای تجاری و اقتصادی و درنهایت اجرایی کردن آنها بیتردید به نفع کشور تمام خواهد شد.
2️⃣ _ ما دارای ۱۵ همسایه هستیم که یک رکورد محسوب می شود. باور ایجادشده در کشور به الزامات نظریه همسایگی و گسترش مناسبات اقتصادی با دولتهای مجاور و بهرهگیری از ظرفیتهای آنها، رویکرد راهبردی و تعیینکننده محسوب میشود که پیگیری و استمرار آن در جهت تأمین منافع ملی است..
👌 لذا در یک نگاه کلی، سال ۱۴۰۱ میتواند برای کشور نویددهنده اتفاقات مثبت و موجب خروج از برخی مشکلاتی باشد که چندین سال مردم را از لحاظ معیشتی در تنگنا قرار داده است؛ اما همه اینها مستلزم برنامهریزی و اتخاذ رویکردهای کارشناسانه است که مجموعه ارکان مختلف کشور مخصوصاً دولت سیزدهم بایستی در پیش بگیرند.
بیخود نیست که اسلام سگ را نجس و دوری از او و حفظ فاصله را سفارش می کند.
🔻این تنها یکی از دلایلی است که تا حالا علم به اون دست یافته ؛
و ادامه دارد .....
🎥 این کلیپ را برای اونهایی که سگ در خانه نگهداری میکنند ارسال کنید تا از این بیماری جلوگیری شود.
🚨نشر حداکثری برای نجات جان هموطنانمان...
عمران خان؛ نخست وزیر ضد آمریکایی!
👤 #عبدالرحیم_انصاری
🔹 فردا حزب اپوزیسیون طرح استیضاح عمران خان را به مجلس پاکستان میبرد. عمران خانی که اجازه نداد آمریکا در پاکستان پایگاه بزند و همواره بابت کشتن مردم کشورش و تبدیل عروسیها به عزا توسط پهپادهای آمریکایی کاخ سفید را به باد انتقاد گرفت.
🔸 تقابل عمران خان و آمریکا از سال گذشته بیش از هر زمان دیگری نمایان شد اما اوج این اختلافات اخیرا و پس آغاز جنگ اوکراین بود که غربیها آشکارا از او خواستند تا دولتش عملیات روسیه در اوکراین را محکوم کند؛ پاسخ خان اما محکم بود؛ او گفت مگر ما برده شما هستیم که به ما میگویید چه کنیم؟
✅ واکنش محکم عمران خان پس از آن بود که پاکستان در سازمان ملل به قطعنامه آمریکا علیه روسیه رای ممتنع داد؛ اتفاقی که به مذاق کاخ سفید و سایر غربیها خوش نیامد و سبب اعتراضشان شد؛ نخست وزیر اما گفت هند هم به این قطعنامه رای ممتنع داده است، چرا کسی جرات ندارد یقه آنها را بگیرد!
🔹 دیدار نخست وزیر پاکستان با پوتین، درست در روزی که روسیه حمله به اوکراین را آغاز کرده بود، گویی حسابی آتش به خرمن آمریکایی ها انداخت. عمران خان در دوران نخست وزیری اش با جمهوری اسلامی نیز روابط خوبی برقرار کرد. او حتی با انتشار یک فیلم کوتاه ایرانی در حساب رسمی اش، علاقه خود به فرهنگ ایرانی را نشان داد. در روزهای پس از فرار اشرف غنی از افغانستان و تسلط طالبان بر این کشور که بسیاری غربگرایان ایرانی از نقش مخرب پاکستان سخن به میان می آوردند، دولت عمران خان با کشورهایی چون ایران، چین و روسیه برای کاهش تنش ها و توقف جنگ هماهنگ عمل کرد.
🔸 وی علاقه خاصی به امام خمینی(ره)، ساده زیستی و اقتدار ایشان دارد و در این باره حتی سخنرانی هم کرده است. عمران خان عاشق اهل بیت علیهم السلام است و داستان تشرفش به حرم مطهر رضوی و آن حال و هوای معنوی از زبان مترجم ایرانی اش شنیدنی است.
✅ خان به هر حال امروز در کشوری نخست وزیر است که پس از استقلال تاکنون شاهد ۸ کودتای نظامی بوده که ۴ تای آن منجر به تغییر دولت شده است. گفته میشود هیچ نخست وزیری تاکنون نتوانسته دوره خود را کامل به انتها برساند. کار در چنین کشوری که در آن عوامل نفوذی و جریانهای آمریکا پرست کم نیستند کار ساده ای نیست، اما عمران خان این بار دست به افشاگری زده و نامه تهدید آمیزی که آمریکایی ها به از طریق سفارت پاکستان در واشنگتن به او داده اند را برای مردم فاش کرده است. وی میگوید آمریکا از اینکه اجازه نداده ام در پاکستان پایگاه بزند از من عصبانی است و من را تهدید کرده است.
🔹 آقای نخست وزیر که وزارت خارجه اش بخاطر این تهدید و دخالت واشنگتن کاردار آمریکا را احضار کرد، حالا از مردم خواسته تا فردا همزمان با بررسی طرح استیضاحش در مجلس به خیابانها بیایند و علیه آمریکا تظاهرات کنند. عمران خان و حزب او که البته در پارلمان اکثریتی شکننده دارند، بین مردم محبوبیت و جایگاه خوبی دارند، هرچند گفته میشود اخیرا با تطمیع، برخی نمایندگان سابقا حامی وی را هم از اردوگاهش جدا کرده اند.
🔸 اخیرا در جایی خواندم عمران خان پس از مداخلات آمریکا به وزیر خارجه اش گفته تا با کشورهای دوست و مسلمان در این رابطه ارتباط بگیرد!
سوالی که اینجا مطرح میشود این است که مگر کدام کشور دوست و مسلمانی است که حاضر باشد برای کمک به دولت پاکستان با عمران خان همکاری کند؟!
✅ قطعا خودتان پاسخ را گرفته اید!
این به آن معنی است که حتی ممکن است درد آمریکا در مخالفت با عمران خان و تلاش برای ساقط کردن دولتش دیدار با پوتین و رای ممتنع پاکستان به قطعنامه ضد روسی آمریکا هم نباشد؛ بلکه ترس آمریکا احتمالا از ریشه دواندن درخت مقاومت در همسایه شرقی ایران است.
🔹 به هرشکل کار آقای خان بسیار دشوار است و حتی اگر فردا در پارلمان استیضاح هم نشود، ممکن است با خطر ترور مواجه گردد. اتفاقی که در نظام پاکستان چندان هم عجیب و بی سابقه نیست!
💢 اما آنچه مسلم است، عمران خان اکنون رئیس یک حزب بزرگ با پشتوانه مردمی است، فارغ از اینکه خودش یک اسطوره محبوب ورزشی نیز به حساب می آید؛ و حتی اگر فردا متحمل شکست هم شود، این تفکر مقاومت بالاخره روزی سر بر خواهد آورد. باید منتظر ماند و دید!
عمران خان برکنار شد
♦️ساعاتی پس از انحلال مجلس ملی پاکستان، وزیر کابینه پاکستان اعلام کرد که عمران خان رسماً از سمت نخستوزیری این کشور برکنار شده است.
♦️عمران خان تا زمان انتصاب نخستوزیر موقت در این سمت باقی خواهد ماند.
♦️بیانیه وزیر کابینه پاکستان: در نتیجه انحلال مجلس پاکستان از سوی رئیس جمهور بر اساس بند ۱ ماده ۵۸ قانون اساسی جمهوری اسلامی پاکستان در وزارت امور پارلمانی مورخ ۳ آوریل ۲۰۲۲، آقای عمران احمد خان نیازی، بهعنوان نخستوزیر پاکستان به کار خود پایان داد.
♦️طبق کنوانسیونهای قانون اساسی، رهبر مخالفان در مجلس ملی معمولاً به عنوان نخستوزیر موقت منصوب میشود، اما به دلیل انحلال مجلس سفلی، وی (رهبر مخالفان) دیگر در سمت خود نیست.
ایران؛ جام جهانی و جنگ جهانی
🔹فوتبال، خیلی هیجان انگیز است؛ بس که شگفتی دارد.
🔹جام جهانی هم که باشد، هیجان آن چند برابر می شود.
🔹اما فراتر از این که در بازی با انگلیس یا آمریکا چه اتفاقی می افتد و امیدواریم اتفاقات شیرین رقم بخورد؛
♦️ایران در مصاف۴۳ ساله با این دو، دائما قوی تر، و پیروزی هایش چشمگیر تر شده است.
🔹در اهمیت این پیروزی ها همین بس که آمریکا (با همدستی انگلیس)، قرن جدید میلادی را "قرن جدید آمریکایی" خوانده و برای عملی کردن آن، مدعی آغاز "جنگ جهانی سوم و چهارم" شده بود؛
🔹اما ایران کاری کرد که حالا در سال های اخیر، از جوزپ بورل و امانوئل سارکوزی گرفته، تا فدریکا موگرینی و ولفگانگ ایشینگر، خبر از فروپاشی نظم جهانی مستقر، انتقال محور قدرت جهانی از غرب به شرق، و ظهور "قرن جدید آسیایی" می دهند.
🔰شایعه نفوذ مافیای خودرو در ارکان تصمیمگیر کشور!
📌سخنگوی هیئترئیسه مجلس در پاسخ به برخی اظهارنظرها و شایعات درباره حذف بند مربوط به واردات خودرو در قانون بودجه 1401 و خبرهایی مبنی بر نفوذ مافیای خودرو در ارکان تصمیمگیر نظام همچون مجمع تشخیص مصلحت نظام مبنی بر حذف بند قانونی واردات خودرو، گفت: «بر اساس برخی ایراداتی که مجمع تشخیص مصلحت نظام گرفته بود، عبارتی که در آن اشاره مستقیم به تعداد واردات خودروهای سواری میشد از قانون حذف شده اما حذف تعداد به معنی ممانعت از واردات خودرو نیست و بر اساس بند «ک» تبصره ۷ قانون بودجه سال جاری دولت از ابتدای سال میتواند برای واردات هر نوع خودرویی سیاستگذاری کند. در ابتدای این بند صراحتاً عبارت «صدور مجوز واردات خودرو» آمده که به معنی واردات هر نوع خودرو ازجمله خودروی سواری است». سید نظامالدین موسوی اضافه کرد: «در این بند تصریحشده که دولت اجازه واردات خودرو با رعایت سیاستهای کلی نظام و شرایط سهگانهای که در این همین بند آمده دارد ازجمله اینکه «ضوابط واردات خودرو و روش تأمین ارز توسط دولت تعیین میشود»، «عدم آسیب به تولید داخلی و بازار ارز با تشخیص دولت» و اینکه «شرایط رقابتی رعایت شود» بنابراین با رعایت این اصول دولت اجازه واردات هر نوع خودرویی دارد و امیدواریم با سیاستگذاری دقیق شاهد استفاده از این مصوبه مهم مجلس باشیم».
واردات و صادرات ایران در 1400
🚚 بعد از مهار نسبی کرونا در اکثر کشورهای جهان، رونق تجاری در بسیاری از کشورها قابل رصد است. در این میان، ایران در سال ۱۴۰۰، در کالاهای نفتی و غیرنفتی، صادرات ۸۲ میلیارد دلاری را ثبت کرده که در حوزه نفتی، رشد ۹۰ درصدی و در صادرات کالایی نیز رشد ۶۴ درصدی داشته است. همزمان با افزایش صادرات، با عبور از فاز اول بحران کرونا، میزان واردات کالا نیز در میان کشورهای مختلف صعودی شده است. واردات ایران نیز در سال ۱۴۰۰، بر اساس آمارهای گمرک، ۳۶ درصد افزایش یافته است.