Fatemieh.mp3
3.83M
...شده نوحهی دل زینب
مادر جوونم❤️
بابا گفت باید برات امشب
فاتحه بخونم💔...
🏴🏴🏴🏴@smabdal🏴🏴🏴🏴
⭐️🖤🖤⭐️🖤🖤⭐️🖤🖤⭐️🖤🖤
اگر شما صاحب کودک شیرخواره هستید دانستن این مطلب انشاءالله به شما کمک خواهد کرد⚓️📝
🚦🔓🚦اگر کودک شما صدایی شبیه(ne_نِ..نِ) درآورد یعنی گرسنه است؛
🚦🔓🚦اگر صدایی شبیه(eh_إِه..إِه) درآورد یعنی باد گلو دارد؛
🚦🔓🚦اگر صدایی شبیه (owhe_أُوْه..أُوْه) داشت یعنی خسته است_ کمکش کنید بخوابد_🌀
💫براستی که فرزند صالح، گلی است از گلهای بهشت،
💜بارالٰها،از تو ظهور آخرین حجتت را خواستاریم،براستی که ما از نعمت بزرگ حضور حجتتو محرومیم...
💛خدایا،در زمانی بسر میبریم که گویی فتنهها از هرجا بسوی ما هجوم ٱورده واگر نظر تو و دعای حجتت نباشد ما را خواهد بلعید،
💚پروردگارا،ما را بسلامت از این دوران عبور ده و فرزندانی صالح وسالم نصیبمان کن به حق حجتت...
💟اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم وأهلک عدوهم وأید امامالخامنهای💟
⛱🏵🏵⛱@smabdal⛱🏵🏵⛱
🍃🌷هر که را صبح شهادت نیست شام مرگ هست.
🍃🌷 طلبه بسیجی شهید مدافع امنیت 🍃🌷 " حسن مختارزاده"
🍃🌷کوه باشی سیل یا باران... چه فرقی میکند
سرو باشی باد یا توفان.... چه فرقی میکند
🌿🇮🇷مرزها سهم زمینند و تو سهم آسمان
آسمان شام یا ایران چه فرقی میکند
🍃🌷مرز ما عشق است هر جا اوست آنجا خاک ماست
سامرا، غزّه، حلب، تهران چه فرقی میکند
🌿🇮🇷قفل باید بشکند باید قفس را بشکنیم
حصر الزهرا و آبادان چه فرقی میکند
🍃🌷هر که را صبح شهادت نیست شام مرگ هست
بی شهادت مرگ با خسران چه فرقی میکند
🌿🇮🇷شعله در شعله تن ققنوس می سوزد ولی
لحظه ی آغاز با پایان چه فرقی می کند
✍ شاعر: سید محمد مهدی شفیعی
🍃🌷 طلبه بسیجی مدافع امنیت حسن مختارزاده که به دلیل مصدومیت توسط اغتشاشگران در بیمارستان بستری بود، سرانجام جمعه ۱۸ آبان ۱۴۰۱ بعد از ۲۲ روز به فیض شهادت نائل آمد و به دوستان شهیدش پیوست.
🌿🇮🇷هدیه به روح مطهرش فاتحة مع الصلوات.
🍃 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم وَ أَهْلِكْ عَدُوَّهُمْ مِنَ الْجِنِّ وَ الإِْنْسِ مِنَ الأَْوَّلِينَ وَ اﻵْخِرِينَ. 🍃
🍃🌿🌷🇮🇷🌷🌿🍃🌿🌷🇮🇷🌷🌿
غدیر تا قیام:
@smabdal🇮🇷
47.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📚 آموزش صحت قرائت اذکار نماز (۳)
🎙حجتالاسلام والمسلمین #سلیمی
#احکام
#احکام_نماز
#صحت_قرائت
🍃🌿🇮🇷🌿🍃
🍃🌿🇮🇷🌿🍃
غدیر تا قیام:
@smabdal🇮🇷
📚 تبعیض در تقلید
🍃🇮🇷سؤال: آیا تبعیض در تقلید جایز است؟ یعنی در برخی مسائل به فتوای مجتهدی و در برخی دیگر به فتوای مجتهد دیگری عمل کنیم؟
✅ جواب:
🍃🇮🇷#همه_مراجع (به جز آیتالله وحید خراسانی): تبعیض در تقلید در صورت تساوی دو یا چند مجتهد جایز است.[1]
🍃🇮🇷آیتالله #وحید خراسانی: تبعیض در تقلید جایز نیست و در صورت تساوی دو یا چند مجتهد، باید به فتوای کسی عمل کند که نظرش مطابق با احتیاط است. در غیر این صورت بین آن دو جمع کند. اگر احتیاط ممکن نبود و یا مشقّت داشت، میتواند از یکی از آنان تقلید کند.[2]
🍃🇮🇷 پینوشت:
[1]. سید مجتبی حسینی، رساله دانشجویی، مطابق با نظر ده تن از مراجع عظام، ص54-55.
[2]. وحید خراسانی، توضیح المسائل، م4.
#احکام
#احکام_تقلید
#تبعیض_در_تقلید
🍃🌳🌹🌳🍃
🍃🌹🇮🇷🌹🍃
غدیر تا قیام:
@smabdal🇮🇷
تشکیل شورای عالی انقلاب فرهنگی
19 آذر 1364
پس از فروپاشی نظام پهلوی، نهادهای مختلف یکی پس از دیگری پا گرفت؛ اما فرهنگ حاکم بر نهادهای جامعه مخصوصا نهادهای فراگیری مانند آموزش و پرورش و دانشگاهها، مسأله سادهای نبود که بتوان در کوتاه مدت، تحولات لازم را در آنها بوجود آورد. از طرف دیگر ادامه کار آنها بویژه دانشگاهها به همان شکل سابق به صلاح جامعه نبود. در اوایل انقلاب، گروهکهای مختلف، دانشگاهها را عرصه تاخت و تاز خود ساخته و روند تحصیل و تدریس را مختل کرده بودند.
همه این مسائل ضرورت تغییر بنیادین در برنامهها و شیوههای تدریس و تربیت و اهداف آن را ایجاب مینمود؛ در نتیجه، خصوصا با توجه به جو حاکم بر دانشگاهها، مدتی تمام دانشگاههای کشور تعطیل شد و به فرمان امام خمینی ستاد انقلاب فرهنگی به منظور ساماندهی امور فرهنگی مدارس و دانشگاهها تشکیل شد. با بازگشایی دانشگاهها، فعالیت ستاد انقلاب فرهنگی ادامه یافت و ضرورت توسعه و تعمیق کار این ستاد ایجاب کرد که در نوزدهم آذر 1364، حضرت امام، رؤسای سه قوه و تعداد دیگری از اندیشمندان فرهنگی کشور را به اعضای آن بیفزایند و بدین شکل ستاد انقلاب فرهنگی با ترکیب جدید خود، تحت عنوان شورای عالی انقلاب فرهنگی فعالیت خود را آغاز نمود.
وظایف مصوب این شورا عبارتند از:
1ـ تدوین اصول سیاست فرهنگی نظام جمهوری اسلامی در تعیین اهداف و جهت برنامههای فرهنگی، آموزشی، پژوهشی و علمی
2ـ تعیین مراجع برای طرح و تدوین برنامههای فرهنگی، آموزشی، علمی و تحقیقاتی
3ـ تصویب آییننامههای مهم و اساس مراکز علمی و فرهنگی، آموزش و پژوهشی کشور
4ـ تصویب ضوابط تأسیس مؤسسهها مراکز علمی و فرهنگی و تحقیقاتی و فرهنگستانها و دانشگاهها و مراکز آموزش عالی
5ـ تهیه طرح و تدوین آییننامهها برای ایجاد زمینههای لازم جهت بسیج و مشارکت همه جانبه مردم
6ـ تدوین ضوابط برای گزینش استادان و معلمان دانشگاهها و مراکز آموزشی
7ـ نظارت بر کلیه مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی
8ـ تأیید نامزدهایی که وزیر فرهنگ و آموزش عالی به عنوان رییس دانشگاهها پیشنهاد میکند
9ـ تدوین ضوابط و اصول کلی و سیاستهای مربوط به توسعه روابط علمی و فرهنگی با کشورهای دیگر
10ـ نظارت بر امور کتابهای درسی نگاهی به تاریخچه شورای عالی انقلاب فرهنگی پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی در بهمن 1357 و بدنبال آن استقرار نظام جمهوری اسلامی بجای نظام ستمشاهی پهلوی تغییر و تحول بنیادین در عرصه های گوناگون اجتماعی را ایجاب می کرد چراکه تحول در نظام از طریق تحول در بنیادها و ساختارها تحقق می یابد .
در این راستا مقوله «فرهنگ» از جایگاه ویژه و پایگاه ممتازی برخوردار است و تصور تغییر در نظام بدون تغییر در فرهنگ حاکم بر آن ، تصوری ناموجّه است. صدور پیام نوروزی امام خمینی « ره » در اول فروردین 1359 را باید نقطه عطفی در تاریخ انقلاب فرهنگی دانست ایشان در بند یازده این پیام بر ضرورت ایجاد «انقلاب اساسی در دانشگاه های سراسر کشور»، «تصفیه اساتید مرتبط با شرق و غرب» و «تبدیل دانشگاه به محیطی سالم برای تدوین علوم عالی اسلامی» تأکید کردند.
شورای انقلاب به دنبال ملاقات با امام « ره » در بیانیه 29/1/59 خود مقرر کرد که دانشگاه باید از حالت ستاد عملیاتی گروه های گوناگون خارج شود. در این بیانیه، سه روز مهلت برای برچیده شدن دفاتر و تشکیلات گروه ها در دانشگاه ها تعیین و افزوده شده بود که امتحانات دانشگاهی باید تا 14 خرداد به پایان برسد و از 15 خرداد دانشگاه ها تعطیل و هرگونه اقدام استخدامی و مانند آن در دانشگاه متوقف گشته و نظام آموزشی کشور براساس موازین انقلابی و اسلامی طرح ریزی شود. پس از تعطیل رسمی دانشگاه ها ، امام خمینی « ره » در 59/3/23 فرمانی را مبنی بر تشکیل ستاد انقلاب فرهنگی صادر نمودند .
🧡❤️🖤🧡@smabdal❤️🖤🧡❤️
حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در تاریخی 14/9/75 با صدور پیامی ضمن تعیین ترکیب جدید اعضای شورای عالی بر اهمیت جایگاه و وظایف خطیر آن نیز تأکید نمودند، در این پیام آمده است: «شورای عالی انقلاب فرهنگی که با تدبیر حکیمانه امام راحل عظیم الشان به جای ستاد انقلاب فرهنگی پدید آمد، نقش فعال و مؤثری را در عرصه های امور فرهنگی کشور به خصوص دانشگاه ها ایفا کرد و برکات زیادی از خود به جای گذارد. اکنون با پیشرفت کشور در کار سازندگی و گسترش دامنه نیاز به دانش و تخصص و لزوم فراگیری علوم و فنون و پرورش محققان و نوآوران و استادان و متخصصان کارآمد، اهمیت این بخش از مسایل فرهنگی تأکید مضاعف یافته است.
توسعه دانشگاه ها و پژوهشگاه ها و دیگر مراکز آموزش و آموزش عالی که پاسخ طبیعی به آن نیاز است و افزایش چشمگیر کمیت دانشجویی، به نوبه خود تکالیف تازه یی را بر عهده مسؤولان امور فرهنگی کشور می گذارد که برتر از همه آنها اولاً کیفیت بخشیدن به مایه های علم و تحقیق در این مراکز و ثانیاً پرداختن به تربیت معنوی دانشجویان و هدایت فکر و عمل آنان است». در بخشی دیگر از این پیام، با اشاره به هجوم فرهنگی همه جانبه دشمنان به ارزش های اسلامی، فرهنگ اصیل ملی و باورهای مردم آمده است: «همه این حقایق مهم و هشدار دهنده مسؤولان فرهنگی کشور را به تدبیری برتر و اهتمامی بیشتر و تلاشی گسترده تر فرا می خواند و به ویژه شورای عالی انقلاب فرهنگی را که در جهاد ملی با بی سوادی و عقب ماندگی علمی و تبعیت فرهنگی، در حکم ستاد مرکزی و اصلی است، به تحرک و نوآوری و همت گماری برمی انگیزد». بدین ترتیب شورای عالی انقلاب فرهنگی وارد مرحله جدید از حیات تشکیلاتی شد. در این مرحله شورای عالی انقلاب فرهنگی موظف گردید در رأس فعالیتهای خود به «مدیریت فرهنگی» جامعه در عرصه های مختلف بپردازد و با سیاستگذاری های اصولی خود زمینه را برای پیدایش جامعه ای بهره مند از حیات طیبه الهی فراهم سازد. کتاب مرتبط: انقلاب فرهنگی در جمهوری اسلامی ایران
💖🖤💖🖤@smabdal💗🖤💗🖤
در قسمتی از فرمان ایشان آمده است : «مدتی است ضرورت انقلاب فرهنگی که امری اسلامی است و خواست ملت مسلمان می باشد اعلام شده است و تاکنون اقدام مؤثری انجام نشده است و ملت اسلامی و خصوصاً دانشجویان با ایمان متعهد نگران آن هستند و نیز نگران اخلال توطئه گران که هم اکنون گاه گاه آثارش نمایان می شود و ملت مسلمان و پایبند به اسلام خوف آن دارند که خدای نخواسته فرصت از دست برود و کار مثبتی انجام نگیرد و فرهنگ همان باشد که در طول مدت سلطه رژیم فاسد کارفرمایان بی فرهنگ، این مرکز مهم اساسی را در خدمت استعمارگران قرار داده بودند.
ادامه این فاجعه که مع الاسف خواست بعضی گروه های وابسته به اجانب است، ضربه ای مهلک به انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی وارد خواهد کرد و تسامح در این امر حیاتی، خیانتی عظیم بر اسلام و کشور اسلامی است. بر این اساس به حضرات آقایان محترم محمدجواد باهنر، مهدی ربانی املشی، حسن حبیبی، عبدالکریم سروش، شمس آل احمد، جلال الدین فارسی و علی شریعتمداری مسؤولیت داده می شود تا ستادی تشکیل دهندو از افراد صاحب نظر متعهد، از بین اساتید مسلمان و کارکنان متعهد با ایمان و دیگر قشرهای تحصیل کرده، متعهد و مؤمن به جمهوری اسلامی دعوت نمایند تا شورایی تشکیل دهند و برای برنامه ریزی رشته های مختلف و خط مشی فرهنگی آینده دانشگاه ها، براساس فرهنگ اسلامی و انتخاب و آماده سازی اساتید شایسته، متعهد و آگاه و دیگر امور مربوط به انقلاب آموزشی اسلامی اقدام نمایند».
ستاد انقلاب فرهنگی طبق فرمان امام (ره) ملزم بود که در برخورد با مسایل دانشگاهی فعالیت های خود را بر چند محور متمرکز کند:
1ـ تربیت استاد و گزینش افراد شایسته برای تدریس در دانشگاه ها
2ـ گزینش دانشجو
3ـ اسلامی کردن جو دانشگاه ها و تغییر برنامه های آموزشی دانشگاه ها، به صورتی که محصول کار آنها در خدمت مردم قرار گیرد. بر این اساس، ستاد از صاحبنظران مختلف دعوت به همکاری نمود و در اولین گام گروه های برنامه ریزی در رشته های پزشکی، فنی و مهندسی، علوم پایه کشاورزی، علوم انسانی و هنر تشکیل شد. از آنجایی که مدیریت دانشگاه ها در گذشته هماهنگ با فرهنگ اسلامی جامعه نبود، باید تغییراتی در مدیریت دانشگاه ها به عمل می آمد، سازمان دانشگاه ها باید دگرگون می شد و مهمتر از همه، محیط دانشگاه ها اسلامی می شد. برای این منظور، کمیته ای در ستاد با عنوان " کمیته اسلامی کردن دانشگاه ها " ، تشکیل شد.
با توجه به ناهماهنگی ضوابط و مقررات حاکم بر دانشگاه ها با شرایط انقلابی جامعه، قسمت اعظم فعالیت های ستاد بر اسلامی کردن دانشگاه ها و تعیین ضوابط و مقرراتی منطبق با موازین اسلامی متمرکز شد.
در شهریور ماه سال 62 با توجه به نظر امام (ره) مبنی بر لزوم ترمیم و تقویت ستاد و مخصوصاً حضور مسئولین اجرایی در آن، به دنبال نامه رئیس جمهور وقت (حضرت آیت الله خامنه ای)، امام امت در تاریخ 8/6/62 طی نامه ای به پیشنهاد رئیس جمهور مبنی بر ترمیم و تکمیل ستاد انقلاب فرهنگی پاسخ دادند و از این تاریخ ستاد با ترکیب ذیل به فعالیت خود ادامه داد: نخست وزیر، وزرای فرهنگ و آموزش عالی و فرهنگ و ارشاد اسلامی، دو نفر دانشجو به انتخاب جهاد دانشگاهی و آقایان علی شریعتمداری، احمد احمدی، عبدالکریم سروش و مصطفی معین.
با بازگشایی دانشگاه ها و توسعه مراکز آموزشی و گستردگی فعالیت ستاد انقلاب فرهنگی ضرورت تقویت این نهاد بیش از پیش احساس شد بطوریکه در 19 آذر 1363 دومین ترمیم عمده ستاد انقلاب فرهنگی توسط حضرت امام خمینی (ره) انجام گرفت و به این ترتیب شورای عالی انقلاب فرهنگی با ترکیبی جدید تشکیل شد. در بخشی از این فرمان آمده است: «خروج از فرهنگ بدآموز غربی و نفوذ و جایگزین شدن فرهنگ آموزنده اسلامی، ملی و انقلاب فرهنگی در تمام زمینه ها در سطح کشور آن چنان محتاج تلاش و کوشش است که برای تحقق آن سالیان دراز باید زحمت کشید و با نفوذ عمیق ریشه دار غرب مبارزه کرد.
اینک با تشکر از زحمات ستاد انقلاب فرهنگی برای هر چه بارورتر شدن انقلاب در سطح کشور، تقویت این نهاد را لازم دیدم بدین جهت علاوه بر کلیه افراد ستاد انقلاب فرهنگی و رؤسای محترم سه قوه، حجج اسلام آقای خامنه ای، آقای اردبیلی و آقای رفسنجانی و همچنین جناب حجه الاسلام آقای مهدوی کنی و آقایان سیدکاظم اکرمی وزیر آموزش و پرورش و رضا داوری و نصرالله پورجوادی و محمدرضا هاشمی را به آنان اضافه نمودم». به دنبال استفسار مورخ 29/11/63 رئیس جمهور وقت درباره اعتبار مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی، حضرت امام در تاریخ 6/12/63 پاسخ فرمودند: «ضوابط و قواعدی را که شورای محترم عالی انقلاب فرهنگی وضع می نمایند باید ترتیب آثار داده شود». سومین ترمیم عمده شورای عالی انقلاب فرهنگی به سال 1375 برمی گردد.
🎯🎯🎯🎯@smabdal🎯🎯🎯🎯
وفات آیتالله ملامحمد کاظم آخوندخراسانی
19 آذر 1290
آیت الله ملامحمد کاظم آخوندخراسانی از مراجع برجسته عصر مشروطیت و از علمای طراز اول حوزه علمیه نجف هنگامی که در رأس گروه کثیری از مجاهدان عازم ایران بود بطرز مشکوکی درگذشت...روحش شاد٭٭٭
🏴⚜🏴@smabdal🏴⚜🏴
ولادت حضرت سجاد (ع) به قولى (38ق)
در این روز، سنه 306، بقول شیخین فتح بصره و نزول نصر شده"1" بر امیرالمومنین علیه السلام و در همین روز بعینه بروایت شیخ و سید و کفعمى ولادت با سعادت حضرت على بن الحسین علیهماالسلام واقع شده .
والده ماجده آن حضرت شهربانو دختریزدجرد پادشاه عجم است که در ایام نفاس از دنیا رحلت کرد و سید الساجدین ع را ابن الخیرتین میگفتند بواسطه حدیثى که از رسول خدا ص مرویستکه فرمود:
ان الله فى عباده خیر تین فخیرته من العرب قریش و من العجم فارس "2" .
و اشاره بآن جناب کرده ابوالاسود در این شعر:
و ان غلاما بین کسرى و هشام
لاکرم من نیطت علیه التمایم
در بصائر از جناب باقر علیه السلام روایت است که چون آوردند دختر یزدجرد را نزد عمربن الخطاب و داخل مدینه شد، دختر مدینه براى تماشاى او بر بامها بر آمدند و چون او را داخل مسجد نمودند، مسجد از روشنى روى او روشن شد و چون عمر را دید روى خود را از او پوشانید و گفت : آه ، بی روح باد هرمز.
عمر خشمناک شد و گفت این دختر مرا دشنام داد و خواست کیفر دهد او را، امیرالمومنین علیه السلام به عمر گفت که این مطلب از براى تو نیست عرضه کن بر او که اختیار کند مردى از مسلمانان را و او را در عوض قسمت او از فى حساب کن . عمر قبول کرد و او را گفت که مردى را اختیار کن ، پس سعادتمند آمد و دست خود را بر سر جناب حسین (ع) نهاد، پس حضرت امیرالمومنین (ع) از او پرسید که نام تو چیست ؟ گفت جهان شاه . حضرت فرمود: بلکه شهربانویه ، پس حضرت نظر به جانب امام حسین ع افکند و فرمود: که ابوعبدالله هر آینه متولد خواهد شد از این زن براى تو پسرى بهترین اهل زمین باشد."3"
علامه مجلسى احتمال داده که عمر در این روایت تصحیف عثمان باشد و فرمود: ظاهر آنستکه اسیرى اولاد یزدجرد بعد از قبل او باشد و قتلش در زمان عثمان بوده و اگر چه ممکن است بعد از فتح قادسیه یا نهاوند بعضى از اولاد یزدجرد اسیر شده باشند و هم فرموده که ولادت على بن الحسین(ع) در زمان خلافت امیرالمومنین بوده و تزویج شهربانو اگر در زمان خلافت عمر باشد بعید است که بعد از بیست سال یک اولاد از او شده باشد"4" والله العالم .
"1-مسار الشیعه،ص31.
2-بحار الانوار،ج46فص8.
3-کافی،ج1،ص467.
4-بحار الانوار،ج46،ص10
🏵🦋🏵🦋@smabdal🦋🏵🦋🏵
و در این روز، عابد قریش محمد بن ابى بکر بقتل رسید"5". بدانکه در سنه 38 معاویه عمروعاص را عامل مصر کرده و به جانب مصر فرستاد. و با او بود معاویة بن خدیج و ابوالاعور سلمى و چهار هزار نفر لشکر.
از آنطرف امیرالمومنین علیه السلام ، محمد بن ابوبکر را عامل مصر فرمود و به مصر روانه داشت . این دو عامل چون به جانب مصر حرکت کردند در موضع معروف به منشاة با هم تلاقى نمودند و محاربه کردند، لشکر محمد دست از یارى او برداشتند و او را تنها گذاشتند. لاجرم محمد هزیمت کرده و در موضعى از شهر مصر مختفى گشت . لشکر عمروعاص مکان او را پیدا کردند و دور آنخانه را احاطه نمودند.
محمد با بقیه اصحاب خود از خانه بیرون شدند. معاویة بن خدیج و عمروعاص او را بگرفتند و در موضع معروف به کوم شریک او در پوست حمارى کردند و آتش زدند و بسوختند.
چون خبر شهادت محمد و اصحابش به معاویه رسید اظهار فرح و شادى نمود و چون این خبر بامیرالمومنین (ع) رسید بسیار غم زده شد و فرمود جزع و حزن ما، بر محمد بن ابى بکر بقدر سرور معاویه است و فرمود از زمانى که من داخل در این حرب شدم ، یعنى حرب با معاویه از براى هیچ کشته اینقدر محزون نشدم که براى محمد محزون گشتم .
همانا محمد ریبت من بود"6" و من او را بجاى اولاد گرفته بودم و با من برّ و نیکویى کرده بود.
(شادی روح محمدبن ابیبکر
حمد وصلوات)★٭★
و بالجمه ، اینک در مصر قبر محمد که مدفن بقیه اعضای آن ولى صالح یا موضع قتل او است مهجور است و عادت اهل سنت چنانستکه چون بقبر او برسند پشت به جانب قبر او میکنند و فاتحه براى پدرش ، ابوبکر میخوانند.‼️
قبل از شهادت محمد چون ضعف او از حکومت مصر ظاهر شد، امیرالمومنین ، اشتر نخعى را با جمعى از لشکر به جانب مصر فرستاد. چون این خبر گوشتزد معاویه شد پیغام داد براى دهقان عریش ، که اشتر را مسموم کن تا من خراج بیست سال از تو نگیرم ، چون اشتر به عریش رسید، دهقان آنجا پرسید که از طعام و شراب چه چیزى نزد اشتر محبوبتر است . گفتند: عسل را بسیار دوست میدارد، پس آنمرد دهقان مقدارى از عسل مسموم براى اشتر هدیه آورد و برخى از اوصاف و فواید آن عسل را بیان کرد. اشتر شربتى از آن عسل زهر آلود میل فرمود و آن روز را هم روزه بود، عسل در جوفش مستقر نشده بود که از دنیا رحلت فرمود رضوان الله علیه .و در این روز، سنه 96، ولید بن عبدالملک مروان وفات کرد و او قریب ده سال بعد از پدرش سلطنت کرد و در اخبارالدول از عمر بن عبدالعزیز نقل کرده که گفت چون ولید را در لحد نهادم دیدم که پاهاى خود را بر زمین میکوبد و دستهایش را دیدم که بگردنش غل کرده بودند و ولید همانستکه بناء مسجد اموى در شام کرد و تعمیر کرد مسجد رسول را در مدینه و آنرا وسعت داد و مال بسیار در مصارف این دو مسجد صرف کرد.
و در اینروز، سنه 647، شیخ تقی الدین حسن بن على بن داود حلى صاحب رجال شاگرد سید احمد بن طاوس متولد شده .
.
5-النصائح الکافیه،ص88.
6-انساب الاشراف، ص405
🖤💓💓💓@smabdal💓💓💓🖤
🍃🇮🇷🍃 شبیه مداد باشیم
✍پیرمردی بود که هرگز خودکار به دست نمیگرفت و همیشه با مداد مینوشت.
🍃🇮🇷🍃
روزی نوهاش پرسید:
چرا تا این اندازه، مداد را دوست دارید؟
🍃🇮🇷🍃
پدربزرگ گفت:
سه ویژگی در مداد هست که در خودکار نیست.
🍃🇮🇷🍃
1⃣ مداد این فرصت را میدهد که اگر اشتباه نوشتی و به اشتباه خود پی بردی، زود با پاککن آن را پاک کنی.
🍃🇮🇷🍃
🔸خدا هم به انسان فرصت میدهد که اگر اشتباهی کرد، سریع توبه کند تا گناهش پاک شود.
🍃🇮🇷🍃
2⃣ در زیبا نوشتن مداد، هرگز نوع و رنگ و زیبایی چوب نقشی ندارد و مهم مغزی است که درون مداد است.
🍃🇮🇷🍃
🔸برای خدا هم، زیبایی و رنگ و نوع پوست انسان مهم نیست، زیبایی درون انسان مهم است.
🍃🇮🇷🍃
3⃣ یک خودکار، شاید جوهر داخل لولهاش خشک شود و تو را گول بزند و در زمان نیازت ننویسد. ولی مداد، مغزش خشک نمیشود و هرگز تو را فریب نمیدهد و تو را در روزهای سخت، تنها نمیگذارد.
🍃🇮🇷🍃
🔸اگر با خدا روراست باشی، خدا نیز با تو روراست است و هرگز در سختیها و مشکلات تو را تنها نمیگذارد.
🍃🌳🇮🇷🌳🍃
غدیر تا قیام:
@smabdal🇮🇷
4_6012753360254404638.mp3
823.7K
🌿🌷 ۱۹ آذر ، سالگرد وفات عالم وارسته حضرت آیت الله حاج شیخ محمد یزدی ﴿رِضوانُ الله تعالی عليه﴾ در سال ۱۳۹۹ گرامی باد.
🌿🌷 هدیه به روح مطهر این عالم مجاهد انقلابی فاتحة مع الصلوات.
🌿 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌿
🌿🌷🇮🇷🌷🌿
غدیر تا قیام:
@smabdal🇮🇷
🌺 امروز ۱۵ جمادی الاولی، بنا بر برخی روایات سالروز ولادت با سعادت حضرت علی بن الحسین ، زین العابدین ، (علیه السلام) است.
🌺 این روز با سعادت بر شما مبارک باد.
🌺صلوات خاصه حضرت امام ، سجاد (علیه السلام)
🌺 اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ سَیِّدِ الْعَابِدِینَ الَّذِی اسْتَخْلَصْتَهُ لِنَفْسِکَ وَ جَعَلْتَ مِنْهُ أَئِمَّةَ الْهُدَی الَّذِینَ یَهْدُونَ بِالْحَقِّ وَ بِهِ یَعْدِلُونَ اخْتَرْتَهُ لِنَفْسِکَ وَ طَهَّرْتَهُ مِنَ الرِّجْسِ وَ اصْطَفَیْتَهُ وَ جَعَلْتَهُ هَادِیاً مَهْدِیّاً
🌺 اللَّهُمَّ فَصَلِّ عَلَیْهِ أَفْضَلَ مَا صَلَّیْتَ عَلَی أَحَدٍ مِنْ ذُرِّیَّةِ أَنْبِیَائِکَ حَتَّی یَبْلُغَ بِهِ مَا تَقَرُّ بِهِ عَیْنُهُ فِی الدُّنْیَا وَ الْآخِرَةِ إِنَّکَ عَزِیزٌ حَکِیم.
🌿🌺🇮🇷🌺🌿
غدیر تا قیام:
@smabdal🇮🇷
14-GONAHANE KABIRE- VOROOD BE KARBALA 02 (www.rasekhoon.net).mp3
14.24M
🔴# گناهان کبیره 2
سخنران شهید کافی(ره)
🌿🌷🇮🇷🌷🌿
غدیر تا قیام:
@smabdal🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃🇮🇷🍃 بالاخره اعتصاب سراسری هم شکل گرفت.
🍃🇮🇷🍃
☄ سرویس امنیتی انگلیس و رسانههای وابسته به این رژیم تلاش زیادی کردند تا اعتصاب در ایران شکل بگیرد.
🌋 سرانجام اعتصاب رخ داد!
🦊 در انگلیس!
🌿🍃🇮🇷🍃🌿
غدیر تا قیام:
@smabdal🇮🇷