eitaa logo
سیمای عترت (انالوجه)
141 دنبال‌کننده
7.7هزار عکس
5.6هزار ویدیو
275 فایل
کانال بصیرت افزایی و روشنگری و پاسخ به شبهات (جهاد تبیین) ارتباط با ادمین : @Admin_etrat
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💢 ♨️ 💢 ♨️ 💢 🔴 ✍️ ⭕️ متأسفانه با بی دقتی رسانه ای و همچنین هجمه های ، سال ها از مدیریت هیئتی به نام بی نظمی، شلختگی، عدم دقت و کار علمی نام برده می شود.‼️ ♨️و هرگاه می خواهند نمونه کار بی نظم و سوء مدیریت را نشان دهند با نام مدیریت هیئتی و حتی مدیریت جهادی خطاب می کنند. ⚠️گواینکه هرجا مدیریت هیئتی و جهادی که خارج از ساختارها و بروکراسی رسمی اداری کشور بوده همراه با ضعف و بی نظمی بوده است.⁉️ 💢 حال آنکه فقط تماشای برگزاری در شرایط حساس کرونای امسال دقیقا خلاف گزاره مرسوم و غلط را ثابت می کند. ✅ آنچنان که مردمی ترین، و دقیق ترین را همین هیئت ها انجام داده اند. 💯مدیریتی و که توانست در مواجه با تغییرات شرایط و اعمال پروتکل های بهداشتی خودش را تطبیق بدهد و بدون کوچکترین بی نظمی مراسماتی و جمعیت قابل توجه را مدیریت کند. ✅ مدیریت هیئتی که کاملا خودجوش و است، توانسته خارج از چارچوب های خشک رسمی و اداری مدلی را ارائه دهد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 💢 💢 💢 🚀 دوربردترین در اختیار ایران است.👏 🔹شلتوکی کارشناس مسائل دفاعی: 🚀سامانه پدافندی سوم خرداد، ،که می تواند در حین حرکت شلیک کند.
🔴امضاء ۲۰۰ نماینده مجلس پای شکایت از زنگنه «ابوترابی» نماینده نجف آباد: 🔹شکایت از وزیر نفت به لحاظ ترک فعل وزیر تدوین شده است و برای رسیدگی تقدیم رئیس قوه قضائیه می‌شود. 🔹تعداد امضا‌های این شکایت به بیش از ۲۰۰ امضا رسیده است. 🔹طرح استیضاح وزیر نفت نیز از سوی تعدادی از نمایندگان در مجلس کلید خورده که تا کنون بیش از ۳۵ نماینده این استیضاح را امضا کرده‌اند.
این چه اباطیلی است که عده ای می‌بافند؟ اگر دین ندارید، لااقل آزاده باشید. ۷۲ تن: همان تعداد عده معدود انقلابی هستند که سالهاست خطرات لیبرال های خود فروخته را به گوش مردم رساندند اما نادیده گرفته شدند... ابالفضل العباس: همان سردار فاتحی است که آبرویش را کف دست گرفت و گفت گردن من از مو باریکتر. اما اجازه سوءاستفاده ضد انقلاب از آب گل آلود نداد. شمر: همان بی حیایی است که به اسم دین و مذهب به جان عوام افتاده و ولایت پذیری و اعتماد به انقلاب و اسلام را با عملکرد منفی خود زیر سوال میبرد... تاسوعا: یکی دو روز قبل از انتخابات است که بازار خرید و فروش رای آنچنان گرم می‌شود که بعضی ها حاضرند علاوه بر رای، هستی و شرف و عزت و احترام خود را یکی دو تومان پایین تر از نرخ بازار بفروشند. عاشورا: روزی است که عده ای بد انتخاب میکنند و بعد از آن، مشکلاتشان را به جای اینکه پای «انتخاب» بگذارند پای «انقلاب» میگذارند. حسین مظلوم: حقیقت زندگی مردمی است که در مصالح سیاسی و اندیشه های متعفن یک مشت لیبرال ذبح شده و هر سال بر سر اسمش دعواست و هر چپ و راست به طریقی دل آن میشکند.
▪️‏سرپرست فدراسیون پزشکی ورزشی: اماکن ورزشی و باشگاه‌ها از فردا می‌توانند نسبت به بازگشایی اقدام کنند! الان هیئت ها زیر سقف باشند کرونا منتقل میشه ولی کرونا در باشگاه ها و سالن ها منتقل نمیشه :) هر چی بگم از طنز ماجرا کم میشه!
▪️حجت الاسلام روح الله حسینیان عضو شورای مرکزی جبهه پایداری، نماینده دوره هشتم و نهم مجلس شورای اسلامی و رئیس مرکز اسناد انقلاب اسلامی همزمان با ماه محرم به رحمت ایزدی پیوست. مرحوم حسینیان زمانی یک تنه دربرابر رجعت طلبان و ایستاد،مقاومت کرد و چراغ اش روشن ماند.
💢 ♨️ 💢 ♨️ 💢 🌄 شمایی که داری هشتگ ،رو میزنی؛ ⬆️ تصویر رو نگاه کن و بگو ، اگه اون زمان بودی تو کدوم قرار می‌گرفتی⁉️ ✅ یه می‌خواد مقابل ایستادن 🔷🔹‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
📸هیئت باقریون ،مسجد امام محمد باقر(ع)، آبادن خوزستان همراه با رعایت پروتکل های بهداشتی ⚜️مذهبی ها بیشتر رعایت میکنند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا