eitaa logo
🌏سیاست مهدوی🌎
1.3هزار دنبال‌کننده
92.9هزار عکس
69.9هزار ویدیو
526 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
سعیدمحمد رییس جمهور مطلوب 20210514_091930.mp3
6.76M
آیا رجل سیاسی نیست؟! چرا اینقدر برای ایشان اشکال تراشی میکنند؟!
مداحی آنلاین - در پناه مولا.mp3
4.38M
♨️در پناه مولا 🎙 ویژه (عج) 👌بسیار شنیدنی 📡حداقل برای☝️نفر ارسال کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬🌺کلیپ تصویری 💠استاد رائفی پور 📝 اهمیت گفتن " وعجل فرجهم" در آخر صلوات ❣الّلهُــمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَــــ الْفَــرج
📌 آیا کسی حواسش هست؟ 🔺 روز قدس امسال قربانی چه ماجرایی شده است؟ ♦️ چرا علی رغم اینکه مراسم شبهای قدر و نماز عید فطر بدون هیچ مشکلی برگزار گردید، این وسط برای روز قدس حتی اجازه راهپیمایی خودرویی را هم ندادند!؟ 🔻 منافقین خباثت میکنند 🔺 محافظه کاران سکوت! 👤 آخرین پیامبر خدا: «مَنْ سَمِعَ رجلا ینادی یا لَلْمُسْلِمینَ فَلَمْ یجِبْهُ فَلَیسَ بِمُسْلِمٍ» هرکس بشنود صدای انسانی را که فریاد می‌‏کند: «یا لَلْمُسْلِمینَ» ای مسلمانان به فریاد من برسید، و او را کمک نکند، مسلمان نیست.»
⭕️ سپاهی‌ها و بسیجی‌ها واکسن خارجی نزنند 👤 توصیه معاون هماهنگ‌کننده سپاه به بسیجی‌ها این‌ است‌ که واکسن کرونای خارجی نزنید و می‌گوید تنها واکسن داخلی باشد بسیج در واکسیناسیون ملی کمک می‌کند. 🔴 سردار نقدی گفته: 🔸 ما متولی امر بهداشت نیستیم و در تصمیمات تخصصی این حوزه هم دخالت نمی‌کنیم؛ اما به پرسنل سپاه و بسیج تزریق واکسن‌های خارجی کرونا را توصیه نمی‌کنیم؛ و در امر واکسیناسیون عمومی واکسن‌های وارداتی هم مشارکت نخواهیم کرد. 🔻 ظهور بسیار نزدیک است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥حجم کم | دکتر ، پدیده 🔵اول جدیت نمیگیرند، بعد مسخره ات میکنند، سپس باهات دشمنی میکنند ولی اگر عیارت بالا باشه در نهایت یا درمانده میشوند یا تسلیم! 🇮🇷این ویدیو عالی را در سطح گسترده منتشر کنید🇮🇷
دین دار یا دین یار؟.mp3
5.54M
🌟 اگر رمضانت ... رمضان بود؛ اگر دستت به صاحبِ سفره‌ی رمضان رسید؛ اگر همقدمی و هم‌نفسی با امام، همه‌ی هدف و دغدغه ات شد؛ تازه این اولِ تشرّف شما به حزب خداست! تازه کار شما شروع شده ... 👣حالا اولین قدم برای ایفای نقش ما، چیست؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ این مناظره بی‌نظیر رو از دست ندید، ببینید و کیف کنید چطور یک انقلابی یک وطن فروش رو با خاک یکسان میکنه😂😂 احسنت به غیرت امریکایی که اصلاح طلب باید غیرت را از امریکا یاد بگیره که او حساسه به....... ولی ....
6.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴❗️دولت مجری طرحهای سازمان صهیونیستی بهداشت جهانی که بخشی از ارتش آمریکا و دشمن درجه یک ایران و ایرانی ست . 🔴❗️نقشه ی خطرناک یهود برای نابودی مسلمانان 👌واکسن ویژه زیارت اربعین و حزب الله ——————————
به لحاظ نیروی انسانی فرودگاه های اسرائیل این روزها شلوغ از میدان جنگش است 🤮😏 طبیعی است کسی که معتقد باشد دارد از وطن و خاک کشورش دفاع میکند با چند موشک پا به فرار نمی‌گذارد😜 اسرائیلی ها در حال فرارند!🤣 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 خداروشکر برن که برنگردن!😉 البته یه عده ‌پادوهای اسرائیل در ایرانند که الآن باید واسه این وحشی های بالفطره که تمام ادیان غیر یهود رو حیوان و برده خودشون میدونند اشک تمساح میریزند! باهرکس دوسش دارید محشور میشید گوگولیای انسان نما!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ آیا به تشکیل دولت سوم روحانی راضی هستید؟ 🔻یا باید این زنجیره قطع شود؟ طبق این تعریف تمام جریانات و نیروهای انقلابی باهمند و نباید دشمن خود را گم کنند! دشمن این ملت و منافع این ملت است و حامیانش! پس باید از نام جلیلی ها محمد ها و رئیسی ها گذشت و حداقل تا روز آخر مناظرات پشت در پشت هم بود و بعد به نفع نفر اول نظرسنجی ها یکی شد! اینست تنها و تنها راه شکست جریان و تفکری که پول و ثروت و قدرت و حمایت دشمنان را در دست دارد!