نخستین و ریشهایترین جهاد؟
🔷انقلاب ملت ایران در چهار دهه گذشته فراز و نشیبهای زیادی داشته است و تهدیدات گوناگونی را دفع کرده و در پس هر تهدیدی قویتر از گذشته به راه خود در مسیر تعالی و پیشرفت ادامه داده است. اما در دوره کنونی تهدیدات بیرونی با آسیبهای درونی همافزایی تأملبرانگیزی پیدا کرده اند، برخی کمکاریها و سوء تدبیرها در کنار تبلیغات خارجی و همنوایی برخی عناصر داخلی در ناامید کردن جامعه تاثیر انکارناپذیری دارند.
🔶اگر در گذشته این رسانههای بزرگ بودند که حرف اول را جنگهای تبلیغاتی و روانی میزدند، امروزه رسانههای خُرد، سازنده و جهتدهنده بخش اعظمی از افکار عمومی شده و سهم رسانههای بزرگ را در ارتباط مستقیم با عامه مخاطبان کم کردهاند. لذا رسانههای بزرگ با تغییر تاکتیک علاوه بر هدفگیری افکار عمومی جامعه، صاحبان رسانههای خُرد و نخبگان را نیز هدف قرار گرفته تحت شمول ایدههای خود قرار دادهاند.
🔻از اینرو دو ضرورت عمده پیش روی جریان انقلابی و جوانان حزباللهی وجود دارد که رهبر معظم انقلاب اسلامی در فرازی از بیانیه گام دوم انقلاب از آن به «نخستین و ریشهایترین جهاد» یاد کرده اند؛ اول آنکه در روند و نبرد روایتها، ترس و ناامیدی را از خود و دیگران برانند و دوم آنکه در راهاندازی و بهرهگیری از رسانههای خُرد (کانالهای طرح ثامن) در دام صحنهسازیهای رسانههای بزرگ قرار نگیرند چراکه تاکتیک نوین رسانههای بزرگ تعیین زمین بازی برای رسانههای خُرد است. ما برای شکستن محاصره تبلیغاتی ایران اسلامی نیازمند حرکت رسانهای جبهه ای هستیم، لذا کانالهای طرح ثامن باید از پراکندهکاری پرهیز نمایند و محور جلسات دو هفته یکبار خود را، از کانال مرجع این طرح یعنی از کانال معیار (پیامرسان های سروش ایتا و روبیکا) برداشت نمایند و همچنین برای جذب مخاطبان موردنظر به کانالهای خود، طرحهای ابتکاری و بومی و محلی، تدوین و اجرا کنند.
خلاصه صحبت های رهبر معظم انقلاب :
به سال آخر به چشم وقت اضافی نگاه نکنید
حضرت آیت الله خامنه ای در دیدار تصویری با رئیس جمهور و اعضای هیات دولت گفت : از اهمیت سال آخر دولت این است که بعضی کارهای اساسی را که در دولت شما ممکن است جاب ندهد را برای دولت بعد به یادگار بگذارید . بگذارید با نام نیک ، با تشکر از شما یاد بشود ...
اصلاح ساختار بودجه / اصلاح نظام بانکی / اصلاح نظام مالیاتی / یا اصلاح قانون اجرای سیاستهای اصل ۴۴ کارهای ماندگار است . این ها کارهای اساسی است که برای بعد باقی میماند .
در این سال کارهایی که شروع شده یا قول آن داده شده را سعی کنید تمام بشود .
از جمله : قول ششصد هزار واحد مسکونی / طرحهای در دست افتتاح وزارت نیرو / سیاست پالایشگاهسازی / اقداماتی که در مورد شرکتهای دانشبنیان شروع شده / اقدامات مربوط به نظام سلامت مخصوصاً در مواجههی با کرونا/ و مسئلهِی افزایش تولیدات کشاورزی که قول داده شده را ادامه بدهید و با جدیّت دنبال کنید .
بههیچ وجه نباید به صورت وقت اضافی به سال آخر نگاه کرد.
موانع تولید را برطرف کنید .
بسیاری از این موانع در درون کشور است . مانند : مسئلهی واردات بیرویه / مشکلات قطعات / ناهماهنگیها در بخشهای پایین دستی و مسئله مجوزها / واردات بیرویه چیز خطرناک و مهمی است .
گاهی این واردات ، واردات لوکس است یعنی هیچ نیاز بهش نیست ؛ شنیدم که برای واردات یک نوع گوشی لوکس آمریکایی در سال ۹۸ حدود نیم میلیارد دلار مصرف شده . البته بخش خصوصی این کار را میکند ، منتها دولت بایستی جلوی این را بگیرد .
خوشبختانه چندسالی است که در کشور از طرف بخش های نیروهای مسلح ، وزارت دفاع نهضت قطعهسازی راه افتاده ؛ مراجعه کنید به آنها، برایتان قطعه را بسازند و میتوانند ...
در بخشهای پاییندستی گاهی ناهماهنگیهای عجیب و غریبی هست .
مثلاً یک کارخانه مصرفکنندهی فولاد شکایت میکند که ورق فولاد را به من نمیدهند ؛ ورق فولادی که در داخل تولید میشود .
13990602_39468_1281k.mp3
13.13M
🎙بشنوید | صوت کامل سخنرانی رهبر انقلاب در ارتباط تصویری با دولت
آمریکا کدام ماشه را چکاند؟
تروئیکای اروپایی چرا مخالفت کردند؟
🔸سه دولت اروپایی، با اقدام نمایشی آمریکا درباره استفاده از مکانیسم ماشه مخالفت کردند: " ما نمی توانیم از این اقدام که با تلاش های ما برای #حمایت_از_برجام سازگاری ندارد، حمایت کنیم".
🔸چه قضاوتی باید کرد؟ آیا باید خوشحال باشیم یا معترض؟ تا محل اختلاف یا به قول منطقی ها "محل نزاع" مشخص نشود، بحث بی فایده خواهد بود.
🔸برجام، توافقی دو طرفه است. یک طرف آن، محدودیت های گسترده برنامه هسته ای ایران است. و طرف دیگر آن، تعهد لغو تحریم های مالی، بانکی و نفتی. وقتی اروپایی ها می گویند سیاست ما "حمایت از توافق" است، منظور شان چیست؟ از یک کلّ به هم پیوسته دفاع می کنند یا فقط یک بخش آن؟
🔸ما توافق و هزینه هایش را پذیرفتیم تا طبق تعهد غرب، تحریم های مالی و بانکی و نفتی لغو شود. دولت اوباما ظاهرا پذیرفت اما از مسیر های مختلف کوشید تحریم ها برقرار بماند و ایران مجبور شود برای برداشته شدن همان تحریم ها، دوباره مذاکره کند!
🔸ترامپ هم پس از اطمینان از این که ایران همچنان در برجام می ماند، از توافق خارج شد تا با فشار حداکثری، آمدن ایران پای میز مذاکره مجدد را تسریع کند. و البته عجله او، نقشه پیچیده دولت اوباما را دچار چالش کرد.
🔸دولت ترامپ، همه تحریم های مندرج در قطعنامه ها، بلکه فراتر از آن را برگرداند. اروپا نیز با آمریکا همراهی کرد و به تعهد لغو تحریم ها -حتی در حداقلی شکل آن- وفادار نماند.
🔸بنابراین وقتی آمریکا می گوید مکانیسم ماشه را برای بازگرداندن تحریم ها فعال می کند -غیر از این که قانونا مجاز به این کار نیست- در واقع ماشه اسلحه خالی از فشنگ را می چکاند؛ چرا که هر تیری در خشاب داشته قبلا با خروج از برجام و بازگرداندن همه تحریم ها شلیک کرده است.
🔸اروپا نیز همراهی کرده، قرارداد ها با ایران را به هم زده، خرید نفت را متوقف و مبادلات را به تقریبا هیچ تنزل داده است. اکنون اروپا دو کار می تواند بکند. نخست این که رفتار احمقانه و بیهوده ترامپ در چکاندن ماشه خالی را تایید کند که واداشتن ایران به بستن پرونده توافق و مذاکره برای همیشه است.
🔸یا این که با نمایش آمریکا مخالفت و همین را برای ایران (بزک کنندگان غرب) فاکتور کند و به ادامه عملیات فریب از طرق شبکه "تحریف " امیدوار باشد.
🔸بی صداقتی و خباثت در ادامه بیانیه اروپا هویداست: "از ایران میخواهیم به منظور حفظ توافق، تمام اقدامات ناسازگار با تعهدات خود را به عقب برگردانده و بدون تأخیر به #پایبندی_کامل_توافق برگردد... ما با توجه به اقدامات ثبات زدای ایران، از تبعات انقضای تحریم تسلیحاتی ایران نگرانی های جدی داریم".
🔸این گزافه گویی است. اولا اروپا بدون کمترین پایبندی به توافق، خواستار "پایبندی کامل" ماست. ثانیا لغو تحریم تسلیحاتی در مهر ماه، تعهد قطعی اروپاست.
🛑دیدار دو جانبه آمریکا و عراق
انتظارات آمریکا از نخست وزیر عراق به زبان بعضی شخصیت های سیاسی عراقی
⬅️ آیا برای خروج ایران از عراق برنامه ریزی نموده اید ؟!
⬅️آیا برای انحلال حشدالشعبی عراق تلاشی داشته اید ،چه میزان پیشرفت حاصل شده است ؟!
⬅️آیا برای حضور وابقا نیروهای آمریکا در عراق تدبیری اندیشیده اید ؟!
⬅️برای جلب موافقت گروه های سیاسی چه کارکرده ای؟!
⚛️ آنچه مسلم است آمریکا حضور ایران توانمندِ دارای قدرت بازدارندگی را در منطقه نمی خواهد البته نتوان حذف ایران را دارد و نمی تواند تحملش کند
ولی چه بخواهد چه نخواهد ایران عضو منطقه ،حضور جدی و نقش موثر و اساسی در امنیت منطقه دارد و کشورهای منطقه خصوصاً کشورهایی مانند عراق، لبنان، سوریه، فلسطین و ...برای امنیت و مبارزه با گروههای تروریستی و نیروهای خارجی نیازمند ایران هستند ایران هم حضور بیگانهای که بی ثباتی و تهدید امنیت منطقه را به دنبال داشته باشد تحمل نخواهد کرد.
به نام اشتغال به کام اغتشاش‼️
⚠️ دورههای مشکوک سفارت هلند با عنوان آموزش زنان کارآفرین ایرانی:
🔹سفارت هلند در تهران اطلاعیهای داده که برنامه چهار هفتهای آموزش برای زنان کارآفرین و فعال در حوزههای مرتبط با توسعه پایدار در ایران تدارک دیده است!
🔹در اطلاعیه سفارت هلند اعلام شده است که این آموزش به صورت رایگان خواهد بود!
🔹هلند از جمله کشورهایی است که دستگاههای امنیتی آن تلاشهای فراوانی برای مداخله در ایران دارند و بسیاری از افرادی که از ایران گریختند ذیل حمایت سازمانهای امنیتی و بنیادهایی مانند هیفوس، با پوششهایی مانند آموزش، پروژههای امنیتی را علیه ایران پیگیری میکنند.
🔹هلند همچنین از کشورهای اروپایی است که در اعمال تحریمهای آمریکا علیه ایران نقش فعال و پروپاقرصی دارد؛ حال جای سوال است که چرا کشوری که تمام تلاشش را برای تحریم ایران و فشار حداکثری به اقتصاد مردم به کار گرفته، سفارتش در ایران دورههای رایگان توسعه پایدار برای زنان ایرانی برگزار میکند⁉️
❌ مناسب است نهادهای امنیتی و نظارتی با حساسیت بیشتری به بررسی ریشهها و واقعیتهای این پروژهها بپردازند تا جوانان و زنان ایرانی طعمه پروژههای امنیتی هلندیها در قالب برنامههای فانتزی آموزشی نشوند.
تلخترین حادثهای برای رهبرانقلاب تا آن روز‼️
🔻 #زمـانـه| روایت خواندنی حضرت آیتالله خامنهای از روز انفجار دفتر نخست وزیری و شهادت آقایان رجایی و باهنر:
🔹در شب قبل از حادثه، من در جلسهای با حضور شهید رجائی شرکت کردم و در آن جلسه راجع به مسائل مهم مملکتی صحبتهایی شد.
🔹بنابراین، از محل حادثه دور بودم، بعدازظهر بود و من هم بیمار بودم و خوابیده بودم. از خواب که بیدار شدم، از بچه های پاسدار و برادرانی که پهلوی من بودند، یک زمزمههائی را شنیدم. گفتم چه شده است.
🔹گفتند یک بمب در نخستوزیری منفجر شده. من فوقالعاده نگران شدم. پرسیدم چه کسی در آنجا بوده، گفتند آقایان رجائی و باهنر هم بودند.
🔹خودم را با آن حال به پای تلفن رساندم. به چند جا تلفن کردم. اما خبرها همه متناقض و نگرانکننده بود.
🔹یکی میگفت حالشان خوب است و دیگری میگفت هنگام انفجار از جلسه بیرون آمده بودند. یکی میگفت جسدشان پیدا نشده یا در بیمارستان هستند و من تا اوایل شب که خبر درستی به من نرسیده بود، در حالت فوقالعاده بد و نگرانی به سر بردم؛ تا بالاخره، مطلب برای من روشن شد.
🔹فکر میکنم با آقای هاشمی یا با حاج احمد آقای خمینی صحبت کردم. آنها جریان را تعریف کردند. احساسات من در آن موقع طبیعی است که چگونه بود.
🔹دو دوست عزیز و قدیمی، دو انقلابی، دو عنصر تراز اول جمهوری اسلامی را از دست داده بودیم و من شدیداً احساس ضایعه میکردم، احساس غم میکردم، و از طرفی، احساس خشم داشتم نسبت به آن کسانی که عاملین این حادثه بودند؛ و لذا روز بعد، صبح زود با اینکه خیلی بیحال بودم، سوار اتومبیل شدم، آمدم برای تشییع جنازه. با اینکه اطباء همه من را منع میکردند که من شرکت و دخالت نکنم، دیدم طاقت نمیآورم که شرکت در مراسم نکنم.
🔹آمدم روی ایوان جلوی مجلس و یک سخنرانی هم با کمال هیجان کردم که دور و بر من را دوستان گرفته بودند که مبادا از شدت هیجان بیفتم. به هر حال، بسیار حادثه تلخی بود. شاید بتوانم بگویم سختترین حادثهای که تا آن روز من دیده بودم، زیرا حادثه هفتم تیر که میتوانست از این تلختر باشد، هنگامی اتفاق افتاده بود که من بیهوش بودم و نمیفهمیدم.
🔹بعد از آن حادثه به تدریج آشنا شدم و اطلاع پیدا کردم، اما این حادثه ناگهانی، بعد از حادثه هفت تیر، شاید تلخترین حادثهای بود که تا آن روز برای من پیش آمد.
🔹گفتگو با روزنامه کیهان در سال ۱۳۶۱
گروسی در دو راهی رفتار حرفه ای و بازی سیاسی‼️
🔻 #زمـانـه| دقایقی قبل «رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی طبق برنامهای از پیش تنظیم شده برای دیدار وگفتگو با مقامات کشورمان وارد تهران شد.
🔹 اولین سفر گروسی به تهران در پست مدیرکلی آژانس در حالی انجام می شود که ایران پس از امضاء موافقتنامه برجام، همکاری نزدیک و سازنده ای درزمینه اجرای تعهدات خود با آژانس داشته و این نهاد بین المللی نیز با ارائه ۱۷ گزارش رسمی به آن اذعان کرده است
🔹در دوره جدید مدیریت آژانس رفتارهای این نهاد بین المللی در قبال ایران با فاصله گرفتن از رویکردهای حقوقی و فنی، سمت و سوی سیاسی به خود گرفته است
🔹سفر گروسی به ایران و گفتگوی او با مقامات عالی کشورمان فرصتی دوباره به آژانس برای بازیابی نقش خود به عنوان یک نهاد بین المللی و زمینه ساز دستیابی به راهکارهای مشترک برای ایفای نقش نظارتی این سازمان با رویکردی غیر سیاسی و فنی است.
🔹جمهوری اسلامی ایران که رکورد دار تعداد بازرسیهای آژانس از تاسیسات هسته ای اش می باشد بارها اعلام کرده که در حوزه فعالیتهای صلح آمیز هسته ای چیزی برای پنهان کردن ندارد و آماده تداوم همکاری سازنده در چارچوب مبانی حقوقی و فنی با آژانس است.
🔹به طور قطع این رویکرد تا زمانی تداوم خواهد داشت که آژانس به تکالیف و وظایف حرفه ای خود پایبند باشد و بدنبال استفاده از حسن نیت ایران برای تحقق خواست و اراده باجگیران بین المللی نباشد.
شهرداری را بیش از این سیاسی نکنید ❗️
#رضا_امینی عضو شورای شهر در تذکری در جلسه امروز شورای شهر نسبت به برخی از انتصابات شهرداری ها واکنش نشان داد، متن این تذکر بدین شرح است:
🔻شهرداری ها بنابرآنچه در قانون پیش بین شده ، نهاد های عمومی مستقل و غیر دولتی هستند ولذا تقریباً تمام بار اداره آنها به دوش مردم است ، لذا فرصت کار و خدمت حتی یک روز هم مغتنم است و برای خدمت بهینه به شهروندان لازم است بدون فوت وقت ، از نیروهای کارآمد و با تجربه در بخش های مختلف خصوصاً بخش های تخصصی استفاده شود.
🔻اگر چه قانون استفاده از سرپرست برای پست های مدیریتی را مجاز می داند اما خوب میدانیم، به دلیل مشکلات عدیده ای که امروز گریبان کشور را گرفته است، با حضور فعال و تمام وقت مدیران ثابت و قطعی هم بسیاری از مشکلات لاینحل می ماند، چه رسد به اینکه هفته ها و بعضاً ماه ها جایگاه های مهمی همچون معاونت حمل و نقل و ترافیک ، اداره کل حقوقی ، اداره امور بین الملل، و... با سرپرست اداره شود خصوصاً سرپرستانی که ملزم باشند با حفظ سمت های مهم خود، سرپرستی جایگاه های حساسی همچون معاونت حمل و نقل و ترافیک و یا اداره کل حقوقی را هم اداره کنند
🔻در چند ماهی که توفیق حضور در شورای اسلامی شهر اصفهان را داشته ام دائما شنونده گلایه های مکرر کارکنان و کارگران خدوم آن هستم که از تبعیض ها، و بی عدالتی ها در بکارگیری نیروها، تبدیل وضعیت ها ، باند بازی و فامیل بازی در اشتغال و ارتقاء شغلی ، به شدت گله دارند.
🔻شهرداری شرکت سهامی و میراث شخصی نیست که با تصمیمات سلیقه ای، حزبی و سیاسی ، سرمایه های انسانی آن را در معرض آسیب های جبران ناپذیر قرار دهید. گماردن افراد بدون سابقه و تخصص لازم در پست های حساس ، اگر چه ممکن است رضایت گروه یا حزبی را به همراه داشته باشد، اما قطعا، آسیب های جدی بر روند کار و اخلال در نظام خدمت به مردم وارد نموده و موجب سرخوردگی کارکنان می شود.
🔻 متاسفانه و به قرار اطلاع، افرادی به واسطه روابط حزبی و بعضا هم خانوادگی همانند شهاب سنگ به سرزمین شهرداری فرود آمده و در مواردی هم با سرعت نور، مسیر استخدامی آنان هموار می شود که از جمیع جهات به صرفه و صلاح شهرداری نمی باشد.
🔻لذا اکیداً از #شهردار محترم اصفهان می خواهم که هرچه سریع تر جلوی این پدیده شوم را بگیرند و نگذارند شهرداری بیش از این گرفتار حاشیه ، خصوصا حاشیه های سیاسی شود
هدایت شده از M.M
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ هر چه گفتند، شد
🔺 میدونستید ۱۶۳ اقتصاددان سال ۹۶ از روحانی حمایت کردند و گفتن اگه روحانی نیاد تورم و فقر بیداد میکنه؟
🔸 این در حالیه که افرادی مثل حسن عباسی و رائفی پور بارها از «تاثیر نذاشتن برجام در اقتصاد» و از بین رفتن اقتصاد سخنرانی کرده بودند
🔺 حالا به چی شک کنیم اساتید اقتصاد؟
مدرکتون؟ دانشگاهتون؟ یا وجدانتون؟
#نیشگون______________________ 💠🔶♦️🔸
@nishgonn
به سگ زرد اعتماد کنیم یا به شغال!؟
🔺هستند برخی از سیاسیون و ژورنالیستهایی که رقابتهای انتخاباتی آمریکا را مشتاقانه دنبال مینمایند و با پیشفرضهای ذهنی خود به تحلیل وضعیت بایدن و ترامپ میپردازند و ابائی هم ندارند که آشکارا اظهار خوشحالی نمایند که بایدن رای بیاورد.
🔻اما واقعیت آنست که دو حزب اصلی در آمریکا علیرغم تفاوتهای ظاهری در روشهای خود در دشمنی با ملت ایران تفاوتی ندارند و مستند این ادعا، طرحهای ضدایرانی است که در کنگره این کشور در چهار دهه گذشته مطرح شده و بهاتفاق آرا تصویب شده است و معمولاً افرادی که به طرحهای ضد ایرانی رأی ممتنع یا مخالف می دهند، از انگشتان یک دست تجاوز نمیکند.
🔹بعد از پیروزی انقلاب اسلامی همواره اینگونه بوده که جمهوریخواهان خشنتر و دموکراتها نرمتر اما زهرآگین تر علیه ملت ایران عمل کردند، لذا سرگرم شدن به رقابتهای انتخاباتی آمریکا حاصلی برای ملت ایران نخواهد داشت و مشکلی از ما حل نخواهد کرد.و این موضوع از طراحی های رسانههای بزرگ برای تعیین زمین بازی است، زمینی که انحرافی بوده و تلاشی برای فریب افکار عمومی داخلی محسوب می شود.
🔸جان کلام آنکه از این جماعت بر طبق آن ضربالمثل قدیمی باید پرسید، در این شرایط به سگ زرد اعتماد کنیم یا به شغال!؟
هدایت شده از راه روشن ۱۱۴
🔴گزینه دولت روحانی برای ۱۴۰۰!
🔹مدتیست "اردکانیان" _وزیر نیرو_خیلی منظم شده،سفر استانی میرود، پشت سر هم پروژه افتتاح و طرحهای نیمهتمام را تمام میکند.
عجیب بود وزیر کابینه روحانی اینقدر تحرک کند که متوجه شدم "آشنا" در مصاحبه با "اندیشه پویا" گفته "رضا اردکانیان" گزینه ریاست جمهوری نزدیک به دولت برای ۱۴۰۰ است!
✍️علی قلهکی
نهضت حسینی
حادثه و واقعه عاشورا نتیجه دو دیدگاه و اندیشه است
❇️یک دیدگاه نشات گرفته از عقیده و ایمان به وحدانیت ذات باری تعالی که نتیجه آن ،تجلی حقیقت ،انسانیت ،حق پرستی، تسلیم در برابر فرامین الهی ، حریت و مردانگی، کرامت و بزرگواری عزت نفس، عدالتخواهی،حمیت و غیرت، ایثار و فداکاری ،ولایتمداری محض که قهرمان این دیدگاه حسین بن (ع) است که تسلیم محض اراده الهی است. تمام صحنههای این دیدگاه نورانیت ،رضایت و افتخار است به همین علت بعد از هزار و اندی سال این حرکت عظیم، زنده، شورآفرین ،جهت دهنده وانسان ساز است
🔴دیدگاه دیگر نشات گرفته از بی ایمانی، دنیا طلبی، ضعف معنویت است که نتیجه آن تاریکی، ظلمت،لئامت وپستی ،جنایت، کشتن انسان های بی گناه،ذبح نوجوانان و جوانان با لب تشنه، کشتن شیرخوار،اسب بر بدن وپیکر بی جان تاختن ،جرعه ای آب ندادن ،اهل بیت کشته شدگان و شهدا را اسیر کردن و شلاق زدن، خیمه داغدیدگان را آتش زدن وخردسالان وکودکان راآواره نمودن و... قهرمان این دیدگاه یزید بن معاویه، فردی فاسق و فاجر که شایستگی خلافت نداشت، احکام الهی را علناً زیر پا میگذاشت اینجاست که بشرسرافکنده است.
☸️بایددرمسیر دیدگاه اول حرکت نمودوبا بیعت و پیروی از امام جامعه مسیر سعادتمندی و جاودانگی راطی نمود البته طی این مسیرلازمه اش توکل،توسل،ولایتمداری، صبر،بصیرت و مقاومت است
✍️ غلامرضایی
محمودی: دولت به مسئله کاهش جمعیت اعتقاد ندارد!
رئیس کمیته مطالعات جمعیتی شورایعالی انقلاب فرهنگی:
🔹وقتی رهبر انقلاب از مسئولان مطالبه میکنند همه در ظاهر قبول میکنند اما در عمل کسی کاری انجام نمیدهد!
🔹تاکنون به طور مشخص هیچ بودجهای در کشورمان به مسئله جمعیت اختصاص داده نشده است.
🔹چطور است که در حوزه فوتبال برای پرداخت میلیاردها تومان به «ویلموتس» مشکل نداریم اما برای حل بحران ازدواج و فرزندآوری با کمبود اعتبار مواجهایم!
🔹پنجره جمعیتی ما تا کمتر از ۲۰ سال آینده بسته میشود!
🔹اگر وارد سالخوردگی جمعیت شویم، هیچ راه گریزی نخواهیم داشت.
روح الله حسینیان بر اثر ابتلاء به کرونا در گذشت
🔹روح الله حسینیان نماینده سابق مجلس شورای اسلامی و رییس مرکز اسناد انقلاب اسلامی در گذشت
🔸محمد حسینیان فرزند روح الله حسینیان در همین ارتباط با انتشار تصویری از پدرش در توییتر، نوشت: انا لله و انا الیه راجعون روحم جانم پدرم روح الله حسینیان به سالار شهیدش پیوست
عبرتهای عاشورا/جامعه پس از حسین(ع)چه شد؟
◾️▪️سه شهر در حادثه عاشورا از امام حسین(ع) تمکین نکردند که عاقبتشان به اختصار این است:
◾️١- مردم مدینه در زمانی که باید از حسین(ع) تبعیت می کردند نافرمانی کردند.وقتی که سیدالشهدا(ع) شهید شد پشت سر عبدالله ابن حنظله قیام کردند ولی از یزید شکست خوردند. قبلا نوشتیم که سه روز جان،مال و ناموس مردم مدینه بر سپاه شام حلال شد. بسیار زنان و دخترانی که مورد تجاوز قرار گرفتند و صدها یا هزاران فرزند نامشروع این حادثه، امروز در تاریخ به اولاد الحرّه مشهورند.
◾️◾️آن قدر مردم کشته شدند که خون، قبر پیامبر را نیز گرفته بود. تمام کسانی که زنده ماندند بر پیشانیشان داغ زدند و نوشتند: هذا عبد من عبید یزید؛این بنده ای از بندگان یزید است.....در تاریخ به فرمانده سپاه یزید لقب «مسرف» به معنی «خونریز بی حد و حصر» دادند
◾️٢- بعد از مدینه نوبت به مکه رسید.لشكر خونخوار یزید به رهبری حصین ابن نمیر در بالاى كوههاى مكه كه مشرف بر خانه ها و مسجدالحرام بود، اجتماع كردند و با منجنيق، پيوسته سنگ و نفت بر مكه و مسجدالحرام مى افكندند. تاریخ می نویسد این قوم که به هیچ مبنایی اعتقاد نداشتند پارچه هایی از پنبه و كتان به نفت آلوده مى ساختند و بر خانه خدا مى انداختند و آنها را آتش می زدند تا آنكه كعبه معظّمه سوخت و بناى آن منهدم گشت و ديوارهاى آن فرو ريخت؛ خداوند بر مکیان رحم نمود و یزید به درک واصل شد و الا باید امروز در تاریخ از کشتار مردمان مکه داستانها می نوشتند.
◾️٣-کوفیانی که حاضر نشدند از سیدالشهدا(ع) تبعیت کنند بعد از حسین(ع)سه قیام کردند که هر سه قیامشان به غیر از شکست چیزی نداشت:
▪️توابین یعنی همان مومنین وقت نشناس که حدودا ۴۰۰۰ نفر بودند؛ جز شکست و شهادت حدود ۱۰۰۰ نفرشان سودی نبرد.
▪️مردم کوفه مختار را هم تنها گذاشتند.بنا بر اقوال مورخین، ٦٠٠٠ نفر از یاران مختار از مصعب ابن زبیر امان خواستند و مختار را تنها گذاشتند. مصعب دستور داد که همگی را گردن زده و آنها را به قتل رساندند. گفته شده که دو هزار نفر از این تعداد، عرب و چهارهزار نفر ایرانی بودند.
▪️قیام سوم کوفیان هم که به رهبری زید فرزند امام سجاد بود جز شکست سود دیگری نبرد.
▪️علامه شهیدی از کوفیان به "زبردست نوازان زیردست آزار" یاد می کند. مردمی که به امام حسین(ع)تمکین نکردند، اسیر دست حجاج ابن یوسفی شدند؛ که طبق گفته تاریخ، بیش از ۱۰۰هزار نفر از مسلمانان را گردن زد.
▪️این است عاقبت مردمانی که ولی به حق خود را به وقت نشناخته و تبعیت نکنند. ✍️"ربیعی"
.
تحریم تسلیحاتی چگونه #لغو شد؟
♦️رونمایی موشک های حاج قاسم و ابومهدی، تحریم های تسلیحاتی پر سر و صدا را به تمسخر گرفت.
🔹آمریکا و اروپا خیال می کردند چنان در روند اجرای برجام، ایران را ضعیف و خلع سلاح می کنند که در سر رسید لغو تحریم های تسلیحاتی، رمقی برای ایران نمانده باشد.
♦️اما جمهوری اسلامی ایران با رونمایی موشکی، رویای موهوم غرب را به کابوس تبدیل کرد. جوانان اهل فن و شجاع ما، تحریم های تسلیحاتی را به موضوعی مضحک، لغو و بیهوده بدل کردند.
🔹 همّت کردند و سلاح های پیشرفته مورد تحریم را ساختند؛ رزمندگان جبهه مقاومت را هم مسلح نمودند، بلکه هر نقطه از محور مقاومت را بیخ گوش دشمن، تبدیل به کارگاه ساخت تجهیزات پیشرفته کردند.
♦️تمسخر تحریم ها از این بالاتر؟ کاش برخی دولتمردان هم در ماجرای تحریم های اقتصادی، هفت سال معطل وعده و وعید های فرصت سوز غرب نمی ماندند و آستین همت بالا می زدند. آن وقت، التماس غرب را می دیدند.
زیباکلام: اصلاحطلبان چشم به موج انتخاباتی دقیقه نود دوختهاند*
🔹صادق زیباکلام: اگر شورای نگهبان شخصِ آقای سید محمد خاتمی را هم تأیید صلاحیت کند، باز هم بدنه اجتماعی اصلاحطلبان پای صندوق رأی نمیرود؛ بنابراین از همین حالا باید دور آن ۲۴ میلیون رأیی که آقای روحانی را روی کار آورد را خط قرمز بکشیم
🔹 کم نیستند اصلاحطلبانی که به دقیقه نود انتخابات امیدوارند زیرا در انتخابات ریاست جمهوری این تجربه جامعه شناختی را داریم که معمولا در هفته آخر یا یکی دو روز پایانی یا حتی ساعات آخر موجی اجتماعی شکل میگیرد که نتیجه پیشبینیشده را تغییر میدهد
🔹 من واقعا خوشبین نیستم که چنین موجی ایجاد شود. کار از این حرفها گذشته است و آقای روحانی با عملکردش بلایی سر صندوق انتخابات آورد که بسیاری از مردم از رأیدادن سرخورده شدهاند
🔹 من از سال ۹۶ تاکنون شرمنده مردم هستم. خیلیها بودند که در آن سال نمیخواستند در انتخابات شرکت کنند و من آنها را راضی به حضور در انتخابات کردم و اکنون پاسخی به آنها ندارم که بدهم.
گفتگوی جالب روزنامه وطن امروز با لوریس چکناواریان مسیحی، یکی از سرشناسترین رهبران اکستر موسیقی جهان و سفیر صلح ایران پیرامون حماسه عاشورا و امام حسین علیه السلام
🔹 لوریس چکناواریان: شخصا عاشق تمام اصحاب امام حسین هستم مخصوصا حضرت عباس
🔹 دوستانی که من را میشناسند می دانند اهل تعارف و ذکر حرفهای شعارگونه نیستم.
🔹 در دوران بچگی در میان عزاداران دستههای حسینی، «سقای آب» بودم و به عشق حضرت عباس آب به دست عزاداران میدادم.
🔹 بنده هم در طول عمر خود خیلی مواقع که مشکلاتی داشتم به مهربانی و دستگیری حضرت عباس متوسل میشدم و با این اقدام هیچگاه دست خالی بازنگشتم و حضرت عباس بارها دستم را گرفت.
🔹 هر وقت که ایران نبودهام، تمام تلاش خود را میکردم بتوانم دهه اول محرم در کشور باشم تا در مراسمهای عزاداری شرکت کنم.
🔹 حماسه عاشورا یک تراژدی واقعی محسوب میشود که درک تمامعیار آن سنگین است و تنها کسانی که از بینش بزرگی برخوردار هستند میتوانند وقایع روز عاشورا را درک کنند.
🔹 در طول تاریخ چند نفر را سراغ دارید که به خاطر خدا و اعتقاداتشان به همه داشتههای زندگی خود پشتپا بزنند، چرا که امام حسین با علم به اینکه میدانست خود و یارانش به شهادت میرسند اما به میدان نبرد رفت زیرا هدفشان مقدس بود و همه ما باید از این اقدام سرمشق بگیریم.
🔹 حماسه عاشورا یک درس دیگری هم برایم داشت و آن اینکه این دنیای مادی، گذران است، بزرگترین کاخهای دنیا نابود میشوند اما انسانیت زنده میماند.
🔹 قطعه «مکن ای صبح طلوع» بنده که در فضای مجازی منتشر شده است، بخشی از سمفونی شب عاشورای حسینی را روایت میکند.
🔹سمفونی موسیقی عاشورا مهمترین و بزرگترین پروژه کاری من خواهد بود و شاید با این اقدام یکی از بزرگترین فعالیتهای فرهنگی تاریخ کشور رقم بخورد که با این سمفونی میتوانیم فرهنگ عاشورا را آنچنان که شایسته است به جهانیان بشناسانیم.
🔹 صفر تا صد تولید و اجرای این قطعه سمفونی عاشورا با یک نیت قلبی انجام شده است و به نظرم سمفونی عاشورا میتواند همه دنیا را تحت تأثیر قرار دهد.
انگار آب خوردن ما هم بسته به مذاکره است!
صفارهرندی با اشاره به سخنرانی روحانی بعد از حادثه کوی دانشگاه و در راهپیمایی ۲۳ تیر ۷۸ گفت: «در زمانی که خیلیها حاضر نشدند در این برنامه سخنرانی کنند، آقای روحانی آمد و سخنرانی خوبی هم کرد، ولی میبینیم همین فرد زمانی که کار را در دست میگیرد، طوری رفتار میکند که انگار آب خوردن ما هم بسته به مذاکره با غرب است. تحریف در رساندن آدمها به این نقطه بسیار مهم است. یا اینکه دیدیم آقای ظریف گفت، آمریکا میتواند با یک بمب تمام تأسیسات ما را نابود کنند! بعد او را بردند و تأسیسات دفاعی را نشانش دادند و آقای ظریف دید که چه قدرتی در کشور وجود دارد.» عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: «جنگ، مقاومت و دستاوردها را راحت میشود تحریف کرد، اما وقتی واقعیت را درست بازخوانی میکنیم، میبینیم اینگونه که گفته شده نبوده است. یکی از مباحثی که در این حوزه باید مورد توجه قرار گیرد، بحث بزرگنمایی قدرت آمریکاست، اما واقعیت این است که آمریکا نسبت به گذشته بسیار ضعیفتر شده و انقلاب هرروز قویتر میشود.
نامه مهم قالیباف به آیتالله رئیسی برای رسیدگی به ادعای میرسلیم
🔹محمدباقر قالیباف ریاست مجلس اخیرا نامه ای درباره میرسلیم به رئیس قوه قضائیه نوشته و شکایت رسمی نکرده است.
🔻قالیباف در این نامه خواسته تا آیت الله رئیسی هر چه سریعتر به ادعاهای میرسلیم در مورد خودش رسیدگی کرده و رای صادر کند.
🔴 اختلاف جدی حسن روحانی و سیدابراهیم رئیسی در جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی
🔹 طبق خبرهای رسیده، در جلسه اخیر شورای عالی انقلاب فرهنگی بین حسن روحانی و سیدابراهیم رئیسی بر سر جزئیات سند جهش تولید اختلاف و بحث ایجاد شده است.
🔹 در یکی از بندهای این سند عنوان شده است که قوه قضاییه برای کارآفرینان (مجرمان اقتصادی) تا صدور قطعی حکم آنها حق پخش تلویزیونی دادگاه را ندارد که این بخش با مخالفت شدید حجت الاسلام رئیسی مواجه شده است.
امضاء ۲۰۰ نماینده مجلس پای شکایت از زنگنه
➖«ابوترابی» نماینده نجف آباد در گفتوگو با تسنیم:
شکایت از #وزیر_نفت به لحاظ ترک فعل وزیر تدوین شده است و برای رسیدگی تقدیم رئیس قوه قضائیه میشود.
تعداد امضاهای این شکایت به بیش از ۲۰۰ امضا رسیده است.
طرح #استیضاح وزیر نفت نیز از سوی تعدادی از نمایندگان در مجلس کلید خورده که تا کنون بیش از ۳۵ نماینده این استیضاح را امضا کردهاند.
عبرتی که ازگذشته گرفته نمی شود بیش از هفت سال از پیروزی جریانی که شعار «هم چرخ سانتریفیوژ باید بچرخد، هم چرخ زندگی مردم» سر میداد، میگذرد. این جریان مشکلات داخلی را به مسائل هستهای گره زد و با شور زیاد به سمت مذاکره، اعتماد و توافق با غرب حرکت کرد؛ مذاکره و توافقی که با بدعهدی طرفهای غربی و در نهایت با خروج آمریکا از برجام به سرانجام مطلوب نرسید و مشکلات اقتصادی زیادی را برای مردم بوجود آورد. دراینبین نکته مهم، عدم عبرتآموزی برخی از سیاسیون است که همچنان فکر میکنند اگر نامزد دموکراتها در آمریکا به قدرت برسد، آنها میتوانند این بیراهه را دوباره بروند و به هدفی که هفت سال به آن نرسیدهاند، دست یابند.
گزارههای خبری: 1- احمد نقیبزاده «فعال سیاسی اصلاحطلب» معتقد است: «اگر بایدن به ریاستجمهوری برسد و به برجام نیز بازگردد یک موفقیت بزرگ نصیب جمهوری اسلامی خواهد شد. اگر بایدن به عنوان رئیسجمهور بعدی امریکا انتخاب شود و ترامپ در انتخابات شکست بخورد، شاید نیاز به نرمش نیز وجود نداشته باشد.» 2- روزنامه شرق نیز با تیتر «آقای دیپلمات در قامت ریاستجمهوری؟»، مینویسد: «همین مردم خسته از تحریمهای ظالمانه آمریکا که در سختترین روزهای زندگی خود قرار دارند، اگر ببینند جو بایدن رئیسجمهور آمریکا شده است و آمریکا که مسبب همه این سه سال و اندی درد و رنج ملت ایران است، متواضعانه به برجام بازگشته، آنهم توافقی که مرد شماره یک دیپلماسی ایران آن را چنان منعقد کرده که ترامپ را در شورای امنیت منزوی و سرافکنده کند، بازهم با صندوقها قهر خواهند کرد؟!»
گزارههای تحلیلی: نگاه غلط جریان سیاسی اصلاحات به روند تحولات بینالملل، کشور و چرخ اقتصادی آن را چندین سال معطل مذاکره و سیب و گلابیهای برجامی نگه داشت؛ در این فاصله، قیمت دلار از حدود 4 هزار به 22.400 هزار تومان رسید و با افت بیُسابقه ارزش پولی کشور، کالاهای اساسی، مسکن و ... جهش قیمتی چند برابری پیدا کرد؛ بااینوجود برخی سیاسیون به دنبال برنامهریزی برای افتادن مجدد در دام تجربه شده هستند. خط و مشیای که امروز علاج مشکلات کشور است، نه نگاه دست بسته به غرب، بلکه تکیه بر توان و داشتههای داخلی با بهرهگیری از ظرفیتهای موجود منطقهای و بینالمللی است. بنا به فرموده پیامبر اکرم(ص): « لا يُلدَغُ المُؤمِنُ مِن جُحرٍ مَرَّتَينِ (اصول کافی، جلد 5، ص 597)؛ مؤمن از یک سوراخ دو بار گزیده نمیشود»؛ نباید راهی را که جز خسران و عقبگرد در آن چیز دیگری نیست را چندباره امتحان کرد.