فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 پشت پرده دستگیری پاول دوروف، بنیانگذار تلگرام از زبان یه نویسنده و فعال آمریکایی:
پای وزارت خارجه آمریکا در میان است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تا آخر ببین ضرر نمیکنی
.
۹۰ثانیه از سخنان ناب حضرت علی علیه السلام از کتاب نهجالبلاغه تقدیم نگاه پر مهر شما.
..او برادر شماست
🔹در روزهای گذشته عبارت وفاق ملی از سوی رسانهها و کارشناسان سیاسی و خاصه رئیسجمهور و اعضای دولت به عبارت پر تکرار سپهر سیاسی ایران تبدیل شده و هیچ بعید نیست که دولت دکتر پزشکیان مانند نامگذاری دولت سازندگی، دولت اصلاحات، دولت عدالت، دولت تدبیر و امید و دولت مردمی، "دولت وفاق ملی" نام بیابد و همین عنوان برای این دولت در تاریخ بماند. در اینجا مسئله اساسی آن است که الزامات دولت وفاق ملی که دولت چهاردهم بر آن اصرار دارد چیست؟ در پاسخ به این پرسش بر دو نکته اساسی تکیه میشود. نخست تجلی وفاق در ترکیب کابینه و مدیران و دوم وفاق حول و حوش اصول با اغماض در سلایق.
🔹رئیسجمهور محترم در ایام تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری بارها تأکید کردند که خود را موظف به اجرای برنامه هفتم، سیاستهای کلی نظام و سند چشم انداز میداند. دکتر پزشکیان در آن روزها اعلام کردند که با یک جریان نباید کشور اداره شود؛ دعوای ما بر سر قدرت است؛ اصولگرای اصلاحطلب هستم؛ با باند مخالفم و تعابیری از این دست. از این منظر ترکیب خاص و متمایز کابینه او با ادوار گذشته چندان عجیب و غریب نمینمایاند او به آنچه پیشتر گفته بود عمل کرد. با این حال ابقای سه وزیر، یک سرپرست وزارتخانه و یک معاون رئیس جمهور از دولت پیشین برای نخستینبار در دولت پزشکیان به وقوع پیوست. هر چند افراد دیگری نیز با سابقه اصولگرایی در کابینه دولت چهاردهم قرار گرفتند که در دولتهای گذشته مسؤلیت نداشتند.
🔹رهبر معظم انقلاب اسلامی در ۸ آذرماه ۱۴۰۲، بیان داشتند"از دوقطبیهای کاذب بپرهیزید. در کشور مدام دوقطبی درست میکنند؛ طرفدار زید، طرفدار عمرو؛ طرفدار فلان فکر، طرفدار [فلان]؛ این حرفها چیست! آن کسانی که مبانی شما را، اصول شما را، دین شما را، انقلاب شما را، ولایت فقیه را، این چیزها را قبول دارند، برادر شما هستند، حالا گیرم یک اختلافسلیقهای هم با شما داشته باشند".
🔹با این بیان رهبر حکیم انقلاب اسلامی یکی از الزامات اصلی و تعیینکننده وفاق ملی، وفاق و اصرار بر سر اصول و اغماض در سلایق است. وفاق ملی علیالقاعده از منظر دولت چهاردهم یک امر تبلیغاتی و تزئینی نیست و بدون شاخص و مبنا نیز راه به جایی نخواهد برد. از نگاه رهبر معظم انقلاب اسلامی، اگر فرد و گروهی بر سر اصول با شما تفاهم داشت، او برادر شماست. دکتر پزشکیان در گام نخستِ وفاق ملی که ترکیب و تشکیل کابینه بود به شایستگی از پس کار برآمد؛ امید میرود در ادامه راه و گام دومِ وفاق ملی که تمرکز و صیانت از اصول و اغماض در سلایق است مسیر پیشروی کشور توأم با ثبات، نشاط سیاسی و پیشرفت همهجانبه طی شود.
✍🏼#عزیز_غضنفری
شش نکته درباره رأی مجلس به کابینه چهاردهم
۱. رأی مجلس به همه وزرای پیشنهادی نشان از آن دارد که مجلس نیز همسو با دولت جدید درصدد تحقق همگرایی و وفاق در کشور است.
۲. رأی آوری همه وزرای پیشنهادی نشان داد که گروه ها و گرایش های سیاسی غیروفاق گرا با وجود سروصدای زیاد، اما وزن واقعی چندانی در عرصه سیاست کشور ندارند. حتی به نظر میرسد که عقلای نظام بر کاهش نقش این طیف در عرصه سیاسی مصمم هستند.
۳. اگرچه شجاعت برخی نمایندگان در ابراز صریح نظرات خود جای تحسین دارد، اما این شجاعت و صراحت باید با ملاحظه شرایط بوده و در مسیر همگرایی هدایت شود.
۴. در فرامتن رأی مجلس به کابینه پیشنهادی این نکته به خوبی نهفته شده که جریان های سیاسی از منازعات سیاسی سرمایه سوز خسته شده و درصدد مشق کارآمدی هستند.
۵. بالاخره نمیتوان از نقش ویژه آقای قالیباف، با توجه به اعتدال مواضع و شخصیت توسعه گرایش، در این قضیه غفلت کرد.
۶. در نهایت این که کیفیت رأی مجلس به دولت جدید می تواند در تقویت وزن گزینه های روی میز نظام در مذاکرات احتمالی هسته ای و سایر معادلات امنیتی در ارتباط با همسایگان اثرگذار باشد.
هدایت شده از خبر مهم 🇮🇷
🔴چند کلمه درباره یک اعتراف تلخ و دیرهنگام
برادر خوش نیت ما آقای خاندوزی، در آخرین مصاحبه خود در کسوت وزیر اقتصاد، درباره سیاست حذف ارز 4200 اظهاراتی کرده که برخی آن را تعبیر به «نوشدارو پس از مرگ سهراب» کرده اند؛ لکن راقم این سطور معتقد است «جلوی ضرر را هر وقت بگیریم، منفعت است» و اگر این سخنان، باعث شود آقای دکتر پزشکیان مسیر دولتهای گذشته را در اقتصاد ادامه ندهد، غنیمت است.
آقای خاندوزی گفته است که در راستای هماهنگی های پیش از تشکیل کابینه دولت، از طرف سازمان برنامه به او گفته شده که «شما که میخواهی رای اعتماد از مجلس بگیرید بدانید که قرار است حتماً چنین اقدامی (حذف از 4200) را در ستاد اقتصادی دولت پیگیری خواهیم کرد و شما نیز همراه باشید»؛ و علیالقاعده او این شرط را میپذیرد و به مجلس معرفی میشود.
اما امروز آقای خاندوزی میگوید با زمان بندی و جزئیات پروژه حذف 4200 موافق نبوده و به دولت جدید توصیه کرده است که «اگر دوباره به مرحلهای برسیم که نیاز به اصلاح سیاستهای ارزی برای کالاهای اساسی داشته باشیم، تجربه حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی و سیاستهای سال ۱۴۰۱ میتواند درسهای مهمی برای آینده به همراه داشته باشد. اولین نکته این است که باید از سایر ابزارهای غیر قیمتی و هوشمندسازی بهره گرفت... هیچ نسخه کلی و همواره موفقی وجود ندارد که بتوان با آن گفت اگر قیمتها را به درستی تنظیم کنیم، همه مشکلات حل خواهند شد. ممکن است در بلندمدت یا با هزینههای بسیار زیاد به نتایجی برسیم، اما قطعاً این رویکرد نمیتواند صلاح اقتصاد ایران و تابآوری جامعه و مردم ما باشد».
این حرف ها که امروز آقای خاندوزی میزند، حرف دیروز ما بود. اگر امروز آقای خاندوزی می گویند از تجربه حذف 4200 برای آینده درس بگیریم، دیروز ما میگفتیم به تجارب دیگر کشورها نگاه کنید و درس بگیرید و نکنید. اگر این برادرمان امروز میگوید گرانسازی به صلاح اقتصاد ایران و تاب آوری جامعه و مردم ما نیست، حرف دیروز ما را میزند. دیروز ما همین حرفها را میزدیم و ناسزا میشنیدیم...
بگذریم! ما نه قصد شماتت کسی را داریم و نه میخواهیم پرچم «دیدید گفتیم» برافراشته و از زخم سفره ملت کاسبی سیاسی کنیم. به نظرم اصلیترین مخاطب سخنان آقای خاندوزی، کسی نیست جز دکتر مسعود پزشکیان. اوست که باید پای درس و تجربه تلخ اردیبهشت 1401 بنشیند و زیر بار لابی گرانسازی نرخ ارز نرود. دیروز ارز 4200 ارز ترجیحی نام داشت، امروز ارز 28500 را ارز ترجیحی مینامند و در پی حذفش هستند. اصولگرا و اصلاحطلب هم فرقی ندارند. این سیاست، به قول آمریکایی ها بایپارتیزان (Bipartisan) است! رویش اجماع وجود دارد. این حقیر اشراف کامل دارم که در تیمی که آقای پزشکیان چیده است، غلبه با تفکر آزادسازی نرخ ارز است. شنیدم شرکت های دلاردار و دلاری فروش نیز از ایشان همین را مطالبه کردهاند. اما سر سوزنی به انس رئیس جمهور با نهج البلاغه و ارادتش به امیرالمومنین(ع) و گرایشهای عدالتخوانهاش امید دارم. و سوگمندانه عرضه کنم که اگر خود آقای پزشکیان تلاش نکند که بر موضوع اشراف پیدا کند و راسا تصمیم گیرد، تسلیم کارشناسانی خواهد شد که به قول انگس دیتون، توجیهگر و لابیگر منافع سرمایهداران هستند و بابت این خوش خدمتیها، از آنان پاداش میگیرند.
پول ملی، ناموس یک اقتصاد است. ما نباید تعیین ارزش پول ملیمان را به بازار آزاد عرضه و تقاضای دلار بسپاریم تا دلارداران و دلاریفروشان با مهندسی عرضه دلار، ریال ایران را بیارزش کنند و به سودهای نجومی برسند. اقتصاد ایران هیچ خیری از این نسخههای دیکته شده صندوق بینالمللی پول به ویژه «جهانیسازی/ دلاریسازی قیمتها» و «شناورسازی نرخ ارز» ندیده است. نرخ ارز باید در یک رقم معقول(که طبق محاسابات اقتصاددانهای غیرلیبرال و وارسته از سرمایه داری، در حال حاضر زیر 20 هزار تومان است) تثبیت شود. تمامی ارز حاصل از صادرات (چه نفتی و چه غیرنفتی) به این نرخ توسط بانک مرکزی خریداری شده و به همین نرخ، به نیازهای اولویتدار کشور تخصیص یابد.
✍ سید یاسر جبرائیلی
🔥 @Moohem
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
این تصویر، بخشی از گزارش رسمی پالایشگاه نفت اصفهان است که به همراه صورتهای مالی این پالایشگاه منتشر شده است. این شرکت، از جمله شرکتهایی است که محصولات خود را به دلار قیمتگذاری کرده و به ملت ایران میفروشد.
در این گزارش رسما اعلام شده است که با قیمت جهانی نفت ۷۳.۸ دلار، اگر نرخ دلار ۴۳ هزار تومان باشد، سود هر سهم پالایشگاه ۷۸۴ ریال خواهد بود و اگر نرخ دلار به ۴۹ هزار تومان افزایش یابد، سود هر سهم به ۲۴۱۱ ریال افزایش خواهد یافت.
یعنی با افزایش قیمت دلار از ۴۳ هزار به ۴۹ هزار، سود هر سهم پالایشگاه اصفهان حدود ۲۰۷ درصد افزایش مییابد.
سوال ما این است که چرا یک شرکت ایرانی باید محصولات خود را به دلار قیمتگذاری کرده و به مردم ایران بفروشد؟ چرا یک شرکت باید از محل کاهش ارزش پول ملی سود کند؟
بله عزیزان! گرانی دلار در داخل این کشور ذینفع دارد. اگر با گرانی دلار زندگی شما گرانتر میشود، اگر با گرانی دلار از خودرو و مسکن تا فرش زیر پایتان و گوشت و مرغ و لبنیات سر سفرهتان گران میشود، صاحبان سهام پالایشگاهها و پتروشیمیها و شرکتهای معدنی و فولادی، سودهای نجومی به جیب میزنند.
ما حرف عجیب و غریبی نمیزنیم که اینهمه ناسزا میشنویم. ما میگوئیم درآمد این ملت به ریال است. قیمتگذاری دلاری نفت و گاز و محصولات پتروشیمی و پالایشی و معدنی (که همگی مواد اولیه تولید هستند)، باعث شده دخل این ملت به ریال و خرجشان به دلار شود. باعث شده مردم نتوانند از عهده هزینههای زندگی برآیند.
در پاسخ، فقط ناسزا و تمسخر و تخریب شنیدهایم.
اما سفره این ملت، کمتر از مرز این سرزمین نیست. تا پای جان میجنگیم...
🟧 جان مرشایمر | استاد مشهور روابط بینالملل
🟦 اسرائیل در وضعیت وخیمی قرار دارد. هرچه به جلو نگاه میکنیم، مشکلاتش بیشتر و بیشتر میشوند.
🔺اگر به نحوه برخورد اسرائیل با حمله ایران نگاه کنید، کاملاً واضح است که اسرائیلیها به ایالات متحده نیاز دارند. برای مدت طولانی، استقلال یکی از ارکان اصلی سیاست امنیتی اسرائیل بود. اما این استقلال دیگر وجود ندارد و از بین رفته است.
🔻این موضوع نشان میدهد که موشکهایی که در خاورمیانه گسترش یافتهاند و اکنون در اختیار گروههایی مانند حزبالله، حماس، حوثیها و ایرانیان قرار دارند، چقدر بازی را تغییر دادهاند و مهم هستند.
«کارمندداری» بانکها با وامهای میلیاردی!
🔹در سال ۱۴۰۰، متوسط وام ارائهشده به کارمندان بانک صنعتومعدن به ازای هر نفر حدود ۸۴۷میلیون تومان بوده که بیشترین رقم را در بین بانکها به خود اختصاص داده است. پستبانک ایران با ۶۵۱میلیون تومان و بانک مسکن با حدود ۶۱۰میلیون تومان نیز در ردههای بعدی قرار دارند. کمترین رقم هم مربوط به بانک اقتصادنوین بوده است که متوسط نفری ۱۷۶میلیون تومان وام گرفتهاند. همچنین این محاسبات نشان میدهد در کل شبکه بانکی ایران، به طور متوسط هر کارمند در سال ۱۴۰۰ بیش از ۴۰۵میلیون تومان وام گرفته است.
🔹در سال ۱۴۰۱ علاوه بر بانکها، بانک مرکزی نیز وامهای پرچربی برای کارمندانش اختصاص داد، به طوری که در فصل آخر سال ۱۴۰۱، بانک مرکزی به هر کارمندش حداقل یکمیلیاردو ۳۰۰میلیون تومان وام قرضالحسنه با مدت بازگشت بیش از ۳۰ سال پرداخت کرده است.
🔹در پایان سال ۱۴۰۲ مجموع تسهیلات پرداختی به کارکنان ۱۱ بانک کشور از ۱۲۴هزارمیلیارد تومان فراتر رفته است و در برخی بانکها بیش از یکمیلیاردتومان به ازای هر نفر وام پرداخت شده که عمدتاً با بهره پایین و بازپرداخت طولانیمدت است./
چهار الزام برای دولت چهاردهم!
🔰اصلیترین مطالبه مردم و وکلای مردم بهبود وضعیت اقتصادی،حل مشکلات معیشتی و ارتقای رفاه کشور است، از قضا مهمترین وعده رئیس جمهور نیز همین بوده، و اکنون پس از اخذ رأی اعتماد کم سابقه کابینه چهاردهم از مجلس دوازدهم، فارغ از اینکه دال مرکزی دولت و تیم اقتصادی او از کدام تئوری فکری ریشه میگیرد و در چه مسیری جریان مییابد، رعایت برخی الزامات، ضروری و حیاتی به نظر میرسد و در ادامه نگاهی به آنها خواهیم داشت:
🔸۱ـ در گام اول بازگشت به عقب و تلاش برای اجرای نسخههایی که در دوره های قبل امتحان خود را پس دادند، اما نتوانستند گرهای از مشکلات اقتصاد را باز کنند، به صلاح کشور نیست و منجر به معطلسازی ظرفیتهای درونی و شرطیسازی اقتصاد خواهد شد. منظور این است که راه حل مشکلات اقتصادی از تهران و ذیل اجرای کامل برنامههای بالادستی شروع میشود؛ نه از لندن، پاریس و برلین. در واقع انتظار این است که دال مرکزی و نقطه ثقل اقتصاد دولت چهاردهم، درونگرایی و بروننگری در چارچوب اقتصاد مقاومتی باشد.
🔹۲ـ دولت چهاردهم در حالی کار خود را شروع میکند که متأسفانه شعار سال ذیل تحولات سیاسی و جابهجایی دولت کمرنگ شده و در تلاش برای تحقق آن غفلت شده است. شعار سال از این جهت مهم است که مردمیسازی اقتصاد یکی از نکات کلیدی و مبادی اصلی رونق تولید کشور بوده و نقطه آغازین حلوفصل بسیاری از معضلات اقتصادی است. متأسفانه، پنج ماه از سال گذشته است، ولی به دلایل متعدد و البته ناخواسته، آنگونه که باید در مسیر تحقق شعار سال حرکت میکردیم، تحرکی نداشتیم. لذا دولت چهاردهم در این هفت ماه آینده باید شعار سال را در رأس برنامههای خود قرار دهد و تدابیر فوری و عملیاتی برای اجرای این نیاز مهم اقتصاد و جبران عقبماندگیها در این زمینه، تدبیر کند.
🔸۳ـ الزام بعدی هماهنگی میان اجزای تیم اقتصاد در بدنه و فرماندهی آن است. تودرتوی نهادی کشور، جزیرهای عمل کردن، اتخاذ مواضع و تصویب قوانین متعارض، منابع زیادی از کشور را به تحلیل برده، استهلاک را افزایش داده و ضریب امنیت اقتصادی را کاهش داده است. بنابراین، یکی از الزامات اقتصادی دولت ایجاد هماهنگی کامل در ستاد و بدنه تیم اقتصادی است.
🔹۴ـ ضرورت چهارم که خوشبختانه در اظهارات رئیس دولت نیز بیان شده است، رعایت اولویتبندی برای حل معضلات اقتصادی و تخصیص منابع برای رفع این معضلات است. بدیهی است که مهار تورم، حل ناترازیهای اقتصاد، ارتقای ارزش پول ملی و قدرت خرید مردم از مهمترین این اولویتهاست.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از دیروز دارم به این فکر میکنم که چرا سید حسین نصرالله بعد از حمله مهم اخیر، خطاب به اسرائیل گفت : شاید روزی برسد که با یک گروه موسیقی به شما حمله کنیم!
با چه آرامش و لحن تمسخرآمیزی هم گفت!
گروه موسیقی؟!
یعنی چه؟!
اما مساله این است دوستان من!
حزب الله آن نقاطی را که قرار بود بزند، زد. اما نه با تسلیحات پیشرفته. بلکه این عملیات مهم فقط با موشک های کاتیوشا و چند پهپاد انجام شد! در واقع نصرالله میگوید امروز با چندتا کاتیوشا و پهپاد هر نقطه ای را که خواستیم زدیم و روند افول و نابودی شما به گونه ای خواهد بود که بزودی برای زدن شما نیاز به همین تسلیحات ساده هم نخواهیم داشت!
هدایت شده از خبرگزاری فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 جزئیاتی از قلب یگان ۸۲۰۰ رژیم صهیونیستی
@Farsna
ویژگی های عملیات حزب الله
عملیات امروز حزب الله چند ویژگی داشت:
🔹عملیات در زمان آمادگی ۱۰۰ در صدی رژیم و آمریکا و عوامل منطقه ای این دو اجرا شد و این نشان داد تمهیدات آنان قادر به جلوگیری آنان از اقدام مقاومت نمی شود.
🔹دشمن گمان می کرد حزب الله و انصارالله و ایران همزمان و در یک روز اقدام می کنند و کار تمام می شود ولی حالا باید چشم به راه ایران و یمن هم باشند.
🔹حزب الله روی توان برتر اسرائیل که قوای امنیتی آن بود متمرکز شد و این یعنی قدرت برتر آن را به چالش کشید و بر آن غلبه کرد و این در حالی است که شهروندان غاصب اسرائیلی روی قدرت امنیتی خود خیلی حساب می کردند.
🔹حزب الله ۱۱ نقطه و از جمله حومه تل آویو را مورد حمله قرار داد تا معادله عملیاتی پس از تعرض اسرائیل به حومه بیروت را برقرار کند یعنی هم پایتخت اسرائیل را زد و هم نزد تا مانع واکنش اسرائیل به پایتخت لبنان شود و همینطور هم شد و رژیم در واکنش، بیروت را نزد.
🔹حزب الله با حجم زیاد حمله کرد در عین حال از موشک های قدرتمند استفاده نکرد تا سطح عملیاتی را در اختیار داشته باشد و دشمن نتواند پاسخ سنگین بدهد که نداد.
🔹سید با اعلام اینکه نمی داند دقیقا چه آسیبی به دشمن وارد شده است و لذا پس از بررسی در مورد کفایت یا عدم کفایت عملیات واکنشی خود تصمیم می گیرد دشمن را ناگزیر کرد سر کیسه اطلاعات خود را شل کند. گالانت دستش را برای توافق دراز کرد و در واقع به جدی بودن خسارت اعتراف کرد
🔹حزب الله عملیات فریب را با عملیات واقعی ترکیب کرد تا از یک سو هزینه دشمن را بالا ببرد و از سوی دیگر مانع حرکت دشمن در مهار موشک های تهاجمی خود شود.
🔹حزب الله با مدیریت پاسخ و حجم بی سابقه حمله در یک روز نشان داد ، شهادت فرمانده ارشد عملیاتی آن خللی در مدیریت نظامی حزب الله پدید نیاورده است.
🔹عملیات حزب الله در زیر سقف یکماه پس از شهادت ابومحسن نشان داد زمان تصمیم تا اقدام را میتواند تنظیم کند که نه تعجیل باشد و نه تاخیر.
🔹عملیات حزب الله زمان پاسخ ایران را کوتاه تر کرد چرا که رژیم پس از عملیات امروز حزب الله در شرایط ضعیف تر قرار گرفته است. شاید از این رو بود که امروز سردار سلامی از نزدیک بودن زمان عملیات ایران صحبت کرد.
♦️ماجرای محکومیت حسن عباسی به ۷ ماه حبس
🔹اخیراً حسن عباسی ادعا کرده دادگاه او را در پرونده شکایت به دلیل ادعای دیدار دکتر حسن روحانی با مقام اسرائیلی در هتل پاریزین پاریس در سال ۶۵ تبرئه کرده است. حکمی که به آن استناد میکند مربوط به شکایت معاونت حقوقی رئیسجمهور از عباسی در سال ۱۳۹۴ است اما او در پی شکایت مجدد در سال ۱۳۹۵ به ۷ ماه حبس محکوم شد.
🔹عباسی پس از پخش پاسخ دفتر روحانی به تکرار این ادعا توسط مهمان برنامه ثریا و اشاره به محکومیتش به حبس، با انتشار تصویر یک حکم مدعی شده که برای او در این پرونده قرار منع تعقیب صادر و تبرئه شده است.
🔹دادستان وقت عمومی و انقلاب تهران چند ماه بعد دلیل قرار منع تعقیب عباسی را «اختلافنظر بازپرس و دادیار» پرونده عنوان کرد.
🔹معاونت حقوقی رئیسجمهور در ۵ تیر ۱۳۹۵ مجدداً از عباسی به اتهام نشر اکاذیب، افترا، توهین و تشویش اذهان عمومی شکایت کرد که دستگاه قضایی با توجه به ادله جدید، مجدداً به آن رسیدگی کرد.
🔹دو سال بعد در ۲۲ مهر ۱۳۹۷ خبر صدور حکم ۷ ماه حبس برای حسن عباسی به اتهام توهین به رئیسجمهور اعلام شد. او در ۵ فقره اتهام به حبسهای ۷ ماهه محکوم شد. البته در دولت سیزدهم شکایتهای معاونت حقوقی دولت قبل پس گرفته شد و این شکایت نیز مشمول آن بود.
#حسن_عباسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پاسخ رهبر انقلاب به شبهه انتخاب همه وزرا توسط ایشان
رهبر انقلاب در نخستین دیدار دولت چهاردهم: آقای رئیس جمهور برای انتخاب وزیران با من مشورت کردند. برخی را تایید و برخی را هم تاکید کردم. تعداد زیادی را هم نمیشناختم و نظری نداشتم
🔴 رهبر انقلاب: چهار سال نعمت خدمت، زود میگذرد اما کارهای بزرگ میتوان کرد مثل امیرکبیر و #رئیسی_عزیز
⏪ رهبر انقلاب در نخستین دیدار اعضای هیئت دولت چهاردهم:
▪️ امروز همهی این وزرای محترم و شما برادران و خواهران عزیزی که مورد اعتماد رئیسجمهور و مجلس قرار گرفتید همهتان مقامات عالیرتبهی این کشورید وظیفهی همهی ماست که از شماها حمایت کنیم، کمکتان کنیم اگر احتیاج به کمک داشته باشید و تلاش کنیم که انشاءاللّه شما در کارهایتان موفق باشید.
▪️ شما امروز در جایگاهی قرار گرفتید که میتوانید در پیشرفت کشور و در ادارهی امور کشور مؤثر باشید. وزارت یک چنین موقعیتی را به شماها داده این نعمت الهی است، اینی که انسان بتواند خدمت کند به مردم این نعمت بزرگی است.
▪️ چهارسال زود میگذرد لکن در همین مهلت زود گذر کارهای بزرگ میتوان کرد. امیرکبیر سه سال در کشور حکومت کرد؛ کارهای بزرگی را بنیانگذاری کرد. خود آقای #رئیسی_عزیز ما سه سال حکومت کرد و ریاست کرد کارهای خوبی ایشان انجام داد و بعضی کارها را پایهگذاری کرد که انشاءاللّه ثمرهاش را بعدها کشور خواهد دید. ۱۴۰۳/۶/۶
26.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 رهبر انقلاب: اگر به لایههای زیرساختی هوش مصنوعی نرسیم ممکن است در دنیا آژانسی برای هوش مصنوعی مثل انرژی اتمی تشکیل دهند و مانع پیشرفت کشور شوند
⏪ رهبر انقلاب در نخستین دیدار اعضای هیئت دولت چهاردهم:
▪️ امروز هوش مصنوعی با یک شتاب حیرتدهندهای یعنی انسان متحیر میشود از شتابی که این فناوری عجیب در دنیا پیدا کرده و دارد پیش میرود. خب، دستگاههای ما، الان دستگاههای مختلف ما، نظامی و غیرنظامی از هوش مصنوعی دارند استفاده میکنند بهرهبرداری میکنند اما این ما را فریب ندهد. در مسئلهی هوش مصنوعی بهرهبردار بودن امتیاز نیست، لایههای عمیقی دارد این فناوری باید در آن لایهها مسلط شد. آن لایهها دست دیگران است.
▪️ اگر شما نتوانید لایههای عمیق و متنوع هوش مصنوعی را، این فناوری را تأمین کنید فردا اینها یک ایستگاهی مثل ایستگاه اتمی، آژانس اتمی درست میکنند برای هوش مصنوعی که الان دارند مقدماتش را فراهم میکنند، که اگر چنانچه به آن ایستگاه رسیدید باید اجازه بگیرید در فلان بخش از هوش مصنوعی استفاده کنید در فلان بخش دیگر حق ندارید استفاده کنید اینجوری. زرنگهای دنیا دنبال این چیزها هستند. فرصتطلبها و قدرتطلبهای دنیا یک آژانس هوش مصنوعی هم به وجود میآید آن وقت اجازه نمیدهند شما از این منطقه عبور کنید.
▪️ خودتان باید برسید به فناوریهای عمیق و ژرف این مسئله، لایههای زیرساختی. لایههای زیرساختی هوش مصنوعی را باید در کشور دنبال کنید. ۱۴۰۳/۶/۶
هدایت شده از خبرگزاری فارس
پزشکیان: دولت چهاردهم کابینهای با مشارکت جناحهای سیاسی است
🔹دولت چهاردهم کابینهای مشورتی با مشارکت همه جناحهای سیاسی و کمیتههای تخصصی است که با شعار وفاق و همدلی و برای اقدام در چارچوب سیاستهای کلی نظام، سند چشمانداز و برنامۀ هفتم تشکیل شده است.
🔹اعضای هیئت دولت بر رعایت اصولی چون حق و عدالت همپیمان شدهاند، «رسیدگی به مناطق محروم» و «توجه به کسانی که دیده نمیشوند» دو کارویژه مهم دولت است.
🔹اگر در داخل کشور و در میان امت اسلامی ید واحده شکل بگیرد، آمریکا، اروپا و دیگر کشورهایی که ظالمانه از جنایتهای رژیمِ نسلکشِ صهیونیستی حمایت میکنند، ناکام خواهند ماند.
@Farsna
🔴 بازی تمام شد / ظریف استعفای خود را پس گرفت و به دولت بازگشت
🔹محمدجواد ظریف: پس از پیگیریها و رایزنی های مدبرانه ریاست محترم جمهوری و با دستور کتبی ایشان، با توکل بخدا و امید به همراهی و راهنمایی مردم بزرگوار، انجام وظیفه در معاونت راهبردی رئیس جمهور را ادامه خواهم داد.
✍️ استعفای ظریف در آن مقطع این خاصیت را داشت که بگویند وزرا را رهبری انتخاب کرده و شورای ظریف هیچکاره بوده . حالا که به هدفشان رسیدند استعفا را پس گرفتند و به کار برگشتند....
❌️حضرت اقا: چهار سال نعمت خدمت، زود میگذرد اما کارهای بزرگ میتوان کرد مثل امیرکبیر و #رئیسی_عزیز ما
✖️این کلام حضرت اقا را بکوبید تو صورت اونایی که میگن؛ رئیسی آدم خوبی بود ولی مدیر خوبی نبود!
🎬 #بیداری_مدیا برای بیداری وجدانها👇
@Bidari_Media
ابطال یک دروغ بزرگ
🔻در بررسی صلاحیت وزیران پیشنهادی (با استناد به بی دقتی آقای پزشکیان) چنین القا شد که کلیت کابینه با نظر رهبر انقلاب چیده شده و مجلس نباید صلاحیت وزیران را احراز کند.
🔹اما امروز رهبر انقلاب بیان کردند: آقای رئیس جمهور برای انتخاب وزیران با من #مشورت کردند. #برخی را تایید و برخی را هم تاکید کردم. #تعداد_بیشتری را هم نمیشناختم و #نظری_نداشتم".
🔻تعداد بیشتر یعنی حداقل نصف به علاوه یک. و چنان که از خبرها بر می آید و سیره رهبر انقلاب بوده، ایشان نهایتا درباره سه ۳-۴ از وزرا نظر اثباتی و تاییدی داده و درباره بقیه نظری نداده اند.
🔹نکته قابل توجه این که بنابر اعلام آقای کوثری نماینده مردم تهران : "وزیر اطلاعات در جلسه کمیسیون امنیت اعلام کرد دست ما برای اعلام استعلام وزرا بسته است، و فقط تابعیت و محکومیت قضایی را اعلام میکنیم".
🔻بنابراین، افراطیون مدعی اصلاحات، دو دروغ را با هم گفتند تا الزام قانونی بررسی صلاحیت وزیران در مجلس را دور بزنند: کابینه در هماهنگی کامل با رهبری بسته شده(!) و درباره یکایک وزیران پیشنهادی، استعلام گرفته شده و بنابراین نیازی به بررسی مجدد مجلس نیست!
🔴کابینه پزشکیان-ظریف
نه کابینه تراز رهبر انقلاب
🔻رهبر انقلاب امروز گفتند "آقای رئیس جمهور برای انتخاب وزیران با من مشورت کردند. برخی را تایید و برخی را هم تاکید کردم. تعداد زیادی را هم نمیشناختم و نظری نداشتم".
🔹برخی شبهه کرده اند که آیا رهبری برخی گزینه های پیشنهادی مثل عراقچی/صالحی امیری/ظفرقندی/ همتی و... را نمیشناختند؟ و یا می شناختند و تایید و تاکید کردند؟!
🔻اولا وزرای پیشنهادی محل انتقاد و اعتراض، در یک سطح مورد نقد نبوده اند و با هم فرق می کنند. برخی ممکن است عملکرد مدیریتی شان محل نقد باشد و برخی دیگر، مواضع سیاسی و حمایت شان از فتنه گران و یا موارد دیگر. بنابراین در ارزیابی، مثل هم نیستند.
🔹ثانیا، نگاه رهبر انقلاب، منحصر در این دوگانه نیست که یا "آنها را می شناسند و تایید یا تاکید کردند" و یا "نمی شناسند". گزینه سوم این است که افرادی را بشناسند و تایید هم نکنند و ضمنا بنابر مصالحی، سکوت کرده باشند. معمولا سیره رهبری این نبوده که وزیران پیشنهادی را #وتو کنند.
🔻روال قانونی این است که مجلس، صلاحیت یکایک وزیران را بررسی کند. همچنین رهبر انقلاب در دیدار با نمایندگان، ۱۲ ویژگی و شرط را برای وزرا عنوان کردند که باید در مجلس احراز می شد: "هم رئیسجمهور محترم این معیارها را رعایت کنند، هم مجلس رعایت کند". احراز این شرایط، تعارف نبود، مطالبه بود.
🔹چند وزیر پیشنهادی، برخی از این ویژگی های سیاسی یا تخصصی را نداشتند. قرار نیست احراز ویژگی ها و تایید یا وتوی افراد، از سوی رهبری انجام شود. حال این که آیا اکثریتی از نمایندگان، در احراز صلاحیت یکایک وزیران دقت کافی کردند یا نکردند، موضوع دیگری است.
🔻برخی هم با استناد به این فرازی از بیانات رهبر انقلاب، چنین تلقی یا تلقین می کنند که کابینه پیشنهادی هیچ مشکلی نداشته است: "خدا را شکرگزاریم که بحمدالله دولت با همت رئیس جمهور محترم و با کمک ارزندهی مجلس شکل گرفت. این خیلی نعمت بزرگی است. در دولتهای گذشته گاهی تا نزدیک یک ماه یا بیشتر دولت نمیتوانست شکل بگیرد و همهی وزرا از مجلس رأی اعتماد نگرفته بودند. این را خدا لطف کرد به شما و به ما و به کشور که بحمدالله همهی وزرا از مجلس، با اعتماد مجلس به آنها به سلامتی بیرون آمدند. کسانی که در این انتخابات و تشکیل این دولت بعد از آن حادثهی سنگین و تلخ مؤثر بودند، همهشان پیش خدای متعال مأجورند".
🔹پاسخ شبهه کنندگان: حالا که مجلس رای داده و دولت تشکیل شده، رهبری ابراز تاسف بکنند از اینکه چرا اکثریتی از نمایندگان، به فلان حامی فتنه صهیونیستی ۱۴۰۱ یا فتنه ۱۳۸۸ رای داده اند، یا مثلا نامزد فاقد کارنامه قوی را وزیر کرده اند؟ یا این که شبهه کنندگان تردید دارند که فتنه گری علیه جمهوریت و اسلامیت خط قرمز است؟
🔻از سوی دیگر، روشن است که رهبر انقلاب در کلان ماجرا، شکرگزاری می کنند که کشور بعد از شهادت شهید رئیسی، دچار بحران نشد، انتخابات برگزار کرد و کابینه جدید بدون معطلی شکل گرفت. آیا از دل این فرمایش حکیمانه، می توان "تقدس کابینه" را نتیجه گرفت؟!
🔹بعضی ها عمدا و برخی ندانسته، دوست دارند بحث را به نزاع "قالیبافچی / پایداری چی" تقلیل بدهند. این عملیات فریب دشمن است و نباید در دام شبکه عملیات روانی دشمن افتاد.
🔻مسئله اصلی و روشن، این است که کابینه پیشنهادی از آسمان نازل نشده، بلکه دست کم ۷۰ درصد آن در شورای کذایی ظریف (با حضور برخی مجرمان و متهمان امنیتی) پخت و پز شده بود و باقیمانده، انتخاب خود آقای پزشکیان بود و پس از آن، با رهبر انقلاب طبق روال همه دولت ها، #مشورت شده است.
👤 محمد ایمانی
🔴امیرکبیر ۳ سال صدارت کرد، رئیسی ۳ سال رئیسجمهور بود.
امیرکبیر خزانه را خالی تحویل گرفت، رئیسی هم همینطور.
امیرکبیر از ثروتمندان مالیات گرفت، رئیسی هم از صاحبان خانهها و اتومبیلهای لوکس.
امیرکبیر کارخانههای متعدد راه انداخت، رئیسی هم کارخانههای تعطیل شده را فعال کرد.
✍دانیال معمار
🔴#بیداری_ملت
@bidariymelat
عذرخواهی پیشکش، بیتفاوت نباشید!
⏪ گلایه حسین شریعتمداری از #سکوت نابه جای بعضی مسئولان نظام و اعضای دفتر رهبری بابت جفایی که در مسأله کابینه پیشنهادی پزشکیان بر رهبر معظم انقلاب واقع شد
حسین شریعتمداری:
🔹دیروز رهبر معظم انقلاب در دیدار رئیسجمهور محترم و اعضای هیئت دولت با حضرت ایشان به صراحت و وضوح ادعاهای مطرح شده درباره این که انتخاب همه وزرا با هماهنگی ایشان بوده است را به صراحت رد کردهاند و اشاره به تایید برخی و تاکید برخی همان است که همواره به عنوان یک روال تعریف شده و قانونی انجام میگرفته و در هر دو یادداشت کیهان نیز به آن اشاره شده بود.
🔹اکنون این سؤال از مراکز ذیربط و شماری از شخصیتهای نظام مطرح است که چرا با بیتفاوتی از کنار ماجرای یاد شده عبور کرده و با سکوت خود به دشمنان تابلودار، فرصت سوءاستفاده و متهم کردن نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به مهندسی بودن انتخابات، نفی آزادیهای مدنی و نمایشی بودن مردمسالاری دینی را دادهاند!
🔹بالاخره بدون تعارف باید گفت کسانی که از روند ماجرا و روال تعریف شده حضرت آقا در اینگونه موارد اطلاع داشتهاند -که یک مسئول نظام نمیتواند اطلاع نداشته باشد- با سکوت یا کجفهمی خود، به دشمنان نظام فرصت سوءاستفاده دادهاند و به قول شهید بزرگوار حاج قاسم سلیمانی برای دشمن کوچه باز کردهاند که جرم بزرگی است و اما، با دشمنان نظام سخنی نیست ولی با همه کسانی که درون نظام تعریف میشوند، این توصیه در میان است که «عذرخواهی پیشکش، بیتفاوت نباشید!».