eitaa logo
خط هدایت( امید به آینده)
463 دنبال‌کننده
6.2هزار عکس
4.8هزار ویدیو
408 فایل
ادمین @hamidi313
مشاهده در ایتا
دانلود
درباره رای سه کشور اروپایی 🔸ماجرای رای نیاوردن قطعنامه پیشنهادی آمریکا در شورای امنیت را چگونه باید تحلیل کرد؟ از پانزده عضو شورای امنیت، فقط چین و روسیه بودند که با قطعنامه مخالفت کردند. 🔸این دو کشور تهدید کرده بودند که حتی در صورت تصویب قطعنامه پیشنهادی، آن را وتو خواهند کرد. اما انگلیس و فرانسه و آلمان، حاضر به مخالفت با عهد شکنی آمریکا نشدند و صرفا رای ممتنع دادند. 🔸اگر کسی می خواهد تفاوت و علت ترجیح چین و روسیه بر سه کشور اروپایی را بفهمد، نوع رای هر یک از دو طرف به اندازه کافی گویاست. 🔸طبق توافق برجام و قطعنامه 2231، تحریم تسلیحاتی ایران باید 27 مهر ماه امسال به پایان برسد و بنابراین شیطنت آمریکا برای تمدید این تحریم -آن هم در حالی که توافق و قطعنامه را زیر پا گذاشته- اقدامی گزافه و باطل است. 🔸در اصل، درست این بود که تروئیکای اروپایی، از شورای امنیت می خواستند نشست رسمی برگزار کند تا آمریکا را به خاطر نقض صریح قطعنامه 2231 محاکمه و مواخذه آمریکا کنند. اما آنها حتی با عهدشکنی جدید این رژیم یاغی مخالفت نکردند. 🔸این، سند دیگری بر خباثت اروپاست. آنها ماه گذشته، با وجود ادعای بسته شدن پرونده موسوم به PMD در برجام، قطعنامه ای ضد ایرانی را به آژانس بردند و به تصویب رساندند تا مستمسکی برای دعاوی بعدی آمریکا باشد. 🔸اما فراتر از دو خیانت اروپا در رای ممتنع دیروز و قطعنامه ضد ایرانی آژانس، باید عنایت داشت که هدف ایران از انعقاد برجام -چنان که بارها از سوی آقای روحانی تصریح شد- لغو تحریم های مالی و بانکی و نفتی بوده و نه تحریم تسلیحاتی، که حاشیه ای بر اصل توافق است. 🔸اروپا در اینجا مرتکب خیانت شد. اما اکنون با استفاده از فشار های پلیس بد (آمریکا)، سعی می کند نقش پلیس خوب را اجرا کند و ایران را به تنازل از حداقل حقوق خود در برجام وادار نماید. 🔸آنها ادعا می کنند ایران برای برخورداری از حداقل حقوق (نسیه!) خود در برجام، باید تغییرات در برجام و تمدید برخی محدودیت ها را در کنار مذاکره برای قبول محدودیت های جدید نظامی و منطقه ای بپذیرد! 🔸این همان چیزی است که ترامپ با زور گویی می خواهد و دموکرات ها (چه در دولت اوباما و چه اکنون با نامزدی بایدن) با فریبکاری و پشت هم اندازی دنبالش بوده اند. 🔸برجام -با همه خسارت هایش برای ما- توافقی منعقد شده است و امکان زدن تبصره و حاشیه جدید برای این که به غرب به حداقل تعهداتش عمل کند، وجود ندارد. 🔸تروئیکای اروپایی برای چندمین بار رفوزه شد و حال آن که اگر استقلال رای داشتند و منافع خود را پیگری می کردند، می توانستند مانند چین و روسیه با عهد شکنی آمریکا مخالفت کنند. 🔸اروپایی ها دیروز ثابت کردند که حاضر نیستند حداقل حقوق ایران را به رسمیت بشناسند. آنها اگر به اجرای یکطرفه برجام نیاز نداشتند، به قطعنامه رای مثبت می دادند و اگر چنین نکردند، صرفا برای حفظ خط یکطرفه شده برجام و استفاده از در فریبکاری های آینده است. 🔸رای مثبت آنها همچنین، شورای امنیت را هم به خاطر پایبند نبودن به قطعنامه خودش، بی اعتبار تر از گذشته می کرد؛ و این در حالی بود که می دانستند قطعنامه آمریکا قطعا توسط روسیه و چین و تو خواهد شد.
بعد از سکوت در برابر کودک‌کشی سعودی در یمن، حمایت عبدالحمید از داعش چینی! 🔻امام جمعه اهل سنت زاهدان: 🔹متأسفانه اقلیت مسلمان «اویغور» و برخی دیگر از اقوام مسلمان در ترکستان شرقی چین تحت ظلم قرار دارند 🔹گمان ما این بود که دولت چین از بیماری کرونا که ابتدا از این کشور سرچشمه گرفت درس عبرت می‌گیرد، اما متأسفانه اینگونه نشد 🔹مسئولان ما درحال امضای قرارداد طولانی‌مدت با چین هستند، اگرچه ملت نسبت به آینده این قراردادها نگرانند، اما مسئولین نباید مقابل این ظلم چین ساکت بنشینند 📌پ.ن: فارغ از اینکه عبدالحمید تا کنون درباره کودک‌کشی سعودی‌ها در یمن، چنین مواضعی نگرفته، اظهارات هم‌جهت او با رسانه‌های غربی در دفاع از گروه تجزیه‌طلب داعش چینی در نوع خود جالب توجه است
کار فرهنگی در تونل وحشت!! در شب اول اسرا را وارد اردوگاهی می کردند که به تونل وحشت معروف بود، شکنجه گر عراقی چنان با باطوم به کمر اسرا می زد که کمر کاملا خم می شد. آیا اصلا می توانید تصور کنید که این ضربه تا چه حدی محکم بود که کمر را خم می کرد؟! من که شیمیایی هم شده بودم، با وارد شدن ضربه، نفس کم می آوردم و همه چیز پیش چشمان من تاریک می شد. یکی از شکنجه گرهای عراقی به نام عدنان، به شدت ظالم بود و همیشه اسرا را با کابل و باطوم می زد، فحاشی می کرد و به حضرت امام خمینی (ره) توهین می کرد. شهید مهندس حاج اسدالله خالدی که همرزم شهید بهشتی بود و هر دوی آنها، انجمن اسلامی خارج از کشور را راه اندازی کرده بودند، آن زمان همراه ما در اسارت بود و با زبان انگلیسی، فارسی و آلمانی با این شکنجه گرها به خصوص عدنان صحبت می کرد، تا اینکه عدنان رام شد! اصلا نمی توان باور کرد که چگونه عدنان وحشی رام شد به طوری که او قبل از آزادی ما گریه می کرد و می گفت؛ من هم دوست دارم با شما به ایران بیایم. فقط تصور کنید از نظر فرهنگی، چه فعالیت هایی صورت گرفت که این عراقی مزدورِ وحشی، شب ها برای خواندن نماز شب، پشت در آسایشگاه ما می آمد. حتی رفتار ما باعث شد یک سرباز عراقی به نام عوض چنان تغییر رفتار داد که شب ها می آمد و به من قرآن می داد بخوانم. گاهی حتی این سربازان، توسط فرمانده هایشان توبیخ می شدند.
با رفتن تحریم‌های تسلیحاتی، چه خواهد شد؟ ‌ 🔻 | ⁩شورای امنیت سازمان ملل سال ۲۰۰۷ تحریم‌های تسلیحاتی علیه ایران را اعمال کرد. این تحریم‌ها اواسط اکتبر طبق توافق ۵+۱ منقضی می‌شود. ‌ ⁦🔹⁩انقضای تحریم تسلیحاتی به چه معناست؟ یعنی ایران از اواخر مهر امسال می‌تواند از هر که دوست داشت سلاح بخرد یا به هر که دوست داشت سلاح متعارف بفروشد. ‌ ⁦🔹⁩گرچه آمریکا از برجام خارج شده، تهدید کرده که با تمدید نشدن تحریم‌های تسلیحاتی، از بندی در برجام برای بازگشت همه تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران استفاده خواهد کرد. اما چطور؟ ‌ ⁦🔹⁩ برای فعال‌سازی مکانیسم ماشه آمریکا باید شکایتی را علیه ایران درباره نقض برجام به شورای امنیت ببرد. سپس شورای امنیت باید ظرف ۳۰ روز درباره قطعنامه‌ای برای ادامه معافیت تحریمی ایران تصمیم‌گیری کند. اگر این قطعنامه تا مهلت مقرر ارایه نشود، همه تحریم‌های سازمان ملل که قبل از سال ۲۰۱۵ برقرار بود، به طور خودکار بازمی‌گردد. 🔹 برخی دیپلمات‌ها می‌گویند آمریکا می‌تواند شکایتش را تا هفته دیگر مطرح کند، برخی هم معتقدند چون آمریکا از برجام خارج شده به لحاظ قانونی نمی‌تواند با استناد به بندی در برجام کل تحریم‌ها را بازگرداند.
وعده‌های سرخرمن! جریان تحریف به دنبال آن است که با ابزار مذاکره، کشور را مجدداً معطل وعده‌های سرخرمن آمریکا نگه دارد. روزنامه آرمان در مطلبی با عنوان «ماجرای میانجیگری آلمان چیست؟» نوشت: پیشنهادات (کاهش توان موشکی) و رعایت حقوق بشر و کاهش دخالت در منطقه است که از سوی آلمان ارائه شد. این امر ممکن است بهانه‌ای به دست سه کشور اروپایی دهد. اتحادیه اروپا اگر اینستکس را هم راه‌اندازی کند، ایران باید تعهداتی را انجام دهد. ما نمی‌توانیم در نقطه صفر باقی بمانیم». «سعید حجاریان» در روزهای گذشته، در اظهارنظری مشابه گفته بود: «در الگوی مذاکره با خارج، ابتدا باید پذیرفت بر نفس مذاکره ایرادی مترتب نیست، چه با جمهوری‌خواهان چه با دموکرات‌ها». این عده تأکید دارند که وضع اقتصادی اسفناک است و برای خروج از این وضعیت، چاره‌ای جز مذاکره با آمریکا نیست! کارشناسان و صاحب‌نظران اقتصادی بارها تأکید کرده‌اند که تحریم‌ها حداکثر ۲۰ الی ۳۰ درصد در ایجاد وضع موجود اقتصادی سهیم است و ۷۰ الی ۸۰ درصد علت وضع موجود، سوء مدیریت در حوزه اجرایی است. دلار ۲۵ هزارتومانی و پراید ۹۰ میلیونی و سکه ۱۱ میلیونی و افزایش ۶ برابری قیمت مسکن همگی میوه‌های برجام است و نشان‌دهنده آن است که مذاکره با آمریکا هیچ‌گاه به فتح الفتوح اقتصادی ختم نشده و بلکه به کوچک شدن سفره مردم منتهی می‌شود.
هدایت شده از افول آمریکا و تمدن غرب و استکبارستیزی
10.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍃🌼 إِنَّ الْبَاطِلَ كَانَ زَهُوقًا🌼🍃 ☄ آمریکا رو به افول است. 🕯 این را بدانند همه. 🧿 شکست تاریخی آمریکا در شورای امنیت سازمان ملل متحد مبارک باد. 🆔 @gh_karimi
🌍🇮🇷ادعای سعید حجاریان و تاجیک: شکل دادن نظر مردم برای ما از شکل دادن خمیر بازی کودکان ساده تر است! سعید حجاریان، محمدرضا تاجیک، مصطفی تاجزاده و تعدادی دیگر در گعده ای در منزل عبدالله نوری در رابطه با انتخابات ۱۴۰۰ جمع شده و هر کدام تحلیل خود را از شرایط و براورد خود را از آینده اعلام داشتند. در این گعده که به ضیافت شام عبدالله نوری خاتمه یافت، سعید حجاریان گفت: سوق دادن مردم به سمت کاندیدای مورد نظر ما از شکل دادن خمیر بازی بچه ها راحت تر است. الان آقای عارف و آقای لاریجانی را مطرح می کنند و می گویند که محبوبیت مردمی ندارند و نچسب هستند. من این را قبول دارم و بر خلاف آقای تاجیک نظرم این است که آقای عارف نه تنها محبوب نیست بلکه کارآمد هم نیست و شجاعت یک رئیس جمهور را ندارد. اما نکته ای که می خواهم یادآوری کنم این است که مگر روحانی شناخته شده بود و محبوبیت داشت؟ اصولا فردی مثل روحانی شاید حائز منفوریت باشد ولی هیچ وقت محبوب نیست. یک آخوندِ عمامه سفیدِ چاقِ تحصیل کرده در انگلیس! اما ما چه کردیم؟ همین آدم منفور را رئیس جمهور کردیم. آقای خاتمی آمد به میدان، مرحوم هاشمی آمد به میدان، آقای سید حسن آمد به میدان، حتی فردی مثل ناطق نوری هم برخلاف انتظار آمد به میدان. بازیگران و هنرپیشه ها که الان می بینم هی به اینها می گویند سلبریتی دولیبریتی اینها آمدند به میدان. دختران جوان ماتیک مالیده در خیابان راه افتادند. اینها سرمایه های اجتماعی ما هستند که مردم را تسخیر می کنند. ما با همین ها می توانیم آدم خشک و نچسبی مثل لاریجانی را رئیس جمهور کنیم. من با این بچه هایی که آمده اند مخالفم. بعضی ها به جهت صغر سن رد خواهند شد. بعضی ها اصلا آدم این کار نیستند. حالا دوستان آمدند و گفتند ۴ سال است روی اجتماعی سازی وزیر ارتباطات کار می کنند و البته گزارش طولانی بود و هزینه هایی کرده بودند. اما اگر همین فرد رد شود چه ؟ در ادامه محمدرضا تاجیک به شکل دهی افکارعمومی توسط اصلاح‌طلبان اشاره کرد و گفت الگوی ما در این رابطه انتخابات سال ۹۲ است و من با حاج سعید موافقم.
تهدید نظام توسط عطریانفر محمد عطریانفر، از دستگیرشدگان فتنه 88 و عضو ارشد حزب کارگزاران سازندگی طی یادداشتی در شماره شنبه گذشته روزنامه آرمان ملی نوشته است: "نقش چهره‌های شاخص اصلاح‌طلب در چنین شرایط مصیبت‌باری (اشاره به شرایط روز کشور!) نقش سازمانی و تشکیلاتی نیست چون تشکیلات قدرت شکل‌گیری ندارد و عموما نیروهای کلیدی اصلاح‌طلب با جامعه سخن می‌گویند و پیام ناراحتی خود را به جامعه منتقل می‌کنند. و می‌گویند چون نظام سیاسی و نهادهای رسمی حقوق برابری برای ما قائل نیست و رقیب ما سهم معادلی برای ما در نظر نگرفته و نیروهای ما رد صلاحیت می‌شوند ما مجبور به سخن گفتن مستقیم با جامعه هستند -هستیم- و جامعه بر اساس وضعیت شاید برخی از پیام‌های کاریزماتیک را دریافت کند و گوش خود را به سمت مطلوبات و نظر آن شخصیت جهت بدهد. " *اگرچه عطریانفر تقلا کرده حرف اصلی خود را در لفافه بگوید اما او باید به این سوال پاسخ دهد که منظورش از "دریافت پیامهای کاریزما از سوی جامعه و توجه مردم به این پیامها"! دقیقا چه بوده است!؟ زیرا این حرف به معنی تصویر کردن شرایط انقلاب برای کشور و اخذ موضع تشویق‌آمیز از سوی کسانی مثل عطریانفر است... بله! کسانی از مردم در هر عصری و در هر حکومتی ممکن است به مانند آن افسانه اروپایی به صدای نیلبک کسی گوش بدهند و بسا که دچار آسیبهای فراوانی هم بشوند. و این وظیفه رجال و احزاب سیاسی است که از نیک و بد با جامعه حرف بزنند و خیر و شرّ را با مردم تبیین کنند! اما شاهدیم که آقای عطریانفر به جای عمل به این وظیفه سیاسی خود و با اینکه به دلیل رأفت نظام در سال 88 نیز بیش از دیگران مدیون حکومت ولایت فقیه است؛ ولی ترجیح داده مثل دوستانش در هسته سخت اصلاحات به "فردای براندازی" بیاندیشد و به جای اینکه از راه صلاح و فلاح با جامعه سخن بگوید؛ در پشت چکش زنگ "صدای انقلاب"! قرار گیرد. دقت شود وضعیت مصیبت‌باری که عطریانفر مدعی آنست! وضعیتی است که تماما ثمره ناکارآمدی های دولت اصلاح طلبان و القائات آنها در زمینه سیاه نمایی از فضای کشور، بزرگنمایی از مشکلات و دور کردن راه حل معجزه گون "صندوق رأی" از پیش چشم مردم است. جالب است که امثال عطریانفر به جای اینکه در مقطع کنونی از مردم عذرخواهی کنند؛ تلویحا از مقولاتی مثل انقلاب و اغتشاش خیابانی (که ثمره گوش دادن به حرف انسان های نانجیب است) سخن می گویند و نقش خود در قبال وضع موجود را نیز تکذیب میکنند! منبع:مشرق
هدایت شده از خبرگزاری فارس
طرح دو فوریتی خروج از برجام کلید خورد 🔹سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس: از آنجاییکه ادامه حضور در برجام با بازگشت قطعنامه‌های شورای امنیت خالی از هر نفعی است، طرح دوفوریتی «خروج خودکار از برجام در صورت فعال‌سازی مکانیسم ماشه» را پیشنهاد کردیم. @Farsna
شاهمحمد س: ⭕️در ، چه كسانى بايد ميدان بيايند؟ 🔷حرکت این انقلاب اسلامی ایران تمام ناشدنی است و حالا یک‌گوشه از این لشکر انقلاب من و شما هستیم. این قطره‌ها من و شما هستیم که در کنار هم به دریای طوفانی در مقابل دشمنانمان تبدیل‌شده‌ایم و توانستیم در مقابل دشمن تا دندان‌ مسلح و مجهز بایستیم. 🔷دشمن این انقلاب می‌داند که به‌وسیله جنگ نظامی نمی‌تواند بر ما غلبه کند پس می‌خواهد به‌وسیله این قطره‌های دریا شده را با تفرقه، فحشای مجازی، مادی‌گرایی، به بخار آبی تبدیل کند که هیچ کاری از دست او برنمی‌آید تا بتواند این حرکت عظیم انقلاب را بگیرد. 💠 در باب می‌فرمایند: «ما بايد اين را به‏ روشنى بشناسيم و بشناسانيم؛ وظيفه ‏ى ما اين است. امروز جنگ نظامى با ما خيلى محتمل نيست - نمى‏ گوئيم بكلى منتفى است، اما خيلى محتمل نيست - لكن جنگى كه وجود دارد، از جنگ نظامى اگر خطرش بيشتر نباشد، كمتر نيست؛ اگر احتياط بيشترى نخواهد، كمتر نمى‏ خواهد. در جنگ نظامى دشمن به سراغ سنگرهاى مرزى ما مى ‏آيد، مراكز مرزى ما را سعى مى ‏كند منهدم بكند تا بتواند در مرز نفوذ كند؛ در و آنچه كه امروز به او جنگ نرم گفته مى‏ شود در دنيا، به سراغ مى ‏آيد كه آن‏ها را منهدم كند؛ به سراغ ، معرفتها، عزمها، پايه ‏ها و و يك كشور؛ دشمن به سراغ اين‏ها مى‏ آيد كه اين‏ها را منهدم بكند و را در تبليغات خود به نقاط ضعف تبديل كند؛ فرصتهاى يك نظام را به تهديد تبديل كند. اين كارهائى است كه دارند مى‏ كنند؛ در اين كار تجربه هم دارند، تلاش هم زياد دارند مى‏ كنند، ابزار فراوانى هم در اختيارشان هست. بايد و را بدانيم تا بتوانيم بر او فائق بيائيم. البته ما داريم، كمك غيبى داريم بدون شك؛ اين را انسان دارد مشاهده مى ‏كند؛ لكن ما مادامى كه ، آگاهانه در ميدان نباشيم، تدبير لازم را به كار نبريم، كمك الهى به سراغ ما نخواهد آمد.
هدایت شده از بصیرت
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔊پیام سردار یدالله جوانی معاون سیاسی سپاه به اولین رزمایش بصیرتی ثامن ✅در دهه ی پنجم انقلاب، مردم و نظام اسلامی در برابر جنگ ترکیبیِ هوشمند دست به مقاومت زده اند. ✅ مقاومت حداکثری نیازمند دو مقوله صبر و بصیرت است. ✅ جریان تحریف به دنبال اشتباه محاسباتی مردم هستند. ✅جریان تحریف با سیاه نمایی و بزرگ نمایی مشکلات به دنبال بدبین کردن مردم نسبت به نظام هستند. هادیان و مسئولان سیاسی بصیرتی شهید کمالی ✅‌‌کانال بصیرت را به بهترین دوستان و همکاران خود  سفارش کنید.💐 ┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄ 🇮🇷 @basirat_fa 🇮🇷www.basirat.ir
«اسنپ بک » فعال می‌شود؟‼️ 🔻 «مکانیسم ماشه» یا همان «اسنپ‌بک»، بخشی از سازوکار حل و فصل اختلافات در برجام یا به‌عبارت دیگر ساز و کار بازگشت تحریم‌های شورای امنیت ذیل قطعنامه‌های پیش از ۲۲۳۱ است. 🔹 به‌نظر می‌رسد واشنگتن به‌دنبال تفسیر مخدوش و کاملاً غلط از یک بند قطعنامه است و می‌خواهد بگوید به‌رغم اینکه در برجام حضور ندارد اما هنوز یکی از طرف‌های توافق است و این حق را دارد از مکانیسم ماشه استفاده کند. 🔹 این تفسیر آمریکایی‌ها البته از سوی دیگر اعضای برجام مورد پذیرش نبوده است و «برایان هوک» هم اذعان کرده استفاده از مکانیسم ماشه دیگر حق واشنگتن نیست. دیپلمات‌های اروپایی نیز معتقدند حرف‌ها و استدلال‌های مقام‌های آمریکایی خریدار چندانی در بین کشورهای جهان ندارد. اتحادیه اروپا رسما اعلام کرده است که آمریکا از برجام خارج شده و نمی‌تواند از «مکانیسم ماشه» استفاده کند 🔹 در این خصوص «حمید بعیدی‌نژاد» سفیر ایران در لندن گفت: همه اذعان دارند آمریکا به عنوان کشوری که از عضویت برجام خارج شده است حق توسل به مفاد برجام را ندارد. 🔹 اما لجاجت آمریکا برای اعلام یکجانبه اسنپ‌بک، بیش از آنکه واقعیت در صحنه را تغییر دهد، شورای امنیت را با یک آشوب و بی‌نظمی روبرو می‌کند. این اقدام آمریکا اعمال ضربه حیثیتی و سیاسی بر خود موجودیت شورای امنیت خواهد بود.