هدایت شده از بیداری ملت
13980906_34325_128k.mp3
14.09M
بشنوید | صوت کامل بیانات صبح امروز رهبر انقلاب در دیدار بسیجیان.
۱۳۹۸/۰۹/۰۶
🔴به کمپین #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
هدایت شده از خبرگزاری فارس
انتقاد «علی مطهری» از سخنان اخیر روحانی
عضو فراکسیون امید مجلس:
🔹رئیس جمهوری گفتهاند «من هم صبح جمعه فهمیدم قیمت بنزین تغییر کرده، چون اجرای تصمیم سران قوا را به شورای امنیت کشور واگذار کرده بودم.» نمیتوان این عذر را برای تقصیر ایشان در نحوه اجرای تصمیم مذکور پذیرفت.
🔹رئیس جمهور مقام اول اجرایی کشور است و باید برای اجرای آن تصمیم در جزئیات آن دخالت میکرد و قبل از همه با مردم صحبت میکرد و ضرورت اصل این کار را ـ نه با این شیب تندی که انجام شد ـ برای مردم بیان میکرد و در واقع به شخصیت مردم احترام میگذاشت نه اینکه آنها را غافلگیر کند.
🔹قبول داریم که مسئولیت اجرا به وزیر کشور و شورای امنیت کشور و صدا و سیما واگذار شده بود و به همین جهت استیضاح وزیر کشور در دستور کار مجلس است ولی رئیسجمهور نباید این امر خطیر را رها میکرد. باید گفت این سخن رئیسجمهور عذر بدتر از گناه است.
fna.ir/ddp6vi
@Farsna
هدایت شده از خبرگزاری فارس
عراقچی: برجام در وضعیت «مراقبت ویژه» است و حفظ آن به تلاش اروپا بستگی دارد
معاون سیاسی وزیر امور خارجه:
🔹یکی از درسهایی که ما از مسئله برجام گرفتیم، این است که نتیجه این توافق و پایبندی به آن، ظاهراً اعمال تحریمهای جدید بود.
🔹اگر قرار است چنین باشد، ما نیز شاید مجبور به تغییر رویه شویم.
🔹دیگر درسی که گرفتیم این است که مقاومت، بیش از تمایل برای همکاری جواب میدهد.
🔹کاملا طبیعی است که مردم از سیاست دولت ناراضی باشند و آن را نشان دهند. هر شنبه این را در پاریس میبینید.
🔹کسی نمیپذیرد که این مسئله با توسل به خشونت و آتش زدن ساختمانهای عمومی همراه شود.
🔹اروپا نشان داده یا نمیتواند یا نمیخواهد در برابر تسلط آمریکا به سیستم مالی (آنها) مقاومت کند.
🔹اروپا باید از خودگذشتگی بیشتری نشان دهد. هرچیزی بهایی دارد.
🔹فرصت حفظ برجام وجود دارد اگر طرف دیگر به تعهداتش عمل کند.
🔹هیچ فرصت بزرگی (برای اقدامات ماکرون به منظور حفظ برجام) نمیبینم.
🔹نمیخواهیم دوباره بر سر برجام مذاکره کنیم؛ درباره برنامه موشکی خود به هیچوجه مذاکره نمیکنیم.
fna.ir/ddp6y3
@Farsna
هدایت شده از کانال حامیان (استاد رائفی پور)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بالاخره از ماهیت شیعه انگلیسی رونمایی شد!
یاسرالحبیب داماد مجتبی شیرازی در شبکه خودش(فدک) معترضین عراقی را تشویق به حمله به منزل آیتالله سیستانی و اسقاط دولت عراق می کند
http://eitaa.com/joinchat/1707147264Cb54b6c0cea
🔴با اعصاب مردم بازی نکنید!
🔸️ به دلایلی که پیشتر مفصل ارائه کردهام، مخالف افزایش قیمت سوخت بودم اما پس از تصمیم دولت، به دلیل اولویت داشتن امنیت کشور بر هر مسئله دیگری سکوت کردم. درباره مطلب حاضر نیز بنا بر انتشار نداشتم، سعی کردم با آقای نوبخت تماس بگیرم و خصوصی مطرح کنم اما موفق نشدم.
متاسفانه بیتدبیری در بازه زمانی پس از سهمیهبندی سوخت همچنان ادامه دارد. از یک سو میشنویم که اعلام میشود هر کس حمایت معیشتی دریافت نکرده و درخواست ارائه میکند، مجوز بررسی حسابهایش را به دولت میدهد. از سوی دیگر خبر میرسد که بنا نیست در آذرماه حمایت معیشتی پرداخت شود. هر دو مورد برای فضای کنونی کشور سمّ است.
🔸️اولا مگر دولت بدون بررسی حسابها و انجام شناسایی دقیق، اقدام به تعیین شصت میلیون مستحق کرده است که اینک گفته میشود اگر کسی حمایت بخواهد، حسابش بررسی میشود؟ اساسا مگر بررسی حساب اشخاص مجوز نیاز دارد؟ در نظام اسلامی برای اشراف دولت بر فعالیتهای اقتصادی مردم و گردش پول و کالا، هیچ محدودیتی وجود ندارد که دولت بخواهد مجوز از کسی برای بررسی حسابش اخذ کند. لذا نفس اعلام اینکه حساب شما بررسی میشود نوعی التهاب آفرینی غیرضرور است. گویی نوعی تهدید برای پرهیز از درخواست حمایت است!
🔸️ثانیا، در شرایطی که با افزایش قیمت سوخت در نیمه شب، چپ و راست میگویند اعتماد عمومی لکه دار شده و ضدانقلاب به دروغ شایعه میکند که حمایت معیشتی دائمی نیست و قطع خواهد شد، چرا باید رئیس سازمان برنامه اعلام کند حمایت آذرماه پرداخت نخواهد شد و پیش پرداخت شده است؟ دولت تا سه درصد بودجه میتواند به عنوان تنخواه استفاده کند که رقمش بالای دههزار میلیارد تومان است. رقم حمایت معیشتی زیر سه هزار میلیارد تومان است و به همان دلیلی که آبانماه از محل تنخواه پرداخت شد، ماههای آینده نیز باید چنین شود. ضمن اینکه از محل کاهش مصرف، یعنی روزی بیست میلیون لیتر، منابعی در اختیار دولت قرار گرفته است که میتوان از آن منبع، حمایت را پرداخت کرد. پرداخت نشدن حمایت معیشتی در آذرماه، یک خطای امنیتی دیگر است. اگر سازمان برنامه و بودجه قوه عاقله ندارد، شورای عالی امنیت ملی ورود کند تا به خاطر رقم ناچیز سههزار میلیارد تومان، بهانه جدید دست ضد انقلاب نیفتد.
✍سید یاسر جبرائیلی
@syjebraily
7.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♻️ وقتی یک رییس جمهور، ملتی را به تمسخر میگیرد
🔹 حسن روحانی: من بیتقصیرم، من اشتباهی بودم.
🎥 روحانی: از تاریخ سهمیه بندی بنزین خودم هم خبر نداشتم!
.
♻️ زبان بدن، نشانه دروغگویی روحانی
🔰 حمید رسایی: روحانی ادعا میکند که صبح جمعه در جریان اجرای طرح افزایش قیمت بنزین قرار گرفته! راست میگوید؟ مشخص است که نمیگوید. دهها دلیل و نشانه بر دروغ بودن این ادعا وجود دارد. فقط یک موردش #زبان_بدن اوست.
روحانی وقتی در شورای اداری استان آذربایجان شرقی درباره این موضوع صحبت میکند، ناخودآگاه دماغش را لمس میکند! این حرکت نشانه چیست؟
روانشناسان و کارشناسان زبان بدن در این باره معتقدند: در اصل نشانه لمس بینی، حرکت مصنوعی و پنهانی دست جلوی دهان است که معمولاً بوسیله بزرگسالان انجام می شود.
ممکن است شامل چندین مالش آرام در زیر بینی و یا یک مالش سریع نا محسوس باشد.لمس بینی همانند دست جلوی دهان میتواند بوسیله شخصی که در حال صحبت است برای پنهان کردن دروغ و فریب یا بوسیله شنونده به معنی قبول نداشتن حرفهای مخاطب انجام شود.
در هنگام دروغ گفتن رگهای خونی در بینی ممکن است بزرگ شوند که این باعث قرمزتر نشان دادن بینی میشود. همچنین در بعضی حالات هیستامین در سلولهای بینی ترشح میشود که باعث خارش و لمس بینی میشود.
حمید رسایی
5.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
افشاگری زاکانی در مورد خیانت های زنگنه
فاجعه ای بنانم زنگنه یا نفوذی بنام بیژن
🔴 عراق دستخوش #فتنه_ترکیبی جدید
🔸 در چند روز گذشته، دور جدید بحران _ فتنه در عراق آغاز شده است. نجف بهعنوان کانون شروع مجدد بود که به مرور به برخی شهرهای دیگر گسترش یافت. اینبار در همان ابتدا، هدفمند و برنامهریزی شده، کنسولگری ایران در نجف توسط یک تیم حرفهای به آتش کشیده شد.
این اغتشاشات و درگیریها علاوه بر نجف، در دو روز گذشته به شهرهایی همچون ذیقار، دیوانیه و ناصریه و... گسترش پیدا کرده است.
✅ برای فهم دقیق این بحران _ فتنه، چند نکته حائز اهمیت است:
🔻۱. (مهم) در جدید این بحران _ فتنه با طراحی انگلیسی، لجستیک سعودی، میدانداری بعثیها و پیادهنظام عدهای اغتشاشگر، آغاز شده است.
🔻۲. تلاش زیادی از سوی طراحان این فتنه، برای کشاندن پای نیروهای بسیج مردمی عراق (الحشد الشعبی) به مقابله و درگیری با مردم در جریان است. این توطئه میخواهد نیروهای فداکار مردمی حشد الشعبی که دارای پایگاه مناسب مردمی هستند را تبدیل به نیرویی سرکوبگر کند تا در یک فرآیند مشخص، این نیروی پرتوان ضد آمریکایی، انگلیسی و سعودی را از میان بردارد. با هوشیاری حشدالشعبی، تاکنون موفق به انجام این کار نشدهاند.
🔻۳. مقتدی صدر نیز متاسفانه بار دیگر با پیامهایی ساختارشکن و تحریککننده، بر طبل کنارهگیری دولت عادل عبدالمهدی میکوبد. این سردمداری و خطدهی مقتدی صدر، هرچند در ظاهر با پرچم مقابله با فساد است اما در واقع چنین نیست بلکه بشدت تامین کننده منافع و اهداف محور انگلیسی _ سعودی است.
🔻۴. ناامنی عراق در دور جدید نه تنها از مطالبات واقعی مردمی خالی است بلکه #بعثیمحور و بشدت #تخریبگرانه است و با اعتراضات سابق کاملاً متفاوت است. هدف اصلی آن اسقاط دولت همسو با ایران و بازوان میدانی آن است.
📚 عضو کانال راهبردی #تبیین
🔴 #آشوب_بی_سر در #عراق و روحانیت سکولار
🔹دو دهه است که رژیم بعث صدام در عراق سقوط کرده و قریب 15 سال است که نظام سیاسی فعلی عراق بصورت دموکراتیک بنا نهاده شده است و این زمان برای جبران بخشی از عقب ماندگی ها و محرومیت ها در عراق کافی بود اما عراق هنوز دچار محرومیت ها و مشکلات اقتصادی است.
🔸نسلی که اخیراً در عراق، لبنان و ایران به خیابان ها آمده و آشوب آفریدند عمدتاً نوجوانان و جوانان با محدود سنی 15 تا 30 ساله اند. نسلی که در عراق، دوران صدام را به چشم ندیدند و طعم دیکتاتوری و استبداد رژیم بعث عراق را نچشیدند و حالا با حضور در شبکه جهانی اینترنت و مشاهده پیشرفت های سایر کشورها و لمس کردن مشکلات عمیق اقتصادی و معیشتی خودشان، تحت تأثیر قرار گرفته اند که بالاخره این حکومت کی قرار است مشکلات اقتصادی کشورشان را حل کند.
🔹برآوردهای دستگاه های امنیتی نشان می دهد که عمده اعتراضات در مناطق شیعه نشین بوده و حداکثر جمعیت معترض در کف خیابان ها، در زمان اوج این اعتراضات (بعد از اربعین) به 50 هزار نفر نمی رسد اما اتصال این ها به شبکه های اجتماعی و اینترنت و یک قدرت رسانه ای مشکوک، تجمعات را بگونه ای نمایش داده می شوند که انگار جمعیت 30 میلیونی عراق به میدان آمده اند و دولت عراق توان قطع نت جهانی را هم ندارد.
🔸تحلیل اعتراضات عراق، لبنان و ایران و حتی جلیقه زردهای فرانسوی بیش از آنیکه امنیتی باشد تحلیل جامعه شناختی می طلبد چرا که اینگونه تجمعات رهبری خاصی نداشته بلکه در بستر نارضایتی مردمی از دولت ها شکل گرفته است. اگرچه مخالفین دولت ها یا عناصر فرصت طلب قصد دارند این تجمعات را به نام خود مصادره کنند.
🔹جریانات شیعی(خاصه مثلث حکیم – مقتدی صدر - العبادی) در حالیکه خود جزو پایه گذران دولت جدیداند سعی بر مصادره این تجمعات به نام خود کرده تا امتیازات بیشتری در تقسیم قدرت و وزارتخانه ها و بودجه ها بدست آورند. اما می بینید بیانیه هاشان هیچ تأثیری در کم کردن خشونت ندارد! تفاله های به جا مانده از رژیم بعث و همچنین عناصر داعشی پراکنده در شهرها نیز فرصت را غنیمت شمرده تا اهداف خود را در این تجمعات پیش ببرند؛ به این ها اضافه کنید نفوذی های سعودی و آمریکایی در عراق که سعی می کنند به تجمعات کوچک اما پرسروصدا بُعد فراملیتی ببخشند و از آن برای برهم زدن اتحاد ایران و عراق بهره ببرند.
🔸لذا اینگونه اعتراضاتی که در بستر شبکه های اجتماعی نیز شکل گیری شده چون بی رهبر و بی سر است و چون دست به آشوب و خشونت زده، به خشونت دولت و ارتش مشروعیت می دهد که برای امنیت، این اعتراضات را جمع کند و خطری نظام سیاسی را تهدید نخواهد کرد.
🔹ضمن هوشمندی نسبت به طرح امنیتی #آشوب_هوشمند آمریکا در منطقه، اما تحلیل جامعه شناختی و طیف شناسی این «آشوب بی سر» و شناخت زمینه های شکل گیری آن، به دولت کمک می کند تا برای سربرنیاوردن آن در آینده فکری کند. این راهبرد برای ایران هم صادق است. می بینید رفع تهدید امنیتی داعش باز این آسیب ها را از بین نبرده؛ چرا که داعش هم زمینه اجتماعی شکل گیری داشته و عراق فقط در حوزه امنیتی و سیاسی آن را سرکوب کرده.
🔸متأسفانه مرجعیت و روحانیت و حوزه های علمیه در عراق گرایش سکولاریستی شدید داشته و در مسائل اجتماعی و سیاسی به نفع مردم ورود نمی کنند. در جامعه ای که حداقل 60 درصد آن شیعه است مرجعیت فقط در زمانیکه خطر بیخ پیدا کند به میدان آمده و صرفاً با یک بیانیه و با ترغیب بخشی از مردم جلوی آشوب ها را می گیرد اما اصل خطر را از بین نمی برد.
🔹به نظر می رسد حوزه های علمیه و روحانیت عراق اگر می خواهد تمامیت ارضی عراق حفظ شده و نظام سیاسی بر مبنای مردم سالاری، عدالت و اقتصاد مردمی پیش رود چاره ای جز حضور مستمر و همه جانبه در عالم سیاست ندارد. نظام سیاسی عراق دینی نیست، اما چون شعار دینی دارد و برخی از حاکمانش جزو رجال دینی هستند در نتیجه مردم عراق –خاصه نوجوانان و جوانان- هرگونه ناکارآمدی را از ناحیه دین می بینند! آیا روحانیت عراق می خواهد سکولار بماند؟
#داود_مدرسی_یان