♨️ آیت الله رئیسی:قاضی متعهد و نفوذناپذیر در برابر قدرت و ثروت، به دستگاه قضایی عظمت میدهد/ اجازه نمیدهیم شهر جولانگاه مجرمان و خلافکاران شود
آیت الله رئیسی در دیدار با شورای معاونین دادسرای عمومی و انقلاب تهران:
🔻دادستان ها در تمام مراحل یک اقدام قضایی حضور دارند و در هیچ یک از مقاطع غایب نیستند.
♦️برهم زنندگان نظم و امنیت، مجرمان و سارقان حرفه ای هرگز نباید احساس امنیت کنند.
♦️اجازه نمی دهیم شهر مأمن جولانگاه بزهکاران شود.
♦️ستاد مبارزه با مواد مخدر و شهرداری به وظایف خود برای کاهش ناهنجاری ها عمل کنند.
♦️هیچ دستگاهی حق ندارد از انجام مسئولیت ها و وظایف خود در این مسیر سر باز بزند.
♦️قوه قضاییه در شوراها جایگاه نظارتی دارد.
♦️در دادسرا باید با صبر و حوصله به پرونده ها رسیدگی کرد و مو را از ماست کشید تا از سرنخ ها به سرمنشاءهای ناامنی برسیم.
♦️قاضی متعهد و نفوذناپذیر که مقابل جریان قدرت و ثروت می ایستد و با عزت زندگی می کند، به دستگاه قضایی عظمت و اعتبار می دهد.
هدایت شده از راه روشن ۱۱۴
•ڪربلایم
•ببرے یا نبرے حرفے نیستـ
•تو نگیـر از منه دل خسته
"حسین گفتن را"
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴
✅معرفی #فرزندان رهبرمعظم انقلاب حضرت امام خامنه ای👇
معظم له اکنون دارای ۶ فرزند هستند.
نام خانوادگی همسر ایشان«خجسته» است.
💟نام #دخترانشان بشری و هدی،
💟نام فرزندان #پسرشان
سید مصطفی، سیدمجتبی، سیدمسعود و سیدمیثم است.
💟دو تن از فرزندان پسر ایشان ۸ سال در جبهههای جنگ ایران و عراق حضور داشتند.
💟یکی از دختران ایشان همسر فرزند آیت الله محمدی گلپایگانی رئیس دفتر رهبری است که ضمن آراستگی به لباس شریف روحانیت و علم دین در دانشگاههای کشور نیز به تدریس متون حقوقی به زبان فرانسه اشتغال دارند
💟و دختر دیگر ایشان همسر فرزند آیت الله باقری کنی از علمای تهران است.
💟سید مصطفی فرزند بزرگ ایشان با دختر آیتالله خوشوقت ازدواج کرده است.
💟سید مجتبی داماد دکتر غلامعلی حداد عادل است.
💟سید مسعود نیز با فرزند آیتالله خرازی و خواهر صادق خرازی ازدواج کرده است.
💟سید میثم کوچکترین فرزند ایشان نیز به ازدواج دختر آقای لولاچیان از بازاریان متدین در آمده است.
🌸مقام معظم رهبری همچون امام راحل فرزندان خود را از فعالیت های سیاسی و اقتصادی مبرا داشته و به ایشان توصیه کرده اند که در کارهای اقتصادی وارد نشوند.
✅حجتالاسلام و المسلمین احمد مروی “دامت برکاته” در این رابطه چنین بیان داشتند:
ایشان چهار فرزند پسر دارند که هر چهار نفر، طلبه و معمم هستند و حقیقتاً هم درس میخوانند.
خوب هم درس میخوانند.
من با اینها مأنوسم،این توفیق را دارم. اُنسی دارم، نشست داریم، صحبت میکنیم.
#یکبار ندیدهام که اینها راجع به پولی، امکاناتی و چیزهای از این قبیل صحبت بکنند.
گویی افرادی معمولی هستند و پدرشان هم یک فرد #معمولی است.
✅فرزندانشان بیشتر همین مسائل درس و بحث برایشان مطرح است و نگرانیهایی که نسبت به مردم و نسبت به زندگی طلاب و نسبت به قضایای دیگر دارند، همان دغدغههایی است که خود آقا دارند این خیلی ارزش دارد که امکانات باشد و موقعیت فراهم باشد وهیچ اقبالی به آن نشان داده نشود.
این خیلی ارزشمند است.
✅برای خود حضرت آقا، همه رقم امکانات هست ولی هیچ اقبالی ما نمیبینیم. نه خودشان، نه خانوادهشان!
☑️قطعاً خود حضرت آقا دوست ندارند که بستگانشان و مخصوصاً آقازادههایشان در کارهای اقتصادی باشند، قطعاً این را آقا نمیپسندند.
خود اینها هم، هیچ رغبتی و هیچ اقبالی ندارند.
حالا به هر صورت این جور تربیت شدهاند که هیچ اقبالی به این چیزها ندارند.
🔹هر چهار پسر حضرت اقا مستأجر هستند.
❌متاسفانه برخی از رادیوهای بیگانه اقدام به پخش #شایعات میکنند جهت تضعیف انقلاب و بد بین کردن مردم نسبت به رهبرشان دوستان لطفا در این خصوص هوشیار باشید که دشمن در حال عملیات روانی و بی اعتماد سازی شماست .
🔵باید قدر رهبر حکیم و فرزانه خودمان را بدانیم و خدا میداند که ایشان چه زندگی ساده زیستی دارند
"اللهــم احفظ قائدناوسیــــــدنا وامامنا خامنــــــــــه ای"
آمریکا کدام ماشه را چکاند؟
تروئیکای اروپایی چرا مخالفت کردند؟
🔸سه دولت اروپایی، با اقدام نمایشی آمریکا درباره استفاده از مکانیسم ماشه مخالفت کردند: " ما نمی توانیم از این اقدام که با تلاش های ما برای #حمایت_از_برجام سازگاری ندارد، حمایت کنیم".
🔸چه قضاوتی باید کرد؟ آیا باید خوشحال باشیم یا معترض؟ تا محل اختلاف یا به قول منطقی ها "محل نزاع" مشخص نشود، بحث بی فایده خواهد بود.
🔸برجام، توافقی دو طرفه است. یک طرف آن، محدودیت های گسترده برنامه هسته ای ایران است. و طرف دیگر آن، تعهد لغو تحریم های مالی، بانکی و نفتی. وقتی اروپایی ها می گویند سیاست ما "حمایت از توافق" است، منظور شان چیست؟ از یک کلّ به هم پیوسته دفاع می کنند یا فقط یک بخش آن؟
🔸ما توافق و هزینه هایش را پذیرفتیم تا طبق تعهد غرب، تحریم های مالی و بانکی و نفتی لغو شود. دولت اوباما ظاهرا پذیرفت اما از مسیر های مختلف کوشید تحریم ها برقرار بماند و ایران مجبور شود برای برداشته شدن همان تحریم ها، دوباره مذاکره کند!
🔸ترامپ هم پس از اطمینان از این که ایران همچنان در برجام می ماند، از توافق خارج شد تا با فشار حداکثری، آمدن ایران پای میز مذاکره مجدد را تسریع کند. و البته عجله او، نقشه پیچیده دولت اوباما را دچار چالش کرد.
🔸دولت ترامپ، همه تحریم های مندرج در قطعنامه ها، بلکه فراتر از آن را برگرداند. اروپا نیز با آمریکا همراهی کرد و به تعهد لغو تحریم ها -حتی در حداقلی شکل آن- وفادار نماند.
🔸بنابراین وقتی آمریکا می گوید مکانیسم ماشه را برای بازگرداندن تحریم ها فعال می کند -غیر از این که قانونا مجاز به این کار نیست- در واقع ماشه اسلحه خالی از فشنگ را می چکاند؛ چرا که هر تیری در خشاب داشته قبلا با خروج از برجام و بازگرداندن همه تحریم ها شلیک کرده است.
🔸اروپا نیز همراهی کرده، قرارداد ها با ایران را به هم زده، خرید نفت را متوقف و مبادلات را به تقریبا هیچ تنزل داده است. اکنون اروپا دو کار می تواند بکند. نخست این که رفتار احمقانه و بیهوده ترامپ در چکاندن ماشه خالی را تایید کند که واداشتن ایران به بستن پرونده توافق و مذاکره برای همیشه است.
🔸یا این که با نمایش آمریکا مخالفت و همین را برای ایران (بزک کنندگان غرب) فاکتور کند و به ادامه عملیات فریب از طرق شبکه "تحریف " امیدوار باشد.
🔸بی صداقتی و خباثت در ادامه بیانیه اروپا هویداست: "از ایران میخواهیم به منظور حفظ توافق، تمام اقدامات ناسازگار با تعهدات خود را به عقب برگردانده و بدون تأخیر به #پایبندی_کامل_توافق برگردد... ما با توجه به اقدامات ثبات زدای ایران، از تبعات انقضای تحریم تسلیحاتی ایران نگرانی های جدی داریم".
🔸این گزافه گویی است. اولا اروپا بدون کمترین پایبندی به توافق، خواستار "پایبندی کامل" ماست. ثانیا لغو تحریم تسلیحاتی در مهر ماه، تعهد قطعی اروپاست.
"محمد ایمانی"
پاسخ قاطع ایران در مقابل مکانیسم ماشه آمریکا
🔹سازمان انرژی اتمی جمهوری اسلامی ایران امروز (پنجشنبه) در صفحه توئیتر خود اعلام کرد: چه مکانیسم ماشه فعال شود یا روند کنونی ادامه داشته باشد، سازمان انرژی اتمی ایران در تأمین ۱۹۰ هزار سو (SWU)، گامهای بزرگی برداشته است.
در این توئیت آمده است: اقتدار صنعت هستهای پابرجاست.
🔹«میخائیل اولیانوف» نماینده روسیه در سازمانهای بینالمللی در وین اتریش چهارشنبه شب در توییتی در این زمینه نوشت:«فکر میکنم راه اندازی مکانیسم ماشه با واکنش منفی مواجه میشود چون به واقع نوعی مسخره بازی است. متاسفانه نمیتوان این ماجراجویی را که برای سازمان ملل و شورای امنیت هزینه های زیادی دارد، حذف کنیم.»
مکانیسمماشه چیست و پاسخ مناسب ایران به آن کدام است؟
🔹آمریکا رسماً اعلام کرد که از شورای امنیت سازمان ملل خواسته است تا مکانیسم ماشه را علیه ایران فعال کند.
🔹بر اساس بندهای ۳۶ و ۳۷ برجام، اگر یکی از طرفین اجرای برجام مدعی باشد و شکایت کند که طرف دیگر برخی یا تمام تعهدات خود را انجام نداده، ابتدا این موضوع در کمیسیون مشترک مورد بررسی قرار خواهد گرفت. این کمیسیون ۱۵ روز برای این موضوع فرصت دارد.
🔹اگر طرف شکایت کننده، قانع نشد موضوع به وزرای خارجه کشورهای طرف برجام ارجاع داده می شود و این مجموعه نیز ۱۵ روز وقت خواهد داشت که مساله را فیصله دهد و طرف شکایت کننده راضی شود.
🔹در غیر اینصورت بازهم کمیسیون مشترک ۵ روز فرصت رسیدگی خواهد داشت.
🔹اگر در این فرآیند ۳۵ روزه طرف شکایت کننده راضی نشد و طرفین به توافق نرسیدند، مساله به شورای امنیت ارجاع داده می شود.
🔹این شورا ۳۰ روز در این زمینه فرصت دارد و در این فرصت قطعنامه «ادامه تعلیق تحریمهای ایران» رای گیری میشود.
🔹متاسفانه این ترتیبات عجیب و غریب به نحوی چیده شده که یک کشور، میتواند با وتوی این قطعنامه تحریمهای ایران را برگرداند!
🔹هرچند با توجه به اینکه هم اکنون نیز آمریکا و اروپا تمام تحریمهایشان را علیه ایران اعمال میکنند، اینکه اگر این اتفاق بیفتد در میدان عمل اتفاق خیلی چشمگیری رخ میدهد یا خیر؟ مساله جداگانهای است که در تحلیلهای دیگر به آن اشاره خواهد شد.
🔹با این حال در حال حاضر حقوقدانان و کشورهای عضو برجام تاکید دارند که آمریکا به دلیل اینکه سال ۲۰۱۸ از برجام خارج شده و عضوی از آن نیست نمیتواند از مکانیسم مندرج در آن استفاده کند؛ چین و روسیه و اروپا موضع خود را در این زمینه اعلام کردهاند.
🔹اما کارشناسان معتقدند غیر از این مانع حقوقی بر سر راه آمریکا ایران باید مانع عملی و انگیزشی مهمی نیز در راه او بچیند و به این اقدام امریکا واکنش جدی و سختی نشان دهد.
🔹 ایران اعلام کرده است که در صورت پیگیری و اعمال مکانیسم ماشه از حق خود در بندهای ۳۶ و ۳۷ استفاده و تمام نظارتهای پروتکلی و فراپروتکلی را برخواهد چید.
🔹تجربه نشان داده است که هیچ راهی غیر از مقاومت فعال و اقدام متقابل موثر و قدرتمند در مقابل آمریکا بازدارندگی ایجاد نمیکند.
تن کامل بیانیه مشترک تروئیکای اروپا در مخالفت با مکانیسم ماشه
🔹روز ۲۰ آگوست، آمریکا با ارسال نامهای به شورای امنیت خواستار آغاز روند بازگشت خودکار [تحریمها] شده که به طرفهای برجام اجازه میدهد خواستار بازاعمال تحریمهای چندجانبهای علیه ایران شوند که ذیل مفاد قطعنامه ۲۲۳۱ علیه ایران رفع شده است.
🔹فرانسه، آلمان و پادشاهی متحده یادآور میشوند که آمریکا بعد از خروج خود از توافق هستهای در تاریخ ۸ مه ۲۰۱۸، به مشارکت خود در برجام خاتمه داده است.
🔹موضع ما درباره کارآمدی اطلاعیه آمریکا ذیل قطعنامه ۲۲۳۱ به صراحت به رئیس شورا و تمامی اعضای شورای امنیت ابراز شده است.
🔹بنابراین، ما نمیتوانیم از این اقدام که با تلاشهای فعلی ما برای حمایت از برجام سازگاری ندارد حمایت کنیم.
🔹فرانسه، آلمان و پادشاهی متحده به حراست از فرایندها و نهادهایی که شالودههای چندجانبهگرایی را تشکیل میدهند متعهدند.
🔹ما کماکان بر اساس هدف حفظ مرجعیت و تمامیت شورای امنیت سازمان ملل عمل میکنیم.
🔹ما از تمامی اعضای شورای امنیت میخواهیم از انجام اقداماتی که تنها اختلافات در شورای امنیت را تعمیق میکنند یا بر کار آن اثرات مضر دارند خودداری کنند.
🔹ما علیرغم چالشهای قابلتوجه ایجادشده در اثر خروج آمریکا از برجام به این توافق پایبند میمانیم.
🔹معتقدیم به مسئله فعلی عدم پایبندی ایران به تعهداتش در برجام باید از طریق گفتوگو میان طرفهای برجام به روشهای مختلف از جمله از طریق "کمیسیون مشترک برجام" و استفاده از "ساز و کار حل و فصل اختلافات" در برجام رسیدگی کرد.
🔹ما از ایران میخواهیم به منظور حفظ توافق تمامی اقدامات ناسازگار با تعهدات هستهای خودش را به عقب برگردانده و بدون تأخیر به پایبندی کامل توافق برگردد.
🔹همانطور که تا به حال در مقاطع مختلف از جمله در بیانیه مورخه ۱۹ ژوئن اعلام کردهایم ما به ویژه با توجه به اقدامات ثباتزدای ایران که بیوقفه ادامه دارند از تبعات انقضای تحریمهای تسلیحاتی علیه ایران نگرانیهای جدی داریم.
🔹تروئیکای اروپا مصمم به یافتن پاسخهای مناسب برای این چالشها است و به همکاری با تمامی اعضای شورای امنیت و طرفهای ذینفع برای حرکت در مسیر رو به جلو در جهت حفظ فضای دیپلماسی بیشتر ادامه میدهد.
🔹تلاشهای ما در جهت حفظ مرجعیت و تمامیت شورای امنیت سازمان ملل و پیشبرد امنیت و ثبات منطقه خواهد بود.
هم افزایی دو باند و حلقه ، در خلع سلاح ایران
باند نیویورکیها از مقطع پذیرش قطعنامه 598 در دفتر نمایندگی ایران در نیویورک فعالیتش آغاز و سپس در دولت هاشمی رفسنجانی نفوذشان گسترش و با پیروزی محمد خاتمی در انتخابات ریاست جمهوری سال ۷۶ قدرت مطلقه در وزارت خارجه شدند!
باند نیویورکیها برخی از اعضایش به آمریکا پناهنده و برخی دیگر به جرم جاسوسی دستگیر و متواری و برخی سکاندار اصلی وزارت خارجه هستند!
باند نیویورکیها در دولت خاتمی با شتاب عجیبی منع تولید و انبار بمبهای خوشهای ، مینگذاری ، سلاح شیمیایی و میکروبی را با وعده دریافت امتیاز از طرف غربی تصویب رسانده و نظارت جهانی بر ایران را تحمیل نمودند!
بدانیم؛
باند نیویورکیها آنقدر خطرناک و قدرتمندند ، که با تحلیلهای غربگرایانه ، حسن روحانی دبیر وقت شورای عالی امنیت ملی را جذب و از آن پس دبیر شورا حامی اصلی تصمیمات آنان بوده است! بطوری که از اول انقلاب تاکنون ، با دخالت این باند مخوف ، هیچ فرد انقلابی ، بعنوان سفیر ایران در کشورهای آمریکای شمالی انتخاب نشده است!
باند مخوف نیویورکیها با حمایت حلقه نیاوران ، نیروهای انقلابی وزارت خارجه را همانند نیروهای انقلابی سازمان انرژی هستهای ، منزوی ، معزول و اخراج کردند!
۱- پذیرش NPT،
۲- تعلیق تمام فعالیتهای هستهای ایران در سال 82،
۳- برجام آمریکایی در سال 94،
۴- گنجاندن مکانیسم ماشه به نفع آمریکا و اروپا در برجام،
۵- تحمیل 5 سال تحریم تسلیحاتی،
۶- پذیرش محدودیت آزمایشات موشکی طی قطعنامه 2231،
۷- طرح کاهش بودجه نیروهای مسلح،
۸- طرح عدم اختصاص بودجه به سپاه پاسداران،
۹- اجراء مخفیانه FATF
۱۰- اصرار بر تصویب پالرمو و CFT
همگی حاصل همافزایی باند نیویورکیها و حلقه نیاورانیها بر علیه امنیت ملی و خلع سلاح کشورمان بوده است!
آیا جواد ظریف ، از اعضاء برجسته باند نیویورکیها ، با وجود پرونده آلوده و پر رمز و راز ، که از حمایت حلقه نیاورانیها برخوردار است ، جرأت کاندیداتوری ریاست جمهوری سال 1400 را دارد؟
غافل یا تحریف تاریخ منطقه‼️
🔻 #زمـانـه| سفر مصطفیالکاظمی هرچند اولین سفر یک مقام عالیرتبه عراقی در جایگاه نخستوزیر به آمریکا نیست، اما در روند مذاکرات الکاظمی و ترامپ یک تحریف آشکار از سوی نخستوزیر عراق صورت گرفت. نکته عاری از واقعیت هم این بود که الکاظمی مدعی شد، آمریکا به شکست داعش در عراق کمک کرد! در این باره چند نکته قابل تأمل وجود دارد؛
1️⃣ برای اینکه بیان شود چه نسبتی بین داعش و آمریکا وجود دارد و جناب نخستوزیر بدانند که حقیقت ماجرا چیست، به سراغ منابع ایرانی و عراقی نمیرویم؛ کشف این رابطه در مواضع سیاستمداران آمریکا برای پاسخ به این مسئله گرهگشاتر است. ترامپ در مبارزات انتخاباتی 2016 آمریکا بهصراحت خطاب به اوباما اعلام کرد که «داعش از افتخارات اوباماست؛ او مؤسس داعش است». حالا همین ترامپ روبهروی نخستوزیر عراق نشسته و از او میشنود که میگوید آمریکا در مبارزه با داعش به عراق کمک کرده است. احتمالاً ترامپ در این لحظه هم در دل به الکاظمی میخندد و هم از بیخبری و یا تغافل یک مقام عالیرتبه کشور مهمی مانند عراق به وجد میآید.
2️⃣ حالا فرض کنید چنین اعترافاتی از مقامات آمریکایی از اهمیت و اعتبار برخوردار نیست. در این صورت با واقعیتها و تحولات آشکار و میدانی در عراق و سوریه چه باید کرد که از نقش حمایتی آمریکا از سران داعش حکایت دارد. نقلوانتقال سران داعش در روز روشن توسط آمریکاییها صورت میگرفت و اسرای داعشی تقریباً همهشان به پشتیبانی ارتش آمریکا از داعش اعتراف میکنند.
3️⃣ پاسخ به این سؤالات بسیاری از واقعیتها را آشکارتر میسازد؛ نقش دولت و ارتش آمریکا در هنگام اشغال عراق توسط داعش چه بود؟ آیا وارد نبرد با داعش شدند؟ آیا درخواست دولت مرکزی و بخش اقلیم کردی را برای کمک پذیرفتند؟
4️⃣ تأکید بر این نکته حائز اهمیت است که رهبر معظم انقلاب در دیدار با نخستوزیر عراق بیان داشتند؛ ایران در خصوص روابط عراق با آمریکا دخالتی نمیکند؛ اما انتظار دارد که دوستان عراقی، آمریکا را بشناسند و بدانند که حضور آمریکا در هر کشوری منشأ فساد، خرابی و ویرانی است.