💎 با جوانی
در جوانی
به خدا برسیم...
🍃راه خدا، گذشتن از دنيا و خود نگهدارى مى خواهد. اگر انسان در جوانی به این گذشت برسد خيلى خوب است که ديگر طلا و سنگ برايش فرق نكند و دلش آزاد باشد. 🍃
(حجتالاسلام حاج شیخ #جعفر_ناصری)
@siasikosarieh
📝 چرا عراق اولین مقصد
🔻اولین سفر خارجی دکتر پزشکیان بعد از تصدی کرسی ریاست جمهوری به #عراق برای مخاطبین عمومی یک چرایی ایجاد کرده است، اما پاسخ به این چرایی اولین مقصد سفر خارجی برای دکتر #پزشکیان می تواند از جنبه های مختلف حائز اهمیت باشد.
1⃣ از منظر فرهنگی باید گفت که بیشترین اشترکات فرهنگی، دینی و مذهبی میان دو ملت ایران و عراق وجود دارد، دین اسلام، مذهب شیعه، وجود مرقدهای مطهر امامان معصوم(ع) و سالهای طولانی همسایگی عوامل فرهنگی هستند که بین دو ملت و دو دولت وجود دارد.
2⃣ از منظر اقتصادی یکی از اصلی ترین مقاصد صادراتی در بین کشورهای همسایه ایران کشور عراق است و در سال ۲۰۲۳ حجم صادراتی ایران به عراق مبلغ ۱۲ میلیارد دلار است که چشم انداز تجار و بازرگانان دو طرف آینده ۲۰ میلیارد دلاری را پیش بینی می کند.
3⃣ از جنبه امنیتی نیز در طول مرزهای ایران و عراق که یکی از طولانی ترین مرزهای مشترک می باشد، #امنیت پایدار برقرار است و به غیر از منطقه اقلیم کردستان عراق که آن نیز در طول یکسال گذشته به مرور زمان به سمت یک مرز امن و پایدار در حال تبدیل شدن می باشد. دیگر نقاط مرزی وضعیت پایداری دارند، پس از توافق امنیتی تهران با بغداد، گروه های تروریستی تجزیه طلب به مرور زمان از طول مرز مشترک بین ایران و عراق به ویژه منطقه اقلیم در حال پاکسازی کامل می باشند و امیدواریم همین رویه و مصمم بودن در بین مسئولین اقلیم کردستان عراق ادامه دار باشد.
4⃣ از منظر ترانزیتی و کریدوری نیز محور شلمچه به بصره می تواند به عنوان یک کریدور مهم نفش مهمی را در تبادلات اقتصادی و تجاری منطقه ایفا کند و دو کشور را به سمت انعقاد قراردادهای بزرگ اقتصادی و تجاری رهنمون کند.
🔺در پایان نیز می توان به مواضع مشترک سیاسی دو کشور حول محور مقاومت و به ویژه مسئله #فلسطین و مبارزه با رژیم غاصب صهیونیستی اشاره کرد، که این موضوع نشان می دهد دو کشور علی رغم برخی اختلافات در بین برخی از گروه های سیاسی در هر دو طرف، یک راهبرد مشترک را در حوزه سیاست خارجی به ویژه در خصوص محور مقاومت و مسئله فلسطین به عنوان یک موضوع مهم منطقهای و جهانی دنبال می کنند.
✍ محمد مهدی جعفری
@siasikosarieh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آمادگی دولت برای تبدیل زندان اوین به دانشگاه
معاون اول رئیسجمهور:
🔹آمادگی داریم مصوبه واگذاری زندان اوین به دانشگاه را احیا کنیم و این به نفع کشور است و این پیام را به دنیا میدهیم که زندان را به دانشگاه تبدیل میکنیم.
🔹از عمر این مصوبه ۲۱ سال میگذرد از نوجوانی عبور کرده امیدواریم به پیری نرسد.
🔹فضایی که در طی چند سال اخیر در دانشگاهها حاکم بوده فضای امنیتی بوده است؛ ما نگرانیم.
🔹دانشگاه هنوز مرجعیت خود را در بین مردم از دست نداده و هنوز احترام و اعتماد استاد و دانشگاه در جامعه بالاست.
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
رسول در روبیکا👇
https://rubika.ir/rasull313
رسول در ایتا👇
https://eitaa.com/rasul313
جزئیات پرتاب ماهوارهٔ چمران-۱
🔹فرمانده نیروی هوافضای سپاه: ماهواره چمران - ۱ با ماهوارهبر قائم در مدار ۵۵۰ کیلومتری تزریق و با پرتابگر سه مرحلهای و با سرعت ۷.۵ کیلومتر بر ثانیه در مدار قرار گرفت.
🔹این ماهوارۀ تحقیقاتی توسط گروه فضایی صنایع الکترونیک ایران با همکاری و مشارکت پژوهشگاه هوافضا و شرکتهای خصوصی دانشبنیان طراحی و ساخته شده.
🔹وزن ماهواره حدود ۶۰ کیلوگرم است و مأموریت اصلی آن تست سیستمهای سختافزاری و نرمافزاری برای اثبات فناوری مانور مداری در ارتفاع و فاز است.
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
@siasikosarieh
ظریف: همچنان غیررسمی به وزارت خارجه کمک میکنم
🔹معاون راهبردی رئیسجمهور: از همان ابتدا انتخاب کردم که در معاونت راهبردی فعالیت کنم و از معاونت سیاسی فاصله بگیرم تا نقش وزیر خارجه تحت شعاع قرار نگیرد.
🔹اکنون نیز با توجه به تجربیاتم در حوزۀ سیاست خارجی، همچنان بهصورت غیررسمی به وزارت خارجه کمک میکنم، اما تمرکز اصلیام بر مسائل راهبردی و توسعه انسانی خواهد بود.
@siasikosarieh
💢مخاطرات غربگرایان برای دولت
🔹در ادواری که جریان سیاسی اصلاحات اداره اجرایی کشور را بر عهده دارد، همواره باید مراقب یک گروه با یک طرز فکر خاص در میان آنان بود. تفکری که خود را در مقابل غرب کوچک میپندارد و در رویارویی با غرب و خاصه آمریکا برای نظام نسخه انفعال و عقبنشینی میپیچد. در همین فضاسازیهای اخیر، چنانکه آمریکا با اروپا به دلایل واهی، اعلام میکنند که علیه ایران تحریمهای جدید و به طور خاص علیه صنعت هوانوردی ایران تحریم وضع میکنند، کک غربگرایان نمیگزد؛ غربگرایانی که به دلیل مواضع غلط روسیه درباره دالان زنگزور یکسره این کشور را به باد انتقاد گرفتند و ایران را به تجدیدنظر در روابط راهبردی با روسیه فراخواندند؛حالا پس از گذشت چند روز درباره اقدامات آمریکا و غرب علیه منافع ملی ایران سکوت مطلق پیشه کرده و لام تا کام حرفی نمیزنند.
🔸️برای این جریان چه اهمیتی دارد که ترامپ در دولت آقای روحانی که به تعهدات هستهای خودش پایبند بوده و مشغول مذاکره مستقیم با آمریکاییهاست، از توافق هستهای خارج شود و بیسابقهترین تحریمها را علیه ایران وضع کند؛مهم آن است که خاطر غربیها نرنجد. درست در همین مقطع آمریکاییها و صهیونیستها ۱۴نفتکش متعلق به ایران را در آبهای مدیترانه و دریای سرخ مورد اصابت قرار دادند. این را «جان بولتون» در کتاب خاطرات خود به نام «اتاقی که در آن اتفاق افتاد» و به تازگی منتشر کرده، از آن پرده برداشته است. بولتون نوشته است، تصمیم گرفتیم پس از خروج از برجام و اعمال تحریمهای نفتی، چنانچه ایران مبادرت به فروش نفت در آبهای بینالمللی کند، نفتکشهای ایرانی را مورد حمله نظامی قرار دهیم. موضوعی که به تازگی سردار سلامی در جریان بازدید رئیسجمهور از قرارگاه سازندگی نیز به آن اشاره کردند و گفتند در نهایت با عملیاتهای مقابله به مثل توانستیم امنیت خطوط کشتیرانی را برقرار کنیم.
🔹️با همه این شرارتهای غرب و خاصه شیطان بزرگ، باز به تریج قبای غربگرایان برنمیخورد که به دلیل منافع ملی در برابر اقدامات مستکبرانه غرب از خود عکسالعمل نشان دهند. غربگرایان میگویند روابط بینالملل خواندهایم و سر کلاسهای دانشگاه درسش را هم دادهایم، اما معلوم نیست چرا مذاکره تحت فشار و تحریم را که کاملا برای منافع ملی ضرر دارد و از پیش، پیامدهای ناخوشایند آن قابل پیشبینی است، تجویز میکنند؟! غربگرایان در برابر انواع و اقسام اقدامات غرب و خاصه آمریکا سکوت مطلق اختیار میکنند و حتی سیستم سیاسی را در مواقع سرنوشتساز در موضع انفعال مینشانند. رئیسجمهور و مقامات دولت چهاردهم باید به شدت از این افراد و افکار اجتناب کنند که اگر نفوذ کنند، به آسانی میتوانند هر دولتی را در مسیر تحقق منافع ملی زمینگیر کنند.
#حرفروز
@siasikosarieh
ترامپ: بیشتر مسائل با ایران را تلفنی حل خواهم کرد
🔹من میتوانم تماس تلفنی برقرار کنم و بیشتر مسائل با ایران را حل کنم. ممکن است مجبور شوم چند دفعه دیدار هم داشته باشم.
@siasikosarieh
🌹#من_زنده_ام 🌹
#قسمت_بیست_و_یک
آنها به کارگرانی که در طول این سالها در چاه های نفت و کوره ها و پالایشگاه های نفت جان داده اند، اشاره کردند و گفتند ما نونمون رو تو خونمون می زنیم. بعد همکار آقا شروع کرد به شرح حادثه وقتی بشکه ی داغ قیر روی پای آقای آباد برگشت، فقط صدای فریاد سوختم سوختم رو می شنیدیم اما خودش رو نمی دیدیم. متوجه شدیم آتش تمام هیکل درشتش رو گرفته. اون فقط می دوید و از ما و مخازن دیگه دور میشد اگه با اون آتیشی که به تنش افتاده بود و دم به دم. شعله ورتر میشد کنار مخازن می ایستاد تمام بخش آتیش میگرفت و یه نفر هم زنده نمیموند همین طور که می دوید لباساش رو می کند تا جایی که خودش افتاد و ما با یه پتو تونستیم آتیش رو خاموش کنیم و سریع به بیمارستان اعزامش کنیم اما دیگه تمام هیکلش سوخته بود. معنی کار بابا را بعدها فهمیدم و این اولین تصویر من از واژه ی فداکاری بود. یک سالی در بیمارستان O.P.D که یکی از پیشرفته ترین بیمارستانهای کشور بود بستری شد و تحت مداوا قرار گرفت دو ماه اول بیهوش بود. یواش یواش به هوش آمد اما چیزی یادش نبود حتی ما را نمی شناخت. زندگی برای ما مخصوصاً برای مادرم خیلی سخت شده بود. دسترنج قیر و نفت خرج دوازده سر عائله میشد همه ی بچه ها محصل بودند. فقط برادر بزرگم کریم بعد از کلاس نهم به هنرستان فنی حرفه ای (کارآموزان) رفته بود تا بعد از تحصیل استخدام شرکت نفت شود و در بخش فنی کار کند. حادثه ای که برای بابا پیش آمد به یکباره همه ی ما را بزرگ کرد.
🌱🌱🌱🌱🌱
۱_ زمانی که بیمارستان بزرگ شرکت نفت راه اندازی شد بین بخشهای کارمندی و کارگری تفاوت بود. بخش کارمندی و بخش کارگری از نظر کمیت و کیفیت با هم خیلی تفاوت داشت اما هر دو از نظم و مقررات یکسانی برخوردار بودند بیمارستان از دو قسمت تشکیل شده بود یک قسمت مربوط به بیماران سرپایی بود و قسمت دیگر مربوط به بیمارانی بود که باید بستری می شدند.
@siasikosarieh