قالیباف: اقتصاد دولتی، کوه رانت ساخته است
🔹حتی اگر مسئله تحریم حل شود بازهم باید برای رهایی از خود تحریمی نظام اداری و اجرایی فکری کرد. بوروکراسی به اسب سرکشی تبدیل شده که به هیچکس پاسخگو نیست.
🔹مسئله اقتصاد دولتی که ۸۰ درصد اقتصاد ما در حال حاضر شامل آن میشود، باعث ایجاد کوه رانتی شده که یکی از مشکلات است.
@Farsna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 واکسن کواکس به ایران رسید
🔹اولین محموله واکسن کواکس که شامل ۷۰۰ هزار دوز واکسن کرونای آسترازنکاست از طریق کرهجنوبی به ایران وارد شد.
@Farsna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ایران جزو سه کشور برتر در تولید کیت کرونا
@Farsna
قالیباف: اشکالات مدیریتی باعث نابسامانی بازار مرغ شد
🔹یکی از اشکالات اساسی و جدی که موجب نابسامانیهای موجود در حوزه مرغ و تخم مرغ شده، اشکالات ساختاری و مدیریتی است؛ زنجیره تولید، توزیع و نظارت این نابسامانی را ایجاد کرده است.
🔹خواست مجلس، بازگشت وظایف وزارت جهاد کشاورزی به مسیر قانونی است؛ وزرای صمت و جهاد کشاورزی با این موضوع موافق هستند، بنابراین با این تصمیم قطعاً نابسامانی موجود پایان مییابد.
@Farsna - Link
🔹۲۰سوالِ مجمع تشخیص از دولت بابت FATFهنوز بی پاسخ مانده!
محورها؛
"۲کنوانسیون را بپذیریم تضمینی هست که ایران ازلیست سیاه خارج شود؟"
"حق شرطها از سوی فتف پذیرفته میشود؟"
"اثر اجرای کنوانسیونها بر دور زدن تحریم"
"نگرانی بابت مساله موشکی بعد ازپذیرش"
"درخواست اسناد بابت ادعاهای دولت"
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
◀️صف طولانی کاندیداهای۱۴۰۰
چرا به رغم مشکلات حاد اقتصادی و سیاسی، طالبانِ فتحِ پاستور پرشمارند؟
👤 محمد رستمپور
⭕️هشت ماه و ده روز مانده تا برگزاری انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم، صف طولانی و پرشمار کاندیداها از گروهها و جریانات مختلف هر روز رفت و آمدهای جدیدی تجربه میکند. برخی ارزیابیها تا سی کاندیدا نیز خبر میدهد. چیزی که در همه دورههای پیشین انتخابات سابقه نداشته است. صرف نظر از تحلیلها و تبیینهای جناحی و سیاسی، پرسش این است که مگر این انبوه کاندیدا که برای اداره همه وزارتخانههای کشور کفایت میکند، مشکلات را نمیدانند؟ اینان که همگی سابقه مدیریت بر سازمانهای اداری یا مجموعههای بزرگ فرهنگی یا اقتصادی حکومتی یا حاکمیتی دارند و با امر سیاستورزی و موضوع اداره بیگانه نیستند، چرا تا این اندازه مشتاقند میزشان را بزرگتر کنند و در نتیجه مسؤولیت و به یک معنا گرفتاریشان را بیشتر سازند؟
1️⃣رئیس جمهور در ایران، اختیارات فراوان و امکانات فوقالعادهای دارد. نظام نیمه ریاستی-نیمه پارلمانی در ایران و رانتیر بودن ساخت اقتصادی و تقویت جایگاه رئیس جمهور در شوراهای عالی به ویژه شوراهایی که در دو سال اخیر پدید آمدهاند، توازن قوا را به شدت دچار چالش کرده است. به تعبیر گویاتر، قوا و سازمانها و نظامنامههایی که حیطه قدرت رئیسجمهور را محدود کردهاند، درگیر ملاحظات و اما و اگرها و احتمالها و تبعات و تناقضها شدهاند و عملاً از کار افتادهاند. اولویتدهی مجموعه حاکمیت کشور به حفظ ثبات و تشدید جنگ نابرابر اقتصادی علیه ملّت ایران، عملاً سؤال از رئیسجمهور را منتفی کرده است. موافقان و مخالفان استیضاح رئیسجمهور، طرف مقابل را به عدم درک شرایط و سیاسیکاری و فرار از مسؤولیت متهم میکنند و در نهایت، آنچه باقی میماند، شمار بالای پرسشهای بدون پاسخی است که به پروندههای باز و نیمهباز جمهوری اسلامی تبدیل میشوند.
2️⃣رئیسجمهور عملاً کاری نمیکند. منظور از این رئیسجمهور، شخص حسن روحانی است. ایده محوری دولت یازدهم و دوازدهم و در واقع، کلان راهکار اداره کشور، دو سال پس از تشکیل دولت اول روحانی، ضعف و نارسایی خود را نشان داد. در همه پنج سال پس از آن، سرنوشت کشور به موهومات و ابهاماتی که خارج از مرزهای ایران طراحی میشد و قطعیت مییافت، گره خورد. برجام و اینستکس و اف.ای.تی.اف و بسته تشویقی و جلسه شورای امنیت، همه و همه در حکم وقت اضافههاییاند که دولت مرتباً از داور میدان یعنی جامعه ایران طلب میکند تا کاری کند و وضع را بهتر سازد. در عمل، تصمیمات دولت مانند ارز 4200 تومانی یا تغییر وزرا به دلیل عدم مشورت با کارشناسان و تعارض منافع اتفاقاً اوضاع را خرابتر کرده و به ظاهر از کنترل خارج کرده است. کاندیداها این اوضاع را میبینند و با خود فکر میکنند: «وقتی حسن روحانی آری، چرا من نه؟»
3️⃣ایده تحریم انتخابات با هدف فشار به نظام برای دستیابی به امتیازاتی مانند آشتی ملّی عملاً شکست خورده است. اصلاحطلبان دریافتهاند تهدید به عدم مشارکت سیاسی، نمیتواند نظام را در برابر موضوعاتی مانند کنار گذاشتن نظارت استصوابی دچار انفعال و کرنش کند. در نتیجه آنان خود را محکوم به مشارکت در انتخابات میبینند، حتی اگر مشارکت را اندک تصور کنند یا نتوانند از زیر بار مسؤولیت دولت روحانی فرار کنند. تجربه انتخابات 96 و پیروزی به اتکای چند فرمول عملیات روانی آنقدر شیرین است که آنان را به تکرار آن ترغیب نماید. با این حال، آنان نزدیک انتخابات تصمیم میگیرند. اگر کاندیدایشان تأیید صلاحیت شده باشد، در انتخابات شرکت میکنند و اگر خیر، به ناگاه زبان مردم میشوند و سعی میکنند رئیسجمهور را هیچکاره و رهبری را همهکاره نشان دهند.
4️⃣شرکت در انتخابات ریاست جمهوری برای بسیاری از چهرههای سیاسی بازی برد-برد است. به تعبیر ساده، هزینه چندانی ندارد و در نتیجه، همه کوشش میکنند «شانس» خود را امتحان کنند. به ویژه در دوره پیش رو که همگی فرض را بر کم بودن میزان مشارکت گذاشتهاند. میدان انتخابات برای بسیاری از اینان، یک سکوی پرتاب یا یک برنامه تلویزیونی است. بعضی از کاندیداتوری برای ریاست جمهوری، مناصب دیگری را در نظر دارند و برخی هم به اتفاق دل سپردهاند. تجربه انتخاب خاتمی، احمدینژاد و روحانی نشان داد بی عِده و عُده و بدون برنامه و راهکار میتوان فاتح پاستور شد. در فقدان ساختار حزبی، شهروندان از یک سوراخ، نه تنها دو بار، بلکه بارها و بارها گزیده خواهند شد. از این روست که شرکت در انتخابات برای هر سیاستمداری که اندکی تلاش کرده، یک تفریح جذاب است که آدرنالین بالایی ترشح میکند. ممکن است یکهو رئیس جمهور بشوی و آنگاه خوشبختی در دستان توست.
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
◀️وحدت در اصولگرایان؛ تاکتیک یا اجبار؟
🔰در نبود آیت الله رئیسی، وحدت میسر نخواهد شد
⭕️فقدان ساختار حزبی در ایران، سبب شده جریانات سیاسی هیچ سازوکار آشکاری برای جذب نیرو، تربیت نیروی سیاسی، دریافت مطالبات و نظرات افراد جامعه و به تعبیر کاملتر، کنشگری سیاسی نداشته باشند. از جمنای اصولگرایان تا شعسای اصلاحطلبان، مجموعه گفتگوهایی هستند نزدیک انتخابات تا فضای تبلیغات را روشن کنند. تا اینجا چندان به ضرر جامعه نیست اما اینکه ندانیم احمدینژادِ برآمده از انتخابات ۸۴ و روحانیِ پیروز شده در انتخابات ۹۲، به چه گروه و جریانی تعلق دارند و باید اشکالات و ایرادات آنان و دولتهایشان را به پای چه کسی نوشت و از چه گروهی مطالبه کرد، سبب میشود در سیاست همیشه در جا بزنیم و جز در ایام انتخابات، سیاستزدگی متن تعاملات و گفت و شنودها باشد.
⭕️به صورت مشخص، صرف نظر از آنکه در مورد چرایی و کارآمدی وحدت یا اجماع در انتخابات سخن بگوییم؛ اصولگرایان در بیست سال اخیر دو الگو را رهگیری کردهاند که در انتخابات ۱۴۰۰ به هیچ یک نمیتوانند دست بزنند. اولی، تجمع بر مدار یک پدر یا پدرخوانده بوده که بتواند بر مبنای شیخوخیت حاصل شده از سن یا تجربه، نظرات را جمع کند و میان آنان وزندهی کند. این الگو به صورت مشخص توسط مرحوم آیت الله مهدویکنی پیگیری و دنبال میشد. در انتخابات مجلس هفتم، اصولگرایان را با پوسته و نمای جدید به بهارستان رساند و کم و بیش میان دولت احمدینژاد و طیف متنوع اصولگرایان موازنه ایجاد کرد اما در انتخابات ریاست جمهوری یازدهم به صورت ناامیدکنندهای به بنبست خورد و با درگذشت او و نبود شخصیت کاریزماتیک و ذیوجوه جانشین و همچنین سر بر آوردن گرایشات جدیدی که این مدل از اجماعسازی را نمیپسندیدند، به محاق رفت.
⭕️الگوی دوم، ساخت یک ترکیب شورایی یا ائتلافی از همه گروهها و جریانات بود که در انتخابات ۹۶، نیامده به بار ننشست و تا مدتها، مورد اشکال و حتی تمسخر نخبگان و حتی بدنه اصولگرایی قرار گرفت. جمنا، یک شوخی تلخ اصولگرایان نام گرفت تا پراکندگی و تفرقه اصولگرایان را اثبات کند و البته نبود شیوخ یا پدرخواندهها را یادآوری سازد.
⭕️اما اینک در آستانه انتخابات ۱۴۰۰ و به ویژه با گذشت تقریباً یک سال از روی کار آمدن مجلس یازدهم و آشکار شدن افتراقهای پارلمانی، پرسش این است که اصولگرایان به وحدت خواهند رسید؟ اگر آری، با چه سازوکاری و اگر خیر، چرا؟ برخی گروهها به ویژه طرفداران سعید جلیلی از آنجا که مطمئنند او در عین صلاحیت، هیچگاه گزینه اجماع نخواهد بود، اجماع را از اساس نفی میکنند. طرفداران قالیباف، نمیتوانند به وحدت بیندیشند، چرا که شخص او در راهاندازی نواصولگرایی باور داشت وحدت مسأله نیست و البته طرفداران سعید محمد نیز گمان کردهاند میتوان ۸۴ را تکرار کرد، حتی بدون وحدت.
⭕️چه کسی نامزد نهایی اصولگرایان خواهد بود؟ جز آیت الله رئیسی، هیچکس. در نبود او، با «نامزدها» روبروییم نه «یک نامزد». هنوز ثبتنام کاندیداها آغاز نشده، زد و خورد اطرافیان کاندیداها به شکل فضاحتباری شروع شده. آنان گمان میکنند مشارکت در انتخابات پیش رو، حداقلی است و کاندیدای آنان، شانس بالاتری برای پیروزی دارد و به دلیل اشتراک در سبد رأی، از هماکنون به جان هم افتادهاند و کوشش دارند کاندیدای خود را در کلیشه منجی وضع ویرانه اقتصادی و سیاسی امروز جامعه و در قامت شرایط و مطلوبیتهای مد نظر رهبر معظم انقلاب بتراشند.
⭕️اگر رئیسی نیاید، در معرکه زد و خورد یا جنگ بقای کاندیداهای اصولگرا، کاندیدایی که بتواند خود را بیرون از دعوا و نبرد قدرت و سیاستزدگی نشان دهد؛ وزن بیشتری خواهد داشت. حتی اگر نمای کاملی از «نه به روحانی» نباشد.
👤 محمد رستم پور
#انتخابات
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
#پخش_زنده
دومین نشست روشنگری سیاسی (طرح مبین)
با حضور دکتر فواد ایزدی عضو هیات علمی دانشگاه تهران
موضوع: مذاکرات وین و سیاست های دولت امریکا در قبال جمهوری اسلامی
همراه با اهداء جوایز
زمان: دوشنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۰ راس ساعت ۱۶ به صورت زنده از کانال بصیرت تهران بزرگ
@basirattehran
🇮🇷🌸
🍀
💠 یادداشت
💢 پاسخ معتبر و هزینهساز!
✍فتحالله پریشان
🍃🌻🍃
🔻مدتی است رژیم صهیونیستی در تقسیم کاری هماهنگ شده با آمریکا، مأمور بیثباتسازی در حوزه جغرافیای مقاومت شده است تا زمینه برای نتیجهبخشی مذاکره آمریکایی فراهم شود.
🔹اقدامات این رژیم غاصب سبب شده عطش انتقام و گوشمالی این زائده جهان اسلام از سوی جوانان و مردم ایران و عموم مردم مقاوم منطقه در صدر مطالبات جایابی شود.
🔸تحلیل کم و کیف و چگونگی سیاست «انتقام» از سوی جمهوری اسلامی و گروههای مقاومت هدف این نوشته است.
🌀نکات تحلیلی:
🔹1- ایران اسلامی هم توان انتقام گرفتن از اقدامات تروریستی رژیم صهیونیستی و هم اراده آن را دارد؛ اما این تعلل و تأخیر در تصمیم و عزم انتقام با هر عنوانی ازجمله بررسی و مطالعه جوانب امر، نباید محاسبه اشتباه در این دشمن مبنی بر ناتوانی ایران در پاسخ به این اقدامات افسارگسیخته ایجاد کند؛ زیرا این موضوع میتواند اعتمادبهنفس ملی را تحت تأثیر القائات دشمن بر افکار عمومی، کاهش دهد.
🔸 2- جنگ روانی معاندین و مخالفان را نباید جدی گرفت؛ البته باید به ابعاد و اهداف آن توجه داشت. به نظر میرسد عقبنشینی دیروز فردی همچون ایهود اولمرت به فاصله اندکی از سخنان قبلیاش مبنی بر پذیرش تلویحی خرابکاری در نطنز و مبرا ساختن رژیم صهیونیستی از آن نشان میدهد که آنها نگران واکنش انتقامی ایران هستند. فاکتور رژیم صهیونیستی سنگین شده است؛ از ترور شهید فخریزاده تا خرابکاری نطنز، ردپایی از تروریسم دولتی صهیونیستها دیده میشود؛ و ایران صبور چهبسا تصمیم بگیرد همه اینها را یکجا حساب کند!
🔹 3- این رژیم بهخوبی به توانمندی و نفوذ منطقهای ایران و نقش سازنده آن در ایجاد ثبات سیاسی در منطقه واقف است و به تعبیر دبیر کل حزبالله لبنان، کسی که در خانه عنکبوت نشسته باید خیلی با حزم و احتیاط رفتار نماید. اقدامات تهاجمی فوری همچون حمله نیروهای مخالف رژیم اشغالگر به پایگاه اطلاعاتی موساد در اربیل، حمله به کشتی صهیونیستی هیبرون و ... آنهم در هنگامهای که مسئولان این رژیم به همراه فرستاده ویژه آمریکا در سرزمینهای اشغالی به بررسی ابعاد این موضوع و گمانهزنی نحوه مواجهه با پاسخها به این تهاجمات میپرداختند، نشان داد آمریکا و زائده دستنشاندهاش امروز به شیر بییال و اشکمی تبدیل شدهاند که باید در رسانهها و محافل سیاسی به چرایی شروع این بازی خطرناک پاسخ دهند.
🔺نکته راهبردی: رژیم صهیونیستی در حملات آشکار و مستقیم علیه جبهه مقاومت در منطقه ناتوان و ناموفق است، اما نباید از یارگیریهای آن از داخل و جذب عناصر مزدور غفلت کرد. در این میان، آنچه بهمثابه پاسخ معتبر و هزینهساز از جهت بازدارندگی و پاسخ به حملات صهیونیستها اهمیت دارد، انجام اقدامات هزینهساز برای این رژیم از سوی نیروهای مقاومت در منطقه است.
@rasul313
🆔 📲پخش زنده از پیام رسان روبیکا به آدرس زیر:
https://rubika.ir/cheragherah
✅(آخرین نسخه روبیکا را نصب نمایید و از اینترنت پرسرعت استفاده نمایید)
🔵🔴 شرکت در نشست برای عموم علاقهمندان آزاد میباشد.
(انتخابات ۱۴۰۰)
📲 نشست مجازی
🔰 دولت آینده _اقتصاد ایران و انتخابات ۱۴۰۰
🔹 بررسی و تحلیل ابعاد مختلف سیاسی و رسانه ای انتخابات ۱۴۰۰
👤 مدرس: دکتر علی قاسمی
کارشناسی اقتصاد سیاسی ایران
🗓 زمان: پنج شنبه ۹ اردیبهشت ساعت 21
🔻 لینک نشست:
🌐 http://savadrasane.ir/neshast
🔹 لینک را در مرورگر کروم وارد نموده، دکمه مهمان را انتخاب کرده، نام خود را نوشته و وارد کلاس شوید.
تقابل ایران_آمریکا.آینده برجام
باسخنرانی آقای دکتر خوش چشم
زمان :جمعه ۱۰اردیبهشت ساعت ۱۷:۳۰
🆔 📲پخش زنده از پیام رسان روبیکا به آدرس زیر:
https://rubika.ir/cheragherah
✅(آخرین نسخه روبیکا را نصب نمایید و از اینترنت پرسرعت استفاده نمایید)
🔵🔴 شرکت در نشست برای عموم علاقهمندان آزاد میباشد.
(انتخابات ۱۴۰۰)
شاخص_های_رئیس_جمهور_تراز_انقلاب_اسلامی_از_نگاه_مقام_معظم_رهبری_حفظه.pdf
804.8K
#شاخصهای رئیس جمهور طراز از نگاه رهبر معظم انقلاب
🌷به ما بپیوندید:
🆔 Eitaa.com/salehinrasad
🆔 Sapp.ir/salehinrasad
🍃
بیانات 19.mp3
6.63M
🎙صوت کامل بیانات حضرت آیتالله خامنهای در نوزدهمین روز از ماه مبارک رمضان
🌷به ما بپیوندید:
🆔 Eitaa.com/salehinrasad
🆔 Sapp.ir/salehinrasad
🍃
M,M:
[چرا باید در انتخابات ها شرکت کنیم]
گفت:
سرت رو بنداز پایین زندگیتو بکن چکار داری به سیاست و انتخابات و راهپیمایی و اینها...
به هیچ چیز و هیچ کس هم فکر نکن، ما بی طرفیم، کار به کسی نداریم...
نمازها و دعا ها و زیارت عاشورا رو هم تو خونه میخونیم ،چون دین یک باور خصوصیه بین خودت و خدا ...
اهل هیچ حزب وجناح هم نیستیم جز حزب خدا ...
گفتم:
در عالم دو تا خیمه هست
خدا و شیطان
هابیل و قابیل
موسی و فرعون
علی(ع) و معاویه
امام حسین (ع) ویزید
گفتم زیارت عاشورا را خوانده ای...
گفت بله هر روز صبح...
گفتم میدانی کل این زیارت بر دو پایه واساس است ، سلام یا لعن
سلام به اهل بیت(علیهم السلام)
و لعن لعن به یزیدیان
پاداشش هم یا بهشت و یا جهنم ،
گفت : بی طرف ها چه؟
گفتم :
در زیارت عاشورا مشخص شده ...
( و شایعت و بایعت و تابعت علی قتله)
امام صادق (علیه السلام) آن بی طرف ها را هم لعن کرده...
هر که در لشگر حسین (علیه السلام) نباشد
در خیمه هرکسی باشد و یا بی طرف باشد یزیدی است
گفت :
اینکه برای آن دوران بود، الان چی؟
گفتم :
باز هم زیارت عاشورا جوابت را داده،
(و آخر تابع له علی ذلک)
یزیدی ها تا اخر الزمان لعن شده اند
گفت :
کل یوم عاشورا یعنی چه؟
گفتم :
یعنی حسین زمان و شمر امروزت را بشناسی.
گفت :
حسین زمان ،امام زمان هست که در غیبته ؟
گفتم :
در غیبت حسین (ع) مسلم نیابت عام داشت
اما کوفیان تنهایش گذاَشتند
پس
اگر میخواهی کوفی نباشی باید بدانی تا حسین نیامده، مسلم بن عقیل ولی امر ونایب حسین است
و تا امام زمان نیامده ولی فقیه نایب عامش هست
وقتت را هدر نده
ببین در کدام خیمه هستی
خیمه امام حسین علیه السلام
یا خیمه یزید علیه العنه ...
اگر حسینی هستی الان باید از ولی امر اطاعت کنی
و از نایب عام امامت تبعیت و در لشگر حسینی(ع) با یزیدیان زمان مبارزه کنی
وانتخابات برای سرنوشت کشور و یاری انقلاب وتبعیت از نایب عام امام زمان (عج) ،
یعنی امادگی برای ظهور منجی عالم و نجات تمام مظلومان و مستضعفین عالم .
انتخابات ۱۴۰۰
دولت حزب الهی انقلابی👌
🖼️#عکس_نوشته
💠شاخصهای یک نماینده صالح 1️⃣
🔸مردم کسی را انتخاب بکنند که خودش را سپر بلای مشکلات کشور قرار بدهد.
#انتخاب_اصلح
#انتخاب
🖼️#عکس_نوشنه
💠 شاخصهای یک نماینده صالح 4️⃣
🔸مردم کسی را انتخاب بکنند که مصالح کشور را برای رودربایستی با این و آن زیر پا نگذارد.
#انتخاب_اصلح
#انتخاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دعوت به شرکت در اجتماع مجازی روز قدس ۱۴۰۰ به زبان فارسی . لطفاً منتشر نمایید
#روز_قدس
✅ بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
پویش تغییر عکس پروفایل بمناسبت روز قدس و جایگزین راهپیمایی روز قدس
✅ بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
سرلشکر سلامی؛
آمریکا توان حمایت از #رژیم_صهیونیستی را ندارد
در آستانه روز قدس هستیم و شایسته است در ابتدای کلام از یک فرمانده بزرگ شجاع که تصویر جاودانه او بر همه قلبها نقش بسته است و آن کسی که بیرقدار آزادی قدس و مشعلدار روح مقاومت در همه سرزمینهای اسلامی بود یاد کنیم، در این شب عزیز از سردار سپهبد شهید حاج #قاسم_سلیمانی یاد میکنم که یاد و خاطره او همیشه در دلهای ما زنده است.
ادامه مطلب در لینک زیر قابل مشاهده است👇👇👇
https://basirat.ir/fa/news/330280
✅ بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
🇮🇷🌸
🍀
❌ اطلاعیه❌
🎥 پخش زندهٔ نشست سیاسی در پیام رسان روبیکا
✅ سخنران: سردار جوانی "معاون محترم سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی "
🍃🌻🍃
💫 موضوع: چرایی و چگونگی جلب مشارکت حداکثری و آگاهانه
⏰ پنجشنبه 16 اردیبهشت ماه 1400 ساعت 21:30
💠 آدرس ورود به جلسه:👇👇👇
https://rubika.ir/NasraHamedan
🍀
🇮🇷🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 موضع انتخاباتی سپاه چیست؟
🔹فرمانده سپاه: نظامیها مثل بقیه افراد میتوانند در انتخابات نامزد شوند و این انتخاب شخصی آنهاست که مربوط به سپاه نیست و هیچ تشویق و حمایتی وجود ندارد. ما به نفع یا علیه هیچ نامزدی عمل نمیکنیم.
@Farsna
#نیروی_قدس عامل موفقیت در منطقه
«محمد علی سبحانی» سفیر سابق جمهوری اسلامی ایران در لبنان در مصاحبه ای با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی بصیرت به اهمیت استراتژیک و مهم ایران اشاره کرد و گفت: ایران به عنوان قلب #محور_مقاومت اهمیت بالایی در منطقه دارد و به تناسب شرایط و تعارضات بازیگران سیاسی منطقه، سپاه قدس یکی از نیرو های مهم در سیاست خارجی منطقه ای ایران تبدیل شده است.
سفیر سابق جمهوری اسلامی ایران افزود: امروز حزب الله لبنان به عنوان یکی از مهمترین احزاب سیاسی لبنان شناخته می شود و این امر موجب شده که رژیم صهیونیستی از لبنان فرار نماید.
وی ادامه داد: امروز حزب الله لبنان ضامن استقلال لبنان در مقابل رژیم صهیونیستی شده است و این حزب از پایگاه اجتماعی بالایی برخوردار است و به تناسب چنین موقعیتی برخی از کشور های منطقه خواهان حذف و از بین بردن پایگاه اجتماعی حزب الله در لبنان هستند.
ادامه مطلب در لینک زیر قابل مشاهده است👇👇👇
https://basirat.ir/fa/news/330279
✅ بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir