خروج رابرتمالی از مسئولیت مذاکرات با ایران؛ مثبت یا منفی؟
🍃🌹🍃
🔻عبدالرضا هادیزاده، کارشناس روابط بینالملل:
🔹هفتههاست که گمانهزنیها در مورد غیبت رابرت مالی نماینده امریکا در خصوص ایران به گوش میرسد. ۴۰ روز قبل اولین جلسه محرمانه دولت جو بایدن برای تمامی سناتورها با محوریت ایران برگزار شد اما مالی در آن جلسه نبود بلکه معاونش ابرام پالی صندلی او را پر کرده بود.
🔸حالا دولت آمریکا رسما اعلام کرده مالی در مرخصی است و معاون او ابرام پالی وظایف او را انجام میدهد. در مدت غیبت مالی خبرها در خصوص توافق تبادل زندانیان و همچنین آزادی اموال ایران قوت گرفته است و رسانههای گوناگون غربی این خبر را اعلام کردهاند.
🔹اتفاقی که این احتمال را تقویت میکند که دولت آمریکا برای دستیابی به توافقاتی با تهران مجبور به محدود کردن برخی افراد شده است. چند روز قبلتر هم مرندی خبر داده بود علی واعظ دوست رابرت مالی از مذاکرات کنار گذاشته شده است.
🔸سابقه نشان داده در دو سال اخیر تغییرات در تیم مذاکره کننده آمریکایی منجر به بهبود وضعیت مذاکرات شده است. خارج شدن ریچارد نفیو معمار تحریمهای ضدایرانی و شاپیرو سفیر اسبق آمریکا در رژیم صهیونیستی و معروف به نجواگر اسرائیل از تیم مذاکره کننده که بر توافق قویتر و طولانیتر تاکید داشتند و رویای برجامهای ۲ و ۳ را میدیدند به کاهش نسبی تنشها انجامید.
🔹این تغییرات در کنار حل برخی مسائل ایران و آژانس و عدم انتشار قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام در ماههای اخیر معنادار است. اخبار یک ماه اخیر نشان میدهد، تعلیق رابرت مالی مذاکرات را از حالت معلق نجات داده است.
🔺به حاشیه راندن بی سروصدای رابرت مالی یک نکته دیگر هم دارد. اجبار آمریکا به این تغییرات نوعی عقب نشینی است که کاخ سفید تلاش داشته آن را مخفی نماید و از اطلاع رسانی در مورد چرایی آن فرار کند. در حالی که اگر اقدامی رو به جلو برای آنها محسوب میشد از رسانهای کردن طفره نمیرفتند.
آقای غنی نژاد مدعی شده بود که با حقوق معلمی قبل از انقلاب میشد رفت فرانسه، یاد طرفداری عده ای که دفاع از هویدا میکنند و سندش هم قیمت خودکار است می افتم!؟ در این سند اومده که ٩٠ %حقوق معلم در زمان شاه بعضا، صرف کرایه خانه میشده!؟
❌ نداشتن بعضی فکتها خیلی از مواقع افراد و دچار تحلیل ها ی اشتباه میکنه!
هدایت شده از خبرگزاری فارس
تولید غلات کشور ۲۲ درصد رشد کرد
🔹براساس آمارها، میزان تولید غلات شامل گندم، جو، برنج سفید و ذرت دانهای، در سال زراعی «۱۴۰۰-۱۳۹۹» ۱۵.۷ میلیون تن بود اما در سال زراعی «۱۴۰۲-۱۴۰۱» به ۲۱ میلیون تن افزایش یافته است.
🔹فائو در گزارشی اعلام کرده: ایران سیزدهمین تولیدکننده بزرگ گندم و برنج دنیا، یازدهمین تولیدکننده بزرگ گوشت در آسیا و همچنین بزرگترین صادرکننده محصولات لبنی در این قاره بوده است.
@Farsna - Link
هدایت شده از خبرگزاری فارس
تائید مجازات حبس طبری در انتظار رای دیوان عالی
🔸طبری سال ۹۸ بهدلیل اتهاماتی از جمله تشکیل شبکه ارتشا، پولشویی، جعل اسناد و اعمال نفوذ در پروندههای قضایی بازداشت شد. در نهایت برای او ۳۱ سال حبس صادر شد. وکلای طبری هم درخواست اعادۀ دادرسی برای حکم دادند.
🔸بعد از ارجاع پرونده از دیوان عالی کشور به شعبه همعرض این پرونده مجددا رسیدگی و دادگاه میزان قرار وثیقۀ قبلی طبری که ۱۰۰ میلیارد تومان بود را افزایش و به ۳۰۰ میلیارد تومان تغییر داد. او هم با سپردن وثیقه تا رسیدگی نهایی و صدور رای قطعی از زندان آزاد شد.
🔹طبق آخرین پیگیریها حکم پروندۀ طبری مدتی پیش در شعبه همعرض مجددا صادر و او به مجازات حبس محکوم شده است. پرونده هم درحال حاضر در دیوان عالی کشور درحال رسیدگی و منتظر اعلام رای نهایی است.
@Farsna
عواقب 4 روز ناآرامی ها در فرانسه، که مقامات این کشور هنوز موفق به کنترل اوضاع نشده اند
🔸طی روزهای گذشته 250 شعبه بانک و 200 فروشگاه مواد غذایی غارت شده است.
🔹بیش از 3300 خودرو به آتش کشیده شده است.
🔸 وزارت کشور نیروهای انتظامی بیشتری را به شهرهای بزرگ مارسی و لیون اعزام کرده است.
🔹 مکرون که پیشتر به دلیل وقایع اخیر، اجلاس اتحادیه اروپا را ترک کرده بود، اکنون سفر خود به برلین را نیز به تعویق انداخته است.
🔸 بسیاری از کاربران توییتر در فرانسه از مشکلات دسترسی به این شبکه اجتماعی گلایه دارند.
🔹در مجموع حدود 2400 هزار نفر بازداشت شدند که بر اساس آمار رسمی یک سوم آنها زیر سن قانونی هستند.
🔸مقامات، والدینی را که نوجوانانشان در اغتشاشات دست داشته اند را به ۲ سال زندان و ۳۰ هزار یورو جریمه تهدید کرده است.
عربستان سعودی قصد دارد تهران و ریاض را از طریق راه آهن به یکدیگر متصل کند.
🍃🌹🍃
🔻خط آهن جدید از مدینه و مکه در عربستان سعودی و همچنین از کویت و بصره عراق عبور خواهد کرد.
🔹این پروژه بزرگ نشان دهنده مرحله جدیدی در روابط عربستان سعودی و ایران است که قبلاً توسط طرفین به عنوان "مرحله طلایی" توصیف شده بود.
🔺تمایل کشورها برای اتصال به یکدیگر از طریق اتصالات ریلی اقتصاد خاورمیانه و قفقاز را متحول خواهد کرد/الشرق
علم یا لاشه علم؟!
⏪بیشترین نرخ طلاق در میان روانپزشکان با حدود ۵۰ درصد است، یعنی همان کسانی که باید به ما کمک کنند تا به زندگی بازگردیم و از آسیبهایی همچون طلاق در امان بمانیم!
▪️بیشترین آثار کالبدی نامتجانس با فرهنگ ما نیز توسط معماران و شهرسازان طراحی شده است یعنی دقیقا توسط همان کسانی که باید به ما کمک کنند تا شهرهای باهویتتری داشته باشیم!
▪️در بسیاری از علوم دیگر نیز همین تناقض مشاهده میشود. مشکل کجاست؟ ایسمهای میان تهی و وارداتی همچون سکولاریسم و لیبرالیسم و ... با نظام علمی و آموزشی ما چه کرده است که آن را اینقدر از درون تهی کرده است؟! علم منقطع از مبدا و مقصد، لاشه علمی است که حتی نمیتواند یاریگر عالمان همان علم نیز باشد تا چه رسد به سایر مردم.
🔹"قُلْ هَلْ نُنَبِّئُكُمْ بِالْأَخْسَرِينَ أَعْمَالًا الَّذِينَ ضَلَّ سَعْيُهُمْ فِي الْحَيَاةِ الدُّنْيَا وَهُمْ يَحْسَبُونَ أَنَّهُمْ يُحْسِنُونَ صُنْعًا الَّذِينَ ضَلَّ سَعْيُهُمْ فِي الْحَيَاةِ الدُّنْيَا وَهُمْ يَحْسَبُونَ أَنَّهُمْ يُحْسِنُونَ صُنْعًا: بگو آيا شما را از زيانكارترين مردم آگاه گردانم؟ [آنان] كسانىاند كه كوشششان در زندگى دنيا به هدر رفته و خود مىپندارند كه كار خوب انجام مىدهند" (کهف/ ۱۰۳ و ۱۰۴). حلقه مفقوده این نظام شِبه علمی برای ارتقاء لاشه علم به علم، توجه به مبدا و مقصدی است که در علوم رایج تقریبا هیچ محلی از اِعراب ندارد: "هُوَ الْأَوَّلُ وَالْآخِرُ وَالظَّاهِرُ وَالْبَاطِنُ وَهُوَ بِكُلِّ شَيْءٍ عَلِيمٌ: اوست اول و آخر و ظاهر و باطن، و او به هر چيزى داناست" (حدید/۳).
چرا با وجود اینکه در زمان پهلوی کاباره و مشروبات الکلی آزاد آزاد بود، اما باز هم عدهای مشروب سمی میخوردند و میمردند؟!
چرا آمار مرگ و میر ناشی از مصرف مشروبات الکلی کمتر اعلام می شد، اما در همه جا، در رسانه ها و فیلم ها و سریال های تلویزیونی، تبلیغات خیابانی و... انواع مشروبات الکلی ترویج می شد؟
⚠️ امروزه فقط سالی ۹۹ هزار نفر در آمریکا از عوارض مستقیم مشروبات الکی «اصل»، تلف میشوند!
‼️گاهی وقتها طرح بحث «الکل اصلی و تقلبی» از نوع اتانول، یک موضوع تبلیغاتی برای ترویج یک تولید خاص است؛ وگرنه الکل صنعتی متانول بحث دیگری است‼️
✔️آن چه در اسلام حرام اعلام شده، برای انسان زیانبار است؛ جه اصلی باشد، چه تقلبی!...
🔥اصلاحات به روایت حجاریان(۲)
#قرآن_سوزی_معنوی
🔻#حجاریان در بخشی از مصاحبه با اعتماد، به صراحت از «حجاب اختیاری» به عنوان «پروژهای» نام میبرد که به «سرانجام» رسیده است!!
🔻معمولا عبارت به «سرانجام» رسیدن درباره فعالیتهای مستمر و دشواری است که موجب دستیابی به یک هدف شده باشد استفاده میشود.
🔻اذعان حجاریان به اینکه #بی_حجابی یک پروژه موفق اصلاح طلبانه بوده است که می تواند الگویی برای سایر پروژههای اصلاح طلبان باشد بسیار قابل تامل است.
🔻آیا ممکن است تولید #مشروب_مسموم و کشته سازی از کسانی که خود را به گناه میگساری آلوده کردند هم با هدف به «سرانجام» رساندن پروژه رسمی کردن فروش مشروبات و شکستن ممنوعیت شرب خمر باشد؟
🔻آیا دستگاههای امنیتی تصور نمی کنند که کشته سازی از مشروبات به صورت ناگهانی و زنجیرهای می تواند کپی ماجرای انتحار احتمالی یا قتل هدایت شده #مهسا_امینی توسط براندازان غربگرا باشد؟
🔻آیا پروژه بعدی برای به «سرانجام» رساندن LGBT است؟
🔻آیا تفسیر به رأی غلط و شیطانی #خاتمی از «لااکراه فیالدین» دقیقا همان آتش زدن تمام احکام قرآن یا به عبارت دیگر قرآن سوزی معنوی نیست؟
✍️حمیدرضا ابراهیمی
اینکه افزایش نرخ خوراک پتروشیمی کار درستی است یا خیر به کنار.
🔺اینکه منظور مالک پتروشیمی کاوه از ۱۶ میلیون دلار ضرر، واقعا ضرر است یا سود کمتر به کنار.
⭕️اینکه یک سرمایه دار گردن کلفت میتواند با یک فرمان، بزرگترین پتروشیمی متانول را به تعطیلی بکشاند و سبب بیکاری ۱۵۰۰ نفر شود جای سوال و تعجب دارد?!
❌خصوصی سازی اقتصاد به نفع سرمایه داران همین معایب را هم دارد، با یک اخمشان قیمت هرآنچه دلشان بخواهد را بالا و پایین میکنند و سفره مردم مستضعف را گروگان خواسته هایشان میکنند.
پی نوشت: جالب است که دنیای اقتصاد و بنگاه های رسانه ایشان، همواره نسخه گران کردن سفره مردم را میدهند، اما نوبت به خودشان که میرسد تجویزشان عوض میشود!
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
این یادداشت را که پرفسور جواد صالحی اصفهانی استاد اقتصاد دانشگاه ویرجینیا تک و پژوهشگر ارشد موسسه بروکینگز در خرداد ۱۴۰۱ نوشت و از حذف ارز ۴۲۰۰ و پرداخت یارانه حمایت کرد، یک بار دیگر بخوانید...
✨ادعاهای مطرح شده توسط ایشان:
🔸بیش از نیمی از مردم از این طرح منتفع میشوند و درباره سایر دهکها هم افزایش هزینهها بسیار ناچیز خواهد بود.
🔸هر فرد در دهک اول روزانه به طور خالص بیش از ۹ هزار تومان افزایش قدرت خرید پیدا میکند و رفاهش افزایش مییابد. هر فرد در دهک دوم بیش از ۷ هزار تومان، هر فرد در دهک سوم حدود ۵۸۰۰ تومان و هر فرد در دهک چهارم ۴۶۰۰ تومان افزایش قدرت خرید پیدا میکند.
🔸محاسبات اولیه نشان میدهد که توزیع درآمدها بهبود مییابد و ضریب جینی که نشاندهنده اختلاف طبقاتی است، ۵ واحد کاهش خواهد یافت و از ۳۷.۷ صدم به ۳۲.۷ صدم درصد افت پیدا میکند و نرخ فقر بهشدت کاهشی خواهد بود و از ۱۳.۶ درصد به ۶.۱ درصد کاهش مییابد. (کمتر از نصف میشود).
https://www.irna.ir/news/84763328/