eitaa logo
خط هدایت( امید به آینده)
462 دنبال‌کننده
6.1هزار عکس
4.7هزار ویدیو
407 فایل
ادمین @hamidi313
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از محمود معلمی
21.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 واکنش حداد عادل به اظهارات فتاح رئیس بنیاد مستضعفان دربرنامه زنده تلوزیون @Farsna
🔴 «شرق»، پروژه انتخاباتی اصلاح‌طلبان را لو داد؛ بایدن پیروز شود، ظریف کاندیدا می‌شود! 🔻 این روزنامه در گزارشی با عنوان «آقای دیپلمات در قامت ریاست‌جمهوری؟» نوشت: 🔹 شاید بازی دنیا تغییر کرد! انتخابات آمریکا تأثیر بسیاری بر آرایش انتخاباتی خواهد داشت و شاید اگر ترامپ بازنده باشد، شانس اجماع بر سر فردی میانه‌رو کلید موفقیت خواهد بود 🔹 بقیه نامزدهای احتمالی اصلاح‌طلبان مانند جهانگیری یا هاشمی از هم‌اکنون بازی را به اصولگرایان باخته‌اند 🔹اصلاح‌طلبان با آمدن ظریف می‌توانند موازنه قدرت را به نفع خود تغییر دهند به همین دلیل، به‌طور قطع ظریف همچنان یک احتمال بسیار قوی برای انتخابات ۱۴۰۰ است و می‌تواند روحی تازه بر کالبد فرسوده اصلاح‌طلبان بدمد.
دستگیری سه معاند مرتبط با بی‌بی‌سی در استان اصفهان! 🔹 فرمانده انتظامی استان اصفهان: طی ۱۰ روز گذشته سه معاند که وابسته به خارج از کشور و دنباله رو اهداف آن‌ها بودند را دستگیر کرده‌ایم، یکی از این افراد یک خانم در شهرستان لنجان و مرتبط با بی‌بی‌سی فارسی بوده که به هنگام دستگیری، مستنداتی از وی بدست آمد. 🔹این خانم مستنداتی را آماده کرده بود که بعضا به شبکه بی‌بی‌سی و پایگاهی در کشور گرجستان فرستاده بود. البته تمامی این مستندات را از مساجد و هیأت مذهبی تهیه کرد و به دنبال آن بود تا ثابت کند منشا شیوع این ویروس منحوس در جامعه ما، افراد و مجامع مذهبی هستند. 🔹فرد دیگری در شهرستان تیران دستگیر و مستنداتی که آماده کرده بود، جمع آوری شده، همچنین مستنداتی به دست آمده که در حال شرب خمر با افراد اجنبی بوده است.
صحبت های جالب سفیر سابق ایران در روسیه از روابط راهبردی ایران و روسیه 🔻سنایی، سفیر سابق ایران در روسیه در گفتگو با «شرق»: 🔹 روسیه به‌صورت قطعی با صدور هرگونه قطع‌نامه تحریمی علیه ایران مخالف است 🔹در اینکه روسیه به‌صورت قطعی با صدور هرگونه قطع‌نامه تحریمی علیه ایران مخالف است، تردیدی نیست؛ قطع‌نامه‌ای یا هر شیوه‌ای که به دنبال تمدید تحریم تسلیحاتی ایران باشد، حتما مورد مخالفت چین و روسیه قرار خواهد گرفت 🔹نه‌تنها مخالفت روسیه و چین قطعی است بلکه جمع‌کردن ۹ رأی موافق برای آمریکا دشوار است 🔹کنفرانس‌های مطبوعاتی خانم زاخارووا (سخنگوی دستگاه دیپلماسی روسیه) در زمینه برجام و مسائل مرتبط با آن تفاوت زیادی با مواضع سخنگوی وزارت خارجه ایران ندارد. 🔹هیچ کشوری در منطقه به اندازه ایران با روسیه رویکرد مشترک ندارد.
«میشل عون» رئیس جمهور لبنان: در جنگ ۲۰۰۶ وظیفه من ایستادن در کنار حزب‌الله بود، زیرا من لبنانی هستم. ایستادگی مقابل تجاوزات اسرائیل وظیفه هر لبنانی است. 🔹حزب‌الله در بندر بیروت تسلیحاتی انبار نکرده بود و سید حسن نصرالله دبیرکل حزب‌الله لبنان خود به آن اشاره کرده است. 🔹 این فرضیه که انفجار بندر بیروت ناشی از انفجار انبار مهمات حزب‌الله بوده، "محال" است.
چرا بن علوی برکنار شد؟‼️ 🔻 | سلطان جدید عمان هیثم بن طارق امروز با ترمیم کابینه، یوسف بن علوی وزیر خارجه این کشور را برکنار کرد. بن علوی از سیاستمداران کهنه کار خاورمیانه است که ۲۳ سال وزیر خارجه کشورش و از طرفداران رابطه با اسرائیل بود. 🔹 احتمالا این برکناری محمل گمانه‌زنی‌های‌ ناظران منطقه‌ای و بین‌المللی قرار گیرد و دور از انتظار نیست که برخی در تفسیر آن، علت را تلاش سلطان جدید برای اعمال تغییراتی در سیاست خارجی سلطنت عمان بیان کنند و حتی ممکن است برخی این عزل را به تماس تلفنی وی و وزیر خارجه اسرائیل گابی اشکنازی ربط دهند و این گونه بیان شود که سلطان هیثم مخالف روابط با تل آویو است. 🔹 واقعیت اما این است که تغییرات در کابینه عمان از جمله برکناری بن علوی نشان از تحولاتی در رویکرد سیاست خارجی عمان نیست و بعید است که این سیاست تفاوت چندانی با دوران سلطان قابوس داشته باشد. 🔹 همچنین در رابطه با روابط با اسرائیل نیز محتمل نیست سلطان هیثم نسبت به سلطان قابوس رویکرد متفاوتی در پیش گیرد و عمان جزو کشورهایی است که به احتمال زیاد در آینده نزدیک روابط رسمی خود را با تل آویو اعلام می‌کند. 🔹 در واقع این ترمیم کابینه نیز صرفا برای سرکار آوردن چهره‌های تازه نفس و جدید است که آن هم متناسب تغییری است که در راس قدرت در این کشور با مرگ سلطان قابوس و جانشین شدن سلطان هیثم حادث شده است. 🔹 بن علوی دوست صمیمی سلطان پیشین بود و این طبیعی است که سلطان جدید اعضای تیم کاری خود را از میان افراد نزدیک به خود انتخاب کند. در مجموع ترمیم کابینه عمان پیام خاصی برای خارج ندارد، و پیام اصلی آن برای داخل کشور است.
بلای آزادسازی واردات برنج 🔹بازار کشاورزی یک بازار پرسود نیست و کشاورزان به دلایل متعدد در معرض خروج یا اخراج از این بازار قرار دارند. به دلیل ارتباط مستقیم صنعت کشاورزی با امنیت غذایی، دولت‌ها سیاست حفظ بازار را در صنعت کشاورزی دنبال کرده و با انواع حمایت‌های مالی و غیرمالی، از تداوم عرضه محصولات کشاورزی حمایت می‌کنند. اخیرا گزارشی از سازمان همکاری‌های اقتصادی منتشر شد که نشان می‌داد طی سال‌های ۲۰۱۷ تا ۲۰۱۹، مجموع ۵۴ کشور مورد مطالعه این سازمان، به طور متوسط سالیانه ۵۳۶ میلیارد دلار برای حمایت مستقیم از کشاورزان هزینه کرده‌اند. 🔹نقطه مقابل چنین رویکردی، قطع یارانه پرداختی به کشاورزی است؛ و یک سطح فاجعه‌بارتر از این، آزادسازی واردات محصولات کشاورزی است. یعنی نه تنها از کشاورز حمایت مستقیم نشود، بلکه راه برای واردات محصولاتی که در مبدا یارانه دریافت می‌کنند نیز باز شود. متاسفانه صنعت کشاورزی ما به چنین بلیه‌ای مبتلاست و هرچه جلوتر می‌رویم، عمق فاجعه افزایش می‌یابد. ▪️تعرفه واردات برنج تا سال ۸۴ حدود ۱۵۰ درصد بود و واردات کشور حدود ۴۰۰هزار تن بود. اما متاسفانه در دولت نهم رقم تعرفه به ۲۰درصد کاهش یافت. سال ۹۲، با روی کار آمدن دولت جدید، تعرفه واردات برنج به ۱۰درصد کاهش یافت و همین سیاست باعث شد در این سال بیش از یک میلیون و ۹۶۰هزار تن برنج به کشور وارد شود. به گفته معاون وقت وزیر کشاورزی، در این سال بازار ایران یک میلیون تن برنج مازاد داشت. در نتیجه، برنج‌کاران ایرانی نتوانستند محصول خود را به قیمت مناسب بفروشند و خروجشان از بازار آغاز شد. ▫️دهم تیرماه ۱۳۹۹، تعرفه واردات برنج به ۴درصد کاهش یافت تا ضربه مهلکی دیگر بر فرق صنعت برنج ایران فرود آید. توجه کنید که این تعرفه با دلار ۴۲۰۰ محاسبه میشود. این نحوه مواجهه با صنعت کشاورزی، نه تنها به امنیت غذایی کشور خسارت می‌زند، نه تنها به اشتغال کشاورزی آسیب می‌زند، بلکه به دلیل اینکه "غذا اگر تولید نشود، باید وارد شود"، واردات برنج به منابع ارزی کشور نیز فشار سنگینی وارد می‌کند. ▪️از ابتدای سال جاری تاکنون، بیش از ۳۵۰میلیون دلار برنج وارد کشور شده و ادامه این روند، به معنی واردات یک میلیارد دلاری برنج در سال جاری خواهد بود؛ برنجی که می‌توانستیم خودمان تولید کنیم و اینک باید در پی تامین ارز آن باشیم. 🔹ادامه این روند، نتیجه‌ای جز نابودی صنعت کشاورزی و کاهش ضریب امنیت غذایی کشور ندارد. دولت باید متوجه این نکته راهبردی باشد که "تامین ریال و پرداخت آن به کشاورز در قالب یارانه، بسیار راحت‌تر از تامین ارز برای واردات است".
واگذاری ۸۲۶ میلیون مترمکعب آب به کشاورزان اصفهانی استاندار اصفهان: 🔹حجم آب تحویلی به کشاورزان از مهرماه سال گذشته تا پایان خردادماه امسال جهت کشت پاییزه ۶۰۸ میلیون مترمکعب و تاکنون ۲۴۰ میلیون مترمکعب که در مجموع ۸۲۶ میلیون متر مکعب بوده است. 🔹میزان بارش‌ها از اول سال آبی ۱۱۷۶ میلی‌متر بوده است که این میزان نسبت به سال آبی گذشته بیش از ۲۰۰۰ میلی‌متر بوده است و نسبت به میانگین بلندمدت ۱۳ درصد کاهش داشته است. 🔹به کشاورزان آب تابستانه اختصاص داده شد و هر زمان میزان آب سد به ۲۰۰ میلیون مترمکعب برسد آب را قطع خواهیم کرد.
عدم نمایش صحنه های غیر اخلاقی در 📲 اگر به هر دلیل به این نتیجه رسیده‌اید که برای فرزندتان در دوران آموزش آنلاین بخرید و مایلید از بعضی صحنه های فرار کنید و فرارش دهید بخوانید: ⛔️ *عدم نمایش نتایج غيراخلاقى* 🔁 گاهی هنگام جستجو در گوگل، با نتایج نامناسب و بعضاً غيراخلاقى روبرو می‌شوید. ☀️ آیا می‌دانید گوگل گزینه‌ای دارد که اگر فعالش کنید، نتایج غيراخلاقى را نشان نمی‌دهد؟ 👌🏻برای اینکار کافی ست: 1️⃣ داخل مرورگرتان نشانی زیر را تایپ کنید: Google.com/preferences 2️⃣ بعد از بازشدن صفحه نمایش، گزینه‌ی فیلتر کردن نتایج غيراخلاقى را با زدن تیک کنار گزینه زیر فعال کنید. Turn On SafeSearch 💠 مراقب فرزندان خود در فضای مجازی باشیم. 🌻 دیدن هر تصویری، زیبنده چشمان شما و گل های زندگی شما نیست.. کانال رسمی پاسخ به شبهات ، شایعات و مطالب روز در تلگرام، ایتا و سروش
تراز منفی صندوق توسعه ملی حسینی عضو ناظر کمیسیون اقتصادی مجلس در هیئت امنای صندوق توسعه ملی، بعد از بررسی عملکرد این صندوق، بیان کرد: «میزان برداشت از صندوق توسعه ملی توسط دولت بیش از ورودی ناشی از صادرات به صندوق است.» در بررسی وضعیت گذشته و حال صندوق توسعه ملی، توجه به چند نکته حائز اهمیت است. نکات تحلیلی: 1- صندوق توسعه ملی در راستای تعدیل فشارهای ناشی از نوسان قیمت نفت بر اقتصاد ملی، با هدف تبدیل بخشی از عواید ناشی از فروش نفت و گاز و میعانات گازی و فراورده‌های نفتی به ثروت‌های ماندگار، مولد و سرمایه‌های زاینده اقتصادی و نیز حفظ سهم نسل‌های آینده از منابع نفت و گاز و فراورده‌های نفتی تأسیس گردید. 2- بر اساس قانون پنج‌ساله چهارم توسعه مقرر شد به‌منظور سرمایه‌گذاری و تأمین بخشی از اعتبارات موردنیاز طرح‌های تولیدی و کارآفرینی بخش غیردولتی که توجیه فنی و اقتصادی آن‌ها به تأیید وزارتخانه‌های تخصصی ذی‌ربط رسیده باشد، تا ۵۰ درصد از این حساب از طریق شبکه بانکی داخلی و بانک‌های ایرانی خارج از کشور، به‌صورت تسهیلات و با تضمین کافی، تخصیص یابد. 3- با نگاهی به فلسفه وجودی صندوق توسعه ملی در آن برهه زمانی، پی می‌بریم که طراحی آن بسیار به‌جا و منطقی بوده است؛ اما در رعایت قانون برداشت از حساب ذخیره ارزی، سه دولت گذشته ضعیف عمل کردند و عملکرد این صندوق نشان می‌دهد که سیاست‌گذاری برای آن تا حدودی از مسیر خود خارج شده است. یکی از اهداف این صندوق این بود که از منابع آن در عرصه‌های جاری هزینه نشود و از سهم صندوق، بخش خصوصی تقویت گردد تا بتواند پشتوانه تولید کشور باشد. 4- از آنجا که رقم برداشت از صندوق به‌طورکلی سری طبقه‌بندی شده است؛ موضع‌گیری درباره میزان موجودی صندوق در فرآیند چند سال با حاشیه‌های فراوانی همراه بوده است؛ اما جمع کل بدهی (فقط تسهیلات) دولت به صندوق توسعه ملی به 7 میلیارد و 866 میلیون دلار می‌رسد. البته به‌غیراز تسهیلات، مبالغ درشتی برای زلزله‌ کرمانشاه، سیل و کرونا برداشت شده است. نکته راهبردی: عملکرد صحیح، دقت و مراقبت در منابع ارزی صندوق در فرآیند چند سال گذشته، امروزه می‌توانست بسیاری از گشایش‌های اقتصادی را در پی داشته باشد. روسیه هم در دوران نخست‌وزیری پوتین در اقدام مشابهی صندوق ذخیره ارزی را در سال 2008 تأسیس کرد که بعدها «الکسی کودرین»، وزیر مالی سابق این کشور درباره این تصمیم راهبردی گفت: «تصمیم رئیس‌جمهور برای تشکیل صندوق ذخیره ارزی روسیه، اقتصاد این کشور را نجات داده است و این صندوق نقش مهمی در بحران اقتصادی ۲۰۰۸- ۲۰۰۹ ایفا کرد. ✅نویسنده:علی قاسمی