❌ ادامه گزارش ظریف از عملکرد جریان غربگرا به اربابان غربی
محمدجواد ظریف، معاون راهبردی [غیر قانونی] پزشکیان، در مجمع جهانی اقتصاد در داووس گفت: «اگر امروز به جای مسعود پزشکیان، سعید جلیلی را به عنوان رییسجمهوری داشتیم، ممکن بود جنگ بزرگی در منطقه در جریان باشد. در ایران دیدگاههای متفاوتی وجود دارد و من به این دیدگاههای متفاوت احترام میگذارم.»
✍پی نوشت: احتمالا منظورش این است که سیدحسن نصرالله زنده بود؛ هنیه در تحلیف پزشکیان ترور نمی شد؛ سوریه به دست جولانی نمی افتاد. و ...
⭕️ حکایت تلخ کرسنت !
🔹اوایل دولت روحانی بود که وزیر وقت ارشاد جلسه ای را برای فعالین مطبوعات و رسانه ها ترتیب داد و به آنها ابلاغ کرد که که ما در پرونده کرسنت ۱۵ میلیارد دلار محکوم شده ایم و ممکن است این روند تا ۳۰ یا ۴۰ میلیارد دلار افزایش پیدا کند و به همین خاطر از سوی شورای امنیت ملی ابلاغ شده که رسانه ها حق ندارند مطلبی درباره کرسنت منتشر کنند و ...
🔹و این روزها خبر توقیف اموال کشورمان در انگلستان و هلند جهت تامین بخشی از خسارت شرکت اماراتی کرسنت را می شنویم و...
🔹و این توقیف اموال در حالی رخ می دهد که رئیسجمهور و اطرافیان و جناح سیاسی اش به بهانه رفع تحریم و حل مشکلات اقتصادی کشور آماده واکس زدن کفش ترامپ هستند و دائم از خالی بودن خزانه و کسربودجه و ناترازی صحبت می کنند!
🔹البته که در پرونده کرسنت علاوه بر متهمان اصلی(باند زنگنه و حامیانش)، باید کوتاهی دولتهای بعدی را هم در نظر داشت که چرا این پرونده را پیگیری و مختومه نکرده و زخم دردناک کرسنت را رها کردند تا به مرحله عفونت برسد!
🔹بدون تردید ورود جدی قوه قضائیه به این پرونده و تشکیل دادگاه علنی جهت شناسایی و مجازات جدی مجرمان"رسوایی کرسنت" ومصادره اموال آنان و... ،می تواند شروع راهحلی حقوقی برای درمان جراحت عفونت زده کرسنت باشد. شاید برپایی این دادگاه در سالهای ۱۳۸۵ و بعد از آن باعث می شد که همان زمان ماجرا فیصله پیدا کند و سوهان روح مردم نشود.
🔹 سکوت دستگاه قضا در چنین پرونده ای باعث می شود که انگشت اتهام به سوی این قوه هم برگردد.
اگر عدلیه در این پرونده ورود داشته به صراحت و شفاف به مردم گزارش بدهد و اگر مانعی در مسیر تشکیل دادگاه متهمان این جنایت وحشتناک اقتصادی وجود دارد بیان شود تا جامعه بداند که اشکال کار در کجاست!
🔹البته سکوت و کوتاهی قوه مقننه(از دوره هشتم تا دوره کنونی)هم در کهنه و عفونی شدن زخم کرسنت تاثیر جدی داشته و خواهد داشت!(البته اگر جناب قالیباف و مجلس فعلی برای رسیدگی واقعی و جدی به این پرونده،انگیزه و حوصله کافی داشته باشند!)
🔹سوال اینجاست چرا موجودات با شرفی که با هزار ضرب و تقسیم ثابت می کنند مشارکت ج.ا.ا در مبارزه با جریانات تکفیری سوریه برای هر شهروند ایرانی فلان مبلغ هزینه داشته،یا کمک به مردم فلسطین و لبنان را عامل گرسنگی و فقر مردم ایران معرفی می کنند،در پرونده کرسنت دست به ماشین حساب نمی برند و خسارت وارد آمده به هر ایرانی را محاسبه نکرده و نمی کنند؟
نکند دادو فریاد آنها برای هزینه های ج.ا. در سوریه و لبنان،جهت مخفی کردن و گم کردن رد خسارتهای چند ده میلیارد دلاری پرونده هایی مانند کرسنت است؟
🔹اگر رسانه ملی در این پرونده پیشتاز اطلاع رسانی شود و با طرفهای مختلف موضوع و مطلعین(بدون ملاحظه کاری و پرده پوشی)گفتگو کند و مطالبات مردمی در خصوص نحوه برخورد با این جنایت را انعکاس دهد،علاوه بر انجام رسالت خود،مزه شیرین جذب مخاطب از طریق صداقت را هم خواهد چشید.
✍دکتر کوشکی
فایننشالتایمز: سوریه به ایران و روسیه ۳۰ میلیارد دلار بدهی دارد
🔹روزنامه انگلیسی فایننشالتایمز در بخشی از مصاحبهاش با «اسعد الشیبانی»، وزیر امور خارجه سوریه نوشته که دمشق ۳۰ میلیارد دلار به ایران بدهی دارد.
🔹این رسانه نوشته الشیبانی و تکنوکراتها در هفتههای گذشته مشغول برآورد خسارتهای وارد شده به کشورشان بودهاند.
🔹طبق این گزارش، از جمله این خسارتها ۳۰ میلیارد دلار بدهی سوریه به روسیه و ایران، عدم وجود ارز خارجی در بانک مرکزی، وجود بخش دولتی بزرگ و وضعیت نامناسب صنایعی مانند کشاورزی است.