eitaa logo
سیره علوی (ع)
206 دنبال‌کننده
2.1هزار عکس
1.2هزار ویدیو
35 فایل
اُدعُ إلى سبیل ربک بالحکمة والموعظة الحسنه (نحل.125) وابسته به مرکز احیاء موعظه حسنه mawezah.ir Ad1: @mahdimahdavi2 Ad2: @YaAliy Ad3: @Reza_shariati64 http://eitaa.com/joinchat/3049848832C0bd97c4343 🌸کــپـی از مــطـالــبـ کـانـال بــاذکر صـلـواتـ آزاد
مشاهده در ایتا
دانلود
امیرالمؤمنین علی علیه السلام: هر کدام از شما باید حاجتش را کنار مزار پدر و مادرش بخواهد بعد از اینکه برای ایشان دعا کرد. ( کافی ، ج ۳ ، ص ۲۲۹)
🔹امام جواد(ع): هر كه كار زشتی را تحسین و تأیید كند، در گناه آن شریک می‌باشد.
امیرالمومنین امام علی (علیه السلام) : آنکه در گناهی، بسیار اندیشه کند، این کار او را به گناه می کشاند. 📚 غررالحکم، ح ۸۵۶۱
امیرالمؤمنین علی علیه السلام: مبادا مرگ در حالى به سراغت آيد كه تو از پروردگارت در طلب دنيا گريخته باشى (غررالحکم ۲۳۹۸)
بسم الله الرحمن الرحیم 💠 💠 💎 چرا اینهمه سفارش به بصیرت می‌شویم؟ 🔻أمیرالمؤمنین علی (علیه‌السلام): العامِلُ عَلى غَيرِ بَصيرَةٍ كالسّائرِ عَلى سَرابٍ بِقِيعَةٍ، لا تَزيدُهُ سُرعَةُ سَيرِهِ إلاّ بُعدا؛ ➖ كسى كه بدون بصيرت عمل كند، مانند كسى است كه به دنبال سراب بيابان راه پيمايد. او هر چه تندتر رود دورتر مى‏‌افتد. 📚 أمالی مفید: ص۴۲، ح۱۱ ‌ ‌ •┈┈••✾••┈┈•
🔹امام هادی(ع): کسی که خود را پست شمارد، از شر او در امان مباش
«کاف» رمز کربلا و «هاء» رمز هلاکت خاندان او «یاء» اشاره به نام یزید دارد که بر حسین (علیه السلام) ظلم کرد و «عین» اشاره به عطش و تشنگی آن امام و «صاد» نشانه صبر و استقامت امام حسین(علیه السلام) است. تفسیر آیه “کهیعص” از زبان امام زمان(علیه السلام) سعدبن عبدالله می گوید: روزی تأویل «کهیعص» را از امام زمان سوال کردند. حضرت فرمودند: این حروف از اخبار نهانی است که خداوند به بنده اش زکریا اطلاع داده سپس داستان آن را برای محمد(صلی الله و علیه و آله) بیان داشته است. آنجا که زکریا از خدا خواسته اسماء خمسه ی طیبه را به او بیاموزد، جبرئیل بر او نازل شد و آن اسماء را به او آموخت. هنگامی که زکریا نام محمد و علی و فاطمه و حسن را به زبان جاری کرد دل شاد شده و اندوهش زائل گردید و اما وقتی که نام حسین را به زبان آورد اندوه بر او چیره شد و اشکش جاری گردید. سپس عرضه داشت خدای من! چه شد که امروز وقتی نام آن چهار نفر را به زبان آوردم با ذکر نام آن ها اندوهم برطرف گردید و لکن هنگامی که نام حسین به زبانم جاری شد اشکم جاری و غم دلم زیاد گردید؟!
امیرالمؤمنین علی علیه السلام: هرگاه خبرى را شنيديد آن را براى پايبندى فرا گيريد نه براى بازگويى؛ زيرا راويان علم بسيارند و پايبندان آن اندك. (نهج البلاغه، حكمت ٩٨)
امیرالمؤمنین علی علیه السلام: در شگفتم از كسى كه مى بيند هر روز از جان و عمر او كاسته مى شود و با اين حال براى مرگ آماده نمى شود! ( غررالحكم ، حدیث۶۲۵۳)
دانش ، میراثی گرانبها و آداب ، زیورهای همیشه تازه و اندیشه ، آیینه ای شفاف است. امام علی (ع)
🔹امام زمان(عج): هیچ عملی همانند نماز، بینی شیطان را به خاک ذلت نمی‌مالد و او را ذلیل نمی‌کند.
💎 آسیب‌های طمع و طمع‌ورزی 🔻أمیرالمؤمنین علی (علیه‌السلام): أَكْثَرُ مَصَارِعِ اَلْعُقُولِ تَحْتَ بُرُوقِ اَلْأَطْمَاعِ اَلْعَبِيدُ ثَلاَثَةٌ عَبْدُ رِقٍّ وَ عَبْدُ شَهْوَةٍ وَ عَبْدُ طَمَعٍ. مَنْ أَرَادَ أَنْ يَعِيشَ حُرّاً أَيَّامَ حَيَاتِهِ فَلاَ يُسْكِنِ اَلطَّمَعَ قَلْبَهُ ❇️ بيشترين مغلوبيّت و تباهى عقول در موارد جلوه‌گاه طمع است. بردگان سه دسته‌اند: بندۀ آزاد و بندۀ شهوت و بندۀ طمع. هر كس مايل است در دوران زندگيش آزاد زندگى كند، پس نبايد طمع را در دلش جا دهد. 📚 مجموعة ورّام، ج ۱، ص ۴۹ ‌ ‌ •┈┈••✾••┈┈•
امیرالمؤمنین علی علیه السلام: حریص ، نیازمند است اگر چه مالک همه دنیا باشد. (غرر الحکم ، حدیث ۱۷۵۳)
🔹پیامبر(ص): هرکس فقیر را در مال خود شریک گرداند و با مردم به انصاف رفتار کند، او مؤمن حقیقی است.
♦️حضرت علی علیه‌السلام: کسی که همتش آخرت باشد،به آرزویش می‌رسد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خدایا حضرت علی را در هنگام احتضار به داد ما برسان..
امیرالمومنین علی علیه السلام: اى فرزند آدم اندوه روز نيامده را بر امروزت ميفزا، زيرا اگر روز نرسيده،از عمر تو باشد خدا روزى تو را خواهد رساند. (حکمت۲۶۷ نهج‌البلاغه )
💎 مسلمان راستین اینگونه است 🔻امام صادق علیه‌السلام: اَحْسِنْ مُجاوَرَةَ مَنْ جاوَرْتَ تَكُنْ مُسْلِما؛ 🌸 با همسايه‌ات خوشرفتارى كن تا مسلمان راستين باشى. 📚 بحارالأنوار: ج۷۴، ص۱۵۸
امیرالمؤمنین علی علیه السلام: زبان خود را به نرم‌گویی و سلام گفتن عادت ده ، تا دوستانت زیاد شوند و دشمنانت کم. (غرر الحکم ، حدیث ۶۲۳۱)
🔹امام حسن(ع): کسی که دوستان و برادرانش را سبک شمارد و نسبت به آنها بی اعتنا باشد، مروت و جوانمردی آن فاسد شده است.
🔹امام حسین(ع): خداوند هیچ موجودی را نیافرید، جز آن‏که برای او تسبیحی قرارداد تا با آن خدا را ستایش کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔹امام صادق(ع): هر كس خوبى بكارد، خشنودى درو مى‌كند و هر كس بدى بكارد، پشيمانی مى‌چيند، هر كس هر چه بكارد، همان را درو مى‌كند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️دلتنگ‌تر از همه... 🔹گر چه دوریم به یاد تو سخن میگوییم
🌹پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله)فرمودند 🦋✨سه نفر هستند که هنگام دیدار با خدا از هر دری که بخواهند وارد می‌شوند: ✨۱. کسی که خوش باشد. ✨۲. کسی که هم در خلوت هم در حضور از خدا بترسد. ✨۳. کسی که جر و را رها کند، حتی اگر حق با او باشد.