🔴 محکمات نظام اسلامی، جایی برای صورتی بازی در مورد حجاب باقی نگذاشته است❗️
🔰رهبر معظم انقلاب، در یکی از دیدارهای خود با اعضای مجلس خبرگان، «عقبنشینی نکردن از روند اجرای احکام اسلامی» را از جمله محکمات نظام اسلامی برشمرده اند. (اینجا)
👈 از طرفی، #حجاب و عفاف یکی از احکام اسلامی است که هم بُعد فردی و هم بُعد اجتماعی دارد. یعنی از دو جهت مهم است.
◀️ بنابراین، هر سخن و توجیهی که بخواهد در جهت پر و بال دادن به #ولنگاران باشد و یا #عقب_نشینی ضمنی یا مستقیم از اجرای احکام اسلامی( از جمله حجاب) باشد، در تقابل با محکمات نظام اسلامی است.
وقتی محکمات مشخص است، دیگر سخنان متشابه، صورتی بازی، روشنفکر بازی و ... در مورد حجاب جایی در نظام اسلامی ندارد.
🇮🇷 @Simaye_etrat
میخواید بریم دست هنجارشکنان رو به گرمی بفشاریم بابت هنجارشکنی⁉️
#سردار_مفخمی
#برخورد_قاطع
✍میلاد خورسندی
@Simaye_etrat
🔰حجت الاسلام و المسلمین جواد مجتهد شبستری، عضو مجلس خبرگان رهبری:
🔻نسبت به لایحه عفاف و حجاب که اخیرا از سوی دولت به مجلس ارسال شده، انتقادات زیادی وارد است، فی الجمله این که این لایحه بازدارندگی لازم را ندارد و بی حجابی را از یک حرام مسلم شرعی و جرم به یک تخلفی در حد پایین تر از تخلف راهنمایی و رانندگی و یا به یک هنجارشکنی تنزل داده و بی حجابی را به یک هنجار اجتماعی تعبیر کرده است.
🔻در لایحه حجاب و عفاف، با یک حرام مسلم شرعی برخورد #سخیف صورت گرفته است و لازم است این مسئله در مجلس اصلاح شود.
🔻عمده اشکال لایحه حجاب این است که #بازدارندگی لازم را ندارد چرا که مجازاتی که برای جرم و تخلف تعیین می شود باید #متناسب با آن و دارای بازدارندگی لازم باشد وگرنه موجب استهزاء و سخره گرفته شدن قانون توسط مجرمین می شود.
🔻جایی که امکان تذکر نباشد، می توان با استفاده از ظرفیت جریان های مردمی با بدحجابی مقابله کرد و نرم افزارهایی را ساخت و در اختیار جریان های مردمی و نظارت های عمومی قرار داد که از طریق آن افراد بدحجاب به مراکز قانونی جهت برخورد معرفی شوند تا جلوی بی حجابی گرفته شود.
🇮🇷@Simaye_etrat
🔴«عفت» و «شرافت» در کلام شهید مطهری
«شرافت زن اقتضا میكند هنگامى كه از خانه بيرون میرود متين و سنگين و باوقار باشد، در طرز رفتار و لباس پوشيدنش هيچگونه عمدى كه باعث تحريك و تهييج شود به كار نبرد، عملًا مرد را به سوى خود دعوت نكند، زباندار لباس نپوشد، زباندار راه نرود، زباندار و معنىدار به سخن خود آهنگ ندهد، چه آنكه گاهى اوقات ژستها سخن مىگويند، راه رفتن انسان سخن مىگويد، طرز حرف زدنش يك حرف ديگرى مىزند.» (مجموعه آثار استاد شهيد مطهری، ج۱۹، ص۴۴۷)
#حجاب
🇮🇷 @Simaye_etrat
کاظمین منتظر است با آغوشی گشوده تا جوانترین ستاره دنبال دار امامت را از خاک تا افلاک دنبال کند و این حالتِ محزون خاک است که ملائک را به زاری نشانده.
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴
مراسم عزاداری شهادت امام جواد علیه السلام
زمان:دوشنبه ۲۹ خرداد ماه ساعت ۱۶
مکان:مسجد امیرالمومنین ع
ویژه خواهران
پایگاه بسیج عفت
حلقه شهید حاج قاسم سلیمانی
@Simaye_etrat
▪️مظلوم تر از جواد، بغداد نداشت
▪️آن مظهر داد، تاب بیداد نداشت
▪️میخواست که فریاد کند تشنهلبم
▪️از سوز عطش، طاقت فریاد نداشت
🏴 شهادت مظلومانه امام محمدتقی(ع)، جوادالائمه تسلیت باد🏴
@Simaye_etrat
امام جواد عليه السلام :
مَن لَم يَعرِفِ المَوارِدَ أعيَتْهُ المَصادِرُ ؛
امام جواد عليه السلام :
كسى كه راه ورود به كارى را نشناسد ، راه برون شدن از آن درمانده اش مى كند .
همان ، ج 75 ، ص 364 .