eitaa logo
خط هدایت( امید به آینده)
463 دنبال‌کننده
6.2هزار عکس
4.8هزار ویدیو
408 فایل
ادمین @hamidi313
مشاهده در ایتا
دانلود
آدرس غلط و تحريف تاريخ دولت دوازدهم در حالي در تابستان سال 1400 به پايان کار خود رسيد که با بيشترين انتقادات از جانب قشرهاي مختلف جامعه روبرو بود. ضعف‌ها و ناکارآمدي‌ها در آن تراز بود که حتي دوستان و همراهان روحاني نيز به‌صف منتقدين پيوسته و ديگر دفاعي از عملکرد وي نداشتند! در رقابت‌هاي انتخاباتي نيز دو نامزد منسوب به اين جريان نيز نه‌تنها دفاعي از هشت‌ساله دولت اعتدال ايراد نکردند، که حتي در صف منتقدين قرار گرفتند! اينک پس از یک سال سکوت رئیس‌جمهور پيشين در مراسمي به مناسبت عيد غدير پشت تريبون قرارگرفته تا به تطهیر عملکرد خود بپردازد و به تعبير خودش مانع از تحريف حقايقي شود که در طول هشت سال حکمراني ايشان و تيم همراهشان صورت گرفته است. اما برخلاف ادعا، دقیقاً در همان مسير تحريف حرکت کرده است. 1️⃣بخشي از اظهارات آقاي روحاني اختصاص به مسئله تحريم داشته و مدعي شده که «قطعاً اين مسئله و رفع مجدد تحريم‌ها قابل‌حل بود و ای‌کاش دچار ۹/۱۱ (۱۱ آذر ۹۹) و مصوبه هسته‌اي مجلس نمي‌شديم تا مي‌توانستيم در اسفند ۱۳۹۹ تحريم‌ها را پايان دهيم.» اين اظهارات در حالي است که آقاي روحاني با شعار "عبور از تحريم‌ با مذاکره و گفتگو" توانست در ارديبهشت سال 1392 به قدرت رسيد و تا 9/11/1399 بيش از هفت سال و نيم فرصت داشت تا براي رفع تحريم‌ها تلاش نمايد! اگر واقعاً سياست و منطق اتخاذي اين جريان مؤثر بود که بايد در همان 7.5 ساله نتايج آن حاصل مي‌شد! نه آنکه براي اغواي افکار عمومي آدرس غلط داده و مجلس را متهم نمايد! بی‌شک اگر مصوبه مجلس انقلابي نبود، تعبير "هيچ" برازنده دستاورد هشت سال مذاکره و ديپلماسي از نوع دولت اعتدال بود! 2️⃣در حالی آقای روحانی و جریان غرب‌گرای داخلی دولت را براي عملياتي کردن حذف ارز ترجیحی موردحمله قرار می‌دهند که خود به‌عنوان "بانيان وضع موجود" نقش اصلي را در شکل‌گیری خط فسادزاي اعطاي ارز 4200 اي را بر عهده داشتند. اين اظهارات نقطه آغاز حرکتي جديد خواهد بود که زين پس با شدت بيشتري ادامه خواهد يافت. چراکه انتخابات سال 1402 نزديک است و "بانيان وضع موجود" بازهم ميل صندلي قدرت داشته و براي دستيابي به آن خيز برداشته‌اند! 🔸نکته مهم اینکه؛ آقاي روحاني به‌جای آنکه تلاش کند تا با تحريف حقايق، چهره عملکرد خود را ترميم نمايد، خوب است که به خطاها و اشتباهات خود اعتراف کند تا فرصتي براي درس‌آموزي و عبرت گیری فراهم آيد و خطاهاي ديروز توسط دولت امروز تکرار نگردد. ✍️
رهبر انقلاب: اگر جلوی ناتو گرفته نمی‌شد آن‌ها مدتی بعد به بهانه کریمه جنگ راه می‌انداختند حضرت آیت‌الله خامنه‌ای عصر امروز در دیدار پوتین: جنگ یک مقوله خشن و سخت است و جمهوری اسلامی از اینکه مردم عادی دچار آن شوند به هیچ وجه خرسند نمی‌شود اما در قضیه اوکراین چنانچه شما ابتکار عمل را به دست نمی‌گرفتید، طرف مقابل با ابتکار خود، موجب وقوع جنگ می‌شد. ناتو موجودی خطرناک است؛ غربی‌ها نیز با روسیه قوی و مستقل به‌کلی مخالف هستند. اگر راه در مقابل ناتو باز باشد، حد و مرزی نمی‌شناسد و اگر جلوی آن در اوکراین گرفته نمی‌شد، مدتی بعد به بهانه کریمه، همین جنگ را به راه می‌انداختند.
«ما دوست روزهای سخت شما بودیم» جمله رهبر انقلاب به رجب طیب اردوغان، مربوط به روزهای خیلی دور نیست. سال ۲۰۱۶ بود که یک کودتای شبانه، اردوغان را تا مرز برکناری برد و اگر حمایت و دوستی ایران نبود، کار اردوغان مثل اربکان در سال ۱۹۹۷ تمام شده بود. نجم‌الدین اربکان نخست‌وزیر اسلامگرای اسبق ترکیه بود که در سال ۱۹۹۷ بر اثر کودتای نظامیان سکولار از حکومت خلع شد. کودتای مشابهی در سال ۲۰۱۶ رخ داد، زمانی که اردوغان بر سر کار بود و تا لحظه برکناری پیش رفت اما با حمایت ایران، شبانه به ایران آمد تا آب‌ها از آسیاب افتاد. ایران آن روز کنار اردوغان ایستاد و مانع از کودتا علیه او شد و نگذاشت تا یک طرح کاملا غربی به موفقیت برسد. تا امروز، هیچ وقت نشده بود که ایران اینگونه بدهی ترکیه را به او یادآوری کند اما اردوغان کاری کرد که رهبر انقلاب، لازم دید که بدهی سنگین او را یاداوری کند.
1. رئیس‌جمهور روسیه در سال‌های اخیر، رویه سفرهای خارجی را به صورتی تنظیم کرده بود که مستقیم و بدون هیچ استقبال فرودگاهی به دیدار سران می‌رفت اما این بار با تشریفات اعلام شده از سوی ایران، مراسم کاملا با مدیریت طرف ایرانی و با طراحی تهران برگزار شد. ۲. وزیر نفت ایران به عنوان رئیس کمیسیون مشترک ایران و روسیه به استقبال پوتین در فرودگاه رفت و رئیس جمهور روسیه که معمولا اجازه استقبال فرودگاهی نمی‌دهد (‌۲۰ روز قبل در ترکمنستان از هواپیما پیاده شد و مستقیم سوار خودروی خود شد) روی فرش قرمز توقف کرد و با وزیر نفت مشغول گفتگو شد. ۳. سپس پوتین خلاف سفرهای قبلی خود و البته همانند روسای جمهور دیگر کشورها که پس از ورود به فرودگاه مستقیم نزد رییس جمهور می‌روند، مستقیما از فرودگاه راهی نهاد ریاست جمهوری شد تا با رئیسی گفتگو کند. دقیقا مطابق پروتکلی که در کاخ کرملین اجرا شد. ۴. روسای جمهور ایران و روسیه پس از یک ساعت ملاقات خصوصی،‌ به مذاکرات در حال قدم زدن در حیاط دفتر ریاست جمهوری ادامه دادند و پوتین خلاف پروتکل همیشگی، در خودروی رئیس جمهور ایران سوار شد و همراه یکدیگر (نه با ماشین شخصی رئیس جمهور روسیه) به ملاقات رهبر انقلاب رفتند. ۵‌ تشریفات دفتر رهبری کاملا متناسب با دیدار یک مقام عالی از ایران با مقام خارجی طراحی شده بود. قرار گرفتن پرچم ایران به تنهایی و همچنین رعایت فاصله‌ی پروتکلی برای کرونا در زمان سخنرانی رهبری، یکی از نمادهای جدی این دیدار بود. ۶. رهبری در دیدار با پوتین، بسیار قاطع و از جایگاه یک شریک راهبردی صحبت کردند و راهبردهایی را نیز برای پیشبرد منافع ملی طرفین، خطاب به طرف روسی مطرح کردند. به نظر می‌رسد روسیه همانطور که در سوریه تبدیل به نیروی هوایی ایران شده بود، در شرایط گذار نظم بین‌المللی هم نقشی مهم دارد. ۷. پوتین در پایان اجلاس آستانه و برگزاری نشست خبری با حضور بیش از ۱۵۰ خبرنگار،‌ عکاس و تصویربردار از سراسر دنیا،‌ با همراهی رئیسی از نمایشگاه فرش های نفیس ایران بازدید و در ضیافت شام رئیس جمهور کشور شرکت کرد. ۸. مناسبات ایران و روسیه در موقعیت خاصیه و مدتیه این سفرهای دیپلماتیک حواشی و ماجراهایی پیدا می‌کنه نگاه دقیق و روایتِ میدانی از آنچه می‌گذره می‌تونه تحلیل بهتری از شرایط بده خیلی بهتر از هشتگ‌های زبان بدن :)
روزی رهبران قدرت های جهانی ( آمریکا، انگلیس، شوروی) در ایران ما جمع می‌شدند و برای دنیا و کشور ما بدون نظر ما تصمیم می گرفتند امروز رهبران کشورها ( روسیه و ترکیه) در ایران ما جمع می‌شوند تا با ما برای کشورهای دیگر ( سوریه) تصمیم بگیریم! ⚫️ روزی از دوطرف کشور ما را اشغال و به دونیمه برای خودشان سهم برداشتند ( شوروی و انگلیس) امروز همه با هم ( آمریکا و ناتو و اسرائیل و کشورهای عربی) جمع می‌شوند تا شاید زورشان بما برسد! 🔳 روزی برای وارد کردن سیم خاردار التماس میکردیم امروز برای پهپادهایمان التماس می‌کنند( روسیه) 🔘 روزی بالاترین شان ما مدال نوکری ما بود برای آمریکا امروز بزرگ ترین تهدید هستیم برای آمریکا! روزی روزگاری.... خداروشکر ✍️ محمد تقی احمدی پرتو
صرف برکناری کفایت نمی کند❗️ 🔹روحانی برای اشغال فضای مجازی کشور توسط کدخدا طرح دقیقی را اجرا کرد. از یک سو فیروزآبادی را به عنوان دبیر شورای عالی فضای مجازی معرفی کرد که خدمت بزرگ او در این سمت، خارج کردن شورا از گردونه تاثیرگذاری بود و از سوی دیگر آذری جهرمی را که یک بله قربان گوی تمام عیار بود، به عنوان وزیر ارتباطات معرفی کرد تا گام به گام پروژه به اشغال درآوردن کشور را اجرا کند. 🔹با تغییر دولت جهرمی کنار رفت اما فیروزآبادی همچنان در پست قبلی حضور دارد و تاکنون به مطالبه کارشناسان فضای مجازی و متحصصان حوزه ICT وقعی نهاده نشده است. 🔹ظاهرا قرار است این مطالبات شنیده شده و فیروزآبادی برکنار شود. امید آنکه با برکناری هرچه زودتر وی و معرفی چهره ای انقلابی به عنوان دبیر شورای عالی فضای مجازی، این شورا پس از ده سال از حالت اغما خارج شده، جایگاه اصلی خود را نسبت به حکمرانی کشور در فضای مجازی پیدا کند. 🔹در ضمن، صرف برکناری کفایت نمی کند. نامبرده باید به عنوان یکی از متهمان ردیف اول معضلات و مشکلات امنیتی، اقتصادی و فرهنگی که به واسطه سلطه آمریکا بر فضای مجازی کشور گریبانگیر مردم شد، محاکمه شود.
🔴نگاهی به بزرگترین سرمایه گذاری خارجی در تاریخ اقتصاد ایران ⏪آغازی بر پایان یکه تازی قطر در میدان گازی مشترک 🔻 تفاهم‌نامه ۴۰ میلیارد دلاری با روسیه چگونه روند چند سال اخیر را معکوس می‌کند؟ 🔹شاید برای هر ایرانی جالب باشد که بداند در یک دهه گذشته و در شرایطی که همه امورات کشور به غرب و برجام گره زده شده بود ایران تنها شاهد کمتر از ۱۰ میلیارد دلار سرمایه گذاری در صنعت نفت خود بود؛ اما روز گذشته تفاهم نامه ایران و روسیه به مبلغ ۴۰ میلیارد دلار امضا شد تا این صنعت راهبردی جانی دوباره بگیرد. 🔹با این قرارداد حجم قراردادهای داخلی و خارجی طی چند ماه اخیر به ۷۰ میلیارد دلار رسید! عددی مهم و استثنایی که تنها می‌توانست در پرتو تغییر گفتمانی کشور رقم بخورد و کاستی‌ها و عقب گردهای دولت روحانی را در میان مدت جبران نماید. 🔹این قراردادها و هزینه کردهای راهبردی در حوزه زیرساختی آثار مثبتی به جا خواهد گذاشت که از عمر دولت‌ها بیشتر خواهد بود. 🔹به بیان دیگر کارنامه چندماهه دولت رئیسی هفت برابر بیشتر از کارنامه هشت ساله روحانی برای این صنعت مهم کشور و منافع ایرانیان منفعت داشته است. هرچند دقت نظر در این ارقام نشان می‌دهد حجم نازل سرمایه گذاری جذب شده کفاف هزینه استهلاک این صنعت بزرگ ایران را هم نمیداده است و به واقع هر سال حاکم بودن تفکر دولت روحانی در ایران ده‌ها میلیارد دلار به این صنعت و هزاران میلیارد به اقتصاد کشور ضربه زده است.
🌐 سفر پوتین از سه زاویه 📝 روزنامه قطری «العربی الجدید» نوشت: ✅ سفر پوتین به ایران دارای سه بُعد اصلی است: 1️⃣ _ نخست، به روابط دوجانبه تهران - مسکو ارتباط دارد که از زمان به دست گرفتن قدرت اجرایی از سوی رئیسی در ایران از ژوئیه ۲۰۲۱- که دارای رویکردی متفاوت از سلف خود یعنی حسن روحانی در سیاست و روابط خارجی است- به سرعت در حال توسعه است. 2️⃣ _ بُعد دوم سفر پوتین به ایران منطقه‌‌‌ای است این سفر در سایه تشدید تنش بین ایران و اسرائیل و صحبت‌‌‌ آمریکایی‌‌‌ها مبنی بر تشکیل «یک ساختار قوی منطقه‌ای» با مشارکت تل‌آویو در مقابله با تهران و محور تحت هدایت آن، صورت می‌گیرد. 3️⃣ _ اما بُعد سوم این سفر، کاملا بین‌المللی است و در درجه نخست مربوط به افزایش سطح تنش بین ایران و غرب، به‌ویژه آمریکا، در پی بن‌‌‌بست ایجاد شده در مذاکرات با هدف احیای توافق هسته‌‌‌‌‌‌ای است که روسیه یکی از اعضای این مذاکرات است.
🔰هنوز فرق براندازی و اصلاحات را نمی‌دانید؟! 🟤«مصطفی تاج‌زاده» از محکومان امنیتی فتنه ۸۸ به اتهام اجتماع و تبانی جهت اقدام علیه امنیت کشور بازداشت شد و جریان اصلاحات بر خلاف ادعای خود مبنی بر اینکه با شیوه‌های براندازانه زاویه دارد به حمایت از تاج‌زاده پرداخت. آقای بهزاد نبوی در بیانیه‌ای از آقای تاج‌زاده حمایت کرد و نوشت: بازداشت تاج‌زاده اقدامی ناصحیح در جهت تضعیف جریان منتقد، مصلح و مخالف آشوب و براندازی است. نبوی چند صفت برای جریان اصلاحات نام می‌برد؛ نخست اینکه جریان اصلاحات را منتقد مصلح معرفی می‌کند! اصلاحات کی منتقد مصلح بوده است؟ مطالبی که اصلاح‌طلبان و تاج‌زاده‌ها مطرح می‌کنند انتقاد نیست بلکه انتقام از نظام است. آقای بهزاد نبوی اصلاح‌طلبان را جریان مخالف آشوب معرفی می‌کند اگر اصلاح‌طلبان جریان مخالف آشوب هستند پس فتنه‌های سال‌های 1378، 1388 و 1398 را چه کسی رقم زد؟ اصلاح‌طلبان اگر مخالف براندازی هستند و چه کسانی در خیابان‌های تهران در فتنه ۷۸ و ۸۸ علیه مبانی نظام و امام شعار دادند و چرا با آنان همراهی کردید؟ بهزاد نبوی به خوبی می‌داند که مسیر تاجزاده با مسیر اصلاح‌طلبان واقعی متفاوت بوده است به همین دلیل می‌نویسد: «علیرغم وجود برخی اختلاف‌ نظرها که با او دارم»؛‌ محمدکاظم انبارلوئی با بیان مطالب فوق گفت: مصطفی تاج‌زاده از مسیر نقد منصفانه و انتقاد، خارج و وارد دالان آشوب و براندازی شده بود و در مسیر اپوزیسیون قرار داشت
بی‌عفتی و بی‌غیرتی به اسم آزادی 🔸"ما میخوایم لخت بشیم؛ ما از آزادی همینو میخوایم" 🔻پی نوشت؛ تا بوده و نبوده تاریخ این مملکت ثابت کرده ایرانی ناموس پرست بوده و برا کانون خانواده اهمیت قائل بوده ملت ایران مراقب باشید که این هرزه ها برا زدن تمدن ایرانی اومدن
🔺ایران چهاردهمین اقتصاد جهان شد 🔹صندوق بین المللی پول در گزارشی اعلام کرد، اقتصاد 1.7 تریلیون دلاری ایران، چهاردهمین اقتصاد جهان است و بالاتر از کشورهای مکزیک، ترکیه، اسپانیا، سوئد، عربستان قرار گرفته است. پ‌ن۱: این گزارش صندوق بین‌المللی پول نشان از آینده‌ی روشن برای اقتصاد و مردم ایران دارد/آینده‌ای که پس از عبور از بحران‌های ساخته شده توسط روحانی، به دست رئیسی سامان خواهد گرفت. ان شاءالله پ.ن۲: افزایش روابط اقتصادی و سیاسی با کشورهای منطقه و فرامنطقه‌ای توسط دولت رئیسی ارکان اقتصاد کلان ایران را تقویت کرده که در دراز مدت اثرش در اقتصاد خرد(قابل لمس برای مردم) نمايان خواهد شد.