eitaa logo
خط هدایت( امید به آینده)
464 دنبال‌کننده
6.3هزار عکس
4.8هزار ویدیو
409 فایل
ادمین @hamidi313
مشاهده در ایتا
دانلود
سوال مبلغ‌ حقوق نمایندگان مجلس خبرگان رهبری چقدر است وازکجاحقوق دریافت می کنند پاسخ سلام علیکم در همان دوره اول مجلس خبرگان که علمای بزرگی همچون آیت‌الله مشکینی حضور داشتند، بنا بر آن گذاشته شد که اعضای مجلس خبرگان رهبری، هیچ حقوقی دریافت نکنند. از همان نخستین روز تشکیل مجلس خبرگان، تمام اعضا با اتفاق نظر، تعیین حقوق را برای یک محفل علمایی شایسته نمی‌دانستند و خودشان دواطلبانه اعلام کردند که از مجلس خبرگان انتظار دریافت هیچ حقوقی را ندارند. مجلس خبرگان، یک مجلس علمایی است، مجلس خبرگان اساس و بنیاد نظام را تقویت می‌کند، لذا این مجلس، فراتر از موضوعاتی همچون دریافت حقوق است. همانطور که در مجلس اول و دوم موضوعی به نام دریافت حقوق برای اعضای خبرگان وجود نداشت، هنوز هم این سنت حسنه اجرایی می‌شود. در واقع این نکته را باید به عنوان یکی از ارزش‌های مجلس خبرگان دانست. «حقوق و به خصوص حقوق های کلان ، شأن مجلس خبرگان را پایین می آورد و دون شان این نهاد است.» برخی از اعضای خبرگان در دیگر تشکیلات نظام هم مشغول انجام وظیفه هستند، این دسته از افراد از همان تشکیلات حقوق می‌گیرند نه از خبرگان. مجلس خبرگان برای آنکه وارد حاشیه‌ها نشود و تبعیض میان اعضا قائل نشود، هیچ حقوقی به افرادی که در جایی مشغول به کار نیستند هم نمی‌دهد. حتی از روال‌هایی چون دریافت مزایا، مأمور به خدمت شدن هم به دور است. مجلس خبرگان حتی قائل به امکاناتی که نمایندگان مجلس شورای اسلامی دراختیار دارند مثل دفتر و هزینه سفر ارزان‌تر به حوزه انتخابیه‌ هم نیست. بنابراین آنچه رسانه‌های ضد انقلاب پیرامون دریافت حقوق بالای اعضای مجلس خبرگان رهبری گفته بودندصحت نداردو انتشار این قبیل اخبار حرکتی در جهت منحرف کردن افکار عمومی، است.»
🔴:۱.۵میلیون نفر از مردم انگلیس اعلام کرده‌اند که از زمان شروع قرنطینه در پی شیوع کرونا هیچ غذایی در طول روز نخورده اند چون پول و دسترسی به غذا نداشته اند. ۳ میلیون نفر هم گفته اند که وعده‌های غذایی خود را کاهش داده اند. یک میلیون نفر هم تمام درآمد خود را از دست داده اند *عبدلله گنجی*
🔴 وضعیت تاریک و شوم اقتصاد جهانی 🔻 «شوم و تاریک»، عبارتی است که نشریه اکونومیست برای توصیف وضعیت رشد اقتصادی جهان در سال ۲۰۲۰ استفاده می‌کند؛ وضعیتی محنت‌بار که تمام کشورهای جهان را درگیر کرده است. 🔹تا پیش از شیوع ویروس کرونا، نشانه‌هایی از پایان جنگ تجاری چین و آمریکا وجود داشت. صندوق بین‌المللی پول گزارش داده بود که در صورت حل تنش‌های سیاسی، اقتصاد وضعیت خوبی پیش‌رو خواهد داشت. اما حالا، همه‌چیز زیر سایه همه‌گیری کرونا قرار گرفته است. 🔹پیش‌بینی اکونومیست نشان می‌دهد که حتی در بهترین حالت، همه نسبت به رشد اقتصادی بدبین هستند. در حد بالا، رشد اقتصادی در تمام جهان نزدیک به صفر خواهد بود. 🔹اما در حد پایین؛ منطقه یورو رشد منفی ۹ درصد، انگلستان منفی ۸ درصد، ایالات متحده آمریکا منفی ۷.۵ درصد و ژاپن، منفی ۴.۵ درصد خواهند داشت. 🔹جالب آنکه چین که منشا ویروس کرونا بود، در بهترین شرایط نسبت به دیگران قرار دارد. رشد اقتصادی چین در سناریوی بد، منفی ۳ درصد خواهد بود، در سناریوی متوسط ۳ درصد و در بهترین حالت، ۶ درصد رشد خواهد کرد.
توافق بر سر کاهش بی‌سابقه عرضه نفت 23 عضو سازمان کشور‌های صادرکننده نفت، «اوپک» و کشور‌های غیراوپک در دهمین نشست فوق‌العاده‌ای که برگزار شد، برای بزرگ‌ترین کاهش عرضه نفت جهان توافق کردند، به‌گونه‌ای که مقرر شد روزانه ۹/۷ میلیون بشکه از عرضه نفت کاسته شود. وزیر نفت کشورمان درباره جزئیات اجرای این توافق گفت: «فقط مکزیک در مقابل کاهش عرضه نفت به میزان ۴۰۰ هزار بشکه در روز مخالفت کرد و پذیرفت که فعلاً ۱۰۰ هزار بشکه را کاهش دهد.» گزاره‌های خبری: ۱ ـ پیامد‌های اقتصادی کرونا روز به روز در حال افزایش است، به‌گونه‌ای که علاوه بر بخش خدمات، بر بخش تولید نیز تأثیرگذاشته و پیش‌بینی کارشناسان این است که در آینده به علت کاهش تولید، شاهد کاهش بیشتر تقاضای نفت خواهیم بود. این توافق حاکی از آن است که کارشناسان پیش‌بینی می‌کنند در آینده شاهد رکود اقتصادی خواهیم بود؛ از این‌رو در اولین واکنش‌ها به این تصمیم، قیمت طلا در سطح جهانی اندکی رشد کرد. ۲ ـ در جنگ تجاری بین آمریکا و چین، برنده اصلی کاهش قیمت نفت چین است؛ از این‌رو آمریکا علاوه بر انگیزه داخلی، به دلیل رقابت اقتصادی با چین حاضر شده است حتی کاهش سهم مکزیک را نیز برای ماه‌های مه و ژوئن بپذیرد تا قیمت نفت افزایش یابد؛ اما این کاهش عرضه متناسب با کاهش تقاضا نیست. در حال حاضر حدود ۳۰ میلیون بشکه در روز کاهش تقاضای خرید نفت داریم که کاهش ۱۰ میلیون بشکه‌ای نمی‌تواند نقش بسیار زیادی بر افزایش قیمت‌ها داشته باشد. ۳ ـ اگر قیمت نفت افزایش نیابد، تولید نفت برخی کشور‌های تولیدکننده مقرون به‌صرفه نخواهد بود و مشخصاً استحصال نفت آمریکا با قیمت‌های فعلی برای این کشور مقرون به‌صرفه نخواهد بود. نکته راهبردی: جمهوری اسلامی ایران با توجه به میزان پایین عرضه رسمی نفت،‌ آسیب‌پذیری پایین‌تری نسبت به سایر تولیدکنندگان خواهد داشت، ضمن اینکه در این توافق نیز بدلیل تحریم‌های امریکا، از کاهش تولید و عرضه معاف شده است.
هدایت شده از تحلیل سیاسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 بزرگی که سردار سلیمانی به حاج مهدی سلحشور داد: ‼️ به شما اطمینان می‌دهم روزهایی را پیش‌رو خواهیم داشت که شهدا به حال آن حسرت می‌خورند..
بهانه‌جویی احتمالی آمریکا برای اجماع‌سازی علیه ایران 🔶 کارشناسان بنیاد ضدایرانی «دفاع از دموکراسی‌ها» طی یادداشتی مورخ 14 فروردین 1399 مدعی شده سفارت ایران در سارایوو، اسفند 1398 با نمایندگان شرکت بوسنیایی «آلومینا» برای خرید پودر اکسیدآلومینیم مذاکره داشته‌اند. این پودر برای تکمیل میله‌های کنترل در هسته رآکتور کاربرد دارد. اندیشکده «دفاع از دموکراسی‌ها» به دولت آمریکا توصیه می‌کند با هماهنگی سه‌جانبه وزارت خارجه، وزارت خزانه‌داری و جامعه اطلاعاتی‌اش از صادرات هر گونه مواد مورد نیاز برای پروژه‌های هسته‌ای از مبادی دولت‌های متحد و نزدیک به غرب اطلاع یابد. 🔷 به نظر می‌رسد با نزدیک‌تر شدن به موعد اولین غروب هسته‌ای در مهر 1399، تلاش آمریکا برای اِعمال نفوذ بر شورای حکام آژانس جهت محکومیت ایران مبنی بر عدول از برجام گسترش یابد تا مستمسکی برای اقناع تروئیکای اروپایی جهت فعال‌سازی مکانیسم ماشه بیابد. به همین منظور احتمال بروز اقدام‌هایی در راستای پرونده‌سازی برای ایران طی ماه‌های آتی وجود دارد تا شورای حکام علیه جمهوری اسلامی تحریک شود. 🔷 دستگاه سیاست خارجی در نشست بعدی کمیسیون مشترک برجام برای رفع اتهام مذکور می‌تواند به ضمیمه 2 قطعنامه 2231 استناد نماید که با اطلاع آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، همه دولت‌ها حق دارند مواد مورد نیاز برای غنی‌سازی و آب‌سنگین را به ایران بفروشند. علاوه بر این اعلام نماید طبق گام پنجم کاهش تعهدات هیچ‌گونه محدودیت فنی قائل نیست و تمامی فرآیندهای توسعه برنامه هسته‌ای علنی و تحت نظارت‌های آژانس به پیش خواهد رفت.
وضعیت تاریک و شوم اقتصاد جهانی 🔻 «شوم و تاریک»، عبارتی است که نشریه اکونومیست برای توصیف وضعیت رشد اقتصادی جهان در سال ۲۰۲۰ استفاده می‌کند؛ وضعیتی محنت‌بار که تمام کشورهای جهان را درگیر کرده است. 🔹تا پیش از شیوع ویروس کرونا، نشانه‌هایی از پایان جنگ تجاری چین و آمریکا وجود داشت. صندوق بین‌المللی پول گزارش داده بود که در صورت حل تنش‌های سیاسی، اقتصاد وضعیت خوبی پیش‌رو خواهد داشت. اما حالا، همه‌چیز زیر سایه همه‌گیری کرونا قرار گرفته است. 🔹پیش‌بینی اکونومیست نشان می‌دهد که حتی در بهترین حالت، همه نسبت به رشد اقتصادی بدبین هستند. در حد بالا، رشد اقتصادی در تمام جهان نزدیک به صفر خواهد بود. 🔹اما در حد پایین؛ منطقه یورو رشد منفی ۹ درصد، انگلستان منفی ۸ درصد، ایالات متحده آمریکا منفی ۷.۵ درصد و ژاپن، منفی ۴.۵ درصد خواهند داشت. 🔹جالب آنکه چین که منشا ویروس کرونا بود، در بهترین شرایط نسبت به دیگران قرار دارد. رشد اقتصادی چین در سناریوی بد، منفی ۳ درصد خواهد بود، در سناریوی متوسط ۳ درصد و در بهترین حالت، ۶ درصد رشد خواهد کرد.
دو دقیقه درس عملی! 1️⃣ کسی که این چنین بر زبان عربی تسلط دارد ، اصرار دارد با زبان فارسی سخن بگوید تا هویت ایرانی مملکتش را در چشم دنیا بزرگ بدارد. 2️⃣ نحوه برخورد با اشتباهات و کاستی های مترجم را ببینید که چه متانت و حوصله ای در این مرد بزرگ نهفته است. 3️⃣ روش تصحیح خطاها را ببینید که ذره ای شماتت و تحقیر در آن نیست و نهایت ادب و عیب پوشانی را می رساند. ♦️و اینهاست که سید علی خامنه‌ای را امام حاج قاسم سلیمانی کرده بود!👆👆
شنیدن این خبر برای هر ایرانی یک افتخار محسوب میشود، بله، آمریکا که به عنوان غول صنعت داروسازی شناخته می‌شود با بیش از 15000 کشته بر اثر کرونا، تازه به پلاسما درمانی روی آورده است، روشی که پیشتر ایرانیان از آن استفاده کردند.