مسجد امام هادی علیه السلام
👌 مقام والای قیامتی حضرت صدیقه کبری فاطمه زهرا سلام الله علیها از لسان مبارک پیامبر اکرم صلی الله عل
👌 مقام والای قیامتی حضرت صدیقه کبری فاطمه زهرا سلام الله علیها از لسان مبارک پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله _ #بخش_دوم
💎 کیفیت عبور حضرت صدیقه کبری سلام الله علیها از صحرای قیامت
💎 دستور به چشم پوشاندن و سر به زیر انداختن اهل محشر
✨ علَيْهَا هَوْدَجٌ مِنْ نُورٍ فِيهِ جَارِيَةٌ إِنْسِيَّةٌ حُورِيَّةٌ عَزِيزَةٌ ... جَبْرَئِيلُ عَنْ يَمِينِهَا، وَ مِيكَائِيلُ عَنْ شِمَالِهَا، وَ عَلِيٌّ أَمَامَهَا، وَ اَلْحَسَنُ وَ اَلْحُسَيْنُ وَرَاءَهَا، وَ اَللَّهُ يَكْلَؤُهَا وَ يَحْفَظُهَا
❇️ فيَجُوزُونَ فِي عَرْصَةِ اَلْقِيَامَةِ ، فَإِذَا اَلنِّدَاءُ مِنْ قِبَلِ اَللَّهِ جَلَّ جَلاَلُهُ: مَعَاشِرَ اَلْخَلاَئِقِ، غُضُّوا أَبْصَارَكُمْ، وَ نَكِّسُوا رُؤُوسَكُمْ، هَذِهِ فَاطِمَةُ بِنْتُ مُحَمَّدٍ نَبِيِّكُمْ، زَوْجَةُ عَلِيٍّ إِمَامِكُمْ، أُمُّ اَلْحَسَنِ وَ اَلْحُسَيْنِ.
✍🏻 [پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله در ادامه ذکر فضیلت #حضرت_زهرا_سلام_الله_علیها در قیامت فرمودند]
❇️ بر روى آن کجاوهای از نور است كه درون آن دخترى از نسل انسان ولى #حوريهاى بسیار والامقام و گرانقدر است ... جبرئيل طرف راست #شتر و ميكائيل طرف چپ و امیرالمؤمنین على عليه السلام جلوی آن و حسن و حسين علیهما السلام پشت سر آن قرار دارند و خداوند او را نگه میدارد و حفظ میكند.
❇️ این ها با این هیبت از صحراى #قيامت عبور مىکنند در اين هنگام ندائى از سوی خداوند متعال بلند مىشود که ای اهل محشر! چشمهایتان را بپوشانید و سرهای خود را پائین اندازيد که او دختر پیامبر شما و همسر على علیه السلام امامتان و مادر حسن و حسين علیهما السلام است.
📚 بحار الأنوار , جلد ۲۷ , صفحه ۱۳۹
@masjedemamhadialaihesalam
record_۲۰۲۲-۰۱--AudioConverter6.mp3
11.53M
#نیم_نگاهی_به_سوره_یونس
وَمِنْهُم مَّن يَسْتَمِعُونَ إِلَيْكَ أَفَأَنتَ تُسْمِعُ الصُّمَّ وَلَوْ كَانُواْ لاَ يَعْقِلُونَ {۴۲}
8.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥قربان آن دل....
🔸نقل روایتی از امام صادق(ع) توسط رهبر انقلاب در رابطه با اهمیت برگزاری جلسات ذکر اهل بیت علیهم السلام :
قرب الإسناد عن الإمام الصّادق عليه السلام ـ لِفُضَيلٍ ـ : تَجلِسونَ و تُحَدِّثونَ ؟ قالَ : نَعَم جُعِلتُ فِداكَ . قالَ : إنَّ تلكَ المَجالِسَ اُحِبُّها ، فأحْيوا أمْرَنا يا فُضيلُ ، فَرَحِمَ اللّه ُ مَن أحْيا أمْرَنا. يا فُضَيلُ ، مَن ذَكَرَنا أو ذُكِرْنا عندَهُ فَخرَجَ مِن عَينِهِ مِثلُ جَناحِ الذُّبابِ غفَرَ اللّه ُ له ذُنوبَهُ و لَو كانَ أكثرَ مِن زَبَدِ البحرِ .
📚 قرب الإسناد : 36/117.
قرب الإسناد :امام صادق عليه السلام ـ به فضيل ـ فرمود : آيا با هم مى نشينيد و گفتگو مى كنيد؟ عرض كرد : آرى ، فدايت شوم. فرمود: من اين مجالس را دوست دارم. اى فضيل ! راه ما را زنده نگه داريد. رحمت خدا بر آن كه امر ما را زنده بدارد. اى فضيل! هر كس ذكر ما بگويد يا در حضور او ذكر ما شود و از چشمش به اندازه پر مگسى اشك درآيد خداوند گناهان او را مى بخشد اگر چه فزونتر از كف دريا باشد
@masjedemamhadialaihesalam
مسجد امام هادی علیه السلام
🌱 بسم الله الرحمن الرحیم 🌱 📍 #شرحی_بر_حکمت_ها_ی_نهج_البلاغة 🔺 #حکمت_سی_یکم : 🛑 ارکان ايمان و کفر
🌱 بسم الله الرحمن الرحیم 🌱
📍 #شرحی_بر_حکمت_ها_ی_نهج_البلاغة
🔺 #حکمت_سی_یکم :
🛑 ارکان ايمان و کفر
📌 قسمت دهم :
....وَالشَّکُّ عَلَى أَرْبَعِ شُعَب : عَلَى التَّمَارِى، وَالْهَوْلِ، وَالتَّرَدُّدِ، وَالاِْسْتِسْلاَمِ......
♻️ شرح و ترجمه حکمت
🌹 ارکان کفر و شک :
شاخه هاى شك:
سپس امام(علیه السلام) به سراغ بیان شاخه هاى شک مى رود و مى فرماید: «شک نیز بر چهار پایه استوار است: بر مراء (گفت و گوى بى حاصل)، ترس (از کشف حقیقت) و تردید (در تصمیم گیرى)، تسلیم (خودباختگى)»; (وَالشَّکُّ عَلَى أَرْبَعِ شُعَب : عَلَى التَّمَارِى، وَالْهَوْلِ، وَالتَّرَدُّدِ، وَالاِْسْتِسْلاَمِ)
در واقع کسانى که به حق نمى رسند و در کفر مى مانند و غوطهور مى شوند داراى این ضعف ها هستند.
منظور از «مراء» گفت و گو کردن در چیزى است که شک و تردید در آن وجود دارد و به جایى نمى رسد در حالى که «جدال» به معناى گفت و گو کردن توأم با برترى جویى بر طرف مقابل است.
منظور از «هول» ترس و وحشت از روشن شدن حقایق و تصمیم گیرى بر طبق آن است.
«تردد» اشاره به نوعى از وسواس است که به انسان اجازه نمى دهد حق را بشناسد و بر آن استوار بماند.
«استسلام» همان خودباختگى است که هر کس هر چه مى گوید، در برابر آن تسلیم مى شود و به همین دلیل نمى تواند حق را از میان آنها برگزیند و بر آن استوار بماند.
بدین ترتیب، امام(علیه السلام) سرچشمه هاى شک را در چهار چیز خلاصه مى فرماید: عادت کردن به بحث و گفت و گوهاى بى حاصل و آمیخته با لجاجت، ترس از جستجوگرى و تحقیق، وسواس و دودلى، و تسلیم شدن در برابر شبهات و در حالت انفعالى فرو رفتن.
#حکمت_بیست_سوم #حکمت_بیست_چهارم
#حکمت_بیست_پنجم #حکمت_بیست_ششم #حکمت_بیست_هفتم #حکمت_بیست_هشتم #حکمت_بیست_نهم #حکمت_سیم
@masjedemamhadialaihesalam
مسجد امام هادی علیه السلام
👌 مقام والای قیامتی حضرت صدیقه کبری فاطمه زهرا سلام الله علیها از لسان مبارک پیامبر اکرم صلی الله عل
👌 مقام والای قیامتی حضرت صدیقه کبری فاطمه زهرا سلام الله علیها از لسان مبارک پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله _ #بخش_سوم
💎 ورود حضرت صدیقه کبری سلام الله علیها به بهشت و نظر نمودن به مقام و جایگاه و جلالشان
✨ فتَجُوزُ اَلصِّرَاطَ وَ عَلَيْهَا رَيْطَتَانِ بَيْضَاوَانِ، فَإِذَا دَخَلَتِ اَلْجَنَّةَ ، وَ نَظَرَتْ إِلَى مَا أَعَدَّ اَللَّهُ لَهَا مِنَ اَلْكَرَامَةِ، قَرَأَتْ:
❇️ بسْمِ اَللَّهِ اَلرَّحْمَنِ اَلرَّحِيمِ اَلْحَمْدُ لِلّٰهِ اَلَّذِي أَذْهَبَ عَنَّا اَلْحَزَنَ إِنَّ رَبَّنٰا لَغَفُورٌ شَكُورٌ اَلَّذِي أَحَلَّنٰا دٰارَ اَلْمُقٰامَةِ مِنْ فَضْلِهِ لاٰ يَمَسُّنٰا فِيهٰا نَصَبٌ وَ لاٰ يَمَسُّنٰا فِيهٰا لُغُوبٌ
✍🏻 [پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله در ادامه ذکر فضیلت #حضرت_زهرا_سلام_الله_علیها در قیامت فرمودند]
❇️ حضرت زهرا سلام الله علیها از #پل_صراط عبور میکند در حالیکه دو پارچه سفيد به روی سر دارد , وقتى وارد #بهشت میشود , نگاه میكند به آنچه خداوند برايش آماده كرده از جاه و جلال و اين آيه را میخواند:
💫 «بِسْمِ اَللّٰهِ اَلرَّحْمٰنِ اَلرَّحِيمِ اَلْحَمْدُ لِلّٰهِ اَلَّذِي أَذْهَبَ عَنَّا اَلْحَزَنَ إِنَّ رَبَّنٰا لَغَفُورٌ شَكُورٌ اَلَّذِي أَحَلَّنٰا دٰارَ اَلْمُقٰامَةِ مِنْ فَضْلِهِ لاٰ يَمَسُّنٰا فِيهٰا نَصَبٌ وَ لاٰ يَمَسُّنٰا فِيهٰا لُغُوبٌ» (سوره فاطر/ آیات ۳۴ و ۳۵)
❇️ «به نام خداوند بخشنده مهربان , حمد و ستایش برای خداوندی است که اندوه را از ما برطرف ساخت؛ پروردگار ما آمرزنده و سپاسگزار است! همان کسی که با فضل خود ما را در این سرای اقامت جاویدان جای داد که نه در آن رنجی به ما میرسد و نه سستی و واماندگی!»
📚 بحار الأنوار , جلد ۲۷ , صفحه ۱۳۹
@masjedemamhadialaihesalam
#صبحتون_مهدوی
مجموعه پوسترهای سبک زندگی حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها
@masjedemamhadialaihesalam