🔴 جریان شناسی انتخابات ۹۸
✔️ تشکل های سیاسی با نزدیک شدن به انتخابات اسفند ۹۸ به تکاپو افتاده اند. چهار تشکل در حال حاضر فعالیت های انتخاباتی و رسانه ای خود را آشکارا یا چراغ خاموش شروع کرده اند.
1⃣ حزب اعتدال و توسعه در حال حاضر فعالترین تشکل در انتخابات است. حضور این تشکل در راس دولت، قدرت مانور زیادی را در بین استانداران و فرمانداران به این تشکل بخشیده است.
2⃣ اصلاح طلبان تشکل دومی است که در صحنه انتخابات حضور دارند. راهبرد اصلاح طلبان استقبال از صندوق هاست. ائتلاف اعتدالی ها و اصلاح طلبان با توجه به رویکرد اصلاح طلبان در زیر سوال بردن دولت روحانی و کنار کشیدن خود از مشکلات اقتصادی پیش آمده تا حدودی ضعیف است.
3⃣ طیف احمدی نژاد: این گروه چراغ خاموش حرکت می کند. شاید راهبرد این طیف حضور افراد طرفدار احمدی نژاد، بدون نشان باشد.
4⃣ اصولگرایان گروه چهارم در عرصه انتخابات هستند. اکنون نشست های این گروه برای جمع بندی جدی تر شده است.
🛑 رهبری و ۲ اَبَر پروژه
🔺حضرت آقا در همین ۳ ماه گذشته دو کار بزرگ برای کشور انجام دادند که الحق و الانصاف ما را هم از خطر جنگ رهانیدند و هم از خطر چپاولگران داخلی حالا خوب نگاه کنید ببینید من چی میگم :
🔺۱- آمریکاییها و اروپاییها در این ۳ ماه همهی توانشان را گذاشتند تا اینکه یا به ایران حمله ی نظامی کنند و یا صنایع موشکیمان را نابود کرده و بعدش ما را فلج کنند اما رهبری محکم ایستادند و گفتند " نه جنگ میشود و نه مذاکره برای نابودی موشک " و همان نیز شد و دیدیم پهپاد فرستادند توی خاک ما رهبری دستور دادند زده شود و هیمنه ی آمریکا شکست ، آقا خوب فهمیده بودند که اگر ذرهای در برابر ترامپ کوتاه بیایند جنگ حتمی است و به همین دلیل محکم در برابر دشمن ایستادند و به چرندیات دولت مبنی بر مماشات وقعی نگذاشتند و زمین و زمان زدند تا آقا عقب بنشیند اما ایشان از راه درستش دست برنداشتند چون تجربه برجام جلوی چشمان او بود که هستهایمان را به باد دادند بدون هیچ امتیازی و مقتدایمان داشتند میدیدند که همین عقبنشینی در برجام ،ترامپ را برای حمله به ایران تحریک و تشویق کرد و از این طرف تیم دولت و اصلاحات نیز دائم بر طبل برجام ۲ و ۳ و ۴ میکوبیدند و هم این داخلیها و هم آمریکاییها عملاً در یک خط حرکت میکردند ، آنها میخواستند ما را بکشانند پشت میز مذاکره و موشکهایمان را نابود کنند عین هستهایمان و بعدش هم که معلوم بود که چگونه میشود کشور بدون موشک را تار و مار کرد. یعنی آمریکاییها تلاش میکردند تا ایران را بدون " بازدارندگی " ببینند یعنی بدون موشک و خوب میدانیم در چنین وضعیتی لحظهای برای حمله به ایران درنگ نمیکردند همان ایرانی که ۴۰ سال است درصدد نابودیاش هستند.
🔺خلاصه اینکه هر چه آمریکا و سپس انگلیس کردند آقا در برابرشان ایستادند وقتی طرح پهپاد شکست خورد، آمریکاییها رفتند سراغ واسطه فرستادن تا واسطهگریها ما را بیاورد به مذاکره و موشکهایمان را از ما بگیرند و دیدیم عراق را فرستاد و عمان و روسیه و چین و آلمان و بالاخره نخستوزیر ژاپن را ؛ اما حرف رهبری یک کلام بود " نه به نابودی موشکی ایران " و فرمودند " موشک ناموس ماست و ما سر ناموسمان مذاکره نمیکنیم " وقتی ترامپ این مقاومت را دید پیام داد که " اجازه بدهید یک نقطه ی غیرحساس ایران را بمباران کنیم تا آبرویمان بیشتر از این نرود " سپاه به دستور آقا جواب داد " اگر بیایی میزنیم " و باز هم عقب نشست وقتی دید کاری نمیتواند بکند انگلیس را فرستاد جلو و نفت ما را در جبلالطارق متوقف کرد و سپاه هم چند روز اخطار داد که نفتکش را رها کنند اما چون چنین نکردند سپاه دو نفتکش انگیسی را متوقف کرد حالا هم که انگلیسیها به غلط کردن افتادهاند و نفتکش ما را آزاد کردند. شما شک نکنید اگر آقا دقیقاً این اقدامات را مو به مو و به درستی انجام نمیدادند الآن ایران زیر غرش هواپیماها و موشکهای دشمن در حال جان کندن بود؛ پس این یک کار بزرگ رهبری برای نجات کشور از زیر تیغ دشمن بود۰
امـّا
🔺ابَر پروژه ی دوم آقا که دارد کشور را نجات میدهد مسئله روی کار آوردن جناب رئیسی و آغاز " سرکوب دزدان و غارتگران " است که با قوت دارد دنبال میشود و الآن در بین وزارتخانهها و دولت و مجلس و خود قوه ی قضائیه ترسی بر جان خلافکاران افتاده که نظیر نداشته و شک نکنید با این فرمانی که آقای رئیسی با حمایت بیدریغ رهبری معظم انقلاب دارد جلو میرود یک کمی تیزتر حرکت بکند،ریشه ی اختلاس و چپاول و رانت خوری و غارتگران بیت المال کنده و خشکانده خواهدشد۰
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
🔴 پیروز #جنگ_اراده_ها
🔹 تحلیل رفتار ایران با برخی از کشورهای غربی و آمریکا در سه مقطع زمانی قابل واکاوی و تحلیل است.
1⃣ پیش از برجام
2⃣ پسا برجام
3⃣ خروج آمریکا از برجام
🔹 رهبرانقلاب ( رمضان۹۸) در تحلیل شان ، وضعیت کنونی را " #برخورد_اراده_ها " دانستند. « امروز در دنیا جنگ، جنگِ ارادهها است؛ هر طرفی که ارادهی قویتری، ثبات بیشتری داشته باشد، او پیروز این میدان ها است »
🔻 در تبیین آرایش اراده ها پس از خروج آمریکا از برجام، میتوان به گام های برتر جمهوری اسلامی ایران به شرح ذیل اشاره کرد :
1⃣ برداشتن گام اول و دوم در کاهش تعهدات هسته ای و کوتاه نیامدن از مواضع خود و تعیین زمان برای برداشتن گام سوم
2⃣ به چالش کشیدن هژمونی دیپلماتیک آمریکا توسط رهبرانقلاب در دیدار با شینزو آبه و بیان این جمله که " ترامپ را شایسته تبادل پیام نمیدانم"
3⃣ ساقط کردن پهپاد پیشرفته گلوبال هاوک آمریکا با سامانه بومی
4⃣ توقیف قانونی نفتکش خاطی انگلیس
5⃣ شکست آمریکا و انگلیس در موضوع رفع توقیف ابرنفتکش ایران
6⃣ مانور قدرت جبهه مقاومت با فرمایشات مهم اخیر سیدحسن نصرالله و دیدار نماینده انصارالله یمن با رهبرانقلاب
🔺اقدامات شش گانه فوق بیش از آنکه باعث زیر سوال رفتن اعتبار آمریکا و اروپا و شکست هیمنه پوشالی آنها شده باشد موجب افزایش غرور ملی و تقویت اراده ملی ایرانیان در #جنگ_اراده_ها شده است.
🔸بدون شک عامل پیروزی و تداوم نصرت در جنگ اراده ها ، ایمان و بصیرت ، استقامت با پرچمداری رهبرخبیر انقلاب میباشد
✍ #موسی_سلیمانی
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📸 رهبرانقلاب، در دیدار رئیس جمهور و اعضای هیئت دولت:
🔹️ از نظر اسلام، صِرفِ ثروتمند شدن کشور، مطلوب نیست بلکه هدفِ #پیشرفت_اقتصادی، تأمین #عدالت_اجتماعی و ریشه کن کردن #فقر است وگرنه مانند کشورهای پیشرفتهای مثل آمریکا میشویم که طبقات ضعیف همچنان مشکلات عمیقی دارند. ۹۸/۵/۳۰
🌷 #دیدار_هیئت_دولت
💻 @Khamenei_ir
🔴«فروختن خزر»، پروژه جدید بی بی سی در شمال پس از شکست انگلیس در جنوب
✔️بی.بی.سی در حالی مسئله سهم ۵۰ درصدی ایران و به رسمیت شناخته شدن توافق کشورهای شمالی را مطرح میکند که شاهد تحریف تاریخی در مورد اول، و تحریف حقوقی در مورد دوم هستیم.
🔹سهم 50 درصدی ایران از خزر در دوره اتحاد جماهیر شوروی، صرفا یک دروغ بزرگ است که توسط رسانهها و جریانهای معاند با هدف بزرگنمائی سلطنت پهلوی و تضعیف جمهوری اسلامی صورت گرفته است.
🔹اختلاف اصلی که امروز در خزر وجود دارد، پیرامون استفاده از منابع بستر و زیربستر است. لذا، در مورد کشتیرانی (که موضوع اصلی کنوانسیونهای 1921 و 1940 بود) همچنان اختلاف چندانی وجود ندارد. در زمانی که اصلا مقوله انرژی در خزر موضوعیت نداشت، عهدنامههای مذکور با شوروی به امضا رسید. لذا، مقایسه شرایط امروز با آن زمان، آن هم در شرایطی که یک گزاره مهم و مبنایی وجود نداشته است، یک مقایسه از اساس باطل است.
🔹مساله حاکمیت مشاع ایران و شوروی و طرح افسانه سهم 50 درصدی ایران در خزر در حالی مطرح میشود، که در آن زمان ایران اصلا قابلیت استفاده از سهم ولو پایینتری را هم نداشت و با توجه به امکانات گسترده روسها، مجددا عمده خزر در اختیار شوروی بود، عمده منافع مذکور در اختیار روسها بود. حتی پس از موافقتنامه 1940 نیز ایران توانایی دفاع از فاصله 10 مایلی سواحل خود را نیز نداشت.
🔹پرداختن به موضوع خزر آن هم در سالگرد کنوانسیون وضعیت حقوقی دریای خزر، آن هم با طرح ادعاها و شبهههایی که بارها به آنها پاسخ داده شده در تلویزیونی که سیاست استعمار پیر را دنبال می کند، به خوبی نشان میدهد که همه تلاش این تلویزیون کمک به کشوری است که در تقابل خود در جنوب ایران به اراده محکم و مقاومت ملت ایران برخورد کرده است.
@siasi97
بنبست اقتصاد آزاد
اقتصاد آزاد اقتصادی است که در نقطه متقابل اقتصاد متمرکز و با برنامهریزی از پیش تعیین شده قرار دارد. در چنین اقتصادی، دولت حداقل و کمترین دخالت را در بازار و معاملات آن دارد و افراد و بنگاهها بر اساس سود و منافع خود به فعالیت، تجارت و مبادله اقدام میکنند. در چنین اقتصادی، میزان تولید، تقاضا، عرضه، قیمت و... از سوی بازار رقم میخورد.
بنیادهای علمی و تخصصی هریتیج آمریکا و فریزر کانادا از جمله بنیادهایی هستند که همواره با ابزار و شاخصهای به روز و مناسب خود و همچنین با بهرهگیری از دادههای معتبری از نظامهای اقتصادی جهان مانند بانک جهانی و سازمانهای مربوط، میزان آزادی در اقتصاد کشورهای دنیا را اندازهگیری و ارائه میکنند؛ در حالی که این بنیادهای علمی با ایجاد این میزان از اعتبار سبب شدهاند که بیشتر سرمایهگذاران و اقتصاددانان کشورهای گوناگون با استفاده از این دادهها به فعالیتهای اقتصادی خود در کشورهای مورد تأیید این نهاد بپردازند و به نتیجه نیز برسند.
در چند سال گذشته، طبق آمار و فهرستی که این بنیادهای تخصصی ارائه کردهاند، کشور هنگکنگ رتبه اول آزادی اقتصادی را در میان تمام کشورهای جهان دارد. پس از آن نیز کشورهای سنگاپور و جمهوری ایرلند قرار دارند.
کشورهایی که پایان این فهرست مشاهده میشوند کرهشمالی، کوبا و زیمبابوه هستند. در این میان ممکن است هرلحظه با وجود تغییرات گوناگون اقتصادی و رشد و توسعه موجود هر کشوری در این فهرست جای خود را به دیگری بدهد.
کشور ما نیز به دلیل تحریمها و دریافت نکردن اطلاعات از سوی این بنیادها در میان ۱۶۲ کشور جهان رتبه ۱۳۰ را به خود اختصاص داده است که البته این امر در حوزه سرمایهگذاری طرفهای خارجی در ایران آثاری منفی دارد؛ اما با توجه به ابزار و امکاناتی که ایران میتواند در حوزه دیپلماسی اقتصادی و راههای دورزدن تحریمها به کار بگیرد، ممکن است بیش از پیش از ظرفیت گسترده اقتصاد جهانی بهره لازم و کافی را ببرد.
باید توجه داشت که اقتصاد آزاد معایب خاص خود را نیز دارد. یکی از این معایب اختلاف طبقاتی میان اعضای جامعه است؛ به طوری که در این شرایط اقتصادی افرادی که مهارتهای بیشتر، تحصیلات برتر و توانمندیهای والاتری دارند، میتوانند فعالیت کنند و به موفقیت برسند و درآمد زیادی را به دست بیاورند؛ اما در مقابل کسانی که دستمزدهای اندک و توانمندیهای ضعیفتری دارند، نمیتوانند در چنین جامعهای به اهداف و آرزوهای خود برسند.
یکی دیگر از معایب اقتصاد آزاد سرازیر شدن سرمایه سرمایهگذاران به سمت فعالیتهایی است که سودآوری بیشتری را برای فرد دارند. از سوی دیگر ممکن است رشد و پیشرفت جامعه را در بر نگیرد که این یکی از ضعفهای موضوع اقتصاد آزاد است.
در اقتصاد آزاد نابرابریهای اقتصادی و اجتماعی میتواند به سطح نگرانکنندهای برسد؛ به طوری که ثروتمندان با سرعت زیادی ثروتمندتر و فقرا نیز با سرعت زیادی فقیرتر میشوند.
در نهایت راهی که کشورهای غربی رفتهاند و تجربه کردهاند، مسیری سوخته است که نمیتوان به آن تکیه کرد؛ زیرا آنها در حال حاضر با سرلوحه قرار دادن اقتصاد آزاد، افول وضعیت اقتصادی خود را مشاهده میکنند و این درس و تجربه خوبی برای کشورهای در حال توسعه به منظور پیشرفت و آبادانی است.
هدایت شده از محمود معلمی
🌴 *ارسال نامه به دفتر رئیس محترم قوه قضائیه* 🌴
با عزمی همگانی، فضای اداری کشور را آنقدر شفاف می کنیم که هیچ متخلفی با هیچ ترفندی نتواند دوام بیاورد.
*هموطن عزیز خواهشمندیم اگر سند و مدارکی از تخلفات بعضی از مسئولین استان خود و یانارضایتی از مسئولین قوه قضائیه، قاضی، وکیل، شهردار، نماینده مجلس و رؤسای ادارات در دست دارید،اسناد را به صورت محرمانه و ناشناس، بدون نیاز به ذکر مشخصات شخصی خود و تنها به عنوان شهروند به دفتر حضرت آیت اللّه رئیسی ارسال کنید تا فورا پیگیری شود.*
👇👇👇👇👇
*حوزه رياست قوه قضائيه رئیسی :*
*تهران خيابان وليعصر (عج) – خيابان پاستور*
تلفن : 66952536
*معاونت قضايي قوه قضائيه :*
*تهران-خيابان وليعصر(عج) – بعد از چهارراه سپه – كوچه سخنور*
تلفن : 8 - 66345937
🙏🙏🙏
هدایت شده از محمود معلمی
🔻رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار رئیسجمهور و اعضای هیئت دولت:
✅ دشمن هیچ غلطی نمیتواند بکند
✅ چهل سال دوم قطعاً بهتر خواهد بود
✅ دولت هند سیاستی منصفانه در قبال مردم نجیب کشمیر در پیش بگیرد
✅ تولیدکنندگان رزمندگان جنگ اقتصادیاند؛ مقررات زائد و موانع تولید را رفع کنید
🔹 باید در «مدیریت اقتصادی» بهتر عمل کنیم
👈 نیروی انسانی ایرانی انصافاً بی نظیر است؛ این واقعیت امروز مورد اذعان اندیشمندان برخی کشورهای دیگر نیز قرار دارد.
🔹 دولت هند منصفانه عمل کند و زورگویی نکند
♨️ وضع کنونی #کشمیر نتیجه اقدامات انگلیس خبیث است
🔺 انگلیسیها برای استمرار درگیری در کشمیر، تعمداً این زخم را در این منطقه برجای گذاشتند.
⚠️ دولت در این دو سال باقیمانده، از #حواشی و مسائلفرعی فاصله بگیرد
👈 #اولویت_اصلی کشور «اقتصاد» و «فرهنگ» است
🔹 از نظر اسلام، صِرفِ ثروتمند شدن کشور، مطلوب نیست بلکه هدفِ #پیشرفت_اقتصادی، تأمین #عدالت_اجتماعی و ریشه کن کردن #فقر است وگرنه مانند کشورهای پیشرفتهای مثل آمریکا میشویم که طبقات ضعیف همچنان مشکلات عمیقی دارند.
🚨 معتقد به بستن فضای فرهنگی نیستیم اما با ولنگاری بهشدت مخالفیم
👈 نگرانی نسبت به مسئله حجاب، بجا و صحیح است
💎 #چهلسالدوم جمهوری اسلامی قطعاً از چهل سال اول بهتر خواهد بود.
🔹 آمریکا، اروپا و حتی شوروی سابق در این چهل سال هر اقدامی را که می توانستند علیه جمهوری اسلامی انجام دادند.
🔺 با توجه به پیشرفتها و تواناییهای جمهوری اسلامی در عرصههای سیاسی، دفاعی و اقتصادی، دشمن هیچ غلطی نمیتواند بکند.
✅ تولیدکنندگان، #رزمندگان جنگ اقتصادی هستند
👈 گاهی برای فعالیت یک واحد تولیدی باید از هفتاد خوان عبور کرد
⚠️ درآمد آسان صدور #نفت_خام بلای بزرگ کشور است