راه قدیم آقکند به قره بلاغ.pdf
188.6K
آگهی مناقصه عمومی روکش آسفالت محور قدیم آقکند به قره بلاغ کاغذکنان در سامانه ستاد
بخشداری کاغذکنان
راه احمدآباد گروس و نوروزآباد.pdf
187.9K
آگهی مناقصه عمومی آسفالت راه روستاهای احمد آباد گروس و نوروز آباد در سامانه ستاد
بخشداری کاغذکنان
راه روستای گورجق.pdf
188.4K
آگهی مناقصه عمومی بهسازی راه روستای گورجق در سامانه ستاد
بخشداری کاغذکنان
.
تحلیل موانع توسعه و رشد گردشگری در ایران – قسمت اول
⭕ گردشگری در خدمت سیاست
🖊️عبدالرضا مهاجرینژاد
🔻عضو هیئت علمی پژوهشگاه میراث فرهنگی
پیام ما
روزنامه سراسری ایران
❌ خلاءای به نام سند ملی گردشگری
نبود سند ملی گردشگری که اهداف کوتاه مدت تا دراز مدت را مشخص میکند، باعث شد تا مدیران ارشد گردشگری در دولتها بدون الگو و استراتژی حرکت کنند و هر دولتی سازی جداگانه بدون برنامه، چشمانداز اهداف بالادستی سیاستهای گردشگری را کوک کند
🔺هرگونه تحلیل و نقدی در راستای هر موضوع و برنامهای، نیازمند شناخت مولفههای علی و معلولی، تحقق و یا عدم تحقق یک برنامه است. این تصور که در یک شرایط برابر در دو سرزمین با موضوعی مشترک اتفاقی مشترک حادث میشود اشتباه است؛ به عبارتی سادهتر مولفههای حادثشدن موضوع و برنامه در حوزه علوم انسانی از جمله تغییرات فرهنگی، سیاسی و اجتماعی و اقتصادی با مولفههای علوم پایه از جمله شیمی، ریاضی، فیزیک، کاملاً متفاوت است.
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
🔹ایران جزو ده کشور برتر دنیا از لحاظ تنوع قابلیتهای گردشگری و جزو ده کشور آخر دنیا در درآمد حاصل از گردشگری است. شرایط فعلی نتیجه سیاستهای غلط اقتصادی و سیاسی دولتها در چهار دهه اخیر است .
🔺 بهطور حتم در علوم پایه بر اساس دادههای مشترک نتایج مشترک در همه حوزههای سرزمینی حاصل خواهد شد ولی در حوزه علومانسانی بهرغم وجود دادههای مشترک نتایج مشترک حاصل نخواهد شد، زیرا مولفهها و عوامل حادثشونده متغیرهای پراکنده متعدد و عوامل پنهانی هستند که هرگز اجازه نمیدهد بهرغم وجوه مشترک، اتفاق مشترکی بیفتد.
بالادستی حرکت میکنیم! و در این راستا نبود شناخت مدیران ارشد کشور از گردشگری و اقتصاد باز در گردشگری، باعث شده صرفا با شعار و دیدگاه سنتی و شناخت کوچهبازاری در مقایسه با کشورهای نوظهور منطقهای از گردشگری جهان جا بمانیم. حتی تا این مقطع حتی دانشکده و یا دانشگاهها و مراکز آموزشی معتبری در حوزه گردشگری کشور نداشتیم و اکثر فعالان حوزه گردشگری به لحاظ علمی و آموزشی از پیشرفتهای جهانی این حوزه جا مانده و بیشترشان از گرایشهایی چون جغرافیا و تاریخ وارد آن میشدند یا از دستگاههای دولتی به آن ورود پیدا میکردند و یا از مراکز گردشگری فارغالتحصیل میشدند. بنابراین صنعت گردشگری ما هم بدون الگو و استراتژی و بدون برنامه شکل گرفت و هم مبنای دولتی پیدا کرد.
عقب افتادن از کشورهای منطقه
نبود سند ملی گردشگری که اهداف کوتاه مدت تا دراز مدت را مشخص میکند، باعث شد تا مدیران ارشد گردشگری در دولتها بدون الگو و استراتژی حرکت کنند و هر دولتی سازی جداگانه بدون برنامه، چشمانداز اهداف بالادستی سیاستهای گردشگری را کوک کند. تا همین حالا یکی به عنوان تصدیگری به دنبال ساخت سرویسهای بهداشتی است و یکی به دنبال ایجاد زیرساختهای بدون مطالعه، یکی به دنبال استفاده از بودجه عمومی دولت در راستای تبلیغات پوچ است و برخی دیگر همچون دستاندرکاران بانکها به دنبال بنگاهداری و تخصیص ندادن اعتبارات به بخش خصوصی در بحث زیرساختهای گردشگری هستند. همه اینها به جای خود اما بزرگترین چالش در حوزه گردشگری به عنوان «اقتصاد بازار گردشگری» در ایران عوامل پیدا و پنهان است که از بیتوجهی ما رشد کرده و کشور ما همچنان در نسل اول گردشگری در حال سیر و سلوک است و ما همچنان از بازار گردشگری دنیا در حوزه تولید ناخالصی داخلی GDP، تولید ناخالص ملی GNP دور افتادیم و نمیتوانیم رقمی را که حداقل بتوان در جدول توزیع درآمد حاصل از GDP و GNP در اقتصاد بازار گردشگری پیدا کنیم. عجیب اینجاست که ایران جزو ده کشور برتر دنیا بهواسطه تنوع قابلیتهای گردشگری است اما جزو ده کشور آخر دنیا در درآمد حاصل از سهم گردشگری است. بهنظر من، همه اینها بهواسطه سیاستهای غلط اقتصادی و سیاسی دولتها در چهار دهه اخیر بوده است. اگر بخواهیم یک تطبیق مصداقی از دو اقتصاد نفتی داشته باشم که به حساب ژئوپلیتیک، موقعیت سیاسی، جمعیتی، اقتصادی، نیروی انسانی و سایر شاخصها کاملا برتری با ایران باشد. امارات؛ عربستان، قطر و… کشورهای حوزه خلیج فارس قابل مقایسه هستند… فرض دوم را براین میگیریم همزمان به سمت توسعه گردشگری و به دنبال آن اقتصاد بازار گردشگری حرکت کردیم در صورتی که فرض ما محال است، ما حداقل پنجاه سال زودتر از کشورهای مورد نظر به سمت گردشگری حرکت کرده بودیم با همه امکانات بالقوه گردشگری؛ فرهنگی، ورزشی، اکوتوریسم، زیرساختها، هتلها، ایرلاینها و همه جاذبههای گردشگری و….
پیشرفت و آمارهای شگفت انگیز عربستان و امارات ...
🔻این مطلب ادامه دارد ...
نبض خبر
پوشش اخبار ایران وجهان
حمل بار نیسان ضیایی همه روزه از میانه به تهران و بالعکس و سایر شهرها درخدمت همشهریان عزیز و گرامی هستم درصورت نیاز با شماره تماس حاصل فرمایید باتشکر 09149233517
باسلام واحترام
اطلاعیه خاموشی برق
برق مسیر سی ان جی،تاروستای ینگی کندی ،ومسیر حاجی محمودلو تا ساری درق،ومسیر سلیمان قشلاق،جهت برقدار نمودن ترانس جدید اقکند از ساعت ۱۲الی۲بعدظهر قطع خواهد شد
روابط عمومی برق کاغذکنان
🔰جاده چالوس از امروز به مدت ۱۰ روز بسته شد
رئیس مرکز کنترل ترافیک پلیس راه راهور فراجا:
🔹جاده چالوس از ساعت ۶ صبح امروز دوشنبه ۲۱ آبان ماه به دلیل انجام عملیات عمرانی به صورت شبانهروزی مسدود شد.
🔹این وضعیت تا ۱ آذر ماه ۱۴۰۳ ادامه خواهد داشت.
🔹رانندگان و مسافران باید از محورهای هراز و قزوین - رشت به عنوان مسیرهای جایگزین استفاده کنند.
با عرض سلام
امروز به همراه مهندس تبريزي مسئول عمراني شركت ايرانسل استان به چندين نقاط كاغذكنان رفتيم جهت نصب دكل روستاي خلف مكان يابي انجام گرفت و مختصات نقطه نصب برداشته شد
به گفته ايشان در صورت راه اندازي اين دكل مشكل آنتن و اينترنت نقاط كور مابين مثلث دكلهاي آقكند ، قره بلاغ و خلف و يانبلاغ و روستاهاي اطراف نيز به طور كامل برطرف خواهد شد
ايشان وضعيت روستاي قوشه بلاغ را نيز بررسي كردند
با توجه به وجود دكل ايرانسل بر روي گوبك تپه و فاصله نزديك آن تا روستاي قوشه بلاغ ( حدود ٢ كيلومتر ) و نبود آنتن دهي مناسب و اينترنت پرسرعت ايرانسل
مشكل را در بي تي اس دكل و ايراد در زاويه نصب آن تشخيص دادند
راه حل آن تماس با شماره ٧٠٠ ايرانسل و گزارش مردمي هست
لذا از اهالي محترم قوشه بلاغ و يانبلاغ خواهشمنديم با شماره ايرانسل خود و از محدوده روستا با شماره ٧٠٠ تماس حاصل كنند و در مورد آنتن ضعيف و نبود اينترنت شكايت كنند
هر چه تعداد تماس بيشتر باشد زودتر نتيجه حاصل خواهد شد
🖌جناب عسگر لطفی
✍🏼 محمدصادق نائبی
❇️ توضیحات تکمیلی
بسیار ممنونم از همشهریان آگاه که بنده را در تکمیل این سند یاری می دهند. پس از انتشار این مطلب که ابتدای آن نوشته بودم "آنچه اینجانب یافته ام دکتر رسولی ..."، پیامهای متعددی در کانال صدای میانه، تلگرام بنده و حتی تماس تلفنی دریافت کردم و نیاز است برخی اطلاعات را اضافه کنم:
1ـ شماره نظام پزشکی پزشکان یکی از شاخص های اصلی راستی آزمایی در سابقه آن پزشک است. پزشکان میانه یا پزشکان میانهای قدیمی دارای این کد نظام پزشکی بوده اند:
دکتر باقر امامی 272
دکتر خلیل رسولی 1304
دکتر صالحی میانجی 1360 (ایشان پزشک نبود و کارشناس درمانی بود)
دکتر الله مددی 2350 (ایشان پزشک نبود و داروساز بود)
دکتر مهدی رحیمی 2665
دکتر مرتضوی 2763
دکتر اسماعیل آغاسی که اصلاً اهل متولد خوی بود 4275
دکتر صدیقی 5978
دکتر فرج الله فرمند عموی دکتر فرمند نماینده اسبق میانه 6236
دکتر شکور منصوری 6956
دکتر پناهی شریف که اصالتاً تبریزی بود و نماینده مردم میانه شد 7513
دکتر آقایی 8897
ملاحظه می شود که به احتمال فراوان دکتر امامی علیرغم اینکه 6 سال از دکتر خلیل رسولی کوچکتر بود، زودتر پزشک شده است. دلیل آن می تواند توضیحی باشد که درباره دکتر خلیل رسولی نوشته بودم که ایشان هم دکترای داروسازی داشت و هم دکترای پزشکی عمومی و بنده تردید داشتم که کدام را مقدم خوانده است. الآن می توان متوجه شد که ایشان ابتدا داروسازی خوانده اند سپس با وقفه ای پزشکی را خوانده اند و در این میان، دکتر امامی سریعتر به جایگاه پزشکی نائل آمده اند.
از طرفی دوست بزرگوارم مهدی لطفی اهل قارابولاق ادعا کردند که دکتر محبعلی لطفی (مرادفر) که در یوخاری چارراه مطب داشت، از تمام پزشکان میانه پیشکسوتتر و قدیمی تر است و پیش از دکتر رسولی در شوروی سابق پزشکی را تحصیل کرده و پس از چند دهه غربت، به میانه برگشته است و قبر ایشان اکنون در زادگاهش قارابولاق است. شماره نظام پزشکی این پزشک 14564 است که سابقه چندانی نسبت به پزشکان میانه نشان نمی دهد اما با این حرف آقای لطفی که ایشان پس از چند دهه به وطن بازگشته است تطابق دارد و شماره نظام پزشکی پس از ورود ایشان به ایران آغاز می شود نه در آغاز حرفه پزشکی.
با این برداشت، کهن ترین پزشک تحصیل کرده میانه ای دکتر محبعلی لطفی (مرادفر) متولد 1284 است و امیدوارم بخشداری کاغذکنان قبر نخستین پزشک میانه را به مقبره ای فاخر تبدیل کند.
دومین پزشک میانه دکتر امامی باید باشند.
سومین پزشک میانه ای که اصلاً در میانه مطب نداشت و در بلوار فاطمی تهران مطب داشت و استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران بود دکتر خلیل رسولی می شوند.
درصورت دریافت اطلاعات تکمیلی، آنرا برای همشهریان عزیز ارائه خواهم کرد.
vom.ir/naebi/posts/139183
🔰گوجۀ جنوب قیمت گوجه را پایین میکشد
🔸️قیمت گوجه فرنگی در هفتههای گذشته تا کیلویی ۶۰ هزار تومان در مغازههای سطح شهر رسیده بود اما گزارش میدانی از بازار کاهش ۱۰ هزار تومانی قیمت را نشان میدهد.
معاون بازرگانی سازمان میادین ترهبار تهران میگوید:
🔸️عرضۀ گوجه فرنگی در استانهای جنوبی آغاز شده و در روزهای آتی با عرضۀ گسترده قیمت گوجه بیشتر کاهش مییابد.
1_14805218198.pdf
182.1K
برنامه اعلامی شرکت توزیع برق آذربایجان شرقی در خصوص خاموشی های شهر میانه و روستاهای تابعه شهرستان
🔶 روابط عمومی معاونت استانداری و فرمانداری ویژه میانه
🍏 #پیام_سلامتی
شبها گرسنه نخوابید!
عوارض گرسنه خوابیدن:
اختلال در خواب
امکان افزایش وزن
از دست دادن توده عضلانی
افت انرژی
بد خلقی
ریزش مو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
برگی عضو شورای شهر تبریز: مگر سند شبکه ۳ صدا و سیما بنام پرسپولیس و استقلال زدهاند