پزشکیان به سید حسن نصرالله: حمایت از مقاومت با قدرت ادامه دارد
مسعود پزشکیان رئیسجمهور منتخب در نامهای به دبیرکل حزبالله لبنان:
ایران همواره پشتیبان مقاومت مردم منطقه در مقابل رژیم نامشروع صهیونیستی بوده است. حمایت از مقاومت ریشه در سیاستهای اصولی نظام جمهوری اسلامی ایران، آرمانهای امام راحل(ره) و رهنمودهای رهبر انقلاب داشته و باقدرت تداوم خواهد داشت.
اطمینان دارم جنبشهای مقاومت در منطقه اجازه نخواهند داد این رژیم به سیاستهای جنگافروزانه و جنایتکارانه خود علیه مردم مظلوم فلسطین و دیگر ملتهای منطقه ادامه دهد./ تسنیم
#پزشکیان #حزبالله #مقاومت
🏴 دختر داشتن اینجوریه...
شب سوم محرم شب حضرت رقیه(س)
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
🌷قرارگاه مطالبه گری عمار
👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2358248237C3f4c060381
Velayate Ezraeel.pdf
6.98M
✡️ #دانلود_کتاب
📖 سفر به ولایت عزرائیل
✍ جلال آل احمد
💥 توضیحات:
👈 جلال آل احمد در این کتاب به جزئیات سفر خود به کشور جعلی اسرائیل پرداخته است. زمان سفر، مصادف است با پانزدهمین سال تشکیل اسرائیل غاصب در بهمن سال ١٣۴١. آل احمد در این کتاب نقشهای از ارتباطات میان اسرائیل، جهان اسلام و وضعیت اعراب ترسیم کرده است. او از شهرهای مختلف، ازجمله تلآویو، حیفا و اورشلیم بازدید کرده و با مردم و مسئولان اسرائیلی دیدار میکند. او معتقد است که جهان اسلام بهدلیل عدم وحدت و وابستگی به غرب، در برابر اسرائیل ناتوان است. نویسنده، اسرائیل را بهعنوان «ولایت عزرائیل» نام میبرد و آن را نمادی از استعمار و سلطهٔ غرب بر جهان عرب میداند. او معتقد است که اسرائیل با حمایتهای آمریکا و اروپا، به یک تهدید جدّی تبدیل شده است. آل احمد در سفرنامهٔ خود به مسائلی مانند تاریخ فلسطین، هولوکاست، جنگهای اعراب و اسرائیل، سیاستهای اسرائیل در قبال فلسطینیان و نقش آمریکا در حمایت از اسرائیل میپردازد. او سیاستهای اسرائیل در منطقه را عامل اصلی ناآرامیها و درگیریهای خاورمیانه میداند.
📚 کتابخانهٔ یهود:
🇮🇷👉 @jewishbook
9.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢صدای بانوی سه ساله را میشنوی؟
این را صدای گریه نبین ...❌
این را صدای دوری از پدر نبین...❌
👈این را صدای العجل های یک منتظر برای امامش ببین
✨و چه خوب جواب داد منتظَر به منتظِر
و چه خوب اجابت کرد دعایش را
💚🙂🏴
دم آخر به آرزوش رسید
روی پای امام خود جان داد...
16.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️ببينيد چه خوابهایی برای ايران دیدهاند!
ایشان عضو مرکزی جنبش سبز(هواداران میرحسین موسوی) هستند که زبان به اعتراف گشودهاند
#برجام #تجزیه_طلبی #محور_مقاومت
این روزها بسیاری در حال ستایش دکتر محمد مخبر هستند. مدتها پیش البته قصد داشتم مطلبی را در این خصوص قلمی کنم اما کارکنان نهاد ریاست جمهوری باید شهادت دهند که در روزهایی که فکر و ذکر برخی معاونین شهید رئیسی و یا مسئولین نهاد، انتخابات ریاست جمهوری بود چه کسی کار میکرد و البته غمگینتر از همه این شعر از دهانش نمیافتاد:
از دوست به یادگار دردی دارم
کان درد به صدهزار درمان ندهم
گفتنی است دکتر مخبر همانند نامزدی ریاست جمهوری، شخصاً تمایلی به معاونت اولی دولت چهاردهم ندارد و مجموعه اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری، بنیاد مستضعفان، دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی و دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام از جمله گزینههای انتصاب رفیق واقعی شهید جمهور است.
✍ محلل
#انتخابات #رئیسی_عزیز
پزشکیان؛ منتخبی قومیتی یا ملی؟
سخنی در تحلیل الگوی رایدهی چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری
پس از اعلام نتایج چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و انتخاب آقای مسعود پزشکیان به عنوان نهمین رئیس جمهور، جمهوری اسلامی ایران، در فضای رسانهای و سیاسی کشور گزارهای مطرح شد که آرای قومی هموطنان ترک، علت پیروزی ایشان در انتخابات بوده است.
در این یادداشت قصد داریم تا با نگاهی به آمار، این گزاره را مورد بررسی و تحلیل قرار دهیم.
برای این منظور درصد آرای نامزدها در انتخاباتهای سالهای ۱۳۹۲ و ۱۳۹۶ و دور اول و دوم سال ۱۴۰۳، در برخی از شهرها را در تصویر فوق ملاحظه میفرمایید.
درصد آرای آقای روحانی در انتخابات های سال ۹۲ و ۹۶ میانگین درصدی ۶۰/۸۱ درصد را برای سه استان آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی و اردبیل نشان میدهد که این میانگین درصدی در دور اول انتخابات سال ۱۴۰۳ به عدد ۷۶/۹۴ برای آقای پزشکیان رسیده است.
برای ساده سازی بحث، سایر عوامل را نادیده گرفته و این اختلاف رای آقای روحانی و پزشکیان را به حساب رای قومیتی(جغرافیایی/منطقه ای) می گذاریم.
پس در دور اول انتخابات ۱۴۰۳ آقای پزشکیان ۱۶/۱۳ درصد رای قومیتی(جغرافیایی/منطقه ای) داشته است.
نکته۱: رای قومیتی با رای جغرافیایی و منطقه ای تفاوت دارد اما برای ساده سازی آن ها را یکی در نظر گرفته ایم.
نکته۲: قطعا هر نامزدی در زادگاه خود دارای یک پایگاه رای جغرافیایی/منطقه ای است و با توجه به اینکه آقای پزشکیان چندین دوره رای اول تبریز در انتخابات مجلس بودهاند، این پایگاه رایی برایشان موسعتر است.
نکته۳: قطعا درصدی از آرای آقای جلیلی در خراسان هم به رای جغرافیایی یا منطقه ای تعلق دارد.
جمع بندی: با حذف همه متغییرها و عدم محاسبه درصد رای منطقهای آقای جلیلی، در بالاترین حالت ممکن در مرحله اول ۱۶/۱۳ درصد آرای آقای پزشکیان، در این استان ها را رای قومیتی(جغرافیایی/منطقه ای) تشکیل می دهد که از مجموع ۳ میلیون رای معادل ۴۸۳۹۰۰ رای می باشد.
حال به سراغ مرحله دوم انتخابات می رویم؛
در دور دوم میانگین درصدی آرای آقای پزشکیان در ۳ استان آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی و اردبیل معادل ۸۴/۶۶ می باشد که نسبت به دور اول افزایش ۷/۷۲ درصدی داشته است. اما آیا این رای هم قومیتی بوده است ؟
برای پاسخ به این سوال به بررسی تغییر روند آرای نامزدها در استانهای خراسان رضوی و اصفهان و البرز که هیچ ارتباط قومی با سه استان آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی و اردبیل ندارند و اتفاقا از پایگاههای رایی اصولگراها در دور اول بوده است می پردازیم.
همانطور که در تصویر فوق ملاحظه می کنید
افزایش درصدی آرا در این استانها هم به سود آقای پزشکیان بوده است.
در اصفهان آقای پزشکیان به نسبت دور اول درصد آرایش ۸/۹۲ درصد رشد داشته است حال آنکه آقای جلیلی درصد ارایش حدود ۱ درصد کاهش داشته است.
در البرز آرای آقای پزشکیان ۹/۴ درصد رشد داشته است در صورتی که آرای آقای جلیلی فقط ۲ درصد رشد داشته است.
در خراسان رضوی آرای آقای پزشکیان ۱۱/۶ درصد رشد داشته است و آرای آقای جلیلی ۱۰/۸ درصد رشد داشته است.
وقتی درصد آرای آقای پزشکیان در استانهای خراسان رضوی، اصفهان و البرز رشد بیشتری از آرای آقای جلیلی داشته است، پس افزایش آرای آقای پزشکیان در استانهای آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی و اردبیل را هم نمیتوان صرفا متاثر از رای قومیتی دانست و این نشان میدهد که در دور دوم مولفههای دیگری جز قومیت در رایدهیها موثر بوده است.
حال اگر بخواهیم این روند و تغییرات آرا در دور اول به دور دوم را نادیده بگیریم و بگوییم الا و بلا در ۳ استان مذکور رای قومیتی بوده است، ۷/۷۲ درصد دیگر از آرای این سه استان را میتوان گفت قومیتی بوده است که میشود معادل ۲۳۱۶۰۰ رای، با جمع این عدد و آرای قومیتی دور اول، در بدبینانه ترین حالت ممکن و حذف همه متغییرهای دیگر میتوان گفت در انتخابات ۱۴۰۳، تعداد ۷۱۵۵۰۰ رای قومیتی بوده است.
حتی با این فرض نادرست، این تعداد رای تاثیر قابل توجهی در چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری نداشته است و باید آقای پزشکیان را منتخبی ملی دانست.
✍️ محمد صادق پور؛ دانشجوی دکترا جامعه شناسی سیاسی
#انتخابات #پزشکیان #قومیت
تصویر یک توییت منسوب به نتانیاهو در حال انتشار در فضای مجازی است که نتانیاهو به زبان فارسی از ایرانیان به خاطر رأی دادن به پزشکیان تشکر کرده است!!
توضیحات مهم:
۱ - این اکانت تویتر(ایکس)، فیک یعنی جعلی هست. دقت کنید که تیک آبی هم ندارد در حالی که اکانتهای مربوط به شخصیتها اگر تیک آبی نداشته باشد معمولا فیک هستند.
در واقع، فرد دیگری با عکس و نام نتانیاهو پیج زده است. در شناسهاش کلمه persian را بدون a تایپ کرده است.
۲ - این توییت جعلی در ۱۰ تیر یعنی دو روز بعد از مرحله اول انتخابات نشر شده تا مخاطبان ایرانی را به این باور برساند که دکتر پزشکیان مورد علاقه صهیونیستها هست.
۳ - حتی اگر واقعا نتانیاهو از مردم ایران به خاطر رأی دادن به پزشکیان تشکر کرده بود قطعا هدفش ایجاد اختلاف بین ایرانیها میبود نه یک تشکر صادقانه.
صهیونیستها گاهی برای فریب دادن ایرانیان، حتی عید نوروز و ۱۳ فروردین را هم تبریک میگویند. شنونده باید عاقل باشد.
۴ - آقای پزشکیان گرچه احتمالاً رویکرد نرمش بیش از حد در مقابل آمریکا را دنبال خواهد کرد اما در مورد اسرائیل جنایتکار کاملا با جریان انقلابی همراه و همفکر است و نامه دیروز ایشان به دبیرکل حزب الله لبنان به خوبی بیانگر این حقیقت بود. کسی که با جملات امیرالمؤمنین(ع) در نهج البلاغه آشنا باشد نمیتواند در مقابل جنایات نتانیاهو در حق مردم فلسطین سکوت کند.
۵ - تهمت زدن به کاندیدای رقیب جایز نیست حتی اگر کاندیدای غیرانقلابی باشد.
#سواد_رسانه #پزشکیان #اسراییل
دادستان تهران: هیچ حکم قضایی برای پلمب دفتر ترکیش ایرلاین صادر نشده است
🔹از ساعتی پیش خبری مبنی بر پلمب دفتر ترکیش ایرلاین منتشر شده است.
#سواد_رسانه
معاون بانک مرکزی:
به زودی شبکه شتاب ایران به ۱۱ کشور همسایه و کشورهای عضو اتحادیه اوراسیا مانند مصر متصل میشود.
بانکهای مرکزی ایران و روسیه داشتهاند از تقریباً ابتدای دولت سیزدهم شروع شده بود و خوب به لطف خدا در پایان دولت سیزدهم به نتیجه رسید چهار اقدام مهم و راهبردی را بانکهای مرکزی در کشور در دستور کار داشتهاند که خوب دو اقدام اون قبلاً اطلاعرسانی شده بود بانکهای دو کشور روابط کارگزاری پول ملی بین هم ایجاد کرده بودند بانکهای تجاری و زیر ساختهای پیام رسان بانکی دو کشور هم خوب در سال گذشته به هم متصل شده و بنابراین همه بانکهای ایرانی با همه بانکهای روسی امکان تبادل پیامها استاندارد بانکی اعم از ال سی، حواله بانکی، سایر پیامهای استاندارد بانکی را داشتند.
#اقتصاد #تحریم