به گزارش دیگر رسانه های خبرگزاری فارس، حسین شریعتمداری مدیر مسئول روزنامه کیهان در یادداشتی نوشت: پیر زنی به داروغه شکایت کرد که حرامیان نیمه شب به خانهام ریخته و هرچه اندوخته بودم را به غارت بردهاند. داروغه پرسید در آن هنگام کجا بودی و چه میکردی؟.
پیر زن گفت گمان میکردم که تو بیداری!.
به این چند خبر که اولاً؛ فقط مشتی از خروارهاست
و ثانیاً؛ از سوی افراد آگاه و دستاندرکاران موضوع مطرح شده است، نیمنگاهی بیندازید؛
• رئیس اتحادیه بارفروشانِ میوه درباره علت گرانی افسار گسیخته و غیرطبیعی لیموترش و لیمو شیرین در فضای کرونایی کشور، میگوید: «ما به وزارت صنعت و معدن، اتاق ایران، سازمان تعزیرات و... اعلام کردیم که انحصار لیموترش و شیرین در دست چهار، پنج نفر سودجو افتاده که این میوهها را در سردخانهها دپو کردهاند. حتی از ۱۰ روز قبل به رئیس تعزیرات حکومتی استان تهران و اتاق تهران نامه زدیم و آدرس این چهار، پنج نفر را دادیم»!
• آقای حمیدرضا رستگار رئیس اتحادیه فروشندگان آهن و فولاد در مصاحبهای میگوید: «ما نمیدانیم چه اتفاقی در بازار افتاده که یک روزه قیمت هر کیلو آهن هزار تومان نوسان پیدا میکند و چرا باید ورق بلند در بورس ۶ تا ۷ هزار تومان قیمت بخورد اما در بازار با ۱۰ هزار تومان به فروش برسد، سود این اختلاف قیمتها به جیب چه کسانی میرود چرا هیچ شفافسازی در بخش قیمت و فروش آهن و ورقهای فولادی نیست چرا هیچ نظارتی صورت نمیگیرد»!
• دبیرکانون مرغداران کشور در گفتوگویی از رابطه یکی از دستگاههای دولتی با واسطهها خبر داده و میگوید: « شرکت پشتیبانی امور دام به جای اینکه
شرکت پشتیبانی امور دام به جای اینکه مرغ را از خود مرغداران تهیه کند، از واسطهها میخرد و همین مسئله باعث شده تا در هر کیلو مرغی که واسطهها از مرغداران خریداری میکنند ۳ هزار تومان نصیب آنها شود».
• رئیس انجمن صنایع خوراک دام و طیور با اشاره به اینکه برای واردات انواع ویتامین دامی ارز ۴۲۰۰تومانی تخصیص داده شده است میگوید: «میانگین قیمت خرید ویتامین A که هماکنون در گمرک منتظر ارز ۴۲۰۰ تومانی است، ۱۰۲ یورو است که قیمت قابل فروش آن به ازای هر کیلوگرم حداکثر ۸۰۵ هزار تومان میشود. اگر ارز ٤٢٠٠ تومانی را هم حذف کنند و این ویتامین با ارز آزاد هم وارد کشور شود، قیمت آن یک میلیون و ۱۴۵ هزار و ۵۰۰ تومان خواهد شد. ولی این نهادهها را به قیمت دو میلیون و ۸۰۰ هزارتومان به تولیدکنندگان میفروشند»!
یعنی هر یک کیلو از کالایی را که با ارز ۴۲۰۰ تومانی وارد کردهاند، یک میلیون و ششصد و پنجاه و چهار هزار و پانصد تومان بیشتر از قیمت این کالا در صورتی که با ارز آزاد وارد کرده باشند میفروشند، ولی از آنجا که این کالا را با ارز ۴۲۰۰ تومانی وارد کردهاند، در هر یک کیلو، نزدیک به ۲ میلیون تومان بیشتر از قیمت واقعی آن دریافت میکنند. یعنی میدزدند !
• ... و دهها نمونه دیگر از این دست که به وضوح نشان میدهد لانه مفسدان اقتصادی از میدان دید مراکزی که وظیفه مبارزه با این پدیده پلشت را دارند، پنهان نیست و اگر اراده و همتی در میان باشد مقابله با گرانیهای افسار گسیخته و کمرشکن به آسانی امکانپذیر است. اما، چرا دستی از آستین همت بیرون نمیآید و مقابلهای با مفسدان صورت نمیپذیرد؟! پاسخ این سؤال هرچه باشد، بیعرضگی و یا خدای نخواسته آلودگی برخی از دستاندرکاران از دایره آن بیرون نیست!
انواع ذکر
عنایت بفرمایید ذکر منحصرا به ذکر لسانی گفته نمی شود یک حدیثی برای شما بگویم نگران هستم عنایت کنید ، حضرت صادق علیه السلام به یک نفر فرمود یاد خدا کن بعد صدایش کرد ذکر خدا کن بعد حضرت صدایش کرد فرمود ببینید این حدیث را فرمود خیال نکنی سبحان الله و الحمدلله اگرچه این هم ذکر است ، کسی ذکر بودن این را منکر نیست، ولی مقصود من این است که به یاد خدا باشید حالا یا به زبان بیاوری یا نیاوری، پس می گویند:ذکر لسانی و ذکر قلبی منتها ذکر قلبی را دکان دار خراب کرده ما ذکر قلبی را جور دیگر معتقد هستیم خلاصه عنوان آن، چیز پیچیده ای نیست در باطن به یاد خدا باشیم و «یذکرون الله قیاما و قعودا و علی جنوبهم»[12]؛ حالا بر می گردیم به کلام امیر المومنین که گفتیم یکی از علل هدایت خاصه ذکر است چه ذکر لسانی باشد چه ذکر قلبی البته ذکر لسانی متصل به قلب خیلی فضیلت دارد بله اصلا اثر وضعی دارد، یکی از علما در نجف بوده که طلبه ای سرگردان می شود و خدمت امام زمان علیه السلام می رسد حضرت می فرماید: برو نزد آن عالم درس بخوان بگو مرا فرستاده اند پیش تو اگر گفت که کی فرستاده نشانی بده بگو نشانی این است که یک کاری کردی که رسول اکرم پیشانی تو را بوسید، گمان می کنم این قضیه مال مرحوم آشیخ محمد حسین غروی اصفهانی می شود کمپانی می گویند من هر وقت اسم ایشان را می گویم گیر می کنم چون معروف است به کمپانی، معروف است که راضی نبوده به او بگویند کمپانی، آقای طباطبایی افتخار می کرد که شش سال شاگرد او بوده است اصلا می شود گفت آقای طباطبایی دست پرورده او بود ،آیت الله العظمی آقای خویی قدس سره ظاهرا معقول قسمت فلسفه را از آقای غروی اصفهانی خوانده ظاهرا حضرت می فرستد طلبه را پیشش اگر نشانی خواست بگو یک کاری کردی ذکری گفتی که رسول اکرم پیشانی تورا بوسید و ذکرش را هم گفته بود بله بعد خلاصه مثل اینکه یک شب آشیخ محمد حسین دلش می سوزد از اهل بیت و ظلم هایی که شجره خبیثه بنی امیه می کنند و اینها را از نظر می گذراند دلش می سوزد می نشیند هزار لعن بر ابوسفیان می فرستد شب پیغمبر پیشانی او را بوسیده بود یک طلبه ای تو حجره خودش آمیرزا جواد آقای ملکی را دعا کرده بود بعدا تشکر کرده بود از طلبه که پسرم خیلی ممنون من را دعا کردی گفته بود می دانی از کجا فهمیدم که من را دعا کردی آن شب از حجره تو موجی به من رسید فهمیدم مرا دعا کردی کار دنیا این قدر حساب و کتاب دارد دعا کنی موج ایجاد می شود، غیبت بکنی موج ایجاد می شود، گناه هم بکنی موج ایجاد می شود منتها دیگر ما آمیرزا جواد آقا تبریزی نیستیم که بفهمیم این چیزها را. «یا ایها الذین آمنوا اذکروا الله ذکرا کثیرا»[13]؛ ای مومنین خدا را زیاد یاد بکنید ذکر کثیر چی است