پشت پرده توقیف ۴ نفتکش
⭕️آمریکا مدعی است 4 نفتکش ایرانی در مسیر ونزوئلا را توقیف کرده وبه سمت بندر هیستون درامریکا هدایت کرده است ایران منکر ماجراست و آن را جنگ روانی امریکا علیه ایران معرفی می کند.
⭕️این اقدام در واقع با این هدف صورت می پذیرد که نشان داه شود امریکا در اعمال تحریم هایش علیه ایران موفق است
⭕️ واقعیت آن است که امریکا کشتی های 4 گانه حامل نفت را در مسیر ونزوئلا توقیف کرده است اما نه کشتی های ایرانی و نه کشتی های حامل نفت ایران را.
⭕️ایران نفتش را فروخته، پولش را دریافت کرده و البته با کشتی های حامل نفت دیگران اساسا ارتباطی ندارد. ایران تا ترامپ را دق مرگ نکند ماجرا را رها نخواهد کرد.
سیدحسن نصرالله: آمریکا بعد از دوشیدن پولی، در حال دوشیدن سیاسی حکام عربی است
دبیر کل حزب الله:
🔹 ما از توافق امارات و اسرائیل غافلگیر نشدیم.
🔹 عادی سازی [میان این دو] وجود دارد و وزرای اسرائیلی به امارات سفر میکنند و در حوزههایی توافقهای همکاری وجود دارد.
🔹 آشکار کردن توافق این دو،ظاهرا نیاز آمریکا است که به سود ترامپ تمام شود.
🔹 زمان اعلام این توافق، دلیلی بر این است که برخی حکام عرب نوکر آمریکا هستند چرا که ترامپ دنبال دستاوردی در حوزه خارجی میگردد.
🔹 دنبالهروهای آمریکا در منطقه [حکام عرب] آمادهاند که این خدمت را به شخص ترامپ بکنند تا از آن در انتخابات استفاده کند.
🔹 این اقدام [امارات] خدمتی به نتانیاهو هم هست که در ضعیفترین حالت ممکن خود به سر میبرد. او که در چند پرونده متهم است میخواهد به مردم خود بگوید که این صلح و دستاورد تاریخی است.
🔹 در آستانه انتخابات آمریکا باید انتظار داشته باشیم که برخی کشورهای عربی دیگر نیز از توافق صلح با اسرائیل خبر بدهند تا وضعیت ترامپ در این انتخابات بهتر شود.
🔹 آمریکا در حال دوشیدن سیاسی رژیمهای عربی است همانطور که از حیث مالی و پولی آنان را دوشید.
🔹 اقدام رسانههای عربی در بزرگخواندن چیزی به نام خطر ایران، همهاش فریب برای صلح با اسرائیل است حال آنکه برای تماس محرمانه با ایران تلاش میکنند و آرزو میکنند به جایی برسند که همزمان با ایران و اسرائیل روابط خوبی داشته باشند.
🔹 اساسا اینکه نقابها کنار رود خوب است [تا چهره واقعی برخی حکام عربی رو شود] باید چهره دروغگوها و خائننان و کسانی که از پشت خنجر میزنند برای مردم روشن شود تا مردم دوست را از دشمن تشخیص دهند.
چرا سعیدحجاریان وارد کننده گندم شد؟!
یکی از موارد مهم در بحث جریان شناسی احزاب ایران ، تأمین مالی است.
معمولاً تأمین مالی احزاب در ایران ، از چند طریق انجام میشود که عبارتند:
۱- از طریق خود اعضاء
۲- از طریق کشورهای خارجی
۳- از طریق افراد ثروتمند
۴- از طریق دزدی ، چپاول و غارت!
در دولت سیدمحمد خاتمی و سپس در فتنه 88 بخشی از تأمین مالی احزاب و جریانهای دخیل در فتنه از طریق کشورهای بیگانه تأمین شد! لذا برخی از افرادی که از کشورهای بیگانه ، تحت عناوین مختلف پول دریافت کرده بودند ، به دادگاه احضار و بعضا بخاطر جاسوسی و ستون پنجم دشمن بر علیه کشور ، محاکمه و زندانی شدند.
دریافت پول از بیگانگان برای جریان فتنه ، اعتدال و اصلاح طلب گران تمام شد ولذا با پیروزی حسن روحانی در انتخابات ریاست جمهوری ، همانند منافقین خلق! سریعاً به مراکز تصمیمگیر و تصمیمساز نظام اسلامی در قوای مجریه و مقننه نفوذ کرده! و تامین مالی خود را از طریق دزدی چپاول و غارت بیت المال کلید زدند!
در دولت حسن روحانی:
۱- شوهر خانم معصومه ابتکار ، به بهانه بنزین آلوده واردات کننده بنزین شد!
۲- هفت تپه به یک جوان فتنهگر تحت عنوان خصوصی سازی تحویل شد!
۳- سعیدحجاریان وارد کننده گندم گردید!
۴- حسن روحانی و اسحاق جهانگیری با خالی کردن خزانه کشور ، بیش از ۶۰ تن سکه و ۱۸ میلیارد دلار را به احزاب و افراد دوست ، فامیل و همسوی خود دادند!
۵- دهها میلیارد از منابع بانکها به احزاب و افراد همسوی با دولت حسن روحانی بدون دریافت وثیقه پرداخت گردید ، که بعضا متواری هستند!
آری؛
احزاب فتنهگر و برانداز در دولت حسن روحانی ، به دزدی ، چپاول و غارت بیت المال لباس قانون پوشاندند و تحت عناوین خصوصی سازی ، دریافت تسهیلات ریالی و ارزی ، خرید سکه ، واردات کالای اساسی به اقدات خود ادامه داده و میدهند!
نکته مهم!
وقتی رئیس کمیته بودجه شورای شهر تهران ، "وجود انبار نفت در داخل بافت مسکونی شهران را فاجعهای دهشتناکتر از بیروت میداند" ، بدانیم که یک اقدام شیطنتآمیز پروپاگاندای ستون پنجم دشمن است ، تا با تحلیل قلابی و جنگ ادارکی ، واردات گندم توسط سعیدحجاریان را در حاشیه قرار دهد!
تهدید مجدد آمریکا
🔹آمریکا تاکید کرده است که، پس از ناکامی در تصویب تحریمهای تسلیحاتی ایران در شورای امنیت، با استناد به برجام (علی رغم خروج خود از آن) مکانیسم ماشه را فعال خواهد کرد و به این ترتیب تمامی تحریمهای سازمان ملل علیه ایران را باز میگرداند. با این حال، بسیاری از حقوقدانان بینالمللی میگویند این اقدام آمریکا وجهه قانونی ندارد.
🔹بر اساس توافق هستهای ایران، تحریم تسلیحاتی سازمان ملل علیه تهران در اکتبر (مهر) سال میلادی جاری به پایان میرسد. مقامات دولتی آمریکا مدعی هستند دونالد ترامپ، رئیس جمهور این کشور با خروج از برجام، آن را نقض نکرده و همچنان میتوانند به عنوان یکی از طرفهای آن به بندهای مندرج در این توافق برای تمدید تحریم تسلیحاتی ایران متوسل شود. آنها امیدوارند با توسل به بند موسوم به مکانیسم ماشه یا سازوکار حل اختلافات بتوانند تحریمهای تسلیحاتی علیه ایران را تمدید کنند.
| مڪانیسم ماشه در برجام به چه معناست؟
🔻 #زمـانـه| مڪانیسم ماشه (Snapback) در راستای حلاختلاف پیش بینی شده در برجام، فرآیندی است که اگر یکی از طرفهای برجام به این جمعبندی برسد که طرف دیگر به تعهدات ذکر شده در این توافق پایبند نیست، میتواند به کمیسیون مشترک شکایت کند.
🔹 این کمیسیون، در چارچوب برجام و با هدف نظارت بر اجرای آن تاسیس شده است. اگر در بازه زمانی ۳۵ روزه، موضوع شکایت آنگونه که شاکی میخواهد حل و بررسی نشود، شاکی میتواند موضوع حل نشده را به عنوان دلیلی برای توقف اجرای تعهدات برجام در نظر بگیرد. همچنین شاکی می تواند با آگاهسازی شورای امنیت سازمان ملل درباره حل نشدن موضوع شکایت، عدم اجرای چشمگیر آن را متضمن شود. پس از آن، شورای امنیت نیز ۳۰ روز فرصت دارد تا درباره استمرار تعلیق تحریمها یا بازگرداندن آنها قطعنامه صادر کند.
🔹 اگر در این مدت، شورای امنیت نتواند در این خصوص قطعنامه صادر کند، تمام تحریمهای شورای امنیت سازمان ملل که قبل از برجام برقرار شده بودند، به طور اتوماتیک بازمیگردند. به این ساز و کار، مکانیسم ماشه (Snapback) یا بازگشت سریع تحریمها هم میگویند.
🔹 نکته مهم این ساز و کار، این است که بازگشت تحریمها، قابل وتو نیست بلکه «عدم بازگشت تحریم ها» قابلیت وتو دارد. یعنی رای گیری برای «بازگشت تحریم ها» انجام نمی شود بلکه برای «ادامه تعلیق تحریم ها» انجام می شود که حتی اگر شورا به آن رای ندهد، یک عضو دارای حق وتو می تواند رای را وتو کرده و عملا تحریم ها بازگردند!
توافق ایران وچین.pptx
8.87M
پاوریوینت سیر روند توافق ایران وچین ومسایل روز کشور
پیشنهاد عباس عبدی:سمت رئیس جمهور را حذف کنید تا مجبور نباشید 4یا8سال تحملش کنید
🔹اگر به جای انتخابات غیر راهگشای سال بعد، نهاد نخستوزیری را در قانون زنده کنند، خیلی بهتر است. حداقل رییسجمهور منتخب و دولت او 4 یا 8 سال روی دست ساختار نمیماند. به نحوی که نه میتوانند آن را قورت دهند و نه میتوانند آن را بالا بیاورند.ولی نخستوزیری این مشکل را ندارد
🔹میتوان هر ماه یا هر سال یک نخستوزیر جوان و زبده و انقلابی را امتحان کرد و پس از مدتی، یا تجربه کسب میکنند و پیچ و خم کارها دست آنان میآید و مشکلات حل میشود. اگر هم نتوانستند مثل آب خوردن میتوان او را تغییر داد/ اعتماد
درباره رای سه کشور اروپایی
🔸ماجرای رای نیاوردن قطعنامه پیشنهادی آمریکا در شورای امنیت را چگونه باید تحلیل کرد؟ از پانزده عضو شورای امنیت، فقط چین و روسیه بودند که با قطعنامه مخالفت کردند.
🔸این دو کشور تهدید کرده بودند که حتی در صورت تصویب قطعنامه پیشنهادی، آن را وتو خواهند کرد. اما انگلیس و فرانسه و آلمان، حاضر به مخالفت با عهد شکنی آمریکا نشدند و صرفا رای ممتنع دادند.
🔸اگر کسی می خواهد تفاوت و علت ترجیح چین و روسیه بر سه کشور اروپایی را بفهمد، نوع رای هر یک از دو طرف به اندازه کافی گویاست.
🔸طبق توافق برجام و قطعنامه 2231، تحریم تسلیحاتی ایران باید 27 مهر ماه امسال به پایان برسد و بنابراین شیطنت آمریکا برای تمدید این تحریم -آن هم در حالی که توافق و قطعنامه را زیر پا گذاشته- اقدامی گزافه و باطل است.
🔸در اصل، درست این بود که تروئیکای اروپایی، از شورای امنیت می خواستند نشست رسمی برگزار کند تا آمریکا را به خاطر نقض صریح قطعنامه 2231 محاکمه و مواخذه آمریکا کنند. اما آنها حتی با عهدشکنی جدید این رژیم یاغی مخالفت نکردند.
🔸این، سند دیگری بر خباثت اروپاست. آنها ماه گذشته، با وجود ادعای بسته شدن پرونده موسوم به PMD در برجام، قطعنامه ای ضد ایرانی را به آژانس بردند و به تصویب رساندند تا مستمسکی برای دعاوی بعدی آمریکا باشد.
🔸اما فراتر از دو خیانت اروپا در رای ممتنع دیروز و قطعنامه ضد ایرانی آژانس، باید عنایت داشت که هدف ایران از انعقاد برجام -چنان که بارها از سوی آقای روحانی تصریح شد- لغو تحریم های مالی و بانکی و نفتی بوده و نه تحریم تسلیحاتی، که حاشیه ای بر اصل توافق است.
🔸اروپا در اینجا مرتکب خیانت شد. اما اکنون با استفاده از فشار های پلیس بد (آمریکا)، سعی می کند نقش پلیس خوب را اجرا کند و ایران را به تنازل از حداقل حقوق خود در برجام وادار نماید.
🔸آنها ادعا می کنند ایران برای برخورداری از حداقل حقوق (نسیه!) خود در برجام، باید تغییرات در برجام و تمدید برخی محدودیت ها را در کنار مذاکره برای قبول محدودیت های جدید نظامی و منطقه ای بپذیرد!
🔸این همان چیزی است که ترامپ با زور گویی می خواهد و دموکرات ها (چه در دولت اوباما و چه اکنون با نامزدی بایدن) با فریبکاری و پشت هم اندازی دنبالش بوده اند.
🔸برجام -با همه خسارت هایش برای ما- توافقی منعقد شده است و امکان زدن تبصره و حاشیه جدید برای این که به غرب به حداقل تعهداتش عمل کند، وجود ندارد.
🔸تروئیکای اروپایی برای چندمین بار رفوزه شد و حال آن که اگر استقلال رای داشتند و منافع خود را پیگری می کردند، می توانستند مانند چین و روسیه با عهد شکنی آمریکا مخالفت کنند.
🔸اروپایی ها دیروز ثابت کردند که حاضر نیستند حداقل حقوق ایران را به رسمیت بشناسند. آنها اگر به اجرای یکطرفه برجام نیاز نداشتند، به قطعنامه رای مثبت می دادند و اگر چنین نکردند، صرفا برای حفظ خط یکطرفه شده برجام و استفاده از در فریبکاری های آینده است.
🔸رای مثبت آنها همچنین، شورای امنیت را هم به خاطر پایبند نبودن به قطعنامه خودش، بی اعتبار تر از گذشته می کرد؛ و این در حالی بود که می دانستند قطعنامه آمریکا قطعا توسط روسیه و چین و تو خواهد شد.
بعد از سکوت در برابر کودککشی سعودی در یمن، حمایت عبدالحمید از داعش چینی!
🔻امام جمعه اهل سنت زاهدان:
🔹متأسفانه اقلیت مسلمان «اویغور» و برخی دیگر از اقوام مسلمان در ترکستان شرقی چین تحت ظلم قرار دارند
🔹گمان ما این بود که دولت چین از بیماری کرونا که ابتدا از این کشور سرچشمه گرفت درس عبرت میگیرد، اما متأسفانه اینگونه نشد
🔹مسئولان ما درحال امضای قرارداد طولانیمدت با چین هستند، اگرچه ملت نسبت به آینده این قراردادها نگرانند، اما مسئولین نباید مقابل این ظلم چین ساکت بنشینند
📌پ.ن: فارغ از اینکه عبدالحمید تا کنون درباره کودککشی سعودیها در یمن، چنین مواضعی نگرفته، اظهارات همجهت او با رسانههای غربی در دفاع از گروه تجزیهطلب داعش چینی در نوع خود جالب توجه است
کار فرهنگی در تونل وحشت!!
در شب اول اسرا را وارد اردوگاهی می کردند که به تونل وحشت معروف بود، شکنجه گر عراقی چنان با باطوم به کمر اسرا می زد که کمر کاملا خم می شد. آیا اصلا می توانید تصور کنید که این ضربه تا چه حدی محکم بود که کمر را خم می کرد؟!
من که شیمیایی هم شده بودم، با وارد شدن ضربه، نفس کم می آوردم و همه چیز پیش چشمان من تاریک می شد. یکی از شکنجه گرهای عراقی به نام عدنان، به شدت ظالم بود و همیشه اسرا را با کابل و باطوم می زد، فحاشی می کرد و به حضرت امام خمینی (ره) توهین می کرد.
شهید مهندس حاج اسدالله خالدی که همرزم شهید بهشتی بود و هر دوی آنها، انجمن اسلامی خارج از کشور را راه اندازی کرده بودند، آن زمان همراه ما در اسارت بود و با زبان انگلیسی، فارسی و آلمانی با این شکنجه گرها به خصوص عدنان صحبت می کرد، تا اینکه عدنان رام شد! اصلا نمی توان باور کرد که چگونه عدنان وحشی رام شد به طوری که او قبل از آزادی ما گریه می کرد و می گفت؛ من هم دوست دارم با شما به ایران بیایم. فقط تصور کنید از نظر فرهنگی، چه فعالیت هایی صورت گرفت که این عراقی مزدورِ وحشی، شب ها برای خواندن نماز شب، پشت در آسایشگاه ما می آمد. حتی رفتار ما باعث شد یک سرباز عراقی به نام عوض چنان تغییر رفتار داد که شب ها می آمد و به من قرآن می داد بخوانم. گاهی حتی این سربازان، توسط فرمانده هایشان توبیخ می شدند.
با رفتن تحریمهای تسلیحاتی، چه خواهد شد؟
🔻 #زمـانـه| شورای امنیت سازمان ملل سال ۲۰۰۷ تحریمهای تسلیحاتی علیه ایران را اعمال کرد. این تحریمها اواسط اکتبر طبق توافق ۵+۱ منقضی میشود.
🔹انقضای تحریم تسلیحاتی به چه معناست؟ یعنی ایران از اواخر مهر امسال میتواند از هر که دوست داشت سلاح بخرد یا به هر که دوست داشت سلاح متعارف بفروشد.
🔹گرچه آمریکا از برجام خارج شده، تهدید کرده که با تمدید نشدن تحریمهای تسلیحاتی، از بندی در برجام برای بازگشت همه تحریمهای سازمان ملل علیه ایران استفاده خواهد کرد. اما چطور؟
🔹 برای فعالسازی مکانیسم ماشه آمریکا باید شکایتی را علیه ایران درباره نقض برجام به شورای امنیت ببرد. سپس شورای امنیت باید ظرف ۳۰ روز درباره قطعنامهای برای ادامه معافیت تحریمی ایران تصمیمگیری کند. اگر این قطعنامه تا مهلت مقرر ارایه نشود، همه تحریمهای سازمان ملل که قبل از سال ۲۰۱۵ برقرار بود، به طور خودکار بازمیگردد.
🔹 برخی دیپلماتها میگویند آمریکا میتواند شکایتش را تا هفته دیگر مطرح کند، برخی هم معتقدند چون آمریکا از برجام خارج شده به لحاظ قانونی نمیتواند با استناد به بندی در برجام کل تحریمها را بازگرداند.
وعدههای سرخرمن!
جریان تحریف به دنبال آن است که با ابزار مذاکره، کشور را مجدداً معطل وعدههای سرخرمن آمریکا نگه دارد. روزنامه آرمان در مطلبی با عنوان «ماجرای میانجیگری آلمان چیست؟» نوشت: پیشنهادات (کاهش توان موشکی) و رعایت حقوق بشر و کاهش دخالت در منطقه است که از سوی آلمان ارائه شد. این امر ممکن است بهانهای به دست سه کشور اروپایی دهد. اتحادیه اروپا اگر اینستکس را هم راهاندازی کند، ایران باید تعهداتی را انجام دهد. ما نمیتوانیم در نقطه صفر باقی بمانیم». «سعید حجاریان» در روزهای گذشته، در اظهارنظری مشابه گفته بود: «در الگوی مذاکره با خارج، ابتدا باید پذیرفت بر نفس مذاکره ایرادی مترتب نیست، چه با جمهوریخواهان چه با دموکراتها». این عده تأکید دارند که وضع اقتصادی اسفناک است و برای خروج از این وضعیت، چارهای جز مذاکره با آمریکا نیست! کارشناسان و صاحبنظران اقتصادی بارها تأکید کردهاند که تحریمها حداکثر ۲۰ الی ۳۰ درصد در ایجاد وضع موجود اقتصادی سهیم است و ۷۰ الی ۸۰ درصد علت وضع موجود، سوء مدیریت در حوزه اجرایی است. دلار ۲۵ هزارتومانی و پراید ۹۰ میلیونی و سکه ۱۱ میلیونی و افزایش ۶ برابری قیمت مسکن همگی میوههای برجام است و نشاندهنده آن است که مذاکره با آمریکا هیچگاه به فتح الفتوح اقتصادی ختم نشده و بلکه به کوچک شدن سفره مردم منتهی میشود.