قابلیت دفاع محور(قسمت هشتم)
نقش محور مقاومت در مدیریت بحران های غرب آسیا
نمونه موفق کمک به جریان مقاومت در منطقه توسط ج.ا.ا،«حشدالشعبی» در عراق است. در واقع، با وجود نگرانی آمریکا و متحدان اروپایی و منطقه ای آمریکا، از قدرت گرفتن حشدالشعبی در عراق، ایران به طور آشکار از سازمان و گروه هایی، همچون« سپاه بدر»، «عصائب الحق»، و «حزب الله عراق»و ...حمایت کرد.این امر نهایتا موجب شد حشدالشعبی به مثابه یکی از نیروهای مسلح عراق مورد تابید پارلمان این کشور قرار گیرد و جایگاه قانونی در نیروهای مسلح عراق بیابد.
ج.ا.ا با حمایت از حشدالشعبی، داعش و سایر جریان های رادیکال عراق را که به چهل کیلومتری مرزهایش رسیده بود از محیط «خارج نزدیک خود» دور کرد.حوادث تروریستی مجلس، حرم امام(ره)،حمله تروریستی به رژه ن.م در اهواز و حمله چابهار، بیش از پیش اهمیت راهبردی هسته های مقاومتی را آشکار کرد.
✍علیرضا مظفری نیکو
@siasiland
☝☝☝☝☝☝☝☝☝☝
🔺پس لرزه های ناشی از زلزله فروپاشی راهبرد صهیونیسم مسیحی در غرب آسیا همجنان ادامه دارد. همزمانی سفر مخفیانه و حقارت آمیز رئیس جمهور آمریکا به عراق با برکناری وزیر خارجه و چند عضو دیگر کابینه سعودی، بسیار معنادار است.
✅وزیر خارجه عزل شده سعودی، به شدت آمریکایی، و از ارکان شیطنت های نافرجام علیه ایران و محور مقاومت اسلامی در منطقه بود.
✅15 سال پس از قشون کشی آمریکا به عراق، ترامپ گفت "خیلی غم انگیز است. ۷ تریلیون (7 هزار میلیارد) دلار در خاورمیانه هزینه کردیم، اما متاسفانه ناچارم کاملا مخفیانه به آنجا سفر کنم. دو بار قرار بود به عراق سفر کنم، اما خبر آن درز کرد و سفر لغو شد".
✅حمله موشکی همزمان به سفارت آمریکا در بغداد، سند درستی سخن ترامپ بود. اما تلخ تر از حمله موشکی، مخالفت نخست وزیر عراق برای دیدار با ترامپ در پایگاه الاسد است.
✅گفته می شود عادل عبدالمهدی برای ملاقات دو شرط گذاشته بود؛
👌#دیدار_در_بغداد و 👌 #وارد_نشدن_ترامپ به #تحریم_علیه_ایران.
✅همزمان با سفر ترامپ، شاه عربستان ضمن صدور دستور تشکیل کابینه جدید، برخی وزرا از جمله وزیر خارجه، و وزرای گارد ملی و اطلاع رسانی را برکنار کرد. به ویژه برکناری الجبیر (سفیر سابق ریاض در واشنگتن و شریک برخی پروژه های بزرگ در منطقه ضد محور مقاومت) به مفهوم اعلام #شکست راهبرد اول عربستان در چند سال اخیر است.
✅دقیقا با همین برآورد هم هست که روزنامه گاردین می نویسد "سال 2018، سال #پیروزی_ایران و #شکست_عربستان است. این سال در حالی به پایان میرسد که عربستان در اکثر زمینهها مانند #لبنان، #سوریه، جنگ #یمن و پرونده قتل #خاشقچی با شکست تمام روبرو بوده
و در مقابل #ایران توانسته پیروزیهای متعدد در #سوریه،#عراق و #لبنان کسب کند".
✅تا همین چند سال قبل، وزارت خارجه و استخبارات سعودی ادعا میکردند در معادلات مهم منطقه از افغانستان وعراق تا سوریه و لبنان و یمن و قطر تعیینکنندهاند. حالا اما نیرو و فشار به کار گرفته شده علیه منطقه، کمانه کرده و در داخل هیئت حاکمه سعودی #طوفان به پا کرده است.
✅عزل وزیر خارجه که پس از چند نوبت عزل روسای استخبارات سعودی اتفاق می افتد، نشانه بی ثباتی فزاینده در این رژیم است.
✅ميدل ايست آن لاين مرداد 1391 هنگام برکناری "امیر مقرن" نوشته بود « 4 شکست بزرگ عربستان از ایران در #عراق و #سوریه و #لبنان و #بحرین، علت برکناری مقرن بن عبد العزیز از ریاست استخبارات عربستان بوده است، چرا که ملک عبدالله (شاه وقت) از نفوذ فزاینده ایران در منطقه هراسان است"
✅میدل ایست معتقد بود "آمریکاییها به پادشاه عربستان توصیه کردند مقرن را از این سمت برکنار کند، آنها به صراحت گفتند وی در موقعیت مهم خود این جدیت لازم در کار را ندارد. بركناري مقرن و جايگزيني بندربن سلطان، نشانه شكست سياست هاي سعودي در قبال سیاست منطقهای ايران است".
✅آن زمان بندر بن سلطان با دستور مستقیم آمریکا مأمور شد شکستهای فاحش ریاض- واشنگتن در حد فاصل عراق تا سوریه و لبنان و بحرین را جبران کند اما به دو سال نکشید که او هم در فروردین 93 به خاطر ناتوانی در مقابل گسترش نفوذ ایران عزل شد.
✅اردیبهشت ماه 92، یعنی در فاصله میان عزل مقرن و بندر، شاهزاده ترکی فیصل (رئیساسبق استخبارات و سفیر اسبق در آمریکا) ضمن سخنانی در اندیشکده بلفر دانشگاه هاروارد گفته بود « #ایران مسئله اول سیاست خارجی ما در دهه آینده است. #عراق اکنون به لطف پیامدهای اشغال آمریکا به یک حوزه مهم برای نفوذ فزاینده #ایران تبدیل شده است. هدف ما این است که این نفوذ را کنار بزنیم».
✅اما #ترکی_فیصل 5 سال پس از این سخنان در کدام موقعیت است؟ به عنوان همدم زنجمورههای بیوه رئیس یک سازمان تروریستی، جانشین #ابریشمچی و #مسعود_رجوی شده است!
✅اما فراتر از همه این اعترافات، اظهارات #مایک_پمپئو وزیر خارجه فعلی آمریکاست که یک سال قبل به هنگام ریاست سازمان سیا به «#MSNBC» گفت « نفوذ ایران در منطقه در مقایسه با ۷سال گذشته ( 2010 میلادی/ 1389 شمسی) بسیار بیشتر شده است. امروز، این کشور نفوذ بسیار زیادی دارد، نفوذی که فراتر از نفوذ آنها در 7 سال گذشته است. ایران در همهجای خاورمیانه حضور دارد».
✅با همه این اوصاف، آیا مسخره نیست که نرامپ پس از سفر دزدکی به عراق می گوید " آمریکا در عراق می ماند تا ایران را زیر نظر داشته باشد"؟!
✍️محمد ایمانی
@siasiland
اخبارک
در آستانه نهمین سالگرد حماسه مردمی 9دی، کتاب «فتنه تغلب» با روایتهایی از متن و فرامتن بیانات و اقدامات رهبر انقلاب در جریان فتنه 88 از سوی انتشارات انقلاب اسلامی منتشر شد.
🔸نماینده رئیسجمهور روسیه در امور غرب آسیا با استقبال از تصمیم کشورهای عربی برای احیای روابط با سوریه، گفت این کشورها دریافتهاند که قطع رابطه با دمشق تصمیم غیرسازندهای بوده است
-رسانههای انگلیسی بار دیگر مدعی شدهاند که پرونده طلب ایران از انگلستان و بازداشت «نازنین زاغری» به یکدیگر مرتبط هستند و دلیل عدم آزادی زاغری تأکید ایران بر تسویه بدهی ۴۰ ساله لندن به تهران است
🔸برگزاری تجمع دانشجویان دانشگاه آزاد/ درخواست برای برخورد با مسئولان خاطی در واکنش به حادثه دانشگاه علوم و تحقیقات
🔸ظریف: اروپاییها گفتهاند در بحث کانال ویژه مالی (SPV) مشغول کار هستند، ولی ما هیچ وقت منتظر اروپا نبودیم و الان هم نیستیم
🔸گراهام، سناتور ارشد جمهوریخواه با ابراز نگرانی از احتمال توافق میان کردها و ارتش سوریه، این مسئله را کابوسی برای ترکیه و رژیم صهیونیستی توصیف کرد
@siasiland
🚩تحلیلگر آمریکایی: خروج از سوریه برنامههای امپریالیستی آمریکا را تغییر نمیدهد
استفان لندمن نویسنده، ستوننویس و فعال سیاسی آمریکایی در گفتوگو با تسنیم :
🔹خواه نیروهای آمریکایی در سوریه بمانند یا از آن خارج شوند، برنامههای امپریالیستی واشنگتن که عبارت است از تغییر حکومت سوریه و تمامی دیگر دولتهای دارای حاکمیت مستقل، بیتغییر باقی خواهد ماند
🔹آمریکا در حال حاضر 18 پایگاه نظامی در سوریه دارد و در حال احداث دو پایگاه دیگر در این کشور است
🔹هنوز بهطور قطع مشخص نیست نیروهای آمریکا در سوریه باقی میمانند یا آنجا را ترک میکنند. پنتاگون قصد ندارد این پایگاهها را رها کند
🔹 نیروهای آمریکا در سوریه یا باقی میمانند و یا تمام یا بخشی از آنها به عراق یا نقاط دیگر منطقه منتقل خواهند شد.
@siasiland
🚩جانشین مرکز راهبردی ارتش:آمریکای مستاصل راهی جز فرار از منطقه ندارد
🔹 آمریکاییها در حال حاضر کاری در منطقه از پیش نمیبرند و با آوردن داعش به افغانستان هم کاری از پیش نمیرود.
🔹 رئیس جمهور این کشور شبانه به عراق آمده و فرار کرده است، در آینده مردم عراق علیه آمریکا شورش میکنند و کشورهای دیگر نیز به این موضوع خواهند پیوست
@siasiland
🔴 امام خامنه ای :
♦️مردم ما در مقابلهی با فتنه، خودشان به پا خاستند. نهم دی در سرتاسر کشور مشت محکمی به دهان فتنهگران زد. این کار را خود مردم کردند. این حرکت یک حرکت خودجوش بود؛ این خیلی معنا دارد؛ این نشانهی این است که این مردم بیدارند، هشیارند.
۱۳۸۹/۱۰/۰۸
♦️در شرائط فتنه، کار دشوارتر است؛ تشخیص دشوارتر است. البته خدای متعال حجت را همیشه تمام میکند؛ هیچ وقت نمیگذارد مردم از خدای متعال طلبکار باشند و بگویند تو حجت را برای ما تمام نکردی، راهنما نفرستادی، ما از این جهت گمراه شدیم.
♦️ فتنه معنایش این است که یک عدهای بیایند با ظاهرِ دوست و باطنِ دشمن وارد میدان شوند، فضا را غبارآلود کنند؛ در این فضای غبارآلود، دشمن صریح بتواند چهرهی خودش را پنهان کند، وارد میدان شود و ضربه بزند.
۱۳۸۸/۱۰/۲
@siasiland