اگر پوتین قاتل است سفیر نمیخواهد‼️
🔻بعد از آنکه جو بایدن در مصاحبهای ولادیمیر پوتین را «قاتل» خواند روسیه سفیرش در واشنگتن را به منظور «بررسی روابط آتی با واشنگتن» فرا خواند.
☘️ شاید آخرین باری که یک رئیسجمهور آمریکا همتای روس خود را "قاتل" خواند در اوج جنگ سرد در نیمه دوم قرن گذشته بوده باشد.
۲۸ اسفند ۱۳۹۹
کدام به نفع جامعه است؟ تحمیل یک فرد ( ولو فرد اصلح) از سوی حاکمیت، یا انتخاب توسط مردم ولو انتخابی نادرست؟👆👆
۲۸ اسفند ۱۳۹۹
۲۸ اسفند ۱۳۹۹
۲۸ اسفند ۱۳۹۹
بازگشت گام به گام؛ احیای برجام یا ایجاد دوقطبی انتخاباتی؟
🔹در شرایطی که بهنظر میرسد عاقلانهترین کار در شرایط فعلی پافشاری بر بازگشت یکباره به برجام و تاکید بر برداشتهشدن تمام تحریمها به صورت یکجاست، مطرحکردن طرح بازگشت مرحله به مرحله برای جلبنظر آمریکاییها تنها یک اقدام سیاسی برای ایجاد دوقطبی در جامعه و تاثیرگذاری بر انتخابات ۱۴۰۰ خواهد بود.
🔹صرفنظر از اشتیاق دروغین آمریکاییها برای مذاکره با ایران، اجرای طرح گام به گام به این معنا خواهد بود که ایران از مواضع اصولی خود درباره بازگشت به برجام عقب نشسته است. این دوقطبی نهتنها بحث بازگشت آمریکاییها را به برجام تسریع نخواهد کرد بلکه واشنگتن را برای دریافت امتیازات بیشتر علاقمند میکند.
۲۸ اسفند ۱۳۹۹
۲۸ اسفند ۱۳۹۹
ظریف: آمریکا برای بازگشت به #برجام باید ۱۶۰۰ تحریم را لغو کند
🔹آمریکا میتواند تعهداتش را همین فردا انجام دهد. باید یک فرمان اجرایی صادر شود و ۸۰۰ تحریمی که ترامپ آنها را بازاعمال کرده و ۸۰۰ #تحریم جدیدی که بعد از خروج از برجام اعمال شده لغو شود. به محض اینکه آمریکا اجازه انتقال پول، انتقال نفت، حمل و نقل، کشتیرانی و همه این کارها را بدهد ایران فوراً به پایبندی کامل برجام برمیگردد.
۲۸ اسفند ۱۳۹۹
واکنش #محسن_رضایی به احتمال ائتلافش با #سعید محمد در #انتخابات 1400
محسن رضایی در پاسخ به سوال خبرنگار ایرنا در مورد ائتلاف با سعید محمد خاطرنشان کرد: ما در این انتخابات نیاز به یک دولت قوی و کارآمد داریم لذا از هر نوع رایزنی استقبال میکنیم و امیدواریم اکثر داوطلبان در کابینه دولت آینده حضور داشته باشند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: در کشور به دو نوع وحدت نیاز داریم، اولین مورد مربوط به قبل از انتخابات است و بعدی مربوط به بعد از انتخابات است. امروز کشور از ناکارآمدی و فساد رنج میبرد که باید ریشه کن شود
رضایی یادآور شد: برای انتقال قدرت از نسل اول و دوم به سوم و چهارم، تنها ۱۰ سال فرصت داریم. در شرایط فعلی نگران تعدد کاندیدا نیستم بلکه نگران حضور مردم هستم.
۲۸ اسفند ۱۳۹۹
با سلام.
سال ۱۳۹۹ هم گذشت.
اما...
اما به ما نشان داد همیشه بدتر از بد هم وجود دارد.
بیماری هایی زیادی دیدیم.
بیماری هایی همچون روحی و روانی ، جسمانی ، اقتصادی ، فرهنگی ، اجتماعی و....
یکبار دیگر ولی این بار محکم به ما نشان داد دنیا اگر مهدی فاطمه را نداشته باشد همیشه میتواند بدتر از دیروز باشد و امیدوارم درک کرده باشیم کلید حل مشکلات دنیا کجاست.
بنابراین انشالله لحظه سال تحویل دعای جمعی عظم البلا که انشالله سال ۱۴۰۰ سالی پر برکت برای همگان و دنیا باشد.
الهی عظم البلا و برح الخفا، وانکشف الغطاء، وانقطع الرجاء، وضاقت الارض و منعت السماء، و انت المستعان و الیک المشتکی، و علیک المعول فی الشده والرخاء، اللهم صل علی محمد و آل محمد، اولی الامر الذین فرضت علینا طاعتهم، و عرفتنا بذلک منزلتهم ففج عنا بحقهم، فرجا عاجلا قریبا کلمح البصر او هو اقرب، یا محمد یا علی یا علی یا محمد، اکفیانی فانکما کافیان، وانصرانی فانکما ناصران، یا مولانا یا صاحب الزمان، الغوث الغوث الغوث، ادرکنی ادرکنی ادرکنی، الساعه الساعه الساعه، العجل العجل العجل، یا ارحمن الراحمین، بحق محمد و آله الطاهرین.
الهی آمین
یا حق
۳۰ اسفند ۱۳۹۹
هدایت شده از KHAMENEI.IR
💐 عید نوروز و حلول سال نو را تبریک میگویم💐
🔺سال ۱۴۰۰، سال "تولید؛ پشتیبانیها، مانعزداییها"
۳۰ اسفند ۱۳۹۹
۳۰ اسفند ۱۳۹۹
پرواز:
🔴اعتراف به شکست
❣رهبر معظم انقلاب
✅ دشمنان ایران و در رأس آنها آمریکا درصدد به زانو درآوردن ملت ایران بودند. البته ما میدانستیم که ملت میایستد و آنها شکست میخوردند
💯💯 اما امروز به اعتراف خود آمریکاییها و رفقای اروپاییشان، فشار حداکثری شکست خورده است.
#اعتراف_به_شکست
۳۰ اسفند ۱۳۹۹
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 نماهنگ | گشایش معیشت به شرط جهش تولید
📥 سایر کیفیتها👇
https://farsi.khamenei.ir/video-content?id=47546
۳۰ اسفند ۱۳۹۹
🔴 «معینی پور» از شبکه چهار می رود؟
🔹شنیده ها حاکی از آن است که مسعود معینی پور مدیر شبکه چهار به زودی از این شبکه می رود.
🔹جایگزین معینی پور در شبکه چهار احمد پهلوانیان مدیر صدا و سیمای استان یزد می باشد.
🔹 شنیده ها حاکی از آن است معینی پور بابت برنامه حجاب شبکه چهار تذکر پیاپی از مجموعه های نظارتی دریافت کرده بود.
🔻احمد پهلوانیان پیش از این رییس مرکز پژوهش های اسلامی قم را بر عهده داشت و از افراد معتمد و نزدیک به آیت الله اعرافی است و قرار بود مدیریت بین الملل حوزه علمیه قم را بپذیرد که با مخالفت صداوسیما به شبکه چهار می رود.
۳۰ اسفند ۱۳۹۹
🔴 طرفداران کاندیداهای انقلابی در این زمان باقی مانده چه وظیفه ای دارند⁉️
🔰حدود سه ماه تا انتخابات ریاست جمهوری سال ١۴٠٠ فرصت باقیست؛ جریان های مختلف از انقلابی ها و جریان غربگرا و منتسب به اصلاحطلبان بگیرید تا احمدینژادی ها خود را برای این کارزار انتخاباتی آماده کردهاند، هرروز هم به تعداد کاندیدا های منتسب به این جریانات افزوده میشود؛ تعداد کاندیدا های مستقل هم کم نیست، خلاصه صف احساس تکلیف کنندگان زیاداست الحمدالله...
🔸خب در این بین ما جوانان حزباللهی با جریان انقلابی کار داریم، جریانی که کاندیدا های مطرح شده در داخلش نیز کم نیستند از آقای رییسی و قالیباف بگیرید تا ضرغامی و دهقان... که این تعدد خیلی از دلسوزان این جریان را نگران کرده که خدای نکرده نکند که نامزدهای مطرح به وحدت نرسند؟ نکند ائتلاف شکل نگیرد؟ نکند رای این جریان پراکنده شود؟
🔹خب البته نگرانی بهجایی است ولی ما باید دچار خطای استراتژیک نشویم و در زمین بازی جریانات مقابل نقشآفرینی نکنیم. آنچه مسلم و قطعیاست و اخباری که از تهران نیز به گوش میرسد حاکی از این است که این تعدد کاندیدا ها در داخل جریان انقلابی نباید نگران کننده باشد از قضا شرایط و نظام فکری جریان مقابل را نیز بشدت بهم ریخته است و قطعا جریان انقلابی نهایتا با یک نامزد رقابت خواهد کرد. اما جریان غربگرا بشدت به دنبال تفرقه در جبهه انقلابی هاست، اگر به رسانههایشان نگاهی بیاندازید، روزی نیست که از عدم وحدت انقلابی ها سخن نگویند و بر طبل تفرقه نکوبند پس در این شرایط وظیفه ما جوانان حزباللهی در مواجهه با چنین نقشهای چیست؟
🔸راهکار بنظرم چنین میرسد؛ خب نظرات افراد و گروه ها در داخل جریان انقلابی متفاوت است که خب قطعا طبیعی است، یکی سعیدمحمد را اصلح میداند یکی آیتالله رئیسی را گزینه وحدت، یکی قالیباف را و یکی هم جلیلی و... خب استراتژی ما باید تا #انتخابات چنین باشد که هیچیک از نامزد های جریان انقلابی را تخریب نکنیم و فقط به بیان حسنات این اشخاص بپردازیم، این به معنی این نیست که این افراد هیچ نقصی ندارند نه، ولی باید در جبهه خودی همافزایی کنیم، چون قطعا در زمان انتخابات این نامزد ها به نفع یکدیگر کنار خواهند رفت و در آنصورت تمامی حسنات این افراد در آن فرد نهایی جمع خواهد شد و بهعبارتی تمامی سبدهای رای افراد این جریان به سبد نامزد نهایی ریخته خواهد شد.
🔹پس یادمان باشد، منه طرفدار رئیسی نباید به سعیدمحمد اعتراض کنم که چرا آمد یا منه طرفدار جلیلی نباید به قالیباف بتازم، همهی ما باید متحدا و با وحدت بر جریان مقابل بتازیم و بهعبارتی دچار خودزنی نشویم.
۳۰ اسفند ۱۳۹۹
کيهان/متن پيش رو در کيهان منتشر شده
آقای روحانی چرااجازه دوم؟
حسين شريعتمداري:
ديروز آقاي روحاني پس از آخرين جلسه هيئتدولت در سال ۹۹ با حضور در جمع خبرنگاران به ايراد سخن پرداخت و در اظهارنظري عجيب، به جاي اعتراض و حمله به آمريکا که به تعهدات خود عمل نکرده و از لغو تحريمها خودداري ورزيده است، منتقدان داخلي خود را به سنگاندازي در مسير لغو تحريمها متهم کرد! و بار ديگر و براي چند صدمينبار ناکارآمدي و نابلدي دولت خود را به نام منتقدان فاکتور کرد! در اين باره گفتنيهايي هست:
۱- آقاي روحاني ميگويد «امروز تاخير در برداشتن تحريم خيانت است» که سخن بهجايي است و بايد افزود، سپردن امور به نابلدها نيز گناهي نابخشودني است! جناب رئيسجمهور در ادامه ميفرمايند «هر جناح، فرد و گروهي حتي اگر يک ساعت به هر دليلي که امروز فقط دليل آن انتخابات ۱۴۰۰ است در برداشته شدن تحريمها و پايان دادن به آن را به تاخير بيندازد، يک خيانت بزرگ به تاريخ و ملت ايران است و اين ننگ ابدي براي آن جناح و فرد باقي خواهد ماند»! آقاي روحاني توضيح نميدهد که مگر فلان گروه و فلان جناح مانع لغو تحريمها شدهاند؟! و اساساً مگر تصميم درباره لغو تحريمها و يا تلاش براي مقابله با آن در اختيار اين يا آن جناح و گروه است که در مسير آن سنگاندازي کرده باشند؟! لغو تحريمها در اختيار آمريکاست که تاکنون نه فقط هيچ تحريمي را لغو نکرده، بلکه صدها تحريم جديد هم به آن افزوده است و مسئوليت مقابله با بدعهدي آمريکا و اروپا نيز بر عهده آقاي روحاني و دولت ايشان بوده و هست که به علت نابلدي و ناکارآمدي خود در اين زمينه و گره زدن امور به ترامپ و بايدن و... نه تنها هيچ گام مثبتي بر نداشتهاند بلکه با وادادگي و ديپلماسي التماسي خود، بر گستاخي و زيادهخواهي حريف نيز افزودهاند!
کجاي اين چرخه در اختيار منتقدان بوده است که جناب روحاني به آنها ميتازد؟!
۲- آقاي روحاني ميگويد اگر اين اقليت داخلي! (بخوانيد تودههاي مردم که برجام و تحريمها به آنان تحميل شده است) از سنگاندازي و تخريب!
دست بردارند «دولت هم بلد است و هم قادر است و هم ميتواند به خوبي اين تحريم را پايان دهد»!
آقاي رئيسجمهور درباره اين ادعا که «دولت هم بلد است و هم قادر است و هم ميتواند به خوبي اين تحريم را پايان دهد»! توضيحي نميفرمايند!... در اين گزارهها دقت کنيد «دولت هم بلد است»! «هم قادر است»!
و «هم ميتواند»!... کاش جناب روحاني به اين پرسشها پاسخ ميداد که اگر دولت بلد است، چرا کلاه گشاد برجام را براي ملت به سوغات آورد؟! برجامي که
گفته ميشد فتحالفتوح است! بزرگترين دستاورد تاريخ ايران (و نه فقط انقلاب) است! همه قدرتها در برابر آن تسليم شدهاند! و... در اين مقايسه چه ميبينيد؟!
۳- ميفرمايند «دولت هم قادر است و هم ميتواند به خوبي اين تحريم را پايان دهد»! و اين پرسش منطقي و عقلي را بيپاسخ ميگذارند که اگر دولت بلد است و قادر است و ميتواند به خوبي اين تحريمها را پايان دهد!
چرا تاکنون دست روي دست گذاشته و کاري نکرده است؟!
و اگر به قول ايشان يک اقليت داخلي سنگاندازي کردهاند چرا تاکنون ساکت بودهاند و حالا، بعد از ۸ سال که نه فقط دست خالي به پايان دوره خود رسيدهاند، بلکه مبالغ کلاني از بيتالمال و امکانات و ظرفيتهاي کشور را بر باد دادهاند، به فکر متهمتراشي افتادهاند؟!
۴- « حرکت از پله دوم»! ترفندي است که افراد و جريانات ناکارآمد براي سرپوش نهادن بر ناکارآمديها و نابلديهاي خود به آن متوسل ميشوند. آقاي روحاني که ميداند بايد در مقابل ملت به خاطر برباد دادن امکانات و ظرفيتهاي ۸ ساله کشور و خسارتهاي فاجعهبار
ناشي از آن پاسخگو باشد -با عرض پوزش- به شگرد حرکت از پله دوم روي آورده است! ايشان ميفرمايند ميتوانستيم و بلد بوديم تحريمها را لغو کنيم! ولي عدهاي سنگاندازي کرده و نگذاشتند! و به اين دو سؤال پاسخ نميدهند که؛
اولاً؛ اين عده اندک چه کساني بودند؟ چرا آنها را معرفي نميکنيد؟! ما پاسخ اين سؤال را ميدانيم، به احتمال زياد منظور جناب روحاني منتقدان برجام است که بايد گفت سخنان آنها و اظهارات شما هر دو موجود است. آيا غير از اين است که آنچه منتقدان پيشبيني ميکردند کاملاً درست بود و آنچه جنابعالي ميفرموديد، حقيقت نداشت و غلط از آب درآمد؟!
ثانياً؛ وقتي ميفرمائيد که ميخواستيد کاري بکنيد و نگذاشتند! بايد توضيح بدهيد که قرار بود چه کاري بکنيد که نگذاشتند؟! اينکه خيلي آسان است. نيست؟!
چرا از پله دوم حرکت ميفرمائيد و........
۳۰ اسفند ۱۳۹۹
هدایت شده از KHAMENEI.IR
14000101_40570_1281k.mp3
13.9M
🎙 بشنوید | صوت کامل سخنرانی نوروزی رهبر انقلاب خطاب به ملت ایران. ۱۴۰۰/۱/۱
💻 @Khamenei_ir
۱ فروردین ۱۴۰۰
🔴ویژگی های رئیس جمهور
1. با کفایت
2. با ایمان
3. عدالتخواه
4. عملکرد انقلابی و جهادی
5. معتقد به توانمندی های داخلی
6. اعتقاد و اعتماد به جوانان
7. مردمی باشد
8. امیدوار باشد
9. مدیر باشد.
۱ فروردین ۱۴۰۰
هدایت شده از خبرگزاری فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رهبر انقلاب: این که میگویند رئیسجمهور قدرت اجرایی ندارد صحیح نیست. تمام بودجه و مراکز مدیریتی و مسئولیتهای کشور در دست رئیس دولت است
میزان قدرت و مدیریتهای دستگاهها و قوای دیگر دربرابر قدرت دولت کمی بیشتر از صفر است و باقی دست دولت است.
@Farsna
۱ فروردین ۱۴۰۰
🔴📌 آسوشیتدپرس مدعی تلاش ایران برای نفوذ به یک پایگاه نظامی در عمق خاک آمریکا شد
🔸خبرگزاری آمریکایی آسوشیتدپرس روز یکشنبه در گزارشی به نقل از دو مقام ارشد اطلاعاتی مدعی شد که ایران در ماه ژانویه سال جاری میلادی (دیماه 1399) قصد داشته است که به پایگاه نظامی فورتمکنِیر در شهر واشنگتن دیسی پایتخت آمریکا نفوذ کند.
این مقامات ارشد اطلاعاتی که به آسوشیتد پرس گفتهاند که مجاز به افشای این اطلاعات حساس نیستند و به همین دلیل نمیخواهند نامش فاش شود، مدعی شدهاند که ایران قصد داشته به پایگاه فورت مکنیز که محل اقامت رسمی ژنرال جوزف مارتین معاون ستاد مشترک ارتش آمریکا و چندین ژنرال دیگر است نفوذ کرده و این پایگاه را زیر نظر بگیرد.
آنها همچنین ادعا کردهاند که بر اساس اطلاعات به دست آمده، جان شخص ژنرال جوزف مارتین نیز در خطر بوده است.
🔸به گفته این دو مقام اطلاعاتی، ارتش آمریکا پس از افشای طرح مذکور در صدد تقویت امنیت پایگاه فورت مکنیر برآمده است.
#غرب_آسیا
۱ فروردین ۱۴۰۰
یک نکته در باب شعار سال: تولید، پشتیبانی، مانع زدایی
نقل است؛ وقتی میرزا تقی خان امیر کبیر از صدارت معزول و به کاشان تبعید شد، در کاروانسرایی میان راه، دوستی را دید و با یکدیگر گپ زدند. و امیر کبیر گفت: من ابتدا فکر میکردم که مملکت، وزیر دانا میخواهد؛ و مدتی بعد به ایـن نتیجه رسیدم که مملکت، شاهِ دانا میخواهد؛ اما اکنون میفهمم که مملکت، ملتِ دانا میخواهد
شعار امسال یعنی تعیین وظیفه ای همگانی
اعم از مردم و مسئولان؛ آنان که باید و میتوانند باید به تولید کمک کنند؟ آنان که میتوانند از تولید پشتیبانی کنند، آنان که میتوانند موانع رشد تولید را بردارند
علی ای حالِِ بزرگترین مانع رشد و جهش تولید داخلی دولت ها، تفکرها و قلم های وابسته به کشورهای غرب و شرق است که بجای تعامل واقعی و ایفای حق مردم از شرق و غرب خود را زیر بلیط آنها میدانند و منافع مردم را قربانی ریاست طلبی اشان میکنند
القصه وظیفه همگانی برای تحقق شعار سال نقطه شروعی دارد، مهمترین آنها انتخابات ۱۴۰۰ است که تلاش کنیم تا دولتی پرکار و بدور از سودای ریاست و قدرت طلبی به هر قیمتی، به راس قوه اجرائیه برسانیم تا ان شاء الله مهمترین مانع تولید و اقتدار ایرانی برداشته شود
۱ فروردین ۱۴۰۰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گلایه یک اقتصاددان از رئیس جمهور
👤حجتالله عبدالملکی:
🔹آقای روحانی؛ به چه اعتباری میگویید سال ۱۴۰۰ سال برداشته شدن تحریمهاست!؟
🔸چرا تا کشور آماده خنثیسازی تحریمها و جهش تولید میشود با بهانه برداشته شدن تحریمها دستگاههای اجرایی معطل میشوند!؟
۱ فروردین ۱۴۰۰
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
50.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تنها گفتمانی که شانس پیروزی در انتخابات ۱۴۰۰ را دارد، گفتمان #دولت_جوان_حزبالهی است که در مقابل دولت پیر و خسته و لیبرال قرار میگیرد و میتواند مسائل و مشکلات ناشی از ۸ سال رکود مدیریتی در کشور را حل کند.
@syjebraily
۱ فروردین ۱۴۰۰
📢 سرلشکر سلامی: کشور را از عوارض تحریمهای ظالمانه بینیاز میکنیم
فرمانده کل سپاه:
◀️ آنقدر میسازیم، تولید میکنیم، به یاری مردم میشتابیم، با فساد مقابله میکنیم، فناوران جوان را بسیج میکنیم، گروههای بیشمار بسیجی را در میدان عزت مردم گسیل میداریم.
◀️ خانوادهها را یاری میکنیم تا توانمند شوند و قدرت میسازیم تا دشمن ناتوان شود و دیگر یارای تعقیب سیاستهایش را نداشته باشد. ما فضای مجازی را از ولنگاری رها خواهیم ساخت.
۳ فروردین ۱۴۰۰
هدایت شده از خبرگزاری فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کنایه حسین شریعتمداری به سخنان دولتمردان در مورد اختیارات رئیسجمهور
🔹اختیارات رئیسجمهور از مجلس و قوهقضائیه و بقیه دستگاهها بالاتر است.
🔹بودجه تمام دستگاهها در اختیار رئیسجمهور است و با آن اعمال قدرت میکند.
🔹اگر رئیسجمهور اختیاراتی ندارد، چرا برای ریاست جمهوری سر و دست میشکنید؟
@Farsna
۳ فروردین ۱۴۰۰
هدایت شده از خبرگزاری فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رستم قاسمی: ادعای اصلاحطلبان درباره پیروزی با مشارکت بالا درست نیست
🔹وزیر نفت دولت دهم: ما در کشور قانون اساسی داریم و کسی که به عنوان رئیسجمهور انتخاب میشود باید بر اساس قانون اساسی کشور عمل کند و قانون اساسی هم مشخص است.
🔹اینکه ما روزی قانون اساسی کشور را مطالعه و خودمان را به مردم عرضه کردیم و شعارهایی دادیم و امروز بگوییم دیگران مقصر هستند و اختیاری نیز نداشتیم بعید میدانم که پذیرش آن توسط مردم مورد قبول واقع شود.
🔹این ادعا که اصلاحطلبان میگویند اگر مشارکت بالا باشد طیف آنان پیروز است درست نیست. سال ۸۸ بالاترین مشارکت را داشتیم و البته نتیجه آنچه که آنها ادعا میکنند، نبود.
🔹مردم، کشتی طوفانزده اقتصاد کشور را به کسانی که نتوانستند یک قایق را درست برانند، نخواهند سپرد.
@Farsna - Link
۳ فروردین ۱۴۰۰
🔴 چرا توییتر تسلیم قوانین ترکیه میشود اما تسلیم قوانین ایران نمیشود
🔹 حمید رسایی نوشت: شرکت توییتر به تازگی اعلام کرده است که در حال برنامهریزی برای ایجاد یک شخصیت حقوقی در ترکیه است تا بر اساس قانون جنجالی اینترنت این کشور که از سال گذشته اجرا شده، بتواند فعالیت خود را در آنجا ادامه دهد.
🔹 طبق این قانون، شرکتهای رسانههای اجتماعی که بیش از یک میلیون کاربر دارند، باید دادههای کاربران تُرک را در کشور ذخیره کنند. این شرکتها همچنین ملزم به تعیین یک نماینده رسمی در ترکیه هستند که باید ظرف ۴۸ ساعت به درخواستهای حذف محتوای نقض حریم خصوصی پاسخ دهد.
🔹 در صورت امتناع شرکتها از رعایت این موارد، ممکن است با جریمه، ممنوعیت تبلیغات و در نهایت کاهش پهنای باند روبهرو شوند که میتواند در نهایت سیستم عاملها را غیرقابل استفاده کند.
🔹 سوال این است که چرا شرکتهایی مثل توییتر در ترکیه به چنین قوانین تن میدهند اما در ایران امکان چنین نظارتی نیست؟ آیا مردم در ترکیه از طریق فضای مجازی کسب درآمد نمیکنند؟ آیا دولت ترکیه نگران اشتغال مجازی کاربران این پلتفرمها نیست؟
🔹 پاسخ روشن است. تمام بهانههایی که عدهای در ایران برای ممانعت از نظارت بر فضای مجازی یله و رهای خارجی میآوردند، در ترکیه هم قابل استناد است! تفاوت وجود مدیران ترکی است که از راهانداختن دوقطبیهای کاذب، کاسبی انتخاباتی نمیکنند، تفاوت وجود مدیران غیروابستهای است که برایشان منافع ملی و منافع درازمدت مردم بر منافع شخصی و حزبی اولویت دارد و الا توییتر، فیسبوک، اینستاگرام و... در هر دو جا یکی است و ارتباط این پلتفرمها با زندگی مردم و بهرهمندی از آن هم به یک اندازه است. بدون تعارف مسأله نفوذ است.
۳ فروردین ۱۴۰۰
کرار ۳۱۳:
آمریکا تولیدکننده واکسن ایرانی کرونا را تحریم کرد!
🔹 خزانهداری آمریکا اسامی ۲ فرد و ۱۶ نهاد ایرانی را به فهرست «اتباع و افراد خاص تحریم شده» (SDN) این وزارتخانه اضافه کرد.
🔹آستان قدس رضوی و موسسه دانش بنیان برکت از جمله نهادهایی هستند که در این فهرست قرار گرفتهاند.
🔻 قابل توجه روشنفکرنمایان سیاسی در داخل کشور...! واکسن آمریکایی رایگان! با ارسال رایگان! ولی ساخت واکسن جریمه داره! اگه براتون زحمتی نیست، کمی فکر کنید...
۳ فروردین ۱۴۰۰
ایران رتبه اول #ظرفیتهای_استفاده_نشده در دنیا
🔸علیرغم وضعیتی که اقتصاد ایران به دلیل ضعفهای مدیریتی و عملکردی بدان دچار شده است، ولی بسیاری از کارشناسان معتقدند، به دلیل ظرفیتهای بالقوه بینظیری که در اقتصاد ما هنوز به فعلیت نرسیده است، حتی با وجود شدیدترین تحریم، اقتصاد ایران بن بست ندارد.
بخشی از ظرفیتهای گسترده اقتصاد کشور:
🔹توانایی تامین غذای ۵۰۰ میلیون نفر در ایران
🔹بازار ۶۰۰ میلیون نفری، بیخ گوش ایران
🔹ظرفیت درآمدزایی ۱۲۵۰ میلیارد دلاری اقتصاد دانش بنیان در ایران
🔹درآمد سالانه نفت و گاز می تواند به ۷۸۰۰ میلیارد دلار برسد
🔹دارا بودن حدود ۶۸ نوع ماده معدنی (غیرنفتی)، ۳۷ میلیارد تن ذخایر کشف شده و ۵۷ میلیارد تن ذخایر بالقوه معدنی
🔹پیشبینی صندوق بینالمللی پول؛ تولید ایران تا ۲۰۵۰ میتواند به ۴۳ هزار میلیارد دلار برسد
۷ فروردین ۱۴۰۰