#حقوق کودکان در دوران دیجیتال امروز، دوران کودکی هم زمان در محیط های آنلاین و آفلاین می گذرد. در صورتی که از حقوق کودکان در یک محیط حمایت نشود در محیط دیگر نیز حقوق آنها به خطر می افتد. عدم توجه به اخلاق در مواجه با تکنولوژی در عصر حاضر سبب خلق پلتفرمها و خدماتی از فناوریهای هوشمصنوعی شده است که خارج از اراده و کنترل بشر است و در آیندهای نه چندان دور و با ادامهی این روند شاهد شکلگیری نظم نوینی در اجتماع بشری خواهیم بود که در روش مواجهه با جامعه و قانون اثرگذار خواهد بود. آدمی به واسطه هیپنوتیزم عصر تکنولوژی از فروغی که جوهرهی وجودی اوست، دور شده است اما نباید فراموش کردکه تکنولوژی بیشتر از آنکه ذاتاً فناورانه باشد ماهیتی اخلاقی و فرهنگی و انسانی دارد، و فناوری به خودی خود بد نیست بلکه نحوه استفاده از آن بسیار مهم است، فناوری عالی است، اما اگر تحت کنترل باشد.
کودکی رؤیا نیست و حق با کودکان است، یادمان باشد که آینده را انسانهایی میسازند که امروز کودکاند، کودکان ما امروز نیاز دارند که خوب زندگی کنند و به حقوقشان احترام گذاشته شود. صیانت از مصالح عالیه کودکان، مهمترین مبنای حقوق کودک و ابدیتبخشیدن به حقِ دارا بودن از حق برای کودکان از مهمترین اهدافِ خاص نظام حقوق بینالملل کودکان در عصر دیجیتالیسم است.
✍ رضا افتخاری
———————
با ما همراه باشید! 👇🏻
🌐 @SIASILAND
انفجار شدید در یک ساختمان در محله جوانمردقصاب
سخنگوی سازمان آتشنشانی در گفتوگو با تسنیم:
🔹در ساعت ۸:۱۱ صبح امروز انفجار شدیدی در یک ساختمان مسکونی قدیمی به آدرس محله جوانمرد قصاب، خیابان حضرتی واقع (شهرری) در منطقه ۲۰ به سازمان آتشنشانی اعلام شد.
🔹در پی اعلام این حادثه ۵ ایستگاه آتشنشانی به محله حادثه اعزام شدند.
🔹انفجار شدیدی در یک ساختمان سه طبقه قدیمی مسکونی صورت گرفته است که بخش زیادی از این ساختمان تخریب شده ضمن اینکه به سه الی چهار ساختمان و مغازه کنار این ساختمان خسارت وارد شده است.
———————
با ما همراه باشید! 👇🏻
🌐 @SIASILAND
تجارت چین و کشورهای آسیای مرکزی در سال ۲۰۲۳ (بخش اول)
دادههای اداره کل گمرک چین افزایش شدید تجارت این کشور با سایر کشورهای آسیای مرکزی در نیمه اول سال جاری نسبت به مدت مشابه سال 2022 را نیز نشان می دهد. چین به کشورهای آسیای مرکزی در نیمه اول سال ۲۰۲۳ به مبلغ حدود 26.4 میلیاد دلار کالا صادر کرده است. این در حالی است که مجموع واردات این کشور از آسیای مرکزی تقریبا 13.5 میلیارد دلار بوده که عمدتا با واردات نفت و گاز طبیعی مرتبط است. بنابر دادههای اداره کل گمرک چین، تجارت با ترکمنستان با 12.3 درصد افزایش به 5.55 میلیارد دلار رسیده است. از این میان 476 میلیون دلار مربوط به صادرات محصولات چینی و 5.076 میلیارد دلار مابقی با واردات کالای ترکمنی (5.058 میلیارد دلار از حساب دریافت گاز طبیعی) مرتبط بوده است.
🔍حسین ابراهیمی
———————
با ما همراه باشید! 👇🏻
🌐 @SIASILAND
روسیه، حقابه دریای خزر را بست!
سلاجقه رئیس سازمان محیط زیست:
🔹ورودیهای دریای خزر از سوی کشورهای همسایه بسته شده است مخصوصا ورودی رود ولگا بسته شده است. از طرفی میزان بارش در کل حوزه آبخیز دریای خزر کاهش یافته است.
🔹 ورودی دریای خزر کاهش یافته و تراز آب دریا در حال پایین رفتن است و در برخی آمار و اطلاعات اعلام شده که قریب یک متر در ۴-۵ سال اخیر دریا عقب نشینی داشته است. در سال به طور میانگین دریای خزر ۲۰ سانتی متر عقبنشینی میکند.
🔹امیدواریم کشورهای همسایه به توافق برسند و حقآبهها رها شود و آب به خزر برسد. احتمال اینکه بارش ها در پاییز امسال وضعیت بهتری داشته باشد هم وجود دارد.
———————
با ما همراه باشید! 👇🏻
🌐 @SIASILAND
♨️چند خبر کوتاه
🟣دلار ۴۱ هزار و ۳۳۵ تومان شد
🔹در تابلوی معاملاتی مرکز مبادله ارز و طلای ایران، امروز قیمت دلار ۴۱ هزار و ۳۳۵ تومان و نرخ حواله دلار ۳۷ هزار و ۵۷۷ تومان اعلام شد.
🔹یورو با کاهش نسبت به روز کاری قبل معادل ۴۵ هزار و ۳۶خ تومان، و نرخ حواله یورو ۴۱ هزار و ۲۴۳ تومان اعلام شده است.
🟣حملونقل عمومی رایگان برای دانشآموزان در مهر ماه
🔹مدیر کل حمل و نقل ترافیک شهرداری تهران: امکان استفاده رایگان از حمل و نقل عمومی در مهر ماه برای دانش آموزان و دانشجویان فراهم شد.
🟣مصدومان حادثه جوانمرد قصاب به ۱۶ نفر رسید
🔹رئیس اورژانس تهران: تعداد مصدومان ریزش آوار در جوانمرد قصاب به ۱۶ نفر رسیده و حال ۳ نفر از آنها وخیم است.
———————
با ما همراه باشید! 👇🏻
🌐 @SIASILAND
ثبتنام اینترنت خبرنگاران از ۱۷ مرداد
وزیر ارتباطات:
🔹اینترنت هدیه خبرنگاری مانند سالهای گذشته به خبرنگاران ارائه میشود.
🔹خبرنگاران از ۱۷ مرداد به مدت یک ماه فرصت دارند تا از طریق پنجره ملی خدمات هوشمند برای دریافت اینترنت خبرنگاری اقدام کنند.
———————
با ما همراه باشید! 👇🏻
🌐 @siasiland
#تشدید تنش در خلیج فارس
بایدن در حال آغاز یک تشدید تنش در منطقه خلیج فارس است که میتواند به جنگ ایالات متحده و ایران منجر شود. او در حال آماده شدن برای اجازه دادن به تفنگداران و ملوانان آمریکایی به منظور استقرار در کشتیهای تجاری بوده تا از توقیف نفتکشها توسط ایران در منطقه جلوگیری کند. استراتژی فشار حداکثری دیروز ترامپ، استراتژی امروز بایدن است. یکی از عناصر آن استراتژی، مصادره نفت ایران در آبهای آزاد است که در تضاد با قوانین بین المللی و اهرمی در دست امریکا برای اعمال تحریم علیه ایران بوده است. استقرار تفنگداران دریایی آمریکا بر روی نفتکشها ممکن است به این منظور طراحی شده باشد که به محمد بن سلمان نشان دهد که بایدن در دفاع از عربستان سعودی در برابر ایران جدی بوده و دوران بسیار کوتاه خروج ایالات متحده از خاورمیانه به پایان رسیده است. سیاست اعلامی ج.ا.ایران همواره بر وجود سازوکارهای بومی برای تامین امنیت کشتیرانی در آبهای منطقه از جمله تنگه هرمز تاکید دارد و حضور نیروهای بیگانه و قدرتهای فرامنطقهای را برهم زننده امنیت جمعی منطقه خلیج فارس قلمداد می نماید.
✍محمد قادری
———————
با ما همراه باشید! 👇🏻
🌐 @SIASILAND
🔴جنگ روانی راهبردی
❇️در جنگ روانی راهبردی و استراتژیکی هدف دشمن فرو پاشی روح و روان مردم و اراده عمومی ملت مد نظر دشمن است
❇️دشمن با انبوه ابزار و امکانات رسانهای،خصوصاًشبکههای اجتماعی و تنوع آنها مانند فیسبوک، توئیتر، تلگرام، اینستاگرام واتساپ و... هزاران متخصص و کارشناس و مشاور را بکارگرفته و برنامهریزی نمودند که افکار،اندیشه و مذاق مردم را برگردانند ایمان،باور، امید، اعتماد به نفس مردم را تضعیف کنند
❇️به دلیل شکست دشمن در عرصههای نظامی و اقتصادی و افزایش سطح بازدارندگی نظام، دشمن جنگ روانی را در راس برنامههای خود برای تقابل با جمهوری اسلامی قرار داده است
☸مجاهدین مطلع و آگاه باید نقشهها و برنامههای دشمن را تبیین نموده تا دشمن را در این عرصه هم ناکام بگذارند.
✍غلامرضایی
———————
با ما همراه باشید! 👇🏻
🌐 @SIASILAND
نقش جمهوری خلق چین در تحولات منطقهای غرب آسیا در نگاه نخبگان آمریکایی
#چین_غرب_آسیا
#افول_آمریکا
قسمت اول
بسیاری از نخبگان آکادمیک سیاست خارجی در آمریکا معتقدند؛ به تدریج جمهوری خلق چین در حال تبدیل شدن به قدرت مسلط در منطقه غرب آسیا و شمال آفریقا است. چنانچه یکی از محققان آکادمیک غربی اخیرا در مقاله خود مینویسد؛ برای چندین دهه، تعامل چین با جهان عمدتاً اقتصادی بود. امروز، دیپلماسی چین فراتر از موضوعات تجارت و توسعه است. یکی از دراماتیکترین و آموزندهترین نمونههای این تغییر، نقش فزاینده چین در خاورمیانه و شمال آفریقا است. این منطقه قبلا تحت تسلط ایالات متحده بود، اما با عقب نشینی واشنگتن، پکن وارد این منطقه شد. در ماه مارس، چین با میانجیگری برای آتش بس بین ایران و عربستان سعودی، یک کودتای دیپلماتیک بزرگ را انجام داد. در حالی که دخالت چین در منطقه زمانی محدود به وضعیت آن به عنوان مصرف کننده هیدروکربن و شریک اقتصادی بود، پکن اکنون یک صلح طلب است که مشغول ایجاد روابط دیپلماتیک و حتی نظامی با بازیگران کلیدی است. برخی از محققان چینی امروز خاورمیانه را "آزمایشگاهی برای دنیای پسا آمریکا" میدانند. به عبارت دیگر، آنها بر این باورند که منطقه همان چیزی است که کل جهان در چند دهه آینده به نظر می رسد: مکانی که با افول ایالات متحده، سایر قدرتهای جهانی مانند چین، هند و روسیه برای نفوذ رقابت میکنند. و قدرتهای میانی مانند ایران، عربستان سعودی و ترکیه عضلات خود را خم میکنند.
✍ علیرضا زمانیان
@siasiland
طبق برآوردهای آینده پژوهی کره شمالی دومین قربانی حمله هسته ای در تاریخ خواهد شد (بخش چهارم)
اگر کره شمالی توان جنگ متعارف خود را افزایش دهد در جنگ زمینی و فرسایشی میتواند پیروز شود اما به علت تحریمهای شدید و وابستگی دفاعی به چین در صورت جنگ با ژاپن و کره جنوبی، قدرت مقابله با سلاحهای متعارف انان را نخواهد داشت و چون جنگ هوایی است نیروی زمینی کره شمالی ناکارآمد خواهد شد
و در کوتاهترین زمان حکومت کره شمالی سقوط میکند و آنان برای جلوگیری از سقوط به حمله هسته ای رجوع خواهند کرد که نتیجه آن پاسخ متقابل هسته ای از طرف ناتو است .مبارزان کره شمالی در صورت سقوط حکومت و پراکنده شدن یک ظرفیت فکری داعش گونه دارند که میتوانند امنیت چین و روسیه را به خطر بیندازند .کره شمالی در وضعیت آچمز گرفتار شده و اگر سلاح هسته ای را کنار بگذارد سقوط میکند و اگر کنار نگذارد با وضعیت فعلی باید ادامه دهد و اگر حکومت کیم جونگ اون از خود ضعف نشان دهد از سوی ارتش کودتا خواهد شد .
✍محمدرضا قمری
@siasiland