eitaa logo
siemenskala
12 دنبال‌کننده
25 عکس
7 ویدیو
0 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🔺 درایو یا اینورتر های V20 از سری دسته درایو های خانواده سینامیکس زیمنس می باشد. اینورتر V20 از دسته درایو های کامپکت بوده و برای کاربرد های سبک مانند پمپ و فن، کمپرسور ها، ماشین های حرکتی و ماشین‌های پروسه‌ای مناسب می باشند. ✅ مقرون به صرفه این دسته از درایو های سینامیکس از سری اقتصادی اینورترهای زیمنس محسوب می شوند و مورد توجه صنعتگران بویژه ماشین سازها قرار گرفته است. البته قیمت پایین آن به معنای ضعیف بودنش نیست بلکه این کار برای دستیابی به سهم بیشتری از بازار در کاربردهای سبک توسط زیمنس برنامه ریزی شده است. 💹 رنج توانی تنوع رنج توانی این درایو 0.12 تا 3 کیلووات تکفاز و 0.37 تا 30 کیلووات سه فاز می باشد. درایو های سینامیکس V20 در دو مدل فیلتر دار و بدون فیلتر ساخته می شوند که یا تکفاز و یا سه فاز می باشد. ماژول ترمز در درایو های زیمنس V20 برای توان های بالای 7.5 کیلووات بصورت داخلی بوده اما برای توان های زیر 7.5 کیلووات علاوه بر مقاومت ترمز ،به ماژول ترمز نیز نیاز داریم ⏬برخی ویژگی های اینورتر v20 زیمنس نصب آسان قابلیت نصب روی دیوار طراحی فشرده یا کامپکت راه اندازی آسان و سریع کاربری و برنامه پذیری آسان ارتباط بی سیم با تلفن همراه و کامپیوتر محدوده عملکرد در دمای 10- تا 50+ درجه سانتی گراد اتصال ساده به PLC حفاظت از موتور در شرایط مختلف محیطی امکان راه اندازی با کی پد جدا شونده (آپشن) siemenskala.com
🟪 کنتاکتور چیست؟ ▪️ عملکرد کنتاکتور دوست دارید یک موتور 220 ولت را با یک سیگنال 24 ولت کنترل کنید؟ کنتاکتور یک کلید الکترومکانیکی است که برای کنترل جریان برق مورد استفاده قرار می گیرد. کنتاکتور قادر است ولتاژهای بزرگ را با یک سیگنال فرمان کوچک کنترل کند. ▪️ اجزای داخلی کنتاکتور از بخش های مختلفی ساخته شده است. همه کنتاکتورها از 4 بخش اصلی تیغه ها، مکانیزم الکترومغناطیسی فرمان، مکانیزم کنترل جرقه و بدنه عایق تشکیل می شوند. ▪️ کنترل از راه دور کنتاکتور را می توان از راه دور و از طریق سیگنال های کنترلی سوئیچ ها، رله ها یا سیستم های اتوماسیون کنترل کرد. با این قابلیت می توان مدارهای الکتریکی را بدون تماس مستقیم فیزیکی با خیال راحت فعال یا غیرفعال کرد. ▪️ کاربردها کنتاکتورها کاربرد گسترده ای در صنعت دارند. مهمترین کاربردهای کنتاکتور عبارتند از: کنترل موتورهای الکتریکی کنترل هیترهای برقی کنترل تجهیزات روشنایی کنترل بارهای خازنی 👈 خرید کنتاکتور زیمنس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ تشریح عملکرد کنتاکتور (با زیرنویس فارسی) 🔴SIEMENSKALA🔴
🔴 دیود هرزگرد کنتاکتور قطع شدن ناگهانی جریان سیم پیچ سبب ایجاد ولتاژی بزرگ با پلاریته معکوس روی سیم پیچ کنتاکتور می شود. این ولتاژ بزرگ می تواند به سایر اجزای مدار به ویژه قطعات الکترونیکی آسیب برساند. 💡 برای پیشگیری از این خطا، یک دیود در بایاس معکوس با سیم پیچ کنتاکتور موازی می شود. این دیود به دیود هرزگرد موسوم است. به نظر شما دیود هرزگرد برای چه نوع کنتاکتوری کارایی دارد؟ 👈 توضیحات کامل تر در این باره را در مقاله زیر ببینید 🔗 دیود هرزگرد کنتاکتور، ضروری اما نه همیشه!
🔴 مینیاتوری DC به جای AC ▪️ کلیدهای مینیاتوری از یک مکانیزم الکترومغناطیسی برای تشخیص اتصال کوتاه استفاده می کنند. با توجه به تفاوت جریان DC با AC، مکانیزم الکترومغناطیسی آن ها متفاوت است. کلیدهای DC از یک قطعه اضافی برای تشخیص خطا استفاده می کنند ▪️ با توجه به تفاوت مکانیزم تشخیص خطا، کلید مینیاتوری AC امکان تشخیص خطا در مدار DC را ندارد. بنابراین هرگز از یک کلید AC برای مدار DC استفاده نکنید. جالب است بدانید کلیدهای DC می توانند خطا را در مدار AC هم تشخیص دهند.
💠 حفاظت از مدار برای حفاظت از مدار الکتریکی در برابر اتصال کوتاه و اضافه جریان حرارتی از بریکرها استفاده می شود. بریکرها انواع مختلفی دارند و متناسب با جریان عبوری از مدار انتخاب می شوند. برای مدارهای جریان پایین از کلید مینیاتوری استفاده می شود. اما چه دستگاهی از مدار جریان بالا حفاظت می کند؟ 🔸 کلید اتوماتیک کلید اتوماتیک، کلید کامپکت یا MCCB همه اشاره به یک بریکر جریان بالا دارند. این کلیدها مدار جریان بالا را در برابر خطای اتصال کوتاه و اضافه جریان حرارتی حفاظت می کنند. 🔸مکانیزم عملکرد عملکرد کلید اتوماتیک مانند کلید مینیاتوری است. این کلیدها از مکانیزم الکترومغناطیسی برای تشخیص وقوع اتصال کوتاه استفاده می کنند. همچنین اضافه جریان حرارتی را به کمک یک تیغه بیمتال تشخیص می دهند. 🔸 اتوماتیک یا مینیاتوری از جمله تفاوت های اصلی کلید اتوماتیک با کلید مینیاتوری می توان به رنج جریان آن ها اشاره کرد. علاوه بر این کلید اتوماتیک از مکانیزم تریپ قابل تنظیم بهره می برد. همچنین جریان شکست بالاتری دارد. 🔸 کاربرد کلید اتوماتیک کلید اتوماتیک به منظور حفاظت از مدارات جریان بالا مورد استفاده قرار می گیرد. بخش های مختلف مدار که جریان بالایی دارند به کمک این کلید قابل حفاظت هستند. موتورهای الکتریکی و سایر مصرف کننده های پر مصرف را با این کلید محافظت کنید.
💥 کنترل جرقه در کلید اتوماتیک در زمان قطع شدن ارتباط تیغه ثابت و تیغه متحرک، یک جرقه بزرگ ایجاد می شود. گرمای ناشی از ایجاد این جرقه می تواند به تیغه ها و سایر بخش های کلید آسیب برساند. بنابراین کنترل این جرقه ها ضروری است. برای کنترل این جرقه ها، از یک مکانیزم ویژه در ساختار کلید استفاده می شود. مکانیزم کنترل جرقه متشکل از چندین صفحه هادی است که شکل خاصی دارند و با هم موازی شده اند. جرقه های بزرگ با رسیدن به این مکانیزم تبدیل به جرقه های کوچک شده و در زمان کوتاهی انرژی شان را از دست می دهند.
💡 سرعت واکنش کلید اتوماتیک 👈 در برخی از کاربردها، سرعت عملکرد بریکر نقش تعیین کننده ای در حفاظت از مدار دارد. این سرعت عملکرد درکلیدهای اتوماتیک با پارامتر Maximum clearing time مشخص می شود. ▪️ حداکثر زمان پاکسازی عبارتست از کل زمان شروع جریان اضافه تا باز شدن کامل بریکر و رسیدن جریان به صفر. در واقع این زمان شامل زمان تشخیص خطا، زمان واکنش قطع کننده و زمان جرقه می شود. لازم به ذکر است این زمان با تغییر فرکانس تغییر می کند.
⚰️ طول عمر کلید هوایی ◀️ کلید هوایی ساختار الکترومکانیکی دارد. این کلید علاوه بر حفاظت از مدار، امکان قطع و وصل دستی مدار را نیز فراهم می کنند. براساس اینکه عملیات قطع توسط سیستم الکترومغناطیسی (قطع الکتریکی) اتفاق افتاده است یا به صورت دستی، طول عمر کلید متفاوت است! ☝️ طول عمر کلید هوایی با پارامتر endurance در دیتاشیت مشخص می شود. جالب است بدانید طول عمر مکانیکی کلید هوایی از طول عمر الکتریکی آن به مراتب بیشتر است. به عنوان مثال کلید 3WL11 زیمنس طول عمر الکتریکی 1000 و مکانیکی 10000 بار دارد. 🔁 با انجام منظم و به موقع عملیات تعمیر و نگهداری، می توان عمر این کلیدها را افزایش داد. در مثال اسلاید قبلی با انجام عملیات نگهداری طول عمر الکتریکی به 2000 بار و طول عمر مکانیکی به 15000 سیکل افزایش پیدا می کند.
💹 حداکثر کارایی و حفاظت موتور قطع کننده های مدار محافظ موتور (MPCB) از جمله اجزای ضروری اتوماسیون صنعتی هستند که موتورها را در برابر آسیب های ناشی از اضافه بار، عدم تعادل فاز و افت فاز محافظت می کنند. در این پست کاربردی مزایای استفاده از MPCB ها را به همراه راهنمای انتخاب صحیح با شما به اشتراک می گذارم. ▪️ مزایای MPCB · حفاظت پیشرفته از موتور · بهبود بهره وری عملیاتی · کاهش زمان خرابی و هزینه های نگهداری · افزایش ایمنی پرسنل و تجهیزات ▪️ انتخاب و نگهداری مناسب · MPCB با محدوده جریانی که FLC (جریان بار کامل) موتور را پوشش می دهد انتخاب کنید. · ویژگی های اضافی مانند حفاظت از اتصال کوتاه و کنتاکت های کمکی برای نظارت از راه دور را در نظر بگیرید · ظرفیت شکست کلید باید متناسب با شبکه باشد. · MPCB را طبق دستورالعمل های سازنده نصب کنید · برای اطمینان از عملکرد مطلوب، MPCB را به طور منظم بازرسی کنید ▪️ رفع یک مشکل رایج تعریف مساله: سوختگی های مکرر موتور نوار نقاله به دلیل اضافه بار و افت فاز راه حل: نصب کلید حرارتی با تنظیمات جریان قابل تنظیم و حفاظت خطای فاز در مسیر موتور. نتیجه: کاهش خرابی موتور، افزایش راندمان عملیاتی و کاهش هزینه های تعمیر و نگهداری
👍 حفاظت بدون فیوز 👈 نقش حفاظتی فیوز فیوزها تجهیزات حفاظتی محدود کننده جریان هستند. عبور جریان های بزرگتر از جریان نامی فیوز از مدار، سبب ذوب شدن یا اصطلاحا سوختن فیوز می شود. فیوزها بعد از سوختن قابل استفاده نیستند و باید جایگزین شوند. ⚠️ چالش استفاده از فیوز فیوزها قادرند مدار الکتریکی را در برابر اضافه جریان محافظت کنند. اما یک چالش بزرگ در استفاده از فیوز وجود دارد. پس از سوختن فیوز و به منظور راه اندازی دوباره مدار لازم است فیوز را تعویض کنید. چالش های مرتبط با تعویض فیوز و توقف عملیات مدار را نمی توان نادیده گرفت. 💡 حفاظت بدون فیوز به کمک کلید حرارتی می توانید حفاظت بدون فیوز از مدار را پیاده سازی کنید. حساسیت بالای کلید حرارتی در برابر اضافه جریان خیال شما را از حافظت موتور راحت می کند. علاوه بر این در صورت تریپ کردن کلید می توانید به راحتی مدار را دوباره وصل کنید و نیازی به تعویض کلید ندارید.