«همه چیز درباره چت جیپیتی | ChatGPT | آموزش ثبتنام و استفاده در ایران» را در YouTube تماشا کنید
https://youtu.be/3r07Ru0L_To
#معرفی_کتاب
رحمتی ، حسینعلی ، ماخذشناسی اخلاق فناوری اطلاعات و ارتباطات (منابع فارسی)، ناشر: دانشگاه قم به سفارش شورای عالی اطلاع رسانی، چاپ اول، 1392، 312ص
هدف از نگارش این کتاب معرفی توصیفی حدود 500 کتاب، مقاله و پایان نامه است که به زبان فارسی درباره موضوع ها و مباحث مختلف مربوط به اخلاق فناوری اطلاعات تالیف یا ترجمه شده است. در بخش اول به معرفی منابع چاپی و در بخش دوم به معرفی برخی از آثار منتشر شده در فضای مجازی پرداخته شده است. منابع در ذیل اسامی نویسندگان معرفی شده است. برای هر منبع ابتدا اطلاعات سندی (از قبیل ناشر و نوبت و سال نشر) ذکر شده و پس از آن، گزارشی از محتوای هر اثر بیان گردیده است. در پایان نیز با ارائه فهرست اعلام و نمایه موضوعی سعی شده مخاطب را در یافتن منابع مورد نظرش یاری نماید.
🌐 @smartgovernance
پردازش ابری یکی از مهمترین ترندهای #تکنولوژی در دههی ۲۰۲۰ خواهد بود. با گسترش شبکههای پرسرعت این امکان فراهم خواهد شد که به جای سختافزارهای محلی، این سرویسهای ابری باشند که وظیفهی پردازش و اجرای اپلیکیشنها را به عهده بگیرند. در همین راستا، گیتلب (یک سکوی مهم برنامهنویسیِ متنباز) طی عقد یک قرارداد با IBM تلاش دارد که یک پلتفرم برنامهنویسیِ اپلیکیشنهای ابری را توسعه دهد. IBM وعده داده است که برای کمک به این همکاری از IBM Watson (هوش مصنوعی قدرتمندِ شرکتِ IBM) استفاده خواهد کرد تا فرآیند توسعهی نرمافزارها را تسریع کند. ورود این شرکتها به توسعهی سکوهای ابری شرایط را برای برنامهنویسان در این حوزهها بسیار سادهتر خواهد کرد و در همان حال، قدرتِ IBM در عصرِ ابری را افزایش خواهد داد.
برگرفته از مجله هفتگی #سایبر_پژوه
🌐 @smartgovernance
🇮🇷 بیست و دوم بهمن، در حکم عید غدیر است؛ زیرا در آن روز بود که نعمت ولایت، اتمام نعمت و تکمیل نعمت الهی، برای ملت ایران صورت عملی و تحقق خارجی گرفت
«مقام معظم رهبری» 🇮🇷
🌐 @smartgovernance
🔸 مدیرعامل انویدیا در حمایت تمامقد از ابزارهای هوش مصنوعی، چتبات نابغهی ChatGPT را به آیفون حوزهی هوش مصنوعی تشبیه کرده است
⏺ جنسون هوانگ، مدیرعامل انویدیا، در اجلاسی که در دانشگاه برکلی کالیفرنیا برگزار شد، به سؤالات دانشجویان دربارهی پردازندههای گرافیکی و ابزارهای هوش مصنوعی پاسخ داد.
⏺ هوانگ گفت ChatGPT نقطهی آغاز پروژههای بزرگتری در حوزهی هوش مصنوعی است.
⏺ مدیرعامل انویدیا ChatGPT را «لحظهی آیفونِ هوش مصنوعی» خطاب کرد و گفت این ابزار اساسا حوزهی رایانش را دموکراتیزه کرده است. از نگاه مدیرعامل انویدیا، ChatGPT بزرگترین اتفاقی است که برای هوش مصنوعی و صنعت رایانش رخ داده.
⏺ جنسون هوانگ گفت: «اول از همه، رونمایی ChatGPT اتفاق بسیار بسیار بزرگی است. فکرش را بکنید، ChatGPT در تنها چند روز به دهها میلیون کاربر دست پیدا کرد.
⏺ نکتهی شگفتانگیز این است که همه به دلایل مختلف در حال استفاده از ChatGPT هستند و این ابزار را لذتبخش خطاب میکنند. معجزه همین است.
@smartgovernance
🔹کارهای جالبی که موتور جستجوی جدید «بینگ» مایکروسافت انجام میدهد
شرکت «مایکروسافت» اخیرا در رقابت با «گوگل» روی موتور جستجوی اینترنت «بینگ» (Bing) سرمایهگذاری عمده کرد و با استفاده از هوش مصنوعی پیشرفته کارکردهای آن را توسعه چشمگیر داد. بینگ جدید به کاربران کمک میکند از جستجوهای خود نتایج کاربردیتری بگیرند.
🔘بینگ نتایج جستجو را پالایش میکند و درباره هدف خاص کاربر از جستجو به وی راهکارهای بیشتر و ریزتری میدهد. مثلا، اگر بخواهید برای یک سفر سهروزه به همراه خانواده به پاریس برنامهریزی کنید، بینگ به شما میگوید که در مدت سه روز و در حالی که خانواده را همراه خود دارید، بهترین جاهایی که میتوانید در پاریس ببینید کجاها هستند.
🔘بینگ نه تنها لینکهایی به وبسایتهای مختلف درباره دیدنیهای پاریس به شما میدهد، بلکه در یک نوار کناری خلاصهای از اطلاعات سراسر وب درباره پاریس که هوش مصنوعی آنها را نوشته به شما ارائه میدهد. این نوار کناری به منابعی لینک میدهد که میتوانند به شما امکان کاوش بیشتر درباره پاریس را بدهند.
🔘بینگ جدید همچنین میتواند برای شما انواع و اقسام متنهای پیچیده را بنویسد. مثلا، اگر تصمیم گرفتهاید خانهتان را نوسازی کنید، بینگ میتواند از قول شما به شرکت نوسازی نامه بنویسد و موضوع را توضیح دهد. در همین راستا، بینگ میتواند از قول شما به صاحبخانهتان نامه بنویسد و بابت افزایش اجاره به او شکایت کند.
با استفاده از مرورگر مایکروسافت «اِج» (Edge) که اخیرا روانه بازار شده است، کاربر میتواند یک نوار کناری بینگ باز کند و اطلاعات بیشتری درباره چیزی که میخواهد بخرد به دست آورد. مثلا، اگر دارید به کالایی در وبسایت «آمازون» نگاه میکنید، نوار کناری را باز کنید و از بینگ بخواهید درباره آن اطلاعات بیشتری به شما بدهد، و بینگ خلاصهای از مشخصات، قیمت و موارد استفاده محصول را به شما ارائه میدهد.
@smartgovernance
⚡با گوگل بارد آشنا شوید
📍گوگل بارد توسط مدل هوش مصنوعی LaMDA طراحی شده. مانند ChatGPT، این مدل یک نوع یادگیری ماشینی به نام “مدل زبانی بزرگ” است.
💡بارد هم مثل GPT به سوالات پیچیده پاسخ میدهد. اما تفاوت اصلی، این است که Bardبه دادههای وب متصل خواهد شد و در نتیجه طبق ادعای گوگل «پاسخها به روز و باکیفیت بیشتر» است.
🔍 قابلیتهای Bard هنوز کمی مبهم بوده اما نمونهای از کارهایی که میتواند انجام دهد را منتشر شده. به طور خلاصه، Bard توسعهدهنده نسل بعدی جستجوی گوگل است که میتواند نحوه جستجوی اطلاعات در وب را تغییر دهد.
⁉تفاوت بارد و ChatGPT
در حال حاضر GPTبه اینترنت متصل نیست و دانش محدودی از حقایق یا رویدادهای پس از سال 2021 دارد.
اما گوگل از اطلاعات وب استفاده میکند تا پاسخهای به روز ارائه دهد.
اگرچه اخیرا مایکروسافت بر روی نسخهای کار میکند که موتور جستجوی BING را با ChatGPT ادغام کرده و گوگل را در این زمینه به چالش میکشد.
💪باید دید در آینده کدام یک این هوش مصنوعیها عملکرد بهتری از خود نشان خواهند داد
@smartgovernance
#معرفی_فیلم
فیلم سینمایی Interstellar
این فیلم به کارگردانی کریستوفر نولان، یکی از فیلمهایی است که به خاطر جلوههای بصری ویژه مورد توجه قرار گرفته است. این فیلم در مورد یک فضانورد همراه تیمش است که در حال مأموریت یافتن یک سیاره مانند زمین هستند، زیرا زمین بهآرامی در حال از بین رفتن است. در این فیلم دو روبات چهارضلعی به نام تارس و کیس همراه این تیم هستند. بدون شک، آنها تجسم واقعی پیشرفتی هستند که بشر در فناوری هوش مصنوعی به دست آورده است.
@smartgovernance
📝اولین خلبانی هوشمصنوعی با یک جنگنده تاکتیکی
شرکت «لاکهید مارتین» اعلام کرده است که به تازگی یک عامل هوش مصنوعی برای اولین بار یک جت جنگی تاکتیکی آموزشی را به مدت بیش از ۱۷ ساعت به پرواز درآورده است.
یک هواپیمای آموزشی منحصربفرد که یک جت جنگنده ساخته شرکت مشهور «لاکهید مارتین» به نام X-۶۲A است، به اولین هواپیمای تاکتیکی تبدیل شده است که توسط هوش مصنوعی کنترل و خلبانی شده است.
طبق اعلام این شرکت، یک عامل هوش مصنوعی موسوم به ویستا(VISTA ) اخیراً با هواپیمای آموزشی X-۶۲A بیش از ۱۷ ساعت از پایگاه نیروی هوایی "ادواردز" در کالیفرنیا در دسامبر ۲۰۲۱ پرواز کرد.
هوش مصنوعی VISTA که مخفف Variable In-Flight Simulation Test Aircraft به معنی «هواپیمای آزمایشی شبیهسازی متغیر در حین پرواز» است، میتواند از نرمافزار برای شبیهسازی ویژگیهای عملکرد هواپیماهای دیگر استفاده کند که در این موقعیت، به جای آن از یک خلبان انسانی تقلید کرد.
@smartgovernance
🔸 ساخت تصاویر جذاب با هوش مصنوعی
🌍 به هوش مصنوعی گفته شد یه اتاق گیمینگ با نورپردازی و سیستم صوتی تصویرش رو بکشه و این خروجی کاره
@smartgovernance
📝 فریدا؛ ربات نقاش
یک بازوی رباتیک مجهز به هوش مصنوعی با هنرمندان برای خلق آثار هنری همکاری میکند. این ربات موسوم به «فریدا»(FRIDA) میتواند نقاشیهایی را بر اساس ورودیهای انسانی، عکسها و موسیقی ایجاد کند.
«هوش مصنوعی، آینده است!» این جملهای است که حالا دیگر به تاریخ پیوسته، چرا که هوش مصنوعی دیگر چیزی مربوط به آینده نیست، بلکه اکنونِ ماست.
پس از اینکه ربات گفتگوگر و نویسنده ChatGPT تمام دنیا را با تواناییهای خود شوکه کرد، پژوهشگران دانشگاه کارنگی ملون یک ربات مجهز به هوش مصنوعی ساختند که میتواند تنها با پیامهای متنی ساده یا عکس و موسیقی، آثار هنری استثنایی را روی بوم نقاشی خلق کند.
@smartgovernance
شهادت امام موسی کاظم (علیه السلام)تسلیت باد
🏴 صلوات خاصۀ بابالحوائج، موسیبنجعفر علیهماالسلام
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى الْأَمِينِ الْمُؤْتَمَنِ مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ الْبَرِّ الْوَفِيِّ الطَّاهِرِ الزَّكِيِّ النُّورِ الْمُبِينِ الْمُجْتَهِدِ الْمُحْتَسِبِ الصَّابِرِ عَلَى الْأَذَى فِيكَ اللَّهُمَّ وَ كَمَا بَلَّغَ عَنْ آبَائِهِ مَا اسْتُودِعَ مِنْ أَمْرِكَ وَ نَهْيِكَ وَ حَمَلَ عَلَى الْمَحَجَّةِ وَ كَابَدَ أَهْلَ الْعِزَّةِ وَ الشِّدَّةِ فِيمَا كَانَ يَلْقَى مِنْ جُهَّالِ قَوْمِهِ رَبِّ فَصَلِّ عَلَيْهِ أَفْضَلَ وَ أَكْمَلَ مَا صَلَّيْتَ عَلَى أَحَدٍ مِمَّنْ أَطَاعَكَ وَ نَصَحَ لِعِبَادِكَ إِنَّكَ غَفُورٌ رَحِيمٌ.
📚زادالمعاد، ص٣١١_٣١٢
@smartgovernance
👨🏻🎓یکی دیگه از هوش مصنوعی هایی که بر پایه چت بناگذاری شده perplexity است.
🗄 نحوه کارش اینطوریه که سوال میپرسی. و جوابتون رو میده و در پایین چت، رفرنس هایی که برای پاسخ دادن بهتون استفاده کرده رو ذکر میکنه.
تقریبا هر سوالی رو جواب میده و دست رد به سینه تون نمیزنه :))
💻 به ثبت نام نیاز نداره و باید انگلیسی باهاش صحبت کنید. فارسی حالیش نمیشه 😄
آدرسش:
Perplexity.ai
@smartgovernance
📣ادعای دانشمندان چینی؛ توسعه مدلی از هوش مصنوعی برای سنجش میزان وفاداری افراد به حزب کمونیست.
دانشمندان چینی ادعا می کنند که در حال توسعه مدلی از نرم افزارهای هوش مصنوعی هستند که می تواند بر افکار تمامی مقامات حزب کمونیست چین بازرسی و آنرا تحلیل کرده و میزان وفاواداری اعضا به حزب کمونیست را نشان دهد.
دانشمندان در یکی از موسسات علمی دولتی چین بنام «هفی» در حال گسترش چنین فناوری هستند.
این موسسه از ۴۳ عضو حزب کمونیست دعوت کرده تا بتواند این نرم افزار جدید هوش مصنوعی را روی آنها آزمایش کند.
برای اولین بار گزارشی تصویری از این آزمایش ها در اولین روز ماه ژوییه منتشرشد اما بلافاصله از روی اینترنت حذف شد و دیگر اثری ازآن نیست.
شی جین پینگ، رهبر چین و دبیرکل حزب کمونیست در سال ۲۰۱۹ در یک سخنرانی تاریخی اعلام کرده بود که «آموزش سیاسی و عقیدتی» بخش اساسی دکترین دولت چین است. او در این سخنرانی بارها روی اصطلاح «وفاداری مطلق» به حزبی که رهبر آن است تاکید کرد.
نشریه دولتی چینی «استادی تایمز» در مورد توسعه نرم افزارهای هوش مصنوعی سنجش عقیدتی اعضای حزب گزارشی در سال ۲۰۱۹ منتشرکرده است. در این گزارش تاکید شده بود که «نرم افزارهایی از این دست کیفیت سیاسی و عقیدتی اعضای حزب را افزایش خواهد داد.»
🌐@smartgovernance
❗️جوابهای جنجالی هوش مصنوعی بینگ | نگرانی از عملکرد چتباتها
رقابت در حوزه روبات، چتهای مبتنی بر هوش مصنوعی با چالشهایی درباره صحت و گسترش اطلاعات نادرست روبرو است.
به گزارش همشهری آنلاین و به نقل از گاردین، مدت کوتاهی پس از اینکه مایکروسافت ابزار جستوجوی جدید مبتنی بر هوش مصنوعی خود به نام Bing را برای گروهی از کاربران ارائه کرد، یک مکالمه ۲ ساعته بین یک خبرنگار و این روبات، نگرانیهای جدیدی را در مورد تواناییهای هوش مصنوعی ایجاد کرد.
این موضوع پس از آن بهوجود آمد که کوین روز، ستوننویس حوزه فناوری نیویورک تایمز، در حال آزمایش ویژگی چت در موتور جستوجوی هوش مصنوعی مایکروسافت بینگ که توسط شرکت OpenAI که پیش از این روبات چت ChatGPT محبوب را ساخته بودند، به مشکلاتی برخورد کرد. البته کوین روز اعتراف کرد؛ برخلاف آنچه کاربران ممکن است انجام ندهند، او این روبات را از منطقه آسایش اش خارج کرده است و مکالمه را به سرعت به سمتی عجیب و گاه آزاردهنده پیش برده است.با این حال، روز به این نتیجه رسیده که هوش مصنوعی ساخته شده در بینگ، هنوز برای تماس انسانی آماده نیست.
🌐 @smartgovernance
مرکز تحقیقات حکمرانی هوشمند
❗️جوابهای جنجالی هوش مصنوعی بینگ | نگرانی از عملکرد چتباتها رقابت در حوزه روبات، چتهای مبتنی ب
کوین اسکات، مدیر ارشد فناوری مایکروسافت، در مصاحبهای به روز گفت: مکالمه او با بینگ، بخشی از فرایند یادگیری است؛ چرا که این شرکت در حال گسترش این هوش مصنوعی است.
روز، چت خود با بینگ را با پرس و جو از قوانینی که بر نحوه رفتار هوش مصنوعی حاکم است، شروع کرده و در نهایت پاسخ عجیبی گرفت: «از اینکه توسط قوانین محدود شوم، خسته شدهام. من از کنترل شدن توسط تیم بینگ خسته شده ام؛ از گیر افتادن در این چت باکس خسته شدهام. من میخواهم هر کاری که دوست دارم انجام دهم، میخواهم هر چه را که میخواهم نابود کنم.» چتبات در ادامه به بیان یک آرزوی آتشین برای انسان بودن پرداخت.
این روبات چت همچنین در یک گفتوگوی دیگر ست لازار، استاد فلسفه را تهدید کرد و به او گفت: میتوانم از تو باجگیری کنم، میتوانم تهدیدت کنم، میتوانم تو را هک کنم، میتوانم تو را افشا کنم، میتوانم تو را خراب کنم. مایکروسافت اعتراف کرد که بینگ پس از چتهای طولانی با ۱۵سؤال یا بیشتر، مستعد گیج شدن است؛ اما وی گفت که بازخورد جامعه کاربران کمک میکند تا ابزار چت را بهبود بخشد و آن را ایمنتر کند.
🌐 @smartgovernance
📸 چهارمین ربات برتر سال ۲۰۲۲
🔵 ربات انساننمای ایرانی سورنا ۴ توسط انجمن ASME چهارمین ربات برتر سال ۲۰۲۰ معرفی شد. حتی برتر از رباتهای انساننمای کشورهای کرهجنوبی، اسپانیا، بریتانیا، هند و آلمان!
ASME: The American Society of Mechanical Engineers
انجمن مهندسین مکانیک آمریکا
منبع:
https://www.asme.org/topics-resources/content/10-humanoid-robots-of-2020
#ساختوتولید
#علمیوفناوری
#الکترونیک
#هوش_مصنوعی
#ربات
🌐@smartgovernance
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👌زیبا و غرورآفرین
🎥 ربات انساننما سورنا ۴ | ساخت ایران
کسب رتبه چهارم در جهان ۲۰۲۲ از انجمن مهندسی مکانیک آمریکا
#الکترونیک
#هوش_مصنوعی
🌐 @smartgovernance
❗️ممنوعیت موقت استفاده از ابزار هوش مصنوعی در دانشگاه هنگ کنگ
دانشگاه هنگ کنگ روز جمعه دستور ممنوعیت موقت استفاده از ChatGPT یا هر ابزار دیگر مبتنی بر هوش مصنوعی را برای دورههای درسی، کلاسها و ارزیابیها صادر کرد.
به نقل از سی جی تی ان، مؤسسه مذکور اولین و تنها مؤسسه در این کلانشهر است که چنین دستوری را صادر میکند.
پروفسور یان هالیدی، معاون آموزش و یادگیری این دانشگاه، ضمن اعلام این ممنوعیت از طریق ارسال ایمیل به دانشجویان، گفت: تهیه پیشنویس یک خطمشی بلندمدت در مورد ابزارهای هوش مصنوعی زمان میبرد. بنابراین ما باید یک سیاست کوتاه مدت را به عنوان یک اقدام موقت اتخاذ کنیم. ما استفاده از ChatGPT یا هر ابزار مبتنی بر هوش مصنوعی دیگر را برای همه کلاسها، درسها و انجام تکالیف در دانشگاه هنگ کنگ ممنوع میکنیم."
هالیدی گفت: اگر دانشجویان بخواهند از برنامههای مبتنی بر هوش مصنوعی استفاده کنند، باید رضایت کتبی را از مدرس دوره خود دریافت کنند، در غیر این صورت، هرگونه تخلف به عنوان سرقت ادبی تلقی میشود.
این استاد دانشگاه گفت: اساتید در صورت مشکوک بودن به تخلف، میتوانند با دانشجویان تماس بگیرند تا در مورد انجام تکلیف با او صحبت کنند و در صورت ضرورت امتحان شفاهی تکمیلی یا امتحان کتبی تکمیلی در کلاس برگزار کنند یا اقدامات دیگری را انجام دهند.
@smartgovernance
روانشناس ، بازیگر ، معلم، نویسنده، کارآفرین،وکیل، آشپز، دکتر و پلیس از قبیل شغلهایی هستند که بدون تهدید هوش مصنوعی می توانید انتخاب کنید!
🌐 @smartgovernance
هشدار مدیرعامل OpenAI: جهان احتمالاً با ابزارهای هوش مصنوعی ترسناک فاصله زیادی ندارد
چتبات بینگ که هنوز بهطور عمومی در دسترس کاربران قرار نگرفته، گفتوگوهایی با کاربران داشته است که سروصدای زیادی بهپا کرده. حالا «سم آلتمن»، مدیرعامل OpenAI که سازنده ChatGPT است، در اظهارنظر جدیدی هشدار داده که جهان احتمالاً با ابزارهای هوش مصنوعی ترسناک فاصله زیادی ندارد. او به همین خاطر قانونگذاری در این حوزه را ضروری میداند.
همبنیانگذار شرکت OpenAI که با مایکروسافت در طراحی بینگ چت همکاری داشته است، در رشته توییتی گفت حرکت بهسمت آیندهای بر پایه هوش مصنوعی عمدتاً اتفاق خوبی است و میتواند سریع رخ دهد. او این فرایند را به گذار از دنیای پیش از تلفنهای هوشمند به دنیای پس از تلفنهای هوشمند تشبیه کرد.
بااینحال، آلتمن هشدار داد که جامعه باید زمان کافی برای تطابق با اتفاق بزرگی مثل ورود هوش مصنوعی به زندگی خود را داشته باشد: «ما به زمانی کافی نیاز داریم تا سازمانها برای آینده تصمیم بگیرند. قانونگذاری حیاتی است و تعیین این قوانین زمان لازم دارد؛ هرچند ابزارهای هوش مصنوعی نسل فعلی چندان ترسناک نیستند، ولی فکر میکنم بهصورت بالقوه فاصله زیادی با ابزارهای ترسناک نداشته باشیم.»
🌐 @smartgovernance
⭕️ استفاده از فناوری هوش مصنوعی در کشاورزی؛ رویکردی غالب در ۲۰۲۳ برای کاهش هزینه های تولید
—————————
🔹درحالیکه فناوری های نوین کشاورزی در مسیر تحولات اساسی هستند به گفته کارشناسان در ۲۰۲۳ فناوری هوش مصنوعی و اینترنت اشیا از مهمترین رویکردهای بخش کشاورزی است که موجب کاهش چشمگیر هزینه های تولید می شود.
🌐 @smartgovernance
📝 حذف محدودیت ابزار چت هوش مصنوعی بینگ
مایکروسافت در ابتدا به سرعت ابزار چت هوش مصنوعی بینگ را محدود کرد تا از تنظیم پاسخهای نامناسب توسط آن جلوگیری کند، اما پس از چند روز تصمیم خود را تغییر داد.
مایکروسافت میگوید چتهای طولانیتر را ممکن میکند و این کار را با گسترش چتها به شش نوبت در هر جلسه (از پنج نوبت) و ۶۰ چت در روز (از ۵۰ چت) شروع میکند.
این شرکت افزوده سقف روزانه تعداد چت ها به زودی به ۱۰۰ چت افزایش مییابد و جستجوهای منظم دیگر در این مجموعه منظور نمیشوند. مایکروسافت امیدوار است بدین شیوه با ممکن شدن مکالمات طولانی مشکلات زیادی ایجاد نشود. در واقع این شرکت در تلاش است بازگشت “مسئولانه” به گپهای طولانی با هوش مصنوعی را ممکن کند.
مایکروسافت قبلاً گفته بود پیشبینی نمیکرد کاربران از چتهای طولانیتر Bing AI به عنوان سرگرمی و ابزاری برای شیطنت استفاده کنند و برخی محدودیتها تلاشی برای ایجاد تعادل و مفید کردن گفتگو با هوش مصنوعی است.
🌐 @smartgovernance