eitaa logo
سیستانی(حفظه الله)
2.7هزار دنبال‌کننده
70 عکس
2 ویدیو
7 فایل
✔️بیان مسائل شرعی مطابق با نظر مرجع عالی قدر جهان اسلام ایت الله سیستانی (دام ظله)✔️ . . ❌توجه: این کانال رسمی نیست،و فقط طبق نظرات ایشان جواب سوالات شرعی را میدهیم . . ارتباط با ما و سوالات شرعی👇🏼 @al_nebras
مشاهده در ایتا
دانلود
. 📌موضوع : ⁉️پرسش : خانمهایی که عذر شرعی دارند تا چه حدی می توانند به ضریح ائمه (علیهم السلام) نزدیک شوند ؟ 🔰پاسخ: نشستن در صحن ها و رواق هایی که مسجد نباشد اشکال ندارد ولی بنابر احتیاط واجب نمی توانند در رواقی که ضریح مقدس در آن قرار دارد بمانند و می توانند از یک در داخل شوند و از در دیگری خارج شوند. 📚مطابق با نظرات ایت الله سیستانی _.-*【.🕊.】*-._ ➡️ @sistani_fa ➡️ @sistani_fa 🔰ارتباط با ادمین(سوالات شرعی) ➡️ @al_nebras .
. 📌موضوع : ⁉️پرسش : خواستگار تا چه حد می تواند به خانمی که میخواهد با او ازدواج کند نگاه کند؟ 🔰پاسخ: خواستگار می‌تواند به صورت و موها و گردن و دست و پای دختر نگاه کند به شرط این که به قصد لذت بردن نباشد و ترس افتادن در گناه هم نباشد و همچنین شرط است که او را قبلا ندیده باشد و احتمال بدهد که او را بپسندد و به احتیاط واجب شرط است که قصد ازدواج با شخص او را داشته باشد نه اینکه در صدد تفحص و یافتن زن مناسب باشد و باید خانم بدون زینت و آرایش باشد. 📚مطابق با نظرات ایت الله سیستانی _.-*【.🕊.】*-._ ➡️ @sistani_fa ➡️ @sistani_fa 🔰ارتباط با ادمین(سوالات شرعی) ➡️ @al_nebras .
. 📌موضوع : ⁉️پرسش : اگر زمین را به فردی واگذار کند که در آن درختکاری کند بشرط آنکه محصول آن میان هر دو باشد صحیح است یا خیر؟ و اگر راه دیگری وجود دارد بیان بفرمایید. 🔰پاسخ: این معامله را مغارسه می گویند و جایز است . و بهتر است معامله را به صورت صلح برقرار کنند به این صورت که صاحب زمین بگوید با تو صلح می کنم که در مقابل کار ، این مقدار از حاصل از آن تو باشد . 📚مطابق با نظرات ایت الله سیستانی _.-*【.🕊.】*-._ ➡️ @sistani_fa ➡️ @sistani_fa 🔰ارتباط با ادمین(سوالات شرعی) ➡️ @al_nebras .
. 📌موضوع : ⁉️پرسش : حائر حرم حضرت امام حسین (علیه السلام) که مسافر می تواند نماز را بطور کامل بخواند کجاست ؟ 🔰پاسخ: حائر حسینی (که مسافر در آن جا مخیر بین شکسته وتمام است) به مقدار نه متر و نیم اطراف ضریح مبارک امام حسین (علیه السلام) می باشد. 📚مطابق با نظرات ایت الله سیستانی _.-*【.🕊.】*-._ ➡️ @sistani_fa ➡️ @sistani_fa 🔰ارتباط با ادمین(سوالات شرعی) ➡️ @al_nebras .
. 📌موضوع : 🔸امام صادق (ع): 🔹في كُلِّ نَفَسٍ مِن أنفاسِكَ شُكرٌ لازِمٌ لَكَ، بَل ألفٌ و أكثَرُ. ☑️ترجمه: برای هر نفسی از نفسهایت شکری، بلکه هزار و بیش از هزار شکر بر تو واجب است. 📚منبع: بحار الانوار ‌📡حداقل برای☝️نفر ارسال کنید. 🔰کـانـال آیــت اللــه سـیستانـــی _.-*【.🕊.】*-._ ➡️ @sistani_fa ➡️ @sistani_fa .
. 📌موضوع : ⁉️پرسش : امروزه بسیارند کسانی که خمس نمی دهند وقتی ایشان ما را برای صرف نهار یا شام دعوت می کنندآیا باید قطع صله رحم کنیم ؟ 🔰پاسخ: رفتن به منزل افرادی که خمس نمی دهند و استفاده از خوراک آنها مانعی ندارد و وظیفه شما نسبت به ایشان امر به معروف است البته اگر شرایط آن محقق باشد. 📚مطابق با نظرات ایت الله سیستانی _.-*【.🕊.】*-._ ➡️ @sistani_fa ➡️ @sistani_fa 🔰ارتباط با ادمین(سوالات شرعی) ➡️ @al_nebras .
. 📌موضوع : ⁉️پرسش : برخی شرکت ها مقدار زیادی مرغ یکجا می کشند اگر بر سر ماشین ذبح ، مسلمانی بایستد و هنگام ذبح برای همه شان یکبار و یکجا نام خدا را برزبان آورد آیا خوردن آنها حلال می شود و اگر در حلیت آنها شک کنیم می توانیم آنها را پاک بدانیم و بخوریم؟ 🔰پاسخ: اگر مسئول ماشین مادام که ماشین کار می کند به طور مکرر نام خدا را بر زبان آورد کافی است و در صورت شک درحلیت از ناحیه این که آیا بسم الله گفته شده است یا نه آنها پاکند و خوردنشان هم حلال می باشد. 📚مطابق با نظرات ایت الله سیستانی _.-*【.🕊.】*-._ ➡️ @sistani_fa ➡️ @sistani_fa 🔰ارتباط با ادمین(سوالات شرعی) ➡️ @al_nebras .
. 📌موضوع : ⁉️پرسش : خواندن زیارت عاشورا و سجده آن و سایر دعاها برای کسی در حالت حیض یا جنابت است چه حکمی دارد؟ 🔰پاسخ: اشکالی ندارد 📚مطابق با نظرات ایت الله سیستانی _.-*【.🕊.】*-._ ➡️ @sistani_fa ➡️ @sistani_fa 🔰ارتباط با ادمین(سوالات شرعی) ➡️ @al_nebras .
. 📌موضوع : ⁉️پرسش : طلا چه ساخته شده و چه ساخته نشده ارزش مالی دارد. در چه حالت به آن زکات تعلق می گیرد؟ آیا طلای زینتی زکات دارد؟ 🔰پاسخ: : در هر دو حالت به آن زکات تعلق نمی گیرد و زکات به طلائی تعلق می گیرد که سکه و پول رایج باشد. 📚مطابق با نظرات ایت الله سیستانی _.-*【.🕊.】*-._ ➡️ @sistani_fa ➡️ @sistani_fa 🔰ارتباط با ادمین(سوالات شرعی) ➡️ @al_nebras .
هدایت شده از سیستانی(حفظه الله)
. 🔸مَا رُوِيَ عَنِ اَلنَّبِيِّ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ أَنَّهُ قَالَ: اَلدَّالُّ عَلَى اَلْخَيْرِ كَفَاعِلِهِ 🔹ترجمه: راهنمایی کننده به کار خیر،مانند انجام‌دهنده‌ی آن است. 🔰با ما همراه باشید تا احکام دینتان را بهتر بشناسید. ثواب هنگفت اشتراک گذاری این مطالب را از دست ندهید. 📚مطابق با نظرات ایت الله سیستانی _.-*【.🕊.】*-._ 🔸هر آنچه باید درباره احکام اسلامی بدانید، در این کانال... ➡️ @sistani_fa 🔰ارتباط با ادمین(سوالات شرعی) ➡️ @al_nebras .
. 📌موضوع : 🔸پیامبر اعظم (ص): 🔹مَن كَثُرَ عَفوُهُ، مُدَّ في عُمرِهِ. ☑️ترجمه: هر که بسیار گذشت کند، عمرش طولانی می‌شود 📚منبع: أعلام الدین ‌📡حداقل برای☝️نفر ارسال کنید. 🔰کـانـال آیــت اللــه سـیستانـــی _.-*【.🕊.】*-._ ➡️ @sistani_fa ➡️ @sistani_fa .
. 📌موضوع : ⁉️پرسش : آیا در جایی که نداشتن حجاب مستوجب به گناه انداختن کسی نمیشود پوشاندن سر برای خانمها واجب هست (مشروط بر اینکه بقیه نقاط بدن کاملا پوشیده باشد). مثلا در اروپا که مردم اهمیتی برای حجاب قائل نیستند دیده شدن موی سر یک خانم چه مشکلی می تواند ایجاد کند. 🔰پاسخ: حجاب بر بانوان واجب است هرچند که بی حجابی وی موجب به گناه افتادن دیگری نشود. 📚مطابق با نظرات ایت الله سیستانی _.-*【.🕊.】*-._ ➡️ @sistani_fa ➡️ @sistani_fa 🔰ارتباط با ادمین(سوالات شرعی) ➡️ @al_nebras .