#کتاب_شناسی_سیاسی (۱۵)
کتاب سینما، دین و سیاست
مسئله سینما و بررسی نقش دین در آثار سینمایی ایران به خصوص بعد از انقلاب اسلامی مسئلهای بود که از معدود نویسندگان، منتقدین و اساتید حوزه رسانه بدان توجه داشتند. خلاء محتوایی در تبیین مفهوم سینمای دینی از طرفی و سوء استفاده برخی کارگردانان مشهور از عنوان سینمای دینی برای پیشبرد اهداف دیگرشان از سوی دیگر باعث شده بود تا سینمای دینی به سرمنزل مقصود خویش نرسید و بعد از گذشت 40 سال از انقلاب اسلامی با وجود فیلمهای متعدد در حوزه سینمای دینی اما آثار شاخص کمتری مورد توجه قرار بگیرد. کتاب سینما، دین و سیاست نوشته دکتر رفیع الدین اسماعیلی توسط بوستان کتاب منتشر شد. این کتاب جریان سینمای دینی در سینمای پساانقلاب را بررسی کرده است. بعد از انقلاب با پررنگ شدن نقش مذهب و تعهدات دینی در زیست سیاسی-اجتماعی مردم، افکار هنرمندان متعهد و اولویتهای سیاستگذاران، جریان سینمای دینی به مثابه پاسخی هنری-سیاسی به یک تقاضای اجتماعی کم کم پدید آمد و تاکنون حضوری نسبتا فعال داشته است اما نه در تراز انقلاب اسلامی.
✍️معرفی؛ جواد خواجه پور
@siasiland
👇👇👇
مشخصات کتاب
سینما دین و سیاست
زبان:فارسی
قطع:رقعی
تاریخ چاپ:1398نوبت چاپ:اول
ناشر: انتشارا ت بوستان کتاب
شابک:978-964-09-2025-1
تعداد صفحه: ۴۱۶
قیمت پشت جلد: ۵۸ هزار تومان
@siasiland
🔸سازمان ملل: جنگ را رها و با کرونا مبارزه کنید
🔹«لیز گراندی» هماهنگکننده امور انساندوستانه در یمن پس از ثبت اولین مورد ابتلا به ویروس کرونا در این کشور درباره «مسئله ترسناکی» که پیش روی یمن است، هشدار داد.
🔹وی در بیانیهای اعلام کرد: آنچه هفتهها از وقوع آن نگران بودیم هم اکنون رخ داد و کرونا وارد یمن شد.
🔹وی پس از ثبت اولین مورد ابتلا به ویروس کرونا در استان حضرموت به طرفهای درگیر گفت: جنگ را رها کنید و به مبارزه با کرونا بپردازید.
@siasiland
▪️سخننگاشت | یکی از کارهای لازمی که در این شرایط باید انجام بگیرد:
👈 #رزمایش_همدلی
🔻 رهبر انقلاب، روز گذشته: عدّهای هستند که در این شرایط حقیقتاً زندگیشان بسختی قابل گذران است، مردمی که توانایی دارند بایستی در این زمینه فعّالیّت وسیعی را شروع کنند. بخصوص که ماه رمضان در پیش است، ماه انفاق و ایثار. چه خوب است که یک رزمایش گستردهای در کشور به وجود بیاید برای مواسات و همدلی و کمک مؤمنانه به نیازمندان. ۹۹/۱/۲۱
@siasiland
#تجزیه_وتحلیل_جنگهای_ترکیبی_پاکستان ( قسمت پایانی)
انجام جنگهای ترکیبی ازجانب پاکستان مزایای خاصی رابرای آن درپی داشته وتوانسته به مرور زمان اقدامات خود را در این زمینه هدایت و کنترل کند.نخست چنین راهبردی یک گزینه کم هزینه است که میتواند توسط یک کشور ضعیف ازحوزه اقتصادی نیز انجام شود لیکن کشوری مانند هند دارای امتیازات مشخص در این زمینه نیز محسوب میشود.دوم حتی اگر تمرکز تلاشهای پاکستان در کشمیر همچنان باقی بماند؛این امر همزمان موجب توسعه هند به عنوان قدرت اصلی و عامل ثبات در افغانستان میشود.این اهرم پاکستان را قادر می سازد تا محیط زندگی در محدوده خود را تحت تاثیر فزاینده اقدامات خاکستری خود قرار دهد .
سوم ادامه جنگ با ابزارهای دیگر که بارها در راهبرد عمومی دولت پاکستان حفظ شده،اجازه میدهد تا ارتش نه تنها نهادهای دیگر بلکه سازمان هایی که با دشمنان کشور مبارزه میکنند را سرکوب و کنترل کند.
به نظر می رسد در این زمان بیشتر فرصت و پشتیبانی برای مدرنیزه کردن و پیشبرد اهداف دولت پاکستان تضمین میشود
✍️ محمدی
@siasiland
بارزانی: سردار سلیمانی اولین کسی بود که در مقابله با داعش به ما کمک کرد
رئیس حزب دموکرات کردستان عراق:
🔹ایران و شهید سردار حاج قاسم سلیمانی اولین کسانی بودند که به این منطقه در مواجهه با داعش کمک کرد.
🔹تروریسم از قدیم بوده ولی داعش پدیدهای عجیب و غریب بود.
@siasiland
🔻دو سناریو متصور تحولات روزهای اخیر آمریکا در عراق
🔸سناریوی اول انجام اقدامات تاکتیکی آمریکا در جهت تقویت مواضع نیروها و بهینهسازی استقرار آنها در پی حملات ایران به عین الاسد و تقویت سامانههای دفاع موشکی در جهت کاهش آسیبپذیری نیروهای آمریکایی، کاهش و استقرار نیروها در پایگاههای امن. بر اساس این سناریو آنچه در حال انجام است صرفاً عملیات روانی است که باهدف بازآرایی نیروها در حال انجام است.
🔸سناریوی دوم آمادگی برای انجام عملیات مشخص نظامی است که اقتضای آن بازآرایی نیروهاست. در این سناریو باهدف نابودی و پراکندگی مقاومت عراقی و حمله به مواضع و فرماندهان مؤثر آن قابلتصور است؛ هرچند آمریکا تصور نمیکند بتواند نیروی مقاومت عراقی را تبدیل به دشمن سازی درازمدت نماید.
🔸 همگام با فاز نظامی، اقدامات سیاسی-امنیتی آمریکا برای تأثیرگذاری در دولت آینده عراق نیز جدی است، هدف روی کارآمدن افراد وابسته به آمریکا، مخالف ایران و جریان مقاومت در بغداد است.
✍️ مهدی بانشی
@siasiland
#پرسمان (162)
سوال: براي ايجاد انگيزه و تمايل در مردم جهت استفاده از كالاهاي توليد داخلي چه اقداماتي ميبايست صورت پذيرد؟
جواب: مهمترين اقدام در اين زمينه همانا توليد کالاي با کيفيت داخلي است تا چنانچه مصرفکننده کالاي ايراني خريداري کرد، از آن رضايت داشته باشد. علاوه بر اين، در اين زمينه دولت ميتواند با ايجاد شرايط مناسب کسب و کار و استفاده صحيح از ابزارهاي سياستي مانند کاهش ماليات، کاهش نرخ بهره و... براي توليدکنندگان، تلاش کند تا کالاي ايراني با قيمت کمتري به دست مصرفکننده برسد. ضمن اينکه بايد توجه داشت که کالاي ايراني امروزه در بازار داخلي با رقباي بيرحمي دست و پنجه نرم ميکند و در مبارزه با اين رقبا، حامي و پشتيبان قوي هم ندارد؛ رقبايي همچون واردات بي رويه، قاچاق و... . حال براي سوق يافتن مردم به خريد کالاهاي ايراني بايد تلاش شود تا از جولان رقباي آن در بازار جلوگيري شود. در کنار همه اين اقدامات، بايد با کار فرهنگي و تبييني مناسب و منطقي تلاش شود تا اهميت مصرف کالاهاي داخلي براي مصرفکنندگان وطني تشريح شود تا عزم و تعصب آنها براي مصرف کالاهاي ايراني تقويت شود.
@siasiland
اخبارک
- ماموریت مهم رئیسجمهور به وزارت بهداشت و معاونت علمی برای دستیابی به دارو و واکسن کرونا
-رئیس کمیته امداد از آغاز رزمایش ملی «بخشش ایرانیان» برای کمک به اقشار نیازمند بهویژه آسیبدیده از کرونا خبر داد
- -مسعود بارزانی: سردار سلیمانی اولین کسی بود که در روزهای آغازین حمله داعش به عراق، به اربیل و نیروهای کُرد پیشمرگه کمک نظامی و تسلیحاتی کرد
- ترامپ: احتمالاً ۶۰ هزار نفردر اثر کرونا میمیرند
- نیویورک تایمز: صدها نفر از مبتلایان به کرونا در ایالت نیویورک که در خانههای خود میمیرند، در آمارهای رسمی ثبت نمیشود
- حمله توپخانهای به غرب یمن در سومین روز آتشبس ادعایی ائتلاف سعودی
- پیشتازی ۱۱ درصدی بایدن از ترامپ در نظرسنجی سیانان
- پاکسازی نوار مرزی با اردن و عربستان با انجام عملیات نیروهای حشد الشعبی علیه داعش در دیالی
- تحرکات جدید ارتش آمریکا در الحسکه/ ورود ۳۵ کامیون حامل تجهیزات پشتیبانی
- گفتگوی پرتنش سناتورها با سفیر عربستان در آمریکا در مورد قیمت نفت: «در روابط با ریاض تجدیدنظر میکنیم»
- ادامه بیتوجهی سازمان همکاری اسلامی به وضعیت وخیم مسلمانان کشمیر
@siasiland
#با_فرشتگان
صبح امروز را با نام خدا و یاد و خاطر شهید ابراهیم نگهبان آغاز می کنیم.
@siasiland