هدایت شده از خبر مهم 🇮🇷
🔴 شعارهای سیاسی مردم آمریکا 😄
🔥 @mahramaneh1
هدایت شده از خبرگزاری فارس
📲«احمد نادری»، نماینده تهران در مجلس: به علت اعتراض به اعتبارنامه «تاجگردون» تهدید مسلحانه شدهام
fna.ir/exosbx
@Farsna
آمار شهدا و کشته شدگان #آبان۹۸ که به دست کانال اخبار نیمه محرمانه رسیده است:
🔹 مجموعا ۲۳۹ نفر کشته شده اند.
🔹 ۳۷ نفر جزء شهداء هستند.
🔹 ۱۶۵ نفر از کشته شدگان به دریافت دیه به بازماندگانشان، تشخیص داده شده اند.
🔹 ۳۷ نفر از کشته شدگان جزء اغتشاشگران بوده اند.
ایران چقدر از ونزوئلا بابت صادرات بنزین گرفت؟
📰واشنگتن پست:
🔹ونزوئلا در ازای بنزین ایران ۷۰۰ میلیون دلار به ایران پرداخت کرد!
🔹چیزی حدود ۷۰۰ برابر کمکهای اروپاییها در دوران کرونا!
👤حسن عابدینی،کارشناس و مجری صدا و سیما:
🔸دویچه وله و واشنگتن پست خبر دادند: ونزوئلا بابت پیش خرید سوخت ۵۰۰ تا ۹۰۰ میلیون دلار به ایران پرداخته که یک قلم اش۹ تن طلاست.
♦️هفده رویکرد رئیس مجلس یازدهم در نطق امروز
🔹رویکرد اول؛ «مردمی سازی حکمرانی و اقتصاد»/ حکمرانی و مدیریت اقتصاد با اراده و حضور و سرمایه و فعالیت مستقیم مردم انجام شود
🔹رویکرد دوم؛ مجلس یازدهم به نسل جوانِ پرانگیزه میدان و برای توانمندسازی آنان برنامه میدهد
🔹رویکرد سوم؛ توجه ویژه به عدالت
قالیباف حل مشکل محرومین را از بارهای برزمین مانده انقلاب می داند
🔹رویکرد چهارم؛ استفاده از ظرفیت مجلس در حوزه قانونگذاری و نظارت برای هدایت دولت به مسیر مطلوب(بنای مچگیری نداریم اما در پیگیری منافع مردم کوتاه نمیآییم)
🔹رویکرد پنجم؛ پیگیری حل بیماریهای اصلی اقتصاد ملی(رشد نقدینگی، بهینه نبودن قیمتهای نسبی و تخصصی نبودن تولید،حذف مداخلات غیرمنطقی دولت، انحصارات، امضاهای طلایی، پولی سازی، کسری بودجه و نظام مالیاتی معیوب)
🔹رویکرد ششم؛ پیگیری حل آسیبهای اجتماعی ناشی از فقر و محرومیت
🔹رویکرد هفتم؛ سرکشی مستمر به نقاط مختلف کشور و پیگیری مشکلات مردم(با محوریت نماینده هر شهر باید مسائل و مطالبات محلی را حل و فصل کرد)
🔹رویکرد هشتم؛ ظاهرا قرار است با تشکیل کارگروههای موضوعی مشکلات ملی در دستور کار مجلس قرار گیرد و پیگیری آن از اولویت های سفرها شود
🔹رویکرد نهم؛ تقویت نهاد خانواده و تقویت سبک زندگی اسلامی- ایرانی
🔹رویکرد دهم؛ پیگیری اجرایی شدن سند تحول آموزش و پرورش
🔹رویکرد یازدهم؛ کمک به اصلاح و تقویت کمّی و کیفی رسانه ملّی
🔹رویکرد دوازدهم-شبکه ملی اطلاعات- از ظرفیت مجلس برای قانونمندسازی فضای مجازی، و افزایش کیفیت خدمات زیرساختی و محتوایی در فضای مجازی استفاده شود
🔹رویکرد سیزدهم؛ مجلس نماینده همه مردم ایران باشد،حتی کسانی که به هر دلیل سیاسی، یا نارضایتی از شرایط کشور، به آن رای ندادهاند
🔹رویکرد چهاردهم؛ دفع حداقلی و جذب حداکثری (رئیس مجلس گفته با دشمنان داخلی و خارجی مسامحه نمیکند ولی با طرد نیروهای انقلاب، به دلیل اختلاف سلیقههای سیاسی، با جدیّت مخالفت خواهد کرد)
🔹رویکرد پانزدهم؛ مجلس مسیر حاج قاسم را در جبهه مقاومت دنبال کند و برای همکاری با تمام جبهه مقاومت همکاری کند
🔹رویکرد شانزدهم؛ تکمیل زنجیره انتقام خون شهید سلیمانی (مذاکره با آمریکا را پرهزینه و بی فایده میداند و دنبال اخراج کامل ارتش آمریکا از خاورمیانه است)
🔹رویکرد هفدهم؛ تقویت دیپلماسی منطقهای ( تقویت رابطه با کشورهای منطقه و قدرتهایی که با ایران منافع راهبردی دارند)
♦️قالیباف چهار کلید برای تحقق این شانزده رویکرد دارد که عبارتند از شفافسازی، هوشمندسازی، مردمیسازی و کارآمدسازی
۶ دلیل اعتراض نمایندگان به اعتبارنامه تاجگردون
۱. احتمال جعلی بودن مدرک دکتری
۲. کسب منافع اقتصادی ویژه از طریق رانت
۳. رانت خوری و فساد مالی
۴. سوء استفاده از جایگاه نمایندگی
۵. ایجاد شبکه خانوادگی و نفوذ در دستگاههای دولتی
۶. صرف هزینه های ناسالم در دوره تبلیغات
گوشه ی رینگ
🔰 « #جمهوری_اسلامی با همه چالش هایی که برایش به وجود می آورند، می تواند پنجه بیاندازد و بر همه آن ها غالب شود و دشمن را به گوشه ی رینگ براند.»
🔰این روزها دنیا دست و پا زدن آمریکا در بحران های داخلی و خارجی را می بیند و مشاهده می کند چگونه در برابر اقتدار ایران در شکستن علنی #حصار_تحریم و همچنین گرفتن #حیاط_خلوت ۲۰۰ ساله اش با ناتوانی دندان برهم می ساید.
🔰اندیشکده های آمریکایی رسما دارند از نتیجه عکس دادن #سیاست_فشار_حداکثری دولت آمریکا درباره ایران خبر مي دهند.
امروز آمریکا به گوشه رینگ رانده شده و وقت ضربه زدن نهایی به #هژمونی پوشالی اش رسیده. ملت های آزاده جهان چشمشان به این مبارزه است. هر موضع و پالسی در جهت کنار گذاشتن مبارزه، زمان خریدن برای حریف است.
#محمد_عبدالهی
پیشنهادات ۱۵ گانه دکتر فولادگر به رییس جدید مجلس
سلام علیکم
برادر گرامی جناب آقای دکتر قالیباف ریاست محترم مجلس شورای اسلامی
با عرض تبریک انتخاب جنابعالی و آرزوی موفقیت در انجام وظایف خطیر خویش و اعمال مدیریت جهادی در اداره مجلس ؛ بدینوسیله اولویتهای زیر برای مجلس یازدهم پیشنهاد می گردد :
🔻 ۱_ اجرای سیاستهای کلی قانون گذاری ابلاغی مقام معظم رهبری در سال۹۸ در فعالیتهای تقنینی مجلس
🔻 ۲_ اولویت دادن به امور نظارتی مجلس و پرداختن به امور تقنینی در مواردی که خلآ قانونی داریم یا اصلاح و یا تنقیح قوانین ضرورت می یابد
🔻 ۳_ اولویت دادن به تحقق سیاستهای اقتصاد مقاومتی و تداوم نظارت بر اجرای صحیح سیاستهای کلی اصل ۴۴ قانون اساسی
🔻۴- اقدامات مورد نیاز برای تحقق شعار سال و اولویت قائل شدن برای حل مشکلات اقتصادی مردم با رونق و جهش تولید
🔻 ۵_اصلاح ساختارهای اقتصادی مانند نظام بانکی ؛ نظام جامع مالیاتی.و ساختار بودجه کشور و تقویت فعالیتهای دانش بنیان در راستای جهش علمی کشور
🔻 ۶_تقویت مرکز پژوهش های مجلس با تامین نیروهای کارشناسی لازم و ارتقای سطح فعالیتهای تحقیقاتی
🔻 ۷_ تقویت دیوان محاسبات و ارتقای کیفیت و دقت گزارشها و به موقع بودن آنها
🔻 ۸_ استفاده صحیح و به موقع از ظرفیت و ابزارهای نظارتی مجلس و کمیسیونها و تقویت معاونت نظارت مجلس
🔻 ۹_جدیت و دقت بیشتر در عملکرد هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان
🔻 ۱۰_ تحت الشعاع قرار نگرفتن مصالح ملی در پیگیری امور حوزه های انتخابیه و جدا کردن مرز نظارت و دخالت در امور اجرائی و انتصابات
🔻 ۱۱_ نیفتادن به دام مسائل مالی به بهانه دریافت کمک به حوزه انتخابیه و مردم و مراجعین به دفاتر
🔻 ۱۲_جدیت و دقت بشتر در فعالیتهای کمیسیونهای مجلس به عنوان تغذیه کننده صحن علنی در گزارشهای تقنینی و نظارتی و استفاده لازم از کارشناسان در کمیسیونها
🔻 ۱۳_ ایجاد بستر لازم برای ارتباط سهل تر هیئت نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام و کمیسیونهای مجلس برای همسو کردن قوانین با سیاستهای کلی و بخشی نطام
🔻 ۱۴_حفظ و تقویت روحیه انقلابی و کار جهادی و ساده زیستی در مجلس و آحاد نمایندگان و دفاع از ارزشهای نظام در سیاستهای داخلی و خارجی و امور فرهنگی و اجتماعی کشور
🔻 ۱۵_ پیگیری اولویتهای فرهنگی کشور با اولویت موضوع جمعیت و تعالی خانواده
حمیدرضا فولادگر نماینده مردم اصفهان و رئیس کمیسیون ویژه تولید ملی و اصل ۴۴ در ادوار مجلس
روحش شاد
#شهید مرتضی آوینی:
من در فروپاشی تمدّن غرب بیشتر به تحوّل درونی غربیها امیدوارم تا جنگی رو در رو که میان شرق و غرب و یا اسلام و غرب روی دهد؛ امّا غرب از درون خواهد پوسید و در خود فرو خواهد ریخت و چون عقربی در محاصرهی آتش، خود را نیش خواهد زد و کشت.
خودخوری آمریکا تا کجا پیش می رود⁉️
۱- آمریکا در حال انفجار است و ترامپ گویا فقط می تواند توییت بزند! او با اشاره به آشوب اخیر نوشت: "کشور ما کاملا در حال از هم گسستگی است و با رهبری و مدیریت در واشنگتن انتظار این دست از آشوب و غارت را در جاهای دیگر آمریکا نیز باید داشته باشیم".
۲- مجله آلمانی اشپیگل ماه گذشته، مجسمه آزادی را در بستر بیماری تصویر کرده و نوشت "مدیریت فاجعهآمیز، آمریکا را به مرکز کرونا که با سقوط اقتصادی بیسابقه روبهرو است، تبدیل کرد. آیا شاهد انفجار ابرقدرت هستیم؟".
۳- اعتراضات به خاطر قتل یک سیاهپوست بالا گرفته. پلیس آمریکا سالانه ۱۰۰۰ نفر را به قتل میرساند که بیشتر سیاه پوستند. بیکاری، گرسنگی و بدهکاری غیر قابل تحمل را باید به علت بر افروختگی عمومی در ایالات متحده اضافه کرد.
۴- آشوب در مینه سوتا در حالی شعله ور شده، که آمار قربانیان آمریکایی کرونا از صد هزار نفر فراتر رفته و شمار بیکار شدگان، از مرز چهل میلیون نفر گذشته است.
۵- در کمتر از سه ماه، یک نفر از هر چهار آمریکایی بیکار شده. فقط در هفته گذشته، ۲/۱ میلیون نفر دیگر، شغل خود را از دست دادند. به گزارش سی ان ان، حتی در دوران پس از جنگ جهانی دوم که ماشین صنعتی متوقف شد، چنین بیکاری یی در آمریکا رخ نداد.
۶- سناتور الیزابت وارن می گوید "پاسخ ترامپ به این بیماری کرونا، شکست در رهبری، سیاست و اخلاق بوده است". تجزیه طلبی کالیفرنیا را باید به بحران بیکاری، گرسنگی حداقل پنجاه میلیون نفر، و برافروختگی رنگین پوستان اضافه کرد. آتش زدن پرچم، به کاری روتین تبدیل شده است.
۷- ترامپ چهار سال قبل توانست بر توسن پر قدرت شبکه های اجتماعی سوار شود و بر غول های رسانه ای دموکرات ها غلبه کند اما حالا هم او می گوید باید برای بازگرداندن آرامش به آمریکا، توییتر را ببندیم.
۸- امپراتوری آمریکا از همان جا در حال ضربه خوردن است که می خواست به دیگران ضربه بزند. توییتر که سال ۸۸ ، معبر شبیخون سازمان سیا و برپایی آشوب در ایران بود، اکنون به عنوان ابزار آشوب در آمریکا عمل می کند. جهان این گونه است. مکر می کنید و مکر می بینید. چاه می کنید و ممکن است خودتان در آن سقوط کنید.
۹- ترامپ در حالی آمریکا را به نقطه انفجار رساند که چهار سال قبل، نارضایتی از بی عدالتی ها را علیه دموکرات ها سامان داد و سپس، به واسطه دوشیدن رژیم هایی مانند عربستان، توانست رونق نسبی در اقتصاد ایجاد کند.
۱۰- اما گویا یک ویروس کوچک، سلسله جنبان تحولات شگرفی در آمریکا شده، که شبیه آن را چند موریانه، با جویدن عهدنامه تحریمی مشرکان علیه مسلمانان تحت محاصره شعب ابیطالب انجام دادند.
گرانی مسکن یا قتل رومینا؛ کدامیک تهدید تمدنی است
عباس آخوندی، وزیر سابق راه و شهرسازی در دولت رئیسجمهور روحانی؛ طی یادداشتی که با عنوان "رومینا؛ تلنگری به دوستداران ایران" در شماره شنبه گذشته روزنامه همشهری منتشر کرد، نوشت: فرزندکشی، آن هم دخترکشی را خرد و سبک نگیریم. این نشان از جامعهای دارد که در آن تعصب و جهل جای عشق و اخلاق و خرد نشسته است؛ جامعهای که گفتوگویی در آن صورت نمیگیرد و بهجای آن ستیز ستوده میشود، دوست داشتن در آن جایی ندارد و بهجای آن خشونت، ارزش تلقی میشود و جوانهای آن یا رؤیایی ندارند یا اگر دارند رؤیای گریز و نه تغییر است. بسیار باید تأسف خورد که چنین اتفاقهایی درون یک حوزه تمدنی چندهزار ساله صورت میگیرد.
او میافزاید: باید از خود بپرسیم که آیا ما در حال تجربه زوال یک تمدن هستیم؟ بهگفته جبران خلیل جبران برای انهدام یک تمدن ۳چیز کافی است: اول خانواده، دوم نظام آموزشی و سوم الگوها. برای اولی منزلت زن را باید شکست، برای دومی منزلت معلم و برای سومی منزلت دانشمندان و اسطورهها و... و شوربختانه هر سه با هم در حوزه تمدنی ما چه اسلامی و چه ایرانی در حال وقوع هستند!
آخوندی در بخش دیگری از این یادداشت تصریح میکند: این وضعیت کشنده است. باشد که اندیشمندان و سیاست ورزان حوزه تمدنی ایران تکانی بخورند، بهخود بیایند و بدانند که فروپاشی تمدنها بسیار خونریز خواهد بود.
*باید تأکید کرد که عباس آخوندی در دوران مدیریت خود در وزارت مسکن با عدم نظارت بر بازار مسکن که منجر به گرانی چند صد درصدی مسکن شد؛ عملا هر سه مولفه مورد اشاره خلیل جبران یعنی خانواده، نظام آموزشی و الگوها را مورد هجوم قرار داد.
چه اگر سرپناهی نباشد؛ خانواده هم نیست، نظام آموزشی با خلل مواجه است و الگوها نیز دستخوش ریشخند قرار میگیرند.
مویههای این فرد برای پرونده رومینا هم در حالی است که این پرونده یک اتفاق است نه یک رویه و طبیعتا هیچ عاقلی در هیچ کشوری حاضر نیست به یک اتفاق، قید رویه الصاق کند و تا آنجا پیش برود که حتی هشدار فروپاشی تمدنی بدهد!
معالوصف باید دانست که دوستان آخوندی؛ مدتهاست درباره یک رخداد خونبار و اغتشاش میلیونی صحبت میکنند که ارتباط آن صحبتها با این واگویه آخوندی مبنی بر خونریز بودن فروپاشی تمدنی ظاهرا مشخص نیست...
برای امام مجلس
از دولت مهمتر بود
🔸 «اوّل انقلاب، آنوقتی که صحبت انتخاب رئیسجمهور بود و مدام نامزدهای مختلف مطرح میشدند، بنده و یک نفر دیگر از دوستانمان، از تهران رفتیم قم خدمت امام -آنوقت ایشان قم بودند- در یک وقت تنگِ سختی هم بود، ایشان هم داخل بودند، بالاخره هرجور بود گفتیم باید ببینیم امام را. چون امام فرموده بودند که معمّمین مطرح نشوند، نامزد نشوند برای ریاست جمهوری؛ ما رفته بودیم با امام بحث کنیم، محاجّه کنیم که بگوییم نه، این منع را شما بردارید تا آقای بهشتی را ما مطرح کنیم؛ به نظر ما بهتر از همه، شهید بهشتی (رضواناللهتعالیعلیه) بود؛ رفته بودیم با ایشان بحث کنیم سر این قضیّه. یک قدری گفتیم و شنفتیم و ایشان یک چیزهایی گفت، ما یک چیزهایی گفتیم؛ بعد ایشان به ما گفتند شما بروید مجلس را نگه دارید؛ بروید دنبال مجلس؛ آنوقت هنوز انتخابات مجلس [برگزار] نشده بود؛ گفتند بروید سراغ مجلس، مجلس مهم است. توصیهشان به ما -به من و آن دوستمان- این [بود]؛ یعنی روی مسئلهی دولت اصرار نکنید؛ مجلس از نظر ایشان مهمتر از دولت و قوّهی مجریّه بود.»
بیانات در دیدار رئیس و نمایندگان مجلس شورای اسلامی، ۱۳۹۵/۰۳/۱۶
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 وقتی هالیوود فیلم جوکر را با اسپانسر اسرائیلی ساخت تا هدفشون سازماندهی آشوب های خیابونی سه کشور عراق، ایران ولبنان بود اما غافل از اینکه این طرح شوم دامن گیر خودشون شد..
شباهت جالب اعتراضات #سراسر_آمریکا به فیلم #جوکر
هدایت شده از خبرگزاری فارس
تکلیف اعتبارنامه تاجگردون چه میشود؟
🔹در صورتى که گزارش شعبه مبنى بر رد اعتبارنامه باشد و یا اینکه معترضین بر اعتراض خود باقى باشند، اعتبارنامه به کمیسیون تحقیق ارجاع خواهد شد.
🔹کمیسیون تحقیق ظرف حداکثر پانزده روز به دلائل و توضیحات کتبى شعب و معترضین رسیدگى میکند.
🔹کمیسیون، پس از بررسى توضیحات، نظر خود را به مجلس ارسال میدارد و پس از یررسی، نظر کمیسیون در مجلس قرائت می شود.
🔹پس از دفاع نماینده صاحب اعتبارنامه در صحن، مجلس در مورد اعتبارنامه وی وارد رأى گیرى مى شود.
fna.ir/exol3c
@Farsna
چرا زبانه های آتش #اعتراضات_سراسری_آمریکا آنان را یاد #آبان_98 انداخته؟
🔺این روزها آتش زبانه کشیده در ده ها شهر آمریکا علیه نژادپرستی، کدخدای دنیا را با بحران مضاعفی بعد از بحران کرونا و قیمت منفی نفت مواجه کرده. مهمترین دلیل اعتراضات آمریکایی ها، به ستوه آمدن مردم از خشونت های وحشیانه پلیس و قتل بیش از هزار نفر از در سال است و با قتل دلخراش «جرج فلوید» سیاه پوست این آتش زبانه کشید و به سرعت به اکثر شهرها و حتی به کانادا و انگلستان کشیده شد. اما طرفداران غرب این روزها ترجیح دادند به جای پرداختن به حوادث مهم اعتراض سراسری آمریکا، به حوادث آبان ماه ایران بپردازند.
🔹تیتر یک بسیاری از روزنامه های غربگرا امروز به حوادث آبان مربوط میشد و دو سه روز است توییت ها و محتواهای رسانه ای فارسی زبان در این جهت تنظیم شده.
🔹دو دلیل عمده می توانم برای این چرخش رسانه ای ذکر کنم؛
🔰اول: تلطیف فضا علیه آبروریزی بزرگ رسانه ای و سیاسی کدخدا که این روزها بدجوری تشت رسوایی شعارهای حقوق بشر و دموکراسی خواهیش از بام افتاده. باید به هر نحوی شده جو روانی و رسانه ای اعتراضات کم شود. ابتدا برای تطهیر پلیس آمریکا تلاش کردند؛ مثلا برای توصیف سختگیری پلیس در اجرای قوانین حکومت نظامی نوشتند پلیس به مردم کمک می کند به خانه هایشان برگردند! تا زیر گرفتن مردم توسط خودرو پلیس و شلیک گلوله پلاستیکی به سر و صورت مردم و مجروح کردن خبرنگاران را بپوشانند. اما آن قدر این روش مفتضح بود که مجبور به اتخاذ راهکار دیگری شدند: «بولد کردن مجدد حوادث آبان و مقایسه اعتراضات آمریکا با آن.»
🔹در حوادث آبان ماه ایران، اعتراض مسالمت آمیز مردم به مشکلات اقتصادی با جرقه اعتراضات بنزینی، با اعمال وحشیانه ی گروه های معاندِ رخنه کرده در صفوف مردم ناراضی، به خشونت و کشتار کشیده شد. اموال عمومی و دارایی های مردم، صدها بانک، فروشگاه، منازل و خودروهای شخصی، آمبولانس، مرکز بهداشت، پایگاه بسیج، مسجد... به آتش کشیده و تخریب شد که هیچ ربطی به مطالبات اقتصادی مردم نداشت. هدف سوریه سازی ایران و در نهایت براندازی بود که با پشتیبانی کامل رسانه ای، سیاسی، تجهیزاتی، اطلاعاتی، مالی و حتی نیروی انسانی از سوی آمریکا، رژیم صهیونیستی و ارتجاع منطقه ای پیگیری می شد.
🔹اما در آمریکا آیا چنین پشتیبانی از آشوبگران معترض وجود دارد؟ هرچند رابرت اوبرین مشاور امنیت ملی آمریکا متوهمانه گفته ایران در حوادث آمریکا دست داشته! اما چنین حرفی نه سند و دلیلی دارد نه سابقه ای از دخالت جمهوری اسلامی در آشوب و کودتا وجود دارد؛ برخلاف آمریکا که پرونده اش مملو است از کودتاهای رنگارنگ در ده ها کشور و منطقه دنیا. بماند که این ادعاها خود لگد پرانی به ژست ابرقدرتی آمریکا و اعتراف ناخواسته به نفوذ و قدرت جمهوری اسلامی ست! در آمریکا هیچ کشور بیگانه ای دنبال براندازی نیست و این مردم آمریکا هستند که از سیستم ناعادلانه حاکم به تنگ آمده و اعتراضشان را با خشونت همراه کرده اند.
پس این قیاس از اساس غلط و تنها ناشی از رذالت رسانه ای غربگراهاست.
🔰دوم: سوء استفاده از حوادث آبان علاوه بر رذالت رسانه های وابسته به آمریکا یک دلیل دیگر هم دارد.
پس از حوادث آبان ماه، بلافاصله با دستور مقام معظم رهبری جان باختگان سه دسته شدند:
1️⃣شهروندان عادی که بدون هیچ گونه نقشی در اعتراضات جان باختند، که در حکم شهید محسوب می شوند.
2️⃣کسانی که در تظاهرات بودند و به هر نحوی [توسط آشوبگران یا شلیک خطای نیروهای امنیتی در میانه درگیری] جان باختند، که دستور پرداخت دیه و دلجویی از خانواده هایشان داده شد.
3️⃣کسانی که در درگیری مسلحانه شریک بوده و به دست نیروهای امنیتی جان باختند، که باید با خانواده های آنان نیز با رأفت اسلامی و دلجویانه برخورد شود.
🔹ایشان دستور پیگیری سریع این موضوع و اعلام به مردم را صادر فرمودند. اما متاسفانه دولت که با بی تدبیری در اجرای طرح افزایش قیمت بنزین، آتش این خشم اعتراضی را مهیا ساخته بود، در انتهای کار هم علی رغم دستور اکید رهبری مبنی بر پیگیری سریع وضعیت جان باختگان، چنان در اعلام آمار قربانیان و شفاف سازی که به عهده وزارت کشور بود تعلل کرد و در انعکاس رسانه ای آن ضعیف و بی برنامه ظاهر شد که کاملا عرصه را تقدیم رسانه های دروغگویی چون رویترز نمود تا با ارقام نجومی از کشته شدگان آبان، اذهان مردم را متشنج و وحشت زده کرده و دروغ خود را تثبیت کنند.
🔻واقعیت آبان در غبار جنگ رسانه ای دشمن و کوتاهی مسوولان اطلاع رسانی پنهان ماند تا امروز عرصه برای شیطنت غرب و غربگراها چنان باز باشد که حتی از آن خلاء اطلاعاتی به عنوان پوشش اعتراضات سراسری تاریخی امروز آمریکا بهره ببرند.
📝 #رها_عبداللهی
گزارش روز
افول امریکا و معادله جدید قدرت
این روزها امریکا حالوروز خوبی ندارد؛ کشوری که روزگاری مدعی ابرقدرتی بر جهان، مهد دموکراسی غربی و مهد آزادی بود، بدجوری در باتلاق کرونا، تبعیض نژادی و شکافهای اجتماعی، کاهش اقتدار بینالمللی و منطقهای و فشارهای اقتصادی گرفتار شده است.
گزارههای خبری:
1- طی هفته گذشته حدود ۳ میلیون نفر دیگر برای دریافت مزایای بیکاری در آمریکا ثبتنام کردهاند و شمار بیکاران در ایام کرونایی به بیش از ۴۲ میلیون نفر رسیده است. بااینوجود، شبکه CBS این آمار را نیز غیرواقعی خوانده و اعلام کرده است: «ناامنی غذایی در سراسر آمریکا، همانند ویروس در حال پخش شدن است. آمار واقعی بیکاری دو برابر آمار رسمی است.» تداوم این وضعیت در امریکا، سیل گرسنگان را روانه خیابانها خواهد کرد.
2- شاخوشانه کشیدنهای اقتصادی ترامپ به چین نیز این روزها گریبانش را گرفته است؛ واکنش دولتمردان چینی نسبت به این رفتارها روزبهروز تندتر میشود؛ در روزهای گذشته وزیر امور خارجه چین طی اقدامی بیسابقه اعلام کرد که این کشور در جنگ سرد با امریکا به سر میبرد و اقدامات تقابلی امریکا را بیپاسخ نخواهد گذاشت.
3- رفتار جمهوری اسلامی ایران در اعزام آشکار نفتکشهای خود به ونزوئلا نیز موجب تضعیف بیشازپیش حیثیت بینالمللی امریکا گردید و این بار رسانهها استیصال و درماندگی امریکا را به افکار عمومی جهان مخابره میکنند.
4- اظهارات جوزف بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا نیز در نوع خود جالبتوجه است؛ وی اخیراً خبر از پایان نظم تحت رهبری آمریکا در دنیا داده و پیشبینی کرده است که بعد از دوران کرونایی شاهد سر برآوردن قدرتهای جدید جهانی خواهیم بود.
5- تضادهای آشکار اجتماعی را نیز باید به لیست مصیبتهای اقتصادی، کاهش اقتدار جهانی و ناتوانی در مهار کرونا در امریکا اضافه کرد. چندپارگیهای جمعیتی نژادپرستانه و یا لیبرالیستی که محصول گفتمان سرمایهداری است، مدتهاست که سر باز کرده و هرازگاهی با اتفاقی جدید شعلهورتر میشود. یک نمونه آن همین اقدام غیرانسانی پلیس امریکا در کشتن شهروندی سیاه چهره است که اکنون ایالتهای مختلف امریکا را به آتشی از فریادهای دادخواهانه ستم دیدگان تبدیل کرده است.
گزاره تحلیلی:
واقعیت این روزهای امریکا چیزی نیست که از ابرقدرت جهان انتظار میرود. امروز این گفته که افول امریکا نزدیک شده است را نه صرفاً جمهوری اسلامی ایران، بلکه شخصیتهای مشهور اروپایی و اندیشمندان اتاق فکرهای امریکایی مطرح میکنند، پس لازم است واقعیتهای میدانی درست تحلیل شوند تا شاهد دیپلماسی هوشمندانه مطابق با واقعیتهای میدانی بود. شناخت درست صحنه کمک میکند که بدون چشمداشت کمک و یا هراس از هژمونی پوشالی آمریکا، تصمیمات درستی در عرصه سیاست خارجی کشورمان اتخاذ شود.
گل به خودی در زمان حمله‼️
🔻 #زمانه l بعد از قتل فجیع یک سیاه پوست آمریکایی که درجلو دوربین با خونسردی قابل تامل پلیس آمریکا انجام شد، این کشور با خروش مردمی روبرو شد. در این باب آنچه امروز در کشورمان بایستی اتفاق بیفتد واکنش مسئولان دولتی و پیوست رسانه ای مناسب نسبت به این موضوع است.
🔹آمریکایی ها همواره در دخالت های آشکار و پنهان سعی در آسیب رساندن به کشورمان با استاندارد دوگانه و بازی رسانه ای با واژه های نظیر حقوق بشر، دموکراسی، آزادی و.... دارند اما حالا که موضوع حقوق بشر بوجود آمده است و پای آمریکایی ها به میان است، مسئولان دولتی به جای واکنش متقابل و اعتراض اقدام به خودزنی می کنند و برخی در داخل اصرار دارند که به هر نحوی با پاک کردن این موضوع از ذهن افکارعمومی مردم را به سمت حوادث آبان ماه سال ۹۸ معطوف کنند.
🔹در همین رابطه، «رحمانی فضلی» وزیر کشور در این بحبوحه اقدام به صحبت درباره تعداد کشتهگان اعتراضات سال ۹۸ کرده و به درصدی از كشتهشدگان اشاره كرد كه نشان ميدهد اگر قرار بر اعلام رسمی اعداد و ارقام باشد احتمالا حدود ۲۰۰ تا ۲۵۰ نفر در جريان اعتراضات آبانماه ۹۸ كشته شدهاند
🔹روزنامه های اصلاح طلب هم که چندی است در برابر حوادثی که در داخل آمریکا می افتد سکوت اختیار کرده اند، در همین راستا به طور همه جانبه ظاهر شده و سعی می کنند این موضوع کهنه را دوباره داغ کنند.