هدایت شده از تحلیل سیاسی و جنگ نرم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴بالاخره سکوت ۴۰ ساله مجلس شکسته شد
🔻اعلام شجاعانه اسامی فتنه گران وبراندازان در مجلس
"رهبر فتنه٧٨ ،محمد خاتمی و رهبر فتنه ٨٨،هاشمی رفسنجانی است "
🔻درود خدا بر نماینده شجاع مشهد جناب آقای کریمی قدوسی👌
هانگیری سابقه دار در دروغ بستن به رهبری
🔺جهانگیری دیروز به دروغ موافقت با fatf و cft را به رهبری نسبت داد و البته خیلی زود همه واکنش نشان داده و این حرف او را تکذیب کردند. البته می توان حدس زد اساسا این دروغ برای تکذیب شدن و فضاسازی و کمک به دوقطبی بر زبان جهانگیری جاری شد. ولی با کمال تاسف باید یادآور شد جهانگیری در دروغ بستن به رهبری سابقه دارد!
🔹در اواخر ۹۵ و نزدیکی انتخابات ۹۶،بعد از اینکه بی دستاورد بودن برجام کم کم آشکار شده بود، روحانی و همکاران و حامیان سیاسی و رسانه ایش برای نجات از سوالات بی جواب مردم درباره برجام، یک خط مشترک با عنوان «دور شدن سایه جنگ با برجام» را شروع کردند و مدام گفتند برجام سایه جنگ را دور کرد یا با آمدن دولت یازدهم سایه جنگ دور شد.
🔹مقام معظم رهبری این تحریف آشکار را تحمل نکردند و موضع گرفتند:«آنچه سایهی جنگ را، سایهی تعرض دشمن را در طول این سالهای متمادی از سر این کشور رفع کرده، حضور مردم بوده است.»(۹۶/۲/۱۰)
🔹جهانگیری برای توجیه دروغ هایی که خودش و هم قطارانش گفته بودند، در یکی از مناظرات انتخاباتی گفت:«همانطور که رهبری فرمودند حضور مردم بود که در سال ۹۲ [با انتخاب روحانی] سایه تهدیدها را از کشور کوتاه کرد».
🔹رهبری چند روز بعد نسبت به این سخن بشدت واکنش نشان دادند و فرمودند: «حضور مردم رفع کننده ی سایه ی جنگ است... من این را میگویم؛ نیایند حرفی را که بنده به صراحت بیان کردم تحریف کنند و بگویند مراد فلانی این است که حضور مردم دولتی را سر کار میآورد، که آن دولت... نه آقا؛ دولتها تأثیری ندارند».
🔻درست است که جهانگیری با این دروغگویی ها خودش و دولتش را به بی اعتبار ترین دولت تاریخ انقلاب تبدیل کرده است. اما خشت کج دروغ برای جامعه نیز عاقبت خیلی بدی دارد. مسؤول دروغگو نابود کننده ی سرمایه ی اعتماد مردم است. این سرمایه چگونه دوباره بازسازی خواهد شد؟!
سوال روشن درباره FATF
که دولت هیچ پاسخی برایش ندارد
✍️بهمن پارسال، کانال ها و رسانه های خاص، خبری درباره نامه محرمانه (!) چند مقام دولت به محضر رهبر انقلاب منتشر کردند. با این مضمون که با ملاحظه "مصلحت کشور"، به "مجمع تشخیص مصلحت"، دستور فرمایید در تصویب دو خواست باقی مانده FATF (الحاق به کنوانسیون پالرمو و CFT) تسریع کند.
🔹پاسخ نامه، سوالی روشن است که بارها از سوی صاحب نظران هم مطرح شده اما همان مدیران، هیچ جوابی نداشته اند: چه تضمینی هست که تحریم ها و محدودیت ها را پس از قبول همه این تعهدات، بردارند؟!
♦️این سوال حکیمانه و مصلحت سنجانه، هیچ پاسخی نداشت و هنوز هم ندارد. بنابراین، امضا کنندگانِ نامه پخت و پز شده در جایی دیگر، به سکوتی عمیق فرو فتند. حرف حساب، جواب نداشت.
🔹بعدها یکی از همان ها در مجلس گفت هیچ تضمینی نیست که بعد از قبول همه تعهدات، محدودیت ها و تحریم ها برداشته شود! اخیرا همان دیپلمات ارشد، با رد اظهارات گذشته معاونش (امضای کری تضمین است)، گفت "امضای آمریکا، دیگر تضمین نیست"
♦️امضا کنندگان آن نامه، اگر از سفارش دهنده نامه نمی ترسیدند، حتما می گفتند که ما هم، با تردید به وعده دشمنان می نگریم؛ بلکه مطمئنیم این بار نیز فقط قصد خدعه دارند. اما آنها فقط وظیفه داشتند نامه مهندسی شده را امضا کنند و نه بیشتر.
🔹اکنون، 9 ماه پس از آن نامه نگاری مثلا محرمانه و در حالی که دست آمریکا و اروپا کاملا رو شده، مجددا یک جریان سیاسی آلوده، بر تصویب مطالبات آمریکا و اروپا (در پوشش FATF) اصرار می کند
♦️امروز جهانگیری معاون اول روحانی که جزو شریکان جرم "باد دادن 18 میلیارد دلار از ذخایر ارزی" به شمار می رود، مدعی شد "با توجه به تصویب لوایح FATF و CFT در جلسه سران سه قوه و تایید مقام معظم رهبری، مجمع هر چه سریعتر این لوایح را تصویب کند".
🔹این انتساب دروغ، قابلیت تعقیب قضایی دارد. رهبری کجا لوایح مذکور را تایید کرده اند؟ این حجم از خلاف گویی و انتساب مطالب خلاف واقع، از کجا نشئت می گیرد؟
♦️چرا طیف مذکور، مانند گماشته ماموریت دار عمل می کنند؟ و اگر گماشته نیستند، چرا مطامع بیگانگان را بازگو می کنند؟ دولت، چرا به جای طلبکاری از تعهدات بر زمین مانده دشمن، مثل بدهکارها رفتار می کند؟!
فشار اقتصادی بر مردم؛
افزایش یا کاهش مشارکت در انتخابات؟
✍️ دولت و حامیان سیاسی آن، در هفته های اخیر ادعا کرده اند خواستار افزایش مشارکت در انتخابات اسفند ماه مجلس هستند و رقبای آنها، کاهش مشارکت مردم را ترجیح می دهند. آیا "دولت" و "موتلفان سیاسی" آنها در عمل، در حال تدارک برای حضور پر شور مردم هستند؟
♦️بخشی از مدعیان حمایت از دولت، این پوشش را صرفا برای ایجاد حاشیه امنیت برگزیده اند و اصالتا دنبال ساختارشکنی و براندازی هستند؛ و نه تقویت نظام از طریق جلب اعتماد مردم و مشارکت در انتخابات.
🔹نمونه این طیف، شبکه ای است که در کانال آمدنیوز به هم رسیدند و هر چند در انتخابات بهار 96، از روحانی حمایت می کردند، اما پاییز و زمستان همان سال، روی موج نارضایتی های اقتصادی (ناشی از سوء مدیریت دولت) سوار شدند و آشوب به راه انداختند.
♦️نیما زم، پس از انتخابات در گفتوگو با یکی از عناصر ضد انقلاب صراحتا گفت «ما تحلیل داشتیم. آن حمایت، برای افزایش ناکارآمدی و رساندن کشور به #نقطه_جوش بود».
🔹شاخه اقتصادی همین طیف، از آزاد سازی بی رویه قیمت ها در پوشش حذف یارانه ها حمایت می کند، بی آن که کمترین اهتمامی به اصلاح ساختار بودجه دولت و شرکت های دولتی بکند.
♦️برخی شرکت های دولتی تبدیل به حیاط خلوت شماری از سردمداران فتنه های 78 و 88 شده، و اگر چه این شرکت ها هزینه های هنگفتی روی دست مردم و دولت می گذارند، اما بهره مندی گسترده ای را ارزانی مدیران خود می کنند که در تامین هزینه فعالیت های ساختارشکنانه هم مورد استفاده قرار می گیرد.
🔹دولت از یک سو با مضیقه ها و محدودیت های تحریمی دست و پنجه نرم می کند و از جانب دیگر، با سوء مدیریت حادّ دست به گریبان است. عادت به درآمد نفتی که صادرات آن با محدودیت مواجه شده، دو را بیشتر پیش پای دولتمردان باقی نمی گذارد.
♦️یا به چشم فرصت اصلاحات اقتصادی و اصلاح ساختار بودجه به ماجرا بنگرند، که زحمت تدبیر و برنامه ریزی و پیگیری را دارد. و یا این که روش آسانتر را انتخاب کنند و کم و کسری ها را از جیب مردم بردارند.
🔹دست کم 75 درصد کل اقتصاد کشور و درآمدها و هزینه کردهای آن، در اختیار مستقیم دولت و شرکت های دولتی است اما متاسفانه برخی مراکز پول ساز مانند نفت و گاز و پتروشیمی و بانک ها و بیمه و مخابرات و...، کمابیش حالت خودمختاری و مدیریت جزیره ای پیدا کرده اند.
♦️رهبر انقلاب، اصلاح ساختار بودجه را از دولت های متعدد مطالبه کزده اند اما همواره وفور درآمد نفت، انگیزه این ضرورت دارای زحمت را کاهش داده است. رهبری آخرین بار، زمستان پارسال از دولت خواستند ظرف 4 ماه، برنامه خود را اعلام کند.
🔹مع الاسف، دولت در زمان موظف نتوانست برنامه ای تدوین کند و پس از آن هم، شعار اصلاح یارانه را به نحوی در دستور کار قرار داد که عملا به رها سازی قیمت ها دامن زد و سپس، تورم 43 درصدی را به سایر حوزه ها سرایت داد.
♦️افزایش گاه به گاه قیمت قبض های مختلف، از همین شگردهای دم دستی است که مردم را گله مند می کند. و حال آن که، اصلاح اصلی باید در بودجه شرکت های دولتی و اخذ مالیات از پردآمدها و یا صرفه جویی های بزرگ اتفاق می افتاد. (کاری که بر عکس آن را در واگذاری 18 میلیارد دلار ذخیره ارزی مشاهده کردیم).
🔹آیا دولت دنبال افزایش مشارکت مردم در انتخابات است؟ برخی مدعیان بی صداقت که آدرس های خسارت آفرین می دهند چطور؟ فراموش نکنیم بهانه برخی نا آرامی های اخیر در شیلی و عراق و لبنان و ...، همین افزایش قیمت هاست.
♦️دولت باید مدیریت منابع مالی را از خود شروع کند. تدبیر و امید یعنی این. مسیری غیر از این، سوء تدبیر و یاس آفرینی است.
#محمدایمانی
هدایت شده از خبرگزاری فارس
درخواست از دادستانی برای ورود به ماجرای اظهارات جهانگیری درباره تصویب FATF
🔹اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل طی نامهای اظهارات جهانگیری درباره تصویب FATF را مصداق نشر اکاذیب دانست و از دادستان کشور خواست تا در این باره اعلام جرم کند.
🔹مجمع دانشجویان عدالتخواه دانشگاه تهران نیز در نامهای به دادستان کل کشور در رابطه با اظهارات اخیر معاون اول رئیس جمهور نوشت: چگونه است که جهانگیری میتواند نسبت دروغ به رهبر انقلاب و روسای سه قوه بدهد و سپس هیچ بازخواستی نشود؟
fna.ir/dd2ood
@Farsna
🔴حسن روحانی؛ ناقل تاریخ ژله ای
🔺یکی از اساتید حرف جالبی زدند. ایشان گفتند حسن روحانی تاریخ را مثل ژله گرفته که تصور می کند هر فرمی بخواهد می تواند به آن بدهد.
🔹او برای بار چندم برای توجیه نظراتش دست به دامن تحریف تاریخ اسلام شد و شرایط الان مملکت را با مقاطع صلح حدیبیه، صلح امام حسن علیه السلام و پذیرش ولایت عهدی مأمون توسط امام رضا علیه السلام تشبیه کرد؛(جهان نیوز - ۲ آبان ۹۸ - کد مطلب: ۷۰۵۰۴۰)تشبیهی که در آن هیچ یک از ادات تشبیه سر جایش نیست.
🔹شرایط امروز مملکت شبیه صلح حدیبیه است؟ در صلح حدیبیه پس از عهد شکنی کفّار، نوبت به «فتح مبين» رسید یا صلح مجدد؟
🔹آیا ما در شرایطی شبیه به صلح امام مجتبی علیه السلام هستیم؟ صلح امام حسن علیه السلام در شرایطی بود که مکر معاویه، سستی مردم در مقاومت و خیانت برخی فرماندهان امام را وادار به صلح کرد. اگر امام قوای نظامی پا به رکابی داشت هیچ گاه ناچار می شد برای حفظ اسلام به صلح مشروط با دشمن تن دهد؟
🔹پذیرش ولی عهدی مامون توسط امام رضا علیه السلام آیا در شرایطی نبود که امام هیچ تعهدی را در قبال این ولایت عهدی نپذیرفتند؟
🔻متاسفانه توجیهگری و ایدئولوژیسازی و آسمان و ریسمان به هم بافتن با تحریف تاریخ هم نمی تواند حسن روحانی را از تناقضاتی که حرف و عملش برای مردم ایران ساخته نجات دهد. بهتر است بجای این ها، یک بار برای همیشه اشتباه خود را بپذیرد و یک سال و نیم باقی مانده را به خدمت به مردم و انجام وظایف قانونی اش بپردازد.
✍ رها عبداللهی
هدایت شده از نسیم آنلاین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎯 کارشناس سعودی، خرداد 98:
ایران دست از خرابکاری بردارد و گرنه پاسخی مناسب میدهیم.....
▫️ همان کارشناس، مهر 98:
ایرانی ها برادران عزیز ما هستند و خونشان مقدس است!
♨️ @khabare_Fouri
Poorya Kadivar:
🔴 پولشویی اسم رمز تحریم حداکثری!
✍🏻 #علیرضا_فقیهی_راد
🔺اکنون پس از تمدید مهلت چهارماهه کارگروه ویژه اقدام مالی و با نزدیک شدن به انتخابات و نداشتن دستاورد مشخص در حوزه های اقتصادی توسط دولت مجددا فشارها و هجمه ها توسط مقامات دولتی و وکیل الدوله های مجلس آغاز شده است. در ابتدا اسحاق جهانگیری و بعضی مقامات با انتصاب دروغ تایید این لوایح استعماری به مقام معظم رهبری سعی بر دور زدن نهادهای قانونی کشور را داشتند که با تکذیب نهادهای مختلف قانونی در کشور روبرو شدند. حالا امروز حسن روحانی مجددا اظهار داشته: « نباید اجازه دهیم که در سیستم بانکیمان اتهام پولشویی به ما بچسبد و این به زیان کشور است. » و همچنین محمود واعظی رئیس دفتر رئیس جمهور نیز گفت: « برای شفافسازی، مبارزه با پولشویی و مقابله با اتهاماتی که به ایران به دلیل کمک به برخی گروه ها زده می شود به این لوایح احتیاج داریم. »
🔹همانطور که دکتر ظریف اخیرا اعتراف روشنی داشت رفتار FATF کاملا سیاسی است و نه فنی و در مساله پولشویی نیز رجوع و اتکا به FATF نقض غرض است. برای نمونه چگونه است که کشورهایی چون کانادا و فرانسه که عضو FATF هستند و هیچگاه عضو لیست سیاه این نهاد نبوده اند، امروز پناهگاه تروریست ها و مفسدها و رانت خوارها از سراسرجهان هستند و آمار بیشترین پولشویی ها را دارند؟
🔺در نشست مبارزه با پولشویی در مرکز بررسیهای استراتژیک ریاستجمهوری دکترسیدجواد کاظمیتبار (کارشناس دادهکاوی برای کشف تقلب در تراکنشهای بانکی امریکا) می گوید: « بر اساس آمار موجود، حدود ۵۰۰ میلیارد تا ۸/۱ تریلیون دلار (بین ۲ تا ۵ درصد درآمد ناخالص ملی دنیا) حجم کل پولهای کثیف در دنیا است که ۴۷ درصد پولهای کثیف در امریکا، ۳۰ درصد در اروپا و بقیه در سایر نقاط جهان جریان دارد و ۹۹ درصد پول کثیف موفق به عبور از سیستمهای نظارتی امریکا و اروپا شده و حدود ۸۰ درصد از این پولها مجدداً برای سرمایهگذاری و ساماندهی جنایات دیگر به کار میروند. » به راستی ما برای پولشویی باید پاسخگوی نهادی باشیم که با فشار آمریکا که 47 درصد پولشویی جهان در آن اتفاق می افتد و 30 درصد در اروپا، قصد تحمیل خواسته های استعماری خود را دارد؟ آیا به دست خودمان کشورهایی که خود باید در مقام متهم و پاسخگویی باشند را می خواهیم تبدیل به قاضی رفتار خود کنیم؟
🔹یا در مورد دیگری وال استریت ژورنال در گزارشی نوشت: «مرکز پولشویی دنیا در نزدیکی آمریکاست و کشور متهم کانادا نام دارد. » در حالیکه کانادا عضو FATF است و تاکنون حتی یک روز هم در لیست سیاه این نهاد قرار نداشته است. در مورد دیگری رویترز می نویسد: « بیش از 1 تریلیون دلار پولشویی در بانک های استونی در طول سال های 2008 تا 2017 انجام شده است. » جالب است که استونی نه عضو FATF است و نه در لیست سیاه گروه ویژه اقدام مالی قرار دارد. تمامی این شواهد خود بیانگر این است که FATF نهادی با کارکرد سیاسی جهت رفتارسازی و تحمیل هنجارهای خودساخته است، حال آنکه عمده مراکز پولشویی در همان کشورهای عضو FATF رخ داده است.
🔺از آنجایی که آمریکا اصولا براساس بخش 311 قانون patriot (وطن پرستی) بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران را دارای نگرانی اصلی پولشویی و دور زدن تحریم ها دانست و کنگره آمریکا نیز در تاریخ 31 دسامبر 2011 و در قانون NDAA با استناد به همین و شناسایی شدن بانک مرکزی ایران به عنوان حوزه پولشویی و دور زدن تحریم ها، بانک مرکزی را در لیست تحریم قرار داد. در حقیقت دور زدن تحریم ها به عنوان مصداق پولشویی محسوب می شود. لذا امروز که ایران در شرایط جنگ اقتصادی و تحریمی است باید بصورت دوچندان و قاطعانه در برابر تحمیل این لوایح استعماری بایستد. چرا که هم تمامی منافذ دور زدن تحریم ها را خواهد بست و پولشویی در واقع اسم رمزی برای جلوگیری از دورن زدن تحریم ها توسط ایران خواهد شد و هم بهانه پولشویی نیز صرفا یک ابزار و اهرم سیاسی است و نه فنی و کارشناسی.
🔹دولت اگر حقیقتا به دنبال برخورد با فساد و رفع اتهام پولشویی است باید بجای پذیرش دستورالعمل های خارجی و شفافیت برای نهادهای بین المللی به دنبال اجرایی کردن محکم و دقیق قوانین داخلی باشد. دولت بجای دادن تعهدهای مکرر و بی انتها به نهادهای بین المللی که رفتاری کاملا سیاسی نیز دارند باید در داخل قوانین روشن و صریحی بگذارد یا همین قوانین موجود مصوب شده بصورت کامل و دقیق را اجرا کند. شفافیت مالی را باید برای مردم و نهادهای داخلی اجرایی کرد نه برای نهادهای بین المللی تحت سلطه غرب که به دنبال راهبرد فشارحداکثری و بستن منافذ دور زدن تحریم ها هستند. این امر همانی است که مقام معظم رهبری نیز فرمودند...
#شفافیت
4آبان روز افشاگری حضرت امام خمینی (ره) علیه کاپیتولاسیون/کاپیتولاسیون چه بود و از کجا آمد/ روند اجرا و لغو نهایی کاپیتولاسیون در ایران
♦️کاپیتولاسیون به این معناست که اگر تبعه کشوری در کشور دیگر مرتکب جرم یا جنایتی می شد آن کشور حق دستگیری و مجازات وی را نداشت و باید به کشور خود فرستاده می شد تا طبق قوانین کشور خودش با آن برخورد شود
♦️کاپیتولاسیون موجب برتری و تقدم اتباع خارجی بر اتباع کشور می شد و باعث می گردید که رجال مملکت را به بیگانگان و قدرت قضایی و سیاسی آنان سوق دهد و حتی در سایه کاپیتولاسیون، بیگانگان هر چه می خواستند به ایران وارد و یا از ایران خارج می کردند. کاپیتولاسیون اصل حاکمیت و استقلال کشور را متزلزل می ساخت و به قوانین خارجی اعتبار برون مرزی می بخشید و اتباع کشور را از حمایت کامل قضایی محروم می کرد و حق مشروع آنان را به بیگانگان می داد و به دلیل همین مضرات جبران ناپذیر، مردم ایران نسبت به کاپیتولاسیون عکس العمل های شدیدی از خود نشان می دادند.
♦️با درخواست وپیگیری امریکا لایحه مصونیت مستشاران و تبعه آمریکا در ایران در 13 مهرماه 1342 در مجلس عالیه به تصویب رسید و در 21 مهرماه 1343 مجددا مورد تصویب نمایندگان دو مجلس سنا و شورای ملی قرار گرفت.
♦️در 4 آبان 1343، امام خمینی (ره) با ایراد سخنرانی مهیج و کوبنده، موضع نهضت را در برابر استکبار غرب و شرق روشن ساخت. اعلامیه امام (ره) در تیراژ وسیعی چاپ و منتشر شد؛ فرازهایی از این اعلامیه به شرح زیر است: " آیا ملت ایران می داند که مجلس به پیشنهاد دولت سند بردگی ملت ایران را امضا کرد؟.... سند وحشی بودن ملت مسلمان را به آمریکا داد.... قلم سیاه کشید بر جمع مفاخر اسلامی و ملی ما... اهانت به ارتش محترم ایران و صاحب منصبان و درجه داران نمود... حیثیت دادگاههای ایران را پایمال کرد... اکنون مستشاران نظامی و غیر نظامی آمریکا با جمیع خانواده و مستخدمین آنها آزادند هر جنایتی بکنند. هر خیانتی بکنند، پلیس حق بازداشت آنها را ندارد... بر پیشوایان دول اسلامی است که فریاد ما را به دنیا برسانند... هدف مراجع عظام و روحانیون در هر جا باشند یکی است و آن پشتیبانی از دیانت مقدسه اسلام و قرآن مجید و طرفداری از مسلمین است....
♦️لذا در سیزده آبان امام (ره) را از قم دستگیر و به ترکیه تبعید کردند.
♦️حسنعلی منصور که تصویب کاپیتولاسیون و به دنبال آن تبعید امام خمینی را انجام داده بود در نخستین روز بهمن سال 1343 توسط یکی از اعضای "هیات موتلفه اسلامی" به نام محمد بخارایی کشته شد.
♦️سرانجام با پیروزی انقلاب به پیشنهاد هیات وزیران و تصویب شورای انقلاب در تاریخ 23 اردیبهشت 1358، حق کاپیتولاسیون و امتیازات و ملحقات آن برای همیشه و به طور نهایی لغو شد.
میرالمومنین در خطبهی ۲۱۶ میفرمایند رعیت اصلاح نمیشود مگر که والیان اصلاح بشوند. پس باید والیان اصلاح بشوند، حکومت اصلاح بشود تا جامعه اصلاح بشود...
🔹 حضرت میگویند اگر میخواهید حکومت درست بشود، والیان درست بشوند باید یک جمهوریت قوی شکل بگیرد، که مردم پای کار باشند (اِستقامهِ الرعیه).
یعنی #مردم مطالبهی عدل بکنند، مطالبهی حق بکنند...
🔺 یک جمهوریت حداقلی که آمد رأی داد رفت نه! یک جمهوریت [قوی] که پس از انتخابات بایستد، [بگوید] من رأی دادم، نظارت هم رویت میکنم، نقدت هم میکنم، اعتراض هم میکنم، عزلت هم میکنم [اگر لازم باشد]!
🔴 #آن_سلاح_چه_بود؟‼️
🔻 #فوری/ افشاگری سیدحسن نصرالله: فروش سلاح استراتژیک ایران به حزب الله لبنان توسط سیدعلی خامنه ای
🔹دبیر کل حزب الله لبنان در مصاحبه اخیر خود در برنامه تلویزیونی " معادله ی نصر"اعتراف کرد که حضرت آیت الله خامنه ای ، طی سالهای اخیر جنگ در لبنان ، سلاح فوق پیشرفته خود را در اختیار حزب الله لبنان گذاشته اند.
🔹سلاحی قدرتمند و استراتژیک که در جنگ ۳۳ روزه لبنان در برابر تانک های مرکاوا مقاوم بود و شیرمردان حزب الله لبنان با مدد از آن توانست پیروز جنگ گردد.
🔹 اما این سلاح بی نظیر چه نام داشت؟ این سلاح پر قدرت #دعا نام داشت. آقا سیدحسن گفت: « نزد حضرت آیت الله خامنه ای رفتیم از روند جنگ و احوالات لبنان به معظم له گزارش دادیم ، ایشان ما را به دعا و راز و نیاز با الله متعال دعوت فرمودند. معظم له مرقوم فرمودند که همگان در لبنان دعای #جوشن_صغیر بخوانند. ما نیز چنین کردیم ، و نصر الهی با ما همراه شد و در مقابل اسرائیل جنایت کار توانمان افزایش یافت»
🔹آری؛ راز دومینوی خطاهای محاسباتی دشمنان علیه جبهه مقاومت و جمهوری اسلامی ایران همین عدم ادراک صحیح از قدرت و جایگاه #معنویت است. و آنچه در جنگ اراده ها در کنار تدبیرانقلابی و همت جهادی میتواند اراده و امید را تولید و تقویت کند توجه و توسل به معنویات است.
«وَ كانَ حَقًّا عَلَيْنا نَصْرُ الْمُؤْمِنِينَ »
🖌 #محمدجواد_اصغری
🔴 واکنش شدید اللحن #ذوالنور به دروغگویی جهانگیری و روحانی
رییس کمیسیون امنیت ملی: بدبختی که امروز مردم دچار آن شدند نتیجه #برجام است
اینگونه نمیشود که هر جای قانون به نفع فردی باشد و فرد بتواند از آن استفاده کند، قانون را قبول داشته باشد و هر جایی هم که قانون مطابق میل و نظر فرد نباشد قانون را زیر پا بگذارد.
حتی از رهبری هم هزینه میکنند و نسبت #دروغ به رهبری میدهند تا افکار عمومی را در این زمینه با خود همراه کنند، این کار باعث میشود تا مردم نسبت به مسئولین بیاعتماد شوند.
من معتقدم این آقایان مملکت را #قفل کردهاند، قفل شدن مملکت نتیجه کار یک عزیز شعبده باز است که آمد کلید را به مردم نشان داد اما زیر دستمال شعبده بازی خود قفل را مخفی کرده بود و با کار خود مملکت را قفل کرد، بدبختی که امروز مردم دچار آن شدند نتیجه برجام است.
بنده اعلام آمادگی میکنم که در هر سطحی در رسانه ملی و دیگر رسانهها #مناظره داشته باشیم که پذیرش لوایح مرتبط با FATF قفل زده شده توسط روحانی و تحریمهای آقای ترامپ را تکمیل و محکمتر خواهد کرد.
سالروز رحلت پیامبر رحمت وهمچنین شهادت امام حسن مجتبی کریم اهل بیت را تسلیت عرض می کنیم
🔻اصلاحطلبان بر سر دوراهی؛ شکست انتخاباتی یا عبور از نعش اصلاحات
🖊کیهان نوشت:
🔹هوای انتخاباتی اردوگاه اصلاحات صاف نیست. تشتت بنیانی و ستیزهای محوری متأثر از تضاد نظرهای اساسی در سطوح بالاتر عناصر اصلاحطلب در حیطه اتخاذ رویهشان نسبت به انتخابات مجلس در اسفندماه فصل خزان را در مجموعه اصلاحطلبی نیز حاکم کرده است. این شرایط بیش از هر مؤلفه دیگر ناشی از ادراک آنها از احاطه مردم بر پیوستگی و پیوندشان با مجموعه دولت و ناکارآمدی آن است. امری که نه نتیجه باریکبینی و ژرفنگری که به دلیل گرفتاری و دست و پنجه نرم کردن با آن، روشن، محسوس و قابل درک برای آحاد مردم است. وضعیت فعلی آنها همچنان که از پاییز سوی زمستان میرویم، سردی و شدت و حدت بیشتری به خود میگیرد.
🔹آشفتگی اردوگاه اصلاحات همچنان ادامه دارد. محمود واعظی، رئیس دفتر رئیسجمهور دیروز در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران حضور یافت و درباره اظهارات اصلاحطلبان درخصوص جدایی اعتدالیون و حزب توسعه از مذاکرات انتخاباتی مجلس در شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان، گفت: ما الان آنقدر گرفتاریم که وارد بحث انتخابات نشدهایم. نه ائتلاف را میشود تایید کرد نه جدایی را میشود تایید کرد. ما در شورای مرکزی حزب اعتدال و توسعه هم بحث انتخابات زیاد کردهایم و استانهایمان فعال هستند. ولی اینکه ما چگونه میخواهیم وارد شویم را گذاشتهایم تا کمی پیش رود. ضمن اینکه ما از خود اصلاحطلبان نیز یک صدا نمیشنویم.
🔹در سوی دیگر نیز احمد زیدآبادی، روزنامهنگار اصلاحطلب در میزگردی که مصطفی تاجزاده معاون سیاسی وزیرکشور دولت اصلاحات نیز حضور داشت و تبدیل به مناظره شد، گفت: اگر این بساط اصلاحطلبی برچیده شود کلی سود دارد و از وضعیت ضررناک فعلی بهتر است... اصلاحطلبان اعتبار اجتماعی ندارند که بخواهند یک جنبش اجتماعی راه بیاندازند. وی در این میزگرد که خبرگزاری فارس از آن بهعنوان ادامه پینگپنگ اصلاحات ـ کارگزاران چهار ماه مانده به انتخابات تعبیر کرده است، برای مثال میگوید اگر شکوری راد بهعنوان پزشک به فشافویه برود و 10بیمار را معالجه کند اثرگذارتر است.
♻️ اضلاع کودتای نرم در عراق
🔻 روزنامه الاخبار با عنوان کودتا علیه دولت عبدالمهدی نوشت: آمریکا، امارات و عربستان سعودی کودتای نرم علیه عراق را پایهریزی کرده اند.
1⃣ #امارات، مرکز ایدهپردازی است و اشخاصی مانند «طحنون بن زاید آل نهیان» مشاور امنیت ملی و «محمد دحلان» مشاور فلسطینی وی (که به داشتن ارتباط با رژیم صهیونیستی شهره است)، مسئولیت برنامهریزی را بر عهده گرفتند.
2⃣ هزینه مالی این کودتا که حدود ۱۵۰ میلیون دلار است، بر عهده عربستان سعودی قرار گرفت.
3⃣ اجرای میدانی آن نیز بر عهده نهادهای موسوم به جامعه مدنی عراق است که تحت حمایت مالی سفارت آمریکا قرار دارند. مسئله مهم اینکه، شمار این نهادها به بیش از پنجاه هزار نهاد میرسد و فقط در سال ۲۰۱۹، ۷۰۱ میلیون دلار به آن اختصاص داده شده است.
زمانه
🔴 روانشناسی مقتدی صدر
اول شدن ليست منتسب به مقتدي صدر در انتخابات پارلماني عراق وي را به صدر اخبار كشاند. اما رسانههاي غربي و اصلاحات تلاش ميكنند علت رأيآوري وي را موضعش نسبت به ايران اعلام كنند و در پس اين سخن بيفايده بودن آن همه زحمت ايران در دوران داعش را گوشزد نمايند.
فراموش نكنيم كه «ناموس تشيع» در عراق است و فراموش نكنيم كه تكفيريها تا چند صدمتري امامين عسكريين رسيدند و از سوي ديگر تا 40 كيلومتري كربلا از استان الانبار جلو آمدند. ايران براي دلخوشي مقتدي به عراق نرفت و الان هم چيزي به نام «حضور ايران در عراق» معنا ندارد. روابط معمولي ايران و عراق در جريان است اما رابطه ايران و عراق فراتر از عرف بينالملل نظير داد و ستد و منافع ملي است. اساس اين رابطه با محوريت حسين (ع) است و با صادرات و واردات و فشار امريكا و سعودي و... بالا و پايين نميشود. اما در خصوص مقتدي صدر...
مقتدي شخصيتي ويژه دارد كه قضاوت درباره وي به راحتي امكانپذير نيست.
چندوجهي بودن مشي و شخصيت وي نه بر اثر تدبير، كه جزو شاكله شخصيتي وي است. او كلكسيوني از تضادها و افراط و تفريط است. از جهت تجمع تعارضات، چندگانگي شخصيتي، تعاملي و رفتاري بسيار شبيه مصدق يا احمدينژاد ماست. مقتدي نماد افراط و تفريط است و اصولاً از تعادل برخوردار نيست. او در كسوت روحانيت يكباره در هيبت ناسيوناليست ظاهر ميشود. او با لباس پيامبر به سوي كمونيستها دست دراز ميكند. او در عين فرهنگ طلبگي ابايي ندارد كه به مرجعيت شيعه هم بتازد. او ممكن است چند ماه در قم ساكن باشد، اما سر از رياض و قاهره و اربيل درآورد. او ضد امريكايي است، اما جريانات جهادي عراق را كه با امريكا ميجنگند هم قبول ندارد. يك روز بر تمايز خود و اطرافيان با همه تأكيد ميكند و يك روز بر لزوم وحدت و پذيرش همه جريانات عراقي در كنار هم سخن ميگويد. اما با مذهبيون- كه سالها در كنار هم با صدام مبارزه كردهاند- ائتلاف نميكند، بلكه سكولارها و كمونيستها را ترجيح ميدهد.
او عليه ايران و حتي آيتالله سيستاني بهرغم «تك مرجعي» بودن مكتب نجف ميتازد تا ناسيوناليست جلوه كند، اما همزمان در قم به دستبوس مراجع ايراني ميآيد. او در اوج درگيري دولت عراق با داعش مشغول درگيري با دولت بود و بار مضاعفي را بر آن تحميل ميكرد. نيروهاي نظامي وي در شهرك صدر بغداد رژه مسلحانه برگزاركردند اما در قالب سازمان اختصاصي هيچگاه مقابل داعش نايستادند (ممكن است افرادي از وي به صورت شخصي به حشدالشعبي پيوسته باشند).
او خود را وارث و خونخواه مرحوم پدر و عموهاي شهيد ميداند، اما گويي در علماي شهيد عراق هم طبقهبندي قائل است و شهداي خود را نسبت به شهداي ديگر حوزه علميه نجف برتر ميداند. او گاهي منتهياليه عوامگرايي است و گاهي منتهياليه روشنفكري. گاهي محور اختلافات در عراق است و گاهي ميخواهد محور وحدت باشد. او نه به كسي تكيه ميدهد و نه كسي ميتواند او را تكيهگاه قرار دهد. او نه مخالف ايران است و نه با ايران دشمني دارد. او ميخواهد ديده شود. جوان است و جوياي نام. در جامعه عوامزده عراق و در حالي كه بحرانهاي مختلف دروني اين كشور را درگير كرده و منجي و اسطوره طلب ميكند، او به ميدان آمده است.
اگرچه او به تنهايي قادر به تشكيل پارلمان نيست، اما ترجيح ميدهد ائتلاف خود را خارج از تحالف شيعه قرار دهد. اگر قدرت را در اختيار گيرد ترديدي نداشته باشيد كه نماد حماسه و فاجعه ملي در عراق خواهد بود. او اكنون مدعي پرچمداري عدالت و مبارزه با فساد است اما با صراحت در لباس روحانيت بر به قدرت رسيدن تكنوكراتها اصرار دارد. او تعامل با خارج از مرزهاي عراق را متفاوت از سياست دولت قرار داد تا جذاب و متفاوت باشد. او كلاً ميخواهد با همه و از همه متمايز باشد. او نياز به هل دادن ندارد، چون در نقطه تعادل نايستاده است. مقتدي با همه تراژديهايش نبايد طرد شود. او فقط تاكنون يك ضدامريكايي ثابتقدم بوده است. هدف او از ديدار با بن سلمان خودفروشي نبود، عراق را هم نميفروشد. فقط خواست بگويد من خارج از دو قطبي ايران- عربستان قرار دارم و بازيكن آزاد هستم.
او احمدينژاد عراق است با همه محاسن، معايب، تضادها و تعارضها. او جمع اضداد است.
#گنجی
مقتدی الصدر: دولتی که نتواند خرابی ها را اصلاح کند، هیچ خیری برای عراق ندارد
رهبر جریان الصدر عراق:
🔹اگر تظاهرات، تحصن و اعتصاب به نظر برخی راهحل نیست، پس چطور (چنگ زدن به دولت و قدرت) راهحل است؟
🔹«اگر دولت نتواند آنچه که پیشینیان آن را خراب کرده بودند، درست و اصلاح کنند پس دولتمردان هیچ خیری (برای کشور) ندارند.
🔹پس ای مفسدان اگر میخواهید مردم کشته نشوند و در آتش نسوزند، باید دست سر از آنها بردارد و ظلم و ستم کافی است.
🔹استعفا دهید قبل از آنکه مجبور به استعفا شوید. یا اصلاح کنید قبل از آنکه حذف شوید.در غیر اینصورت پشیمان خواهید شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
+18/ لحظه هولناک از حمله اغتشاشگران عراقی به وسام العیاوی
وسام العلیاوی از مبارزان معروف عراقی بود که طی ۴ سال گذشته در مقابل داعش مبارزات و رشادتهای زیادی داشت اما تظاهرات کنندگان آمبولانس او را نگە داشتە و سپس او و ھمراھانش را لخت کردند و زنده زنده در آمبولانس آتش زدند
این جنایات شما را به یاد فتنه۸۸ نمیاندازد که سپاهیها را لخت میکردند و آتش میزدند؟!
@siasi97
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 معترضان عراقی یا مزدوران سعودی!
فیلم رقص و پایکوبی مزدوران عربستان در لباس معترضان عراقی، در نجف اشرف و در شب رحلت پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله و امام حسن مجتبی علیه السلام
هدایت شده از خبرگزاری فارس
سه سکانس از آمریکا و داعش؛ وقتی آمریکا متحدان خود را مثل سگ میکُشد
🔹 ترامپ ۲۰۱۶: اوباما و هیلاری کلینتون بنیانگذاران داعش بودند.
🔸 معارضان سوریه: مأموریت داعش و البغدادی برای آمریکا تمام شد.
🔻ترامپ ۲۰۱۹: البغدادی را مثل سگ کشتیم.
@FarsNewsInt
#فوری
✴افشای جزئیاتی جدید از بازداشت روح الله زم توسط سپاه
🔸روح الله زم برای تمام ملاقاتهای خود، حتی برای کوچکترین آنها، با سرویس جاسوسی فرانسه هماهنگ میکرد و فقط وقتی که آن قرار توسط سرویس جاسوسی فرانسه تأیید میشد، ملاقات را انجام میداد.
🔸در طرح فریب سازمان اطلاعات سپاه پاسداران، افرادی در داخل کشور که هدایت شده نیروهای امنیتی و اطلاعاتی بودند، با زم ارتباط داشتند و قرار شد هرچه زودتر با این افراد در یک کشور ثالث دیدار کند.
🔸با نزدیک شدن اربعین، افراد هدایت شده به روح الله زم گفتند که ما به دلایل (..) فقط در ایام اربعین میتوانیم از ایران خارج شویم و در این زمان بهانه خوبی برای رفتن به عراق داریم تا کسی شک نکند و بتوانیم به راحتی با شما در عراق دیدن کنیم.
🔸روح الله زم که تحت هدایت سرویس جاسوسی فرانسه قرار داشت، فریب خورد و از فرانسه عازم کشور اردن شد و بعد از توقفی کوتاه، عازم عراق و وارد فرودگاه بغداد شد.
🔸همزمان مأمور پرونده او در سرویس جاسوسی فرانسه، در عراق حاضر شد و در سفارت فرانسه در بغداد با یکدیگر ملاقات کردند. زم پس از توجیه کامل توسط افسر اطلاعاتی خود، جهت ملاقات با منابع مورد نظر عازم شهر اربیل در کردستان عراقمیشود. نیروهای اطلاعات سپاه در فرصت مناسب، با آرامش کامل او را محاصره و دستگیر میکنند
💢 #فتنه_عراق و لزوم نقشآفرینی جدی جمهوری اسلامی و مرجعیت اعلا
🔸این روزها در عراق، فتنه بزرگی در حال وقوع هست. فتنه شباهت به وقایع سال ۹۶ ایران دارد که در ظاهر با شعارهای اقتصادی آغاز شد. بعد از مدتی دامنه اعتراضات گسترش یافت و به مسائل سیاسی هم کشیده و الان دم خروس نقش عربستان و آمریکا بیرون زده است.
🔹دولت فعلی عراق با دموکراسی سر کار آمده است و دولت مشروع و منتخب مردم عراق هست. ایران باید بدون تعارف و ملاحظه موج عظیم رسانهای که علیه دولت عراق به راه انداختهاند، از دولت عراق حمایت جدی کند. علی رغم تمام اشکالاتی که به دولت فعلی عراق وارد هست، فعلا بهترین گزینه برای ایران، حمایت از همین دولت هست.
🔸مرجعیت اعلای عراق هم باید از فتنهای که از آمریکا و اسراییل و عربستان تغذیه میشود، تبری بجوید و فتنه را محکوم کند. مواضع فعلی مرجعیت خوب هست، ولی کافی نیست و دولت عراق باید به طور مورد حمایت مرجعیت قرار گیرد. البته آیت الله سیستانی در عراق ولی فقیه نیست و ساختار شیعه و سنی عراق اقتضا میکند که ایشان با کمی ملاحظه، موضع بگیرند و قابل فهم هست.
🔹اگر این دولت در عراق شکست بخورد و سقوط کند، برای آینده کشور عراق و کل منطقه، بسیار خطرناک خواهد و دو گزینه جلوی پای عراق خواهد بود:
۱. همین طور هرج و مرج طولانی چند ساله تا شاید مردم رشد کنند و به یک ثباتی برسند یا شاید هرگز به ثبات نرسند و این کشور تجزیه شود.
۲. ایجاد یک دیکتاتوری مقتدر و سفاک مانند صدام و السیسی که این گزینه دوم، احتمالش بیشتر هست.
🔸ویژگیهای دیکتاتوری جدید، یک خونریز و سرکوبگر و ضددین و ضدایران خواهد بود که تمام تلاش این سالهای جمهوری اسلامی را به باد فنا خواهد داد و برای منافع ما و انقلاب اسلامی بسیار خطرناک خواهد بود. نیروهای انقلابی هم در عراق قلع و قمع شده و این کشور دوباره به دامن غرب باز میگردد.
🔹مقتدا صدر یک فرد قدرتطلب از مهمترین جریانات سیاسی شیعه عراق هست که نشان داده، که در آشوب و فتنه ید طولایی دارد. او ویژگیهای مثبت زیادی هم داشته خصوصا در جنگ با داعش، ولی الان چه عامد باشد یا جاهل باشد، عملا دارد داخل زمین عربستان و آمریکا بازی میکند. او هر چند برای به دست آوردن سهم بیشتری از قدرت، تلاش میکند ولی دارد برای نابودی کشور عراق زمینهسازی میکند.
🔸پسماندههای بعثیها، شیوخ فتنهگر سنی که با ابوبکر بغدادی بیعت کردند، اشرار آشوبگر عراق به سرکردگی مقتدا صدر، کردهای تجزیهطلب به سرکردگی بارزانی و سایر گروهها و احزاب فتنهگر که از عربستان و امارات و آمریکا پول میگیرند تا آشوب کنند، همه دشمنان دموکراسی عراق هستند که دارند فتنه میکنند و زمینه بازگشت دیکتاتوری را هموار میکنند.
🔹اوضاع بسیار حساسی هست و باید ایران هوشیار باشد که در این شرایط احتمال کودتای آمریکایی- سعودی و سرکار آوردن یک دیکتاتور مانند صدام وجود دارد و اگر اتفاق افتاد، باید به صورت جدی ایران ورود کند و جلوی آن را بگیرد.
💠پرورش نهال امید جهاد نخست جوانان
🔹امام خامنه ای: نخستین توصیهی من امید و نگاه خوشبینانه به آینده است. بدون این کلید اساسیِ همهی قفلها، هیچ گامی نمیتوان برداشت. ... سیاست تبلیغی و رسانهای دشمن و فعّالترین برنامههای آن، مأیوسسازی مردم و حتّی مسئولان و مدیران ما از آینده است.. شما جوانان باید پیشگام در شکستن این محاصرهی تبلیغاتی باشید. در خود و دیگران نهال امید به آینده را پرورش دهید. ترس و نومیدی را از خود و دیگران برانید. این نخستین و ریشهایترین جهاد شما است.
«1397/11/22»
هدایت شده از جهادگران تبیین بسیج
عاملان بحران عراق
در روزهای گذشته اغتشاشهایی در عراق به وقوع پیوسته که دولت و ملت عراق را وارد یک دوره گذار سیاسی بسیار پیچیده و حساس کرده است. درباره این اغتشاشات چند ملاحظه مهم وجود دارد:
۱ـ دولت شکل گرفته عراق عموماً متشکل از احزاب شیعی است؛ اما تظاهرات بیشتر در بغداد و شهرهای شیعهنشین جنوب عراق جریان دارد و شمال عراق که کردنشین است و غرب این کشور که سنینشین است، تقریباً آرام هستند. در جریان حملات داعش تنها مناطقی که داعش قدرت نفوذ و تخریب را نداشت، همین مکانها بود که امروز با اعتراض موسوم به فساد وارد آن مناطق شده است.
۲ـ یکی از ترفندهای مورد استفاده در اعتراضات اخیر عراق این بود که جمهوری اسلامی را دلیل اصلی مشکلات اقتصادی در عراق معرفی کنند. این در حالی است که حجم ورود کالاهای چینی و ترک به عراق به مراتب بیشتر از کالاهای ایرانی است. این سناریوی عربستان سعودی بوده و فهرست ترور او کلیه فرماندهان سرافراز مقابله با داعش را در برمیگیرد.
۳ـ حمله به شیعه یکی از سرفصلها بوده است؛ بیبیسی عربی هم گزارشهایی را تنظیم میکرد که هدف آن بیاعتبار کردن روحانیت و مذهب شیعه بود. آنها حتی با حمله به مرجعیت عراق، مدعی شدند مرجعیت پناهگاه احزاب است، نه مردم و آنها از اعتقادات مردم سوءاستفاده میکردند و میگفتند: «امام حسین از سکوت تو در قبال آنچه در بغداد میگذرد راضی نیست!»
۴ـ در جریان اغتشاشهای عراق سه گروه با هم همراستا در حال فعالیتند: اول، رهبران حزب منحله «بعث» و داعش که نقشهای مهمی؛ چون درگیرسازی و افزایش تنش را دنبال میکنند. دوم، افراد وابسته به گروه «الصرخیه» که این گروه با عناصر حاضر در سفارتهای انگلیس و هلند در بغداد ارتباط دارند و وظیفه آنان، توزیع اعلامیه و نوشتن شعارهایی علیه مرجعیت نجف، به ویژه آیتالله «سیدعلی سیستانی» مرجع عالی شیعیان عراق است و سوم، گروهی که از طریق شبکههای مجازی سازماندهی شده و سرویسهای سعودی، موساد و سیا آنها را هدایت میکنند.
اغتشاشات عراق نشان میدهد، اگرچه گفته میشود سرکرده داعش کشته شده است؛ اما کسانی که او را تکثیر و توزیع کردهاند مهمترین عامل ناامنیها هستند و تا آنها بیرون نروند، هر تجمع مسالمتآمیز و خیرخواهانه دیگری به انحراف میرود.