آیا چینی ها پول خرید نفت از ایران را بلوکه کردهاند؟
👤حریری، رئیس اتاق مشترک ایران و چین:
🔸این ۲۱ میلیارد دلاری که گفته میشود ما در چین داریم، همان ذخایر ارزی ما در کشورهای غربی است که به چین منتقل شده است بنابراین چینیها پول خرید نفت از ایران را بلوکه نکردهاند. در حال حاضر امکان انتقال این پولها به بانک مرکزی وجود ندارد.
جنگ روانی بین ایران و غرب به نفع تهران در جریان است
🔸 نشریه Atlantico در گزارشی در مورد روند تقابلی ایران و غرب نوشت: ایران با قدرت تمام از موضع خود در مقابل غرب دفاع میکند و برای احیای مذاکرات شرط لغو تمام تحریم ها را الزامی میداند. علاوه بر آن دولت جدید در ایران در حالی که با سرعت قابل توجهی برنامه هسته ای خود را پیش می برد و اعلام میکند گام اول به صورت عملی و جدی باید از سوی غرب برداشته شود.
🔸ایرانی ها جنگ روانی را به خوبی یاد گرفته اند و با ادامه این مسیر زمان و بازی به نفع ایران در جریان است. آمریکایی ها به دنبال پیروزی دیپلماسی با حداقل هزینه هستند و اتحادیه اروپا نیز به دلایل متعدد از جمله بحران انرژی داخلی و اختلافات با آمریکا و روسیه در مساله ایران منفعلانه عمل میکند. با گذشت زمان میدان مانور غرب در مقابل ایران هر روز تنگ تر می شود و تهران به قدرت بیشتری در منطقه و در داخل کشور خود دست پیدا میکند.
🔴رهبر انقلاب: کسی که زندگی اشرافی دارد، نمیتواند شعار حمایت از مستضعفان را قبول داشته باشد
🔹کسانیکه دم از تسلیم در برابر آمریکا میزنند نمیتوانند به اهداف انقلاب پایبند باشند
🔹برخی برای اینکه دلبستگی خود به انقلاب را نشان دهند میگویند نظام از اهدافش دور شده است. من نه حرف و نه دلبستگی این افراد را قبول ندارم. کسی که زندگی اشرافی دارد، نمیتواند شعار حمایت از مستضعفان را قبول داشته باشد.
✍️به نظرشما مصداق این کلام رهبری چه کسانی هستند
#بانیان وضع موجود
م حاجیان:
🔴رهبر انقلاب: با تلاش درونی، تلاش داخلی، خنثی کردن تحریمها و البته تلاش دیپلماسی باید با فشار اقتصادی مقابله کرد
🔹رهبر انقلاب در ارتباط تصویری با مردم آذربایجان: دو وسیله در اختیار دشمن هست برای جداکردن مردم از نظام و برای دستکاری کردن فکر مردم و اندیشه مردم. دشمن این دو تا راه را در پیش گرفته است: دشمنی اقتصادی و دشمنی رسانهای.
🔹جوان ها در مقابل اینها باید بایستند. ملت ایران باید در مقابل این دو تا حرکت بایستد.
🔹 فشار اقتصادی را با تلاش درونی و تلاش داخلی و با خنثی کردن تحریمها و البته تلاش دیپلماسی باید مقابله کرد.
🔹همان طور که برادران خوب و انقلابی ما در زمینه از بین بردن تحریمها و مجاب کردن طرف قابل مشغول کارند، آن هم خوب است لکن عمده کار، خنثی کردن تحریمهاست از طریق حرکت تولید داخلی و تحرک اقتصادی داخلی...، اینها از طرفی و از طرف دیگر خنثی کردن حرکت رسانهای دشمن و لجنپراکنیهای دشمن.
#دو وظیفه امروز عناصر انقلابی
۱. اقتصاد مقاومتی و خنثی سازی تحریم
۲. جهاد تبیین و روشنگری
14001128_42682_1281k.mp3
12.68M
🔴 صوت کامل بیانات رهبر معظم انقلاب در ارتباط تصویری با مردم آذربایجان شرقی
@siasi97
#منصف_باشیم
در دفاع از #پهلوی گفت: «یک زمان فرد اول مملکت به ۴ زبان زندهی دنیا مسلط بود...»
پرسیدم: «حاصلِ تسلط او بر ۴ زبان زندهی دنیا، برای این مملکت چه بود؟؟👇
🔻انتخاب و انتصاب مسئولین کشور از جمله نخست وزیر توسط انگلیس و آمریکا
🔻وابستگی کامل نظامی به آمریکا
🔻فعالیت ایران در حوزه ی فضایی صفر
🔻تقدیم استان چهارم ایران(بحرین) به انگلیس
🔻واردات پزشک از هند و...
🔻پرداخت حقوق به ۳۵۰۰۰ مستشار آمریکایی که به منظور حفظ منافع آمریکا در برابر شوروی در ایران زندگی میکردند
و....»
گفت: «خب هر کشوری بود و هر حکومتی بود تو این چهل سال پیشرفت میکرد!»
جواب دادم: « این درسته، اما تو این چهل سال پیشرفت ما از خیلی از کشورها شتاب بیشتری داشته، یعنی این نظام تونسته سرعت پیشرفت رو بیشتر کنه.»
پرسید: « چطور میگی نسبت به خیلی از کشورها رشدمون پرشتاب تر بوده؟»
گفتم: « خب جابه جایی رتبهی کشورمون در ردهبندیهای جهانی نشون میده که با وجود حرکت همه کشور ها به سمت پیشترفت، ما داریم از خیلی از کشورها جلو میزنیم، کسی از دیگری جلو میزنه که سرعتش بیشتر باشه.» برای نمونه👇
✅ فناوری نانو: از رتبه ی۵۸ به ۱۶ رسیدیم.
✅ هوافضا: از ۴۵ به ۱۱
✅ فیزیک: از ۵۶ به ۱۳
✅ داروسازی: از ۴۹ به ۱۱
✅ ثبت اختراع: از ۳۸ به ۷
✅ علم انرژی: از ۵۵ به ۱۲
✅ علم انرژی هسته ای: از ۷۷ به ۱۲
✅ تولید علم: از بالای ۵۰ به ۱۶
✅ ژنتیک و سلولهای بنیادی :رتبه ی دوم دنی رو داریم
✅ قدرت هشتم نظامی مستقل دنیا
و...
🔴 رامبد جوان: ما بدترین گرفتاریهای دنیا را نداریم
رامبد جوان در یک گفتوگوی تفصیلی به حاشیههایی که برایش ساختهاند پاسخ داده؛ بخشهایی از آن را بخوانید:
🔹تصور ما این است که گرفتاریهای الانمان بدترین گرفتاریهای دنیا هستند، در صورتی که اینطور نیست. ما بدترین گرفتاریهای دنیا را نداریم ولی بله، کاملا در بحران و اتفاقا در میانه بحرانهای جدی هم هستیم. چطور میشود بحران را رفع کرد؟ چطور میشود از بحران گذشت؟ با اضطراب، خشم زیاد و با التهاب و گیجی زیاد؟ یا با بیمهری زیاد؟ طبیعی است که خیر.
🔹اخبار بد خیلی زیاد است و من هم دارم در همین مملکت، با همین شرایط و در همین روزگار زندگی میکنم. این بحرانها فقط برای یک عده نیست و برای همه ماست؛برای همه آدمهایی که دارند زندگی میکنند.
🔹مقصود این است که امید را بالا ببریم تا بتوانیم تصمیمات بهتری برای زندگی بگیریم. هر آدمی ناامید شود شروع به تخریب میکند، چون فکر میکند که دیگر چیزی برای نگاه داشتن ندارد. همهی آدمهایی که آسیبهای بزرگ میبینند و آسیبهای بزرگ میزنند آدمهایی هستند که دیگر امیدی برای ادامه ندارند، چون میگویند که من دیگر چیزی را برای نگاه داشتن ندارم؛ پس یا خودم را از بین میبرم و یا به بقیه آسیب میزنم.
🔹مگر ما میگوییم که همهچیز خوب است؟ من حتی یک بار هم در «خندوانه» نگفتهام که همهچیز خوب است. من ادعایی برای عالی بودن و حتی خوب بودن شرایط نکردم، همیشه گفتم اوضاع بد است اما بیا من و شما سهم خوب بودن خودمان را برداریم و در بدبختی غرق نشویم.
🔹من قهرمان نیستم. قهرمان بودن خصلتهایی را میخواهد که من آنها را ندارم. من چهگوارا نیستم، یک کمدین و برنامهساز هستم! طبیعی است که من هم از شرایط ناراضی هستم و اعتراضات و انتقادهای جدی دارم اما حقیقتش بیشتر دلم میخواهد تأثیر بگذارم. اما حق بدهید که همه آدمها روحیههای مشابه هم نداشتهباشند. من اگر نتوانم چیزی را به درستی منتقل کنم و راکد بمانم بیمار میشوم پس چرا نیایم و به جای سکوت الکی یا به جای اعتراضی که حتما سانسور میشود کاری که بلد هستم را جوری انجام بدهم که تأثیری روی یک عده بگذارد. هر جامعهای کسانی را هم لازم دارد که با هنر و سرگرمی نشان دهند که نسبت به بعضی چیزها مسأله دارند و مطالبه دارند.
زمان توافق نهایی در وین قابل پیشبینی نیست
🔹طی دو روز گذشته نقل قولهای مستقیم و غیرمستقیم از سوی دیپلماتهای اروپایی حاضر در مذاکرات وین پیرامون اتمام کار بر روی پیشنویس توافق و یا اعلام توافق نهایی طی هفته جاری مطرح شده که صرفا جنبه گمانهزنی دارد.
🔹هنوز مسائل اختلافی مهمی وجود دارد که در مورد آن توافقی صورت نگرفته و موارد باقی مانده عمدتا موضوعاتی هستند که طرفهای غربی باید در مورد آن تصمیم سیاسی بگیرند.
🔹تعلل در اتخاذ تصمیم سیاسی از سوی غرب، سرنوشت دستیابی به توافق نهایی را در هالهای از ابهام قرار داده است.
🔹اظهارنظرهای غیرمستند و جریانسازیهای هدفمند غربیها بیش از آنکه معطوف به اطلاعرسانی و شفافسازی باشد، برای فشار بر مذاکرهکنندگان ایرانی و پذیرش دیدگاههای غیرمنطقی غربیها صورت میگیرد.
🔹مذاکرات سخت روزهای پنجشنبه و جمعه تا زمان تحقق مطالبات قانونی ایران ادامه خواهد داشت و نشان میدهد که از نظر ایران تا وقتی در مورد تمام موضوعات توافق نشده باشد، در خصوص هیچ موضوعی توافق صورت نگرفته است.
3 نکته از یک فایل صوتی
در هفتهای که گذشت فایلِ صوتیِ قدیمی فرمانده سابق سپاه به تیتر یک رسانهها و محافل آن طرف آبی بازگشت؛ خبری که همزمان با یومالله 22 بهمن از صدای آمریکا، منتشر و فضای ذهنی جامعه را به خود درگیر کرد. هرچند دیر، ولی برخی از افراد و رسانههای انقلابی به چیستی پروژه یاس و نحوه برخورد سپاه با فسادِ شکلگرفته پرداختند که به نظر میرسد در پاسخگویی به سؤالها و شبهات ایجادشده در افکار عمومی، کافی بوده باشد. آنچه امروز مهم است پاسخ به این پرسش است که چرا یک رسانه مانند صدای آمریکا توانایی این را دارد که دست به بازآفرینی خبری سوخته بزند که یک هفته اذهان عمومی جامعه را به خود درگیر کند؟ کاستیها و مشکلات داخلی چیست که این رسانهها بهراحتی میتوانند اینگونه موج سازی کنند؟ پاسخ این سؤالات را باید در ضعفها و نواقص حوزه سیاستگذاری رسانه در کشور جستجو کرد.
⚜️نکات تحلیلی
1️⃣ بنا به آمار رسمی، در سال 1399 بیش از 65 درصد افراد بالای 15 سال کشور حداقل در یک شبکه اجتماعی عضو بودهاند و برخی کارشناسان معتقدند میانگین حضور جامعه در فضای مجازی به 7 ساعت رسیده است؛ اما آیا راهبردِ منسجمِ رسانهای برای این حضور قارچی و سریع داریم؟ در نبود یک راهبرد منسجم و مدون برای زیستِ مجازیِ عامه، یک رسانه معلومالحال بهراحتی میتواند محاسبات ذهنی جامعه را دستخوش تغییر کند.
2️⃣ باوجوداینکه مبحث آموزش سواد رسانهای از اواخر دهه 70 میلادی به مباحث آموزشی برخی کشورها راه یافت؛ ولی این موضوع در کشور ما به مجمعالجزایری از آموزشهای بیهدف و بینتیجه تبدیل شده است که هیچ معیار و استاندارد مشخصی برای اثرسنجی آن وجود ندارد.
3️⃣ واقعیت آن است که ما فاقد یک راهبرد منسجمِ آفندی و پدافندی در عرصه رسانه هستیم و باوجود دستگاههای عریض و طویل رسانهای و فرهنگی، در مقابل چنین پدیدههایی نمیتوانیم یک حرکت منسجم و منظمی شکل دهیم؛ افرادی که خود را موظف به پاسخ میدانند، فاقد داده کافی برای تحلیل هستند و ساختارهایی که داده کافی دارند، درگیر تصمیمگیریهای بروکراتیک!
🔷نکته آخر اینکه اگر معتقد به جنگ رسانهای هستیم، راهکار آن به فرموده رهبر معظم انقلاب، بازسازیِ انقلابی و عقلانی ساختار فرهنگی و رسانهای کشور است که بتواند با یک اتاق فکر واحد، میدان عملیات را رصد کرده، طرحریزی صحیح و به هنگام داشته و عملیات منسجم و مؤثری داشته باشد.
هادیان سیاسی, [۱۷.۰۲.۲۲ ۲۲:۱۸]
*🛑 نشر دهید تا مردم بیشتر آگاه شوند ...*
غفارعلیپور :
*🛑بررسی موفقیت ها و عدم موفقیت های دولت آیت الله رئیسی :*
*(قسمت اول: موفقیت های ۳۴ گانه):*
*۱- موفقیت اول:*
*پیروزی آیت الله رئیسی در انتخابات*
پیروزی آیت الله رئیسی فقط پیروزی یک نامزد انتخاباتی نبود، شکست تفکری بود که از بدو انقلاب، عمروعاص گونه برای شکست نظام، نفوذ کرده بودند.
تحقق وصیت امام رحمةالله بود که نگذارید انقلاب بدست نااهلان و نامحرمان بیفتد.
شکر خدا دست لیبرال ها و نااهلان قطع شد.
شکست امریکا و اسراییل و تبلیغات رسانه ای آنها بود.
*شکست تفکر غربگرایی و سازش با امریکا بود.*
موجب تقویت جبهه مقاومت شد.
بعد از انتخاب آیت الله رئیسی شاهد قدرتمند شدن انصاراله یمن و حزب اله لبنان هستیم.
موجب تحکیم نظام و حفظ ارزش های دینی شد.
بعد از پیروزی آیت الله رئیسی، *در ۴۵ روز اخر دولت روحانی* جریان ناکام *نفاق، خیانتهای گسترده تر و عمدی انجام داد* تا دولت رئیسی با چالش و شکست مواجه شود.
نمونه :
بدون اعتبار و پیش بینی بودجه با هدف خیانت در سال آخر، هزاران میلیارد تومان به حقوق ها اضافه کردند. *تا دولت بعدی را بیشتر دچار کمبود منابع کنند!*
شروع به کار آیت الله رئیسی تحویل یک زمین سوخته و *بقول حامیان روحانی پوست موز زیر پای رئیسی بود.*
موفقیت های دولت رئیسی با وجود:
🔸گرانی
🔸تورم
🔸کسری بودجه
🔸نقدینگی
🔸صفر بودن تنخواه یکسال
🔸بودن در بدترین شرایط بیماری کرونا ،
معجزه آسا بود!!!
وحتی بعضا در جبهه مخالف آیت الله رئیسی که انتظار شکست آیت الله رئیسی را داشتند، متعجب شدند.
اولین اقدام انقلابی نشان دادن برنامه دولت با شروع طاغوت زدایی و مبارزه با اشرافیت.
دستور رئیسی بر پلمپ ساختمان لاکچری در جماران که با هزینه دهها میلیاردی و غیر قانونی که روحانی برای رفاه و تن پروری خودش بعد ریاست جمهوری ساخته بود.
قطعا حامیان اشرافگرایی با دولت عدالت محور رئیسی دشمنی خواهند کرد و قطعا بسیاری از گرانی ها و معضلات اقتصادی زیر سر آنهاست اما رئیسی تا کنون با موفقیت عمل کرده است.
*۲- موفقیت دوم:*
انتقال جلسات تشریفاتی و پرخرج دولت که در کاخ سعد اباد تشکیل می شد و هیئت دولت را مانند وزرای شاه، متکبر و خودخواه کرده بود.
جلسات هیئت دولت به پاستور با هزینه های کم و بطور ساده و مردمی منتقل شد.
قاعدتا دولتمردان از مشکلات مردم دور بودند.
امروز خود اقای رییسی و وزرا و معاونانش در بین مردم با نهایت تواضع حاضر می شوند و در تلاش برای خدمت هستند.
*۳- موفقیت سوم:*
حضور در داروخانه و دیدار با مردم و دستور برای رفع مشکلات مردم در دسترسی به داروهای کرونایی که در زمانی کوتاه حل شد.
یکی از مشکلات مردم در بیماری کرونا مشکل تهیه دارو بود.
البته مشکل وجود دارد اما خیلی کمتر شده است.
برخورد انقلابی رئیسی به جای نشستن در کاخ و گفتن علی برکت الله زمین تا آسمان فرق دارد.
*۴- موفقیت چهارم:*
برخورد قاطعانه در خرید بیش از صد میلیون دوز واکسن، بدون نیاز به عضویت fatf و آمدن امریکا به برجام که دولت روحانی بهانه کرده بود و اجرای شبانه روزی واکسیناسیون.
دولت روحانی در مدت بیش از یکسال حدود ده میلیون واکسن زد اما دولت رییسی، واکسن را در مدت حدود سه ماه به ۱٠٠ میلیون رساند!!
*۵- موفقیت پنجم:*
در شروع به کار آقای رییسی امار فوتی ها نزدیک ۸٠٠ نفر بود!!! دکتر نمکی و حریرچی اعلام کرده بودند که بالای ۱٠٠٠ نفر میرسد.!!
تا ده روز قبل به حدود ۲٠ نفر رسید و مبتلایان روزانه بالای ۴٠هزار نفر بود،شهر های قرمز از بیش از ۶٠٠ شهر به صفر رسید و مشکلات متعدد دیگر.... که با قدرت، یکی یکی حل شد.
البته از هفته قبل متاسفانه امارها کمی بالاتر رفته و قطعا مهار خواهد شد.
*۶- موفقیت ششم:*
رفع موانع فروش نفت.
دولتمردان لیبرال به بهانه تحریم و FATF و مشکل سوئیفت توان فروش نفت را نداشتند و خودشان هم اذعان داشتند.
اما شاهدیم که دولت رییسی بدون توجه به تحریم ها و حساب ارزی ایران، هم نفت میفروشد هم پول ان را دریافت می کند و هم تو دهن امریکا و اروپا میزند.
نمونه اش شکست خفت بار امریکا در حمایت از دزدان دریایی که ایران با شجاعت و مقتدرانه نفت خود را از مسیر خلیح فارس باب المندب و مدیترانه تا امریکای مرکزی عبور داده و بفروش میرساند.
موفقیت بیشتر از این؟!!
*۷- موفقیت هفتم:*
تامین مایحتاج مردم و شکستن توطئه ای که قرار بود کشور را با کمبود مواجه کند.
تمام عوامل فتنه هدفشان همین بود که مردم را از دولت رئیسی ناامید کنند.
حتی دولت روحانی در ۴۵ روزه اخر و چند هفته تا حضور وزرای رئیسی هرچه توانستند کار شکنی کردند اما آقای رئیسی در این مورد موفق عمل کرد و با اقدامات مفید اجازه کمبود ارزاق عمومی را نداد.
*۸- موفقیت هشتم:*