6.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌷حضور رهبرانقلاب در منزل شهید طهرانیمقدم و اشاره مادر شهید به ویژگیهایی که باعث شهادت وی شد.
@salehintehran
🎙بشنوید | صوت کامل بیانات صبح امروز رهبر انقلاب در #دیدار_نخبگان و استعدادهای برتر علمی. ۱۴۰۰/۰۸/۲۶
💻 @Khamenei_ir
8.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📺 با هم ببینیم...
امروز جنگ ما کجاست؟
@siasikosarieh
🔰حضرت امام خامنه ای :
♦️انکار بسیج ، انکار بزرگترین مصلحت و ضرورت برای کشور است.
🌹هفته بسیج مبارک🌹
@siasikosarieh
مذاکرات هسته ای و سرنوشت آن
طبق آخرین گفتگوهایی که در شش دوره مذاکره در وین میان ایران و کشورهای 1+4 صورت گرفت، طرفین به هیچ توافقی دست نیافتند، اما به چارچوبی برای رسیدن به توافق در آینده رسیده بودند. بر این اساس، طرف مقابل با رفع حدود 85 درصد تحریمها در ازای بازگشت ایران به برجام و قول کتبی ایران مبنی بر آغاز مذاکرات منطقهای و موشکی در آینده نزدیک موافقت کرد. با این حال، دو ضعف اساسی در این مدل مذاکره وجود داشت:
1. دادن تضمین به ایران برای عدمخروج از هرگونه توافق جدید(احیای برجام). در همین راستا باید اشاره کرد که آنها همچنین هیچ تضمینی بابت برداشتن مؤثر تحریمها به ایران نمیدادند. به طور مشخصتر باید گفت که آن 15 درصدی از تحریمها که طرف مقابل مایل به برداشتن آنها نیست، تحریمهای بانکی است. معنای این عمل آن است که ایران ولو در صورت احیای برجام، میتواند مثلاً نفت بفروشد، اما همچنان نمیتوان پول آن را دربافت کند.
2. وارد کردن موضوعات غیرهستهای در توافق احیای برجام.
بنابراین، مشخص است که مدل احیای برجام به گونهای بود که در عمل، ایران نمیتوانست از مزایای احیای برجام بهره لازم را ببرد. در عین حال، ایران باید به صورت کتبی تعهد میداد که در آینده بر روی نفوذ منطقهای و توان موشکی خود؛ یعنی حوزههای قدرت راهبردی خود مذاکره کند. حال با تغییر دولت در ایران، تیم سیاست خارجی دولت، اولاً تأکید دارد که راجع به موضوعات غیرهستهای هیچ مذاکرهای نه اکنون و نه در آینده نخواهد کرد و ثانیاً طرف مقابل باید همهی تحریمها را هم به طور مؤثر بردارد و هم تعهد بدهد که از توافق خارج نخواهد شد(دادن تضمین).
در اینگونه وضعیتی، قرار است دور جدید مذاکرات هستهای در 8 آذر آغاز شود. به نظر میرسد که باتوجه به وضعیت موجود، احیای برجام با دشواریهای جدی مواجه است. در این شرایط، چون طرف مقابل مایل به از دست دادن کارت تحریم در مقابل ایران نیست، به احتمال زیاد، توافقی جزئیتر میان طرفین منعقد خواهد شد که در آن، طرفین جزء به جزء با هم توافق خواهند کرد. هرچند این امر نیز ممکن است زمانبر باشد. در این راستا آمریکاییها از باز گذاشتن پنجرهی دیپلماسی در صورت شکست برجام سخن میگویند. درواقع، آنها با این ارزیابی که دولت جدید ایران حاضر نیست تا به توافقی تن دهد که در آن تضمینهای لازم را دریافت نکرده باشد، شکست برجام را دور از ذهن نمیدانند. براین اساس، آنها همچنان خواهان تداوم دیپلماسی با ایران هستند. البته باید توجه داشت که این دیپلماسی در قالب متعارف نخواهد بود، بلکه در قالب دیپلماسی اجبار و با حفظ اهرم تحریم در مقابل ایران خواهد بود. در این زمینه، مایکل سین، مدیر ارشد امور خاورمیانه در شورای امنیت ملی دولت جورج بوش در مقالهای برای نشریه فارن افرز به کاخ سفید پیشنهاد یک پلن B برای افزایش فشار بر ایران را داده است. وی مدعی است: «بایدن باید یک طرح B معتبر که پیامدهای ادعایی رد پیشنهادهای دیپلماتیک و گسترش فعالیتهای هستهای ایران را تشدید میکند، ایجاد نموده و همزمان به ایران یک پیشنهاد دیپلماتیک ارائه دهد که شانس بیشتری برای توافق مطمئن را بدهد، و از این طریق محاسبات رهبران ایران را تغییر دهد ... اما دولت بایدن همچنین باید برای این احتمال آماده شود که فشار دیپلماتیک و اقتصادی برای متوقف کردن ایران کافی نباشد و مانند کمپین فشار حداکثری ترامپ شکست بخورد». وی همچنین درباره ساختن یک توافق بهتر مدعی شده است: «طراحی پلن بی برای ایران نباید به معنای کنار گذاشتن دیپلماسی باشد، تشدید گزینه های فشار بر ایران تنها در صورتی موفق خواهد شد که یک پیشنهاد دیپلماتیک معتبر نیز ارائه شود». به باور نویسنده، دولت بایدن باید به جای احیای برجام، بر جایگزینی آن تمرکز کند، زیرا بعید است که احیای توافق 2015 در درازمدت رضایت ایالات متحده و ایران را جلب کند. وی می افزاید: «به نوبه خود، تهران قبلاً با درخواست تغییرات عمده در برجام که مانع از خروج مجدد ایالات متحده می شود، بحث در مورد یک توافق کاملاً جدید را مطرح کرده است. بایدن همچنین اشاره کرده است که مذاکره برای یک توافق قویتر، نه صرفاً بازگرداندن برجام، هدف نهایی او است. و اگر جمهوریخواهان کاخ سفید را پس بگیرند، اجتنابناپذیر به نظر میرسد که یک برجام احیا شده یک بار دیگر خنثی شود». مایکل سین در ادامه نوشته است: «از قضا، ساده ترین راه برای دولت بایدن برای پیشنهاد یک توافق «بهتر» به ایران ممکن است ارائه یک توافق دیپلماتیک باشد که از تهران بیشتر می خواهد، به تهران بیشتر می دهد و همچنین می تواند حمایت دو حزب را جلب کند و بنابراین پایدارتر است. چنین توافقی میتواند به شکل «برجام پلاس» باشد که هدف آن گسترش محدودیتهای هستهای بر ایران و افزودن محدودیتهایی بر فعالیتهای موشکی آن است».
🆔 @rasul313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ویدئوی کمتر دیده شده از شهید حاج قاسم سلیمانی در حال فرماندهی عملیات آزادسازی شهر بوکمال
🔺 بازنشر به مناسبت سالروز آزادسازی شهر بوکمال و اعلام پایان حکومت داعش
🆔 https://eitaa.com/rasul313
🆔 https://rubika.ir/rasull313