eitaa logo
خط هدایت( امید به آینده)
468 دنبال‌کننده
6هزار عکس
4.6هزار ویدیو
407 فایل
ادمین @hamidi313
مشاهده در ایتا
دانلود
توجه ، توجه. سلام علیکم دوستان بزرگوار توجه داشته باشند که غلبه نرم افزاری بر هیمنه پوچ تمدن غرب با جنگ سایبری متفاوت است ، باید مواظب بود که ناخواسته سخنان حضرت آقا تحریف نشود و در حد حملات سایبری تنزل پیدا نکند. منظور حضرت آقا از غلبه نرم افزاری ، جنگ سایبری و غلبه بر نرم افزار های های کامپیوتری نیست ، بلکه غلبه تفکر تمدن ساز اسلام و جهان بینی توحیدی بر تفکر الحادی غرب و جهان بینی مادیگرایانه است ، مثل غلبه تفکر جهاد و استقامت که مظهر آن حضرت زینب سلام الله علیها ، است ، بر تفکر سازش و تسلیم و خفت که مظهر آن جریان سازشکار غرب زده است.
چندمطلب کلیدی که دراین روزگارمحنت وبلا،بیمه ای است خیلی فوی وتکیه ایست به جای بسیار محکم،که ازاهلبیت عصمت و طهارت علیهم السلام، به ما رسیده است و خیلی هم بر آن تاکید شده خدمتتون جهت مداومت همیشگی عرض می کنم یکی این که صبح ها در وقتی که از خانه خارج می شوید ۱۱ قل هو الله بخوانید که تا شب می فرمایند در حفظ الهی هستید شب‌هاهم وقتی می‌خواهید بخوابید یازده قل هوالله بخوانید ۲ _بعد از نمازهای واجب (هر کدام می توانید) ۳۰ مرتبه تسبیحات اربعه را تکرار بفرمایید که این هم هم از خطرات زمینی مثل سیل ، آتش سوزی و زلزله و امثالهم و بلاهای ناگهانی وبلاهای آسمانی و.....( مشکل اخیر) انشاالله در امان می باشد سوم اینکه بعد از نمازهای صبح و مغرب و عشا ۷ مرتبه بخواند بسم الله الرحمن الرحیم و لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم این همان است که لا حول و لا قوة الا بالله ،گنجی ازگنجهای بهشت است روز ولادت حضرت زینب سلام الله علیها مبارک باد انشاالله در دنیا از زیارت و در آخرت از شفاعت اهل بیت علیهم السلام بهره مند شوید التماس دعا خداحافظ
"فریب تاجزاده" چگونه موجب ادامه گرانی می‌شود!؟ "در انتخابات مجلس یازدهم مشخص شد که انتخابات حداقلی برای تضمین انتخاب نامزدها در دستورکار قرار گرفته است. اگر این وضعیت در انتخابات ۱۴۰۰ نیز حاکم باشد و رد صلاحیت نامزدهای اصلاحات در دستورکار باشد به نظر می‌رسد ما راهکاری نخواهیم داشت و باید مثل مجلس نامزد معرفی کنیم و وقتی رد صلاحیتش کردند به جامعه اعلام کنیم که ما نامزدی نداریم. آنقدر انتخابات را بی معنی کرده و دست منتخبین را بسته اند که مردم می گویند، هر کسی بیاید فرقی نمی کند یعنی الان می گویند، هر دولتی بر سر کار بیاید حتی اگر ظریف هم رییس جمهور شود اگر برخی جریان ها نخواهند، نمی‌توانند کاری کنند.*جدای از بخش اول اظهارات تاجزاده که تأییدی است بر این تحلیل که اصلاح‌طلبان قصد دارند "تحریم خاموش انتخابات" را در سال ۱۴۰۰ نیز تکرار کنند اما بخش دوم حرف‌های او حاوی تأملات مهمی است. تاجزاده مدعی شده که مردم می‌گویند هرکس بیاید فرقی نمی‌کند! ادعای تاجزاده و همقطاران او مبنی بر اینکه "هرکس بیاید همینست! " در حالی است که هرکس بیاید اتفاقا همین نیست و عملکرد دولت آقای روحانی و اصلاح‌طلبان به قدری بد است که به قول سعید لیلاز اگر یک چوب خشک هم بود بهتر عمل می‌کرد در این باره یک مقایسه ساده بین کارنامه عملکردی قالیباف در کسوت شهرداری تهران و البته عملکرد شهرداری اصلاح‌طلبان نیز به وضوح هرچه تمامتر نشان می‌دهد که "هرکس بیاید همین نیست"! و اصلاح‌طلبان چگونه با ناکارآمدی و نداشتن همت جهادی اما همچنان مشغول بدگویی از قالیباف و البته تأکید بر گران‌تر کردن قیمت بلیط و یا گران‌فروشی در اماکن شهرداری هستند! جالب است که شهرداری اصلاح‌طلبان تهران به دلیل گرانفروشی به مردم توسط سازمان تعزیرات نیز محکوم شده است و این مسئله هم نشان می‌دهد که با "رأی خوب یا بد" مردم؛ شرایط چگونه متفاوت خواهد شد و قاعده "هرکس بیاید همینست" تا چه اندازه غلط است و می‌تواند موجب ادامه گرانی‌ها شود.
شعبده‌بازی بودجه‌ای دولت روحانی 🔹میزان ارز ۴۲۰۰ تومانی تخصیص داده شده به کالاهای اساسی در دو سال اخیر به مراتب بیشتر از منابع ارزی نفتی دولت بوده و در نتیجه، به نظر می‌رسد دولت بخش زیادی از ارز مذکور را از محل استقراض از بانک مرکزی تامین می‌کند. 🔹عملا دولت با شعبده‌بازی بودجه‌ای که برای تامین ارز ۴۲۰۰ تومانی انجام می‌دهد، در پارادوکس عجیبی قرار دارد. از طرفی، به بهانه کنترل قیمت کالاهای اساسی و کنترل تورم، ارز ۴۲۰۰ تومانی بابت واردات کالاهای اساسی اختصاص می‌دهد و از طرف دیگر بخاطر کمبود منابع ارزی نفتی برای اجرای این سیاست، از بانک مرکزی استقراض می‌کند و تورم را تشدید می‌کند. 🔹با اینکه حدود یک سال از رسانه‌ای شدن این موضوع می‌گذرد، بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه تاکنون در این زمینه سکوت کرده‌اند.
سخنگوی شورای نگهبان: نظامیان برای نامزدی در انتخابات باید با نهاد خود قطع ارتباط کنند 🔹کدخدایی: اگر کسی بخواهد در شورای نگهبان برای ثبت نام و حضور در انتخابات مجلس و یا ریاست جمهوری وارد شود، باید با حوزه و نهاد خود قطع ارتباط کرده باشد. 🔹اگر آن فرد نظامی باشد، درجات و اینگونه مسائل تاثیری ندارد. ممکن است فردی پایین ترین درجه را داشته باشد اما ثبت نام هم کند.‌ بنابراین نه‌تنها درجات تأثیری در بررسی صلاحیت‌ها ندارد بلکه بایدبا نهاد خودش قطع ارتباط کرده باشد و رسماً به ما اعلام کنند.
وزير دولت ايران يا وزير اينستاگرام اسرائیلی و AFC سعودی؟ 👈 جهرمي: پهنای باند را به اينستاگرام می دهيم نه شبكه های داخلی! 🔺آذري جهرمي در صفحه شخصي خود با استناد به اينكه به خاطر بالا رفتن ترافيك استفاده از اينستاگرام ساعات دشواري پيش روي وزارت ارتباطات است عملا اعلام كرد كه خود را مكلف به خدمت رساني به شبكه آمريكايي اينستاگرام مي داند 🔺وزير ارتباطات همچنين با اشاره به بار سبك پلتفورم‌هاي پخش ويديوي داخلي (آپارات، لنز، نماوا و...) تلويحا اختصاص ندادن پهناي باند براي مصرف ترافيك داخلي توسط وزارتخانه‌اش را توجيه كرد. 🔺اين در حالي است كه وزارت ارتباطات مي تواند به نفع شبكه هاي ايراني از ارائه خدمات مضاعف به اپ های خارجی و صهيونيستی خودداری كند.
شهید فخری زاده:مذاکره کنیم که چه بشود؟اف ای تی اف را امضا کنیم که چه بشود؟این گرگ گرگ است ؛نباید رفت پای میز مذاکره پ؛ن؛مهمتر از همه چیز وعده ها و سخنان غربگداست که عکس آن اجرا شده در این سالها ....دیگه نمیشه به سخن آنها اعتماد کرد که FATF به نفع ماست اگه تصویب بشه ؛یا مذاکره مجدد به نفع ماست ..واقعا دیگه کشور و ملت جای هزینه دادن برای این تفکر نداره
سه صد روز باقی‌مانده! 🔻تقریباً دو فصل به موعد برگزاری انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری در 28 خرداد 1400 زمان باقی مانده است که با احتساب پایان کار دولت آقای روحانی در مرداد، می‌شود گفت تقریباً سه تا 100 روز دولت فرصت خدمت دارد. یکی از وعده‌هایی که دولت‌های منتخب در دنیای امروز به مردمشان می‌دهند، وعده 100 روزه برای ساماندهی اولیه به‌هم‌ریختگی‌های دولت قبل از خودشان هست. پس اگر عزمی باشد و برنامه‌ای، می‌‌شود در یک 100 روز هم کارهای تعیین‌کننده‌ای کرد. حال از عمر خدمتی دولت دوازدهم سه تا صد روز باقیمانده است. دولت در این فرصت باقی‌مانده برای حل نابسامانی‌ها و رهاشدگی‌های دوره خودش می‌خواهد چه کارهایی انجام دهد؟ 💠نکات تحلیلی: 🔸 1- ابتدایی‌ترین مطالبه و درخواست از دولت در شرایط کنونی، این است که حاشیه‌سازی نکند. طراحی و تداوم برخی حاشیه‌ها و استشمام پاره‌ای لج‌بازی‌ها با قوای دیگری که گاهی از زبان و قلم بعضی به‌اصطلاح دلسوزان دولت در گوش دولتمردان نجوا می‌شود، حکم پوست خربزه‌ای را می‌ماند که زیر پای دولت انداخته می‌شود. تجربه مشترک دولت و مجلس در اعطای یارانه کمک معیشتی به 40 میلیون نفر، تصویری از هم‌صدایی و هم‌افزایی قوای کشور بود که بهره‌اش را مردم بردند. تداوم این رویه حسنه، جلوی سوءاستفاده و خیال‌های طمع‌ورزانه دشمنان را هم می‌گیرد. 🔹 2- دولت بیش از هفت سال و نیم به انتظار سیب و گلابی آوردن درخت برجام نشست، اما حاصل چه شد؟! به تعبیر همین دولت؛ «تقریباً هیچ». ای کاش آقای روحانی این سه صدروزه را دریابد و برای امتحان هم که شده با ظرفیت‌های موجود داخلی به رفع مشکلات بیندیشد؛ احتمال اینکه آورده‌ای باشد زیاد است؛ اما در گره زدن حل مشکلات به آمدن بایدن و اعتماد مجدد به آمریکا به غیر از نگرانی، هیچ نیست! 🔸 3- در این مدت باقیمانده می‌شود تصمیم بزرگی با توجه به تجربه برجام و اعتماد به آمریکا و اروپا گرفت که اگر آجری بر دیوار عزت و اقتدار این کشور گذاشته نمی‌شود، لااقل مؤلفه‌های قدرت کشور با کاهش و سایش هم مواجه نشود. 🔺نکته راهبردی: زمان را به بهانه اعتمادآفرینی غرب تلف نکنیم. غرب در پرتو نگاه استثناگرایانه به انقلاب و جمهوری اسلامی، هیچ‌گاه به ایران اسلامی اعتماد نمی‌کند، مگر آن روز که از بنیان‌های ایدئولوژیک اسلامی و انقلابی‌ جدا شود؛ اما اسلام، انقلاب، رهبری و مردم این را نمی‌خواهند و تنها می‌خواهند مشکلاتشان حل شود و آن، با قوی شدن میسر است.
تحلیلی بر نفی دوگانه «مذاکره ـ مقاومت» در بیانات اخیر رهبر انقلاب 🔻 | منظور از دوگانه مذاکره ـ مقاومت، القاء چنین برداشتی از عرصه تقابل ایران و آمریکا است که؛ «آمریکا می‌تواند با مجازات‌های اقتصادی و بدون رویارویی مستقیم نظامی، اقتصاد ایران به ویژه معیشت عمومی را با بحران جدی مواجه کرده و حتی ثبات سیاسی در کشور را به مخاطره بیاندازد، لذا برای اجتناب از این مجازات‌ها باید از برخی مواضع خود عقب‌نشینی کنیم.» 🔹جاسوس یا خیانت‌کار دانستن مذاکره‌کنندگان ایرانی از یک سو و تصور عدم دسترسی ایرانیان به آب سالم در صورت عدم حصول توافق با آمریکا یا حتی مفهوم کدخدا، همگی از دل این تصویر خارج می‌شوند، تصویری که در مواضع رهبر معظم انقلاب به خصوص در سال‌های اخیر بارها مورد نقد قرار گرفته است. 🔹 در این خصوص ، رهبر حکیم انقلاب در بیانات اخیرشان خواستار تمرکز بیشتر بر خنثی‌سازی تحریم‌ها شده و در عین حال تلاش برای رفع تحریم‌ها از طریق دیپلماسی را شایسته دانستند؛ مشروط به اینکه بتوان «با روش درست، عاقلانه، ایرانی ـ اسلامی و عزت‌مندانه» این سیاست را پیگیری کرد. 🔹معظم له در هر شرایطی، دیپلماسی را تنها به مثابه یک ابزار برای پیشبرد منافع می‌نگرد، نه مسیر سازش و عقب‌نشینی و نه یگانه راه برون‌رفت از وضعیت فعلی. دیپلماسی و مذاکره با غرب از منظر رهبر معظم انقلاب اسلامی، تنها در شرایطی می‌تواند انتظارات ملت ایران را برآورده کند که از پشتوانه‌ای قابل اتکا بهره‌مند باشد. 🔹تمرکز قوای کشور بر خنثی‌سازی تحریم‌های ناعادلانه در روزهای احتضار راهبرد فشار حداکثری ترامپ، در کنار حفظ وحدت داخلی و یک‌صدایی در برابر دشمن خارجی، پشتوانه‌های اصلی دیپلماسی کشور در برابر آمریکا و دیگر رقبای منطقه‌ای و فرا‌منطقه‌ای ایران به حساب می‌آید. 🖌 | در این چارچوب فکری، اگر با توانمندسازی داخلی بتوان اثر تحریم را برطرف کرد، آنجاست که دشمن متوجه می‌شود که با ملتی قوی، آماده و مقاوم طرف است که تحریم اثری بر او ندارد و نمی‌توان با فشار او را مجبور به مذاکره کرد.
حزب الله فرانسه با شعارها و فعالیت هایی شبیه به گروه های مقاومت شیعی رسما اعلام موجودیت کرد. 🔺لوگوی این گروه هم مانند حزب‌الله لبنان و حزب‌الله عراق، شبیه به آرم سپاه پاسداران انقلاب طراحی شده است. عبارت دقیق اسم آنان، «اتحادیه مجاهدین الله» است که در فرانسه فعالیت می‌کند. 🔺این گروه در مطلبی که بر روی صفحه رسمی خود در فیسبوک منتشر کرده نوشته است که برای حمایت از مظلومین و نابودی صهیونیست های فاسد از زمین تلاش میکند.
«صدا»، نشریه اصلاح‌طلب: لاریجانی از ترس نداشتن رای، کاندید انتخابات مجلس نشد 🔹برخی آنچنان در مورد قدرت و رای‌آوردن لاریجانی حرف می‌زنند که انگار فراموش کردند لاریجانی از ترس اینکه حتی از شهر کوچک هم رای نیاورد، نتوانست در انتخابات اخیر مجلس شرکت کند 🔹 حساسیتی که نسبت به تکذیب خبر حمایت خاتمی از علی لاریجانی شاهد بودیم، نشان می‌دهد بدنه اصلی و حتی خود خاتمی تا چه اندازه نسبت به هزینه‌شدن این جریان به پای علی لاریجانی حساسیت دارند؛ احتمالا تلاش‌های اولیه تیم لاریجانی با شکست روبرو شده‌است.
سه شبکه سیما روز گذشته در برنامه‌های یلدایی خود گاف دادند! 🔹 کیهان نوشت: شتاب‌زدگی و عدم برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری سنجیده در تولید و پخش برنامه‌هایی به مناسبت شب یلدا در سیما، باز هم حاشیه ساز شد! 🔹 در حالی که یک بازیگر درجه سه، اخیرا به‌خاطر بازنمایی سبک زندگی منفی خودش در فضای مجازی حاشیه‌ساز شده بود، به‌عنوان مهمان ویژه شبکه پنج دعوت شد؛ این بازیگر که اخیرا به تبلیغ و ‌ترویج سگ‌بازی پرداخته بود، در این برنامه نیز شعر حافظ را غلط خواند! واقعاً جای پرسش است که چرا چنین بازیگری که نه جایگاه مهمی ‌در سینما و تلویزیون دارد و نه شأن حضور در یک برنامه زنده را داراست، باید مهمان ویژه برنامه یک شبکه شود؟! 🔹 شبکه دو سیما نیز در برنامه خانوده‌اش، کارشناسی را دعوت کرد که در برنامه زنده این شبکه از مردم خواهش کرد که در شب یلدا برقصند! 🔹 همچنین شبکه چهار سیما باز هم در برنامه هنری خودش از افراد مسئله‌دار که قبلاً کینه خودشان به انقلاب را برملا کرده بودند دعوت کرد؛ این‌بار یک سینماگر دوتابعیتی نه‌چندان مطرح و شاخص به این برنامه شبکه چهار دعوت شد که در جریان آشوب‌های آبان ۹۸ همسو با دشمنان، علیه نظام دست به انتشار مطالبی زده بود
آقای بوشهری از اولین آزمون خود در کسوت ریاست جامعه مدرسین، سربلند بیرون آمد. ✅ واکنش قاطع جامعه مدرسین به اظهارات «امجد» 🔺 بیانیه جامعه مدرسین که به امضای آیت الله بوشهری رسیده است: 🔹 فساد روح و قلب مریض دشمنان ولایت در هرزگی زبان آنان آشکار است و شیطان بر عمق وجود آنان چنان تیری زده است که چشمانشان قادر بر دیدن راه و صلاح نیست. 🔹 آنان که در فضای غبارآلود فتنه ۸۸ در کشتزار خود بذر انحراف از حقیقت پاشیدند و بر آن هرز آبهای متعفن را جاری ساختند امروز سقوط و بدبختی خود را درو می‌کنند. 🔹 بدزبانی‌ها و سخنان موهن یکی از خودباختگان ساده لوح که چندی است در برخی رسانه‌های مجازی منتشرشده چیزی جز خاک‌پاشی بر آفتاب نیست. 🔹 پیوند عمیق مردم و امت امام شناس محکم‌تر از آن است که این سبک‌مغزی‌ها ضربه به آن وارد کند.
از «آنچنان رونقی ایجاد کنم» تا «خدا را شکر که قحطی نیست»! 🔺 غلامرضا صادقیان در روزنامه جوان نوشت: 🔹 آقای روحانی نتوانست آن شعار‌هایی را که در تبلیغات انتخاباتی‌اش معروف شد و روی آن‌ها موج‌سواری می‌کرد، محقق کند و حقاً و انصافاً به یک مدل وعده‌های بی‌سرانجام یا وارونه و یک الگوی عاقبت‌سنجی برای مدیران آینده کشور تبدیل شد. همین دیروز رئیس‌جمهور با آنکه قطعاً هر روز به یادش می‌آید که به مردم قول داده بود «آنچنان رونق اقتصادی ایجاد می‌کنم که اصلاً کسی دنبال یارانه نرود»، در سخنانی به خاطر اینکه در کشور قحطی نشده شکرگزاری کرد و لابد از مردم هم می‌خواهد مقابل این همه نعمت دولت تدبیر و امید شکرگزار باشند: «با وجود همه سختی‌ها، در کشور قحطی و صف طولانی کالا وجود ندارد»! 🔹 مردم یادشان نمی‌ماند که دیروز چه خوردند، اما یادشان هست که پنجاه سال پیش چه فحشی خورده‌اند! آقای روحانی نتوانست آن شعار‌هایی را که در تبلیغات انتخاباتی‌اش معروف شد و روی آن‌ها موج‌سواری می‌کرد، محقق کند و حقاً و انصافاً به یک مدل وعده‌های بی‌سرانجام یا وارونه و یک الگوی عاقبت‌سنجی برای مدیران آینده کشور تبدیل شد. 🔹 همین دیروز رئیس‌جمهور با آنکه قطعاً هر روز به یادش می‌آید که به مردم قول داده بود «آنچنان رونق اقتصادی ایجاد می‌کنم که اصلاً کسی دنبال یارانه نرود»، در سخنانی به خاطر اینکه در کشور قحطی نشده شکرگزاری کرد و لابد از مردم هم می‌خواهد مقابل این همه نعمت دولت تدبیر و امید شکرگزار باشند: «با وجود همه سختی‌ها، در کشور قحطی و صف طولانی کالا وجود ندارد»! 🔹 آقای رئیس‌جمهور اولاً خوب می‌داند که همین حالا نیز صف هست. البته نه در شمال تهران! بلکه در هر جایی که مرغ و تخم مرغ و روغن ارزان بفروشند، از میادین شهرداری گرفته تا برخی فروشگاه‌های زنجیره‌ای که صدای مسئولان کرونا را هم درآورده است. 🔹 ثانیاً، وقتی قیمت‌ها چند برابر گذشته شده و در مواردی کالا‌های پرمصرف تا پنج برابر گران‌تر از پارسال فروش می‌رود، انصاف داشته باشیم باید بخشی از این خلوتی بازار را به حساب گرانی بگذاریم نه آن طور که رئیس‌جمهور القا می‌کند به خاطر وفور کالا و بازار سالم. 🔹 ثالثاً، آقای روحانی باید این را درک کند که مردم سختی گرانی و کمبود را تحمل می‌کنند، اما سختی و زهر زبان مسئولان را نه! این یعنی در سخن گفتن با مردم باید به سمت آنان و به زبان خود مردم میل کرد. زبان این روز‌های مردم این نیست که بگوییم «الحمدلله قحطی نیست». این را مردم نمی‌پسندند، چون قرار دولت و ملت این نبود. 🔹 یک زمانی مردان دولت تلاش کردند به هم خوردن برجام و خروج امریکا از آن را با هر ترفندی هست به گردن منتقدان برجام و گروه خیالی کاسبان تحریم بیندازند، اما این حقه دولتی‌ها از بس ناروا و نچسب بود، جایی در میان مردم پیدا نکرد و رفته رفته از زبان مدیران دولت هم افتاد. 🔹 به حیله‌های دیگری هم متوسل شدند، اما هیچ یک نتوانست مردمی را که به‌عینه می‌دیدند در دوره اوباما با مسئله تحریم بانک‌ها و مراودات جهانی مشکل داشتیم و در دوره ترامپ نیز، غرب‌بارگی برخی مسئولان دولتی هم نتوانست امریکا را در برجام نگه دارد، متقاعد کند که مشکل برجام از خود ایران و یک گروه سیاسی داخل آن است. مردم دیدند برای امریکای ترامپ، اصلاح‌طلب و اصولگرا فرقی نداشت و برای همین وفاق ملی، به‌رغم تلاش عده‌ای، بیشتر هم شد. 🔹 عاقبت به‌خیری این دولت در نگاه داشتن زبانش از زخمه زدن به دیگران و به مردم برای توجیه خویش است. مردم گرسنگی و گرانی را یادشان می‌رود، اما آنچه از زبان‌ها کشیده‌اند را نه. آقای رئیس‌جمهور حرمت روح و روان مردم را در این چند ماه باقی‌مانده پاس بدار!
این مستند برای اولین بار منتشر می شود. 🔹 چرا رهبر معظم انقلاب مبنی بر انتقام سخت از قاتلین شهید حاج قاسم سلیمانی و ابو مهدی المهندس محقق نشد؟! 🔹 چه جریانی این انتقام سخت را در رسانه های مختلف کشور به صورت گسترده منتشر کردند؟! 🔺 این مستند کوتاه ولی را تا آخر ببینید.
حالا به پایان دولت خودت و زندگی مردم‌ نگاه کن! جواب دندان شکن حسن روحانی به رئیس جمهور و معاونش...! سخن روحانی در زمان انتخابات در مورد وعده دولت قبل را بزارید کنار اون همه وعده خودش و جهانگیری و با وضعیت اقتصادی در دولت خودش مقایسه کنید
روایت فرشاد توماج، فعال رسانه‌ای مقیم سوئد از واقعیات زندگی نرمال در غرب: 🔸 اعدادی که از در غرب عنوان می شود، دروغ محض است! 🔹 یک شهروند اروپایی، رقم زیادی بابت هزینه‌های جانبی مانند آب و برق می‌پردازد؛ به عنوان نمونه من [با یک خانواده ۴ نفره] ماهانه ۱۶۰ یورو (حدود ۴ میلیون تومان) پول برق می‌دهم! 🔸 تعداد زیادی از ایرانیان مهاجر به ایران، پس از ۲۰ سال هنوز نمی‌توانند حساب بانکی باز کنند و داشته باشند. 🔹 شرایط زندگی در اردوگاه‌های پناهندگی ظالمانه و جنایت‌بار است!
قالیباف میخواهد به چین و روسیه سفر می‌کند! 🔹شنیده شده محمدباقر قالیباف در پی مصوبه اقدام راهبردی مجلس برای رفع تحریم ها قرار است در سفر به روسیه و بعد چین؛ نگرانی این دو کشور را از این طرح مجلس برطرف کند که مخاطب مصوبه مجلس طرف غربی است نه روسیه و چین. 🔻دلیل مشخص نبودن زمان سفر نیز آن است که قالیباف درصدد دیدار با پوتین است اما تاکنون این موضوع محقق نشده است چرا که پوتین با توجه به امکان کاندیداتوری قالیباف با این دیدار موافق نیست.
آخرین خبرها از هدف قرار گرفتن منطقه سبز بغداد 🔻 | رسانه های عراقی به نقل از منابع امنیتی این کشور شلیک چندین راکت به سمت سفارت آمریکا در منطقه الخضراء را تایید کردند. 🔹 رسانه های نزدیک به محور مقاومت عراق است می‌گوید که تاکنون ۱۱ عدد راکت به سفارت آمریکا در بغداد اصابت کرده است. 🔹 منطقه الخضراء در مرکز بغداد هدف شلیک چندین راکت قرار گرفت اما سامانه دفاعی سی‌رام سفارت آمریکا این موشک ها را دفع کرده است. 🔹گزارش‌ها همچنین حاکی است آژیرهای هشدار از داخل پایگاه سوم التوحید در سفارت آمریکا به صدا درآمده و گفته می‌شود یک بالگرد اسپانیایی بر فراز این پایگاه به پرواز درآمده است. 🔹شبکه‌های المیادین و الجزیره نیز با انتشار این خبر گفتند که بالگردهای ائتلاف بین المللی تحت فرماندهی آمریکا بر فراز ساختمان سفارت آمریکا در بغداد مشغول گشت زنی هستند.
شرایط اختصاصی و عمومی داوطلبان ریاست جمهوری مشخص شد نمایندگان مجلس در نشست علنی امروز (یکشنبه، 30 آذر) قوه مقننه ، در جریان رسیدگی به اصلاح موادی از قانون انتخابات ریاست جمهوری اسلامی ایران با ماده یک با 151رأی موافق، 35 رأی مخالف و 14 رأی مخالف از مجموع 242 نماینده حاضر در جلسه موافقت کردند. در ماده یک آمده است: ماده 35 قانون انتخابات ریاست جمهوری مصوب 1364/4/5 با اصلاحات و الحاقات بعدی به شرح ذیل اصلاح می‌شود: ماده 35- داوطلبان ریاست‌جمهوری باید واجد شرایط اختصاصی و عمومی ذیل باشند: الف) شرایط اختصاصی داوطلبان ریاست جمهوری به شرح ذیل است: 1. رجال مذهبی و سیاسی 2. ایرانی ‏الاصل و نداشتن تابعیت و اقامت یا مجوز کارت سبز (گرین کارت) کشورهای دیگر در گذشته و حال 3. مدیر و مدبر 4. حسن سابقه، امانت و تقوا 5. مؤمن و معتقد به مبانی جمهوری اسلامی ایران و مذهب رسمی کشور همچنین در بند ب تاکید شد؛ داوطلبان ریاست جمهوری جهت احراز شرایط اختصاصی موضوع بند «الف» باید واجد شرایط عمومی ذیل باشند: 1. داشتن مدرک تحصیلی حداقل کارشناسی ‏ارشد یا معادل آن مورد تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری یا وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی و یا مرکز مدیریت حوزه های علمیه 2. حداقل سن 40 سال تمام و حداکثر سن 70 سال تمام در هنگام ثبت نام 3. برخورداری از سلامت و توانایی جسمی و روانی کافی، جهت ایفای مسئولیت ریاست جمهوری 4. داشتن کارت پایان خدمت یا معافیت دائم قانونی در جریان رسیدگی به جزئیات نمایندگان بند 5 را به کمیسیون ارجاع دادند، در این بند آمده است؛ عدم محکومیت به جرائم اقتصادی و انتخاباتی، جرائم علیه امنیت داخلی و خارجی کشور، اقدام بر ضدنظام جمهوری اسلامی ایران، ارتداد، خیانت در امانت و جرائم علیه عفت عمومی در تبصره گفته شد؛ در صورتی که اتهامی در خصوص جرائم موضوع این بند متوجه داوطلبی باشد که واجد شرایط مقرر در این قانون است، شورای نگهبان پس از استماع توضیحات داوطلب در موارد اتهامی و أخذ مدارک مربوطه و حسب لزوم دریافت گزارش یا توضیحات از مراجع ذی صلاح، نسبت به صلاحیت داوطلب تصمیم گیری می نماید. 6. عدم محکومیت کیفری مؤثر و عدم محرومیت از حقوق اجتماعی 7. نداشتن سوء سابقه امنیتی و عدم وابستگی به گروه‌های غیرقانونی 8. عدم مؤثربودن درتحکیم رژیم سابق و وابستگی به آن 9. عدم سابقه استعمال یا اعتیاد به مواد مخدر و روان‌گردان 10. سابقه تصدی حداقل مجموعاً 6 سال در مناصب ذیل: الف- مقام سیاسی موضوع بندهای «الف» تا «ج» ماده (71) قانون مدیریت خدمات کشوری مصوب 1386.7.8 ب- معاون رؤسای قوای سه‌گانه پ- اعضا شورای عالی امنیت ملی یا اعضا مجمع تشخیص مصلحت نظام ت- رئیس کل بانک مرکزی ث- رئیس دیوان محاسبات کشور ج - استاندار چ- شهردار شهرهای بالای دو میلیون نفر جمعیت ح- رئیس سازمان‌ها و نهادهای دولتی و مؤسسات و نهادهای عمومی غیر دولتی در سطح ملی خ- فرماندهان عالی نیروهای مسلح با جایگاه سرلشگری و بالاتر د- رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در سطح کشور ذ- مدیر حوزه های علمیه کشور در تبصره 1 تاکید شد؛ تشخیص و احراز شرایط نامزدهای ریاست‌جمهوری در چارچوب نظر تفسیری شورای نگهبان در خصوص «تعریف و اعلام معیارها و شرایط لازم برای تشخیص رجال سیاسی، مذهبی و مدیر و مدبر بودن نامزدهای ریاست جمهوری» موضوع بند «5-10 سیاست های کلی انتخابات»، برعهده شورای نگهبان می‌باشد. تبصره 2 می گوید: وزارت کشور صرفاً در صورتی اقدام به ثبت نام داوطلبان انتخابات ریاست جمهوری می نماید که مطابق تشریفات مقرر در ماده (55)، واجد شرایط مقرر در اجزای «1»، «2»، «4»، «5»، «6» و «10» بند (ب) این ماده بوده و مدارک مثبته در این خصوص را به هنگام ثبت نام ارائه نمایند. در تبصره 3 آمده است: داوطلبان ریاست‌جمهوری موظفند به هنگام ثبت‌نام، سوابق قابل ارزیابی در خصوص تصدی مسئولیت‌ها و مدیریت‌های محوله را ارائه دهند.