eitaa logo
سیستانی(حفظه الله)
2.7هزار دنبال‌کننده
70 عکس
2 ویدیو
7 فایل
✔️بیان مسائل شرعی مطابق با نظر مرجع عالی قدر جهان اسلام ایت الله سیستانی (دام ظله)✔️ . . ❌توجه: این کانال رسمی نیست،و فقط طبق نظرات ایشان جواب سوالات شرعی را میدهیم . . ارتباط با ما و سوالات شرعی👇🏼 @al_nebras
مشاهده در ایتا
دانلود
. 📌موضوع : 🔸امام علی (ع): 🔹ْاِنَّ اللّه َ يُحِبُّ الْمُتَواضِعينَ؛ ☑️ترجمه: خداوند متواضعان را دوست دارد. 📚کـانـال آیــت اللــه سـیستانـــی _.-*【.🕊.】*-._ ➡️ @sistani_fa ➡️ @sistani_fa .
. 📌موضوع : ⁉️پرسش : تعیین وقت نماز در جایی که ماه ها شب است و یا ماه ها روز می باشد چگونه است ؟ 🔰پاسخ: اگر شخص در مکانی باشد که مدت شبانه روز انجا بیشتر از ۲۴ ساعت باشد به احتیاط واجب نماز های خود را طبق نزدیکترین مکانی که شب و روز داشته باشد به جا آورد. 📚مطابق با نظرات ایت الله سیستانی _.-*【.🕊.】*-._ ➡️ @sistani_fa ➡️ @sistani_fa 🔰ارتباط با ادمین(سوالات شرعی) ➡️ @al_nebras .
. 📌موضوع : ⁉️پرسش : آیا در روز جمعه ممکن است اذان ظهر ۱۵ دقیقه قبل از دخول وقت شروع شود؟ بخاطر اینکه در خطبه جمعه زیاد وقت حاصل شود؟ 🔰پاسخ: اذان اعلام باید در اول وقت گفته شود نه قبل از دخول وقت. 📚مطابق با نظرات ایت الله سیستانی _.-*【.🕊.】*-._ ➡️ @sistani_fa ➡️ @sistani_fa 🔰ارتباط با ادمین(سوالات شرعی) ➡️ @al_nebras .
. 📌موضوع : ⁉️پرسش : در آرایشگاه کار می کنم و کار کاشت ناخن انجام می دهم آیا کار من اشکال دارد و حقوقی که دریافت می کنم چی؟ 🔰پاسخ: مزد گرفتن برای این کار که مانع از صحت وضو وغسل می شود صحیح نیست ولی آرایشگر اگر می داند که طرف در هر حال راضی به تصرف او در ﭘول ﭘرداختی است می تواند در آن تصرف کند. در ضمن وظیفه دارد حکم شرعی در مسأله را به او تذکر دهد در صورتیکه احتمال دهد مؤثر واقع شود. 📚مطابق با نظرات ایت الله سیستانی _.-*【.🕊.】*-._ ➡️ @sistani_fa ➡️ @sistani_fa 🔰ارتباط با ادمین(سوالات شرعی) ➡️ @al_nebras .
. 📌موضوع : ⁉️پرسش : آیا همه انواع الکل (صنعتی طبی و..) پاک هستند؟ 🔰پاسخ: بله همه انواع الکل ها پاک اند، اما خوردن آنها جایز نمی باشد. 📚مطابق با نظرات ایت الله سیستانی _.-*【.🕊.】*-._ ➡️ @sistani_fa ➡️ @sistani_fa 🔰ارتباط با ادمین(سوالات شرعی) ➡️ @al_nebras .
. 📌موضوع : 🔸امام علی (ع): 🔹مَنْ لَمْ يُصْلِحْ نَفْسَهُ لَمْ يُصْلِحْ غَيْرَهُ؛ ☑️ترجمه: هر كس خودش را اصلاح نكند، نمى‌تواند ديگران را اصلاح نمايد. 📚منبع: غررالحکم ‌📡حداقل برای☝️نفر ارسال کنید. 🔰کـانـال آیــت اللــه سـیستانـــی _.-*【.🕊.】*-._ ➡️ @sistani_fa ➡️ @sistani_fa .
. 📌موضوع : ⁉️پرسش : آیا آب شیر حکم آب کر را دارد؟ 🔰پاسخ: بله 📚مطابق با نظرات ایت الله سیستانی _.-*【.🕊.】*-._ ➡️ @sistani_fa ➡️ @sistani_fa 🔰ارتباط با ادمین(سوالات شرعی) ➡️ @al_nebras .
. 📌موضوع : ⁉️پرسش : آیا استخاره به طریقی که امروزه در میان ما متداول است، شرعاً وارد و پسندیده است؟ و آیا تکرار آن ضرری دارد؟ آیا مخالفت با استخاره حرام است؟ 🔰پاسخ: قدر متیقن از مواردی که استخاره در آن مشروع است موردی است که بعد از مشورت از اهلش نتیجه نگیرید و در تحیر بمانید. و مخالفت با استخاره انجام شده حرام نیست ولی ممکن است موجب پشیمانی گردد مگر اینکه موضوع استخاره را تغییر دهد همانند اینکه قبل از آن کار صدقه داده شود که بلا دفع گردد. 📚مطابق با نظرات ایت الله سیستانی _.-*【.🕊.】*-._ ➡️ @sistani_fa ➡️ @sistani_fa 🔰ارتباط با ادمین(سوالات شرعی) ➡️ @al_nebras .
. 📌موضوع : ⁉️پرسش : نظر اسلام در رابطه با روابط زناشویی زن و شوهر چیست؟ حدود روابط چیست؟ چه کارهایی مجاز و چه کارهایی غیر مجاز است؟ 🔰پاسخ: زن و شوهر به هر کیفیتی که مورد رضایت طرفین باشد می توانند از یکدیگر لذت و استمتاع ببرند و در فرض عدم رضایت ،استمتاعات متعارف اشکال ندارد. 📚مطابق با نظرات ایت الله سیستانی _.-*【.🕊.】*-._ ➡️ @sistani_fa ➡️ @sistani_fa 🔰ارتباط با ادمین(سوالات شرعی) ➡️ @al_nebras .
. 📌موضوع : 🔸امام علي (ع): 🔹العَفوُ تاجُ المَكارِمِ. ☑️ترجمه: گذشت، تاجِ خصلت‌های والاى انسانی است 📚کـانـال آیــت اللــه سـیستانـــی _.-*【.🕊.】*-._ ➡️ @sistani_fa ➡️ @sistani_fa .
. 📌موضوع : ⁉️پرسش : لطفا شرایط واجب شدن امر به معروف و نهی از منکر را توضیح دهید. 🔰پاسخ: در وجوب أمر به معروف و نهی از منکر باید شرائط زیر وجود داشته باشد : 1⃣ شناخت معروف و منکر ولو به طور اجمال . بنابراین کسی که معروف و منکر را نمیشناسد ، و آنها را از همدیگر تشخیص نمیدهد ، امر به معروف و نهی از منکر واجب نیست ، بلی گاهی برای امر به معروف و نهی از منکر کردن یاد گرفتن و شناختن معروف و منکر ، واجب میشود . 2⃣ احتمال تأثیر در شخص خلافکار . بنابراین اگر کسی میداند که سخن و گفته او أثر ندارد ، مشهور بین فقهاء آن است که در این صورت وظیفه ندارد ، و امر به معروف و نهی از منکر بر او واجب نیست ، ولی احتیاط واجب آن است که کراهت و ناراحتی خود را از کارهای ناشایسته خلافکار بهر طوری که ممکن است اظهار نماید ، هر چند بداند که در او اثر نخواهد داشت . 3⃣ قصد ادامه کارهای ناشایسته و خلاف از شخص خلافکار . بنابراین شخص خلافکار چنانچه نخواهد کارهای خلاف خود را تکرار کند و دوباره مرتکب شود ، امر به معروف و نهی از منکر واجب نیست . 4⃣ معذور نبودن شخص خلافکار در کارهای زشت و خلاف خود ، با اعتقاد اینکه کار زشتی که انجام داده حرام نبوده ، بلکه مباح بوده ، و یا کار خوبی که ترک کرده واجب نبوده است . بلی اگر منکر از کارهائی باشد که شارع مقدّس هرگز بوقوع آن راضی نیست ـ مثل قتل نفس محرّم ـ جلوگیری از آن واجب است ، هر چند انجام دهنده معذور باشد ، و حتّی مکلّف هم نباشد . 5⃣ ضرر جانی یا آبروئی و یا مالی ـ بمقدار قابل توجّه ـ شخص امر کننده به معروف و نهی کننده از منکر را تحدید نکند ، و مشقّت و دشواری غیر قابل تحمل وجود نداشته باشد ، مگر اینکه کار معروف ـ خوب ـ و منکر ـ بد ـ بقدری نزد شارع مقدّس مهم باشد که باید در راه آن ضررها و دشواریها را تحمّل نمود . اگر بخود امر به معروف و نهی از منکر کننده ضرر متوجّه نشود ، ولی بر کسان دیگر از مسلمین ضرر جانی ، یا آبروئی ، و یا مالی معتنا به متوجّه گردد ، امر به معروف و نهی از منکر واجب نمیشود ، که در اینصورت أهمّیت ضرر و آن کار مقایسه میگردد که گاهی در صورت ضرر هم امر به معروف ، و نهی از منکر ساقط نمی شود . 📚مطابق با نظرات ایت الله سیستانی _.-*【.🕊.】*-._ ➡️ @sistani_fa ➡️ @sistani_fa 🔰ارتباط با ادمین(سوالات شرعی) ➡️ @al_nebras .
. 📌موضوع : ⁉️پرسش : خانمهایی که عذر شرعی دارند تا چه حدی می توانند به ضریح ائمه (علیهم السلام) نزدیک شوند ؟ 🔰پاسخ: نشستن در صحن ها و رواق هایی که مسجد نباشد اشکال ندارد ولی بنابر احتیاط واجب نمی توانند در رواقی که ضریح مقدس در آن قرار دارد بمانند و می توانند از یک در داخل شوند و از در دیگری خارج شوند. 📚مطابق با نظرات ایت الله سیستانی _.-*【.🕊.】*-._ ➡️ @sistani_fa ➡️ @sistani_fa 🔰ارتباط با ادمین(سوالات شرعی) ➡️ @al_nebras .